Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Geile Jef
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 10960
Lengte: Zeer Lang | Leestijd: 34 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: De Roadtrip - 3
De volgende ochtend worden Jef en Marie tegelijk wakker na een heerlijke nacht in het kleine familiehotel. Ze zorgen dat hun spullen klaar liggen om dadelijk na het ontbijt te komen halen, ze hebben namelijk een drukke dag in Wenen gepland. Terwijl ze door de lobby lopen, zit Heidi al aan de receptie te werken. Wanneer ze hun goedemorgen wenst, valt het Marie op dat Heidi een rode blos op haar wangen krijgt. “Misschien valt ze wel op Jef, begrijpelijk wel”, denkt Marie.

Na een lekker ontbijt gaat Jef de rugzak halen en dan vertrekken de twee de stad in. Eerst gaan ze richting de Spaanse Rijschool. Ze hebben tickets om naar een van de trainingssessies met de beroemde Lipizzaner paarden te gaan kijken. De mooie witte paarden laten zien wat ze allemaal kunnen. Jef fluistert naar Marie: “Zo mag jij me ook wel bereiden”, met een vette knipoog erachter. Als reactie knijpt Marie zachtjes in zijn kruis.


***

Terwijl de twee naar de paarden zijn aan het kijken, gaat Heidi de hotelkamer van de twee Belgen binnen. Naast haar werk als receptioniste moet ze soms ook invallen als poetsvrouw en dat is vandaag het geval. Eerst heeft Heidi een beetje gemopperd dat ze moet poetsen, maar toen ze zag dat ze deze kamer moest doen, werd ze iets beter gezind. Dus nu staat ze in hun kamer. Aan de lakens te zien, is ze gisteren inderdaad getuige geweest van een goede neukbeurt. Wat zou ze die graag zien en niet alleen afluisteren. Ze schaamt zich bij die gedachte, maar voelt zich ook een beetje opgewonden. Snel poetst ze de rest van de kamer.

Vlak voor ze wil doorgaan, ziet Heidi een anoniem doosje staan aan de koffers van de twee gasten. Heidi kan haar nieuwsgierigheid maar moeilijk in bedwang houden. Ze neemt het doosje op haar schoot en doet het open. “Er hoeft toch niemand achter te komen he”, denkt ze ter rechtvaardiging. Nu het doosje open op haar schoot ligt, vallen Heidi haar ogen uit hun kassen en worden haar wangen vuurrood. Ze heeft juist Marie haar speeltjes doos opengedaan.

Heidi ziet het paar handboeien liggen, de op afstand bestuurbare vibrator en een dildo van zeker 20cm lang met dikke aders over het rubberen oppervlak en een zuignap aan het einde. Eens de eerste verbazing voorbij is, merkt ze dat ze er best opgewonden van wordt. Haar tepels drukken heel lichtjes door haar beha en hemdje en ze merkt dat haar slipje vochtig wordt. Oh wat zou ze graag die rubberen staaf tussen haar benen voelen. Bij de gedachte aan hoe goed ze opgevuld zou worden door het speeltje en hoe het zou voelen in haar natte, strakke kutje, wordt ze intens geil. Onbewust begint ze haar volle C-cup te masseren terwijl ze verder fantaseert. Heidi zou de zuignap aan de gladde badkamermuur tegenover de spiegel bevestigen. Wanneer ze zich dan steeds verder op de dildo spiest, kan ze haar ogen zien wegrollen van genot. Ze laat haar vingers over de aders op de stam glijden. Ze beeldt zich in hoe die steeds in en uit haar grotje glijdt, hoe ze zo nat is dat haar geile vocht over haar dijen naar beneden drupt. Ze haalt het paarse monster uit de doos en laat die langs haar lichaam glijden. Ondanks haar witte hemdje gaat er een stroomstoot door haar lichaam wanneer ze rond haar harde tepels beweegt. Steeds gaat ze lager tot ze het rubber tegen de zachte huid van haar dijen voelt. Ze hijgt meer en meer. Bij het raken van haar slipje laat ze een kreun los. Ze moet zichzelf klaarrijden op dat monster.

Plots slaat ze op de gang een deur dicht waardoor Heidi wakkerschiet uit een wereld van genot. Het duurt een paar seconden voor ze zich realiseert wat ze aan het doen is. Beschaamd en geschokt gooit ze de dildo terug in het doosje. Dit heeft ze niet zover mogen laten komen. Snel fatsoeneert ze zichzelf alvorens verder te gaan met het poetsen van de andere kamers.

***

Na hun bezoek aan de rijschool gaan ze verder naar het naastliggende Hofburg. Hier woonde de bekende keizerin Sisi voor ze werd vermoord in Zwitserland. Net zoals in het paleis van Schönbrunn genieten de twee van de luxueus en stijlvol aangeklede kamers. Dat mensen zo ooit gewoond hebben. Na de tour gaan ze even in het park achter het Hofburg zitten om snel iets te eten, alvorens ze verdergaan. Ze beslissen om snel de koelte van de nationale bibliotheek op te zoeken. Vooral Marie kijkt haar ogen uit. Hier zou ze met gemak twee dagen kunnen rondstruinen. Uiteindelijk weet Jef haar los te trekken van de boeken en nemen ze de tram naar iets buiten de stad, richting het Schloss Belvedere.

In de tuinen van het paleis houden ze even pauze op een bankje in de schaduw. Ze genieten van het zicht op het paleis en de tuin, van elkaar en de mensen die langswandelen. Marie legt haar hoofd in Jef zijn schoot en valt eventjes in slaap. Jef streelt met een hand door haar haar en denkt dat ze toch echt prachtig is zoals ze daar ligt. Hij prijst zich gelukkig dat ze in zijn leven is. Na een tijdje genieten staan ze op. Voor ze verdergaan, trekt Jef Marie naar zicht toe en geeft haar een hartstochtelijke zoen. Met verliefde ogen kijken ze elkaar aan en gaan dan hand in hand terug richting het hotel. Marie heeft namelijk kaartjes te pakken gekregen voor een concert in de Weense Opera. Maar daarvoor moeten ze zich wel nog omkleden.

Wanneer ze het hotel binnenkomen zit Heidi opnieuw aan de receptie. Onmiddellijk voelt ze schaamte en opwinding door haar lichaam schieten. Met een rood hoofd mijdt ze alle oogcontact. Jef en Marie begrijpen niet veel van de reactie. Ze denken dat Heidi een oogje heeft op Jef. Op hun kamer kleedt Marie zich uit en kijkt verleidelijk naar Jef. Hij twijfelt niet en doet ook zijn kleren uit voor ze samen in de douche stappen. Marie legt haar armen in Jef zijn nek en trekt hem tegen haar aan. Haar ronde tieten drukken tegen zijn borstkas wanneer ze beginnen te kussen. Jef voelt haar tepels hard worden en begint met een hand die heerlijke D-cup van de blonde meid te kneden. Marie zucht van genot en voelt Jef zijn dikke staaf zich vullen met bloed. Ook zij laat een hand naar beneden gaan en begint de 17 cm lange pik te masseren. Jef laat zijn andere hand strelend over haar buik naar beneden gaan en voelt dat Marie al een beetje nat aan het worden is. Hij draait met zijn vingers cirkeltjes rond haar opgezwollen lippen. Met een lichte druk beroert hij haar vooruitstekende klitje en voelt hij Marie schokken. Terwijl hij met zijn duim haar klitje blijft masseren, voelt ze dat zijn wijs- en middelvinger naar beneden afdalen en zich klaarzetten voor haar druppende kutje. Jef kust haar nek op het moment dat hij zijn vingers in haar strakke kokertje duwt. “Ooohhhh jaaa”, kreunt Marie in zijn oor. Door het genot kan ze zich niet meer concentreren op Jef zijn staaf. Hij duwt haar tegen de douchewand en blijft haar vingeren. Marie voelt haar lichaam steeds meer opspannen terwijl ze richting een orgasme gevingerd wordt. Ze voelt Jef zijn mannelijkheid harder kloppen tegen haar buik, ook hij geniet er duidelijk van haar te bevredigen. Jef daalt met zijn mond af richting haar borsten. Hoe dichter hij bij haar tepel komt, hoe harder ze kreunt. Wanneer hij dan eindelijk op haar harde knopjes begint te zuigen, laat Marie het orgasme over haar lichaam gaan. Met open mond en gesloten ogen trekt haar kutje samen rond zijn vingers. “Fuckkk, dat was heerlijk”, hijgt ze, “nu jij nog.”

Met een hand streelt ze zijn pik terwijl ze met de andere zijn zware ballen masseert. Ondanks dat ze elke dag wel seks hebben, zitten die opnieuw barstensvol. Marie draait de rollen om en duwt Jef tegen de douchewand. Terwijl ze hem blijft aftrekken, begint ze zijn gespierde lichaam te kussen. Over zijn brede borst, rond zijn tegels en langzaam blokje per blokje over zijn buik. “Mmmmhh, dat is zo goeeee… ik ga dadelijk komen”, hijgt Jef. Marie verlaagt het aftrektempo een beetje en blijft met haar mond naar beneden gaan. Ze laat haar tong rond zijn kaalgeschoren zak gaan en likt dan over de stam naar de paarsgezwollen eikel. Jef wilt niks liever dan zijn zaad spuiten. Marie gaat terug wat sneller, Jef zijn pik begint harder en harder te kloppen. Hij is er bijna. Net op het moment dat hij gaat spuiten zet ze haar mond op zijn eikel en zuigt zijn lading naar buiten. Jef moet steun zoeken tegen de muur, zo krachtig is zijn orgasme. Marie heeft moeite om het allemaal te verwerken, maar laat dan haar gevulde mondje zien. Ook Jef moet even bijkomen: “dat was echt heerlijk. Je bent geweldig.”

“Weet ik toch”, antwoordt Marie. Door hun avontuurtje moeten ze wel voortmaken.

Ze wassen elkaar liefdevol onder de douche en kleden zich dan aan. Een blauwe lange broek en blauw overhemd voor Jef en een prachtige lange groene jurk voor Marie. Het hemd laat Jef zijn gespierde lichaam en gespierde voorarmen goed zien en past heel goed bij zijn blauwe ogen. De jurk van Marie heeft aan haar linkerbeen een grote slip, waardoor je haar lange been helemaal kan aanschouwen en meer naar boven heeft ze een mooie inkijk in haar stevige borsten. Ze steekt haar blonde haren omhoog en doet juist genoeg make-up op om haar groene ogen te laten schitteren. Jef is sprakeloos. “Seffens valt de dirigent nog in het publiek als hij jou ziet zitten”, complimenteert hij Marie. Stevig glimlachend vertrekken ze allebei richting de opera.

Tijdens de taxirit kan de chauffeur maar moeilijk zijn ogen van Marie houden. Ze hebben het allebei gezien. Jef leunt naar Marie en zegt: “Wedden dat hij zich straks aftrekt of zijn vrouw neukt met jou in gedachten.” Marie glimlacht en kan wel genieten van de aandacht. Ze leunt zelfs een beetje meer naar voor om de chauffeur een beter zicht in haar decolleté te geven. Bij het uitstappen, kijkt ze de chauffeur aan en bijt op haar onderlip om er zeker van te zijn dat hij nog geiler van haar wordt. Jef legt zijn arm rond haar heupen en gaat trots met haar naar de ingang. Binnen kijken ze hun ogen uit naar het prachtige interieur en de grote concertzaal. Ze gaan zitten en genieten van het concert.

Tegen dat ze terug in het hotel zijn, loopt het al tegen twaalf uur. Heidi is juist aan het afronden voor ze naar haar kamer gaat. Ze ziet de twee toeristen binnenkomen en kan haar ogen weer niet afwenden, vooral van Marie niet. Door de slip in haar kleed kan ze Marie haar lekkere benen zien en dan die volle tieten. Heidi wordt er toch wel wat opgewonden van. Maar ze is toch helemaal niet lesbisch? Verward sluit ze af en gaat ze naar haar kamer.

***

Jef en Marie hebben Heidi niet opgemerkt. Ze gaan naar hun kamer en vallen uitgeput op bed. De late avonden en drukke dagen eisen een beetje hun tol. Vrij snel vallen ze allebei in een diepe slaap.

Heidi is intussen ook op haar kamer aangekomen, maar is te rusteloos om in slaap te vallen. Flarden van gebeurtenissen van de dag schieten door haar hoofd. Hoe geil ze werd in de kamer van Jef en Marie, hoe ze bijna die dildo in haar gewillige kut had gestoken, hoe prachtig Marie eruit zag in haar groene jurk. Al deze gedachten zorgen ervoor dat Heidi botergeil wordt. In een beweging trekt ze haar nachtjapon uit en doet ze haar string naar beneden. Haar tepels staan fier naar voor op haar ronde borsten. Met beide handen kneedt ze haar stevige tieten, oh wat zijn ze gevoelig. Traag strelend glijdt een hand naar beneden. Ze voelt dat haar lipjes al helemaal opgezwollen zijn. Ze is nog nooit zo nat geweest. Zonder trage opbouw steekt ze dadelijk twee vingers in haar hete kutje. Ze staat gewoon op ontploffen, ze heeft die ontlading nodig. Ze kreunt wanneer ze haar meest gevoelige plekje heeft gevonden. Flitsen van die hete blonde meid met haar geweldige tieten schieten door haar hoofd. Heidi draait zich om zodat ze in doggy op haar bed zit terwijl ze zich stevig blijft vingeren. Ze laat haar hoofd in haar hoofdkussen zakken en voelt haar stijve tepels over het laken schuren. Dit houdt ze niet lang meer vol. Met een schreeuw komt ze klaar. Ze voelt een golf vocht langs haar hand naar buiten komen. Uitgeput van het beste orgasme van haar leven valt ze naakt in slaap.

De volgende ochtend wordt ze door de wekker gewekt. Zo goed heeft ze ik tijden niet geslapen. Ze denkt terug aan de vorige avond en bijt op haar lip, zo een hete avond. En toch is dat monsterorgasme niet genoeg om haar vuurtje te blussen. Ze voelt zich opnieuw geil worden. Wat is dat toch met haar, vroeger was ze nooit zo geil. Die grote dildo schiet terug door haar hoofd. “Wat als ik die nu stiekem gebruik, niemand die het weet”, denkt ze. Maar dan schudt ze dat idee uit haar hoofd. “Dat kan ik niet maken, of wel?” Snel gaat ze zich wassen en doet haar werktenue aan. Vlak voor ze uit haar kamer vertrekt, doet ze haar slipje uit. Want ja, wie zou er wel achter komen. Het lijkt wel of Heidi haar geile zelf niet meer kan onderdrukken en eindelijk naar buiten laat komen. Opgewekt begint ze aan haar dag.

***

Jef en Marie zijn intussen ook al wakker geworden. Na nog even geknuffeld te hebben maken ze zich klaar om te gaan ontbijten. Vandaag is hun laatste dag in Wenen en daar willen ze nog van genieten. Ze zouden vandaag het centrum in gaan en naar de grote wandelstraten gaan en ze wilden ook een rit met paard en koets maken.

Na een heerlijk ontbijt gaan ze snel terug naar de kamer om hun tanden te wassen en hun spullen te pakken. Niet veel laten lopen ze door de lobby naar buiten om de metro naar het centrum te nemen.

***

Heidi ziet de twee na hun ontbijt vertrekken en ziet dit als haar kans. Ze heeft ervoor gezorgd dat ze weer hun gang moet poetsen. Gewapend met haar poetskarretje gaat ze de kamer binnen. Snel vervangt ze de handdoeken in de badkamer. Wanneer ze aan het bed wilt beginnen, ziet ze Marie haar doos vol speeltjes staan. Plots wordt ze heel zenuwachtig. Haar lichaam schreeuwt om aandacht, maar haar verstand vertelt haar dat het een heel slecht idee is. Maar wie zou erachter komen? Voor ze het weet zit Heidi met de doos op haar schoot en laat ze haar vingers rond het 20cm lange speeltje gaan. Haar lichaam krijgt langzaamaan de overhand in de strijd. Heidi houdt het niet meer en kneedt haar ferme tieten. Ze voelt haar onderbuik gloeien, vragend om aandacht. Ze neemt de dildo vast en laat het over haar borsten glijden. Ze kan het niet laten en steekt haar tong uit. Voorzichtig likt ze langs de rubberen stam richting de eikel. Eens daar aangekomen begint ze het speeltje hevig te pijpen. Heel zwak proeft ze Marie haar zoetige smaak. Het maakt Heidi nog geiler. Wat wilde ze dat dit een echte pik was. Ze moet haar neukgrotje er nu mee vullen, zo nat dat ze was. Ze gaat richting de badkamer, klaar om haar fantasie van gisteren waar te maken.

***

Jef en Marie staan juist op het platform van de metro te wachten wanneer Marie zich realiseert dat ze haar portefeuille vergeten is. Gelukkig duurt het nog geen vijf minuten om terug naar het hotel te gaan. Aan het hotel zegt Marie dat ze het snel gaat halen en dan terugkomt. Ze neemt de sleutelkaart mee en laat Jef in de lobby achter. Marie neemt de lift en gaat naar de kamer. Wanneer ze binnenkomt, hoort ze kreuntjes die onmiskenbaar zijn. Compleet verrast ziet ze die meid van de receptie in de douche staan met een dildo in haar spleet, meer bepaald Marie haar eigen dildo. Zo te horen geniet ze er duidelijk van, wat Marie ook al op meerdere momenten gedaan heeft. Terwijl Heidi zich van geen kwaad bewust is, blijft Marie naar haar kijken. Ze ziet er wel echt geil uit. Haar rokje is tot boven haar ronde billen opgeschoven, haar witte hemdje hangt open en haar borsten zijn uit haar beha gehaald. Marie neemt een besluit en trekt haar topje en short uit en komt de badkamer in gelopen.

***

Jef zit intussen in de lobby te wachten. Hij beseft zich net dat hij nog niks aan zijn buurmeisje Emilie had laten weten. Hij had nog wel beloofd van dat te doen. Hij gaat in een van de zetels in een hoekje zitten en belt haar met WhatsApp. De 17-jarige meid neemt vrolijk op. Haar guitige sproetjes en wild stekend rosse haar laten haar er echt geweldig uitzien. Maar achter dit onschuldige uiterlijk zit een heel geil beestje (lees de reeks ‘Een nieuwsgierig buurmeisje’). Zo te zien aan haar haar is ze nog maar pas wakker en ligt ze in bed. Voor haar is het nu eenmaal ook nog vakantie.

“Ah daar is ie eindelijk, onze roadtripper. Ik vroeg me al af of ik de Polizei moest bellen om je vermist op te geven”, zegt Emilie gespeeld boos.

“Geen paniek, we hebben het alleen druk gehad met alle dingen die we bezichtigt hebben. En voor je het vraagt, ja ik heb al een cadeautje voor je gekocht”, antwoordt Jef. Dit zorgde ervoor dat Emilie dadelijk begon te glimlachen. Snel begint ze Jef uit te horen over wat hij intussen allemaal al gezien heeft. Rustig vertelt hij wat ze al allemaal gedaan hebben in Stuttgart en Wenen. Na het beantwoorden van de vragen zegt hij: “Wat een kruisverhoor zeg, zou je niet beter bij de CIA gaan werken in plaats van geneeskunde te willen studeren?” “Nee hoor, dokters ondervragen hun patiënten ook altijd”, reageert ze snel. Ze moet zich even uitrekken, waardoor er boven de lakens een groot deel van haar stevige B-cups tevoorschijnkomt.

“Zo zo, zijn we een beetje stout en slapen we naakt?”, vraagt Jef. “Nee hoor, ik draag ook nog een stringetje”, antwoordt Emilie terwijl ze de camera draait en de rest van haar lichaam laat zien. Haar strak buikje komt in beeld en daarna een zwarte string. Emilie trekt het wat op zodat je haar lipjes duidelijk kan zien zitten. “Iemand is precies in de mood”, zegt Jef. “Ik moet je toch laten zien wat het dank je wel is voor alle souvenirs”, antwoordt Emilie. Ze wisselt het beeld waardoor haar stevige tietjes in beeld komen, met daarboven een geile blik. Ze bijt op haar onderlip en kneedt haar borst met een hand. Jef voelt nu toch ook iets groeien in zijn broek. Snel kijkt hij om zich heen, hij kan hier niet in de lobby blijven zitten. Hij haast zich naar het toilet op meer privacy te hebben.

***

Boven is Heidi aan het genieten van die grote dildo in haar spleetje. Terwijl ze zich er heel traag over had laten zakken, had ze zichzelf in de spiegel bekeken. Wat zag ze er sletterig uit met haar hemd open, tieten eruit en die dildo die langzaam in haar strakke kutje verdween. Niet dat ze dat erg vond. Haar ogen rolden gewoon weg toen ze eenmaal begon te bewegen. Zo geil is ze nog nooit geweest.

Nu merkt ze beweging op in haar ooghoek. Geschrokken ziet ze Marie staan. “Shit wat heb ik gedaan, nu komen mijn ouders dit te weten”, denkt ze angstig. Maar dan ziet ze dat Marie in haar ondergoed staat en een brede glimlach heeft. Marie geniet wel een beetje van het betrapte gezicht van Heidi. Ze komt dichterbij en praat in het Engels tegen haar. “Zo zo, heeft deze stoute meid mijn doos gevonden en was ze een beetje geil hierdoor?”, vraagt Marie. Verlegen knikt Heidi, maar ze blijft wel stilletjes met haar heupen draaien terwijl de dildo in haar zit. Marie merkt het ook en komt voor de geile meid staan. Ze laat een hand rond de stevige tienerborsten van Heidi glijden, richting haar gezicht. Heidi laat een klein kreuntje uit bij het huidcontact. Plots voelt ze het verlangen om aangeraakt te worden. Ze neemt Marie haar gezicht vast en trekt haar naar zich toe. Met een blik vol lust kijken ze elkaar aan en beginnen te zoenen. Ze kunnen beide niet geloven wat ze aan het doen zijn. Marie kneedt Heidi haar borsten stevig. Heidi kan niet anders dan hijgen en kreunen, ze staat zo heet. Ze komen los van elkaars lippen.

Marie neemt Heidi haar hand vast en leidt haar richting de slaapkamer. Ze duwt haar op bed en laat haar handen naar haar eigen behasluiting gaan. Heidi kijkt vol spanning hoe Marie haar heerlijke tieten tevoorschijn komen. Zo vol en groot, met twee kleine roze tepeltjes erop. Ze strekt haar arm uit om deze twee wonderen vast te nemen, maar Marie houdt haar tegen. Eerst moet Heidi ook nog wat kledij verliezen. Ze trekt het hemd uit en laat haar daarna haar beha ook uitdoen. Heidi haar borsten zijn dan niet zo groot als die van Marie, maar ze moeten niet onderdoen in stevigheid. Ook Marie moet nu even staren naar die twee lekkere tetten voor haar. Ze duwt Heidi op haar rug in bed en wrijft met haar handen langs Heidi haar kuiten omhoog tot ze de rand van het rokje vast heeft. Marie trekt Heidi’s rokje uit en laadt dan haar eigen, inmiddels doorweekte string ook naar beneden glijden. Als een sluipende tijger kruipt Marie over het meisje. “Ik ga je laten genieten als nooit tevoren”, fluistert Marie verleidelijk in Heidi haar oren, waarop de laatste kippenvel krijgt.

***

Op het toilet heeft Jef de nodige privacy gevonden en begint hij zijn kruis te kneden. “Weet je nog de eerste keer dat ik naar je thuis kwam om ‘bijles te geven?”, vraagt Jef. “Hoe kan ik dat nu vergeten?”, antwoordt Emilie, “ik had jou en Marie juist betrapt toen jullie in de tuin aan het neuken waren. Ik kreeg dat beeld niet uit mijn hoofd. Hoe jij je dikke pik in haar hete lichaam stootte.” Terwijl ze de herinnering ophaalt, kan ze haar hand niet stilhouden. Ze laat haar hand naar beneden glijden, haar string binnen. Haar vingers bevestigen dat ze nat aan het worden is. Ze glijden door haar spleetje en dan laat ze een vingerkootje naar binnen glijden. “Mmm ja, en toen kwam je langs. Ik had geen bijles nodig, maar ik moest en zou die lekkere pik in mijn kutje hebben. Ik deed geen ondergoed aan omdat ik al zo geil was en hoopte je zo gemakkelijker te verleiden. Ik liet mijn lichaam zien met mijn strakke kleren.”

De herinnering aan die avond laat Jef ook niet koud. Hij heeft zijn gulp opengemaakt en masseert zijn stijve lul door zijn boxer. Hij gaat verder met het verhaal: “ik kon mijn ogen niet van je stijve tepels houden en van je kontje in dat strakke rokje. Mijn lul begon dadelijk te groeien. Maar ik wilde nog niet dadelijk iets doen. Ik wilde jou laten beginnen. Dus toen gingen we in de zetel zitten. Ik kon mijn ogen niet van je benen houden. Oh wat wilde ik ze graag helemaal spreiden.” Intussen houden Jef en Emilie het helemaal niet meer. Jef heeft intussen zijn broek en onderbroek laten zakken. Zijn lul steekt recht vooruit met zijn ballen er zwaar onder hangend. Emilie heeft haar string uitgedaan en is zichzelf nu volop aan het vingeren.

***

Boven is Marie over Heidi gekozen en begint ze haar overal te zoenen. Al kussend en likkend gaat Marie van Heidi haar hals naar haar borsten en tepels. “Wat zijn die lekker stevig”, denkt Marie nog. Heidi kreunt wanneer Marie aan haar tieten zit, ze had niet gedacht dat ze zo gevoelig was. Marie zet haar tocht verder naar beneden. Hoe verder ze gaat, hoe meer Heidi begint te hijgen van verlangen. Wanneer ze bij haar schaambeen aankomt, komt Marie even omhoog om Heidi te bekijken. Heidi laat een keurig streepje haar staan dat leidt naar haar vooruitstekende clitoris. Haar roze schaamlippen staan helemaal gezwollen, waartussen haar kleine schaamlipjes een beetje uitsteken en openstaan als een bloem.

Marie laat een vinger door Heidi haar spleetje gaan. De aanraking zorgt voor een stroomstoot in haar lichaam. Heidi begint opnieuw zwaarder te hijgen. Marie bukt zich en komt met haar mond dichterbij Heidi’s openstaande bloem. Ze kijkt omhoog naar haar snel op en neer gaande tieten en daarna naar de verlangende ogen van het meisje. Zachtjes geeft ze kusjes over de binnenkant van haar dijen om dat verlangen te doen groeien. Ze likt met haar tong langs de geschoren lipjes en hoort een kreun. “Ze weet niet half hoe geil ze is”, denkt Marie. Steeds sneller begint ze te likken, ze neukt Heidi zelfs even met haar tong. Heidi wordt natter en natter en dan gaat Marie plots naar haar klitje. “OHHHH, FUCKKK”, galmt door de kamer. Marie gaat nog een stapje verder en steekt twee vingers in die strakke kut onder haar. Terwijl Marie Heidi vingert en likt, heeft Heidi haar handen op het hoofd van Marie gelegd zodat ze niet kan ontsnappen. Heidi kreunt en beeft tot ze eindelijk een orgasme over haar lichaam voelt gaan. Haar hele lichaam trilt na terwijl Marie haar zachtjes blijft likken. Heidi kijkt in haar post-orgastische genot bijna verliefd naar Marie. “Dat was fucking geweldig”, zegt Heidi. Marie geeft haar een kus op de mond als bedankje. “Maar nu is het mijn beurt”, zegt de blondine.

***

Beneden op het toilet is Jef aan het hijgen van opwinding. Terwijl Emilie aan het vertellen is hoe geil ze was de eerste keer dat ze elkaar neukten, laat ze een hand onder haar kussen glijden. Ze tovert er een paarse vibrator onderuit. Wanneer Jef het speeltje in beeld ziet verschijnen, wordt hij nog geiler. “Ik was zo geil, ik moest gewoon je pik in me voelen”, gaat Emilie verder, “ik was zo nat dat ik helemaal geen voorspel nodig had. Sinds ik je betrapt had, kon ik alleen nog aan die lekkere staaf denken. En toen ging ik er eindelijk mee neuken. Je wilde eerst traag beginnen, maar ik had een stevige beurt nodig. Je kwam in een stoot in me en dat was het beste gevoel ooit. Zo opgerekt worden en zo gevuld worden. Heerlijk.” Terwijl ze dat aan het vertellen is, laat Emilie de vibrator naar binnen glijden, haar warme grotje in. De trillingen zijn zo intens, dat ze voelt dat ze bijna gaat klaarkomen. Jef geniet van de aanblik en blijft zich met lange halen aftrekken.

“Je natte kut voelde zo heerlijk strak om mijn pik. Ik weet nog dat ik zelf zo geil was dat ik het niet lang zou volhouden. Dus begon ik je losgeslagen te nemen. Hard en snel. Het was zo heerlijk en jouw kreunen maakten het nog beter.” Jef hoort Emilie opnieuw geil kreunen, wetende dat ze gaat klaarkomen. “En toen kwam je klaar over mijn stijve pik.” Hiermee hoort Jef hoe Emilie klaarkomt op het paarse speeltje. Ook hij houdt het niet langer vol en met een kreun voelt zijn ballen samentrekken. Zijn hele zak wordt leeggespoten in het toilet.

“Dat was echt lekker. Dit moeten we vaker doen. Al hoop ik dat we nog vaker echt neuken”, zegt Emilie. “Daar moet je geen schrik voor hebben”, antwoordt Jef. Ze ronden het gesprek snel af. Jef frist zich even op en gaat terug naar de lobby. Hij is verbaast dat Marie er nog niet is.

***

Op de hotelkamer zijn de rollen nu omgekeerd. Marie ligt met haar benen wijd terwijl Heidi tussen haar benen zit. Heidi heeft nooit verwacht dat ze zo opgewonden kon worden van een vrouwenlichaam, maar Marie is ongelooflijk. Heidi kust en kneedt Marie haar volle borsten. Marie geniet van de aandacht en begint te hijgen wanneer Heidi naar beneden gaat. Net zoals ze eerder ervaren heeft, begint ze de dijen van Marie te kussen en zo naar Marie haar druppende grotje. Marie geeft haar kleine aanmoedigingen hoe ze verder moet gaan. Heidi luistert zo goed ze kan en niet veel later ligt Marie te kreunen door de hele kamer. Heidi likt afwisselend haar spleetje en haar klitje. Marie knijpt in haar eigen tepels wanneer Heidi plots naar de badkamer rent. Ze komt terug met de grote dildo en gebruikt hem dadelijk. Terwijl ze Marie haar klitje lijkt, stoot ze de dildo helemaal naar binnen. Het plotse gevoel in haar strakke kutje zorgt ervoor dat Marie begint te trillen. Heidi gaat harder op en neer met de rubberen staaf terwijl ze blijft likken. “JAAA, fuck, niet stoppen!!”, schreeuwt ze uit wanneer het orgasme als een trein door haar lichaam dendert. Heidi beweegt de dildo traag in en uit Marie tot het orgasme weer wegebt.

Beide meiden liggen naast elkaar even uit te blazen op bed. Marie staat op en frist zich snel op in de badkamer. Ze komt de kamer terug in en zegt: “Dank je voor de geweldige tijd, maar je het gewoon mogen vragen om mee te doen. Jef had dat niet erg gevonden.” Een beetje bedeesd knikt Heidi en zegt: “Sorry, ik wist niet wat er met me gebeurde.” “Geen sorry nodig. Ik heb ook al domme beslissingen gemaakt terwijl ik geil was. Laat je gaan en geniet van je lichaam, maar wees voorzichtig. Hopelijk heb je wat trucjes geleerd”, knipoogt Marie. Ze trekt de deur achter zich dicht en gaat naar de lobby.

“Jef moet zich wel afvragen waar ik gezeten heb,” denkt Marie.

***

Jef zit juist een paar minuten in de lobby na zijn hete telefoontje met Emilie wanneer hij Marie ziet terugkomen. Aan haar rode wangen te zien, heeft zij ook iets meegemaakt. “Wel een beetje plezier gehad?”, vraag hij. Marie grijnst alleen maar. “Ik ook hoor, maar ik ben wel benieuwd wie je bent tegengekomen”, gaat hij verder. Op weg naar de binnenstad vertellen ze elkaar hun verhalen, waar ze allebei duidelijk opnieuw opgewonden van worden. Hand in hand lopen ze verder terwijl ze beseffen dat ze geluk met elkaar hebben en dat dit de beste vakantie ooit is.

Hopelijk hebben jullie van het verhaal genoten. Laat gerust jullie feedback achter in de reacties of stuur een mail. Heb je suggesties of wil je helpen met het volgende deel, dan kan je me ook toevoegen op snapchat: g_jef1.
Lees verder in: De Roadtrip - 5
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Tieners sexverhalen!
 
Verboden Verlangens: Loïs Haar TrioDoor: Giel
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Anaal, Bedrijfsfeest, Blowjob, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Oudere Mannen, Stagiair, Trio, Verboden,
"Lo s was altijd al gefascineerd geweest door oudere mannen hun volwassenheid, hun ervaring en hun zelfvertrouwen waren ongelooflijk verleidelijk. Dus toen ze Giel en Daan ontmoette, twee goed geklede, verfijnde mannen van achter in de dertig, op een..."
21-07
9.1
De Vriendengroep - 112: De Gewichtige Waarhe...Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik zat daar in mijn woonkamer, met Eke naast me. Het voelde bijna onwerkelijk. De lichten waren gedimd, en er hing een zachte gloed in de kamer, versterkt door het zachte knetteren van de houtkachel die een warme, knusse sfeer cre erde. Eke, met haar..."
21-07
9.1
Zwemmen Met StellaDoor: Domix
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Buurmeisje, Neuken, Zwemmen,
"Mijn buurmeisje en haar vriendinnen hebben zich flink laten gaan gisteren. De buren waren nog maar net vertrokken naar een camping in Frankrijk toen haar vriendinnen binnendruppelden. De dames lagen al lang en breed in het zwembad toen er een groepje..."
21-07
9.2
In De Bus - 2Door: LIza
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Bus, Eerste Keer,
"De hele dag denk ik maar aan n ding. Wat er gebeurde in de bus en wat het met me deed. E n of andere creep heeft me gewoon een orgasme gegeven. Ik had me dat heel anders voorgesteld, de eerste keer een orgasme door iemand anders. Een leuk vriendje,..."
20-07
9.4
Marjoleintje VerliefdDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik ben Marjoleintje. Officieel heet ik Marjolein, maar iedereen noemt me Marjoleintje omdat ik nogal klein ben. Ik doe aan hockey en woon in een buitenwijk van het dorp . Ik woon daar met mijn moeder Charlotte want mijn vader is er met zijn secretare..."
20-07
9.3
Mijn Eerste Vriendinnetje - 5: AnnaDoor: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Wat is mijn vriendje Joep toch een lekker ding en wat passen we qua libido toch goed bij elkaar. We hebben allebei altijd zin en ondanks dat ik vermoed dat hij zijn middelste zusje Steffie nog regelmatig neukt kom ik niks tekort en staat zijn lekkere..."
20-07
9.2
De Vriendengroep - 111: Ontluikende Vrijhede...Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"De weken verstreken, en hoewel de kou van de winter nog voelbaar was, begon het voorjaar zich voorzichtig aan te kondigen op Ameland. De lucht werd zachter, en de eerste tekenen van nieuw leven verschenen in de tuinen en langs de paden. Bloembollen d..."
20-07
9.2
Mijn Eerste Vriendinnetje - 4: Nog Meer Zuss...Door: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
"Mijn jongste zusje Noa, ondertussen vijftien, bijna zestien was ook een mooie meid om te zien. Sowieso was ze knap, ze had nog een knapper koppie dan mijn vriendinnetje en verder was ze de grootste zus en ook alles aan haar was groter dan bij mijn mi..."
19-07
9.5
In De Bus - 1Door: LIza
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bus,
" i Eerste deel heeft een relatief rustige opbouw i De wekker maakt me wakker, het is nog geen 7 uur en nu al warm. Ik haat deze hittegolf. Snel stap ik onder de douche en loop daarna terug naar mijn klerenkast. Vorige week was het ook zo..."
19-07
9.1
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
19-07
9.6
 
Klik hier voor meer...