59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 6480x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Broers? - 1

Dank voor alle reakties.Ze hielpen mij wel met het verdere verloop van het verhaal. Nu is het alleen de vraag hoe pakt het uit. In deze zit wel meer seks dan deel 1. Ik twijfel of ik nog een derde afsluitend deel zal schrijven want deze afloop is ook wel mooi. Laat maar weten in de reakties wat jullie denken.

Ik werd wakker en keek naast me. Het bed was leeg. Oscar was weg en ik raakte een beetje in paniek. Vloog het bed uit en bij de deur van onze slaapkamer botste ik bijna tegen hem op waardoor hij het dienblad welke hij vast had ook bijna liet vallen. “what the fuck Jake” Riep hij. Zag mijn gespannen toestand zette het dienblad op de tafel die wij in de gang hadden staan en ik vloog net als gisteren in zijn armen. “Ik dacht dat je weg was gegaan dat je toch twijfels had gekregen nu wij broers kunnen zijn dat je me verlaten had.”Zei ik. “Ik weet wat ik gisteren zei of alles wel kon maar ik wil je niet kwijt.” Hij stuurde me terug naar de slaapkamer en met een pets op mijn billen werd het me pas duidelijk dat ik zo naakt het huis was ingerend. Ik lag weer in bed en Oscar was weer naast me komen liggen. Hij had ontbijt op bed voor ons gemaakt. “Jake ik had je al gezegd ik ga nergens heen.” Zei hij nog maar een keer. “Als ik niet verder had gewild dan had ik gisteren bij JOU ouders gelijk wel er een punt achter gezet.” Ik keek hem aan hij had echt de nadruk gelegd op -jou ouders- hij zag ons echt niet als broers. Maar waarom noemde hij me dan nu alleen nog bij mijn voornaam. Ik twijfelde of ik het hem zou vragen en besloot dat maar niet te doen. Wilde ook niet te wanhopig lijken. We zouden gewoon moeten wachten op de uitslag. Dit zouden drie hele lange weken worden.

Een drie weken later zit ik op van de zenuwen met Oscar bij de huisarts voor de uitslag van onze DNA-test. Oscar keek mij aan en zag de zenuwen. “Het komt wel goed.” zei hij. Al moet ik zeggen dat ik bij hem ook een lichte bibber in zijn stem vond.

De dokter bekeek de brief en keek ons toen somber aan. “Ik weet niet of ik jullie moet feliciteren of niet. De uitslag geeft aan dat jullie volle broers zijn. De ouders van Jake zijn ook jou biologische ouders Oscar.” Ik voelde de grond onder mij weg zakken. Oscar mijn Oscar de man van mijn dromen was ook mijn broer James waarvan ik niet eens wist dat ik die had. Als in een waas stond ik op liep de kamer uit en de straat op. Ik kon dit niet bevatten. Buiten aangekomen begon ik te rennen ik moest weg, weg van alles iedereen. Ik hoorde Oscar mij roepen. Hoe kon ik nu trouwen met hem hoe kon ik nog seks hebben met hem. We hadden elkaar nog wel lief gehad de afgelopen weken. Alleen was het niet meer zoals vroeger dat we elkaar het hele huis door neukte. Nu begreep ik ook waarom. We wisten allebei toen al wat we nu zeker wisten. Zonder dat ik het wist was ik naar ons huis gerend. Ik had nog steeds het gevoel dat ik weg moest. Snel pakte ik wat kleren deed die in een sporttas legde mijn verlovingsring en brief die ik al twee weken terug geschreven had op tafel pakte mijn paspoort,laptop, portemonnee en liep de deur weer uit. Stapte mijn auto in en begon te rijden. Wat ik niet kon zien was dat terwijl ik net de bocht om was Oscar aan de andere kant de straat kwam ingescheurd uit zijn auto sprong en zelfs met de motor nog draaiend het huis in rende.

Mijn telefoon ging en het was Oscar. Ik drukte hem weg. Gelijk weer de telefoon, ik drukte hem weer weg. Ik had mijn telefoon maar uitgezet want ik kon hem gewoon niet spreken. Had de rest van de dag met mijn auto gereden. Ik kon omdat ik mijn laptop had gepakt gelukkig mijn werk overal doen dus toen ik bij een motel in België aankwam huurde ik een kamer voor een week. Ik moest eerst maar eens kijken hoe ik mijn leven weer op de rit ging krijgen. Ik pakte de telefoon en draaide het nummer van mijn ouders. Nadat ik de stem van mijn vader hoorde kon ik alleen maar zeggen “hoi pa met mij. Bedankt voor het vernielen van mijn leven.” Ik brak weer in tranen uit en hing op. Die avond heb ik mezelf in slaap gehuild.

De volgende dag werd ik wakker nog in mijn kleding die ik de dag ervoor had aangedaan. Dook maar onder de douche en had me ziek gemeld op mijn werk. Ja ik kan overal werken maar er had nu toch niks zinnigs uitgekomen.. Automatisch doe ik mijn telefoon aan en krijg gelijk berichtjes dat ik voicemail heb en mijn whatsapp ontploft bijna. Totaal een 50 berichten. Een 10 van mijn ouders wat er mis is en wat ze gedaan hebben. De andere 40 van Oscar. Waar ik ben, dat ik thuis moet komen en dat hij van me houd. Dat dit voor hem niks veranderd hij is het kind van ZIJN ouders en nog veel meer. Bij mijn voicemail hetzelfde. Ik hoor dat hij huilt dat hij niet kan en wil geloven dat dit zo eindigt. Het laatste bericht wat hij inspreekt die avond is dat hij van me houd en hij wenst me welterusten. Ik kan er niks aan doen maar ik moet weer huilen. Hoeveel tranen kan een mens hebben.

Ik ga me douche voor de room service langskomt en ga maar naar het ontbijt. Daar gaat weer mijn telefoon en als ik weer Oscar zijn naam zie staan heb ik de neiging om op te nemen. Ik zet om me zo niet te laten verleiden toch mijn telefoon maar weer uit. Het ontbijt smaakt me goed vooral omdat ik gisteren na mijn aankomst hier niks meer had gegeten. Ik ga wat rond kijken in het dorp haal wat toilet spullen want ik ben zo mijn huis uit gevlucht en haal wat extra kleding. Terug op de kamer doe ik mijn laptop open en omdat dit de laptop is die ik op mijn werk gebruik staat er alleen mijn werk mail op. Ik zie een mail van HR dat ik ze moet bellen in verband met mijn ziek melding. Ik heb het vermoeden dat ze me ergens anders over willen spreken. Ik zet mijn telefoon aan en bel ze maar doe ik daarna mijn telefoon wel weer uit. Het gesprek gaat inderdaad wel over mijn ziek melding alleen omdat Oscar gebeld heeft of hun wellicht iets van mij gehoord hadden wilde ze toch meer weten. Ik leg zonder al teveel te melden dat ik door persoonlijke omstandigheden komende week niet in staat ben te werken. Dat ik mijn laptop heb mee genomen en dat ik omdat ik wil dat mijn locatie voor nu geheim blijft ook hun niet kan zeggen waar ik ben. Carla hoort het aan en schrikt van mijn stem. “Jake blijf even hangen.”zegt ze. Ze verbind me zonder dat ik het door heb met de vertrouwens- persoon van mijn werk. Dit is de persoon waarmee ik drie weken geleden ook een afspraak had gemaakt en die dus wist van de DNA test. “Jake. Je spreekt met Stephanie. Ik hoor van Carla dat het niet goed gaat. Gaat het over ons gesprek van drie weken terug?” Ik begin gelijk weer te huilen. Ik kan er niks aan doen het moet eruit. “Hij is mijn broer. Ik heb al twee jaar een relatie met mijn bloed eigen broer.” Ik spreek nog een half uur met Stephanie en ze krijgt me wel weer een beetje rustig. Ze laat me huilen wanneer dat nodig is en geeft aan dat ze wil dat ik de komende twee weken niet online kom in het werk profiel. “Kom eerst even tot rust en bedenk wat je wil goed? Bel me volgende week maar weer een keer dan kijken we wel hoe we verder gaan.” Ik bedank haar voor haar geduld en advies en hang op. Zie dat ik weer een hoop whatsapp berichten heb maar kan ze nu even niet lezen. Zet mijn telefoon weer uit en zet via de wifi van het motel netflix op. Kijk een film die ik eigenlijk niet eens zie en rond 18.00 ga ik het dorp weer in voor wat te eten.

Zo leef ik de volgende twee dagen. In de ochtend luister ik mijn voicemail en iedere nacht belt Oscar om mij een goede nacht te wensen. Lees alle whatsapp berichten. Mijn ouders zijn na de tweede dag gestopt omdat ik toch niet reageerde. Oscar blijft me appen. Dat hij me mist en dat ik thuis moet komen dat we wel een oplossing zouden vinden. Ik kreeg zelfs een foto van zijn hand zodat ik kon zien dat hij zijn ring nog om had. De vierde dag dat ik in het motel verbleef liep ik naar de receptie om te vragen of ik langer kon blijven en of er speciale tarieven waren voor zeer lang verblijf. De dame vroeg me hoe lang en ik melde dat ik een eigen woonplek aan het zoeken was in de omgeving. Ze bood me de kamer aan waar ik in zat voor een €900 per maand en als ik ontbijt wilde was het een €1100 ik verdiende goed dus kon dat makkelijk betalen. We spraken af dat ik per week zou betalen en dat ik iedere zondag dat moest komen doen. Het zou gelijk ingaan en toen ik melde dat ik de kamer had geboekt tot komende woensdag knikte ze. Dan betaal je deze week een €225 want ik had gekozen voor inclusief ontbijt. Zo gezegd zo gedaan ik betaalde nu alvast de €225 aangezien ik geen zin had morgen weer terug te moeten komen. Ging het dorp in om wat eten te halen en terug op mijn kamer at ik het gehaalde eten. Ik wilde er even uit en dacht ik ga me maar in het nachtleven storten Zocht op mijn laptop of er in de omgeving nog een leuke Gay kroeg was en vond alleen een soort van club. Dan daar maar heen. Het was een paar dorpen verder dus zou niet drinken worden want moest ook nog terug rijden. Bij de club aangekomen en me jas bij de garderobe afgegeven te hebben dacht ik laat ik eerst maar eens kijken wat er allemaal is. Op de begane grond was er een soort van bruin café. Klein podium waarop gedanst werd en dat was het. Ik zag een doorgang aan de andere kant dus liep er maar heen en zag een trap naar beneden en naar boven. Bij de garderobe was ook een trap naar boven dus ik dacht dan maar eerst beneden bekijken.

Ik kwam beneden en zag een dat ik bij de darkroom was aangekomen. Nou ja zag meer hoorde. Er werd in ieder geval iemand flink gepaald want hoorde vragen om dieper. Maar weer terug naar boven en gelijk door de trap naar boven op. Ik zag een jongen naar me kijken en het voelde op de een of andere wijze of ik aan het vreemdgaan was. Ik terug naar beneden jas gehaald en terug naar het motel. Hier was hij toch nog niet klaar voor. Ik reed langs een tank station kocht een paar biertjes en terug op mijn kamer dronk ik ze zo goed als gelijk achter elkaar leeg. Kleedde me uit en ging slapen.

Halve wegen de nacht werd ik wakker. Moest mega plassen want ja wat wil je met 5 bier in je kraag dan moet je wel. Ik kwam net van het toilet af en zag mijn telefoon oplichten. Luisterde mijn voicemail nog maar weer eens af en hoorde Oscar mij welterusten wensen. Wiste de berichten die ik had gehoord maar anders kon er straks niets meer bij en toch wilde ik Oscar zijn stem nog horen. Kroop mijn bed weer in en toen ik op mijn buik wilde draaien merkte ik dat er iets in de weg zat. Door de berichtjes van Oscar was ik hard geworden. Dit kon toch niet? Ik draaide maar weer op mijn rug en voor ik er erg in had was ik weer in slaap gevallen. We zijn een week verder en ik werd die zondag wakker. Had maar besloten om na vorige week zaterdag dat fiasco in de club niet te gaan. Om mijn gedachte een beetje op een rijtje te kunnen gaan zetten ging ik een rondje hardlopen. Tijdens het hardlopen begon ik me weer een beetje mezelf te voelen. Het fijne was dat ik niet meer iedere keer als ik een berichtje kreeg of mijn voicemail had beluisterd in tranen uit barstte. Ik miste Oscar echt vreselijk alleen moest dit maar zo zijn. Ik zou over een tijdje misschien zelfs weer verhuizen en wie weet zou ik weer een nieuwe vriend vinden.

Die gozer van zaterdag was gewoon te vroeg geweest. Na het hardlopen nam ik een douche en had een joggingbroek aangedaan. Ik zou eten laten komen dus zoals ik wel vaker deed als ik niet meer weg ging en een makkelijke broek aan had liep ik lekker commando door de kamer heen. Ik had nog voor ik ging douche bij de receptie een paar blikjes bier gehaald en zat met de eerste in mijn hand de afgelopen weken te over denken. Oscar noemde me eigenlijk zelden bij mijn naam maar sinds dat bezoek aan mijn ouders nu een maand geleden was het alleen nog maar Jake geweest. Ik miste eigenlijk hoe hij mij altijd schat noemde of lieverd. Hoe simpel kan een naam zijn. Ik zat te denken dat ik over een kleine maand misschien maar verder moest gaan. Wellicht richting Frankrijk of zelfs Spanje. Ik zou daar makkelijker een huis kunnen krijgen dacht ik. Mijn ouders hadden me na de eerste paar dagen van mijn vlucht niet meer gebeld of geappt dus zo belangrijk was ik ook niet voor ze. Hun probeerde natuurlijk Oscar in te palmen en die lieten ze gewoon mijn plaats innemen. Ik was ondertussen anderhalve week al weg de enige die mijn telefoon op bleef blazen was Oscar. Iedere avond nog steeds een voicemail bericht om hem een goede nacht te wensen. Heel vaak ook een bericht in de ochtend dat hij hem miste en hem toch een fijne dag wenste. Er werd op de deur geklopt en ik deed open nam de pizza aan en wilde betalen maar had alleen €50 op zak. De bezorger had alleen wat kleingeld maar in zijn auto nog wel papiergeld. Hij zou dat halen en dan terug komen. Hij liet de pizza alvast bij mij zodat ik alvast een punt kon pakken en liep naar zijn auto. Nog geen 5 minuten later was hij terug ik betaalde kreeg mijn wisselgeld en hij ging. Ik keek hem na en moet zeggen hij had een lekker kontje. Ik deed de deur dicht en een paar tellen later werd er weer geklopt. Hij was zeker iets vergeten al kon ik zo snel niet zien wat. Ik deed open en voor me stond Oscar. Ik keek met grote ogen. Oscar mijn Oscar. Hij stond hier voor me en ik wist me even geen raad. “Eindelijk” Zei hij en nam me in zijn armen. Hij duwde mij de kamer in en strekte zijn armen zodat hij me even goed kon bekijken. Hij nam me weer in een dikke knuffel en ik kon niet meer. Ik had hem zo gemist ik greep hem beet en wilde nooit meer loslaten. Ik pakte zijn gezicht en kuste hem. Zodra mijn lippen de zijne raakte wist ik weer kwam al mijn gevoel in een klap terug. “Hoe?” vroeg ik tussen de zoenen in. Ik voelde zijn tong over mijn lippen gaan en opende mijn mond. Zijn tong schoot naar binnen en hevig tongend stonden wij nu in de kamer. Ik voelde zijn handen over mijn hele lichaam gaan en mijn lichaam reageerde meteen. Ik werd kei hard. Al tongend liepen we naar het bed en hij duwde mij om. Ik lag languit op het bed waar ik nu bijna twee weken alleen in had gelegen. Hij kwam op me liggen en weer tongde we alsof het onze eerste keer was. Zo gulzig dat we beide waren.

Hij deed mijn shirt uit en begon mij over mijn hele lichaam te zoenen. Steeds lager en lager ging hij. Bij mijn broek aangekomen beet hij zachtjes in de stof en mijn lul tegelijk. Dit ontlokte bij mij een kreun. Het kon mij niks meer schelen dat we broers waren ik wilde hem en wel nu. Hij zette zijn handen achter het elastiek in de band en ik wipte mijn kont iets op. Hij trok in een beweging mijn broek naar beneden. Pakte beide pijpen en gaf hem de laatste ruk. Ik lag nu Naakt voor hem op mijn bed. “Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.” Ze Oscar en dook tussen mijn benen en nam mijn kei harde lul in zijn mond. “Oh Ah.” Ik moest kreunen om niet gelijk zijn mond vol te spuiten. Richtte mij iets op en trok zijn shirt omhoog. Hij liet even mijn lul uit zijn mond schieten zodat ik zijn shirt over zijn hoofd kon trekken. Pakte mijn lul weer vast en stak zijn tong in mijn pis gaatje. “Fuck ja.” kreunde ik weer. Ik wilde zijn lul ook. “Alles uit. OH doe alles uit.”kreunde ik. Oscar kwam voor me staan en maakte zijn riem los. Het ging mij allemaal te langzaam dus op het moment dat ook de knoop van zijn broek los was zette ik mijn handen onder de broekrand van zijn spijkerbroek als boxer en trok beide in een beweging naar beneden. Pakte zijn kei harde lul beet en pijpte hem gelijk diep. Ik wilde meer ik moest hem in me voelen. Dus ik pijpte hem en maakte zijn lul extra nat. “Oh Jake fuck Ik Kom.” Voor ik er erg in had kwam hij al klaar en spoot al zijn zaad mijn keel in. Ik slikte alles ik wilde alles wat hij me kon geven. Ik bleef hem pijpen en hierdoor bleef hij ook hard. Ik ging verder op bed liggen en spreidde mijn benen. “Neuk me” Smeekte ik. Hij kwam tussen mijn benen en legde die op zijn schouders. Ondanks dat ik nog niet opgerekt was of zo zette hij zijn eikel tegen mijn jongenskut aan en drukte zich naar binnen. Ik voelde hem in me glijden en hij stootte gelijk door tot hij tot aan zijn ballen in mij zat. “Oh ja vul me. Neuk me” kreunde ik hij begon diep in me te stoten en ik voelde zijn ballen tegen mijn kont aan kletsen. Ik voelde dat ik het niet lang meer ging volhouden ik moest spuiten. Ik was zo geil. Oscar pakte mijn lul beet en begon mij te rukken “Fuck neuk me je neukt me klaar ja doe het oh ik kom ik kom oh fuck JA” en ik spoot mijn buik vol. ik had nog nooit zo gespoten als nu. “OH ja ik spuit je vol ik spuit je vol. IK KOMMMMM” met die luide kreet kwam Oscar voor een tweede keer en spoot diep in mij. Hij keek naar mij met zoveel liefde. Hij begon mijn zaad van mijn buik af te likken. “Hmmm Je blijft heerlijk smaken.” Zei hij. Ik had nu wel honger gekregen en pakte de pizza erbij. Hij was zelfs nog redelijk warm. We waren een kleine 15 minuten bezig geweest en Oscar was zelfs 2 keer gekomen. We aten samen de Pizza op. Naakt liggend op bed. Ik bij hem in zijn armen. Hij hield me stevig vast alsof ik zo weer zou weg lopen. Nou ik doe een hoop maar zo naakt weer ervandoor gaan valt daar niet bij. “Hoe heb je me gevonden?” Vroeg ik uiteindelijk. “Find my device.” Ik keek hem aan. “Ik ben zo blij dat die functie op je toestel zit. Iedere keer als jij je telefoon aan had staan gaf hij kort aan in welke omgeving ongeveer. Vorige week zaterdag had je hem langer aanstaan en gaf hij beter aan waar je ongeveer zou zitten. Ik heb toen via internet gezocht welke hotels hier zaten. Vandaag had vanmorgen je telefoon ook weer wat langer aan en kon ik eindelijk achterhalen waar je was en naar je toe. Ik heb je zo gemist.” verteld Oscar me. In zijn ogen zie ik tranen. “Toen ik thuis kwam en zag dat jij je ring op tafel had gelegd dacht ik eerst dat je naar je ouders was gegaan. In je brief vertelde je dat je weg moest at je niet eens meer in Nederland kon blijven. Toen ben ik naar boven gerend en ik zag je kleding kast helemaal omver getrokken. Toen wist ik dat je weg was. Ik kan niet zonder je ik moest je vinden. Daarom dat ik ook zoveel berichtjes stuurde en je voicemail vol praatte. Iedere keer als ik je belde klonk het alsof je tegen mij praatte. Het was voor mij ook een manier om te weten of je ze luisterde want ik had de telecom provider gebeld om te vragen hoeveel berichten je kon opslaan. Dus omdat ik je zoveel had gebeld moest je box wel vol zijn.” Ik vertelde hem dat de berichtjes van hem me juist voor een groot deel op de been hadden gehouden. Die berichtjes van slaap lekker en goede morgen deden me juist goed. Tijdens het het eten en het lekker bij elkaar liggen begin ik weer hard te worden. Ik kijk Oscar aan en hij zoent mij weer vol op de mond. Ik ga iets verliggen en zie zijn ook weer harde lul. Ik pak hem beet en begin te rukken. Hij kreunt en als ik hem naar beneden dirigeer gaat hij op bed liggen. Ik lik zijn lul ballen en ster. Ik wil hem. Hij gaat op handen en knieën op het bed zitten Ik positioneer me achter hem en ram mijn harde lul in een keer die in hem. “AH FUCK” Ik neuk hem in een hoog tempo zoals hij altijd lekker vind alleen doordat we zoveel spanning hadden de afgelopen twee weken spuit ik veel te snel zijn darmen vol. IK blijf in hem zitten en ruk hem in een hoog tempo. “Jake ik ga spuiten ik spuit ik spuit ik kommmmm” Net voordat hij spuit trek ik hem omhoog en stoot mezelf nog een keer goed naar voren. Nu spuit hij zijn zaad over zijn eigen buik heen. En doordat ik hem nog een extra stoot geef komt hij harder klaar dan ooit. “Waar heb je dit geleerd?” Vraagt hij me verbaast. Ik grijns alleen maar. Man wat hou ik van die man en hoe had ik ooit zo dom kunnen zijn om weg te gaan bij mijn grote liefde “Schat kom alsjeblieft weer thuis” Schat hij zei weer schat en ik heb mijn besluit genomen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben TheBigOne, 35 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Neuken, Pijpen, Suggestie?
DE NIEUWSTE Homo VERHALEN
Faker Die Ik...Door: DikkeNeukreet
Gelezen: 1355x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Trio,
03-10
8.7
Ruben In Texas - 9Door: RubenDeWolf
Gelezen: 1659x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
02-10
9.5
Ontmaagd Op Familievakantie... - 2Door: GTES
Gelezen: 6308x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Broer, Met Familie, Neef, Ontmaagd, Pijpen, Vakantie,
02-10
9.4
Waar Een Volleybal... - 4Door: Robert1993
Gelezen: 1998x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Vernederen, Volleybal,
02-10
9.0
De Beste MentorDoor: Hornydude1812
Gelezen: 3699x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Groot Geschapen, Grote Lul, Leerling, Leraar,
02-10
9.0
Werken Voor CadeausDoor: Tom15892
Gelezen: 3271x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Jong En Oud, Leer, Pijpen, Slet,
01-10
9.2
De Selectie - 2Door: Daniel19770
Gelezen: 3608x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Neuken, Sport, Tiener,
01-10
8.8
Jan Gaat Het... - 6Door: Bisexjan
Gelezen: 1782x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel,
01-10
8.9
Ruben In Texas - 8Door: RubenDeWolf
Gelezen: 2082x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
01-10
9.5
David - 2Door: AlexanderB
Gelezen: 3595x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Tiener,
01-10
9.3
Mijn Master Mustafa - 4Door: Binkydinky
Gelezen: 1996x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Slaaf,
30-09
9.2
Corona Biljart BoyDoor: Gerard Ysbrandt
Gelezen: 4032x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona,
30-09
9.1
Mijn Master Mustafa - 3Door: Binkydinky
Gelezen: 3671x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
27-09
9.0
Klik hier voor meer...