59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 7604x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Sex Godin Nina - 3

De volgende morgen werden we wakker van de berichtjes van Nina haar telefoon. Ik draaide me richting Nina en kroop zijdelings tegen haar aan. Ik pakte haar mooie borst vast en lag mijn volle hand erop. Wat voelde ze toch lekker zacht en warm aan. Ik voelde nu hoe Nina zich uitrekte en ze pakte haar mobieltje. ‘Hé, een onbekend nummer heeft mij een berichtje gestuurd’ zei Nina. Ze opende het berichtje en kwam er al snel achter dat het van Maaike was.

‘Lieve Nina, dank je wel dat je ervoor gezorgd hebt dat ik hier kon slapen. Volgens mij ben je een lieve vrouw en zorg je goed voor Rick. Ik zou het op prijs stellen als je misschien contact met me wilt hebben. Dan kan ik misschien wat onduidelijkheden wegnemen. Alvast bedankt. ‘ stond erin het berichtje.

Nina keek me aan en zei ‘Hoe komt ze aan mijn nummer?’. Ik haalde mijn schouders op en wist het inderdaad niet omdat ik nooit een nummer van iemand zomaar prijsgeef, en zeker deze keer heb ik dat niet gedaan. Nina lag haar mobieltje weg en we lagen nog heerlijk tegen elkaar aan te knuffelen. ‘Zullen we eruit gaan en voor een ontbijtje gaan’ vroeg ik Nina. Nina gooide meteen de dekens van ons af en stond op van bed om naar de woonkamer te lopen. Ik keek naar haar heerlijke mooie rondingen en het fijt dat we heerlijk naakt waren zonder enige remmingen. Ik liep ook in mijn nakie achter Nina aan naar de keuken en zette het koffiezet apparaat aan.

Net toen het ontbijtje erin zat ging mijn telefoon. Ik nam op en hoorde de lieve stem van Wanda. Ik mijn telefoon op speaker en zei ‘Hé Wanda, wat kan ik voor je doen?’. Wanda liet in paniek weten dat haar afvoer in de keuken van het restaurant verstopt zat. ‘Ik kom er zo meteen aan om ernaar te kijken’ liet ik weten. En we verbraken de verbinding. Ik keek Nina aan en zei ‘Wat vervelend voor haar zeg, ik hoop dat ik het kan verhelpen voor haar’. Nina keek me bijna uitlachend aan en vertelde mij dat dit misschien wel een list was om jouw naar beneden te lokken. ‘Dat zou toch niet?’ was mijn oprechte antwoord en tevens vraag. Nina moest nu nog harder lachen en zei ‘Wat ben je toch lekker Naïef en zo lekker goed van vertrouwen, ik houd daar van, geile Rick’. ‘Nou dat gaat mooi niet gebeuren’ zei ik. ‘Ik ben van jouw en doe het alleen met jouw, of als je het regelt en erbij bent.’

Nina keek me aan en pakte mijn gezicht beet. Een lieve zachte kus op mijn mond en daarna zei ze ‘Lieve Rick, jij bent niet van mij. Wij zijn geen bezit van elkaar. We gaan wel met elkaar en daar geniet ik elke minuut van. Dat wil niet zeggen dat je geen seks mag hebben met een andere vrouw. Ik wil je dat genot nooit ontnemen, dus als het gebeurt dan gebeurt het, maar laat het me altijd weten’. Ik had enkele seconden nodig om dit te verwerken en zei toen ‘Maar, je hebt toch alleen seks met je partner waar je mee gaat, of op zijn minst als ze ermee instemt en erbij is?’. Weer boog Nina zich naar me toe ‘Lieve Rick, als je seks hebt met je partner dan zit daar ook genegenheid en liefde bij. Je spreekt dan eerder ook van de liefde bedrijven. Maar soms is het genot ook uit te drukken in ongeremde seks. En dan spreek je van lust. Dit kun je natuurlijk met andere mensen doen dan je partner. Het belangrijkste is dat je eerlijk bent tegen je partneren het verteld als er zoiets is gebeurt’.

‘Nina, maar jij dan, zou je het dan ook zo met een andere man doen?’ was mijn terechte opmerking. ‘Nee, Rick. Ik ben Bi seksueel. Maar heb aan één man genoeg. Wel zou ik zo met andere vrouwen zomaar iets kunnen ondernemen, voor de zelfde reden als ik net zij, pure lust. Nogmaals ik heb aan jouw genoeg’. Ik keek haar raar aan. Zei ze nu dat ik met een andere vrouw mocht stoeien maar zei monogaam blijft aan mij?. Ik vertelde mijn gedachte aan haar en ze zei ‘Dat is nu vertrouwen Rick. Ik ga ervan uit dat je dat niet snel zou doen, ik weet hoeveel je om mij geeft. Maar ik wil je wel die vrijheid geven omdat ik van erg veel van je hou.’. Ik pakte Nina vast en knuffelde haar lekker stevig. ‘Jij bent de enige echte vrouw waarvan ik hou. En mocht er een andere vrouw bijzijn, dan alleen als je bij bent en goed vind’ zei ik oprecht tegen haar. ‘Weet ik Rick. En daar ga ik ook van uit. Maar wees eerlijk tegen mij, dat ben ik ook tegen jouw.’

Ik kleedde mij aan om naar Wanda te gaan en op het moment dat ik naar haar toe wilde gaan dacht ik weer aan wat Nina vertelde. ‘denk je echt dat het een list is?’. Nina moest lachen en zei ‘Het zou zomaar kunnen en mocht dat zo zijn, geef haar dan maar net zo een lekkere beurt als je mij gisteren gaf. Van mij mag het lekkere neuk bink van me.’ Zei ze. Ze gaf me gewoon een vrijbrief om Wanda te neuken. ‘Nou ik weet het niet, misschien heeft ze wel echt een verstopping’ zei ik naïef. ‘Zij of de afvoer in de keuken?’ zei Nina gevat. Ik moest lachen en gaf Nina een kus en ging naar het restaurant.

Ik belde aan en Wanda deed de deur open. Ik liep naar binnen en Wande sloot de deur weer achter mij en sloot hem af. In de keuken aangekomen zag ik inderdaad dat het water niet door liep in de gootsteen. Ik pakte een emmer uit het schoonmaak hok en zette deze onder de zwanenhals. Ik draaide de koppelingen van de zwanenhals los en al het water verdween in de emmer. Ik keek in de bocht van het zwanenhals en zag al meteen wat het probleem was. Een grote prop met allemaal vuilresten blokkeerde de buis en dit veroorzaakte de verstopping. Toen ik even later alles had schoon gemaakt en weer in elkaar had gezet. Liep alles weer door zoals het hoorde. Ik pakte zeep en waste mijn handen tot ik me weer fris voelde. ‘Zo de verstopping is verholpen, Wanda’ zei ik euforisch.

‘Die wel, maar ik heb nog een verstopping, kun je die ook oplossen?’ hoorde ik Wanda achter mij zeggen. Ik draaide mij om en zag dat Wanda haar rok omhoog had gedaan en ik zag haar kale kut voor me. In haar kutje zat iets verstopt. ‘Ik zie dat uw grotje ook verstopt is, volgens mij zie ik het probleem al’ zei ik mee gespeeld. En ik pakte het met twee vingers een stukje textiel vast wat uit haar kutje stak. Toen ik het eruit trok ontvouwde zich haar stringetje. ‘Maar mevrouw, u weet toch dat textiel de afvoer verstopt. Maar ik heb het gelukkig kunnen ontstoppen’ zei ik. ‘Misschien zit er nog wel wat meer in? En kunt u het misschien weer een beetje soepeler maken misschien?’. Ik bukte voor haar lekkernij en deed de lippen van elkaar. Het mooie roze binnenste van haar kutje kwam tevoorschijn.

‘volgens mij, als ik met dit knopje speel, dan spoelt hij wel door’ zei ik en meteen zette ik mijn puntje van mijn tong op haar klitje. Een harde kreun kwam er uit de ver opengesperde mond van Wanda. Natuurlijk ontving ik dit als een compliment en deed nog meer mijn best om haar te plezieren. Ik voelde hoe haar nattigheid toenam en slurpte al het lekkers op. Langzaam gleed ik met mijn tong van haar klitje naar de opening van haar grotje, en stak in één keer mijn tong zo ver mogelijk naar binnen. ‘AAAHHHH!!!’ klonk het weer hard door de keuken heen. Ik merkte dat haar vocht afscheiding toe was genomen. Op het moment dat ik vond dat ze nat genoegwas, plaatste ik mijn tong weer op haar klitje en maakte daardoor ruimte om twee vingers erin te steken.

Ik hield niet in en ramde mijn ring en wijsvinger keihard naar binnen. Dit was net teveel voor Wanda en ze begon hard te gillen en te schokken ten teken dat ze klaarkwam. Ik ging door met vingeren maar niet meer zo hard als eerst. Dit om haar orgasme te verlengen.

Op het moment dat haar orgasme uitgeraasd was stond ik op en knoopte mijn broek los. Deze gleed gelijk met mijn boxer van mijn kont af en mijn harde lul pakte ik meteen in mijn hand vast. ‘Zo dan zal ik nu even mijn ontstoppingsspiraal erin doen om de verstopping vrij te maken. Meteen drukte ik mijn eikel tegen haar binnenste schaamlippen aan en ik zag hoe deze weken om mijn lul toe te laten.

Stukje voor stukje gleed ik het hete en vooral natte kutje binnen. Op het moment dat mijn hele lul erin zat hield ik even stil. Ik voelde hoe Wanda met haar kutspieren mijn lul aan het pulseren was. ‘Kunt u mijn binnenste goed vrijmaken, anders heb ik volgende week weer een verstopping.’ Zei Wanda met een geile ondertoon. Ik ging er goed voor staan en pakte Wanda bij haar heupen vast. ‘Bent u er klaar voor? Want ik moet goed en hard de onstoppingsveer erdoorheen halen om alle resten weg te krijgen!’ zei ik gevat. Ik keek naar het gezicht van Wanda en er ontstond een glimlach en ik zag aan haar lichaam dat ze er klaar voor was. Ik haalde mijn lul bijna uit haar schede en op het moment dat ik mijn eikelrand zag, schoof ik hem hard naar binnen. ‘OOOEEEEFFFF!!!’ hoorde ik Wanda kreunen. Ik trok me er niets van aan en ging nu hard door met stoten. In mijn achterhoofd wist ik dat ze hiervan wel moest houden. Helemaal na haar opmerkingen die ze maakte nadat ik Nina zo hard had geneukt.

Ik beukte nu gestaag en hard door in het heerlijke natte kutje, Mijn ballen klotste tegen haar billen aan en een gedeelte over de tafel. Maar daar hechte ik geen aandacht aan. Ik pompte mijn pik nu met langen en harde halen in haar kutje heen en weer. En elke keer als ik hem erin stak trok ik Wanda aan haar heupen naar me toe. Op het moment dat ik er volledig inzat hoorde ik Wanda hard steunen.

Ik voelde dat als ik in dit tempo doorging het niet lang meer ging volhouden maar dat kon me eigenlijk weinig schelen. Ik zou en moest klaarkomen. Ik nam geen gas terug en pompte mezelf lekker naar mijn orgasme toe. Wanda zat er ook duidelijk tegen aan want haar gehijg, maar vooral ook haar harde gekreun, nam toe. ‘Ooohhh, Rickie!!! Ik ga komen. Ik ga ALWEER KOMEN!!!’ riep Wanda. Ik weet zeker dat Nina dit ook boven gehoord heeft, maar dat deerde me niet. Ik stootte nog zeker een keer of vijf hard naar binnen en kwam toen vreselijk lekker klaar. Op dit zelfde moment had ook Wanda haar 2e orgasme en we kreunde tegen elkaar in.

Uitgeput viel ik voorover op Wanda en ze gaf een kus op mijn voorhoofd. ‘Dus zo voelt het als je Nina een harde beurt geeft?’ zei ze met een gemene glimlach. Ik antwoordde niet maar liet me even rustig op Wanda liggen. Mijn lul voelde ik langzaam kleiner worden en op zijn kleinst gleed mijn eikel uit het heerlijke kutje van Wanda.

Ik ging langzaam rechtop staan en zag mijn zaad uit het openstaande kutje van Wanda lopen. ‘Volgens mij heb je me niet goed ontstopt Rick. Er zit nog steeds een hoop troep in!’ zei ze. ‘Nee hoor…. Dat is ontstoppingsmiddel. Ik heb er extra veel ingespoten zodat hij lekker lang ontstopt blijft.’ Zie ik met een grote glimlach.

Even later stonden we samen in de keuken van het restaurant de voorbereidingen voor die dag te maken. Ik sneed al het groente alvast en Wanda marineerde het vlees. ‘Moet je niet naar boven toe Rick?’ vroeg Wanda plots. ‘Nee hoor. Nina is met twee vriendinnen aan het shoppen en die zijn pas rond 6 uur terug’.

‘Oooh, nou als die twee vriendinnen Nina hebben opgehaald, hoop ik maar dat ze ons niet hebben gehoord daarboven.’ Zei Wanda en werd meteen een beetje rood. Ik keek haar aan en zei ‘Nou, ik ken ze niet, maar als het vriendinnen van Nina zijn hebben ze vast al wat meegemaakt’.

Na het voorberieden van de gerechten ging ik weer naar Nina haar appartement. Ik had nog zeker een paar uur voordat de dames terug zouden komen en ruimde het huis wat op en nam een heerlijke verfrissende douche. Ik had een appje ontvangen van Nina dat de meiden in de stad iets zouden eten dus hoefde niet voor het eten te zorgen. Voor mezelf maakte ik iets gemakkelijks klaar omdat ik toch niet zoveel trek had.

Tijdens het uitruimen van de vaatwasser hoorde ik de meiden binnen komen. Ik liep vanuit de keuken de woonkamer in en zag Nina met twee mooie dames aan haar zij. ‘Hoi Ricky, Dit is Suzan, en dit is Kelly’ zei Nina. Bij de naam Suzan wees ze naar een mooie aziatische jonge dame met lang zwart haar. Haar figuur was nagenoeg hetzelfde als die van Nina. Mooi slank normale borsten en een heerlijk kontje dat een mooi vrouwelijk uitstraling had. Bij de Naam Kelly, wees ze naar een slanke donkere vrouw met kort stijl haar. Ook zij kwam qua figuur overeen met de andere twee, echter had zij een wat grotere kont. Niet verkeerd, maar ook niet waar ik meteen op val. Maar dat is ook niet gek, wetende dat Nina mijn droom vrouw is.

‘Hoi Dames, Ik ben Rick. Willen jullie soms wat drinken?’ zei ik en speelde meteen voor gastheer. Als in koor zeiden ze ‘Doe maar een wijntje’. Ik ging naar de keuken en trok uit de koelkast een witte wijn. Zoekend naar de opener riep ik toch maar Nina er even bij. Nina kwam de keuken binnen lopen en duwde mij even opzij om uit de keukenlade de kurkentrekker te pakken. Toen ze vlak naast me stond zei ze zacht ‘Dit zijn mijn besties, wat vind je van ze?’. Naar alle waarheid zei ik dat ze erg mooi waren en een beetje hetzelfde als Nina waren, alleen dan in een Aziatische en een donkere uitvoering’. Nina moest erom lachen maar begreep me wel.

Ik had de drie glazen en mijn biertje ingeschonken en op het moment dat Nina twee glazen pakte zei ik op fluister toon tegen haar ‘Heb jij ze wel eens naakt gezien?’. Nina keek mij vragend aan. Ik zag dat en zei erachter aan ‘Vaak hebben Aziatische vrouwen van die lange schaamharen en donkere vrouwen van die krulletjes. Hebben zij dat ook?’. Nina boog haar hoofd naar mijn oor toe en fluisterde ‘Dat moet je aan hun vragen!’. Waarschijnlijk wetende dat ik dat toch niet durf.

Terug in de woonkamer en onder het genot van de drankjes hoorde ik hoe de meiden zich vermaakt hebben. De hele middag werd nog eens doorgenomen. Tot plots Nina zei ‘Suzan, Kelly, Ricky wil jullie wat vragen’. Ik was meteen het centrum van aandacht, waar ik niet zo goed mee om kan gaan. Stotterend zei ik ook ‘o-ooh, h-het was n-niets b-belangerijks hoor’. Suzan zei meteen ‘Dat bepalen wij wel, Rick. Kom maar op wat was de vraag?’. Ik kleurde vuurrood, althans zo voelde dat bij mij, maar ik stelde toch maar de vraag. ‘Aziatische vrouwen hebben vaak van die lange schaamharen en donkere vrouwen vaak van die kleine krulletjes, hebben jullie die ook?’. Ik keek snel naar de grond en voelde mijn gezicht nog warmer worden ten teken van schaamte.

Ik hoorde beide dames lachen en Suzan zei toen ‘was dat nou zo’n moeilijke vraag rick?. Nou ik kan die wel beantwoorden voor je hoor. Maar ik doe het liever op deze manier’. Meteen stond ze op en stroopte haar strakke jurkje omhoog. Zei liep een stukje mijn kant op en ze showde haar intieme gedeelte. Een slip had ze blijkbaar niet aan, maar ze is de bestie van Nina dus waarom zou ik dat gek vinden. Nina draagt ook vaak geen slip. Op nog geen meter afstand zag ik de glad geschoren kut van Suzan, dus van lange schaamharen was geen spraken. ‘Normaal kunnen mijn schaamharen wel lang en dik zijn hoor, rick. Maar ik vind zo’n kutje lekkerder. En het beft ook makkelijker volgens mij.’. Ik knikte bevestigend. Kelly stond ondertussen naast Suzan en deed ook haar jurkje omhoog. Daar was bijna het zelfde te zien als bij Suzan. Ook geen slip en een glad kaal donker kutje. Toen ze me zag kijken ernaar trok ze haar schaamlippen iets uit elkaar waardoor haar roze binnenste van haar kutje zichtbaar werd. Het was een mooi contrast om te zien hoe het roze tegen het donkere afstak.

‘Zo, Nu weet je het Rick. Geen krulletjes of kabeltouw.’ Zei Nina lachend. Suzan nam op de tafel plaats voor me en zei ‘Zo Rick, nu jij. Heb jij een kale , mooi onderhouden of eksternest schaamstreek?’. Nina moest lachen en zei ‘Ja Ricky, nou is het jouw beurt.’. Ondanks dat ik me toch wel ongemakkelijk voelde wou ik me niet laten kennen. Ik stond op en liet mijn broek en boxer zakken. Gelukkig had ik ’s middags, bij het douche, nog alles kaal geschoren. Suzan Keek gebiologeerd naar mijn lul en een grote glimlach kwam op haar gezicht. ‘Dat is een mooi exemplaar Rick. Mooi kaal net zoals wij. Een lekkere maat, tja daar weet ik wel raad mee?’ en meteen pakte ze mijn lul en balzak vast. Ik keek snel naar Nina en die knikte ten teken dat het allemaal goed was. ‘Het is goed Rick, geniet maar lekker knul van ze’ zei ze nog bevestigend erachter aan. Nina was nog niet uitgesproken of ik voelde de warme mond van Suzan al op mijn eikel.

Ik keek naar beneden en zag dat Suzan haar mond precies op mijn eikel lag alsof ze een blokfluit bespeelde. Wat ik niet kon zien, maar wel kon voelen is dat ze nu met haar tong over mijn pisgaatje ging. Het voelde zo lekker aan dat ik een kreun niet kon onderdrukken. Kelly nam plaats naast Suzan en pakte mijn ballen beet. Op het moment dat ze deze begon te kneden, nam Suzan verder mijn Lul in haar mond. Steeds een stukje verder en verder tot ze even moest stoppen. Toch probeerde ze het nog een klein stukje verder te doen tot ze moest proesten en mijn lul haar mond verliet. Meteen pakte Kelly haar kans en probeerde het zelfde. Van boven af zag ik dat ze net iets verder kwam dan Suzan. Maar ook zij moest haar poging staken. Toen Kelly mijn lul uit haar mond liet gaan hingen er lange slierten speeksel aan mijn lul. Suzan nam het weer over en pijpte me nu met lange halen. Het pijpende en smakkende geluid vulde de kamer. Raar eigenlijk dat dit geluid walgelijk is als je aan tafel zit bij het eten, en iemand smakt. Maar nu werd ik er geiler en geiler van.

Tot het moment dat we gestoord werden door een harde roep van Nina . ‘Rick, Neem jij die sletten even mee naar de slaapkamer. Dan wonen we ze met zijn tweeën helemaal uit!’.

---

Van de schrijver.

Beste lezers, sorry dat dit vervolg wat langer heeft geduurd dan verwacht. maar door persoonlijke ontwikkeling had ik niet de tijd en soms geen zin om te schrijven. Nu denk ik dat ik er weer klaar voor ben, maar weet niet of er nog animo is voor een vervolg. Dus laat het weten in de comments.

Baco

Lees verder in: Sex Godin Nina - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben OnTheRocks, 29 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Godin, Kwartet, Strapon, Suggestie?
DE NIEUWSTE Hetero VERHALEN
Zelf Verwen Weekend...... - 2Door: Samsara
Gelezen: 7416x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dokter, Extreme, Sperma, Tiener, Vuistneuken,
02-10
9.1
Rineke En André - 7Door: Jacob Van S
Gelezen: 2401x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buttplug, Dildo, Neuken, Porno,
02-10
9.4
Vakantie Aan De... - 3Door: Alodnalg
Gelezen: 7365x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Jong En Oud, Verleiden, Vingeren,
02-10
9.1
Het FamilieweekendDoor: Manon19803
Gelezen: 12017x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
02-10
9.0
Snapchatavonturen Met Isa...Door: Mike
Gelezen: 4297x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Sexting, Snapchat, Sperma, Squirten, Vingeren,
02-10
8.4
Een Heerlijke Verrassing...Door: Ron
Gelezen: 14035x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Eerste Keer, Milf, Nudisme,
01-10
9.4
Geile KarinDoor: Hendrik19691
Gelezen: 12115x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Likken, Slaapkamer, Studenten,
30-09
8.0
Hoe Ouder, Hoe... - 12Door: Rainman
Gelezen: 5430x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
30-09
9.6
Spannende Momenten Met... - 3Door: Spuiter84
Gelezen: 6545x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vingeren,
30-09
9.2
Winkelen Met Mijn...Door: Iloverashida
Gelezen: 19548x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Sperma, Stiefdochter, Winkelen,
30-09
9.1
De Kettingrokende Schoonheid...Door: Ingid
Gelezen: 5670x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Zus,
29-09
8.3
Vakantie Aan De... - 2Door: Alodnalg
Gelezen: 15408x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Neuken, Strand, Vakantie,
29-09
9.2
Rineke En André - 6Door: Jacob Van S
Gelezen: 2614x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Klaarkomen, Uitdagen, Whatsapp,
29-09
9.1
Klik hier voor meer...