Klik hier voor meer...
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 21597
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Het volgende verhaal gaat over een transmeisje, waarin passages door sommige lezers als homoseksuele handelingen worden beschouwd, is dit niet je smaak, sla dit verhaal over, anders veel leesplezier !

Nadat de 28 jarige happy single Theo zijn boodschappen had verzameld stonden er lange rijen voor de slechts twee geopende kassa's. Sinds kort waren de meeste kassa's vervangen door zelfscan apparatuur, waar Theo uit principe geen gebruik van maakte, omdat hij het kassapersoneel niet brodeloos wilde maken, en waar de goudeerlijke consument de pech had kortingen mis te lopen, of erger nog, als winkeldief bestempeld te worden als er weer eens iets mis ging deze onbetrouwbare apparatuur. Theo had absoluut geen hekel aan moderne technieken, maar wachtte liever in rij, waar hij door een fysiek persoon geholpen werd en daarna met zijn pinpas afrekende. Terwijl hij geduldig zijn beurt afwachtte werd zijn bik getrokken door een naar schatting 25 jarige vrouw in de rij naast hem. Vol bewondering wierp Theo een stiekeme blik op de aantrekkelijke slanke vrouw op haar hoge naaldhakken en haar strakke spijkerbroek, die haar prachtige kontje en haar platte buikje nauw omsloot, waarboven ze een eveneens strak zittend shirtje aanhad waar haar niet al te grote borstjes goed in uitkwamen. Ze viel vooral op door haar niet al te zwaar opgemaakte gave gezicht en het lange blonde haar, waardoor ze er voor Theo als de ideale vrouw uitzag. Plotseling keek ze Theo aan, en wisselden een vriendelijke blik uit, waarbij hij zich betrapt voelde door zijn starende gedrag en snel zijn blik op iets anders wendde.

Nadat hij zijn boodschappen afgerekend had stond het heerlijke schepsel voor zijn neus waarbij ze hem glimlachend aankeek en vriendelijk vroeg: "Heb je alles goed gezien ?, ik zag je wel naar me kijken, hoor". Theo keek haar beschaamd aan, maar herstelde snel toen hij zei: "Sorry voor mijn gedrag, ik kon mijn ogen niet van je afhouden, want zo'n mooie vrouw is toch moeilijk te missen", waarna ze hem blozend aankeek, en hij haar als goedmakertje uitnodigde samen een kop koffie te drinken, waar ze graag op inging. Even later zaten ze op een terrasje, waarbij zich al snel een amusant gesprek ontwikkelde. Ze droeg de prachtige naam Chantal, waarna Theo haar vroeg of ze geen problemen met haar vriend of echtgenoot zou krijgen als ze met een andere man betrapt zou worden. "Nee joh, ik heb geen minnaar, dus maak je daar maar geen zorgen over", lachte ze schalks. Theo keek haar verbaasd aan, en zei dat hij zich bijna niet kon voorstellen dat zo'n mooie vrouw alleen door het leven ging, waarop Chantal vertelde dat de meeste mannen op haar afknapten. Terwijl zijn hersenen overuren maakten besloot hij de gok te nemen, en haar bij hem thuis uit te nodigen om nader kennis te maken. Waarschijnlijk zou ze hier niet op ingaan, maar tot zijn grote verbazing stemde Chantal hierin toe, waarbij zijn fantasie op hol sloeg, en hoopte dat dit zou uitlopen op een vrijpartij. Al snel waren ze onderweg, waarbij Theo telkens even zijn pas inhield en verlekkerd naar het wiegende kontje van Chantal keek.

Toen ze bij het luxe appartement van Theo waren aangekomen maakte hij ruimte in zijn koelkast, waardoor ze haar bederfelijke aankopen vers kon houden, en bood hij haar iets te drinken aan, waarbij ze op haar horloge keek, en ondanks het vroege tijdstip vroeg of hij een wijntje in huis had. Theo had goed geboerd, en een IT bedrijfje opgezet, waardoor hij in deze luxe kon leven, maar nooit naast zijn schoenen liep en een grote schare vrienden en vriendinnen liet meeprofiteren van zijn rijkdom. Terwijl Theo twee glazen van zijn duurste wijn inschonk vroeg hij zich af wat de reden was waarom de mannen niet in bosjes achter haar aanliepen, waarna hij de living van zijn penthouse betrad en de glazen op de salontafel neerzette, waarna hij meteen maar naast Chantal op de bank plaatsnam, en haar zoals dat hoort aankeek, waarbij ze een toost uitbrachten. Het was een brutale stap die Theo nam door naast haar te gaan zitten, omdat er zitruimte genoeg was, maar op deze manier kon hij haar van dichtbij bekijken en genieten van de lucht van haar heerlijke zoete parfum. "Heb jij je nooit gebonden, of ben je gescheiden, je bent immers een aantrekkelijke man", vroeg Chantal, waarop Theo antwoordde dat het vrije leventje hem wel beviel, en besloot open kaart te spelen. "Ik kan doen en laten wat ik wil, en kom op seksueel gebied niets te kort door een aantal vriendinnen die er net zo ver denken, en waar ik regelmatig het bed mee deel", zei hij. Chantal schrok totaal niet door zijn openhartige bekentenis, waarna ze zonder gène haar hand met haar roodgelakte nagels op zijn been legde, waarmee ze te kennen gaf meer te willen.

Theo wist meteen waar dit op uit zou draaien, en terwijl hij Chantal naar zich toe trok vonden hun lippen elkaar, wat uitmondde de lekkerste tongzoen die hij ooit had gehad. "Wat kan jij lekker zoenen", zei hij, terwijl hij voelde hoe de hand van Chantal langs zijn been omhoog kroop en ze over zijn gulp streek, waardoor zijn pik meteen de kop opstak. Deze vrouw wist precies wat ze wilde, en nadat ze zijn rits had opengetrokken verdween haar hand in zijn gulp, waar ze al gauw zijn opgezwollen pik in haar hand nam. "Mmm, wat een lekkere geschoren plasser", hijgde Chantal, waarna ze zonder aarzeling zijn schoenen, sokken, broek en onderbroek uittrok en de pik van Theo in haar mond nam. Behalve heerlijk zoenen was ze ook zeer bedreven in pijptechnieken, waardoor Theo al snel begon te hijgen en genoot van haar zachte tong waarmee ze in haar warme mond zijn eikel masseerde. Theo was niet meer te houden en trok in een soepele beweging het shirt van haar lijf, waaronder hij een prachtig satijnen behaatje vond, en hoewel dit kledingstuk haar prachtig stond maakte hij opgewonden de haakjes op haar rug los, en verloste Chantal ook van dit kledingstuk, waardoor haar tietjes tevoorschijn sprongen.

Tot zijn vreugde had ze precies de juiste cupmaat, niet te groot, maar zeker niet te klein, want Theo gruwde van grote memmen, en begon vol overgave aan haar tepels te zuigen, waardoor Chantal tijdens het verwennen van zijn pik zachtjes begon te hijgen. "Kom, dan verhuizen we naar mijn bed ", zei Theo, die het in zijn slaapkamer een stuk gerieflijker vond dan op de bank, waarna Chantal de pik uit haar mond liet glijden, en hem gewillig op haar naaldhakken volgde. Nadat ze zich op het ruime bed hadden laten ploffen schopte Chantal haar pumps uit om het laken niet te beschadigen met de puntige palen, waarna ze ook het laatste kledingstuk, het shirt van Theo verwijderde, waardoor hij geheel naakt was, en haar opgewonden in een innige omhelzing meteen weer een lange tongzoen gaf, waarbij ze op een dierlijke manier speeksel begonnen uit te wisselen. Theo kon nog steeds niet begrijpen waarom de meeste mannen op Chantal afknapten, maar kwam gauw genoeg achter de ware reden. "Ik heb zin om je te neuken", fluisterde hij zacht, waarna Chantal zwijgend opstond en haar strakke spijkerbroek uittrok.

Als laatste was haar slipje aan de beurt, waar zich een lichte bobbel in aftekende, wat waarschijnlijk een dikke bos schaamhaar was, wat hij bij een aantrekkelijke dame als Chantal niet verwachtte. Als dit het geval was zou dit een grote afknapper voor Theo zijn, die haar, als hij de kans kreeg eens snel zou scheren, want hij viel absoluut niet op vrouwen met een oerwoud tussen hun benen. Tergend langzaam trok ze met een verlegen blik het slipje uit, waarbij Theo verbaasd opkeek, want op de plaats waar hij een harige kut verwachtte hing een stevige pik. Theo keek even vreemd op, maar voelde tegelijkertijd de opwinding toenemen, want welke échte vent had er nog nooit over gefantaseerd van met een piemelmeisje te spelen ? "Wouw, dat ziet er lekker uit", hijgde Theo, want Chantal had werkelijk alle vrouwelijke vormen, en het enige wat daarvan afweek was haar plasser. Ze had een heerlijk glad lichaam, waarbij ze zelfs geen haargroei had op haar buik, pik en ballen. Theo schoor zijn klok en hamerspel ook altijd netjes glad, maar had wél mannelijke lichaamsbeharing op zijn buik en borst, en liet altijd een toefje haar boven zijn pik groeien.

"Schrik je niet ?, de meeste mannen waren al gillend weggelopen", zei Chantal, waarna ze vertelde dat ze al van jongs af aan wist dat ze in het verkeerde lichaam was geboren, en na een lang traject met hormonen een vrouwelijk figuur met paar stevige borsten had ontwikkeld, waardoor het gebruik van borstimplantaten niet nodig was, maar dat ze nooit afstand zou doen van haar pik, wat haar grote trots was. "Kom eens lekker bij me liggen", zei Theo begripvol, waar Chantal graag gehoor aan gaf nu hij haar niet meteen de deur wees nadat ze haar grote geheim had onthuld. "Ik ben blij dat je niet boos op me bent omdat ik niet meteen opgebiecht dat ik anders dan andere vrouwen ben, veel mensen begrijpen het niet en gebruiken denigrerende termen als 'omgebouwde vent' of 'travo', terwijl ik me op en top vrouw voel, en liever als transvrouw aangesproken wil worden", zei Chantal, waarna ze een paar traantjes wegpinkte. "Schatje toch, het lijkt me vreselijk als mensen die dingen over je zeggen, want voor mij ben je een echte vrouw, waarbij het niet uitmaakt hoe je geslachtsdeel eruit ziet", zei Theo, terwijl hij haar sussend omarmde en voelde hoe ze haar pik tegen zijn dijbeen drukte.

Nadat ze tot bedaren was gekomen keek ze Theo verlangend aan en zei: "Ik wil je in me voelen", waarbij ze zijn pik, die intussen verslapt was door haar haar sombere verhaal weer in haar mond nam en nieuw leven inblies, waardoor hij al snel weer een knetterharde pik had. "Kom, ik weet een heerlijk standje", zei Chantal, waarbij ze opstond en licht voorover gebukt haar handen tegen de muur zette. "Heb je een handdoek die je op de grond kan leggen, want de kans is niet ondenkbaar dat je zaad uit mijn kontje loopt nadat je me hebt volgespoten en vlekken veroorzaakt in je tapijt, wat ik je niet aan wil doen", zei Chantal. Theo was verheugd dat ze hier rekening mee hield, het meisje dacht werkelijk overal aan, waarna hij een badmat met rubberen onderlaag tussen haar voeten schoof, die zéker niet door zou lekken. Nadat hij achter haar had plaatsgenomen spreidde hij haar zijdezachte billen en plaatste zijn eikel voor haar poepertje, waarna Chantal ontspande en Theo zijn pik in haar kontje liet glijden. "Oh wat lekker, daar was ik wel aan toe, jij weet wel hoe je een meisje anaal moet verwennen", kreunde Chantal. Theo was zeer bedreven in anale seks, want bij een gezond potje stevige seks hoorde dit er gewoon bij, en als preutse vrouwen hier niets voor voelden bleef het meestal bij een éénmalige ontmoeting, waarna er geen vervolgafspraak volgde.

Terwijl Theo haar staand neukte begon Chantal hevig te kreunen, waarbij hij haar heupen stevig omklemde en steeds opgewondener werd, waarna hij zijn hand over haar pik liet glijden en Chantal zachtjes begon af te trekken. Theo had, behalve zijn eigen plasser nog nooit een andere pik aangeraakt, maar dit was in dit geval toch wel andere koek, omdat hij Chantal niet als een man zag, maar als een mooie vrouw met een extraatje. Chantal begon steeds harder te kreunen, waardoor Theo grote moeite had zijn opkomend orgasme te onderdrukken, waarbij ze hem vroeg haar pik los te laten omdat ze haar zaad nog even binnen wilde houden. Voor Theo was het al te laat, want nadat hij zijn zaad voelde opborrelen spoot hij kreunend zijn pretsaus in haar kontje. Nadat hij zijn pik uit haar strakke gaatje had getrokken lekte het zaad uit haar poepertje, waarbij het maar goed was dat hij het badmatje had neergelegd en daarmee voorkwam dat er sperma vlekken op zijn hoogpolige vloerbedekking terecht kwamen. Chantal had zich inmiddels omgedraaid, en terwijl hun pikken elkaar raakten gaf ze hem een lange tongzoen, en genoten even na op het bed.

Theo besefte dat Chantal nog niet klaargekomen was, en om haar ook te laten spuiten nam hij een rigoureus besluit, en deed iets wat hij nog nooit gedaan had. Nerveus boog hij zich naar haar pik, en begon haar eikel te likken, waarna hij haar plasser in zijn mond liet verdwijnen, wat een vreemd gevoel was. Hoewel hij hier geen enkele ervaring mee had deed hij toch zijn uiterste best en begon aan de pik van het piemelmeisje te zuigen, waar hij ook zijn tong gebruikte en cirkeltjes om haar eikel maakte. "Wow, als ik niet beter zou weten zou ik denken dat je dit meer had gedaan", hijgde Chantal, waarbij Theo merkte dat haar pik in zijn mond groeide, en keihard werd. "Mag ik jou nu neuken, als je het niet wilt heb ik daar alle begrip voor, maar ik zal heel voorzichtig zijn", fluisterde ze opgewonden met haar zwoele stem. Nu ze hem haar kontje had aangeboden kon hij haar deze tegenprestatie eigenlijk niet weigeren, en stemde in met dit experiment. "Ga maar lekker op je armen en knieën zitten, dat gaat het makkelijkst, heb je glijmiddel in huis ?", vroeg ze. Snel pakte Theo een tube glijmiddel uit zijn nachtkastje, wat hij altijd voorhanden had om de poepertjes van meisjes die anaal nog maagdelijk waren mee in te smeren.

Nadat Chantal een flinke dot van de glibberige créme op zijn poepertje had aangebracht voelde hij hoe ze de glibberige vloeistof over zijn aars uitsmeerde, en uiterst handig een hoeveelheid in zijn kont spoot, waarna ze haar vinger in zijn kontje liet glijden om de binnenkant ook toegankelijker te maken. Tot nu toe was hij hier wel aan gewend, want er waren meer vrouwen geweest die hun vinger in zijn kontje hadden laten verdwijnen om hem een heerlijke prostaatmassage te geven, maar een echte pik was toch wel iets anders, en boezemde hem zonder het te laten merken angst in. Terwijl Chantal achter hem plaats nam voelde hij hoe ze haar eikel tegen zijn ster zette en verkrampte hij even, want nu zou het gebeuren. "Probeer je maar zoveel mogelijk te ontspannen, dat maakt de penetratie een stuk makkelijker", fluisterde Chantal lief, waarbij ze Theo op zijn gemak probeerde te stellen. Met uiterste voorzichtigheid drukte ze haar eikel in zijn poepertje, waarbij hij even een pijnlijke kreet slaakte, en Chantal stopte hem verder te penetreren. "Rustig maar, je moet even aan het gevoel wennen, voor mij was de eerste keer ook even pijnlijk", zei Chantal, die hem alle tijd gaf, waarna het pijnlijke gevoel langzaam wegtrok, en Theo aangaf verder te willen gaan. Hij wilde zich absoluut niet laten kennen, en was tegelijkertijd benieuwd hoe het voor een vrouw moest voelen als hij haar anaal nam.

Voorzichtig drukte Chantal haar pik steeds dieper in zijn kont, waarbij hij voelde hoe zijn endeldarm gevuld werd, en begon het tot zijn verwondering zelfs lekker te vinden. Chantal had al snel in de gaten dat ze verder kon gaan, en begon Theo met korte halen te neuken, waarna ze het tempo rustig opvoerde, en met steeds langere halen opgewonden haar pik in zijn kont stootte. "Lekker ?", vroeg ze, waarop Theo moest toegeven dat het niet tegenviel en het hem ook steeds meer opwond. Steeds harder beukte ze haar pik in zijn kont, waarbij Theo merkte dat zijn eigen pik ook keihard werd. "Wat een lekker kontje, ik ga je helemaal volspuiten", gilde Chantal. Alleen al bij de gedachte werd Theo steeds geiler, waarbij hij merkte dat er druppels sperma uit zijn pik druppelden, en als lange draden op het laken neerdaalden. "Het komt, ik kan me niet langer beheersen, kreunde Chantal, waarbij ze gillend klaarkwam en Theo het warme zaad voelde waar ze zijn kont mee vulde. Even later lagen ze na te genieten van deze geile wip, waar Theo absoluut geen spijt van had, en zeker geen homoseksuele gevoelens aan overhield, want voor hem stond het vast dat Chantal een echte vrouw was, en zich bij gebrek aan een kutje in haar kontje liet neuken.

"Godsamme, wat heb jij een lekker nauw poepertje, dat zou ik wel vaker willen neuken", zei Chantal waarbij ze Theo stevig omhelsde en hem beloonde met een natte tongzoen. "Dat is dan wederzijds, je mag zo vaak langskomen als je wilt", antwoordde Theo. "Dat je met een transmeisje hebt gesekst hou je vast en zeker geheim", zei Chantal, waarbij Theo haar aankeek en zei dat iedereen het mocht weten. Als het toevallig ter sprake kwam zou hij zich er niet voor schamen zijn belevenissen met z'n vrienden en vriendinnen te delen, en als ze er problemen mee hadden en hem voor homo uitmaakten konden ze opzouten. Bovendien was hij ook wel te vinden voor een triootje, mits Chantal er geen problemen mee had. "Nou, probeer je vrienden en vriendinnen dan maar eens snel te polsen, het maakt mij niet uit of het met een man of een vrouw is, want ik ben van alle markten thuis, en heb ook wel zin in een lesbisch nummertje waarbij ik dolgraag eens een sappig kutje kan neuken", zei ze tot zijn verbazing. Nadat ze telefoonnummers hadden uitgewisseld vertrok Chantal, en dacht Theo nog eens na over het verrassende verloop van de afgelopen dag. Hij had nu al een vriendin in gedachten die hier zeker voor te vinden was, en graag eens zou stoeien met een piemelmeisje...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Eerste Keer, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...