59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 7009x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nick Geeft Bijles - 28

Vanuit Lisa

Snel rent Nick weg naar de badkamer net als ik wil zeggen dat ik hem echt heel leuk vind. Duidelijk is dat hij deze confrontatie niet aan kan en ik lach erom. Hij is zo mannelijk maar soms wel echt een mietje. Hij is lief en ook nu hij mij eigenlijk gewoon afwijst wil ik hem nog steeds. Mijn prins op het witte paard lach ik dan en plof op het bed. Uitgeput van deze neukbeurt en blij dat ik wat onderzoek heb gedaan. Daarbij ook blij dat we weer seks hebben gehad want het is echt een geweldig gevoel. Hoe we samen tot zo’n geweldig orgasme zijn gekomen. Trots hoe ik hem zo kan laten genieten en toch ook weer hoe hij dan weer zo verlegen is. Ik moet hem gewoon voor mij hebben maar ik weet niet hoe ik dat moet doen, hoe krijg ik hem nog verder dan ik hem al heb.

Met deze gedachtes zie ik plots mijn kastdeur opengaan en mijn ogen worden groot, terwijl zonder gene Puck de kast uit komt gekropen. Ze kijkt mij strak aan ik heb geen idee wat ik moet zeggen. “Puck? Ik dacht dat jij aan het studeren was? Wat deed je in mijn kast?” wetend dat je vanaf binnen naar buiten kan kijken, en als dat niet kon had ze in ieder geval oren. Ze weet wat er gebeurt is maar noemt er niks over. “Sorry zus, ik moet gaan. Ik heb namelijk bijles van Nick” zegt ze en loopt arrogant mijn kamer uit. Als ze bij de deur is kijkt ze eerst nog even om en kijkt mij recht in de ogen. Haar bruine ogen gefixeerd op mijn blik als ze zegt “ow en trouwens. Vanaf nu is Nick van mij. Sta me niet in de weg” en zo gaat ze naar haar eigen kamer. Nog steeds gechoqueerd ben ik hier in mijn kamer. Mijn zusje heeft gezien dat ik seks heb gehad. Hoe moet ik hier ooit overheen komen. Een ding is duidelijk we vechten om hetzelfde en willen hem voor onszelf winnen op dezelfde manier. Beide hebben we nu seks met hem. Hij plukt er de vruchten van, maar ik wil hem voor mij hebben. Echter kan ik hem niet zeggen dat ik weet van hem en Puck, en weet dat Puck dat ook niet zal doen. Ik ga er nu zeker alles op alles voor zetten om Nick voor mij te winnen. In ieder geval nu ervoor zorgen dat de twee geen seks kunnen hebben, al heb ik nog niet de echte bevestiging dat Puck en Nick seks hebben gehad op een paar vermoedens na. Alleen hoe moet ik daarvoor zorgen, want de kans dat Puck deze les weer Nick gaat verleiden is heel groot. Dat moet ik niet willen, maar kan het ook niet stoppen. Gefrustreerd plof ik terug op mijn kussen, denkend hoe ik Nick voor mij moet laten vallen in plaats van voor mijn zusje.

Vanuit Nick

Puck les 10

Later dan is afgesproken loop ik Puck haar kamer in en daar zit ze dan. “Sorry dat ik laat ben, ik had aardig wat gezweet bij de sessie met je zus omdat het een best wel zware was. Daarom heb ik eerst even goed gedoucht” zeg ik niet helemaal gelogen. “Ow, nou fijn dat ik er niet bij was. Ik ben best wel moe en had zo’n sessie niet overleefd” zegt ze dan rustig. Volgens mij is ze van niks op het spoor denk ik dan en haal wat opdrachten tevoorschijn voor vandaag. Ze zit verder stil naast me en kijkt even naar de opdrachten die ik mee genomen heb. Deze leest ze rustig door en geeft mij geen aandacht. Ze draagt verder een hoodie en een joggingbroek dus niet heel sexy of iets. Zou ze toch iets door hebben? Heeft ze het misschien gehoord toch? Ik voel mij ongemakkelijk en wil hier weg, maar ben hier ook om haar te leren. Zo serieus als ze hier nu zit heeft ze in tijden niet bij haar bijles gezeten. Ze doet geen enkele moeite om fysiek contact te zoeken, waardoor ik het zelf ook niet initieer. Dit vooral ook omdat ik uitgeput ben van net. Het komt mij wel goed uit maar het voelt ergens heel fout, alsof ze meer weet.

“Het lijkt of je meer opgemaakt bent” zeg ik om de stilte te doorbreken. “Ow ja ik heb iets later vandaag waarvoor ik er goed uit wil zien” zegt ze dan onverschillig. Zou ze een date hebben? Maar waar dan alles is dicht door de lockdown. “Ah nou dat is leuk, waar ga je heen als ik vragen mag” probeer ik een beetje te informeren voor mijzelf. “Oow niks bijzonders hoor” zegt ze het gesprek afkappend, ze laat duidelijk merken niks los te willen laten. Het voelt of er een dikke muur tussen ons is op dit moment en zo gaat het de hele bijles door. Verder geen sexy opmerkingen, geen lichamelijk contact maar alleen maar werken. Ik schreeuw in mijn hoofd zoekend naar antwoorden maar kom nergens op. Als ze klaar is geeft ze de opdrachten en ik kijk ze na. Ik probeer mijn gedachte te verplaatsen en lees haar vragen door die ze goed heeft beantwoord. Duidelijk haar best gedaan en ik complimenteer haar, wat een voorruitgang ik lijk te zien. “Uitstekend werk Puck, echt heel goed” zeg ik met een lieve lach. Ze kijkt mij aan leunend op haar ellebogen in de hoodie, kauwend op haar pen. “Is er verder iets?” vraag ik dan ook bezorgd en ze knikt. Mijn hart zakt meteen in mijn schoenen maar het is iets anders dan ik dacht. “Ik heb binnenkort mijn herkansing” zegt ze dan ook. “Je zal wel nerveus zijn” vraag ik haar en de knappe tiener knikt. “Geen zorgen dit keer ga je het super doen, we gaan nog harder aan de slag” zeg ik haar om haar moet in te praten. “Ja je hebt gelijk, dit keer ga ik het niet verpesten” lacht ze naar me.

Zo ga ik die dag naar huis en net voor ik weg wil gaan gaat de voordeur open en is Marianne terug. “Dag Nick, dank je wel weer” zegt ze vriendelijk. Ik knik beleefd, en blijf het raar vinden hoe Puck zich vandaag naar mij heeft gedragen. Puck is er niet eens om mij dag te zeggen en ik hoorde half dat Lisa onder de douche stond dus ook die zegt mij geen gedag. Ik kijk naar deze lieve dame die mij wel uitzwaait en terwijl ik weg loop vraag ik mij af hoe de vader is. Ik heb hem nog niet gezien, en heb geen idee hoe hij is. Een idee hoe hij eruitziet door familiefoto’s maar daar houdt het op. Als ik thuiskom in ieder geval even ontspannen, dat kan ik wel even gebruiken met al die zorgen die steeds erger lijken te worden.

Het is rond 9 uur en ik zit achter de computer en spel te spelen met Chiel. Lichtelijk chagrijnig omdat hij duidelijk aan het winnen is maar goed we blijven spelen. “Hoe gaat het nu met die bijles, je traint ook Lisa toch?” vraagt hij dan. Ik zeg hem uiteraard niks over mijn escapades maar lach wel. Vertel gewoon dat het goed gaat en ik hem dankbaar ben voor de baan. Dat is dan ook volledig gemeend, maar hij heeft geen idee hoe dankbaar ik ben. Dankzij hem heb ik twee geile meiden tot mijn beschikking, maar ook heel wat zorgen. Als Chiel even wat drinken aan het halen is kijk ik op mijn telefoon en zie een berichtje van Puck wat is binnen gekomen. “Ik voel me alleen, je moet echt even langskomen” stuurt ze naar me. Vragend over wat ze met dit berichtje bedoeld gaat er veel door mijn hoofd heen. Ze had toch een afspraakje of iets dergelijks vanavond? Wat is ze nu aan het denken, waarom moet ik nu langs komen opeens. Ik stuur haar een berichtje waarom maar ze laat er geen gras over groeien. “Kom nu maar gewoon” stuurt ze daarop. Ik wil meer vragen en vraag wat er aan de hand is. “Er is niks aan de hand, kom nu maar gewoon langs. Alsjeblieft ik smeek je. Jij bent verantwoordelijk voor wat je getemd hebt” krijg ik weer van haar. Wetend dat ze me niet meer informatie gaat geven zit ik in gedachte verzonken niet wetend wat ik moet doen. Als ik niet ga, gaat ze me dan verraden? Waarom vraagt ze me zomaar uit het niets of ik kan langskomen. Mijn hoofd is een grote chaos op dit moment en ik weet niet waarom ze dit wil. Eerst doet ze al de hele les vreemd tegen me, ze zwaait me niet eens uit en nu smeekt ze of ik langs kan komen. Puck is zoals altijd weer een groot mysterie.

Dacht ik even een rustig avondje te gamen maar nu dit weer. “Hey man ik ben er weer” hoor ik dan van Chiel door mijn kop telefoon. “Euh ik moet gaan” zeg ik hem dan en hij accepteert dat gewoon uiteraard. Zuchtend kleed ik mij aan en loop naar de bushalte bij mijn huis. Het is kwart over 9, als ik bij de halte ben. Rond kwart voor 10 zal ik bij haar huis zijn. In de bus zit ik dan met mijn mondkapje op en besef mij dat zodra Puck riep of ik kon komen ik maar ben op komen draven. Waarom luister ik toch? Tijdens de seks overheers ik haar maar daarbuiten heb ik geen enkele controle. Wat zal ze nu denken, is ze gewoon geil? Lijkt mij niet er is sowieso meer aan de hand. Dezelfde zorgen die ik al langer heb komen weer in mij naar boven. Met name de vraag wat voor relatie heb ik nu met Puck maar ook wat ik nu met Lisa heb. Ik date met geen van beide, maar neuk wel met beide. Ik denk terug aan die gekke laatste zin. Ik ben verantwoordelijk voor wat ik heb getemd. Echter het grootste probleem wat er nu is, is dat ik er twee heb getemd. Deze gedachte probeer ik steeds weer weg te drukken maar ook blijven ze steeds weer terugkomen.

Ik denk terug aan het gesprek met een vriend van mij een aantal jaar geleden. Hij zei toen dat hij ook twee meiden had waar hij allebei seks mee had. Dit wisten ze niet van elkaar en hij vond het heel normaal. Hij dacht er niet bij na wat zij zouden voelen maar genoot gewoon van het feit dat hij twee kutjes had om te neuken. Zo noemde hij het ook. Ik probeer dat steeds weer mar ergens in mij kan ik dat ook niet. Beide meiden zijn heerlijk en heb graag seks met ze. Wil het met beide niet opgeven maar ze zijn wel beide lieve meiden. Met beide heb ik een band, of ten minste dat voelt zo. Met beide heb ik een klik en beide vind ik ergens ook wel leuk. Dit is 10 jaar geleden dat ik dit gesprek met die vriend had. Hij zou als hij dit wist mij voor gek verklaren dat ik zoveel hierover nadenk maar ik kan het niet helpen. Het stomme is dat ik contact met hem opnemen gestopt ben omdat ik hem een respectloze eikel vond. Nu ben ik zelf die respectloze eikel lijkt het wel. Misschien is mijn situatie nog wel erger een eikel actie omdat ik het met twee zussen doe. Die ik ook nog beide tutor, en eentje zelfs nog minderjarig is. Ik voel mij echt weer als een stuk stront, en nu ben ik weer aan het opdraven omdat Puck mij oproept.

Ik moet gewoon een keuze maken tussen een van de meiden. Ik kan ze niet beide zo gebruiken, dat is gewoon fout. Maar ik wil geen van deze meiden kwijt. Beide zijn zulke leuke meiden die beter dan mij verdienen. Puck heeft die kant van haar die mysterieus is en nooit helemaal kan voorspellen. Ze is bazig, weet wat ze wil en gaat daarvoor. Niks kan haar dan tegen houden. Buiten dat is ze ook ongelofelijk geil en kan ik alles met haar doen. Mijn kont likken, anaal, zonder condoom haar volspuiten, alles kan ik met haar doen en dat maakt dat ik maar bij haar blijf terugkomen. Toch is ze ook lief en schattig. Haar zachte karakter en lieve stem maken dat ik haar echt een geweldig persoon vind. Vanaf de eerste keer dat ik haar zag lopen op straat was ik al verkocht, en haar karakter maakte dat nog beter omdat het zo’n leuk lief maar ook geil persoon is. Aan de andere kant heb ik Lisa. De knappe oudste zus van de twee die altijd vrolijk en enthousiast is. Als ze ergens voor gaat dan zet ze zich in en laat ze duidelijk merken dat ze dat leuk vindt. Een extra ding wat maakt dat ze extra geil is, is dat ze zoveel volgers heeft maar ik de persoon ben die met haar neukt. We hebben nog weinig gedaan, maar ik weet zeker dat ik meer kan vragen naarmate deze manier van contact blijft volhouden. Daarbij heeft Lisa al gezegd dat ze mij leuk vindt en voor mij wil gaan, dus haar bevestiging heb ik al. Die van Puck heb ik niet maar die ken ik weer beter, en zij heeft zelfs haar toets verpest omdat ze maar aan mij bleef denken.

Het ergste is dat ik de beste optie voor nu vind op deze manier door blijven gaan en beide meiden te blijven neuken. Ze zijn beide geweldig en wil ze beide hebben. Maar dat is niet eerlijk, naar Puck niet en naar Lisa niet. Zuchtend dat ik boos op mijzelf ben omdat ik nu zelf die eikel ben kan die vriend wel meer begrijpen. Ik mis bijna mijn halte omdat ik zo in gedachte ben verzonken maar stap net op tijd uit. De chauffeur kijkt mij knorrig aan maar ik bedank hem en stap snel uit. Dan stuur ik een berichtje terwijl ik in de mooie buurt sta. Mooier dan mijn appartement en ben wel wat jaloers als ik hier zo sta bij zulke grote huizen. “Ik ben er” stuur ik dan naar Puck die dit al snel gelezen heeft. “Ik ga bij de deur voor je staan <3” stuurt ze dan. Ik zucht, ik weet wat ik moet gaan doen nu. Ik moet haar gaan vertellen dat ik ook met Lisa seks heb. De manier hoe Puck laatst tegen mij deed heeft mij tot de conclusie laten trekken dat ze mij leuk vindt. Het moet gewoon gezegd worden. Deze oneerlijkheid is niet in mij te prijzen. Zo loop ik naar het huis van de familie Welton met een flinke steen in mijn maag.

Zo kom ik bij haar huis aan en voor ik aan bel staat Puck daar al in een badjas. “Kom binnen Nick, maar wees stil. Mama, papa en Lisa” zegt ze zachtjes en lief. Ik voel meer spanning, waarom ben ik gekomen terwijl iedereen er is. Als we nu betrapt worden is mijn leven over. Is dit voorbij, ik ben dan langs komen bij een 16-jarige bij haar thuis. Nu ze zegt dat haar vader er ook is, voel ik gek genoeg meer spanning door mij heen gaan. Dit vooral omdat hij geen idee heeft wie ik ben. Het voelt dubbel zo slecht want ik weet dat ik iets rottigs ga vertellen. Het voelt of mijn hard door mijn borst naar buiten komt. Ik heb het warm en weet niet goed wat ik nu moet voelen. Nu ik hier sta, terwijl ik hier niet ben om bijles te geven voelt het opeens extra fout. Wat doe ik hier eigenlijk? Waarom ben ik hier, waarom heeft ze mij uitgenodigd? Gaat het er gewoon om dat ze seks wil? We sluipen naar haar kamer toe op onze tenen en doe de deur dicht. Zachtjes met mijn rug gekeerd naar Puck toe druk ik de klink omlaag en maak er bijna geen geluid mee. In haar kamer krijg ik wel een veiliger gevoel wegens het geluidsdichte. “Ik ben gekomen omdat je mij gevraagd heeft Puck maar ik…”. Al pratend heb ik mij omgedraaid en Puck heeft haar kamerjas uit gedaan. Ze had zich opgemaakt en dat is ze nog steeds en staat haar goed. Niet over de top maar gewoon netjes make-up op en haar haren gedaan. Wat nu echter voor mijn aandacht trekt is de lingerie die ze draagt. “Speciaal voor jou gekocht” zegt ze met haar onschuldige stem waarvan ik weet hoe ondeugend ze is. Over haar schouders lopen mooie zwarte schouderbandjes. Tussen de cupjes een zwart strikje, even als bij de aanzet van de bandjes. De cupjes zelf zijn rood, en hebben aan de zijkanten wat licht zwart kant. Toch komen haar mooie volle borsten er geweldig in uit. De bijpassende hipster sluit mooi aan, en heeft een rood stuk rond haar kont en bij haar kruis, maar ook weer afgewerkt met zwart kant aan de zijkanten. Ze draait een rondje voor me en haar billen zijn eveneens prachtig. “Puck ik moet je wat zeggen” zeg ik haar dan, niet wetend hoe dit zal aflopen.

Lees verder in: Nick Geeft Bijles - 30

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Liefde1, 33 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Betrapt, Bijles, Lingerie, Suggestie?
DE NIEUWSTE Tieners VERHALEN
Nog Iemand Helpen...Door: Xxxme
Gelezen: 14900x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Vingeren, Neuken, Klaarkomen,
03-10
9.0
HooizolderDoor: Vincert01
Gelezen: 12110x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken,
02-10
9.1
KapsterDoor: Driester***
Gelezen: 21503x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Kapster, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
01-10
9.1
01-10
8.9
Sophie Helpt Met... - 2Door: Zorro
Gelezen: 15978x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
30-09
9.4
Schoolreis Loopt Anders... - 2Door: TeamWorld
Gelezen: 20964x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Douche, Pijpen, Vingeren, Zwembad,
29-09
9.4
Zusjes In Het...Door: Jurre Jacobs
Gelezen: 27428x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Natte Droom, Neuken, Pijpen, Trio, Zusjes,
28-09
9.1
Myrte Krijgt Haar...Door: Samsara
Gelezen: 14067x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Massage, Pijpen,
27-09
8.2
Schoolwerk In Het...Door: Xxxme
Gelezen: 18607x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
27-09
9.3
Schoolreis Loopt Anders... - 1Door: TeamWorld
Gelezen: 22633x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Sperma,
26-09
9.3
Zomerkamp - 7Door: Piewie
Gelezen: 11290x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kamp, Non Binair, Zomer,
26-09
9.6
Sophie Helpt Met... - 1Door: Zorro
Gelezen: 25642x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Eerste Keer,
25-09
9.2
De Garage - 2Door: Sabine Hoek
Gelezen: 14926x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Garage, Grote Borsten, Trio,
25-09
9.0
Klik hier voor meer...