Klik hier voor meer...
Door: Nina7
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 58656
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Ik ben met mijn echtgenote op vakantie in Zeeland en mijn vrouw laat zich neuken door het vriendje van onze dochter.

We zitten op het strand.

Ik vertelde nog erg vermoeid te zijn, dus ik ging weer slapen. Ik slaap in een strandstoel met mijn zonnebril, dus als ik niet slaap, kan ik veilig rondkijken. En dat was nodig ook, want Danny moest ingesmeerd worden. Rie nam met trillende hand de fles met zonnebrand in de hand en ging op z’n onderbenen zitten. Ze smeerde uitbreid en erotisch Danny’s rug in. Ze kijk af en toe naar mij, of ik wel sliep en ik kon goed doen alsof. Op een gegeven moment zag ik dat Rie op één been van Danny zat en ik zag haar zachtjes heen en weer schuiven. Haar kutje schuurde ze tegen de gespierde kuit van Danny. Die lag met een geile glimlach te genieten. Even laten wisselden ze. Rie op haar buik, maar ook op haar ellebogen. Hierdoor kwamen haar tieten vrij te liggen en ik zag ze bij elke beweging heen en weer schudden ik haar bikinibovenstukje. Danny begon haar rug teder in te smeren. Gaandeweg streelde hij ook langs de zijkant van haar borsten. Ik zag door mijn zonnebril heen hoe Rie bloosde en hitsiger werd. Danny leek wel erg veel tijd te nemen voor de borsten van Rie en af en leek het of hij ze meer beetpakte dan nodig was. Ondertussen zag ik zijn pik dikker worden in de speedo en het leek wel of hij ermee schuurde over het lichaam van Rie. Langzaam zakte zijn handen naar haar bovenbenen Hij nam weer erg veel tijd om de binnenkant van haar dijen in te smeren. Ik kon het niet goed zien, maar ik wist zeker dat hij wel heel erg lang tussen haar benen zat en zeker weten haar schaamlippen door het broekje heen aanraakte. Rie verschoof ook steeds verder haar benen uit elkaar en Danny had alle zicht en alle ruimte om goed te gluren naar het bikinibroekje met daarin het rijpe, sappige kutje van mijn echtgenote. Ook leek Rie haar kontje steeds hoger op te tillen, zodat Danny er nog beter bij kon. Ik deed alsof ik wakker werd en Danny schoof meteen naar beneden, naar de kuiten van Rie. ‘Wat doen jullie nou?’ sprak ik uit. “Danny is zo vriendelijk om me even in te smeren, lief he?’ Nou, deze jongen is echt niet lief te noemen, maar goed, ik speelde nog even mee.

Ik kon duidelijk zien dat zijn gretige handen Rie erg geil hebben gemaakt. Ze lag steeds een beetje onrustig op haar handdoek. Toen ik weer deed alsof ik in slaap viel, verschoof Rie een beetje, zodat ze met haar voeten richting Danny ging liggen. Ik zag ook dat mijn lieve, brave vrouwtje haar benen weer spreidde, om zo Danny te laten gluren. Even later schoof Rie een hand onder zich en kon ik zien dat ze met enkele vingers haar poesje begon te verwennen. Danny keek rustig toe en zag mijn rijpe vrouw masturberen voor deze jonge kerel.

Aan het eind van de middag vertelt Danny dat hij graag voor ons wil koken. Nou, dat is aardig. Hij staat op en trekt een shirt aan. Rie kijkt weer geobsedeerd naar zijn dikke lul en meldt dat ze meegaat om te helpen met het koken. Ik zeg dat ik nog even blijf en over een half uurtje bij de caravan zal zijn. Maar ik jok een beetje, want ik vertrouw die Danny niet, dus na één minuut pak ik snel de spullen in en loop op een afstandje achter hen aan. Bij de caravan aangekomen zie ik dat ze alle raampjes hebben geopend (het wordt snel heet in zo’n caravan) en dat ze beiden alleen hun zwemkleding aan hebben. Al snel begint er een geil spel en ik kan dat best goed zien tussen de gordijntjes door. Rie staat iets te snijden in het smalle keukentje en Danny komt achter haar staan. Hij duwt zijn bekken naar voren en prikt zo met zijn leuter in het zachte kontje van Rie. Hij beweegt heen en weer en Rie begint iets te zuchten. ‘Jij bent geil, of niet!’ spreekt Danny. Meteen antwoordt Rie dat hij niet zulke dingen moet zeggen, dat hoort niet. Danny beweegt iets nadrukkelijker zijn bekken naar voren en zegt hardop dat zijn dikke lul heerlijk tussen de billen van Rie zit. Rie doet niets, maar laat het gebeuren. Dan verdwijnt Rie ineens. Ze voelt zich kennelijk opgelaten en ze loopt naar het eettafeltje en wil er iets op leggen. Dat moet aan het eind van de tafel en daarom bukt ze iets voorover. Ik zie Danny snel naar haar toelopen en ik zie in een flits dat hij een knalharde pik heeft die deels uit zijn Speedo steekt. Ik zie dat hij een besneden eikel heeft. Met een hand tussen haar schouderbladen duwt hij Rie voorover en houdt haar romp tegen de tafel geduwd. Dan legt hij zijn dikke erectie weer tussen de billen van Rie en schuift heen en weer. ’Ik weet goed wat jij wilt, moedertje, jij wil mijn pik in je kutje, of niet dan!”. Rie kreunt en verzucht dat hij zulke dingen niet moet zeggen tegen de moeder van zijn vriendin. Ze blijft gewillig voorover liggen, terwijl de half ontblote knuppel stevig tegen haar zachte kont aanschurkt. Ik zie dat Rie zelfs een beetje meebeweegt met haar kont.

Dan pakt Danny de beide tieten van Rie en trekt haar zo overeind. Hij duwt haar rug tegen zijn voorkant en hij kneedt Rie’s rijpe tieten. Rie geniet met ogen dicht en ze voelt zijn harde penis op een andere manier. ‘Je bent nat in je kutje, moedertje, of niet dan?’ Weer weigert Rie te antwoorden, maar dan gaat Danny wat verder. Hij likt haar hals, hij streelt met één hand haar buik en de andere hand kneedt wat ruwer één van haar borsten. ‘Och, je bent een geil hoertje, moedertje, vertel op, je bent nat, toch? ‘En dan kreunt Rie bevestigend, terwijl ze haar armen in de lucht doet om Danny achterom te knuffelen. ‘Pak mijn pik, slet!’. Rie weigert, en dan commandeert Danny dit nog een keer. Rie reikte met haar rechterhand naar achteren en pakt voorzichtig de dikke leuter die duidelijk bovenuit de Speedo steekt. ‘Mmmmm, lekkere pik heb ik, he? Zo’n lekkere heb jij nog nooit gevoeld he? Maar, je bent nat, bewijs het mij, of zal ik zelf even voelen‘ en al doende schuift hij een hand naar haar bikinibroekje. “nee, laat maar’, verzucht Rie. Ze laat de erectie los, schuift haar hand in haar broekje, friemelt in haar natte, hete spleet en komt even later triomfantelijk met twee natte vingers uit haar broekje. ‘ik wil je ruiken’, gromt Danny. Rie legt haar vingers onder zijn neus. Danny snuift overdreven met een geile glimlach. ‘Ik wil je proeven’, bromt hij en Rie schuift haar vingers in zijn mond.

Danny zuigt overdreven aan haar vingers en ondertussen begint hij steeds ruwer Rie’s tieten te kneden. Rie wordt nog geiler en laat dat merken. Ik word nu toch wel erg bezorgd en overweeg het spel te breken. Dan verklaart Danny: ‘Vanaf nu draag je geen slipje of BH meer. En ik wil driemaal per dag je blote kut zien. En zorg ervoor dat je poes helemaal geschoren is!”. Rie knikt gedwee en als Danny verder wilt gaan loop ik weg, roep 10 meter verder dat ik er ben en geef hen de ruimte om te herstellen. Als ik binnenkom zie ik Danny ontspannen in de keuken staan, de pastasalade verzorgend. Rie kijkt ongemakkelijk naar buiten, terwijl ik zie hoe dik haar tepels zijn.

Na het eten douchen we en kleden we ons meer aan. En inderdaad, Rie zie ik in een leuk shirt, maar het is duidelijk zonder BH! Zonder BH lopen had ze altijd een hekel aan, ze wilde niet al schuddend te koop lopen met haar borsten. Maar nu doet ze het gewoon. Ze heeft een rokje aan, dus ik ben benieuwd of ze een slipje aan heeft. Ik kom er niet achter, totdat ze tegenover Danny zit en ongemerkt haar benen voor hem spreidt. Danny knikt tevreden en zegt verder niets.

Als we gaan slapen, hoor ik hen beiden fluisteren. Mmmm, volgens mij spreken ze iets af…….. Als we in bed liggen, probeer ik wakker te blijven en dat lukt. Na een half uur sluipen beiden naar buiten en je weet wat er toen gebeurde.

De volgende ochtend keek ik na een gebroken nacht wazig uit mijn ogen. Rie was al uit bed en even later hoorde ik haar rommelen in het keukentje. Ik stond op, zag haar het ontbijt klaarmaken en omhelsde haar van achteren. Ze schrok, verkleurde iets, maar ik deed net alsof ik van niets wist. Stiekem pakte ik haar bij de borsten en voelde ze door haar dunne shirtje heen. Het shirt is iets te lang, dus ze gebruikt m nu als een soort minijurkje, maar daar is ‘tie te kort voor. Wacht, ik bedenk me dat ze geen slipje aan mag doen, dus daar is ze ook naakt. Ik draai haar om, kus haar liefdevol en streel over haar rug naar beneden. Ik voel haar blote billen, maar meteen weert ze me af. ‘Niet doen, zo meteen komt Danny en wat moet hij wel niet denken van ons!”. Ik zeg: ‘Heb je geen onderbroek aan?’ ’Nee, vergeten, ik zal het straks aantrekken’. Grappig, ik wist dat ze loog en dat ze helemaal geen slipje aan zou doen.

Even later zaten we buiten te ontbijten, het was mooi weer. Voortdurend stonden Rie’s tepels knalhard in haar dunne shirt en de wetenschap dat ze een bloot en kaal kutje had tijdens het ontbijt, maakte m’n pik hard. Danny was stil en at een flink ontbijt.

Na het ontbijt moesten de boodschappen gedaan worden. Ik wist wat er met mijn vrouw zou kunnen gebeuren als ze met Danny achterbleef en toch koos ik ervoor de boodschappen te gaan halen. Ik reed weg, keek natuurlijk even achter de auto en zag daar meerdere ingedroogde spermasporen op de achterklep en reed een stukje weg. Bij de ingang van de camping liep ik snel weer terug om te checken of mijn bazige Rie weer een beurt zou krijgen.

Bij de caravan aangekomen zaten ze niet meer buiten, maar binnen. Ze waren in gesprek. Ik hoorde Rie vertellen dat ze nog nooit zo lekker geneukt had, dat ze nu al verslaafd was aan de dikke pik van Danny en dat ze weer geneukt wilde worden. Danny keek een beetje verveeld. Hij liet merken te twijfelen. Rie smeekte harder en toen zei Danny dat hij als herinnering graag wat filmbeelden wilde maken als ze zich zou bevredigen. Rie keek geschokt, dat had ze niet verwacht. Maar meteen liep ze naar het bankje in de caravan en vroeg of ze al kon beginnen. Danny moest even een cameraatje pakken en daar begon Rie.

Eerst streelde ze zichzelf staand voor de camera door haar shirt heen. Ze pakte haar tepels, kneep er in en maakte ze nog harder. Ondertussen stond ze heupwiegend af en toe haar shirt iets op te tillen, zodat haar kont en kutje af en toe zichtbaar werden. Erg geil! Doordat ze zich geschoren had, kon ik nu pas goed zien dat ze behoorlijk forse schaamlippen had. En ik zag ook dat het daar heet en nat was. Nadat Rie haar shirt had uitgedaan, boog ze zich omdraaiend voorover voor de camera, om haar neukgleuf te tonen. Terwijl er ingezoomd werd, begon Rie haar schaamlippen onzedelijk te betasten. Ze streelde langs haar schaamlippen, tussen de vulva door, ze schoof af en toe een vinger naar binnen en ondertussen kreunde ze luider en luider. Toen ging ze onderuit op de bank liggen en spreidde langzaam haar stevige dijen. Danny stond van heel dichtbij te filmen en Rie leek zich hierdoor nog geiler te voelen. Ze begon nu uitgebreid te vingeren en Danny zei dat ze tegen hem moest praten. Nou, dat deed Rie! Wat ik haar nog nooit heb horen zeggen, hoorde ik nu!

‘Zie je mijn kut? Mijn dikke rijpe kut? Hij is voor jou Danny! Je mag ermee doen wat je wilt. Kijk, als ik zo doe zie je mijn gevoelige clit tevoorschijn komen. Ik wrijf er over heen zodat ik snel voor je klaarkom. Zie je onderaan mijn kut dat er enkele druppels kutvocht uit me lekt? Dat komt door jou, Danny. Ik ben nog nooit zo geil geweest als nu en ik smeek je me te neuken. Hier lig ik voor je, open en bloot, ik ben je slavin en alsjeblieft neuk me! Ram je dikke lul in me! Ik ben heet en nat. Ik ben klaar voor je! Ben ik de oudste hoer die je ooit geneukt heb?’

Ik kan het allemaal redelijk goed zien. Ik ben geschokt door het gedrag van mijn lieve echtgenote, maar ondertussen heb ik nog nooit zo’n harde lul gehad…… Ik kan nu voor het eerst goed zien hoe dik de schaamlippen van Rie zijn. Ook haar binnenste schaamlippen zijn nadrukkelijk aanwezig. Geil om te zien dat Rie een uitnodiging doet aan Danny, terwijl ze haar schaamlipjes keurig naar buiten vouwt. Welke man kan die verleiding weerstaan?

‘Kom klaar, hoer!’, roept Danny en ik zie Rie nu heftig over haar clit wrijven. En binnen enkele tellen gaat ze komen voor Danny. Terwijl ze hem via de camera aankijkt, spreidt ze nog verder haar benen, haar wrijftempo wordt nog hoger en met een hoge gil dendert haar orgasme de caravan door! Als het wat afzakt komt Danny dichterbij. Hij commandeert: ‘open mijn broek’ en Rie doet dit gehaast. Zijn enorme paal komt tevoorschijn, hij gaat op zijn knieën en zet zijn pik voor het drijfnatte gleufje van Rie. Terwijl hij het filmt schuift hij zich naar binnen. Meteen beweegt Rie haar benen omhoog en kreunt erbarmelijk. Zo geil is ze nog nooit eerder geweest.

Danny neukt stevig door en heeft een groot uithoudingvermogen. Terwijl hij beukt, schudden Rie’s tieten heerlijk heen en weer, waarna ze beide tepels beet pakt. Ik herken Rie niet meer, ze is zo in extase, ze ligt met open mond te kreunen en te hijgen, zo geil! Dan komt Rie weer op de dikke pik van Danny klaar en dat gaat met zoveel geweld gepaard, dat ze daarna even buiten bewustzijn lijkt. Danny gaat harder en dieper, gericht op zijn eigen orgasme en even later pompt hij mijn weer bijkomende rijpe echtgenote vol met zijn dampend hete, vruchtbare zaad. Rie kijkt hem geil en dankbaar aan…….

Hij stopt daarna even zijn gevoelige eikel in Rie’s mond om ‘m schoon te krijgen en dan loopt hij weg. Ik zie Rie helemaal verslapt met wijde benen en armen liggen op het bankje. Goed zichtbaar is het uit haar wijd openstaande poes druppelende sperma en ik verdwijn zachtjes ivm het boodschappen doen.

Tussen de middag gaan we met ons drietjes naar het strand. Ik installeer me weer als slapende man. Ik de hoop dat ik nog iets geils zie gebeuren. Aan de ene kant vind ik het jaloersmakend en vreselijk om te zien dat mijn keurige echtgenote zich zo hoerig gedraagt bij zo’n vlegel als Danny, aan de andere kant windt het me enorm op. We weten al dat Fieke vanavond weer terug is, dus daarna zal er niet veel meer gebeuren, denk ik zo.

Nadat ik zogenaamd weer in slaap gevallen ben met mijn zonnebril op, zie ik hen beiden weer naar de zee gaan. Weer zijn ze aan het dollen met elkaar en weer zie ik geile handelingen. Toenemend zie ik dat Danny niets doet en dat hij Rie als zijn speeltje gebruikt. Ik ben benieuwd of Rie dat ook zo ervaart, maar voorlopig zal ik haar niet horen klagen want binnen tien minuten is overduidelijk te zien dat Danny zijn hand, onder water, tussen de benen van Rie heeft. Ze gaat steeds meer tegen hem aanstaan, ze duwt haar in de bikini verpakte tieten tegen hem aan en ze laat zich vingeren. Toevallig komt er een jongeman voorbij zwemmen en zegt iets van: ‘Gaan jullie lekker?’ met een glimlach. En dan hoor ik Danny duidelijk zeggen: ‘Ja hoor, wil je ook even?’ Ik zie Rie opschrikken, maar de jongeman komt snel dichterbij en ook hij reikt onder water tussen de benen van Rie. Rie wordt stevig vastgehouden door Danny, maar ik heb niet de indruk dat ze zich ergens tegen verzet. De jongeman vingert haar enkele minuten en dan zie ik Rie stilletjes klaarkomen.

Het wordt saai, maar even later krijgen we hetzelfde ritueel van het insmeren van de zonnebrandcreme. Ik zie Rie hunkeren naar lichamelijk contact met Danny, maar Danny lijkt een beetje uitgekeken te raken op Rie. En Rie lijkt dat ook te voelen en verlegt steeds meer haar grenzen. Zo zie ik haar wenden naar Danny als ze op een handdoek ligt. Ze toont af en toe haar blote tieten, ze verlegt af en toe haar bikinibroekje, zodat haar schaamlippen zichtbaar worden, maar Danny reageert amper.

Dan worden we ineens geroepen en zien we Fieke verschijnen. Ik doe alsof ik wakker wordt, iedereen is blij haar te zien, alleen Rie lijkt minder blij te zijn.

In de nacht worden we weer wakker gehouden door het langdurige en intense neuken van mijn dochter met Danny en voel ik het verdriet van Rie. Ze masturbeert op hun ritme mee, maar ze oogt onbevredigd.

We worden de volgende ochtend verrast met de aankondiging van het vertrek van Danny. Hij zou ineens een klus hebben thuis en gaat ons verlaten. Fieke erg verdrietig, Rie nog meer verdrietig en ik ben blij…… Danny stapt bijna in zijn auto , maar spreekt ten afscheid ons als gezin nog even aan. Hij zegt: ‘Fieke, je bent een lief meisje, ik zie je graag snel weer. Maar, ik heb ook je moeder een paar keer geneukt, je hebt je geilheid niet van een vreemde. En het gekke is, je vader was er steeds bij als ik je moeder gebruikte, hij heeft alles gezien en meegemaakt en hij heeft telkens toegelaten dat ik jouw rijpe moedertje misbruikt heb. Je vader heeft volgens mij wat uit te leggen!’. Op dat moment rijdt hij weg.

Meteen voel ik vier woedende en geschokte ogen op me gericht. Ehhh, hoe ga ik me hier uit redden?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...