Klik hier voor meer...
Door: Bisexjan
Datum: 19-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 14971
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit gaat een lang verhaal maken. Het was erg leuk en lekker om te schrijven. Het bestaat uit veel onderdelen. Van gewoon tot (zeer) extreem. Ik zal de in de juiste rubriek zetten. Ook zullen er was rustige passages zijn om het verhaal uit te leggen...

Ik genoot vaak, als jongeling al, van de aandacht, die ik in die kroeg in Alkmaar kreeg. Klein, tenger, halflang haar…. Ik ging er regelmatig alleen heen, want uiteindelijk kreeg ik daar ook nieuwe kennissen, dus er was altijd aanspraak. En bijna altijd eindigde dat wel in iets geils. Niet altijd, natuurlijk. Uiteindelijk zouden er altijd mannen zijn, waar ik absoluut niet op viel. Maar een enkel keer.. omg.

Hij stond naast mijn kruk aan de bar. Hij was ongeschoren, zweette wat (ja, het was toen warm) en was aangeschoten. Hij schoof me biertjes toe, die ik uiteraard aanvaardde, maar ik zag niets in hem. Maar hij stond vlak naast me. Ik voelde zijn warmte, ik voelde zijn lichaam, soms stond hij schuin achter me, tegen me aan en voelde zijn lust. Ik vind je een lekker joch, zei hij. Ik keek hem aan. Vriendelijke ogen, dat dan weer wel. Ik lachte. Ja, dat merk ik, zei ik. Klaas, zei hij en pakte mijn hand. Jan, stelde ik me voor. Zijn pogingen om me te versieren begonnen na wat biertjes vruchten af te werpen. Hij boog zich voorzichtig naar me toe en fluisterde: wat moet ik doen om je te mogen neuken? Ik gaf heel even toe en drukte me een beetje tegen hem aan, legde mijn hand op zijn bezweette, harige arm en antwoordde, zoals zo vaak: goed zoenen. Hij maakte aanstalten om het te bewijzen, maar ik weerde hem af. Nee, zei ik, niet hier en ik knikte naar de barkeeper. Ik keek hem weer aan. Echt, normaal gesproken zou hij me niet opvallen. Normaal gesproken zou ik het niet zover laten komen, dat hij zich aan me opdrong. Maar ja, bier en nieuwsgierigheid he.

Ik legde zachtjes mijn hand op zijn rug. Jeetje Klaas, je zweet als een otter. Hij knikte. Heb ik vaak last van. Drank en lekkere jongens, lachte hij. Ik lachte terug. Hij was toch wel heel aardig. Hij was nonchalant gekleed en droeg een korte broek, zijn harige benen showend. Naja, ik was een beetje om. Ben je overal zo harig, vroeg ik. Hij knikte. Behalve mijn pik en ballen, fluisterde hij. Ohhh, dat had ik nog niet meegemaakt. Was toen ook nog niet zo in. Ik kreunde zachtjes. Echt waar? Ik wilde de tijd rekken. De avances, de opdringerigheid, het versieren,…. Ik vond het tamelijk opwindend. Maar ja, uiteindelijk moest ik toch naar het toilet na een aantal biertjes. Ik moet ff plassen, zei ik. Hou jij mijn kruk even bezet? Hij keek een beetje beduusd. Ik snelde naar de pot, want nodig moest ik. Wurmend door de vrijende stelletjes. Ohhh, wat een opluchting.

Hij drukte zich tegen me aan, stak zijn armen onder de mijne en beroerde mijn tepels. Ja, dat moet men dus niet doen, he. Daar kan ik dus geen weerstand tegen bieden. 1 hand ging achter mijn broek in en vond, wat hij zocht. Natuurlijk had ik me goed voorbereid. Gespoeld en ingevet. Zijn vinger gleed dan ook soepel naar binnen. Ik kreunde. Klaas, fluisterde ik, niet doen. Ik ken je helemaal niet. Haha, niet, dat dat uitmaakte, want meestal kende ik degene niet, die mij penetreerde… maar het klonk altijd wel leuk.

Inmiddels was ik uitgeplast, maar mijn lul hing, uh stond nog uit mijn broek. Mijn handen gingen dan ook naar achteren en voelde een keiharde bult. Mijn vingers masseerden die bult en hij kreunde. Inmiddels werd ik door 2 vingers geneukt. Het kon me allemaal niets meer schelen. Ik wilde hem, maar eerst wilde ik van zijn kale pik en ballen genieten. 1 hokje kwam vrij en ik zei: kom. Ik nam plaats op de pot en hij sloot de deur, terwijl ik aan zijn broek friemelde. Iets prachtigs kwam tevoorschijn. Een fiere, stoere geaderde, kale pik en ballen. Wat een pracht. Mijn lippen omsloten de eikel en hij duwde zijn pik in mijn keel. Ik kokte, maar hield hem dapper in mijn mond. Ohh, lekkertje, zei hij zacht. Zijn ballen voelden heerlijk aan.

Hij had zijn shirt uitgetrokken en genoot van mijn mond. Ohh, zei hij, dit hou ik niet lang vol. Ik trok mijn mond terug en stond op. Het hokje was net groot genoeg. Ik hapte naar zijn tepel en beet er zachtjes in. Een kreun was het antwoord. Hij greep in mijn haar en trok me verder omhoog. Zijn tong drong in mijn mond, terwijl ik heel zachtjes aan zijn pik trok, want uiteindelijk moest hij op volle sterkte blijven, Hij kon inderdaad heerlijk zoenen. Langzaam, sloom, nat, passie, geil... Het zweet gutste van zijn lichaam, maakte mijn shirt doorweekt. Snel trok ik mijn shirt uit, heel snel, want ik wilde snel weer van zijn mond genieten. Natuurlijk zweette ik ook, want het was er benauwd en warm. Mijn handen gleden over zijn lichaam. Zijn bilnaad was kletsnat.

Hij draaide me om, trok in 1 ruk mijn broek omlaag, opende met beide handen mijn bilnaad en zette zijn eikel voor mijn hemelpoort. Ik liet me voorover zakken met mijn handen op de pot. Hij was niet al te groot, maar groot genoeg. In 1 stoot zat hij in me. Tot aan zijn ballen. Ik slaakte een luide: OEF… om daarna vol te genieten van zijn brute neukstaaf. Hij neukte me fel, vol lust en geilheid. En met een behoorlijke kreun, gaf hij me, wat ik nodig had. Een kut vol zaad. Hij schokte lang na. Bewoog ook nog lang in en uit me. Heerlijk. Toen hij uit me gleed, drukte ik mijn kut dicht, draaide me om en ging op de pot zitten. De geilheid stroomde eruit en ik zuchtte. Ik likte zijn pik en ballen schoon. Hij gaf me nog een tongzoen en zei: ik zie je zo wel.

Daar zat ik dan. Bijna naakt, stijve pik, broek op de enkels, uit te lekken en nog lang niet verzadigd. Ik duwde de deur dicht en ik hoopte op een gevulde glory hole, zoals ze nu zouden zeggen.

Maar wat als…. Nieuwsgierig stak ik voorzichtig mijn pik door een gat. Zou er iemand zitten? Zou die zin hebben? Zachte lippen omsloten mijn eikel. Ik drukte door, zodat mijn ballen tegen de wand aankwamen. Mijn pik werd diep genomen. Heerlijk zo’n ervaren mond.

De mond verdween en deze werd vervangen door een sterretje. Ook deze was voorbereid. Soepel werd mijn pik opgenomen. Ik drukte me stevig tegen de wand. Zo neukte hij zichzelf heftig, ruw. Alleen, ik wilde nog niet klaarkomen, dus ik trok me op een gegeven ogenblik terug. Snel daarna verscheen de pik van de onbekende. Niet zo dik, maar wel lang. Ik likte zijn eikel, de schacht en…. Zijn ballen werden door het gat gewurmd. 1 voor 1 nam ik ze in de mond en zoog er lekker op. Aan de andere kant werd er aardig gekreund. Maar ineens werd de hele prooi terug getrokken. Ok, dacht ik, ook hij wilde blijkbaar ook nog niet klaarkomen.

Een zacht klopje op de deur. Ik deed deze open en verrassend stond er een lange, blonde man met een open broek. Mijn hart maakte een sprongetje. Hij knikte richting het hokje naast me. Ik gaf hem mijn mooiste lach, trok hem het hokje in, terwijl onze monden elkaar vonden. Hij smaakte fris en fruitig.

Snel zakte zijn broek naar beneden en zo stonden we te tongen en ondertussen elkaar langzaam af te trekken. Hij was helemaal onbehaard. Glad. Mijn handen gingen overal en hij liet zich ook niet onbetuigd. Hij draaide me om en vingers verdwenen in me. Ik kreunde. Ik bukte me weer, zette mijn handen op de pot en stak mijn kont omhoog.,.. uitnodiging. Hij vulde me helemaal. Diep, want hij was lang, heel diep voelde ik zijn pik. Lange halen, zijn eikel schuurde langs mijn prostaat. Heerlijke lange halen. Ik bewoog mijn kont mee in zijn ritme om hem zo maximaal mogelijk in me te hebben. Hij kwam en ik voelde de druk in mijn darm toenemen. Ohhh, zo lekker. Ondertussen beet hij zachtjes in mijn schouder. Als zijnde mijn minnaar…..

Zo stonden we nog even na te hijgen. Ik draaide me om, ging op de pot zitten en stak mijn pik uitdagend omhoog. Hij zette zich met zijn gezicht naar me toe op mijn schoot. Mijn pik verdween in zijn ervaren kut, die hij pulserend samenkneep. Al tongend wipte hij op en neer. Het duurde dan ook niet lang…. Ik vulde hem met een ferme kreun. Zo bleven we even zitten. Elkaar zachtjes kussend. Dat was heerlijk, zei ik. Hij knikte bevestigend. Ik wist nog niet eens zijn naam….

We maakten ons schoon en liepen naar de bar. Klaas was nergens te vinden. Hoefde ook niet van mij. Hij bleek wel alle biertjes betaald te hebben…. Dus prima. We raakten aan de praat. Gerard heette hij. Hij was 30 jaar ouder dan ik en dat verbaasde me. Had hem jonger geschat. Hij had een vriendin, maar ze hadden nog weinig seks, want ja, eigenlijk hield hij meer van mannen, met name jonge jongens. Jane accepteerde het, want die had haar eigen hobbies. Ze hadden een grote verbouwde boerderij, met grote tuin, lekker in de polder. Hij was directeur van een grote firma, drukke baan en daardoor weinig thuis. Ik vertelde mijn situatie. En dat ik altijd wist, dat er iets anders kriebelde dan meisjes en dat dat sinds kort, dankzij deze kroeg, sterk tot uiting was gekomen. Net MTS afgemaakt, dus op zoek naar werk. We proostten op de kennismaking en hij pakte onder de toonbank mijn hand. Blij, dat ik je ontmoet heb, fluisterde hij. Ik kleurde tot achter mijn oren. Ik kneep in zijn hand.

Zo zaten we nog ff wat te drinken. Mijn hoofd steunde op mijn hand, waarvan de elleboog op de toonbank leunde. Ik keek hem aan. Mijn pik was inmiddels keihard weer. Weet je, zei ik zacht, ik lust je eigenlijk wel weer. Hij deed hetzelfde. Weet je, zei hij, ik jou ook. Ik wil met je vrijen, ik ben zo geil als boter op je. Ik wil die lange pik wel weer in me voelen. Hij sloot even zijn ogen en kreunde licht. Maar niet hier, zei hij. Lekker de tijd nemen. Laten we naar mijn huis gaan. Vind je vriendin dat wel goed, vroeg ik. Zoals gezegd, die kijkt er niet meer van op.

En zo zaten we in zijn auto, op weg naar zijn stulpje en mijn hoofd bewoog op en neer, zijn pik in mijn mond, terwijl hij moeite had zich op de weg te concentreren.
Trefwoorden bij dit verhaal: Neuken, Pijpen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...