Klik hier voor meer...
Door: PD
Datum: 19-09-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 12879
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: De Zwarte Post B.v. - 2
Hoofdstuk 9: Schuldgevoel

Gerard Bruinsma was de hele week niet van de bank afgekomen. Hij had geen woord tegen zijn vrouw gezegd. Hij had zijn kantoor gemeld om zich ziek te melden, en daarna zijn telefoon uitgezet. Hij had mechanisch opgegeten wat zijn vrouw hem gaf, had geslapen op de bank waar hij zat, en had verder niets gedaan.

Hij piekerde. Zijn gedachten tolden.

Wat had hij dit onschuldige meisje aangedaan? Zou ze het ooit kunnen verwerken? Ermee leren omgaan? Had hij haar leven geruïneerd?

Zou ze het vertellen? Zou ze hem kunnen identificeren. Had hij zijn eigen leven ook verwoest?

En dan nog … was het niet verdiend als zijn leven verwoest werd?

Zijn gedachten bleven maar in hetzelfde rondje malen. Totdat, op vrijdag, Gerda hem bijna letterlijk uit zijn gepieker en van de bank af schopte.

“Oké, nu is het klaar. Ik heb het de hele week geaccepteerd, maar nu niet meer. Ik heb vorige week je moeder ook al teleurgesteld aan de telefoon gehad. Het maakt me niet uit dat je spijbelt van je werk, maar je gaat niet je moeder overslaan. Jij weet net zo goed als ik dat als jij nu niet gaat, ze mij gaat lastigvallen met al het nieuws uit jouw familie. En ik zweer je, als ik ook nog maar één keer naar haar eindeloze gewauwel over tante Dien en oom Willem moet luisteren, dan ga ik bij je weg. Of ik vermoord haar. Misschien wel allebei.”

“Dus je komt nú met je luie reet van die bank af, Gerard Bruinsma. Je gaat op bezoek bij je moeder. En je gaat naar haar geratel luisteren, of in elk geval goed genoeg doen alsof dat ik geen last van haar krijg.”

“Goed, bedankt,” zei Annabel, en stak toen de telefoon weg.

“Hij is bij de bushalte, maar niet ingestapt, Lexi.”

“Oh? Waarom niet?”

Het meisje klonk teleurgesteld.

“We houden hem al de hele week in de gaten. Hij barst van het schuldgevoel nu hij jou heeft ondergespoten. Ik denk dat hij probeert jou te ontlopen.”

“Denk je dat hij dan de volgende neemt? Zal ik ook de volgende nemen?”

Annabel overwoog snel de mogelijkheden.

“Nee, neem maar gewoon dezelfde als anders. Volg je normale patroon. Snel, de bus is er al bijna. Ik bel je wel als je zit, dan neem ik wat scenario’s met je door.”

Gerard had zijn normale bus laten lopen en de volgende genomen. En toch hield hij zijn adem in toen de bus stopte bij de halte waar Lexi altijd instapte. Hij slaakte een zucht van opluchting toen hij haar niet zag. Hij was er niet klaar voor haar onder ogen te komen. Nog niet. Waarschijnlijk nooit.

Bij zijn eigen halte stapte hij uit, en begon nar huis te sloffen. Tot hij opeens een hand rond zijn middel voelde, en een stem hoorde.

“Wacht! Wacht, meneer Gerard. Ik ben het.”

Zijn hart miste twee slagen. Hij voelde een rilling langs zijn ruggengraat. Zij was het.

Daar stond Lexi, glimlachend van oor tot oor, alsof er niks was gebeurd. Alsof hij haar niet vorige week had bedolven onder zijn perverse sperma, en daarna zonder zelfs maar een woord was gevlucht. Alsof hij dit onschuldige lieve meisje niet had blootgesteld aan zijn vreselijke perversie.

Ze droeg een strak, paars T-shirt, en een nogal kort geel rokje. Gerard kon het niet helpen, zelfs nu nog bewonderde hij haar slanke vorm en haar mooie gezichtje.

“Ik zag je niet op de bus, dus ik dacht dat je hem misschien had gemist. En dus heb ik hier op je gewacht, en daar ben je! We zijn er vorige week helemaal niet meer aan toe te komen om ons spelletje te spelen!”

Ze liep intussen naar haar flat, terwijl ze hem meetrok. In eerste instantie volgde Gerard haar mechanisch, tot hij abrupt bleef staan.

“No! Nee, Lexi! We moeten dit niet doen!” riep hij uit.

En toen keek hij verschrikt om zich heen, om te kijken of iemand het had gehoord. Hij trok haar in de schaduw van een gebouw en fluisterde toen:

“Het spijt me, Lexi, maar ik kan niet meer bij je op bezoek komen.”

Een traantje welde op in haar oog. Annabel had haar dit laten oefenen voor een van de scenario’s van de derde week, en dat kwam nu goed van pas.

“Maar … waarom niet, meneer Gerard? Ik snap het niet?”

“Gewoon, om toch, oké?” antwoordde hij, bruusker dan hij wilde.

Hij wilde weglopen, maar ze verstrakte haar grip op zijn hand en slaagde erin hem tegen te houden.

Ze sniffelde, en zei toen gehoorzaam:

“Nou, als u het spel niet wil spelen, dan snap ik dat wel. Dat is toch meer iets voor meiden. Maar … wilt u me alstublieft één ding uitleggen, meneer Gerard?”

“Wat dan?”

“Vorige week. Toen … toen ik je piemel voelde. Toen jij je zaad spoot. Hoe kwam dat? En waarom ging je er daarna zomaar opeens vandoor?”

Gerard wist niet wat te zeggen. Moest hij het uitleggen? De waarheid vertellen? Zou dat haar niet teveel shockeren? Was dat gevaarlijk voor hemzelf? Was ze zelfs al wel meerderjarig? Ze had gezegd dat ze zestien was, maar was ze eerlijk geweest? Ze zag er jonger uit, juist dat was zijn probleem. Maar dat zou hij zeker niet kunnen toegeven. Toch? Misschien was het gewoon maar het beste om helemaal geen antwoord te geven!

Maar toen hoorde hij haar volgende woorden.

“Ik was zo verrast, vorige week. Ik bedoel ik heb heus wel over seks geleerd. Op school. Maar niet van hoe het echt is. En ik schrok toen je zomaar opeens ging spuiten. Ik wilde al haast aan papa vragen om het uit te leggen, maar dan zou hij misschien boos worden omdat ik niemand binnen mag laten als ik alleen ben.”

Ze wachtte even, zodat ze zeker wist dat Gerard deze woorden had verwerkt, voordat ze de genadeklap uitdeelde.

“Maar als je het echt niet wil, …” ze zuchtte, “dan moet ik het misschien maar aan mama vragen en hopen dat ze het niet aan papa vertelt.”

“Nee, nee!” flapte Gerard er gehaast uit, “Het is al goed, Lexi. Ik zal het uitleggen. Maar … niet hier. Hier kunnen we er niet over praten. Ergens waar we niet gestoord worden?”

“Mijn huis?” stelde Lexi voor, “Of we kunnen naar jouw huis, als je dat liever wil?”

“Nee, het is wel goed. We gaan naar jouw huis. Maar wil je me alsjeblieft beloven dat je deze keer je kleren aanhoudt?”

Lexi keek niet-begrijpend. Maar toen haalde ze haar schouders op:

“Sure, wat jij wil. Beloofd.”

Ze kwamen het flatje binnen, en Lexi wilde al naar haar kamer gaan, maar op een of andere manier wilde Gerard daar niet zijn. Het voelde als een terugkeer naar de plaats delict. En hij wist niet of hij zou kunnen omgaan met de associaties die die kamer bij hem zou oproepen.

“Misschien de zitkamer?” stelde hij voor, “zodat we wat comfortabeler zitten?”

“Oké,” zei Lexi, terwijl ze in gedachten Annabel een compliment maakte. Lexi had haar niet geloofd, en had zelf de zitkamer willen voorstellen, maar Annabel had gezegd dat ze haar maar moest vertrouwen, dat Gerard dat zelf zou voorstellen.

Gerard koos snel een stoel. Hij durfde de bank niet te riskeren. Hij wilde er zeker van zijn dat Lexi niet naast hem, tegen hem aan, zou komen zitten.

Lexi liet zichzelf op de grote leren bank tegenover hem vallen. Zodra ze zat, schopte ze haar schoenen uit, trok haar benen op, en ging toen in kleermakerszit zitten.

Gerard’s ogen puilden uit. Bloed schoot naar zijn pik. In een oogwenk was hij weer keihard.

Onder haar rokje, haar erg korte rokje, droeg ze niets. Dus nu ze in kleermakerszit zat keek Gerard recht in haar jonge kutje. De buitenste labia weken een beetje, zodat hij de plooien ertussen kon zien. Het puntje waar de kleine lipjes samenkwamen, en waar hij haar klitje wist te zitten. En, iets lager, een kleine donkere cirkel. De toegang tot haar meest verboden vrucht.

Tot nu toe had hij de herinneringen op afstand kunnen houden. Had hij de ervaring van vorige week niet herbeleefd. De sensatie van haar naakte lijfje te zien. Haar borstjes, haar venusheuvel, haar glad geschoren kutje. Haar rug, haar kont, de subtiele manier waarop haar billen van elkaar weken toen ze zich voorover boog. Het gevoel van haar handen op zijn kloppende roede, hoe zacht ze waren geweest, hoe warm. En dan, het gevoel van puur geluk toen hij zijn sperma lanceerde. Het verdorven plaatje van haar gezicht en haar lijf, ónder het sperma. Zijn sperma.

En nu kwam dat allemaal terug. Zodra hij dat prachtige kutje weer zag, beleefde hij het allemaal opnieuw. Hij voelde zijn pik schokken, zijn ballen samenknijpen. En toen kreunde Gerard, en kwam klaar in zijn broek.

Hoofdstuk 10: Bekentenis

Bijna sloeg Gerard weer op de vlucht, net als de week daarvoor. Maar hij herinnerde zich dat Lexi dan haar moeder zou vertellen wat er gebeurd was. Hij zou de lul zijn. Hij zou echt zo ontzettend de lul zijn.

En dus vocht hij zijn vluchtinstinct terug. Hij bleef zitten. Probeerde iets slims te bedenken wat hij zou kunnen zeggen. Probeerde zich te herinneren hoe zijn mond ook alweer werkte, hoe hij woorden moest vormen.

En toen giechelde Lexi.

“Oh, kijk, is het nu alweer gebeurd?”

Gerard kon niks beters bedenken dan knikken, en dus knikte hij.

“Maar waarom dan? Ik dacht dat mannen klaarkomen als ze hun piemel in mijn kutje steken?”

Terwijl ze dat zei, met haar onschuldige jonge stem, wees de kleine donder ook nog eens tussen haar benen, alsof Gerard die toelichting nodig had. Hij had juist iets willen zeggen, maar was nu opnieuw totaal van slag.

Maar uiteindelijk slaagde Gerard er toch in om weer woorden te produceren.

“Je … je zei … je hebt het beloofd. Je hebt het beloofd! Je had beloofd dat je je kleren aan zou houden.”

“Ja? Ik heb toch ook niks uitgedaan? Shirt aan. Rok aan. Precies zoals je vroeg.”

En toen tilde ze haar rokje op, en wees op haar nu nóg beter zichtbare venusheuvel en kutje. Gerard voelde hoe zijn pik weer begon te groeien, zelfs nog voordat hij helemaal slap was geworden.

“Mijn slip heb ik hier niet uitgedaan, meneer Gerard! Ik had hem al direct na school uitgedaan. Het was vandaag zo warm, en hij zat echt onprettig en kriebelig. En dat was ik dus een beetje vergeten. Zal ik hem anders weer aandoen?”

Ze rommelde wat in haar rugzak, tot ze er een verkreukeld onderbroekje uit tevoorschijn toverde.

Gerard schudde vermoeid zijn hoofd.

“Laat maar, het is nu toch al gebeurd.”

Maar toen stond Lexi ineens op. Ze wees naar Gerard’s broek, waar de natte plek zich langzaam verspreidde en groeide.

“Alsjeblieft, meneer Gerard, kan je gaan staan? Anders komen er straks vlekken op de stoel, en die kan ik echt niet aan papa en mama uitleggen. Kan je jezelf schoon maken?”

Gerard kwam snel overeind. Net op tijd. Hij had zoveel gespoten, dat zijn broek doorweekt was. Hij kon niet meer gaan zitten zonder vlekken te maken. En zelfs staan was niet veilig, hij voelde dat een eerste dappere druppel al was begonnen aan de weg naar beneden.

Lexi stak haar hand uit.

“Kom, mee, ik wijs je de badkamer en dan help ik je.”

Lexi draaide de kraan alvast open. Ze wist dat het een tijdje duurde voordat het water warm werd. Toen draaide ze zich naar Gerard.

“Oké, tijd om deze uit te doen,” zei ze, en begon aan zijn riem te prutsen.

Ze genoot ervan hoe hij daar maar stond. Hij was zo hulpeloos, zo de weg kwijt. Zolang zij de leiding maar nam vond hij alles goed, ze kon doen wat ze maar wou. Ze had nooit geweten hoe goed het voelt om zoveel macht te hebben over iemand. En dat alles alleen maar door haar jonge kutje en haar kleine tietjes te laten zien.

Ze voelde hoe plakkerig zijn broek al was toen ze zijn gulp opende. Ze deed een stapje naar achteren.

“Sorry, Gerard. Ik weet dat ik het beloofd heb. Maar ik ben bang dat ik zo vlekken in mijn kleren krijg. Mag ik ze toch uitdoen? Dan doe ik ze later wel weer aan, als jij dat wil.”

Gerard knikte en kraakte iets over te laat en toch niet meer uitmaken. Lexi luisterde niet echt, ze tilde haar shirt over har hoofd, liet haar rokje vallen, en werkte daarna weer verder aan Gerard’s vieze broek.

Gerard stond daar maar, en liet toe hoe de nu weer totaal naakte kleine feeks hem zijn broek uittrok, daarna zijn onderbroek. Ze keek naar zijn overhemd, haalde haar schouders op, en trok hem die toen ook uit. Ze legde niet uit waarom dat nodig zou zijn, en hij maakte geen bezwaar.

Toen ze beide helemaal bloot waren, pakte ze een zacht doekje, hield het onder de lauwe kraan, en veegde daarmee toen alle spermavlekken van Gerard’s lijf. Ze begon bij zijn buik, daarna zijn heupen. Ze veegde een keertje over zijn kruis, spoelde het doekje goed uit, en veegde daarna nogmaals over zijn kruis. Nog niet alle sperma was weg, maar nadat ze het doekje opnieuw spoelde maakte ze nu eerst zijn benen schoon, inclusief die ene ondernemende druppel die intussen al tot halverwege zijn kuiten was toen ze hem onderschepte.

Ze spoelde het doekje nog eens uit, en keerde toen terug naar Gerard’s kruis. Zijn pik was al half hard geworden toen ze eerst zichzelf en daarna hem had uitgekleed, en was dat nog steeds.

Lexi was vooral gek van de prachtige paal van deze man als hij helemaal stijf was. Maar ze merkte nu dat ze zelfs al opgewonden werd als ze zijn pik in de huidige staat zag. Hij was nog altijd zo’n dertien centimeter lang, en ze moest zich inhouden om niet de hele tijd naar het patroon van zijn aderen op zijn pik te staren.

Nu hij verder overal schoon was, vouwde ze haar doekje voorzichtig rond zijn half-harde staaf, en wreef zachtjes om het kleverige mengsel van voorvocht en sperma weg te halen. Ze spoelde nogmaals, keerde toen terug, tilde zijn pik met twee vingers op, zodat ze Gerard’s balzak en de onderkant van zijn penis schoon kon maken. Daarna wikkelde ze het doekje rond zijn penis, en wreef over de lengte op en neer, op en neer.

Ze voelde zijn mannelijkheid groeien en groeien. Door de dunne stof van het doekje heen voelde ze zijn bloed pulseren. Ze bewoog nog een paar keer vaker op en neer, totdat het echt niet meer mogelijk was om het nog op schoonmaken te laten lijken.

“Kijk eens. Weer helemaal schoon.”

Ze ging op de rand van het bad zitten, terwijl ze probeerde niet te laten merken hoe ze naar Gerard’s keiharde en erg mooie pik keek. En toen klopte ze met haar hand naast haar, als uitnodiging aan Gerard om ook te gaan zitten.

“Goed, kan je dan nu uitleggen waarom je zomaar klaarkwam?”

Het was Gerard gelukt om een beetje te kalmeren. Hij was wel opgewonden geraakt toen Lexi hem waste, maar na de ontlading van zijn eerdere orgasme kon hij nu wel helderder blijven denken.

Hij had niet verwacht dat ze haar vraag zou vergeten, en hij had intussen zijn antwoord klaar. Hij had besloten om bij de waarheid te blijven.

En dus legde hij uit dat hij opgewonden werd van meiden die veel te jong voor hem waren. Meiden van onder de achttien. En zelfs, al wist hij dat het niet mocht, van onder de zestien. Hij legde uit dat zij hem enorm opwond. Omdat hij wist dat ze al zestien is, en dus in principe legaal. Maar door haar kleine borstjes en geschoren heuveltje leek ze wat jonger, helemaal zijn ideaal.

En toen legde hij uit dat hij heus wel wist dat hij te oud voor haar was, en dat hij haar ook echt niks zou doen. Maar te weten dat seks met haar in principe zou mógen, dat was al zo opwindend. En daarom was hij zo geil dat hij vorige week al bijna klaarkwam toen hij haar zag. En helemaal toen ze hem aanraakte.

Ze luisterde rustig, knikte af en toe, viel hem niet de rede. En dus ging hij verder met zijn uitleg. Dat hij zich zo schaamde, omdat hij was klaargekomen over een meisje die jong genoeg was om zijn dochter te kunnen zijn. En dat hij daarom was gevlucht. En daarna gaf hij ook toe dat hij vandaag weer steeds aan dat moment terugdacht, vooral toen hij haar prachtige kutje weer zag, en dat hij daardoor weer een orgasme kreeg, enkel door die herinnering.

Lexi knikte.

“Dus, jij valt eigenlijk op kinderen? Een … pedofiel heet dat toch?”

“Hebefiel heet dat eigenlijk. Een pedofiel valt op kinderen vóór de puberteit. Ik val op kinderen in het begin van de puberteit. Maar geen zorgen, hoor, ik zou nooit iets verkeerds doen met een kind, daarvoor hou ik veel te veel van ze.”

“Is dat waarom je een latere bus nam vandaag? Probeerde je mij te ontlopen?”

Hij knikte.

“Maar waarom dan? Je zei zelf dat je nooit iets verkeerds zou doen.”

“Ik wil nooit iets verkeerds doen. Maar jij bent zo mooi. En het gemak waarmee je je uitkleedt, je prachtige lijf aan mij laat zien, de verleiding is zo groot. Ik werd bang voor mezelf. Bang dat ik misschien toch iets zou doen waar ik spijt van zou krijgen. Bang iets te doen dat jij niet wilt.”

Lexi was een tijdje stil. Ze leek diep in gedachten.

“Maar, meneer Gerard? Wat als ik … als ik het wel wil?”

Zijn pik schokte onwillekeurig, en groeide een beetje.

“Dat zou fout zijn. Je bent te jong. Dan zou ik misbruik van je maken.”

“Ik ben zestien. Ik ben niet te jong. Ik mag zelf kiezen of en met wie ik seks wil hebben. Wat nou als ik jou kies?”

Gerard wilde iets zeggen, maar kon de woorden niet vinden.

En toen zag hij hoe Lexi haar hand om zijn pik vouwde. Voelde hoe haar warme vingers er zachtjes in knepen.

“Zie je? Niemand dwingt me! Ik wil dit zelf!”

Gerard’s weerstand smolt. Hij zette zijn handen naast zich op de rand van het bad, leunde een stukje achterover, en sloot zijn ogen, terwijl hij toeliet hoe het meisje zijn half harde lul verkende. Bloed stroomde naar beneden, en zijn pik groeide.

“Hmmm,” kirde Lexi, “Het voelt fijn om hem zo vast te houden. Hij voelt hard en zacht tegelijk En warm. Volgens mij voel ik zelfs je bloed stromen. En … het voelt extra fijn omdat ik in je ogen kan zien hoe enorm je geniet.”

Ze bewoog haar hand onderzoekend langs zijn gehele lengte. Hij voelde zo heerlijk lang, dik, en hard. Ze kon niet wachten om hem diep in haar te voelen, maar ze wist dat het juist mis zou gaan als ze het zou overhaasten. En dus voelde ze alleen maar een beetje, en vroeg toen met haar onschuldigste stemmetje:

“Meneer Gerard, waarom gaat hij nu niet opnieuw spuiten?”

Gerard opende zijn ogen en keek het onschuldige schatje aan. Hij legde uit dat een man meer stimulatie nodig heeft voor een tweede orgasme. En hij legde uit hoe een vrouw haar handen kan gebruiken om een man een nóg fijner gevoel te geven, zodat hij daar komt.

Ze was een snelle leerling. Gelukkig had Gerard zich weer helemaal laten meeslepen, anders had hij zich misschien afgevraagd hoe ze het zó snel kon leren, Zich afgevraagd of dit echt haar eerste keer was. Maar hij verkeerde weer in een roes, leefde zijn droom, en trapte met beide benen in de rol die ze speelde.

Kort na de uitleg leunde Gerard opnieuw achterover, sloot zijn ogen, en genoot van Lexi’s behendige vingers om zijn pik. Zo af en toe deed hij even zijn ogen open om te kijken, om te zien dat het nog altijd hetzelfde jonge zestienjarige grietje was, met diezelfde kleine parmantige tietjes, die nu op haar knieën voor hem zat, zijn pik aan het bewerken als een beroepshoer. Hij zag de brede glimlach op haar gezicht, de geconcentreerde blik in haar ogen, en hij zag hoe haar vuist zijn pik pompte, terwijl haar andere hand zijn voorvocht over zijn kloppende staaf uitsmeerde.

De combinatie van haar voortdurende wrijven, het gevoel van haar zachte handen op zijn pik, haar schoonheid, het extra taboe omdat ze nog zo jong was, en het simpele feit dat ze de pure personificatie was van zijn levenslange onmogelijke droom, had een sterk effect. Al snel, veel sneller dan Gerard had gehoopt, voelde hij weer een orgasme opkomen.

“Hier komt het, Lexi!” hijgde hij, “Ik kom klaar!”

Lexi glimlachte, richtte zijn mannelijkheid recht op haar jonge gezichtje, en bleef pompen. Ze had haar ogen wijd open, ze wilde hier geen seconde van missen.

Hij gromde van plezier, en toen barstte zijn orgasme los. De eerste straal sperma belande midden op Lexi’s gezicht. Ze sperde haar mond open, en een deel van de tweede straal kwam op haar tong. Ze sloot haar mond en proefde de smaak, terwijl de derde en vierde straal op haar platte borst spatten, en toen deed ze snel haar mond weer open en sloot hem om de eikel om ervoor te zorgen dat de laatste stralen allemaal veilig in haar mond kwamen.

Terwijl hij zat bij te komen, giechelde Lexi, en glimlachte toen.

“Het spijt me dat ik hem in mijn mond deed, meneer Gerard. Dat had ik misschien niet moeten doen. Maar ik vond de smaak best lekker en ik wilde niet dat er nog meer zou morsen.”

Gerard kon niks zeggen. Hij zat nog bij te komen van een heftig orgasme. En hij werd veel te veel afgeleid toen hij zag hoe Lexi het sperma dat op haar borst was geland over haar hele lijfje uitsmeerde, over haar borstjes masseerde, en toen zelfs wat op een vinger deed, die ze daarna met een gelukzalige glimlach aflikte.

“Kunnen we dit volgende week weer doen, meneer Gerard? Ik vind dit echt leuk!”

Gerard knikte alleen maar.

Lexi sprong bij hem op schoot en gaf hem een innige knuffel.

“Oh, super! Bedankt, meneer Gerard!”

En toen kuste ze hem op zijn mond.

Toen Gerard het flatgebouw verliet, voelde hij nog altijd de indruk van haar lippen op de zijne. Van haar armen op zijn rug. Van haar stevige borstjes, stevig tegen zijn borst gedrukt. Van haar naakte kruis bovenop zijn plakkerige slappe pik. En hij proefde nog altijd het mengsel van zijn sperma en Lexi’s lippen op zijn lippen.

Hoofdstuk 11: Ten onder

“Je bent laat! Waar was je? Ik heb zelfs je moeder gebeld om te vragen of je langer was gebleven, maar ze zei dat jij op je normale tijd was weggegaan!”

“Oh, het spijt me, schat,” antwoordde Gerard, “Nadat ik van de bus kwam heb ik besloten een wandeling door het park te maken. Ik had je even een berichtje moeten sturen.”

“Ja, dat had je zeker. Ik was …”

Gloria onderbrak zichzelf.

“Wacht, wat is er gebeurd? Je bent weer vrolijk. Ik snap er niks van. Ik bedoel, … Ik ben er blij mee, daar niet van. Maar ik snap het niet.”

Gerard kende zijn vrouw. Hij had deze vraag verwacht. Hij was erop voorbereid.

“Ja, sorry van de afgelopen week. Er was iets gebeurd op kantoor en daar voelde ik me enorm schuldig over. Maar ik heb dat nu kunnen verwerken, en door die wandeling in het park is mijn kop nu weer helder. Het is weg, ik ben weer mezelf.”

Gloria omarmde hem.

“Geweldig, Gerard. Wat een opluchting! Ik heb me zó zorgen gemaakt!”

Ze drukte haar voluptueuze boezem tegen zijn borst, sloot haar lippen om de zijne, probeerde met haar hongerige tong zijn mond binnen te dringen, maar Gerard duwde haar weg.

“Nog niet, schat. Er is vandaag te veel gebeurd in mijn kop. Maar morgen sta ik weer voor je klaar, oké?”

Ze glimlachte sluw.

“Zelfs niet als je aan Lexi denkt?”

“Dat hittepetitje van kantoor? Nee, zelfs zij krijgt me nu niet hard. Sorry, schat.”

“Is wel goed. Als je me maar belooft dat je het de rest van de week inhaalt.”

Gerard deed wat hij beloofd had, zodat Gloria geen enkele reden had om te klagen. Zijn libido was weer super. Alleen al het noemen van Lexi’s naam had hem in een oogwenk hard. En dus zorgde ze ervoor dat ze elke avond die naam noemde.

Gloria was met Gerard getrouwd omdat ze hield van hem om hoe hij was, zijn persoonlijkheid. Maar zijn heerlijke gereedschap was een prettige bonus, en een goede compensatie voor zijn uiterlijk. En nog beter was hoe bedreven hij erin was om die pik, maar ook zijn handen en tong, te gebruiken. Wie dat nieuwe grietje van kantoor ook was, ze had absoluut een grote impuls gegeven aan Gloria’s seksleven.

En Gerard was gewoon blij. Elke nacht, als hij in en uit de natte kut van zijn vrouw ramde, sloot hij zijn ogen en fantaseerde dat het Lexi’s vast veel strakkere kutje was. Als hij Gloria’s enorme borsten masseerde, stelde hij zich voor dat het Lexi’s heerlijke kleine heuveltjes waren. En als hij alweer een lading kleverig sperma diep in zijn vrouw spoot, herinnerde hij zich hoe het er uit had gezien toen Lexi haar jonge lippen om zijn eikel sloot en alles dronk dat hij haar gaf.

Zijn vrouw bleef herhalen hoe dankbaar ze was dat “die Lexi” hem zoveel energie en verlangen gaf. Hij zweeg wijselijk over wie ze eigenlijk was.

En toen was het weer vrijdag, en hij kon er niet op wachten om haar weer te zien. Hij worstelde zich door de dag. Geduldig luisterde hij naar het eindeloze gekwebbel van zijn moeder. Hij wilde een smoes verzinnen, zodat hij eerder weg kon gaan. Maar dan zou hij evengoed nog op Lexi moeten wachten. Het had geen zin om zijn moeder nog chagrijniger te maken dan ze altijd al was. En dus knikte en hm-hmmde hij braaf, terwijl ze meer doorging en doorging over familieleden die hij niet eens kende, en vooral ook niet wilde kennen.

Maar hij had nog wel een dilemma. Hij had het altijd belangrijk gevonden om zijn vriendinnen, en later zijn vrouw, meer te geven dan hij kreeg. Zijn lijf was nooit zijn sterke kant geweest, dus hij begreep dat de enige manier om meiden te scoren was ervoor te zorgen dat ze zich herinnerden, en hopelijk ook hun vriendinnen vertelden, hoe goed hij was in bed. En over de grootte van zijn gereedschap, het enige goede aan zijn lijf.

Daardoor had hij zich schuldig gevoeld omdat hij van Lexi alleen plezier had ontvangen. Hij vond dat hij haar ook moest verwennen. Haar ook laten klaarkomen. En, eerlijk gezegd, hij stierf ook zowat van nieuwsgierigheid. Hoe zouden haar borstjes aanvoelen? Was haar venusheuvel echt zo zacht en glad als die eruitzag? En … hoe zou ze smaken?

Maar kon hij dat zomaar aanbieden? Tot nu toe had zij steeds de leiding gehad. Als dit ooit uitkwam, als journalisten er vragen over stellen, dan was zijn misdaad dat hij de verleiding niet had kunnen weerstaan. Op een of andere manier voelde het verkeerd om voor te stellen om verder te gaan. Of, nu ja, nog verkeerder.

Hij was er nog altijd niet uit toen Lexi op de bus stapte. Vrolijk als altijd. Ze huppelde door het gangpad, tot ze Gerard zag. Ze koos de stoel tegenover hem.

Ze droeg een ruim geel topje, dat haar schouders en middenrif bloot liet, en een bijpassend kort geel rokje. Toen ze zat keek ze haastig om zich heen om te zien of er niemand keek. Toen giechelde ze, legde een vinger op haar lippen, en tilde toen één been op, zodat Gerard onder haar rokje haar blote kutje kon zien. Hij hapte naar adem, en voelde zijn pik overeind komen. Lexi liet haar been snel weer zakken. Ze boog zich voorover, legde haar hand losjes op Gerard’s kruis om te voelen wat voor effect ze had bereikt, en fluisterde:

“Ik dacht al wel dat je mijn verrassing zou waarderen.”

Het lukte Gerard om niet ter plekke klaar te komen, maar met moeite. Lexi zag hem worstelen, en dus stond ze op, ging naast hem zitten, sloeg haar arm om zijn rug, en kroop dicht tegen hem aan. Voor een voorbijganger zag het eruit als een totaal onschuldige vader en dochter, samen op de bus.

Tenzij die voorbijganger hoorde waar ze het over hadden.

“En, meneer Gerard, heb je er al zin in om nog meer te spelen?”

Hij knikte enkel, terwijl hij haar in gedachten smeekte om zachter te praten.

“Ik heb ook nagedacht over wat we kunnen spelen. Je orgasme komt altijd heel snel, en we hebben veel meer tijd voordat papa en mama thuiskomen.”

Gerard voelde zijn pik schokken. Was dit het moment waarop hij kon voorstellen dat hij haar kon verwennen? Maar zijn mond weigerde weer eens dienst, zoals zo vaak als dit vrijpostige meisje in de buurt was.

“Dus toen dacht ik, misschien,” gelukkig ging het meisje nu over op een geheimzinnige fluistertoon, “misschien, als ik jou heb laten spuiten, kan ik je laten zien hoe ik met mezelf speel? Dat doe ik best vaak, weet je. Mama zegt dat alle meiden dat doen, maar ook dat ik er niet over mag praten. Dat snap ik dus niet. Als alle meiden het doen, waarom dan zo geheimzinnig? Masturberen voelt zó fijn. Als mama het me niet had verboden, dan zou ik het waarschijnlijk nu ook doen.”

Gerard keek haar alleen maar aan. Mond wijd open.

Stiekem genoot Lexi ervan hoe makkelijk het was om deze man uit zijn evenwicht te krijgen. Ze wist al heel lang hoeveel plezier ze kon hebben met haar vrouwelijke delen. Maar dat die haar ook zoveel macht gaven, dat was nieuw voor haar.

Ze besloot het volgende salvo te vuren voordat Gerard kon bekomen van haar vorige schot.

“Masturbeer jij ook nog wel, meneer Gerard? Of doen getrouwde mannen dat niet.”

Hij knikte.

“Doe je dat dan op dezelfde manier zoals ik dat vorige week bij jou deed?”

Hij knikte weer. Hij had het gevoel dat hij woorden moest gebruiken, om het beter uit te leggen. Als zijn mond alleen maar wilde meerwerken. Dat wilde die niet.

“Misschien kan jij dat ook laten zien?” vroeg Lexi, terwijl haar onschuldige jonge ogen glansden van de voorpret, “nadat ik heb laten zien hoe ik mezelf vinger?”

“Misschien,” kraakte Gerard.

Lexi genoot hier veel te veel van. Het was zo gemakkelijk om deze arme man te sturen. Met alleen een paar woorden had ze hem al precies waar ze hem hebben wilde. Recht in het vizier van haar kanonnen, en ze had het volgende salvo al voorbereid.

Ze deed alsof ze zich opeens iets realiseerde.

“Oh, wacht, ik heb misschien nog wel een beter idee! Ik heb jou vorige week al afgetrokken. Natuurlijk is het leuk te zien hoe ik mezelf vinger. Maar …”

Opeens besefte Gerard exact waar dit op uit zou draaien. Maar hij kon het niet stoppen. De koers was al uitgezet, en hij was de controle over het roer allang kwijt.

Niet dat hij deze koers wilde veranderen. Of, althans, misschien? Hij wist nog steeds niet of hij zou aanbieden haar te verwennen. En of hij ja zou moeten zeggen als zij het vroeg.

Maar diep in zijn onderbewustzijn wist hij allang dat zij het zou gaan vragen. En dat hij met geen mogelijkheid ter wereld nee zou kunnen zeggen.

En dus glimlachte hij, en wachtte af toen Lexi haar gedachte afmaakte:

‘Maar misschien is het zelfs nóg leuker als ik jou leer hoe je mij kan vingeren? Of nou ja,” ze giechelde, “misschien hoef ik het je niet eens te leren.”

En toen, op samenzweerderige fluistertoon:

“Wil jij mij straks vingeren, meneer Gerard? En misschien zelfs nog meer?”

Ze kwamen aan bij hun halte, en Gerard en Lexi renden zowat naar het flatgebouw. Ze liet Gerard binnen, sloot de deur, en ging hem toen voor naar haar kamer.

Haar kleren waren al uit voordat de deur goed en wel dicht was. Gerard worstelde nog met zijn overhemd, maar met een beetje hulp van Lexi was ook hij al snel bloot. Hij bekeek haar nakte lijf. Hij kon nog steeds geen genoeg krijgen van haar prachtige borstjes, die zonder enige ondersteuning heerlijk parmantig overeind bleven staan. Het viel hem op dat haar tepels iets gezwollen leken. Was zij ook al opgewonden?

Zijn pik schokte, en opnieuw kwam hij bijna klaar enkel door het zien van haar blote lijf.

Lexi keek naar zijn kloppende roede. Ze glimlachte.

“Ik vond de smaak best lekker. Vind je het erg als ik deze keer probeer het allemaal in te slikken?”

Het fanatieke schokken van zijn pik was genoeg antwoord voor haar. Ze wist dat Gerard weer heel snel klaar zou komen. En dus zorgde ze ervoor dat ze zijn orgaan nog niet aanraakte. Ze wachtte tot ze klaar zat. En toen opende ze haar mond, pakte de onderkant van zijn neukstaaf, en sloot tegelijk haar lippen om zijn dieprode eikel.

Ze hoefde haar handen maar een paar keer op en neer te bewegen om Gerard zo ver te krijgen. Hij gromde, hij kreunde, zijn lijf trilde, en toen voelde ze hoe de ene straal sperma na de andere met kracht in haar mond spoot.

Ze was blij dat Annabel haar eerder die week had laten oefenen met een spuitbus slagroom. Slikken zonder zelfs maar een druppel te morsen was makkelijk, de uitdaging was om het te laten lijken alsof het haar moeite koste. Ze hoestte een paar keer en liet een druppel over haar kin naar beneden lopen, tot ze hem met haar vinger onderschepte. Hopelijk was dat overtuigend genoeg.

Gerard voelde zijn orgasme wegebben. Vol bewondering keek hij naar dit jonge talentje. Zijn orgasme was heftig geweest, en had lang geduurd. Het kon niet anders dan dat hij een grote portie had gespoten. En toch had ze, ondanks haar gebrek aan ervaring, het allemaal doorgeslikt. Ja, ze had een paar keer gehoest, en er waren een of twee druppels uit haar mondhoek ontsnapt, maar voor een eerste keer was dit indrukwekkend. Het leek wel alsof ze een natuurtalent had voor seks.

Door enkel die gedachte bleef hij helemaal hard. Die gedachte, en het vooruitzicht dat ze hierna hem zou vragen haar te masturberen. Eindelijk zou hij haar aan mogen raken … daar beneden.

Lexi likte de laatste restjes van haar lippen. Toen ging ze op haar bed liggen. Haar handen achter haar nek, haar benen gespreid. Totaal ontspannen.

Ze giechelde toen ze Gerard’s vragende blik zag.

“Wat ga je nu doen, meneer Gerard? Wil je toekijken terwijl ik met mezelf speel?”

Zonder enige schaamte bracht ze haar hand naar haar kutje, en stak een vinger in haar jonge natte holletje.

“Of wil je het liever zelf doen, zodat we kunnen kijken of ik jou nog trucs kan leren. Of jij mij.”

En toen pakte ze met haar andere hand de zijne, en legde die op haar kutje, bovenop haar eigen vinger, die nog altijd in en uit haar onrijpe gaatje bewoog.

Gerard zei niks. Hij pakte haar vinger vast en haalde die uit haar kutje. Toen bracht hij hem naar zijn neus, om de geur te snuiven. En daarna nam hij hem in zijn mond, om de sapjes te proeven die erop zaten. En vervolgens legde hij voorzichtig haar beide handen naast haar nek. Ze begreep de hint, en vouwde ze dus weer achter haar nek en wachtte toen, volkomen ontspannen, af wat Gerard hierna zou doen.

Gerard nam een paar seconden de tijd om zijn ogen de kost te geven. Ze was zo mooi. Haar huid zag er zacht en glad uit. Haar borstjes, zo stevig, nu naar het plafond wijzend, zo’n zalige manier om de wereld te vertellen hoe jong ze nog is. Haar glad geschoren venusheuvel, met daaronder haar jonge kutje, glinsterend van haar sapjes, al helemaal klaar voor wat hij haar wilde geven.

Hij legde zijn hand op haar buik. Haar huid voelde net zo glad, net zo zacht, als hij verwacht en gehoopt had. Nee, zelfs nog meer. Het was het beste gevoel dat hij ooit had gehad. Hij wreef over haar buik, zoals een ouder doet met een kind met buikpijn, maar zachter, sensueler, erotischer. En met zijn andere hand ging hij naar haar borstjes. Hij verkende, met alleen het puntje van zijn vinger, de structuur van haar tepelhoven. Speels raakte hij haar kleine, puntige tepeltjes aan.

“Ik dacht dat je me daar beneden zou gaan aanraken?” vroeg Lexi.

Maar Gerard merkte dat haar adem al wel sneller begon te gaan.

“Dat ga ik ook,” zei hij, “Maar nu nog niet. Laat me dit maar op mijn manier doen. Ik wil dit heel bijzonder voor je maken.”

Gerard overwoog wat hij zou doen. Normaal zou hij haar nu hebben gekust. Misschien zou hij proberen of ze in was voor een beetje tongworstelen. En dan zou hij haar borstjes kussen, of haar misschien zelfs overal likken en zoenen. Maar ze had niks gezegd over zijn mond. Ze had hem gevraagd om haar te masturberen. Hij was in de verleiding, erg in de verleiding. Hij wist dat hij haar een fantastisch orgasme kon geven. Maar was het niet beter om toch te blijven bij wat ze had gezegd? Beter om alleen zijn handen te gebruiken?

En dus ging hij door met het liefkozen van haar borsten en buik. Toen bewoog hij zijn hand langzaam weg van haar buik, naar haar bekken, en daarna daar voorbij, naar haar been. Een tijdlang wreef hij steeds op en neer langs de binnenkant van haar dijen, waarbij hij elke keer nét onder haar gevoelige kutje stopte. Hij wist hoe geil dat haar moest maken, zeker omdat hij intussen ook nog altijd haar heerlijke stevige tietjes masseerde.

Steeds als zijn hand in de buurt van haar kutje kwam, voelde hij de hitte die dat deel van haar lijf uitstraalde. Hij keek naar haar spleetje en zag haar sapjes stromen. Hij keek haar aan en zag in haar gezicht het verlangen, maar ook de marteling van niet te krijgen wat ze wilde, nee, wat ze nu zo wanhopig nodig had. Als hij dit met zijn vrouw deed, wist hij dat hij haar lange tijd op dit randje kon houden, waardoor uiteindelijk haar orgasme nog groter en nog explosiever werd. Maar voor Lexi was dit de eerste keer. En dus besloot hij nu al toe te geven, haar te geven wat ze zo ontzettend wilde

Dus de volgende keer dat zijn hand haar been omhoog volgde, stopte hij niet. Hij ging verder, tot zijn wijsvinger over de complete lengte van haar spleetje lag. Hij voelde hoe haar sapjes zijn vinger bedekten. Hij voelde hoe ze met haar heupen schokte, gedreven door een verlangen om steviger te worden aangeraakt.

Langzaam bewoog hij zijn vinger over haar spleetje, waarbij hij zorgde niet zo hard te drukken dat zijn vinger tussen haar lipjes zou glijden. Nog niet. Hij bereikte haar venusheuvel, liet zijn vingers genietend over die zachte, gladde huid glijden. Hij zag de sporen van haartjes die na de laatste keer scheren weer terug wilden komen, maar voelde ze niet. Zo zacht en donzig waren haar haartjes nog. Dit was pure jeugd. Het toppunt van Gerard’s verboden dromen en verlangens.

Hij liet zijn volle hand op haar venusheuvel rusten. Hij wilde genieten van elke centimeter van die verboden gladheid. Hij hield zijn hand daar, wreef daarna in cirkeltjes. En toen stak hij zijn duim uit, bracht hem naar beneden, en duwde hem voorzichtig tussen haar plooien.

Zodra hij haar kleine knopje vond, zette hij een beetje druk. Ze was daar overal al nat en glad, dus kon zijn duim kleine rondjes maken om haar klitje te plezieren. Met zijn andere hand ging hij weer naar boven, om de strelingen van haar platte borst te hervatten.

Glimlachend zag Gerard hoe haar lijfje verstrakte. Ze opende haar mond in een geluidloze schreeuw, en toen begon haar hele lijf te trillen. Hij kon aan haar gezicht zien dat de kracht van dit orgasme haar verraste.

Lexi was verbaasd hoe heftig haar orgasme was. Nog nooit had iemand haar zo hard laten klaarkomen. Zij zelf niet, en ook geen van de jongens en mannen waar ze al mee had gespeeld, noch de vriendinnen waar ze mee had geëxperimenteerd.

En het hield maar niet op. Hij hield maar niet op. Hij vertraagde een beetje tijdens haar orgasme, maar daarna voelde ze hoe zijn duim weer verder bewoog op haar clitoris, sneller en steviger dan eerst. Ze was teleurgesteld toen ze voelde hoe zijn andere hand haar gevoelige tepels verliet, maar toen voelde ze opeens een extra vinger op haar spleetje, die zich zachtjes tussen haar lipjes duwde, en daar de gehele lengte van haar kutje streelde.

En toen voelde ze hoe hij een vinger naar binnen duwde. Ze kreunde van plezier toen ze voelde hoe haar tunnel werd gevuld, terwijl tegelijk haar klitje nog steeds heerlijk werd gemasseerd. Ze wou dat hij sneller zou gaan, maar hij nam de tijd, duwde heel langzaam, heel voorzichtig. Opeens begreep ze dat hij dacht dat ze nog maagd was. Dat hij niet per ongeluk haar vliesje wilde scheuren.

“Ooh, dit voelt zo lekker, meneer Gerard,” kirde Lexi, “veel, veel beter dan de haarborstel die ik daar zelf vaak in doe. Wil je nog wat dieper gaan?”

Gerard had verder geen aanmoediging meer nodig. Nu hij wist dat ze haar maagdenvlies zelf al had gebroken, nam hij maar al te graag haar uitnodiging aan om zijn vinger helemaal naar binnen te duwen. Hij zag dat Lexi weer verstrakte, hoorde haar ademhaling versnellen, dan stoppen, en dan weer op gang komen, en hij voelde een warme golf langs zijn vinger stromen terwijl haar volgende orgasme door haar jonge lijfje rimpelde.

Deze keer vertraagde hij niet. Zelfs terwijl ze klaarkwam ging hij gewoon door met haar klitje te strelen, en met zijn vinger in en uit haar jonge strakke tunnel te pompen.

Hij genoot ervan met hoeveel kracht haar vagina zijn vinger probeerde fijn te knijpen. De geur van haar zweet en haar kutsap bedwelmde hem. Vergeten was zijn voornemen. Hij móest haar proeven. Hij moest wel.

En dus haalde hij zijn duim van haar clit, en zette er snel zijn mond voor in de plaats. Hij kuste en zoog, stak toen zijn tong uit, en liet het puntje rondjes draaien om haar gevoeligste plekje. Zijn vinger ging nog steeds in en uit haar strakke tunnel, en zijn andere hand had haar tepels weer gevonden.

Snel, erg snel, kwam ze opnieuw klaar. Maar Gerard bleef doorgaan. Hij likte haar sapjes op, genoot van de zoete smaak. Hij vingerde haar kutje. Hij stimuleerde haar klitje met zijn tong, haar tepels met zijn vingers, en zij bleef maar klaarkomen en klaarkomen. Tegen de tijd dat het ene orgasme voorbij was, was de volgende al in aantocht.

Gerard probeerde niet eens te tellen hoe vaak ze klaarkwam. Probeerde niet te bepalen waar het ene orgasme eindigde en de volgende begon. Zijn hele wereld was op dit moment teruggebracht tot slechts één enkel doel: dit meisje verwennen, haar orgasme na orgasme na overdonderend orgasme te geven.

Lexi had haar pogingen om zichzelf onder controle te houden allang opgegeven, Ze lag daar maar, liet Gerard alles doen wat hij maar wilde, terwijl het ene zalige orgasme na het andere haar overspoelde. Ze had al heel wat ervaring, veel meer dan de meeste zestienjarigen. Maar dit? Dit was nieuw voor haar.

Uiteindelijk was ze op. Ze wilde meer. Oh, zeker. Ze wilde dat dit altijd door zou gaan. Maar het was te veel. Ze moest het stoppen. Ze moest wel.

En dus duwde ze met tegenzin Gerard’s hoofd weg. Hij begreep de hint. Hij haalde zijn handen en mond van haar soepele lijfje af. Toen bekeek hij haar gezicht, glimlachte, en kuste haar toen teder op haar mond.

Gerard wachtte tot haar ademhaling weer tot rust kwam.

“En?” vroege hij, “Was het beter dan als je het zelf doet?”

Lexi knikte alleen maar, en zuchtte. Maar toen gaf ze antwoord:

“Ja. Oh, ja. Toen je me daar aanraakte, … oh, en daarna, toen je het met je mond deed, dat was zelfs … oh god, ik hoef er maar aan te denken en ik begin alweer te vloeien.”

Ze merkte haar fout te laat op. Ze was geacht dat soort woorden niet te kennen. Maar Gerard’s handen en mond hadden haar zo enorm lekker laten klaarkomen dat ze niet genoeg meer op haar hoede was geweest.

Ze keek naar hem, maar het leek hem niet op te vallen. In gedachten wees Lexi zichzelf terecht. Ze had zich beter moeten beheersen

Maar het was gewoon té lekker geweest. Haar orgasmes waren te sterk geweest.

Ze keek naar zijn paal. Hij schokte, hij druppelde voorvocht, en het zag eruit als … Ze kon gewoon niet wachten om hem te proeven, in haar mond te voelen, diep in haar keel. En hem daarna bespringen, die zalige staaf diep in haar jonge kutje voelen.

Ze moest sterk zijn.

Ze wees naar Gerard’s kruis.

“Zo te zien ben je alweer klaar voor de volgende ronde, meneer Gerard. Wil je dat ik er weer mee speel? Of …” ze sloot verlegen haar ogen en aarzelde even, “… of zou je het misschien fijn vinden als ik het met mijn mond probeer? Zoals jij bij mij deed? Zou dat voor jou ook fijn zijn?”

Ze zag dat Gerard’s pik schokte en trilde bij dat vooruitzicht. En toen keek ze op, naar waar een klok aan de muur hing.

“Oh, jeetje, al zo laat? Papa en mama komen al bijna thuis. Zullen we dat dan volgende week proberen?”

Annabel kwam door de verborgen deur zodra Gerard Bruinsma de flat uit was.

“Dat ging heel goed Lexi. Behalve … aan het eind, waarom stuurde je hem weg? Hij zou álles voor je hebben gedaan!”

Meneer de Zwarte had tijdens de laatste meeting aangedrongen op succes. De flat, de altijd aanwezige extra beveiliging … de kosten liepen op, hij wilde afsluiten. Annabel was niet blij met dit uitstel.

Maar Lexi giechelde alleen maar.

“Weet ik. Maar stel je voor hoeveel beter het zal zijn als hij er nog een hele week op moet wachten, Annabel. Geloof mij. De afgelopen weken heb ik op jou vertrouwd, nu moet jij mij vertrouwen. Je gaat volgende week echt nog veel betere foto’s krijgen.”

In gedachten hernieuwde Annabel haar eed om dit meisje een contract aan te bieden zodra ze eenentwintig werd. Als ze nu al zo goed was in het manipuleren van een doelwit, hoeveel beter zou ze tegen die tijd dan wel niet zijn?

“Nog vijf jaar,” dacht ze, “vijf veel te lange jaren.”
Lees verder in: De Zwarte Post B.v. - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Verleiden, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale