Klik hier voor meer...
Datum: 19-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 9085
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Zo, wat een dag heb ik gisteren beleefd! Door de enorm vernederende ervaring met mijn volleybal teamgenoot Mohamed wilde ik meer ervaren, waardoor ik wanhopig contact zocht met iemand die mij meer kon laten ervaren. Ik werd uiteindelijk gisteren uitgenodigd door Meester Hans, niet wetende wat mij allemaal te wachten stond. Daar werd ik behandeld als een echt slaafje, ik werd gekeurd en mijn pijngrens werd getest; zelfs opgerekt. Echter, het ging helemaal mis op het einde waardoor ik voor straf een peniskooi kwam te dragen. Mijn gag-reflex was nog niet getraind waardoor ik kokhalzend Meester Hans zijn plek, bed bevuilde. Gedwee liet ik Meester Hans mij een peniskooi om doen maar... wat nu?

Het was zondag en daar zat ik dan. Normaal ging ik op deze dag huiswerk maken, gamen of iets anders relaxed doen, maar nu kon ik alleen maar aan die peniskooi denken die om mijn kleine lul zat. Ik was supergeil geworden maar kon niet masturberen, mijn piemeltje was immers opgesloten. Ik werd zo ondragelijk geil dat ik besloot op internet te gaan zoeken naar alternatieven "er moet toch een manier zijn om klaar te komen, ook al zit ik in een kooi" dacht ik. Op internet kwam ik legio filmpjes tegen van jongens/mannen die zich anaal aan het bevredigen waren en uiteindelijk klaar kwamen zonder hun penis een enkele keer aangeraakt te hebben. Nu had ik al eerder onderzoek gedaan hoe anale seks werkte maar ik vond het altijd een beetje vies. Echter, mijn ondragelijke geilheid liet mijn beetje waardigheid als een blok vallen en ik besloot om mezelf eens anaal te vingeren.

Na mezelf ingelezen te hebben in alle aspecten van anale seks, mezelf stiekem op de badkamer gespoeld, lag ik helemaal klaar op bed. Ik begon langzaam mijn kontgaatje en mijn wijsvinger vochtig te maken en zette het tipje van de wijsvinger tegen mijn gaatje aan. "Daar gaat ie" zuchtte ik en drukte in een keer door. Ik verwachtte pijn te voelen maar het viel reuze mee en langzaam begon ik de vinger op en neer te bewegen. Snel werd 1 vinger, 2 vingers, zelfs 3 vingers en ik merkte hoe soepel mijn gaatje zich oprekte. ondertussen was ik enorm aan het genieten maar ook al aan het kijken of ik niet iets groters kon vinden, iets met een ronde langwerpige vorm. Ik kon niks vinden. Ik stopte abrupt "er moet toch ergens iets liggen dat ik kan gebruiken?" Piekerde ik. Toevallig waren mijn ouders en zussen dit weekend niet thuis dus liep ik naakt, bungelend tussen mijn benen een peniskooi, door het huis, zoekend in alle laatjes naar het perfecte hulpmiddel om mijn geilheid te beteugelen.

Bingo! Daar in het laatje van het nachtkastje van mijn oudste zus vond ik een dildo. Een vrij grote zwarte dildo die mij een beetje liet denken aan de enorme lul van Mohamed. Gelukkig was deze niet zo dik, maar wel fier recht. Terug op mijn bed begon ik de dildo nat te maken door deze te pijpen. Het was een goede oefening om ook mijn gag-reflex te oefenen en binnen een afzienbare tijd was de dildo zeiknat. Ik zette de dildo tegen mijn gaatje en drukte hem door. 'Ploep' en hij schoot naar binnen. Wat een zalig gevoel was dat! De dildo vulde mijn binnenste helemaal op en drukte tegen mijn prostaat. Ik kreeg direct een gevoel alsof ik moest klaarkomen en plassen tegelijkertijd. Ik begon langzaam met de dildo te spelen en hij gleed soepel en uit, steeds harder duwde ik door en je kon zelfs al een bobbeltje zien in mijn onderbuik zodra de dildo er helemaal in zat. Ik werd geiler en geiler en de dildo ging steeds harder op en neer. Langzaam begon het eerste gevoel plaats te maken voor een ander, bekend, gevoel. Ik stond op het punt klaar te komen! Mijn piemel wilde hard worden maar dat lukte door het kooitje niet, het kooitje begon te knellen maar dat deerde niet en ik ging hard door. Plotseling begon een stroom wit gloed te stromen door het kooitje, heel zacht kwam ik klaar, zonder hard te spuiten. Het leek alsof je een koe stond te melken met een melkmachine. Uitgeput bleef ik even liggen, met de dildo nog diep in mijn jongenskutje. "Zou dit misschien een geile foto zijn voor later?" Ik pakte mijn smartphone en maakte een selfie waar de in zaad gedrenkte peniskooi en het tipje van de dildo duidelijk op te zien waren. "Misschien ooit voor iemand" dacht ik. Ik stond op en ruimde snel alles op, maakte de dildo schoon en ging beneden in de woonkamer TV kijken, mijn ouders zouden ieder moment thuis kunnen komen.

Na mijn 'anale ontdekking' op zondag kon ik mijn geilheid beter beteugelen en ik was al gauw weer gefocust op school want het was alweer maandag. Na dubbel gecontroleerd te hebben dat er echt niet iets raars te zien was onder mijn broek stapte ik op de fiets richting school. Er wat kleine irritaties maar over het algemeen was het kooitje zo wel te doen. Voordat ik het wist was de dag alweer voorbij en bijna tijd voor volleybal training.

“Shit! Hoe ga ik dat nou doen met die peniskooi?” Ik schrok met de gedachte dat ik straks met mijn opgesloten piemel in de douche zou staan tussen al die grote jongens, dat ze voor het eerst zagen wat voor enorme slet ik wel niet was. “Hoe ga ik dat nou aanpakken? Ga ik eerder weg met een smoesje? Mijn oma ligt in het ziekenhuis, door ziekenbezoek moet ik eerder gaan? Zou dat een goed smoesje zijn?” Langzaam liep ik rustig naar de sporthal, peinzend op wat ik tegen de trainer zou zeggen dat ik eerder moest stoppen. Ik liep de kleedkamer in en tot mijn verbazing was het hele team er al, met een nieuwe gast. Ik was helemaal vergeten dat Jeroen vandaag afscheid zou nemen. Ik kende Jeroen al sinds de kleuterschool en op zijn 15de had hij een enorme groeispurt gekregen waardoor hij nu lang en slungelig was geworden. Ook hij had tijdens zijn groeispurt een flinke lul gekregen met een set mooie grote ballen waar ik graag naar keek. De trainer had na de aankondiging een paar weken geleden naarstig gescout voor een nieuwe jonge gast die het team wilde opvullen en hij had die gevonden in de vorm van Jarne. Jarne was een redelijk grote jongen van 1,82m, met krullend bruin haar en blauwe ogen. Hij leek erg rustig en was in eerste instantie niet erg aanwezig zoals sommige jongens dat wel konden zijn. Al met al schonk er niet zoveel aandacht aan, want ondanks dat hij had gezegd dat hij er deze week niet zou zijn stond hij er wel: Mohamed. Hij keek mij tussen alle woordenwisselingen van de coach aan met een blik die voor mij duidelijk was, ik moest vanavond weer klaarstaan als een heus sletje voor deze heerlijke dominante man.

Hoewel de coach het liever niet had, accepteerde hij dat ik eerder moest gaan vanwege 'mijn oma in het ziekenhuis'. Ergens tegen driekwart van de training liep ik weg naar de kleedkamer en stapte ik de douche in. Hopelijk zou niemand naar binnen stappen en mij zien met die peniskooi. Na een paar minuten onder de douche hebben gestaan werd keihard naar mij gesist. Mohamed stond in de deuropening van de douches en wenkte mij naar hem toe. Hij had even tegen de coach gezegd dat hij naar de WC moest en volgde mij naar de kleedkamers. "Kom hier sletje", siste hij naar mij. "Wat is dat, sletje? Heeft iemand anders ook herkend dat jij alleen maar een slet bent en niks meer?". "Mooi, dan ben jij er alleen maar om anderen te dienen, slet!". Hij draaide mij om mijn as voor een inspectierondje en ontdekte dat mijn kont rood was. "Heeft die persoon jou gestraft, sletje?". "Heb jij je niet kunnen gedragen?". "Jammer, ik zal jou straks ook eens gaan straffen". Hij greep mijn schouders en drukte mij omlaag. Iedereen in het team had natuurlijk soepel zittende sportbroeken aan en ik kon de contouren van zijn lul goed onderscheiden. Hij drukte mijn gezicht tegen zijn sportbroek aan en beval mij om goed zijn mannenzweet op te ruiken. Hij wreef mijn gezicht een paar keer op en neer tegen zijn kruis en ik merkte dat hij al hard begon te worden. "Straks sta jij klaar sletje", "Jij komt niet zomaar weg". In een flits van een seconde dacht ik de contouren van Jarne te zien die net weg probeerde te lopen. Mohamed trok mij plotseling mee aan mijn haren naar de andere kant van de kleedkamer, sommeerde Jarne terug de kleedkamer in en dwong hem naast mij op de knieën te gaan zitten. "Zo, stond jij stiekem te kijken hoe ik dit sletje degradeer?". Voordat Jarne iets terug kon zeggen sprak Mohamed: "kleed je uit vieze gluurder". Voor een moment aarzelde Jarne. Mohamed zag de aarzeling en sloeg hem in zijn gezicht. "Snel, voor ze iets door hebben. Anders worden we allemaal betrapt door jou." Snel kleedde Jarne zich uit en nam plaats naast mij op zijn knieën. Mohamed had in de tussentijd zijn telefoon gepakt en maakte een aantal foto's. "Zo sletje, ook jij bent nu van mij". "Na de training kom jij met mij mee, trek je aan slet". Hij trok Jarne overeind, Jarne trok zich weer aan en Mohamed duwde hem de kleedkamer uit richting de sporthal.

Mohamed had de vorige keer duidelijke instructies achtergelaten dat ik naakt in de nis moest gaan staan en wachten tot hij zou komen. Ik trok mezelf uit en hoopte dat niemand langs zou lopen, er was wel eens een kans dat er mensen die hun hondje uitlieten langs kwamen. Echter, het was al zo laat dat ik de kans erg klein achtte. Half 11 's avonds, de training is voorbij en Mohamed zou ieder moment kunnen komen... ik begon zenuwachtig te worden, maar tegelijkertijd ook weer geil. Ineens hoorde ik gestommel en ik ging alvast op mijn knieën zitten, klaar om de heerlijke lul van Mohamed te dienen. Om de hoek kwamen Jarne en Mohamed aangelopen. Mohamed duwde Jarne naar de grond en sommeerde hem naast mij te gaan zitten. "Zuigen slet" siste Mohamed mij toe. "Laat die vieze gluurder maar zien hoe jij mij dient". Ik trok voorzichtig zijn jogging broek omlaag en een fier overeind staande lul kwam mij tegemoet. Ik likte het tipje van zijn eikel en snoof even de geur van zweet en voorvocht op. "Dit is mijn lot, een sletje dat puur dient voor het vermaak van anderen" bedacht ik me terwijl ik langzaam zijn lul begon te af te zuigen. Steeds dieper en dieper kwam ik zonder te kokhalzen. "Goed zo, zoals het hoort sletje" kreeg ik als compliment van Mohamed. Steeds sneller op en neer ging ik, totdat Mohamed mijn hoofd vastpakte en mij helemaal doordrukte. Zijn lul drukte helemaal door in mijn keel en langzaam ademde ik in en uit. Na ongeveer een kleine paar minuten trok hij mijn hoofd terug en enorm slierten slijm bleven hangen aan zijn lul. "Dat is een echt pijpsletje" zei Mohamed trots. Ondertussen, terwijl ik zijn lul fors aan het pijpen was, had Mohamed Jarne gesommeerd om zich uit te kleden en weer naast mij te gaan zitten. "Nu jij" dwong hij Jarne. Jarne twijfelde eerst maar na een eerste slag in zijn gezicht nam hij de tip van Mohamed's lul in zijn mond. Langzaam begon hij met zijn lippen over de schacht te bewegen, eerst korte bewegingen en daarna wat langer. Plotseling legde Mohamed zijn hand op het achterhoofd van Jarne en duwde wat door. Hij wilde heel graag dat Jarne zijn hele lul zou kunnen slikken, maar het was voor Jarne toch iets teveel. Jarne probeerde zich terug te trekken maar Mohamed bleef zijn hoofd vasthouden. Hoestend en proestend duwde Jarne zich van Mohamed af. Degraderend pakte Mohamed de kin van Jarne en sloeg een aantal keer op zijn gezicht. "Het lijkt erop dat jij nog training nodig hebt, prutser". "Ik was van plan jouw ontmaagding feestelijk te doen, maar door jouw geprutst zal ik je moeten straffen".

Mohamed sommeerde Jarne om te gaan staan en zei tegen mij dat ik hem in een houdgreep moest vast blijven houden. "Zorg dat je hem vast blijft houden, anders zul je het voelen. En dat wordt geen gespank zoals je al hebt gevoeld". Terwijl ik Jarne vast greep ging Mohamed achter hem staan en spuugde een grote klodder speeksel op zijn kontje. Hij pakte zijn lul en smeerde langzaam het speeksel uit over zijn anus. Plotseling duwde hij zijn grote lul met enorme kracht in Jarne's gaatje. Jarne schreeuwde het uit terwijl Mohamed hard begon te pompen. "Hou hem stil slet" sommeerde Mohamed mij. Naarstig ging ik met een hand op zoek naar iets om de mond van Jarne te snoeren en vond het snel in de vorm van een van onze onderbroeken. Snel maakte ik een prop van de onderbroek en duwde het bij hem in de mond. Direct werd het gejammer gesmoord en neukte Mohamed in volle kracht door. Ik keek met enorm verlangen toe hoe Mohamed Jarne aan het neuken was. "Ik wou dat ik dat was" bedacht ik me. Alsof Mohamed mijn gedachten kon lezen zei hij dat ik de volgende keer aan de beurt was als ik mij gedroeg. Langzaam werd het tempo sneller en begon Mohamed steeds harder te hijgen. Plotseling stopte hij en zag ik zijn massieve penis shockend op en naar gaan. Hij kwam met grote klodders zaad klaar in het gaatje van Jarne. Halverwege trok hij zijn lul eruit en beval mij "op je knieën, slet, en schoonmaken". Ik ging geil op mijn knieën zitten en begon met het schoonlikken van zijn heerlijke piemel. Mohamed vond het op een gegeven moment genoeg en trok me aan de haren weg richting het gaatje van Jarne. Jarne stond na de neukbeurt nog steeds in dezelfde houding, snikkend, te wachten op een volgende opdracht. Hij moest echter blijven staan zodat ik al het sperma van Mohamed kon opvangen en het gaatje van Jarne moest schoonlikken. Zoals bevolen zat ik onder Jarne's gaatje met mijn mond open en ving ik het druipende zaad van Mohamed op en slikte het door. Toen het eenmaal minder werd begon ik langzaam het zaad langs de benen van Jarne op te likken tot ik bij zijn kontje was. Dieper en dieper ging ik met mijn tong naar binnen om de laatste restjes zaad op te eten terwijl het gejammer van Jarne langzamerhand overging in een licht gekreun door deze heerlijke rimbeurt.

Ondertussen had Mohamed zich alweer aangekleden, althans alleen zijn joggingbroek weer goed gedaan, en zei ons "Hmmmm, ik ga nog veel genieten van jullie".
Trefwoorden bij dit verhaal: Dwang, Eerste Keer, Vernederen, Volleybal, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...