Klik hier voor meer...
Door: Richard71
Datum: 19-09-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 12172
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Meestal maak ik de afspraak rechtstreeks bij Annet of Karin zelf. En wisselen we al wat geile dingen uit. Met Annet nog meer, dan met Karin. Ik heb weer een afspraak gemaakt met Annet via de app. Ik geef aan dat ik er zin in heb.

Annet appt of ik weer eens zin heb om samen met Karin en haar een kwartet te doen met Harry. Ik app terug, dat ik daar wel weer eens zin in heb. Annet appt dat ze Harry gaat vragen. Het blijkt dat Harry de eerste paar weken niet kan. Ik app Annet dat een trio met haar en Karin ook heel gezellig is. Maar het blijkt dat het met Karin deze week het ook niet wordt.

Ik app met de vraag of zij nog iets anders geils in gedachten heeft. Na een poosje appt zij, Ja dat jij bloot binnen komt en dat we eerst iets gaan drinken, voordat we op kamer gaan. Ik vraag of Janet, een jonge barvrouw, dat wel goed vindt. Als antwoord krijg ik, ja.

Ik ga erover nadenken, want dat houdt in, dat ik buiten moet uitkleden op de parkeerplaats. Dat is niet het grootste probleem, want die is van de straat genoeg afgeschermd. Maar ik moet wel van de auto naar de ingang van het pand. En dan kun je mij wel zien vanaf de straat.

Ik besluit het gewoon te doen. Ik ben gewoon exhibities ingesteld. Ik app Annet dat ik het doe, maar dan moet jij mij bij de auto ophalen. Als ik er bijna ben, krijg ik en appje. Ik stop de auto en lees het appje. Dat is goed, als je uitgekleed bent, dan app je maar. Gelukkig is het mooi weer. Ik heb dan ook alleen maar mijn schoenen en sokken en mijn korte broek en T-shirt aan. Normaal rij ik de parkeerplaats tot achter aan toe, want dan sta ik het dichtst bij de ingang van het pand. Maar deze keer parkeer ik hem direct achter de schutting vooraan op de parkeerplaats. Anders sta ik ook direct voor het raam van de bargedeelte. Nu kan ik mij rustig uitkleden.

Ik sta ruggelings ingeparkeerd naast het hek en ik wil net stappen, als er een klant het pand verlaat om te gaan vertrekken. Ik blijf even rustig zitten. Als hij vertrokken is doe ik de deur open, zodat ik mij discreet achter de deur kan uitkleden, mocht er nog iemand komen of gaan. Ik heb mijn korte broek net omlaag getrokken en op mijn enkels laten vallen, als ik hoor dat er een auto het terrein oprijd. Gelukkig rijdt de auto het terrein verder op en parkeert daar. Verbaasd zie ik vier dames uitstappen van ongeveer mijn leeftijd. Alle vier de dames hebben een topje en een kort rokje aan. En allemaal lang haar tot ver over de schouders. 1 zelfs tot aan haar billen. 1 van de dames heeft iets op haar topje staan, maar ik kan net niet lezen wat.

Omdat ik mijn T-shirt nog aan heb en mijn auto tussen de dames en mij staat, zien ze niet dat ik van onderen bloot ben. Ze zwaaien naar mij en ik zwaai terug en ze gaan giechelend richting het pand. Als ze bij de ingang zijn, tillen ze ineens hun rokjes omhoog en showen ze heel kort hun slipje. En dan roept 1, hopelijk tot zo. En ze vliegen naar binnen. Zij moesten eens weten, dat ik straks bloot binnen kom.

Als de dames binnen zijn, ga ik verder met het uitdoen van de korte broek en mijn T-shirt. De schoenen houd ik aan, omdat ik nog een stukje over straat moet lopen. Ik zit net weer In de auto als er nog 2 klanten vertrekken. Ik wacht nog even en app Annet dat ik er ben en dat ik uitgekleed ben en bloot in de auto op de parkeerplaats zit. Je kunt mij komen halen aan de voorkant. Zij appt dat zij er zo aankomt. Even later zie ik de duur open gaan en komt Karin eraan lopen. Ik stap uit de auto. Als zij bij mij is, zegt ze. Wat ben jij lekker stout bezig. Ik moet nu helaas op kamer, maar ik wilde met eigen ogen zien dat jij bloot op de parkeerplaats stond. Annet komt je zo halen, maar ze was nog even bezig. Iets aan het bespreken. Er kwamen zojuist vier dames binnen, heb jij die ook nog gezien vraagt Karin. Ik zeg. Ik heb deze vier dames gezien. Dan zegt Karin. Die meiden hebben een vrijgezellen feestje. Degene die gaat trouwen heeft een T-shirt aan, met de tekst. Ik ben een slet.

Karin zegt. Hopelijk gaan wij binnenkort weer eens op kamer. Met ons tweeën, drieën of vieren. Ik zeg, dat gaan we zeker doen. Dan pakt Karin mijn pik Even vast en geeft mij een zoen en gaat weer naar binnen. Mij met een stijve achter latend.

Een poos later komt Annet naar buiten en komt naar mij toelopen. ik kom weer uit de auto en ik krijg van Annet een zoen. Ze zegt, sorry voor het wachten, maar zojuist kwamen 4 dames binnen, Met een apart verzoek. 1 Dame gaat binnenkort trouwen. Zij gedraagt zich vaak sletterig en daarom hebben haar beste vriendinnen haar hierheen meegenomen, een extra vrijgezellenfeestje, zodat ze als een echte slet mag gedragen en hopelijk met iemand op kamer gaat.

Omdat jij wel in bent voor gekke dingen, dacht ik aan jou. We hebben twee opties, zegt Annet. Optie 1 is. Jij en ik samen een uur met Suzanne. De dame waar het om draait. Optie 2 is. De vriendinnen van Suzanne willen er graag bij zijn, hoe hun vriendin verwend wordt. Maar dan ga jij alleen met de dames op kamer. want dan ga ik niet mee op kamer. Met de vier dames op kamer lijkt mij ook wel wat, Maar ik heb ook zin in Annet. Annet zegt dat zij na dat uur eventueel ook met mij op kamer kan. Of dat we een andere keer op kamer gaan. Met vier dames op kamer is weer eens anders, zegt Annet. Wat ik uiteraard moet toegeven. Misschien mag ik alle poesjes wel likken.

Dan ben ik de gigolo en is zij in principe mijn klant merk ik op. En zou ik betaald moeten worden. Zeg ik tegen Annet, Of zij nu voor optie 1 of optie 2 kiezen, maakt mij niet uit. Als de dames maar zoveel betalen dat ik daarna 1 uur met jou op kamer kan. En of dat vandaag of een andere keer gebeurt, zien we dan wel. Maar dan ben jij nu mijn pooier. Dat is goed, zegt Annet.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Neuken, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...