Opwindend.Net
Ze had nieuwe buren, Jeanet. Nou ja, nieuw, ze woonden er inmiddels al wel weer een paar weken. Ze hadden ook kennis gemaakt. Zowel bij haar thuis als bij hen. De nieuwe buurvrouw was een echte carričre vrouw. Opgeklommen tot een topfunctie in een bekende landelijke supermarkt concern. Wat hij deed, was Jeanet niet helemaal duidelijk. Hij werkte veel thuis. Eigenlijk vond ze dat niet zo interessant, veel interessanter voor haar was hoe hij er uit zag. Een echte man: knap en goed gebouwd. Hij was geregeld in de sportschool, vertelde hij en dat was hem wel aan te zien. Tijdens de kennismaking toonde hij zich charmant en humoristisch. Twee eigenschappen die Jeanet wel wist te waarderen. Ook hield hij wel van plagen, uitdagen, gewoon een beetje teasen, zoals dat zo mooi heet. Jeanet zelf was ook niet onaantrekkelijk. Ze was dan misschien niet echt knap, maar haar lichaam was wel gevormd. Jeanet woonde doorgaans alleen. Haar man werkte in de Grote Vaart. Hij werkte op een olietanker en was geregeld vele maanden van huis. Echt leuk vond ze dat niet, maar de verdiensten waren meer dan goed. En na zo vele jaren was ze er wel aan gewend om alleen te zijn. Maar ja, als je dan nieuwe buren krijgt met een man die heel aantrekkelijk is, dan kunnen er wel eens rare dingen gaan gebeuren.

Het was zomer en Nederland was getroffen door een hittegolf. De temperaturen liepen dagelijks op tot ruim boven de 30 graden. Iedereen liep zo veel mogelijk in luchtige kleding rond. Eigenlijk was ‘s morgens vroeg de beste tijd van de dag. Het was dan nog redelijk koel. Jeanet stond daarom vroeg op. De ramen open en een beetje huishouden. Na negenen werd het al weer te warm. Toen Jeanet deze morgen rond 6 uur de gordijnen open deed, zag ze hem zitten in de tuin. Vanuit haar slaapkamer kun je gemakkelijk in de tuinen kijken. Dat heb je met die rijtjeshuizen. Snel sloot ze het gordijn tot op een kiertje. Ze keek naar hem. Hij zat in een tuinstoel en droeg alleen een korte broek. Op een tafeltje naast hem stond een beker en lag zijn mobiel. Mmm, wat een lijf, dacht Jeanet. Hij had papieren in z’n hand waarin hij zat te lezen. Iedere keer opnieuw gluurde Jeanet door het kiertje. Ineens zag ze zijn vrouw aan komen. Keurig in mantelpak. Hij stond op en trok een shirt aan. Even spraken ze met elkaar en toen liepen ze langs het schuurtje naar het parkeerterrein. Jeanet kon hen niet meer zien, maar ze vermoedde dat hij haar naar de auto bracht. Inderdaad klonk even later het starten van een motor. Ze zag de auto het parkeerterrein verlaten. Hij kwam terug en klapte het voetendeel van de tuinstoel open. Hij ging zitten en legde zijn benen op de stoel. Jeanet opende het gordijn wat meer. Zou hij omhoog kijken? Want dan kon hij haar zien. Ineens kreeg zij een idee. Ze haalde uit haar kast een dun bloesje, trok het aan, maar hield expres een paar knoopjes open. Daaronder een wijdvallend kort rokje, maar eigenlijk maakte dat niks uit, dat was van buitenaf toch niet te zien door het hoge kozijn Terug naar het raam met haar mobiel.

Ze dacht even na en tekste hem toen: Ik vind je zonder shirt aantrekkelijker!

Ze zag hoe hij zijn mobiel oppakte en de tekst las. Onmiddellijk keek hij haar richting uit. Hij zag haar staan bij het open raam, maar toch ook gedeeltelijk verscholen achter het gordijn.

Toen kwam zijn tekst binnen: Vind je?

Daarop trok hij zijn shirt uit en zat weer alleen in zijn korte broek. Hij hield zijn telefoon in de hand als wachtte hij op haar tekst. En die kwam dan ook.

Jeanet tekste: Veel beter zo. Een heerlijk lijf. Daar valt toch iedere vrouw op?

Hij glimlachte. Ze zag het. Hij tekste: Iedere vrouw? En jij?

Nu glimlachte Jeanet en ze voelde kriebels. Ze tekste slechts: Mmm.

Hij keek naar boven. Ze voelde, ondanks de afstand zijn ogen op haar. Ze wreef even langs haar hals en haar vingers gingen een klein beetje richting haar borsten. De kriebels werden prikkels.

Toen zag ze hem teksten en ze las even later: Waarom doe jij niet mee?

Ze wist drommels goed wat hij bedoelde, toch antwoordde zij: wat bedoel je?

Zijn tekst: Je weet wat ik bedoel. Ik mijn shirt uit, dan jij je bloes!

Het werd nu spannend. Is het alleen maar teasen of zit er meer achter? Van haar mobiel keek ze naar hem. Ze zag hoe hij zich even lichtjes over zijn kruis wreef. Het was kort, maar voldoende om haar prikkels om te zetten in begeerte.

Ze tekste: Hier? Nu? Dat kan toch niet. Iedereen kan me zien!

Zijn tekst kwam snel: Wat jammer! Zo’n mooie vrouw als jij!

Ze glimlachte om zijn tekst. Terwijl ze zijn tekst las, streelde ze weer haar huid in de opening van haar bloes. Ze keek naar hem. Zijn hand lag op zijn bovenbeen vlakbij zijn lul. Hij wachtte.

Toen tekst ze: Maar als je hierheen komt, dan kan het misschien wel! Met deze tekst zou ze te weten komen of het alleen maar plagen was of toch meer. Ze las haar tekst nogmaals, maar wachtte even met verzenden. Kan ze dit wel maken? Waarom niet? En als het toch alleen maar plagen is, dan gebeurt er toch niets. Ze drukte op verzenden.

Toen hij haar tekst had gelezen, stond hij op. Hij liep naar het huis. Een paar seconden later kwam hij al weer terug. Sleutels in zijn hand. Hij had natuurlijk de achterdeur op slot gedaan. Hij pakte zijn shirt en trok het aan. Toen keek hij naar haar. Ze keek terug. Hij was dus echt van plan te komen. Haar hart klopte een tikkeltje sneller. Ze vond het best spannend en opwinden. Jeanet zag dat hij langs het schuurtje naar buiten liep. Ze zag haar poort open gaan en hem de tuin inlopen. Weer keek hij omhoog. Daarop trok Jeanet de gordijnen dicht. Ze leunde tegen de muur naast het raam. Ze hoorde zijn voetstappen op de trap en hoorde hem op de overloop. Bij haar slaapkamerdeur bleef hij staan.

Toen hij haar zag staan deed hij nog een paar passen naar voren. Langzaam knoopte hij zijn shirt open en trok het uit. Jeanet zag zijn gebruinde borst. Haar begeerte nam toe. Ze voelde zch nat worden. Wat een lekker lijf, dacht ze weer.

Met een vragende blik keek hij haar aan. Jeanet maakte zich los van de muur. Ze had A gezegd, dan ook B. Bovendien, ze had zin in hem. Ze opende de rest van haar bloes. Met geopende bloes deed ze twee stappen naar voren. Ook hij deed een paar stappen voorwaarts. Hij zag dat ze geen bh droeg. Met zijn vingers opende hij haar bloes. Hij zag haar naakte borsten en zei: “Wow.” Daarna deed hij weer een paar passen naar achteren. Ze daagden elkaar uit. Jeanet keek naar zijn lichaam en zei: “Van mij mag er meer uit.” Zonder aarzelen liet hij zijn sportbroekje zakken en schopte het weg. Haar ogen rustten op zijn slip waarin zijn lul duidelijk afgetekend stond. Daarop trok zij de rits van haar rokje open en liet het vallen. Ze stapte er uit. Slechts gekleed in slip en open bloes stond ze tegenover hem. “Wow,” herhaalde hij, “wat ben jij sexy!” Ze stapte op hem af en sloeg haar armen om zijn hals. Hij rook lekker, echt mannelijk! Kleine, verkennende kusjes volgden. Zijn armen waren om haar middel. Hij streelde haar rug en kont. Ze drukte zich dichter tegen hem aan. Ze voelde hem en zuchtte: “Te lang geen man gehad.” Hij lachte en duwde haar achterover op haar bed. Hij trok zomaar haar slipje uit. Hij zag haar gezwollen schaamlippen. Hij zag het vocht glinsteren. Jeanet was er klaar voor. Hij was zo direct. Hij deed wat hij wilde en zij vond het fijn. Binnen een paar minuten lag ze al naakt bij hem en ze had er geen enkel probleem mee. Integendeel!

Hij drong langzaam in haar. Vrijwel direct voelde hij hoe Jeanet haar spieren samentrok. Slechts een paar maal pompte hij in haar toen er een siddering door haar heen trok. Jeanet kwam al. Dat ze zo snel klaar kwam tekende haar behoefte aan sex. Hij trok zich uit haar terug en ging half op, half naast haar liggen. Hij zag haar borsten op en neer gaan. Ze draaide haar hoofd en keek naar hem. Een glmlach op haar lippen. Toen booog hij zich over haar gezicht en kuste haar. Met open mond ontving zij hem. Ze kusten diep. Hij kuste haar gezicht, haar hals, maar keerde steeds terug naar haar gewillige mond. Jeanet genoot van zijn kussen. Ze had nooit gedacht dat haar buurman zo lekker kon zoenen. Zij voelde zijn hand over haar lichaam gaan. Zij voelde hoe hij haar borsten zachtjes streelde. Zijn vingers pakte haar tepels en trok er zachtjes aan. Genotscheuten gingen door haar heen. Ze voelde zijn hand op haar buik. Hij duwde haar been opzij en met volle hand omvatte hij haar kutje. Strelend, plagend. En toen hij met zijn vinger haar kltje beroerde leek het wel alsof ze een elektriciteitsschok kreeg, zo gevoelig was ze. En al die tijd ging het kussen maar door. Ze voelde zijn lul tegen haar heup aan gedrukt. Ze wilde die vastpakken, maar kon er niet bij. Het liefdesspel leek wel eindeloos te duren. Ze was opnieuw klaar voor hem, maar dit keer maakte hij geen haast. Toen voor de zoveelste keer zijn mond haar mond losliet, zei hij: “Je bent een heerlijke vrouw, zo lekker geil. Had ik dat maar eerder geweten.”

Ze keek hem aan en antwoordde gesmoord: “Ik wist niet dat mijn buurman mij zoveel plezier kon geven. Wil je me neuken?”

“Niets liever dan dat, maar ik wil je eerst proeven.”

Hij kroop tussen haar benen. Zachtjes likte hij haar schaamlippen en klitje. Ze trilde. Hij zag haar buik op en neer gaan. Hij vond het een prachtig gezicht. Ze kreunde toen hij haar klitje tussen zijn lippen nam. Zachtjes zoog hij. Zo geil als ze al was, het leek wel of alle stoppen doorsloegen. Bloedgeil was ze nu. Ze trok hem omhoog. Hij begreep het. Wat was zij veel tekort gekomen! Hij drong diep in haar. Jeanet sloeg haar benen om hem heen. Intensief stootte hij in haar. Ze zweette, ze kleurde. “Kom. kom,” kreunde ze. Hij voelde opnieuw hoe haar spieren zijn lul vasthielden. Dieper, harder, haar behoefte was zo groot. Toen hij zijn zaad voelde opkomen, wilde hij uit haar gaan. “Nee, blijf in me. Kom in me.” En hij liet zich gaan. Zijn sperma schoot in stralen in haar. Nog vaster klemde ze haar benen om zijn heupen. Alles, alles wilde ze van hem hebben. En alles kreeg ze. Tot de laatste druppel. Hijgend en bezweet lagen ze in elkaars armen. Uiteindelijk lieten ze elkaar los. Het laken was nat. Niet alleen door de sex, maar ook door hun gezweet. Hij richtte zich op en ging naast haar zitten. Zachtjes streelde hij haar lichaam en zei: “Wat lekker wijf ben jij.” Het plagerige was terug. Ze zag het in zijn ogen.

“Dat komt door jou, geile beer.”

Hij gromde, boog zich snel over haar en name en borst tussen zijn tanden.

“Aw,” reageerde ze verschrikt.

“Dan had je me maar niet moeten los maken.”

Ze lachten samen. “Nee, serieus,” zei hij, “je bent echt een heerlijke vrouw. En je bent heel veel te kort gekomen, niet waar?”

“Ja, mijn man is al maanden weg.”

“Speel je dan niet met jezelf? Heb je geen dildo of zo?”

Lachend antwoordde ze: “Stel jij een buurvrouw altijd zulke intieme vragen?”

Hij reageerde niet en daarom voegde ze er maar aan toe: “Natuurlijk heb ik een dildo en ook mijn vingers, maar er gaat niets boven het ‘eggie’.

Plompverloren zei hij: “Ik wil wel eens zien hoe jij je zelf bevredigt met je vingers of met je dildo?”

“WAT?”

“Je hoorde me wel.”

Jeanet was in de war. Niet eens haar eigen man had zoiets ooit gevraagd. Hij had het ding zelfs nog nooit gezien, vermoedde ze. De dildo bleef altijd in de kast als hij thuis was. Ze zei het hem.

“Weet je wel dat mijn eigen man nog nooit gezien heeft, hoe ik mijzelf bevredig en nou vraag jij het?”

Hij streelde haar buik en zijn hand ging tot aan haar schaamheuvel.

“So what! Ik wil het wel zien.”

Jeanet keek hem onderzoekend aan en zei: “Dus jij wil zien hoe ik mezelf bevredig?”

Hij streelde nu haar borsten en zei zachtjes: “Ik wil zien hoe jij jezelf opwindt. Ik wil zien hoe je geil wordt en je jezelf een hoogtepunt geeft.”

Dat klonk geil. Ze kon het niet ontkennen. Zou ze het doen? Ze wist het nog niet.

“Ik moet gaan,” zei hij. Hij drukte een kus op haar buik en stond op.

Toen hij zijn slip en sportbroekje weer aan had, zei ze: “Kom je nog een keer?”

“Wanneer?”

“Morgen? Ik heb zo lekker gevreeën.”

Hij boog zich over haar heen en kuste zachtjes haar lippen. “Tekst me!”

Daarop verliet hij de slaapkamer. Jeanet hoorde hem de trap af gaan. Ze hoorde de keukendeur en de poort. Snel stond ze op. Door een kier van het gordijn zag ze hem zijn tuin in lopen. Zewist dat hij haar niet kon zien. Toch stak hij groetend zijn hand op en verdween in zijn eigen huis. Ze liep naar de badkamer en keek in de spiegel. Hardop zei ze: “Dat was fijn.” Ze bedacht zich hoe snel het was gegaan. Binnen een paar minuten lagen ze al in bed. Natuurlijk kende ze hem al wel een beetje, maar toch! Tegen zichzelf in de spiegel zei ze: “Wat een lekkere vent, hč? En weet je, morgen zie ik hem weer.”

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jeanet, De Buurvrouw - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Sara En Kathi Over De VloerDoor: Bas
Gelezen: 968x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Ruig, Anaal
22-07
7.8
:: Eva's Perverse Familie - 2Door: Johan100
Gelezen: 1884x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-07
9.2
:: Op De ParkeerplaatsDoor: Exotica
Gelezen: 3224x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Gangbang, Naaktstand, Nudistenstrand, Parkeerplaats, Pijpen
22-07
9.1
:: Bezoek In Canada - 2Door: Jenna
Gelezen: 2065x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.4
:: Hoe Ik Nudist Werd - 2Door: Nudistje
Gelezen: 2907x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.2
:: Anja - 3Door: Johnnie
Gelezen: 3743x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
21-07
9.0
:: Buurmeisje Wilt AnaalDoor: DatwAtis
Gelezen: 7487x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.9
:: De Verjaardag Van De BuurmanDoor: Robert
Gelezen: 8071x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groepssex, Overspel
20-07
8.1
:: Het Genootschap Die...Door: Mathilda
Gelezen: 4941x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks
20-07
8.4
:: Geluk Bij Een OngelukDoor: Mark
Gelezen: 8699x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Anja - 2Door: Johnnie
Gelezen: 7946x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.8
:: Girl Of My Dreams!Door: CamperVan
Gelezen: 6124x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.1
:: Melkmeisje Marieke - 2Door: FemDom Anna
Gelezen: 13179x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstvoeding, Lactatie, Moedermelk, Aftrekken
19-07
9.0
:: Bart Op Vakantie - 5Door: Muffer
Gelezen: 6266x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tante Netty
19-07
9.0
:: Lobke En Haar Stief Ma SofianeDoor: Beffertje65
Gelezen: 6616x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener 19 Jaar En Stiefma 39 Jaar En Ikzelf 65+.
18-07
8.5
:: Lara Van De ThuiszorgDoor: Theo
Gelezen: 12338x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Oud, Pijpen
18-07
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!