60.346 Gratis Sexverhalen
Datum: 26-09-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 16373x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Garage - 1: Zomer Herinneringen
Pffff wat was het warm. Al vijf dagen was het tropisch en alle dagen was ik naar het meertje gegaan. De zon had me al lekker bruin gemaakt. Dat kleurtje staat me goed zie ik terwijl ik me afdroog voor de spiegel. Vandaag trek ik gewoon mijn hotpants aan. Soms schaam ik me voor mijn forse dijen maar met dat kleurtje erop zijn ze strakker en durf ik ze te laten zien. Misschien kom ik...wel tegen. Zal hij ook naar mijn dijen kijken? De rand van de broek waar mijn lippen tegenaan drukken. Mijn billen die duidelijk zichtbaar zijn en onder de hotpants duidelijk aftekenen? Zucht. Het topje van H&M heeft niet veel om het lijf. Het is vast niet bedoeld voor vrouwen met echte tieten. Een bh past er niet onder dus ik knoop het om mijn borstel heen en buig in de spiegel naar voren. Zoals altijd doe ik de inkijktest. Wat zie je als ik me omlaag buig, iets opraap van de grond. Zo kan ik bepalen of ik niet teveel laat zien. Maar vandaag is het duidelijk. Ik laat bijna alles zien. Als ik naar mijn zware borsten kijk in het kleine topje kan ik net aan mijn tepels niet zien als ik buk. Net aan. Maar al het andere wel. De ronding. De bolling.

Nou...ze kijken maar de andere kant op als het niet bevalt. Het is bloedheet, ik heb het ook warm en ik trek gewoon aan wat ik wil.

Eenmaal aan de ontbijttafel is het wel meteen duidelijk dat het gewaagd is. Mijn vader kijkt me al vanaf de trap aan en heeft een beetje een glazige blik. Nou meid dat is wel weg erg...veeel van alles. Gelukkig lacht hij erbij. Mooi hoor en ik hoor hem slikken. Als ik mijn thee inschenk zie ik dat hij nog steeds naar mijn topje kijkt. Mijn zware borsten duwen obsceen tegen het stukje stof. Mijn harde tepels zijn strak afgetekend. Ik voel een klein schokjes naar mijn kutje gaan dat klopt tegen de jeansstof van mijn hotpants. Zou papa me geil vinden. Wind ik hem op als ik zo gekleed ga?

Kom straks nog even naar de garage zegt hij. Ik heb nog die oordopjes van je op kantoor liggen.

Ik lach...ja pap doe ik. En geef hem een kus op zijn geschoren wang. Hij ruikt lekker naar de after shave die hij van mij heeft gekregen. Hij legt zijn hand even op mijn billen en weer krijg ik een warm gevoel in mijn broekje. Ik voel mezelf vochtig worden en ik voel mijn kutje zich aanspannen en loslaten.

Eenmaal op de fiets ben ik vast van plan er een leuke dag van te maken. Eerst maar even de stad in en kijken of ik die tas kan vinden voor de start van de eerste schooldag. Ik beeld me in dat alle mannen naar me kijken in het winkelcentrum en fantaseer dat ze in bed met hun vrouw aan mij denken. Een heet en lekker stuk vlees klaar om gekneed en gepakt te worden. Het is echt tijd voor een beetje echte actie. Zo gaat het niet langer.

Ik fiets richting de garage. En als ik aankom ben ik nat van het zweet. Het is ook zo warm. Alles plakt een beetje. De zweetdruppels lopen vanonder mijn borsten over mijn buik in mijn broekje.

De garage is zoals altijd koel. Het is er ook donker en ik moet even wennen aan het licht. Plotseling word ik van achteren vastgepakt. Het is mijn neef Jaap.

He lekker ding zegt hij. Ik draai me om maar hij blijft me vasthouden. Zijn handen liggen net hoog genoeg om de onderkant van mijn topje en dus mijn borsten aan te raken. Ik duw mijn billen naar achteren om hem van me af te duwen maar hij duwt hard terug. Ik voel zijn knopen van de overal en ik voel ook iets anders. Is dat een harde pik? Kan dat? Voel ik dat?

Waar is papa? Vraag ik om de spanning te breken?

Hij lacht en laat me los. Die is even naar de buren. Kom loop meteen mee en hij pakt mijn middel weer vast en we lopen zo naar de auto die verderop op de brug staat. Shit daar is Peter en het is zijn auto. Ik schrik maar ben ook erg blij dat hij er is. Jaap duwt me richting Peter.

Kijk eens wat ik heb gevonden en hij duwt me een beetje hard naar voren. Daar sta ik dan tussen twee mannen in. Peter kijkt langzaam van mijn benen omhoog en zijn blik blijft rusten op mijn topje. Ik merk dat ik aan het hijgen ben en mijn zware boezem gaat zachtjes op en neer.

Meisje meisje meisje wat ben jij toch een heerlijk geil ding. Het zou verboden moeten zijn erzo bij te lopen. Ik kan mijn ogen niet van je afhouden en zou je het liefste hier en nu hard nemen. Mijn neef staat nog steeds achter me en ik voel hoe hij tegen me aan gaat staan. Zijn pik duwt hij duidelijk tegen mijn billen en voor me staat Peter.

Die kijkt ook alleen maar naar mijn tieten en ik merk dat ik erg opgewonden raak. Zou ik het durven? Zou ik me durven laten pakken hier in papa's garage

Dan gaat Jaap met zijn handen naar voren en hij neemt mijn borsten in zijn grote harde handen. Kijk toch eens...wat een heerlijke meid. Zo groot en stevig. Zo jong en willig. Je maakt me keihard Sabine. Altijd als ik je zie. Hij zoekt mijn harde tepels en neemt ze tussen zijn vingers. Terwijl hij erin knijpt en ze een beetje twist kijk ik naar Peter.

Hij kijkt nog steeds niet in mijn ogen en ik zie dat hij langzaam aan een grote stijve pik krijgt. Ik krom mijn rug een beetje om de handen op mijn topje meer ruimte te geven. Ik zet mijn benen wat uit elkaar. Oh wat wil ik graag dat hij me ook aanraakt.

He man wat sta je daar? Kijk eens hoe Sabine eruit ziet vandaag. Zo heerlijk. Geen meisje dat er vies van is. Voel jij eens even tussen die grote dijen van haar en in haar kruisje.

Ik voel de opwinding in me opklimmen. Ik wil meer. Jaap trekt onderhand mijn topje over mijn borsten omhoog en mijn grote tieten floppen eruit. Mijn tepels zijn groter en glanzender dan ik ze ooit heb gezien en ik ga zomaar met mijn handen erover heen terwijl ik Peter strak aankijk.

Hij zet nu een stap naar voren en met Jaap nog steeds achter me drukkend tegen mijn billen voel ik zijn lichaam en zijn adem tegen me aan komen. Mijn mond gaat langzaam open en ik zucht. Hij heeft nog niks gezegd maar nu ontsnapt hem een oh...shit zo geil. Hij legt zijn handen op mijn borsten en kust me diep met zijn tong. Jaap is onderhand met zijn hand in mijn onderbroek gegaan. Ik voel zijn vingers over mijn natte lippen gaan en langzaam duwt hij ze open. Oh zo heerlijk al die handen al die aandacht. Mijn kutje krampt om zijn vinger en ondertussen duw ik mijn bovenlijf dicht tegen Peter aan.

Oh wat is dit lekker. Als ze maar niet stoppen. Peter pakt mijn borst en terwijl ik mijn kutje harder tegen de hand aanduw om zoveel mogelijk druk te voelen neemt hij mijn grote harde tepel in zijn mond. Ik kijk hoe hij op mijn tepel zuigt en merk een enorme lekker spanning ontstaan in mijn kutje. Oh god ik ben zo nat.

Plotseling hoor ik van voor uit de garage iemand binnen komen.

Snel laat mijn neef me los en ik sta daar met mijn topje omhoog en mijn benen uit elkaar. Ik tril op mijn benen en ik zie Peter schrikken.

Het is papa zie ik als ik me omdraai. Snel loop ik richting de w.c en fatsoeneer mijn kleren.

Wat heeft hij gezien? Wat zal hij doen?

Als ik plas leg ik mijn vinger daar waar de straal uitkomt. Ik geef flinke tegendruk en kom heel hard klaar. Wat is er net gebeurd? Wat was dat ontzettend geil.

Ik ben overal nat. Van zweet, van mijnen Peter' s speeksel van mijn kutgeil dat tegen mijn dijen plakt.

Stil zit ik te wachten en te bedenken wat ik moet doen. Ik hoor mijn vader tegen Jaap praten maar niet wat er wordt gezegd.

Oh kon het maar nog een keer gebeuren.

Ik zit en wacht...
Trefwoorden bij dit verhaal: Dikke Tieten, Eerste Keer, Garage, Grote Borsten, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het AdviesDoor: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoi ik ben John 52 niet dik niet dun maar menselijk lief en ik zie meestal het beste in de mensen . Zo is het me gebeurt dat pa en ma bij me komen beklagen over hun dochter. ik hoor het graag aan en geef kleine adviesen . Maar of de duvel ..."
07-12
7.9
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Pijpen, Leraar, School, Neuken, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12
8.8
Lynn - 27Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dromen, Jong En Oud, Likken, Neuken, Trio, Vriendinnen,
"Ik reed met een glimlach op mijn gezicht naar huis en vond het fijn dat Tessa helemaal blij was. Ik vroeg me alleen af hoe het allemaal zou gaan lopen met Lynn, want zij was ten slotte de dame waar het allemaal mee begonnen was. Th..."
06-12
9.2
Nick Geeft Bijles - 35Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Legging, Sportschool,
" Vanuit Lisa Net een heerlijk orgasme en mijzelf punten laten scoren bij Nick door mijn kontje voor hem te vingeren en daarna zelfs aanbieden. Ik ben trots op mijzelf en wil meer voor hem doen. Deze gast is gewoon mijn droom dus voor h..."
05-12
9.2
Het Meisje Van De JumboDoor: Starting Author
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Supermarkt,
" Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar..."
05-12
9.1
Louise Blijft Thuis - 2Door: Romanceur
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het vervolg waarin Louise Daniel een stuk beter leert kennen voor wat ze ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze na een zwemles in het meer thuiskwam, was ze bijna doornat van een aankomende stortbui Uw bad is klaar juffrouw, zei ..."
05-12
9.4
Het Begon Achter... - 2Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Met klamme handen volgde ik de volgende morgen rond een uur of half elf Bieke naar een kantoor. Sinds ze me gisterenavond had gestuurd via smartschool dat ze me wilde spreken had ik niets meer hierna van haar vernomen. Ga maar zitten Daan. ..."
04-12
9.2
Lynn - 26Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Neuken, Vluggertje, Vriendinnen,
"De dames doken gezamenlijk onder de douche en aan de lachende stemmen bleek het een gezellige boel te zijn. Ondertussen bereide ik een maaltijd. Kwebbelend kwamen de drie dames met een handdoek om hun haren naakt de keuken binnengewandeld. ..."
03-12
8.8
Hannah - 2Door: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12
8.5
Het Begon Achter... - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Leraar, School,
"Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ineens Julia, Emma, Ellen en Fleur voor me stonden. Zo zo was je aan het gluren Daan Vroeg Julia me met fonkelende ogen en gelijk besefte ik dat ontkennen geen zin had. Kom maar mee. Zei Ellen die ..."
03-12
9.0
Daniƫlle - 4Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Nou hup even een badjasje aan , en ik haalde de mijne van de haak. Netjes opende ik deze en hield hem haar voor zodat ze haar armen in de mouwen kon steken. Even keek ze me raar aan alsof ze wilde zeggen dat ze dan niet meer naakt was, m..."
30-11
9.6
Daniƫlle - 3Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Jong En Oud, Likken, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Ik liet haar zien wat ik voor setting had klaargezet en legde uit wat de bedoeling was. Bij wijze van oefenen ging ze op de plek liggen die ik haar aanwees en ik positioneerde haar in de houding waarin ik haar wilde hebben. Uiteindelijk lag ..."
30-11
9.7