Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ze Likt Mijn Vingers Af... - 2

Ik reken af en we lopen naar onze fietsen. Het is intussen middernacht geworden. Natasja draait zich om en kijkt me in de ogen. Ik voel een siddering in mijn lijf. Ik doe een extra stap naar voren en sta dichtbij haar. We kijken elkaar aan en ik buig mijn hoofd naar haar toe en plaats mijn lippen op de hare. Ze beantwoord mijn kus en dat voelt heerlijk.

We laten elkaar weer los en glimlachen naar elkaar. 'Natasja', zeg ik: 'Dat was een leuke afsluiting van ons gezellige onderonsje!' Ze knikt ja en zegt: 'Ik ben gewend dat gasten een fooi geven. En ik was jouw gast. Dus dit is je eerste fooi.'

'Oh, mijn eerste fooi? Wat wordt mijn tweede fooi dan?' vraag ik quasi onschuldig? 'Tja Frank', zegt Natasja: 'dat ligt eraan wat we nu gaan doen? Ga ik alleen naar mijn ouderlijk huis of ga je met mij mee?' 'Ah, reken maar dat ik met je mee fiets Natasja. Het is al middernacht en mooie meisjes mogen niet alleen over straat' En ik druk nog een heerlijke kus op haar lippen. Ze opent haar mond en ik voel haar tong over mijn bovenlip strelen. Daarop open ik mijn lippen en ik raak het puntje van haar tong aan. Ik voel haar trillen. Zo staan we nog even te tongen bij onze fietsen. Ik laat mijn handen over haar rug naar beneden strelen en pak haar stevig bij haar kontje. Ik duw haar tegen mijn kruis aan en voel dat mijn penis al wat meer ruimte nodig heeft. We tongen heerlijk en ik voel haar handen onder mijn shirt gaan en haar vingertoppen raken mijn blote rug.

'mmmm' kreunen we tegelijk en onze lippen laten elkaar los.

Ik zie haar glimlach en een glinstering in haar ogen. Zeer waarschijnlijk ziet zij hetzelfde bij mij.

'Kom, laten we gaan. Ik moet nodig naar huis.' We laten elkaar los en stappen op onze fiets. Vanaf het restaurant is het ongeveer 10 minuutjes fietsen naar het huis van Natasja. Ze woont in een leuke wijk. Veel groen en speeltuintjes. Er staan veel verschillende huizen. Grote en dure huizen, maar ook gewoon rijtjeswoningen.

We rijden een straat in en dan schiet Natasja voor me langs de stoep op. 'hahahaha' lacht ze... zo snel had je me niet gedacht he! Ik rijd achter haar aan en we stoppen bij een speeltuintje met een daarachter een steegje.

'Dit is het steegje naar mijn huis. Het is er altijd lekker donker. En het loopt dood!' Ze heeft een brede grijns op haar gezicht en vraagt: 'weet je wat dat betekent Frank?'

Ik denk na en schud met mijn hoofd nee. 'Wat heeft dat dan te betekenen Natasja? vraag ik.

'Nou, dan komt er niemand langs! En je hebt een fooi verdient, want je bent met me mee gefietst.'

ik laat mijn fiets buiten het steegje staan en loop achter Natasja aan. Zij zet haar fiets bij haar poortdeur en pakt mijn hand. We lopen nog ietsjes door en dan staan we aan het einde van de steeg. Natasja duwt me tegen de schutting en pakt me gelijk vol op de bek. Ze zoent me en opent haar lippen en laat haar tong bij mij naar binnen dringen. Ik pak haar hoofd vast en zoen heerlijk terug. Natasja duwt haar onderlijf tegen me aan. Ze pakt me stevig vast en we tongen heerlijk met elkaar. Af en toe hoor ik haar kreunen van genot. Het is nog een lekkere temperatuur, dus we hebben geen jas aan. Ik grijp haar heerlijke kontje vast en duw haar nog strakker tegen me aan. Ik voel haar borsten tegen mijn borst. Mijn kruis draai ik tegen hare aan. Mijn linkerhand glijdt omhoog onder haar shirtje en streelt haar rug. Mijn vingers raken het bandje van haar bh aan. Mijn rechterhand heb ik tegen haar kontje. Ik duw mijn rechterbeen tussen haar benen in en voel hoe ze tegen mijn been begint te duwen. Haar tong en mijn tong zijn verwikkeld in een heerlijke tongzoen.

Mijn linkerhand gaat via haar bh band naar voren en ik voel dat ze een bh met kant aan heeft. ik streel over haar borst en kneed haar borst met mijn vingers. Ze kreunt lichtjes en stopt met zoenen om me aan te kijken.

'Mmmm, wat is dit lekker zeg! Dit had ik vanmiddag nog niet kunnen bedenken dat ik met jou hier zou staan tongen. Vanmiddag in de bus was al lekker.' Ondertussen voel ik dat ze met haar handen tussen ons in komt. Ik streel en kneed haar borst nog steeds en mijn andere hand ligt op haar kontje.

Mijn rechterhand voelt dat haar strakke spijkerbroek wat losser komt te zitten.

'Zo lieve Frank, ik heb wat ruimte gemaakt voor je heerlijke vingers.' Ze kijkt me aan en pakt mijn rechterhand vast en leidt deze naar haar buik en zegt me geil: 'wat niet was is gekomen Frank.' en ze plaatst haar lippen weer op de mijne.

Ik begrijp haar bedoeling en zoen haar weer heerlijk terug. Mijn rechterhand glijdt omlaag en ik voel de rand van haar slipje weer. Ik streel over haar slipje en voel haar venusheuvel onder mijn vingers verschijnen. ze voelt al lekker warm zo door het stofje heen. Ik glijd met mijn hand over haar dijbeen en heup en voel dat ze een heel dun randje heeft. Mijn wijsvinger leg ik over het dunne randje en volg het naar achter. Ik voel achter geen andere stof, dan alleen een klein stukje net boven haar billen. Ik glij met mijn hand omlaag en pak haar heerlijke blote linkerbil in mijn rechterhand. We tongen nog steeds met elkaar en ik voel haar handen over mijn borst strelen. af en toe een kreun. Heerlijk zo in het donkere steegje.

Mijn hand glijd weer naar voren en stevig duw ik mijn vingers over haar stofje tegen haar venusheuvel aan. Ik voel haar zachte heuvel onder mijn vingers. Ik voel kleine stoppeltjes door haar kanten string. Mijn linkerhand streelt intussen haar beide borsten en af en toe neem ik haar tepels tussen duim en wijsvinger. Ze kreunt dan zachtjes. Mijn rechterhand schuif ik tussen haar slipje en huid in. Ik voel nu haar schaamhaartjes onder mijn vingers en hand en leg mijn middelvinger op haar kutgleufje. Haar buitenste schaamlipjes voel ik rondom mijn middelvinger en ik wrijf langzaam tussen haar lipjes in. Mijn vinger komt steeds dieper tussen haar opgezette lipjes te liggen. Het eerste koontje van mijn vinger voelt haar binnenste schaamlipjes af en toe en ook haar klitje voel ik beter onder mijn vinger. Ik leg het eerste koontje van mijn vinger op haar klitje en ik voel haar verstarren en hoor haar kreunen. 'Mmmm. ja dat is lekker!' En ze legt haar hoofd in mijn nek. Ik streel met mijn vinger over haar klitje en ze geniet ervan.

Mijn penis staat te duwen tegen mijn broek. Ik word er ook heerlijk opgewonden van. Natasja kust me af en toe in mijn nek en staat licht voorover gebogen tegen mij te leunen. Mijn wijsvinger laat ik steeds dichter naar haar heerlijke kut ingang glijden. Af en toe voel ik wat vocht en ik neem dat mee naar haar klitje, zodat deze niet te droog wordt. Ze krioelt als ik met een vochtige vinger haar klitje beroer. Ze kreunt wat harder.

Plotseling besluit ik dat ik mijn vinger in haar vochtige gleuf wil voelen glijden en prompt doe ik wat ik denk. Ik schuif mijn vinger van haar klitje omlaag en voel haar binnenste schaamlippen en glij iets omlaag en krom mijn vinger en die glijdt zo haar vochtige natte kutje in. Ik voel hoe warm en vochtig ze is. Ik duw door en mijn vinger glijdt tot ruim de helft naar binnen. Ik houd mijn vinger even stil, zodat ze kan wennen aan mijn vinger in haar en ik fluister: 'Wat ben je lekker nat Natasja. Heerlijk gevoel. Lekker warm.' 'Ja Frank, dat doe jij met mij. Je kunt zo lekker tongen en zoenen en je vingers maken me helemaal opgewonden. Je hebt bezit van me genomen. Mijn vocht vloeit voor jou.' Ze begint haar heupen te bewegen als teken dat ik verder kan gaan of beter moet gaan. Ik vinger haar heerlijke natte warme kutje en voel hoe haar kutspieren rondom mijn vinger klemmen. We zoenen elkaar weer en onze tongen vinden elkaar weer. Ze legt haar hand op mijn kruis en knijpt licht in mijn penis. Deze staat gekromt in mijn spijkerbroek.

Ik vinger Natasja en glij met mijn vinger uit haar natte kutje en leg deze op haar klit en voel dat deze groter is geworden. Ik duw er tegenaan en ik voel haar heupen meer meebewegen. Ze hijgt wat meer tussen het tongen en zoenen door. 'Oh, Frank, wat heerlijk. Je vingert me zo lekker. mmmmm. Oh, ja. Lekker. Ga door.' Ik streel en geef nog steeds druk op haar klitje.

'Aah, ja, lekker' zegt ze hijgend. Ik glijd met mijn vinger haar kutje weer in en houdt even stil... het gehijg wordt minder en ze stopt met draaien van haar heupen.

Geniet je Natasja?' vraag ik. 'Ja, het is lekker zo met je staan vrijen. Maar ik moet nu eigenlijk echt wel naar bed. Wil je je vinger uit mijn kutje halen, want ik wil je vinger weer likken.'

Ik laat mijn vinger uit haar kutje glijden en breng het tussen ons in. Het zit helemaal onder haar geil. Ze kijkt me aan steekt haar tongetje uit en likt aan mijn middelvinger. Ik steek mijn tong ook uit en lik ook aan mijn middelvinger. Af en toe raken onze tongen elkaar. Ze zuigt mijn vinger geheel in haar mondje en ik voel dat ze met haar tong langs mijn vinger streelt. Ik geef haar een knipoog en zoen haar op het puntje van haar neus.

Ze moet lachen en ik ook. We geven elkaar nog een heerlijke tongzoen. Ik proef haar geil nog na in mijn mond. Ondertussen voel ik dat Natasja haar broek weer dicht doet.

'Mag ik je telefoonnummer Frank?' vraagt ze.

'Maar natuurlijk Natasja. Dat mag je zeker!'

Ik zit op mijn fiets weer op weg naar mijn appartement. Mijn penis voelt warm en zit strakker dan normaal in mijn broek. Ik hoor een bliepje en pak mijn telefoon.

Een berichtje: Dank je geile vingerman :) staat er.

Ik kom thuis en besluit gelijk maar naar bed te gaan. Er moet namelijk nog iets geblust worden...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ze Likt Mijn Vingers Af... - 4 (slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Sara En Kathi Over De VloerDoor: Bas
Gelezen: 891x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Ruig, Anaal
22-07
7.8
:: Eva's Perverse Familie - 2Door: Johan100
Gelezen: 1756x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-07
9.2
:: Op De ParkeerplaatsDoor: Exotica
Gelezen: 3076x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Gangbang, Naaktstand, Nudistenstrand, Parkeerplaats, Pijpen
22-07
9.1
:: Bezoek In Canada - 2Door: Jenna
Gelezen: 1974x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.4
:: Hoe Ik Nudist Werd - 2Door: Nudistje
Gelezen: 2785x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.2
:: Anja - 3Door: Johnnie
Gelezen: 3734x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
21-07
9.0
:: Buurmeisje Wilt AnaalDoor: DatwAtis
Gelezen: 7448x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.9
:: De Verjaardag Van De BuurmanDoor: Robert
Gelezen: 8041x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groepssex, Overspel
20-07
8.1
:: Het Genootschap Die...Door: Mathilda
Gelezen: 4929x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks
20-07
8.4
:: Geluk Bij Een OngelukDoor: Mark
Gelezen: 8683x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Anja - 2Door: Johnnie
Gelezen: 7939x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.8
:: Girl Of My Dreams!Door: CamperVan
Gelezen: 6117x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.1
:: Melkmeisje Marieke - 2Door: FemDom Anna
Gelezen: 13149x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstvoeding, Lactatie, Moedermelk, Aftrekken
19-07
9.0
:: Bart Op Vakantie - 5Door: Muffer
Gelezen: 6264x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tante Netty
19-07
9.0
:: Lobke En Haar Stief Ma SofianeDoor: Beffertje65
Gelezen: 6613x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener 19 Jaar En Stiefma 39 Jaar En Ikzelf 65+.
18-07
8.5
:: Lara Van De ThuiszorgDoor: Theo
Gelezen: 12335x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Oud, Pijpen
18-07
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!