Opwindend.Net
Het was tegen tien uur ‘s-avonds dat Donna het licht uitdeed in haar hotelkamer, ze had zich helemaal uitgekleed en nu gleed ze naakt onder het nog koel en sensueel glad aanvoelende dekbed. Niemand zag het, maar ze had blosjes op haar wangen, en heel haar lijf tintelde van de spanning. Ze was met Martin aan de praat geraakt in één van de vele chatboxen op het internet en hij was anders dan alle andere mannen die ze had gesproken; hij was spontaan, en had een brede interesse. Na een tijdje chatten hadden ze telefoonnummers uitgewisseld en hadden ze verder gepraat op WhatsApp. Na het uitwisselen van voorkeuren op allerlei gebieden zoals muziek, en kunst, en kleur, kwam het gesprek op erotische voorkeuren. Op de één of andere mysterieuze manier raakte hij haar áán alsof hij bij haar was, en dat via getypte tekst!

Zijn woorden prikkelden haar eigen fantasie. Hij had haar na enige tijd chatten zijn idee voor een blind date verteld, en dat spookte sindsdien door haar hoofd en maakte haar op sommige momenten zo opgewonden dat ze bij de gedachte alleen al haar tepels voelde verstijven en zich vochtig voelde worden van een donker verlangen. Martin had gezegd dat in zijn beleving met het chatten ze elkaar “in de geest” hadden leren kennen, zonder daarbij zich het juiste uiterlijk te kunnen voorstellen, en dat bij een frontale ontmoeting in het naakte licht en rumoer van een stationshal of café het beeld wel eens zou kunnen afwijken van hun eigen fantasie. Om een wederzijdse teleurstelling uit te sluiten stelde hij voor om elkaar in het totale donker ontmoeten en ook weer bij donker uit elkaar gaan, zodat ze elkaar op straat zelfs niet zouden kunnen herkennen, behalve dan misschien aan de stem, en dat zodoende derhalve de fantasie niet door de werkelijkheid zou worden ingehaald. Geestelijke erotiek die alleen in totale afwezigheid van het licht zou kunnen bestaan, en vanaf het begin had het idee haar mateloos opgewonden om totaal weerloos en naakt op hem te wachten, en na de vele gesprekken die ze, ook aan de telefoon, hadden gevoerd had ze het aangedurfd om een datum af te spreken.

Daar lag ze nu, in het donker, op hem te wachten, en ze streelde haar borsten en masseerde haar harde tepels. Ze had de receptie van het hotel geïnstrueerd om de sleutel van haar kamer af te geven aan Martin zodra die zich zou melden. Ze stak haar rechterwijsvinger in haar mond en draaide vervolgens een nat rondje rond haar linker tepel, doopte nog eens in, en maakte ook haar rechtertepel nat. Daarna streelde ze haar buik, rondjes om haar navel, en vonden haar vingers haar natheid. Ze was ongekend geil geworden door de hele fantasie van een vrijpartij met een onbekende man, die ze nooit zou zien, en streelde haar nu al van pure lust kletsnat geworden kutje. Donna liet haar rechterwijsvinger rondjes draaien rond haar gezwollen klitje en liet twee vingers van haar andere hand in haar openstaande geheime grotje glijden. Al snel zat ze tegen een orgasme aan, maar vertraagde dan net genoeg om nog niet klaar te komen. Zo golfde heel haar krampende geile lijf wellustig telkens net niet klaarkomend droomde ze zwevend.

De zachte klop op de deur bracht haar weer bij. De deur ging open en ze hoorde voetstappen op het zachte tapijt. “Donna?” hoorde ze een donkere maar bekende stem vragen: “Kom me maar zoeken hier in bed” hoorde ze zichzelf tot haar eigen verbazing zeggen, en tot achter haar oren blozend hoorde ze dat hij zich uitkleedde. Ze voelde het dekbed bewegen en de man naast haar in bed glijden. Hij omhelsde haar met een warmte en passie waar haar hart haast van op hol sloeg. Ze voelde haar tepels prikken tegen zijn behaarde harde borstkas, en dacht even dat ze gewichtloos werd. Zijn frisse geur wond haar op en zijn grote warme handen streelden haar rug en billen en joegen rillingen langs haar billen naar haar kuiten. Tot in haar tenen geil voelde ze zijn lippen die aan haar oorlelletje knabbelen en dan haar hals zoenen en zacht bijten. Terwijl Donna plotseling kippenvel rond haar tepels kreeg voelde ze zijn lippen een nat spoor trekken van haar hals naar haar linker tepel. Kreunend en zuchtend en zachte kreetjes slakend onderging ze de streling van zijn tong die draaide natte rondjes tot hij haar tepel tussen zijn lippen zoog zodat die nog harder werd in de geile warmte van zijn mond. Ook de andere tepel werd uitgebreid gezoend en gezogen tot hij net zo hard was. Zijn vingers streelden nu haar buik en woelden door haar kleine driehoekje en vonden haar kletsnatte lipjes. Voorzichtig streelde hij rond haar kutje en haar adem stokte even in haar keel toen ze zijn vingers tussen haar geile lipjes voelde glijden. Al snel had hij haar klitje gevonden en gleden zijn vingers afwisselend rond haar klitje en dan weer diep in haar kletsnatte kutje, terwijl zijn andere hand onophoudelijk haar borsten verwende en zachtjes in haar tepels kneep en hun tongen een wild spelletje speelden. Met haar hand pakte ze zijn heerlijke pik beet en voelde zijn hete bloed kloppen in haar hand.

Haar hart klopte wild en ze hapte naar adem toen zijn mond eindelijk haar buik gevonden had, en in het totale donker voelde ze hoe hij haar dijen likte en zachtjes bijtend dicht bij haar heerlijkheid, hij snoof haar prikkelende geur van geilheid op en voelde een rilling door zijn strakgespannen spieren jagen. Toen liet hij zijn tongetje tussen haar natte lipjes glijden en likte en zoog de hele lengte van haar spleetje tot hij bij haar klitje was aangeland. Donna kon een gilletje niet onderdrukken toen hij haar klitje tussen zijn lippen zoog zodat haar geile knopje helemaal stijf tussen zijn lippen priemde. Ze had nog nooit in haar leven zoiets warms op haar klitje gevoeld, en plotseling spoelde een orgasme door haar lijf. Schokkend met haar bekken reed ze met haar kutje tegen zijn mond op en dierlijk kreunend beleefde ze een orgasme zoals ze nog nooit was klaargekomen. Hij liet haar los en ze hoorde hem een condoom omdoen.

Trillend lag Donna wijdbeens op zijn harde pik te wachten terwijl ze in haar tepels kneep en zichzelf vingerde tot hij tussen haar benen kwam liggen. Eerst liet hij zijn eikel door haar hele spleetje glijden en masseerde haar klitje met die gloeiende harde staaf, en als vanzelf gleed hij in haar kletsnatte kutje en vulde haar volkomen. Donna hapte naar adem en begon zachtjes te kreunen. Zo bleef hij even stil liggen, terwijl hij haar tepels zoog en zijn handen in haar strakke billen knepen om haar warme natheid nog dichter tegen zich aan te trekken. Donna voelde diep in haar lichaam zijn hart kloppen in zijn harde pik. Martin zoende Donna en teder verkende zijn tong haar weke mond en speelde met haar tongetje, en toen begon hij langzaam te bewegen. Zijn harde kloppende pik gleed in een traag tempo in en uit haar soppende kutje en hij voelde iedere huidplooi in haar kutje langs de rand van zijn hete eikel schuren. Het paste allemaal precies, alsof ze voor elkaar geschapen waren, en hun liefdesgeuren vermengden zich tot een dronken makend parfum.

Zijn pik gleed nu wat sneller in en uit en Donna hoorde smakkende geluidjes en ze lispelde geile woordjes in zijn oor terwijl hij het tempo verder opvoerde. Zijn mond zoog aan haar tepels, en toen voelde Donna zich exploderen in een schokkend orgasme voelde ze haar kutje golvend samentrekken rond zijn dikke harde pik. Trillend opende ze haar mond en grommend schokte ze met haar kutje tegen hem op. Hij was nu ook bijna zover, en stootte zijn pik diep in haar heerlijk strakke kutje en keer op keer kletsten zijn zware ballen tegen Donna’s kontje en met een dierlijke kreet verkrampte zijn lichaam en voelde ze zijn pik in haar kutje nog dikker worden. Ze voelde hem gewoon exploderen diep in haar, en daardoor kwam ze zelf ook weer klaar en kreunend en krampend en nog natrillend kwamen hun zwetende lichamen langzaam tot rust.

Haast verlegen kuste Martin haar lippen. “Hoi, ik ben Martin en ik vind je verrukkelijk.” hoorde ze hem zeggen, waarop ze zuchtend antwoordde “ik ben jouw Madonna en vannacht ben ik van jou. Doe met me wat je wil” Nog vele keren beminde Martin haar die nacht en ze was de tel kwijtgeraakt van het aantal keren dat ze zinderend klaar was gekomen, en tegen het ochtendgloren nam hij afscheid.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Sara En Kathi Over De VloerDoor: Bas
Gelezen: 973x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Ruig, Anaal
22-07
7.8
:: Eva's Perverse Familie - 2Door: Johan100
Gelezen: 1893x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-07
9.2
:: Op De ParkeerplaatsDoor: Exotica
Gelezen: 3232x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Gangbang, Naaktstand, Nudistenstrand, Parkeerplaats, Pijpen
22-07
9.1
:: Bezoek In Canada - 2Door: Jenna
Gelezen: 2068x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.4
:: Hoe Ik Nudist Werd - 2Door: Nudistje
Gelezen: 2915x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
9.2
:: Anja - 3Door: Johnnie
Gelezen: 3745x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
21-07
9.0
:: Buurmeisje Wilt AnaalDoor: DatwAtis
Gelezen: 7490x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.9
:: De Verjaardag Van De BuurmanDoor: Robert
Gelezen: 8072x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groepssex, Overspel
20-07
8.1
:: Het Genootschap Die...Door: Mathilda
Gelezen: 4941x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks
20-07
8.4
:: Geluk Bij Een OngelukDoor: Mark
Gelezen: 8700x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Anja - 2Door: Johnnie
Gelezen: 7947x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.8
:: Girl Of My Dreams!Door: CamperVan
Gelezen: 6125x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-07
9.1
:: Melkmeisje Marieke - 2Door: FemDom Anna
Gelezen: 13179x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borstvoeding, Lactatie, Moedermelk, Aftrekken
19-07
9.0
:: Bart Op Vakantie - 5Door: Muffer
Gelezen: 6266x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tante Netty
19-07
9.0
:: Lobke En Haar Stief Ma SofianeDoor: Beffertje65
Gelezen: 6616x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener 19 Jaar En Stiefma 39 Jaar En Ikzelf 65+.
18-07
8.5
:: Lara Van De ThuiszorgDoor: Theo
Gelezen: 12338x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Oud, Pijpen
18-07
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!