Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Vincert01
Datum: 03-10-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 21427
Lengte: Lang | Leestijd: 16 minuten | Lezers Online: 1
Hebben jullie ook zo’n (heerlijke) herinneringen uit lang vervlogen tijden?

Ik wel hoor.

Zeg! Onbeschofte boer. Zou je jezelf eerst niet even voorstellen voor je zo met de deur in huis valt?

Oh ja, ik ben Seppe. En ik ben zelf geen boer, maar wel een landbouwers zoon.

Dit waargebeurde verhaal speelde zich af in de jaren zeventig van vorige eeuw.

Ik was niet de enige speler in dit verhaaltje. We woonden toen in een doodlopende straat ergens in de Belgische Noorderkempen. Het was een rustig straatje, want behalve onze boerderij stonden er enkel nog twee andere huizen.

Je zou het een “familiestraatje” kunnen noemen. Naast ons woonde mijn nonkel en tante. Die hadden een veebedrijf. Helemaal in het begin van de straat, op de hoek met de hoofdweg, woonde ook nog een nonkel. En, ook niet onbelangrijk in dit verhaal, honderd meter naast onze boerderij stond nog een klein oud hoevetje. Er heeft lang een bejaard koppel in gewoond. Maar toen ze allebeide overleden bleef het woonhuis en de bijhorende hooischuur onbewoond en onbeheerd leeg staan.

Maar nu het verhaal.

Ik ben niet de enige speler in verhaal. Mijn neef Sam, die naast ons woonde, en mijn nichtje Nicky die in het hoekhuis woonde vormen een hecht vriendengroepje.

Vermoedelijk omdat we een beetje afgelegen wonen. Nicky heeft niet echt veel vriendinnen. Je zou haar best een tomboy kunnen noemen.

Dat kwam enerzijds door haar karakter, maar ook wel door het feit dat ze door de omgeving waarin we woonden vaak met Sam en mij samen speelde. Tikkertje, voetbal, … Maar ze speelde ook vrolijk cowboy en indiaantje mee. En ze trok ook samen met ons het grote bos in waar we op zoek gingen naar vogelnesten. Ze was dan ook niet te beroerd om in een hoge boom te klauteren naar zo’n nest toe.

Sam en ik hadden met takken, koorden en ook nog wat planken en nagels die we van thuis meenamen een boomhut getimmerd. Niet erg groot en ook niet echt regenbestendig, maar toch hebben we er veel plezier beleefd.

We deden er spelletjes. En zoals wel meer jonge tieners speelden we ook wel eens doktertje. In aanvang Sam en ik. Meestal had “de zieke” dan buikpijn. Vaak kon de dokter dat pas onderzoeken als het broekje open- en uitgedaan werd. Zo leerden we elkaars piemeltjes kennen. En ontdekten we dat die piemel ook stijf werd als iemand anders eraan friemelde.

Dit spelletje speelden we steeds vaker. Het werd echt fijn toen we vaststelden dat het uiteindelijk een heerlijk gevoel gaf als we lang genoeg aan elkaars stijve pik bleven friemelen.

Het was wel een probleem bij regenweer. Dan was onze boomhut niet bruikbaar.

Door het bos liep ook een sloot die enkele meters breed was. Om bij overvloedige regenval de waterafvoer te kunnen regelen was er midden in het bos een groot bufferbekken gegraven. Normaal stond het waterniveau ongeveer een meter hoog. Maar bij veel regen steeg het water wel een halve meter.

In de zomer, bij warm weer was dat bufferbekken ons privé zwembad. Sam en ik waren de enige die er gingen zwemmen. Ook daar gebeurde het wel eens dat de zwembroeken naar beneden gingen en dat we elkaar aftrokken in het water.

Toen we ongeveer 11 jaar waren merkten we dat er een straaltje wit spul uit onze stijve pikken in het water spoot zodra we klaarkwamen.

De boomhut geraakte een beetje in verval. Dat vonden we wel jammer. Maar toevallig ontdekten we een nog beter alternatief.

Bij het oude hoevetje hoorde ook nog een kleine boomgaard. De toegang tot de hoeve was afgesloten door hoge hekken die op slot waren. Voor het overige was het ganse perceel omgeven door een hoge buxushaag. Door een kleine opening in die haag slaagden we er toch steeds in om in de boomgaard te komen en er van het rijpe fruit te genieten.

Maar zo konden we ook naar het erf en de hooischuur.

In die hooischuur lag nog een stapel hooi. Sam en ik hadden in het hooi al vlug een mooi alternatief gevonden voor onze boomhut.

Ook hier beleefden we weer heerlijke seksavontuurtjes. Regelmatig trokken we onszelf en elkaar af.

We spoten allebei ook steeds meer zaad.

We waren absoluut niet gay want terwijl we elkaar aftrokken en klaarkwamen droomden we van een meisjeskutje.

En toch kwam het ogenblik dat we een stap verder gingen.

Al die stralen zaad op de vloer van ons “speelhuisje” veroorzaakte wel een niet zo net boeltje.

We hadden een pot vaseline waarmee we onze pikken goed glad maakten tijdens het masturberen.

Sam en ik waren bloedgeil terwijl we elkaars keiharde neukstaaf aftrokken toen Sam plots mijn lul losliet. Vliegensvlug ging hij op handen en knieën voor me zitten en heel vastbesloten zei hij “Seppe, neuk me in mijn kont!”

Ik was verrast, maar stond ook wel zo heet dat ik niet twijfelde. Mijn 15cm lange pik drukte tegen Sam zijn jongenskutje. Gelukkig was hij goed glibberig door de overvloedig aangebrachte vaseline.

Met mijn twee handen nam ik Sam zijn heupen vast en drukte langzaam mijn hunkerende pik steeds dieper in zijn sterretje. Sam hijgde en gromde, maar toen mijn ballen zijn billen raakten was er geen houden meer aan. Mijn zaad racete naar buiten en ik spoot zeker vijf of zes dikke stralen, kreunend, diep in zijn buik.

Ik trok mijn nog bijna harde lul achteruit en zonder een woord te zeggen ging ik op handen en knieën voor Sam zitten. Sam twijfelde niet en drukte zijn dikke neukstaaf diep in mijn kontje. Hij begon neukbewegingen te maken terwijl hij met een hand mijn nog harde lul opnieuw begon af te trekken.

Enkele ogenblikken later schoten warme stralen zaad in mijn darm. Op dat moment kwam ik zelf ook weer klaar.

Even later lagen we hijgend naast elkaar bij te komen. Het was een heerlijke ervaring geweest.

_ _ _

Enkele jaren later, we zijn veertien of vijftien jaar oud, zien Sam, ik en Nicky elkaar veel minder vaak. We zaten in het secundair onderwijs. Er moest gestudeerd worden. Hadden verschillende hobby’s. Sam voetbalde en Nicky was lid van een turnvereniging.

Tijdens de zomervakantie zit ik in de schommelbank op het terras me wat te vervelen. Plots komt Nicky opdagen. Ze brengt een bakvorm terug die haar moeder geleend had.

Ze legt de bakvorm op de terrastafel en komt naast me in de bank zitten.

“Verveel jij je ook zo?” vraagt ze naar de bekende weg. Een bevestigend “mmm” is mijn antwoord.

Samen schommelen we naar voor en achter in de bank. Telkens de bank met een vaartje naar voor beweegt zie ik haar fleurige, korte zomerjurkje naar boven waaieren. Zelfs zo hoog dat ik een glimp van haar zwarte stringetje kan opvangen.

“Zou het fruit in de boomgaard al rijp zijn?” vraagt Nicky plots. Ik weet dadelijk over welke boomgaard ze het heeft. “Weet het niet. Zullen eens gaan kijken?” Stel ik voor en Nicky is dadelijk akkoord.

Samen wandelen we naar het hoevetje. De opening in de haag is er nog, maar is wel wat verder dichtgegroeid.

“Ga jij maar eerst. Zie maar of je er nog door kan. Dan kom ik achterna.” Zeg ik tegen Nicky.

Nicky buigt zich diep voorover en baant zich langzaam een weg door de dichte haag. Het korte jurkje trekt door haar gebogen houding hoog op en ik zie het touwtje van haar string zich straktrekken tussen haar mooie bibs. Het kleine driehoekje bedekt nauwelijks haar kutje. Zonder dat ik het kan voorkomen wordt mijn jongeheer op slag hard.

Ik volg Nicky en durf zelfs stoutmoedig met mijn twee handen steunen op haar rug.

Zodra we beide in de boomgaard staan kijken we even rond en dan zie ik Nicky ongemerkt heel intens naar de dikke bobbel in mijn jeans bermuda gluren.

Om het magic moment te verbreken wijs ik erop dat er mooie rijpe kersen aan een boom hangen.

We snoepen van de kersen, maar de meeste hangen te hoog.

Met mijn vinger naar een boom wijzend zeg ik dan. “De pruimen op die boom zijn nog niet rijp.”

“Die pruimen nog niet, maar mijn pruim is wel rijp hoor.” Antwoord Nicky ad rem. Haar reactie en het knipoogje dat ze geeft toont dat ze weet dat ik geil geworden ben van haar. Nu laat ik ook alle schroom varen.

“Hier staan wel geen pijnbomen Nicky, maar mijn boom doet nu wel een beetje pijn.” Een brede lach verschijnt op haar gezicht en het enige wat ze zegt is. “Stoute jongen!”

Het hek is nu van de dam. “Ach lieve Nicky. Je hebt geen idee hoe vaak Sam en ik hier ‘stout’ geweest zijn. Toen onze boomhut in het bos bouwvallig werd hebben we hier in de hooischuur een nieuw speelhoekje gemaakt. Daar zijn we talloze keren stout geweest door onszelf, maar ook elkaar af te trekken.”

Nicky lijkt niet echt verbaasd. “Wil je me dat ‘speelhoekje eens laten zien?” vraagt ze. Ik knik en we wandelen naar de schuur. Ik help haar op de hooistapel en gaan dan naar het verborgen hoekje.

De pot vaseline staat er nog steeds.

“Zo, dus jullie deden ‘het’ hier. En wat doet die pot vaseline daar?” vraagt ze.

“Ach lieverd. Telkens we ons aftrokken dachten we wel aan een meisje, of aan jou. Maar we waren veel te verlegen “om het te durven vragen. We waren wel zo heet dat we op een dag met die vaseline elkaar in onze kontjes geneukt hebben… “

Nicky heeft aandachtig geluisterd en ze heeft er zelfs blosjes van op haar wangen gekregen.

“Ik vingerde me heel vaak klaar. Genoot ervan. Maar ik verlangde toch ook wel heel erg naar een harde jongenspiemel in mijn kutje. Had toen ook geen vriendje en dat leidde ertoe dat de steel van mijn haarborstel ‘mijn beste vriendje’ werd. Die heeft ontelbare keren diep in mijn natte gleufje gezeten. Hij kwam niet klaar, maar ik des te heviger. Zelfs twee of drie keer na elkaar. Lieve Seppe … durf je het nu wel aan mij vragen?”

Het was me heel duidelijk waar dit toe zou leiden. Het idee alleen al maakte mijn neukstaaf nog harder dan hij al was. Maar ik gaf geen antwoord en mijn ogen waren naar de vloer gericht.

Nicky zag duidelijk de grote bult in mijn bermuda.

“Lieverd, mag ik nu je harde pik en je ballen eens zien?” Ik keek op en reageerde met: “Graag Nicky. Maar alleen als ik ook jouw kutje en tieten ook mag zien.”

Nicky aarzelde niet en trok zonder dralen haar jurkje over haar hoofd uit en liet het zwarte (natte) stringetje op haar enkels vallen. Maar daar bleef het niet bij. Ze knoopte mijn jeans los en trok die samen met mijn slip ook naar mijn enkels.

We stonden nu naakt tegenover elkaar. Een glanzend kutje met een driehoekje erboven. Mooie C borsten met twee keiharde tepels erop staarden me aan.

Mijn neukstaaf zwiepte op en neer bij al dit lekkers.

Nicky liet zich op haar knieën zakken. Masseerde met één hand mijn ballen. De andere hand begon me af te trekken terwijl haar lippen zich rond mijn eikel sloten en ze met haar tong mijn eikel begon te verwennen. Na dertig seconden kreunde ik en bij elke kreun spoot ik een straal in haar mond. Ze opende haar mond en liet zien dat ze mijn kwakje op haar tong had liggen. Daarna slikte ze alles door.

Ze nam mijn handen vast en terwijl ze met gespreide benen achterover op het hooi ging liggen zei ze maar twee woorden. “Lik me.”

Terwijl ik me voor haar lusthofje positioneerde sprak ik wel dubbel zoveel woorden. “Wat ben je mooi!”

Daarna dook ik op mijn allereerste meisjeskutje. Het geil droop al uit haar spleetje en liep over haar sterretje naar beneden. Mijn tong verdronk bijna in haar kutsapjes toen ik van onder tot boven tussen haar lipjes likte. Bovenaan vond ik haar harde genotsknopje. Ik verwende het met mijn tong zo goed als ik kon. Plaatste mijn mond op haar lipjes en duwde mijn tong zo diep mogelijk in haar strakke gleufje. Enkele minuten later weerklonk er een diepe grom en werd mijn mond volgespoten met heerlijke nectar.

Ik bleef rustig liggen. Maar Nicky trok me naar boven en gaf me een heerlijke lange tongzoen. Daarbij moet ze zeker haar eigen sapjes nog geproefd hebben.

Ze keek me aan en moet zeker mijn harde pik in haar kruis gevoeld hebben.

“Lieve Seppe. Neuk me. Spuit me vol!” Meer aanmoediging had ik niet nodig. Ik bewoog mijn bekken naar voor en langzaam, maar oooooh zo heerlijk drong mijn neukstaaf voor de eerste keer in een aalglad ontzettend strak kutje. Toen mijn, ondertussen 20cm lange pik, tegen haar baarmoedermond stootte bleef ik stilliggen en gaf zoentjes in haar hals. Maar ze wilde meer en de opwaartse stoten van haar heupen waren een duidelijk signaal dat er geneukt moest worden.

Met lange halen begon ik haar te ‘dekken’. Zo wilde ze het. Het ritme verhoogde en de kreuntjes waren niet uit de lucht. Tot mijn verrassing stootte ze vijf minuten later heel heftig tegen. Slaakte een diepe kreun en door de golf van geil die langs mijn pik naar buiten geperst werd wist ik dat ze weer klaargekomen was. “Doorgaan!” Was het enige wat ze zei.

Dat deed ik dan ook. Ik was al een keer klaargekomen, maar haar geile reactie en het waanzinnig lekkere kutje van mijn nichtje maakte van mij een echte dekhengst. Ik bleef hard stoten. Telkens raakte mijn eikel Nicky’s baarmoeder. Dat maakte me waanzinnig heet. Nicky niet minder. Toen ze voelde dat ik mijn hoogtepunt ging bereiken sloeg ze haar benen om mijn heupen. “Seppe, ik ga komen!” “Lieverd, ik OOOOOK!” Op hetzelfde ogenblik beleefden we allebei een orgasme. Ik spoot zeker vijf of zes stralen sperma in mijn nichtje. Zij zakte als een lappenpop in elkaar.

We hebben zeker nog een half uur als twee verliefden in elkaars armen liggen genieten… en bijkomen.

Daarna zijn we voldaan en blij terug naar huis gegaan.

_ _ _

Twee weken later kwam Nicky weer langs. Met een zoentje op mijn wang zei ze. “Lieverd, ik heb mijn veranderingen.” Aan de ene kant was ik teleurgesteld. Maar anderzijds ook blij. Dit was het beste voor ons allebei.

Oh ja. By the way. Nicky en ik hebben nadien nog vaak geneukt. (Zelfs een trio met Sam)
Trefwoorden bij dit verhaal: Ontdekken, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Tieners sexverhalen!
 
Verboden Verlangens: Loïs Haar TrioDoor: Giel
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Anaal, Bedrijfsfeest, Blowjob, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Oudere Mannen, Stagiair, Trio, Verboden,
"Lo s was altijd al gefascineerd geweest door oudere mannen hun volwassenheid, hun ervaring en hun zelfvertrouwen waren ongelooflijk verleidelijk. Dus toen ze Giel en Daan ontmoette, twee goed geklede, verfijnde mannen van achter in de dertig, op een..."
21-07
9.1
De Vriendengroep - 112: De Gewichtige Waarhe...Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik zat daar in mijn woonkamer, met Eke naast me. Het voelde bijna onwerkelijk. De lichten waren gedimd, en er hing een zachte gloed in de kamer, versterkt door het zachte knetteren van de houtkachel die een warme, knusse sfeer cre erde. Eke, met haar..."
21-07
9.1
Zwemmen Met StellaDoor: Domix
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Buurmeisje, Neuken, Zwemmen,
"Mijn buurmeisje en haar vriendinnen hebben zich flink laten gaan gisteren. De buren waren nog maar net vertrokken naar een camping in Frankrijk toen haar vriendinnen binnendruppelden. De dames lagen al lang en breed in het zwembad toen er een groepje..."
21-07
9.2
In De Bus - 2Door: LIza
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Bus, Eerste Keer,
"De hele dag denk ik maar aan n ding. Wat er gebeurde in de bus en wat het met me deed. E n of andere creep heeft me gewoon een orgasme gegeven. Ik had me dat heel anders voorgesteld, de eerste keer een orgasme door iemand anders. Een leuk vriendje,..."
20-07
9.4
Marjoleintje VerliefdDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik ben Marjoleintje. Officieel heet ik Marjolein, maar iedereen noemt me Marjoleintje omdat ik nogal klein ben. Ik doe aan hockey en woon in een buitenwijk van het dorp . Ik woon daar met mijn moeder Charlotte want mijn vader is er met zijn secretare..."
20-07
9.3
Mijn Eerste Vriendinnetje - 5: AnnaDoor: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Wat is mijn vriendje Joep toch een lekker ding en wat passen we qua libido toch goed bij elkaar. We hebben allebei altijd zin en ondanks dat ik vermoed dat hij zijn middelste zusje Steffie nog regelmatig neukt kom ik niks tekort en staat zijn lekkere..."
20-07
9.2
De Vriendengroep - 111: Ontluikende Vrijhede...Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"De weken verstreken, en hoewel de kou van de winter nog voelbaar was, begon het voorjaar zich voorzichtig aan te kondigen op Ameland. De lucht werd zachter, en de eerste tekenen van nieuw leven verschenen in de tuinen en langs de paden. Bloembollen d..."
20-07
9.2
Mijn Eerste Vriendinnetje - 4: Nog Meer Zuss...Door: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zussen,
"Mijn jongste zusje Noa, ondertussen vijftien, bijna zestien was ook een mooie meid om te zien. Sowieso was ze knap, ze had nog een knapper koppie dan mijn vriendinnetje en verder was ze de grootste zus en ook alles aan haar was groter dan bij mijn mi..."
19-07
9.5
In De Bus - 1Door: LIza
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bus,
" i Eerste deel heeft een relatief rustige opbouw i De wekker maakt me wakker, het is nog geen 7 uur en nu al warm. Ik haat deze hittegolf. Snel stap ik onder de douche en loop daarna terug naar mijn klerenkast. Vorige week was het ook zo..."
19-07
9.1
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
19-07
9.6
 
Klik hier voor meer...