63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-10-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 25684x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Na waargebeurde verhalen tijd voor het eerste fantasieverhaal! Hoop dat ik deze net zo opwindend kan maken als de waargebeurde verhalen, die doen het goed zo te zien :)

Dit verhaal gaat over een ex-collega van mij, maar laten we fantaseren dat ze gewoon nog een collega is. Laten we haar echte naam maar niet gebruiken en haar voor nu Raja noemen. Raja is een mooie Marokkaanse meid van halverwege de twintig. Mooie volle en krullend bos met haar, volle lippen, kleine maar mooie borsten (ik gok cup A of misschien B)… en wat vaker is een flinke volle set met billen. De eerste keer dat ik haar op kantoor zag had ze een jurkje aan en vergeet dat nooit meer. Ze liep weg en ik zie nog steeds op mijn netvlies gebrand staan hoe haar billen aan het schudden waren. Een goede methode om mij zeker weten in 1 klap geil te krijgen… en sindsdien dat ik regelmatig er aan denk en met mijn broek op de enkels eindig.

Raja werkte al een tijdje bij ons en deed het best aardig. Zag haar niet vaak gezien we veel thuiswerken, maar keek altijd uit naar de momenten dat wij allemaal op kantoor waren. Wanneer Raja binnen kwam probeerde ik altijd subtiel met mijn ogen uit te kleden. Vaak bleef het bij een ‘goedemorgen!’ wanneer ze voorbij liep en werd altijd met een glimlach en een vrolijke antwoord terug begroet. Wanneer ze voorbij liep kun je wel raden dat mijn ogen naar haar billen af dwaalden. Elke keer genoot ik van het uitzicht en beeldde mij in hoe het moet zijn om haar naakte te zien. De gedachte om haar voorover gebukt te zien zorgde dat het bloed naar mijn lul stroomde en verzette snel mijn gedachten. Beter van niet om met een paal in je broek op kantoor te zitten! Alhoewel… zou niet de eerste keer zijn dat ik mijn geilheid niet kan bedwingen en even naar het toilet moet om mijn zak te legen in de toiletpot. Toch beter concentreren daarna weer…

Zoals gebruikelijk hadden collega’s weer problemen met de laptops na een update omdat alle instellingen weer terug waren gezet. Ik had een reputatie als Computerheld en hielp vaak mijn collega’s. Zo liep ik ook weer rond om iedereen te helpen weer alles beetje op orde te krijgen. Uiteindelijk kwam ik ook bij Raja uit en zag hoe ze aan het stoeien was met de instellingen. Ze had een mooi groen jurkje aan en ik baalde dat ik haar niet binnen had zien komen. Het was hét jurkje wat ze aan had. “Wil het lukken?” vroeg ik. Raja schrok een beetje en draaide zich om. Met wat frustratie in haar stem zei ze “ik krijg die schermen weer eens niet goed ingesteld”, maar vlug daarna toverde ze dat om in een lach en zei ze “maar nu jij er bent kun je me vast een handje helpen”.

“Laat mij maar even kijken” zei ik en boog mij iets voorover. Raja schoof de muis naar mij toe en ik klikte naar wat instellingen om te zien of ik het euvel kon vinden. Raja was ook wat dichterbij gekomen en per ongeluk drukte ze haar arm tegen de mijne aan. “Oh sorry!” flapte ze er uit, maar ik vond het helemaal niet erg. Ik draaide mijn hoofd om wat te zeggen en keek haar ineens diep van dichtbij in haar ogen. Ze had haar hoofd ook naar de mijne gedraaid en het leek ineens alsof er een spanning in de lucht hing. Zo dichtbij kon ik een lekker zoet geurtje ruiken en kreeg kriebels in mijn buik. “Oh… eh… geen probleem” stamelde ik er uit en merkte dat ik wat bloosde. Snel draaide ik mijn hoofd weer weg en richting het scherm. Uiteindelijk vond ik de juiste instelling en haar schermen stonden weer goed ingesteld. “Oh echt… redder in nood, wat moet ik zonder jou” flapje Raja er uit en ik moest lachen. “In ieder geval niet hard werken als je problemen met je laptop hebt” grapte ik en beide moesten we een beetje gniffelen. “Ik ga weer verder, maar geef maar een gil als je hulp met iets nodig hebt”. Ze bedankte mij en ik liep weer naar mijn werkplek om aan de slag te gaan.

Na een uurtje vond ik het tijd voor nog een kopje koffie en liep naar de koffie ruimte. Mijn timing kon niet beter zijn. Ik liep de koffie ruimte in en zag Raja voorover gebukt in de koelkast iets pakken. Ik vond het altijd erg irritant dat de koelkast op de grond stond, maar nu was ik blij. Omdat Raja een jurkje aan had én voorover gebukt stond kreeg ik iets te zien wat mij gelijk gek maakte. Haar jurkje was iets opgeschoven en zag de onderkant van haar twee, volle en vooral gladde billen. Ze moet een string of iets dergelijks aan hebben, want ik zag verder geen stof haar billen bedekken. Ik verstarde in mijn loop gelijk en stamelde “Oh… hey Raja… ehm, tijd voor koffie!” en wilde naar de automaat draaien. Raja bleef gebukt staan en draaide haar hoofd naar mij toe. Daardoor trok haar jurkje nog iets verder omhoog en zag het witte stof van haar string zitten. “Oh, let maar niet op mij hoor” zei Raja, “ik pak even mijn lunch uit de koelkast”. Ik ben en blijf een man, dus ze moet gezien hebben dat ik snel even naar haar kont keek. Ze draaide weer naar de koelkast, pakte haar lunch en stond weer op. Ik draaide naar de koffieautomaat en om de spanning te breken zei ik “zo, eens even kijken wat ik zal nemen”. Raja liep voorbij, keek mij aan en zei “doe jij maar even goed kijken” en sloot af met een knipoog. Veel meer dan wat gemompel kon ik niet uitbrengen en was gewoonweg even uit het veld geslagen. Flirtte ze nou met mij? En had ze gezien dat ik haar kont bekeek?

Ik besloot maar een glaasje water te nemen, want ik had het na die opmerking al heet genoeg gekregen. De werkdag vloog verder voorbij door allerlei overleggen en dat hielp me mijn gedachten verzetten. Steeds zag ik Raja weer voor mij en moest mijn best doen om een hard wordende pik te onderdrukken. Ik zat druk in mijn scherm verborgen toen Raja voorbij kwam. Het was einde werkdag voor haar en ze zei “nogmaals dank voor je hulp! Als ik thuis problemen heb, mag ik je dan bellen?”.

“Uiteraard! Geen probleem” zei ik. Raja keek we wat ondeugend aan en zei “Mooi, dat komt… wel goed dan” en ze knipoogde weer. Ze draaide zich snel om en liep de kantoortuin weer uit. Gelijk keek ik naar haar kont en zag hoe haar billen op en neer schudden tijdens het lopen. Fucking hell… wat een heerlijke kont heeft ze toch. Inmiddels waren veel collega’s weg en het boeide mij niet meer dat ik nu een stijve ging krijgen. Door mijn broek heen kneep ik even in mijn pik en ik voelde dat ik gewoon al hard was. Dat alleen al van het kijken naar die schuddende billen…

Ik verzette mijn gedachten om nog een half uurtje door te werken en besloot naar huis te gaan. Thuisgekomen wilde ik maar 1 ding doen en dat was spuiten. Ik moest gewoon ontladen! Ik ging naar mijn kantoortje thuis en deed de gordijnen dicht. Op internet ging ik op zoek of ik een Facebook of iets van Raja kon vinden, maar helaas. Uiteindelijk maar naar een porno site gegaan en gelijk gezocht op Marokkaanse meiden. Ik begon geiler en geiler te worden en vond een foto van een meid die veel op Raja leek. “Mooi spuitmateriaal” zei ik tegen mijzelf en liep snel naar de badkamer. Ik kleedde mij uit en liep weer terug naar de computer. Naakt ging ik in de stoel zitten en keek verlekkerd naar de foto. Ik pakte mijn inmiddels snoeihard geworden pik vast en in een stevig tempo trok ik mezelf af. Het duurde niet lang voordat ik mijn zak voelde aanspannen en wist wat komen ging… warme stralen met zaad! Ik drukte mijn bureaustoel meer naar achter, want wilde niet mijn bureau onder spuiten. Ik voelde het zaad borrelen en zag hoe de eerst straal omhoog schoot, leek te hangen en zo weer op mijn hand en pik landde. Ik trok mijn voorhuid naar achteren en liet het zaad over mijn eikel glijden. Ik trok mij nog met een snelle teug af en toen spoot weer een lading er uit, dit keer op mijn buik. De volgende lading kwam er ook goed uit en landde weer op mijn hand. Ik vertraagde het tempo en voelde hoe mijn hand door mijn eigen zaad lekker soepel over mijn pik gleed. “Mmmm lekker” mompelde ik en liep naar de douche om mij schoon te maken.

De volgende dag werkte ik thuis en kreeg rond half 9 een telefoontje. Het was Raja en in paniek zei ze “oh zo fijn dat jij wel opneemt! Ik heb weer problemen en kan niet inloggen! Niks werkt! Zo kom ik achter te lopen, wat moet ik doen!”. Raja klonk echt in paniek en ik sprak haar kalm toe. “Rustig maar, vertel mij wat er aan de hand is”. Raja probeerde mij wat details te geven, maar ze was echt geen computerexpert en had moeite met uitleggen. Ik gaf nog wat tips, maar ook dat hielp niet. “Misschien moet je maar de helpdesk bellen” zei ik, maar Raja zei gelijk “nee, die hebben en giga wachtrij… dan moet ik zeker een uur wachten!”. Problemen die we helaas wel vaker hadden, maar vanaf een afstand kon ik niet veel meer betekenen. “Wacht”, zei Raja, “jij woont in de buurt toch? Kan ik niet bij jou langskomen dat je even kijkt? Please?”. Ach, waarom ook niet dacht ik. Een blik op die laptop werpen kan geen kwaad en dan is ze ook minder overstuur. Ik gaf haar mijn adres en ze zou er binnen 20 minuten zijn.

Ik ging door met mijn werk en had niet door dat de tijd vloog. De deurbel ging en ik schrok uit mijn concentratie wakker. Dat moet Raja zijn! Ik liep naar de deur, keek door de fisheye en zag dat zij het was. Ik deed de deur open en begroette Raja. “Oh, weer mijn reddende engel, zo fijn” zij ze en gaf mij ineens een omhelzing. Misschien lag het aan mij, maar ik voelde hoe ze zich tegen mij aan drukte. “Geen probleem joh” zei ik en knuffelde terug. Ze gaf mij een kus op de wang en zei “nee echt, ik heb zoveel te doen voor mijn vakantie… kan dit niet gebruiken hoor.” We lieten elkaar los en ik zei “kom, we gaan naar mijn kantoortje. Dan zetten we je laptop naast de mijne neer en kijken we even wat er aan de hand is”. Raja liep achter mij aan naar het kantoortje. Daar aangekomen pakte ze haar laptop uit haar tas en startte deze op. “Kijk, ik kan gewoon weg niet inloggen met wat ik ook doe”. In plaats van mijn stoel te pakken bukte Raja weer voorover. Ze had een strakke yogabroek aan en ik zag de vormen van haar billen nu echt goed. Twee mooie, bolle en volle billen die stak in haar bilnaad verdwenen. Mijn god… wat een lekker ding toch…

Ik kwam naast haar staan en zag hoe ze inlogde, maar een foutmelding kreeg. Ik wist gelijk wat het probleem was: ze had geen internetverbinding hier natuurlijk. Ik gaf dat aan en ze zei “oh misschien was dat thuis het ook, kreeg dezelfde melding daar”. Zou kunnen dat haar WiFi er uit lag natuurlijk. Ik wilde aanstalten maken om weer naast haar te gaan staan en het voor haar te regelen, maar Raja zei “nee ik wil het zelf doen, anders leer ik het nooit. Kom maar gewoon achter mij staan, dan kun je vanaf daar tips geven”. Serieus… wil ze dat ik achter haar ga staan? Het is niet echt ruim hier… maar goed, dan kan ik lekker ongegeneerd naar haar kont kijken. Ik ging achter haar staan en keek over haar schouder naar haar laptop. “Goed, ga rechtsonder naar het WiFi logootje en klik daarop. Ik zag hoe Raja dat langzaam deed en de lijst met routers kwam tevoorschijn. “Welke moet ik hebben?” vroeg Raja en ik noemde mijn routernaam op. “Ik zie ‘m niet… oh haha, daar ja!” en ze moest lachen. Door het schokken stootte ze met haar kont tegen mijn kruis aan. Een geile scheut genot schoot door mijn heen, want ik had gewoon een trainingsbroek aan en voelde haar warme billen tegen mijn pik aan. Raja negeerde het volkomen en zei “oh ik moet inloggen, wacht”. Ze logde in en het scherm toonde een zandlopertje.

“Uch, het duurt altijd eeuwen zeg dat inloggen!” zei ze met gefrustreerde toon en weer botste ze met haar kont tegen mijn kruis aan. Doet ze dit nu opzettelijk? Ze bleef met haar kont kort tegen mijn kruis hangen, ging op haar andere been leunen en ik voelde hoe haar billen tegen mijn pik aan wreven. Ze kwam weer van mij los en ik merkte dat ik stijf aan het worden was. Wat natuurlijk een volkomen logische reactie was, ik ben ook niet van steen… maar begon dat tussen mijn benen wel te worden. “ah, daar gaan we…” zei ze en ik merkte dat haar stem wat lager klonk. Windows kwam tevoorschijn en begon de programma’s te laden. “dit duurt… ook…. Altijd…. Zoooo…. lang” zei ze en stootte steeds tegen mijn kruis aan. Dat stoute collegaatje van mij doet het er om! Ze zit me gewoon op te geilen hier zeg. Ze moet nu echt voelen dat ik stijf ben, want dat kan ik niet meer verbergen.

Ze houdt bij het laatste woord wat ze uitspreekt haar kont stil tegen mijn kruis en ik merk dat ze haar billen meer naar achteren drukt. Ik geef wat tegengas en druk mijn stijve pik door mijn broek heen in haar bilnaad. “Oef… ehm… inloggen ja bij ons systeem gaat ook lastig” hoor ik haar hees zeggen. Raja begint langzaam op en neer te bewegen met haar kont en voel hoe haar billen door de stof van mijn trainingsbroek mijn stijve pik vast pakken. Langzaam voel ik haar billen over mijn kruis en pik glijden en ik begin nu ook wat zwaarder te ademen. Raja weet me nu echt goed hard te krijgen. “Kijk, dit lukt ook niet” zegt ze en ik zie hoe ze inlogt bij ons systeem. Ze maakt een tikfoutje voor ze op enter drukt en krijg een foutmelding. “Ehh… mmm… ja dit had ik dus ook steeds”. Ik zie dat ze 2 letters omdraait en er daarom niet inkomt, dus ik zeg “Oh Raja, je moet het ook wel goed …invoeren” en bij het laatste woord druk ik mijn kruis stevig tussen haar billen. Ik hoor Raja zuchten en ze zegt “oh grapje, gekke ik… opnieuw!” en ze logt weer in. Nu lukt het wel en zo te zien zijn de problemen opgelost. Raja begint weer tegen mij aan te rijden en zegt “jij brengt ook altijd geluk he… ik probeer even wat te werken, eens zit of het echt voorbij is”.

Raja opent wat programma’s en bestanden terwijl ze me heerlijk geiler en geiler maakt. Ik weet nu zeker dat dit haar ook opgeilt en pak met mijn handen haar heupen vast. Ik druk mijn kruis stevig tegen haar kont aan en zeg “moeten inderdaad zeker weten dat alles weer goed werkt he…” en hoor nu een kreun uit haar keel ontsnappen. Nu is het mijn beurt en ik begin tegen Raja aan te rijden. Mijn droom komt uit nu ik haar kont lekker tegen mij aanvoel. Op dat moment besluit ik gewoon om te ontdekken hoe ver ik kan gaan nu. Raja is willekeurig wat aan het klikken en dingen aan het openen, dus ik neem aan dat zei het niet erg vind wat ik aan het doen ben. Ik stoot mijn kruis wat naar achteren en laat mijn handen door haar bilnaad gaan. Raja reageert met wat schokken, zeker wanneer ik mijn handen wat lager laat zakken. Ik trek mijn handen weer omhoog en pak haar heupen weer vast. Ik begin nu stotende bewegingen te maken alsof ik haar zou neuken. Raja begint weer zwaar te ademen en hoor een “oh… ja… daar moet je… ja… dan doe ik hier klikken”.

Mijn broek knelt nu echt en besluit om de stoute schoenen aan te trekken. Ik maak de touwtjes van mijn trainingsbroek los, druk mijn kruis naar achter en met een soepele beweging laat ik mijn broek en boxer zakken. Snel druk ik mijn kruis naar voren en voel hoe mijn harde pik over de stof van Raja’s broek door haar billen glijdt. Een gedempte “oempf” komt uit haar keel en begin zo tegen haar aan te rijden. Heerlijk geniet ik van hoe mijn pik zo over haar billen glijdt en bij elke stoot word ik harder en harder… Raja stoot af en toe ook wat terug en merk dat ze nu helemaal niet meer met haar laptop bezig is. “Stoutert… wacht” zegt ze en ik zie hoe ze met haar handen het elastiek van haar yogabroekje vast pakt. Gebiologeerd kijk ik hoe ze haar broek omlaag trekt en hoe haar billen tevoorschijn komen.

Ik kan me niet inhouden en laat een “hmmm” uit mijn mond ontsnappen. Raja laat haar broek op haar enkels vallen en het valt me nu pas op dat ze helemaal geen ondergoed aan heeft. Een heerlijk volle kont zie ik op nog geen paar millimeter afstand van mijn kloppende pik. Raja pakt met haar handen haar billen vast en trekt deze iets uit elkaar. Een mooi bruin en soepel sterretje zie ik tevoorschijn komen. Raja drukt weer naar mij toe en laat haar billen om mijn harde pik glijden. Zo begint Raja mij met haar billen te berijden. Heerlijk om door een lekkere volle kont zo verwend te worden. Net aftrekken, maar dan met billen… mmm…

Ik zie hoe Raja haar rechterhand naar haar kruis gaat en terwijl ze mij gek maakt begint ze zichzelf te vingeren. “Dit blijft wel ons geheimpje he…” hoor ik Raja geil zeggen terwijl ze achterover kijkt. Met een geile blikt kijkt ze mij aan terwijl ze haar lippen aflikt. “Uiteraa..rd” kreun ik, omdat ze om dat moment haar sterretje tegen mijn eikel aan zet. Raja gaat iets anders staan en ik voel hoe ze haar kont naar mijn pik manoeuvreert. Mijn eikel staat nu tegen haar sterretje aan en ik word gek van geilheid. Ik voel hoe haar warme ster tegen mijn eikel aan drukt en Raja kreunend zegt “ja… ons geheimpje… vooral voor… dit…” en ik voel hoe ze haar kont naar achter drukte.

Ik kijk naar beneden en zie het topje van mijn eikel langzaam in haar poepgaatje verdwijnen. Raja spreid weer met haar handen haar billen en zet meer kracht. Wat een geil gezicht… ik zie hoe langzaam mijn pik in haar kontje verdwijnt. Het kost haar niet veel moeite, want soepel glijd ik naar binnen. Hmmm… ik zit met mijn pik lekker in het gaatje waar Raja mee kakt. Daar hoort geen harde pik in, maar het voelt zo lekker… en dat maakt anaal zo geil en lekker!

Wanneer mijn pik goed in haar sterretje zit hoor ik Raja zeggen “mmm… doe je ding boefje” en ik snap de hint. Langzaam trek ik mijn pik weer iets naar achteren en stoot daarna weer naar voren. Beiden kreunen we en bij elke stoot ga ik soepeler op en neer in haar aarsje. Raja begint zichzelf weer te vingen en hoor hoe ze begint te kreunen. “Hmmm ja neuk me… neuk me kontje” flapt ze er uit. Raja stoot ook wat terug en ik besluit om te stoppen met stoten. Raja neukt mijn pik nu met haar kontje. Zo kan ze zelf het tempo bepalen. Raja kijkt weer achterover, kijkt mij diep en zwoel aan en zegt “lekker stout zijn wij he… onder werktijd”. Ik kan alleen maar knikken omdat al mijn aandacht uit gaat naar het gevoel van haar strakke aars om mijn pik heen. Ik ruik de geur van haar kutje en ook van haar kontje. Wat een geile geur, mmmm…

Ik laat mij zo lekker door Raja neuken en natuurlijk houd ik dit niet lang vol. “Ik heb zo een warme en natte verrassing voor je” zeg ik op hese stem tegen Raja. “Oh… mmm… ja? Nou… ik merk het zo wel vanzelf… aaaah” en Raja kijkt mij aan terwijl ze knipoogt. Ik weet nu dat de remmen los zijn en ik lekker in haar kont mag spuiten. Raja verminderd het tempo, maar laat mijn pik nu steeds bijna uit haar kontje glijden om vervolgens weer diep naar binnen te stoten. Ze doet dit een paar keer en dan wordt het teveel. Ik pak haar billen nu zelf vast, spreid deze en begin haar aarsje nu in mijn tempo te neuken. Ik verhoog het tempo steeds meer tot ik ineens zwart voor mijn ogen zie. Ik voel mijn zak samentrekken en de eerste straal schiet zo Raja’s darmen in. “Oei… wat doe je nou?” zegt Raja geil en ik trek haar kont nu helemaal over mijn pik heen. Straal na straal schiet ik in haar kontje en kom echt keihard klaar met flinke kreunen en zuchten. Nadat ik klaar ben voel ik ineens hoe haar kontje mijn pik goed vastgrijpt en Raja begint te kreunen. Nu is het haar beurt om klaar te komen. Snel vingert ze haar klitje en laat zichzelf klaar komen terwijl haar kontje vol zit met mijn zaad.

Wanneer Raja is bijgekomen laat ze mijn pik uit haar kontje glijden en draait zich om. Ze geeft mij een geile tongzoen en zegt “dank voor je hulp, schat”. Ik beantwoord haar kus en zeg “laat het weten als je weer eens… hulp… nodig hebt” en knipoog. Raja begrijpt de hint terwijl ze haar broek weer aan doet. “Wil je geen doekje ofzo?” vraag ik, want ze lekt zo haar broekje onder. “hmmm nee, ik wil lekker leeg lopen in de auto en als ik thuis ben vinger ik me nog een keer klaar”. Wauw… wat een deugniet! Raja pakt haar spullen en gaat weer naar huis. Ik plof neer op mijn bureaustoel en zie een gemiste oproep. Tijd om weer aan het werk te gaan…
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Collega, Kontje, Marokkaans, Vluggertje, Werk, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 4Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er wordt op het raam getikt, buurvrouw Rosa staat aan de deur. Hallo Henk, je kleindochter was er daarnet maar je was er niet zegt ze, en ik krijg een pakketje in mijn handen gedrukt. En de postbode was er ook Wil je koffie ..."
25-05
0.0
De EenhoornjagersDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Waargebeurd, Groepsex,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05
0.0
Een Zomerse Geile ...Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Grote Borsten, Date, Truth Or Dare, Pijpen, Beffen, Orgasme, Amsterdam,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05
9.0
Studentenleven - 16Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05
9.3
Mijn Geile Rijpe TanteDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Onervaren, Eerste Keer, Tante, Neef,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05
9.5
Zelf-seksDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Sperma, Masturberen,
"Ik heb er even over nagedacht en ik wil hier wel getuigen hoe ik zelfseks doe en beleef, het is misschien niet zo relevant op een verhalen site maar wil dat wel delen en misschien kunnen jullie mij uw opinie geven over dit gegeven. Laatst la..."
24-05
8.6
De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd, Sprookje,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05
9.8
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.5
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.8
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
8.9
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.8
Klik hier voor meer...