63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 27-10-2023 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 12059x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Al sinds mijn jeugd word ik streng opgevoed door mijn ouders. Ik heb geen vrienden en geen sporten of hobby’s en daarom ook geen sociaal leven voor mij zelf. Tijdens mijn strenge opvoeding waarvan ik denk dat dit normaal is mag ik niets zelf beslissen en moet doen wat mijn ouders zeggen. Ik word zelfs door hen opgedragen om hen meester en meesteres te noemen wat ik gedwee doe in angst voor straf.  

Mijn leven bestaat uit dagelijkse klusjes als schoonmaken, koken en bediening van mijn meester en meesteres. Om jullie een inkijkje te geven in mijn leven noem ik ze in het verhaal Mr en Mrs. 

Zoals elke dag begin ik mijn dag met het klaarmaken van het ontbijt en dek de tafel met broodjes en beleg. Vul de glazen met verse jus en ga in mijn mand zitten om  toe te zien hoe zij gaan eten. Tijdens het eten laten ze bewust wat stukjes op de grond vallen die ik mag opeten op het moment dat ze mij roepen. Dit gebeurd dan ook als ze klaar zijn en ik kruip naar de tafel en eet de restjes van de grond af. Terwijl ik mijn ontbijtje nuttig voel ik hoe een hand over mijn naakte lichaam glijdt en mij dan vol in mijn billen knijpt. Ik schrik hier toch weer van ondanks dat het vaste prik is en richt mijn hoofd op. Direct word ik bij mijn haren gepakt en weer naar de vloer gedrukt om de kruimels op te likken. Als de vloer schoon is krijg ik te horen dat ik goed werk verricht heb en nu mag gaan afruimen en mijn medicatie mag pakken. Volgzaam voer ik mijn werkzaamheden uit en na een klein half uur is alles afgewassen en wel. 

Ik loop naar het medicijnen kastje en pak mijn medicijnen waarvan ik niet weet waar ze voor dienen. Ik weet alleen dat ik ze moet nemen en als ik het niet doe ik straf ontvang die zijn weerga niet kent. Ik slik in totaal 3 verschillende soorten pillen door met een glas water en vervolg mijn ochtend routine. Ik mag na het ontbijt mij zelf altijd schoonmaken en stap hiervoor in de douche en zorg dat alles schoon en geschoren word. Er blijft geen haartje zitten en ook mijn kontje word grondig gespoeld zoals Mr en Mrs dit graag willen. Na mijn douche droog ik mij af en doe ik mijn kleding aan die Mrs ondertussen heeft klaar gelegd. Nu is dit niet veel, maar het is iets. 

Ik doe de kousen aan en maak ze vast waarna ik een stringetje met open kruis aan doe. Verder liggen er tepelklemmen klaar die ik op mijn tepels zet. Het doet even pijn, maar al snel gaat dit over in een soort genot. Verder heeft Mrs een halsband neer gelegd die ik dagelijks om heb en ligt er ook een butt plug klaar. Ik smeer deze in met glijmiddel en duw deze toch wel dikke plug naar binnen. Met een beetje kracht voel ik hoe die helemaal naar binnen glijdt en mij goed opvult. Ik bekijk mijzelf in de spiegel en zie dat ik nog mijn latex handschoenen en mijn hand en pols boeien mis. Snel pak ik deze van het bed af en trek deze ook aan wat met een beetje moeite lukt. Dan loop ik naar de woonkamer en laat mij keuren door Mr en Mrs die tevreden zijn. Ik bedank hen en vertel dat ik bezig ga met mijn klusjes en krijg hier toestemming voor. 

De tijd vliegt voorbij en al snel heb ik mijn klussen af tot grote tevredenheid van mijzelf. Ik weet als ik alles op tijd af heb dat ik dan tijd voor me zelf kan verdienen en dat vind ik prettig. Na alles te hebben opgeruimd wil ik melden dat ik klaar ben, maar voor ik de woonkamer in kan gaan hoor ik de deurbel  en loop ik naar de deur en open hem. In mijn outfit sta ik in de deur en zie ik dat er 4 donkere heren voor de deur staan die nog al kwaad kijken. Zonder ook maar iets te zeggen duwen ze mij aan de kant en lopen naar de woonkamer toe. Daar gaat 1 van de heren tekeer tegen Mr die hen probeert te kalmeren, maar de discussie gaat door. Na een goed half uur vertrekken ze weer en zeggen ze nog dat ze maar met een oplossing moeten komen en slaan zo de deur dicht. Alsof ik versteend ben weet ik niet wat er net allemaal is gebeurd, maar vervolg toch mijn weg naar de woonkamer. Daar zie ik Mr en Mrs heftig praten over hoe ze dit nu moeten oplossen en kijken dan naar mij waarna hun blikken elkaar kruizen alsof ze ineens een oplossing hebben. Zonder maar iets te zeggen staan ze dan op en nemen mij mee naar de speelkamer. 

Tussen hun in loop ik mee de trap op en laat ik mij leiden naar de speelkamer. Hier word ik midden in de kamer op een bok gezet en worden mijn armen en benen vastgezet aan de boeien. Zo lig ik hier gebukt overheen en ben ik vrij toegankelijk voor alles wat ze zouden willen. Ik merk dat Mr voor mij komt staan en mij bij mijn haren vast pakt. Mijn hoofd komt hierdoor omhoog en door de pijnscheut gaat mijn mond open. Nog voor ik geluid kan maken duwt hij zijn pik in mijn mond en begint direct mijn keel te neuken. Zijn pik groeit snel uit naar zijn volle sterkte en een imposante 22 cm. Mrs heeft ondertussen een zweepje gepakt en geeft mij enkele slagen op mijn billen, maar ik kan geen geluid maken door de pik in mijn keel. Na wel 20 slagen voel ik hoe zij glijmiddel tussen mijn billen spuit en dit uitsmeert met haar vingers. Terwijl ze dit uitsmeert tussen mijn billen en rond mijn butt plug pakt ze deze vast en trekt hem er heel langzaam uit. Met een plop gaat die er uit en voel ik mijn kont volledig open staan. Dan smeert Mrs het overtollige glijdmiddel in mijn kont en duwt zonder pardon 4 vingers in mijn openstaande kont en begint mij hiermee te neuken. Mr ramt bij het aanzien van dit alles zijn pik nog dieper in mijn keel en houd hierbij ook mijn neus zo nu en dan dicht geknepen. Hierdoor krijg ik geen adem en voel ik dat ik bijna out ga, maar elke keer als dit dreigt laat hij mij even op adem komen. Ik voel hoe ondertussen het kwijl uit mijn mond komt en zijn pik mee besmeurd. Dan haalt Mr zijn pik uit mijn mond en loopt naar Mrs toe die nog steeds 4 vingers diep in mijn kont beukt. Mr laat haar stoppen en zij loopt nu naar mijn hoofd toe. Ze pakt er een krukje bij en plaatst hiermee haar kut voor mijn mond en pakt mijn hoofd beet zodat ik haar begin te likken. Ik proef hoe geil ze is en haar zoete smaak vult mijn mond. Al snel vind ik haar klitje die ik met mijn tong begin te verwennen. Dit afwisselend met mijn tong diep in haar kutje om alle sapjes er uit te likken. Mrs begint hierdoor heerlijk te kreunen en ik ga helemaal op in mijn opdracht om haar klaar te likken.  

Nog voor ik een eindsprint kan doen om Mrs klaar te likken voel ik hoe Mr zijn pik in 1 stoot diep in mijn kont duwt. Met een gesmoorde kreun ontvang ik zijn pik in mij en voel hoe hij mij met diepe en harde stoten neemt. Op dit tempo weet ik dat hij snel klaar gaat komen en probeer dan ook mijn kringspier bij elkaar te knijpen om hem heerlijk te gaan melken. Mr stoot alsof zijn leven ervan af hangt en op het moment dat ik Mrs klaar lik komt ook hij klaar en spuit zijn zaad diep in mijn darmen. Na nog een paar stoten haalt hij zijn pik uit mij en stopt de plug er weer in zodat het zaad blijft zitten. Mrs is zo hard klaar gekomen dat ze mijn gezicht onder heeft gespoten met haar kut vocht. Ik lik haar kut wat schoon voor ik ook nog de pik van Mr schoon lik. Dan word ik los gemaakt en word ik opgedragen om mij klaar te maken voor een speciale gelegenheid. 

Zonder vragen te stellen weet ik wat dit betekend en ga weer de douche in en zorg dat alles weer fris en fruitig is en het zaad is verwijderd. Dan ga ik naar mijn kaptafel en zorg ik voor de nodige make up en doe ik mijn haren. Dan loop ik naar de kast en pak ik het enige setje kleren wat hier voor in de kast hangt en doe het aan. Ik draag nu een zwart latex catsuit met een open kruis met bijpassende halsband en hakken van 10cm. Als ik alles aan heb loop ik naar beneden en meld ik mij in de woonkamer. Mr en Mrs zijn ondertussen ook al klaar voor de speciale gelegenheid wat niet vaak gebeurd. Ik vraag mij dan ook af wat er precies zal gaan gebeuren. Mr staat op en voelt of alles naar wens is. Hij betast mij en zegt dat het sletje klaar is voor het plan, maar eerst geeft hij mij alweer mijn medicijnen. Als vanzelf slik ik ze door en krijg dan te horen dat ik een blinddoek om moet. Mrs doet deze bij mij om en neemt mij mee naar buiten en laat mij in de auto stappen. Daar doet ze mij nog wat boeien om die van pas zullen komen zegt ze. Zij gaat naast mij zitten en Mr start de auto en begint te rijden. Er word onderweg weinig gesproken en hoor hoe Mrs een sigaret op steekt. Althans dat dacht ik, maar aan de geur te ruiken is het een echt een speciale gelegenheid en dat weet ik zeker als ze mij ook een paar trekjes laat nemen. Ik weet dat ik hierdoor heel ontspannen ga worden, maar ook mega geil en om het nog erger te maken laat ze mij nog een paar trekjes nemen. Ik weet dat ze mij normaal maar 1 maximaal 2 trekjes van geeft, maar nu mag ik wel 6 trekjes ervan nemen. Hierdoor voel ik direct de werking ervan door mijn lichaam gieren en als vanzelf begin ik te kreunen. Mrs weet nu dat ik er klaar voor al zijn en verteld dit aan Mr die zegt dat dat mooi is aangezien we er zijn. Hij parkeert de auto en ik voel hoe ze mij uit de auto halen. Alsof ik op een wolk gedragen word merk ik dat ik opeens ergens in een kamer vast gebonden word. Als ik eenmaal vast zit worden mijn benen uit elkaar gehaald en ook vast gezet.  

Het kan niet anders dan ik op een gynaecologen stoel lig, maar veel tijd om na te denken heb ik niet en hoor meerdere voetstappen naar binnen komen. Ik herken 1 van de zware stemmen van de mannen die eerder vandaag voor de deur stonden. De stem zegt dat Mr een goede keuze heeft gemaakt en als het sletje goed werk verricht hij dan van alle schuld is ontheven. Er gaat van alles door mijn hoofd, maar wat er precies speelt komt niet bij aan. Dit komt mede door de medicijnen die ik heb gekregen en door de trekjes in de auto. Nog steeds voel ik een warm en geil gevoel in mijn lichaam en weet dat ik nu in ben voor alles. Dan voel ik hoe 4 paar handen over mijn lichaam glijden en goedkeurend mompelen. Mijn handen worden vrij gemaakt zodat ik in elke hand een pik krijg en die kan aftrekken. Al snel merk ik dat dit echt monster pikken moeten zijn, want ze passen niet eens in mijn hand. Op gevoel schat ik dat ze wel 26cm lang zijn en 8cm dik, maar door mijn geilheid begin ik te kreunen en lik ik met mijn tong over mijn lippen. Dit is voor de 3de het teken om zijn pik in mijn mond te duwen en gewillig open ik mijn mond ook als ik zijn eikel tegen mijn lippen krijg. Met langzame neuk bewegingen komt zijn pik steeds dieper in mijn keel en voel ik hoe stijf hij word. Deze is het formaat van Mr en weet dat ik deze ook kan hebben en laat hem dieper in mijn keel glijden. Hierop begint hij te kreunen van genot en voert zijn bewegingen op waarop er steeds meer kwijl over zijn pik komt. Terwijl ik druk bezig ben met deze 3 pikken ontfermt de 4de zich over mijn kontje. Hij spuit hier een stel dikke klodders glijmiddel op en smeert hiermee mijn kont in. Hij is zo royaal geweest dat hij met 2 vingers het restant naar binnen duwt. 

Dan voel ik zijn hete adem over mijn klit heen die zit opgesloten in een kooitje. Zijn tong zoekt zich een weg over mijn klitje heen die hier direct op reageert, maar ook mij laat kreunen. Dan voel ik dat mijn klitje zich opricht en mij pijn doet. Dit komt omdat die zit opgesloten, maar lang kan ik niet kermen, want voel alweer zijn vingers in mijn kont schuiven. Zonder veel moeite schuift hij 4 vingers diep naar binnen en begin ik gesmoord te kreunen. Terwijl hij mij neukt met zijn vingers voel ik dat de pik in mijn mond begint te pulseren en dat hij bijna gaat komen waarop ik nog beter mijn best doe om hem te laten spuiten. Voordat hij gaat spuiten hoor ik hem diep snuiven en voel dan hoe hij een kokertje onder mijn neus houd en mijn neusgat dicht houd waardoor ik automatisch begin te snuiven. 6x laat hij mij dit doen en ik voel een golf van pure lust en geilheid bezit van mij nemen. Mijn lichaam ontspant zich helemaal en zo komt zijn pik nog dieper in mijn keel. Hij stoot nog een keer of 5 diep in mijn keel en komt dan met een brul klaar en spuit met 6 ferme stralen zijn zaad in mijn keel. Dit is dermate veel dat ik niet alles kan doorslikken en proest dan ook wat uit mijn mond. Direct gevolgd door een tik tegen mijn wangen en een strenge toon dat dit niet de bedoeling is. Ik krijg alles uitgesmeerd over mijn gezicht en mag daarna de vingers aflikken. Terwijl ik nog dat gevoel bezit krijg ik 1 van de monsters in mijn mond geschoven. Deze zijn zo groot en dik dat ik niet eens tot halverwege kom. Hierdoor krijg ik nogmaals het kokertje inmijn neus gedrukt en voel ik direct weer hoe de ontspanning en warme rush bezit van mij neemt. Alsof ik op een wolk lig glijd hij nu iets dieper in mijn keel tot ik begin te kokken en hij hem weer wat terug trekt. Nu hij weet hoever hij kan begint hij mijn keel te neuken en elke keer duwt hij hem iets dieper naar binnen.  

De man tussen mijn benen merkt ook dat ik nu volledig ontspannen ben en duwt zijn duim bij zijn vingers en duwt dan zonder twijfel zijn hele vuist in mijn kont. Ik probeer te schreeuwen, maar door die dikke paal in mijn keel kan ik dit niet. Al snel ben ik gewend aan zijn vuist en voel ik hoe hij mij hiermee begint te neuken. Dit tot groot applaus van de heren dat ik dit kan hebben. De man die ik nog aftrek maakt ondertussen mijn catsuit open en ontbloot mijn borsten waarop mijn B cup in vrijheid springt. Al snel neemt hij een tepel tussen zijn vingers en voert de druk op. De man die net klaar is gekomen neemt de andere tepel tussen zijn lippen en begint er aan te zuigen. Terwijl ik hier lig te genieten van hoe gevuld ik word haalt de man die ik pijp zijn pik uit mijn mond, waarop ik direct een luide kreun van genot laat horen. De pik die ik net gepijpt heb word weer in mijn hand gelegd en trek hem weer af. Nu is het de beurt voor de andere monster pik om in mijn keel te zitten en zonder pardon ramt hij zijn pik dan ook zo diep hij kan. Gevolg door veel kokhalzen komt er veel slijm mee wat hij dan weer uitsmeert over mijn gezicht. Ik merk al snel dat hij het niet lang volhoud en ook tot zijn eigen teleurstelling voelt hij zijn hoogtepunt al naderen en spuit zijn zaad in mijn keel. Dan halt hij teleurgesteld zijn pik uit mijn mond en slaat hem tegen mijn wangen aan. Dan kom ik weer bij mijn eigen gevoel en merk ik dat mijn vuist neuker mij nog steeds diep aan het neuken is. Dit doet hij met hele trage bewegingen waardoor die steeds dieper in mij komt. Hoe diep hij zit weet ik niet, maar wel dat ik hier ontzettend geil en gevuld van word. Ik word zo geil dat mijn klitje begint te lekken tot groot genoegen van mijn neuker, maar hoe erg ik ook geniet hij houd abrupt op en haalt zijn hand uit mijn kont en dan bewonderd iedereen in de kamer inclusief Mr en Mrs hoe mijn kont open blijft staan. De mannen hebben een pauze nodig en zetten mij even rechtop in de stoel.  

Terwijl ik rechtop zit krijg ik een slok drinken en kan ik op adem komen. Ten minste dat was hoe ik er over dacht. Terwijl mijn blinddoek afgedaan word zie ik dat Mr een neukmachine pakt en deze onder mij zet met een forse dildo erop. Deze smeert hij in en zet hem tegen mijn al openstaande kontje en zet hem aan. Met afwisselende stoten word ik nu geneukt door deze machine als de heren op adem komen. Doordat ik geneukt word raak ik weer in mijn trance terecht en hoor ik niet waar Mr en Mrs met hen over spreekt. Terwijl ik door de machine geneukt word komt Mrs naast me staan en geeft mij een tongzoen die ik gretig beantwoord. Terwijl ze mij de tongzoen geeft laat ze het vocht wat ze in haar mond heeft in mijn mond glijden en gewillig slik ik dit door, maar besef dat dit geen zaad is. Wat het wel is weet ik niet alleen dat het wat bitter is. Dan onderbreekt ze de tongzoen en vraagt of ik nog wil roken. Met moeite breng ik een jaaaaa graag over mijn lippen en merk dat dan de machine even uitgezet word. Mrs heeft ondertussen weer zo’n raar geurend ding heeft aangestoken en al snel krijg ik hier weer een paar trekjes van. Al snel voel ik dat alles aan mijn wolk weer versterkt word en merk ik dat ik nog geiler word dan ik al was. Mr kom bij me staan en fluistert in mijn oor dat het nu tijd is voor het echte werk en ik mijn lichaam echt moet gaan gebruiken zoals een slet betaamd. Ik knik dat ik hem begrijp en krijg van hem een zoen op mijn mond. Dan stappen ze beide weer bij mij vandaan en hoor ik Mrs al kreunen die door Mr word verwent. 

De heren hebben nu voldoende pauze gehad en ontfermen zich weer over mij en maken mij los van de stoel en tillen mij op en nemen mij mee naar een bed die in de kamer staat. Ik word neergelegd op bed en ondertussen word ik ontdaan van mijn latex catsuit. Hierdoor lig ik volledig naakt op bed en voel ik al snel hun handen weer over mijn nu naakte lichaam glijden. Er zijn 2 die nemen mijn tepels in hun mond en zuigen hier krachtig aan waardoor ik begin te kreunen. De man die mij eerder heeft gefist pakt mijn hoofd vast en begint mij met zijn dikke lippen te zoenen. De zoen gaat al snel over naar een passionele tongzoen die ik gretig beantwoord. De laatste man duwt 3 vingers in mijn kont en likt mijn geil van mijn klitje op en zo vult de kamer zich met meer en meer gekreun. De tongzoen word nu onderbroken en verwisselt voor zijn pik die zonder enige moeite diep in mijn keel schuift. Ondertussen worden mijn tepels voorzien van een paar klemmen die stevig worden vastgezet waarop ik gesmoord kreun van genot. Terwijl ik aan het pijpen ben hoor ik Mrs kreunen en weet ik dat Mr haar aan het neuken is op de live show die zich voor hun ogen voltrekt. 

De man die mijn vingert word aan de kant getrokken door 1 van de monster pikken en hij gaat naast mij zitten op zijn knieën en pakt mijn hand vast en begeleid deze naar zijn pik. Ik trek hem rustig af en voel dan hoe 1 monster pik in de andere hand gelegd word en ook die trek ik af. Met 1 pik in mijn keel en 2 in mijn handen blijft er 1 over die nog niets doet. Daar komt snel verandering in als hij zijn monster pik tegen mijn neuk hol aan zet en hem langzaam naar binnen laat glijden. Zonder enige weerstand glijd die tot aan zijn ballen erin en voert dan snel het tempo op en ramt zijn pik met harde en diepe stoten in mij. Ik wil kreunen en schreeuwen van genot, maar dit is niet mogelijk door de pik in mijn keel. Ik geniet van de pik in mijn neuk hol en probeer zijn stoten op te vangen. Na een tijdje is de pik in mijn mond er klaar mee en haalt hem er uit en word direct vervangen door monster 2. Die komt door mijn ontspannen wolk waar ik op lig behoorlijk diep. De pik die ik net pijpte zoekt ook een plekje tussen mijn benen en laat de monsterpik even rust houden. Ik kreun van teleurstelling, maar al snel merk ik waarom hij rust houd als er wat meer druk op mijn kringspier komt. Terwijl ik de druk voel krijg ik het kokertje weer in mijn neus gedrukt en zo voel ik de warme ontspanning weer bezig van mij nemen. Dit merken de heren ook en zo glijd er een 2de pik in mijn neuk hol erbij. Langzaam vinden ze een ritme en stoeten ze om en om hun pikken in mijn neuk hol. Gewillig als ik ben probeer ik ze aan te moedigen door te kreunen met volle mond. Dan merk ik dat het bewegingen ongecontroleerd worden en dat ze beginnen te stoten. En met nog een 6tal diepe stoten hoor ik ze beide brullen van genot en spuiten ze hun pikken leeg in mijn darmen. Als ze uit gespoten zijn halen ze hun pikken eruit en word ook mijn keel bevrijd van een pik net als mijn hand. Ik denk even op adem te kunnen komen, maar ik had het mis. 

Monster pik 2 gaat op zijn rug liggen en trekt mij over hem heen en zo lig ik op mijn buik op de zijne. Ik voel hoe zijn handen over mijn rug glijden en zijn lippen die de mijne zoeken. Als vanzelf raken we in een tongzoen terecht en voel ik hoe zijn tong bezit neemt van mijn mond. Hij zoent nog lekkerder dan de andere man en ik geniet volop van zijn tongzoen. Dan voel ik zijn stijve pik tussen mijn billen glijden en alsof het vanzelf gaat kantel ik mijn heupen iets waardoor ik zo zijn eikel in mij laat glijden. Geholpen door het glijdmiddel en de 2 zaadlozingen van net glijd hij soepel naar binnen. Dat ik een ruim kontje had wist ik, maar dit is erg ruim door alles van vandaag. Soepel voel ik deze monster pik bezit nemen mijn neuk hol en begin op en neer te wippen om hem dieper in mij te laten glijden. Steeds dieper komt die in mij en neemt het tempo daarna over. Met ferme stoten ramt hij zijn pik in mij terwijl we nog steeds aan het tongen zijn. Dan merk ik dat er iemand bij komt en blijkt het de 4de man te zijn. Hij heeft net gezien ho eik DP werd genomen en wil dit ook doen. Terwijl ik nog op en neer wip plaatst hij zijn pik naast de monster pik en zonder enige waarschuwing glijd hij hierdoor er zomaar bij. Met een diepe kreun ontvang ik hem erbij en onderbreek hiermee de tongzoen en ga iets rechter zitten. Zo voel ik beide pikken in en uit mijn neuk hol glijden en pak ik mijn eigen borsten vast en kneed hier stevig in. Door de klemmen kan ik mijn tepels niet stimuleren, maar dat gebeurd wel door de kracht van de klemmen. Ik begin steeds harder op en neer te wippen waardoor mijn neuk hol volledig word uitgewoond. Dit merken ook Mr en Mrs en die komen bij ons op bed zitten en moedigen mij aan om de pikken te laten spuiten.  

Veel heb ik niet meer nodig om ook zelf tot een spetterend orgasme te gaan komen, maar ik probeer ze nog dieper in mij te krijgen. Tot genoegen van de heren die hard kreunen van genot. Mr is ook nog stijf en heeft een plannetje en laat mij even stil zitten op deze 2 pikken en laat de heren wat ruimte maken zodat ook hij er nog bij kan. Er komt nog wat glijmiddel bij en hij probeert zijn pik er nog bij te stoppen. Ik voel hij zijn pik erbij komt en hierdoor kreun ik van pijn en genot. Mrs merkt dat het wat pijnlijk is en geeft mij nogmaals het staafje in de neus waardoor ik na 6 teugen weer een ontspannen en warm gevoel krijg. Hierdoor ontspan ik volledig en voel dan hoe ook Mr zijn pik erbij kan laten glijden. Ik geef een kreun van genot als hij hem er ook volledig in heeft geschoven. Mijn bezitters zoeken nu een ritme om mij 1 voor 1 diep te kunnen neuken en die hebben ze al snel gevonden. Terwijl er 2 terug trekken komt de laatste diep in mijn neuk hol terecht en laten ze me meer en meer kreunen. Dan komen de andere 2 heren weer om mij heen staan en pakken mijn hoofd ondertussen vast en rammen hunne pikken zo diep als mogelijk in mijn keel. Mrs is ondertussen op het gezicht gaan zitten van monster pik 2 en laat haar drijf natte kut likken. De kamer vult zich meer en meer met gekreun terwijl ik de 3 pikken over mijn prostaat voel schuren. Hierdoor voel ik dat er een mega orgasme aan zit te komen. Alsof het is afgesproken beginnen mijn neukers alle 5 zwaarder te ademen en te kreunen. Dan word het ze echt te veel en word mijn neuk hol door 3 pikken gelijktijdig gevuld met zaad en komen ook de pikken die ik om en om pijp klaar. 1 van het spuit mijn keel vol met zaad terwijl de laatste zijn zaad over mijn gezicht en borsten heen spuit. Terwijl ik al het zaad krijg wat ik verdiend heb vandaag komt ook Mrs klaar op de tong van monsterpik 2 en spuit ze al hoor kutvocht in zijn mond. Terwijl zij klaar komt trekt ze hard aan het kettinkje van de tepel klemmen en schieten ze van mijn tepels af. Hierdoor krijg ik het laatste zetje wat mijn lichaam nodig is en neemt een intens groot orgasme bezit van mij. Ik schreeuw en kreun het uit dat ik klaar kom en voel hoe mijn klitje volledig leeg stroomt. Dit orgasme is zo intens dat naast mijn geil ook mijn blaas zich leegt en zo uit mijn klitje stroomt.  

Doordat ik mijn blaas leeg is dit het start sein voor iedereen dat we er een einde aan gaan maken en ze zetten mij midden in de kamer op mijn knieën neer. Ze komen in een kring om mij heen staan en nemen hun pik in hun handen. Dan voel ik een warme straal over mijnlichaam heen gaan die al snel gevolgd word door de andere 4 heren. 5 plassende pikken legen nu hun blaas over mijn lichaam heen wat ik gewillig uit smeer over mijn lichaam. Her en der vang ik wat op met mijn mond en slik dit gewillig door. Mrs vind echter dat ik te weinig doorslik en gaat boven mijn gezicht staan en duwt har natte kut op mijn mond. Ik begin uit automatisme haar te likken, maar krijg al snel haar plas in mijn keel. Gulzig slik ik alles door en probeer ik niet meer te morsen tot tevredenheid van Mrs die de laatste drupjes uit haar natte kut perst. Daarna laat ze mij haar schoon likken. Als mevrouw schoon is gelikt krijg ik alle 5 de pikken nog eens om schoon te likken. Gulzig lik en zuig ik ze schoon tot tevredenheid van een ieder.  

De heren kleden zich weer aan en lopen dan naar Mr toe. Ze vertellen heb dat de schulden zijn opgeheven en dat hij dit bijzondere sletje dankbaar mag zijn. De man verteld dat hij vele sletjes heeft gehad, maar nooit zo’n bijzonder sletje met zo’n lekker neuk hol en geweldige borsten. Ook verteld hij nog dat over 1 jaar zijn dochter op de stoep zal staan om het sletje over te nemen en dat zij mij ondertussen goed moesten blijven trainen, want hun dochter zal niet zachtzinnig om gaan met zulke sletjes. Zij zal een volledig verslag krijgen van wat er nu is gebeurd, maar dat betekend dat dit de ondergrens zal worden. Mr en Mrs snappen het en geven aan dat er goed door getraind word. Mr is dankbaar genoeg dat zijn schulden weg zijn en geeft te kennen dat hij hiervoor zijn sletje altijd ter beschikking zal stellen. 

Ze nemen afscheid van elkaar en wij gaan naar huis. Mr en Mrs stappen met mij onder de douche aangezien ik volledig ben afgemat en amper op mijn benen kan staan. Na het douchen drogen ze mij af en mag ik bij hen in bed slapen. Dit als bedankje en terwijl ik op bed lig vraag ik of ik mag weten wat voor schuld dit precies was. Mr verteld dat hij een foute investering heeft gedaan en hierdoor alles kwijt kon raken wat hij bezat. Hij is dankbaar dat ik zijn schuld heb kunnen laten verdwijnen. Hij vraagt nog of ik daarnaast wel heb genoten. Ik beken dat ik alleen maar genoten heb. Ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd en weet at er nu geen max zit op mijn neuk hol. Nooit gedacht zo intens gevuld te kunnen worden, maar het was meer dan lekker. Ik kreeg van beide een tongzoen en viel als een blok in slaap en droomde over afgelopen avond. 

Veel liefst van Emma. 
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe LevenDoor: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Misschien ken je mijn verhaalreeks Mijn nieuwe Daddy al wel en zal je al rijk halzend uit te kijken wanneer ik mijn nieuwe ervaringen zou komen. Ik zal mij eerst even voorstellen en een kleine inleiding geven mocht je mijn eerdere reeks niet hebben g..."
24-05
8.6
Voor Het Eerst ... - 2Door: CrossWin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Crossdressing,
"We zijn een tijdje stil en kijken naar elkaar waarbij we elkaar strelen. Het voelt goed en heerlijk. Ik voel mijn slappe verstijven, wat mijn vriendin merkt. Misschien hierom staat ze op en pakt ze mijn hand beet. Mij aankijkend trekt ze me van de ba..."
18-05
9.3
OntdekkingDoor: Smaval
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer,
"Als man van halverwege de 40 had ik al best het 1 en ander meegemaakt op sex gebied. Maar na weer een verbroken relatie met een vrouw was ik er wel redelijk klaar mee. Maar sex driften zijn nu eenmaal lastig te stoppen en zo vond ik..."
17-05
9.3
Voor Het Eerste ...Door: Geert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Tieten,
"Het bedrijf waar mijn 3 jarige vriendin werkt was sponsor bij een Travestie feest , een collega van haar kon niet mee en vroeg ze mij ,ik wilde best eens meemaken die mooi uitgedoste kleding wat de mannen transgender of shemale droegen. E..."
12-05
8.0
Onder Dwang Anaal ...Door: Robin21097
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Crossdressing, Dwang, Gay, Ladyboy, Lingerie, Pijpen, Sissy, Slet, Sletje, Travestie, Trio, Twink,
" Ik had weer flink zin om naar een seksshop met porno cinema te gaan. Gekleed als geile vrouw om daar wat mannen te pijpen of andere geile dingen mee te doen. Het was mij daar al goed bevallen dus klaarmaken voor een geile middag. Dus mijn aars goe..."
10-05
8.7
Geilen Op Een ...Door: Robin21097
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Crossdressing, Gay, Jarretels, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen, Slipje, Travestie,
" Je kent dat vast wel. Een zomerse hete dag. Daar wordt je knetter geil van natuurlijk. Het werd avond en mijn geile drift werd steeds groter. Ik was dus klaar om eens lekker deze avond flink te geilen. Ik nam mij voor om deze avond, omgekleed als ..."
07-05
9.1
Oude BekendeDoor: Zerohour59
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hermafrodiet, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik was nu een paar weken single en besloot om weer eens een keer uit te gaan. Zaterdagavond kwam en ik was in de kroeg waar ik vroeger vaak zat. Ik zat aan de bar toen ik een bekende stem hoorde Richie ben jij dat ik draaide me om en daar ..."
06-05
9.5
Op School - 2Door: Amanda A
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Ik aarzel maar het antwoord komt al van hemzelf. Hij vindt het beste om als laatste te gaan. Knik instemmend en staar opnieuw naar zijn erectie. Heb ook wel gemerkt hoe prettig het voor hem is dit zo blijvend aan me te tonen. Door geschuif worden we ..."
01-05
9.3
Op De Koffie ... - 5Door: Jip74
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Collega, Groepsex, Kwartet, Lingerie, Trio, Winkelen,
"Nadat ik gisteren op een bijzondere manier kennis heb gemaakt met Louise en Fred zijn Marieke en ik vandaag uitgenodigd om te komen eten en in hun boutique de nieuwe collectie ondermode te bekijken. Nadat we klaar zijn vertrekken we van huis..."
15-05
9.3
Cor En Don(na)Door: Frans1978
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Voetbal,
"Mijn naam is Cor, ik ben een geboren Rotterdammert van 62 jaar en al jaren gelukkig getrouwd met Joke. Samen hebben we een zoon en een dochter en we hebben een kleinkind onderweg. De passie uit onze relatie is een beetje verdwenen, we zijn a..."
19-04
9.3
Tash En Alexa - 23Door: Tash
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Hakken, Kinky, Romantiek, Travestie,
" Lieve, geile lezers Na de hardcore in de vorige aflevering volgt er nu een lange brok romantiek met toch wel wat vuurwerk op het einde Voor de ongeduldigen onder jullie toch beter niet doorspoelen naar dat stuk, er zijn veel..."
09-04
9.3
StellaDoor: Hotand59
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"Al de hele dag denk ik aan sex. Ik lig op het strand en fantaseer de geilste verhalen over de langslopende meiden en stellen. Ik zie ze denkbeeldig naakt lopen en de ene fantasie is nog geiler dan de andere. Naast me smeert een meisje haar vriendin i..."
08-04
9.4