62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-11-2023 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 5150x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nick - 1
Ik werd in de nacht dicht tegen Nick wakker en deed wat van mijn rubber uit. Het was een mooie droom naast mijn Nick wakker te worden.

Nadat mijn rubber uit was kroop ik opnieuw dicht tegen hem aan.

In de morgen was ik als eerste wakker. Hij lag in volle glorie naast mij in bed. Enkele maanden geleden zag het eruit alsof ik hem nooit zo zou zien.

Nu lag hij daar en ik kon het bijna niet geloven. Ik genoot van zijn prachtige lichaam, zijn mooie pik en ballen. Het was een prachtig en geil zicht.

Ik kon mij niet bedwingen en begon zijn lichaam te kussen en te aanbidden. Te ruiken en te proeven. Ik likte onder zijn oksels en ging zo naar beneden.

De zilte smaak van zijn onbesneden lul deden me verlangen naar meer. Mijn pik groeide, maar mijn cage hield het tegen. Ik botste op de grenzen van lust en last.

Ik nam zijn pik dieper in mijn mond en voelde dat ik wat reactie mee kreeg. Ik likte zijn stijfwordende schacht en gleed met het tipje van mijn tong naar zijn ballen.

Het duurde niet lang of ik voelde dat hij wakker begon te worden. Ik zoog aan zijn linker bal en daarna aan zijn rechter en wilde daarna naar zijn aars met de tong, maar dat lukte niet goed.


Geen probleem, ik nam dan maar zijn stijve pik (die nog verder groeide) in mijn handen en ontblootte de eikel en zag zijn voorvocht.

Ik likte en proefde het... mmmm. Zot geil werd ik van de gedachte dat ik nu van hem ben en zijn zaad in mij mag zijn.

Mijn pik deed mijn cage bijna barsten van die gedachte alleen.

Hij was duidelijk wakker, want hij nam de touwtjes terug stevig in handen.

Nick ging op zijn knieeƫn zitten en ik volgde. Hij spuwde in mijn gezicht.

Nam mij bij mijn haar, pakte zijn pik vast en zei:'Zuig, faggot'

Hij trok mij naar beneden zodat zijn pik recht voor mijn ogen in volle glorie verscheen en ik opende gewillig mijn mond terwijl zijn pik in een mum van tijd diep mijn keel in werd geforceerd.

Zonder pardon neukte hij mijn keel, maar al snel kokhalsde ik en duwde ik hem weg. De tranen stonden mij al in de ogen... ik was er duidelijk niet echt klaar voor.

Hij nam er echter geen vrede mee dat ik opgaf en sloeg me hard in het gezicht. Nam me bij mijn keel en zei: 'Ga je me zo dienen? Zwakke sukkel.'

Hard duwde hij me op het bed en stapte zelf eruit. Hij stond klaar met zijn pik in zijn handen en zei:'Op uw rug en bek open'


Ik gehoorzaamde en hoewel ik me enorm gekwetst en vernederd voelde zag ik hem liever dan daarvoor! Ik werd tot een echte faggot gemaakt.

Alpha's dienen dat hoor ik te doen. Ik ging op mijn rug liggen en opende mijn mond.

Deze keer ging hij iets trager en liet me voorzichtig gewoon worden aan zijn pik in mijn keel. Hij duwde hem tot het einde in. Ik voelde zijn ballen op mijn neus rusten. Zachtjes begon hij mijn keel te neuken. "Dit voelt zalig", zei hij. Ik voelde het ook wel. Zijn pik opende mijn keel en hij gleed steeds gemakkelijker in en uit. Het nodige slijm liep langs de zijkanten van mijn mond over mijn ogen.

Op een bepaald moment stootte hij diep en hard door en drukte hij zijn heupen hard tegen mijn hoofd aan. Ik kon amper bewegen, door het gevoel kreeg ik amper lucht en spande mijn cage nog harder. Ik hield het niet zolang uit en gaf het teken door op zijn been te slaan... hij bewoog niet en zei:'Ge kunt nog' en sloeg daarna hard in mijn buik en trok zich in een ruk uit mijn keel. Een gulp slijm kwam er mee uit en ik was wat gedesonrienteerd.


Ik zette mij recht en draaide mij op mijn handen en voeten om en voelde zijn handen al zonder een woord rond mijn keel. Ik had nog steeds een slijmerig gezicht en zag dus nog niet echt veel. Dat maakte hem blijkbaar niet uit. Ik hoorde hem lachen en hij duwde mij op mijn rug, pakte mijn beide benen vast en duwde ze uit elkaar. Mijn hol was goed zichtbaar zo. Ik kon ondertussen de slijm wat wegvegen, maar kreeg een slag in het gezicht.

'Dit is jouw lube, dus geef hier'. Hij spuwde op mijn aars en nam slijm en smeerde het over mijn hol en zijn lul (denk ik want ik zag het nog niet zo goed). Het was bizar om wat in de war te zijn, enorm geil en je over te geven aan een kerel waar je uiteindelijk nog niet zo vertrouwd mee bent. Toch maakte deze evaring het niet minder leuk... ik denk in tegendeel zelfs.

Hij sloeg met zijn eikel op mijn hol, spuwde er nog eens op en duwde het zachtjes naar binnen. Ik kon letterlijk uit mijn cage barsten en kreunde van genot. Dit was zalig! Mijn hol opnieuw gevuld... ik voelde me sletteriger dan ooit. Hij neukte me lekker hard tot hij effe stopte en zei: 'Doe die cage uit en ik wil dat je komt terwijl ik je neuk. Daarna gaat die op slot tot ik het je opnieuw gun om klaar te komen, slet!'

Ik ging, wankel op mijn benen, naar de keuken op mijn sleuteltje te halen en haalde mijn metalenkooi eraf. De ring moest eraan blijven want mijn pik was te dik en direct hard genoeg zodat het er niet af kon.

Ik liep terug naar bed en legde me opnieuw op mijn rug.

'Aftrekken en komen'. Hij duwde mijn benen naast mijn lichaam en neukte me zo hard als hij kon. Ik trok mezelf af en kreunde het uit van genot. Zo lekker diep en zo intens... het duurde niet lang of ik spoot op tot aan mijn nek... nog nooit zo ver gespoten.

Nick was zo geil van mijn zaad te zien spuiten voor hem dat ik voelde dat ook zijn lul zich opspande en diep een aantal warme stralen in mij spoot... heerlijk! Met zijn vingers probeerde hij mijn sperma van mijn buik en borstkas te halen en likte het op.

Toen legde hij zich naast me neer en begon me een geile kus te geven waar ik mijn eigen sperma in mijn mond meekreeg. Dit was zoooo geil... Hij slikte zelf ook een gedeelte in.

'Leg je op de rand van het bed'.

Ik deed het en geknield op de grond likte hij mijn aars en probeerde zo zijn eigen sperma te proeven. Ik duwde er wat uit maar weet niet of er echt veel meekwam. Hij stond op, trok mij van het bed en ik knielde voor hem neer.

Hij liet een mengeling van zijn sperma uit mijn kont en speeksel in mijn mond vallen en ook dit goedje slikte ik gewillig in!


Nadien was het tijd om te douchen. We hadden al goed gezweet. Ik deed de douchekraan al open.

'Ik moet eerst pissen', zei hij.

Ik keek hem smekend aan en hij had door wat ik wilde...
Lees verder in: Nick - 3
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Trio, Oraal, Date, Anaal, Slaaf, Dating,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
9.1
De OverbeetDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy,
"Bruine oogjes, zwart haar en een overbeet, het gaf hem iets grappigs, en lachen deed hij zo leuk ook Vast niets voor mij, dacht ik gelijk en liet hem met rust met tegenzin. Hoe oud was hij helemaal, dacht ik weer. Wandelend naar de schuil..."
18-04
9.2
Niels Met PuberDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Puber,
"Niels en puber Nino Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgr..."
18-04
9.4
Wij En StiefzoonDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzoon,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy, beide begin veertigers. We hebben al meer dan 20 jaar een goede relatie. Al veel jaren geleden kwam Wouter in ons leven. Hij was geboren in een moeilijk gezin en kon daar ook niet langer blijven. Via via kw..."
18-04
9.2
Twin Dicks - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Likken, Tweeling, Zuigen,
"Van zowel Jandre, als van mijn opdrachtgever Luke, kreeg ik het verzoek voor een vervolg. Nu ben ik altijd wat huiverig voor een vervolg. Toch is het wel handzaam, zoals nu, als er een paar knapen zijn die me over de streep trekken. Zij biechten eerl..."
18-04
8.7
Headlines - 2Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Meester, Pijpen, Slaaf, Slet, Sletje, Werk,
"Zonder dat ik het echt doorhad staarde ik al een tijdje naar zijn gezicht. Ik wist niet wat het precies was, maar hij kwam me bekend voor. Was ik hem wel eens tegengekomen tijdens het boodschappen doen, of misschien een vriend van een vriend van een ..."
17-04
8.6
Peter In ZiekenhuisDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Verpleger, Ziekenhuis,
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
17-04
8.9
Het KussenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Verlangen, Vingeren,
"Jaren was ik zijn oppas, maar pas toen hij ouder werd, zag ik nog een verandering. Natuurlijk, hij groeide, overal wel. Maar wat vreemder was, waren de handdoeken met duidelijke sporen van een leuk tijdverdrijf Die waste ik dan, en deed ze in de dro..."
17-04
8.7
De Affaire - 3Door: Pe91
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Affaire, Aftrekken, Neuken, Pijpen,
"Ik had mijn jockstrap nog aan, maar daar overheen had ik al een trainingspak aangetrokken. Ik lag al lang uitgestrekt op de bank. Het regende ook pijpenstelen. Mark hoefde ik echt niet meer te verwachten. Jammer maar helaas. De bel ging ineens. Als e..."
16-04
9.3
Femboy Sisters - 7Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Sissy, Transgender,
"Het maakte ons ook niet uit hoe vernederend we werden geneukt of hoe vaak, ik en Bas werden alleen maar meer verliefd en geiler van beide Ferd en Mirjam. In het weekend was er weer een pride weekend. Niet als de normale, maar gewoon een weekend waar ..."
16-04
9.4
Betrapt - 3Door: Telsomoh
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Betrapt, Pijpen, Sperma,
"Mijn pik was weer bikkelhard en ik wilde nu Klaas neuken. Mijn volgende ervaring . Nou die ervaring kwam. Ik ging op het bed van klaas liggen en hij kroop gelijk over me heen, pakte mijn pik en dirigeerde hem naar zijn kut. Ik voelde dat mijn eikel ..."
16-04
9.3
PassenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Verleiden,
"De keren dat ik stoute pakjes ontving zijn legio. Van condooms, glijmiddel en lingerie. Tot dildo s, klemmen en leren speeltjes. Van de meeste studenten wist ik het wel, en soms was het ook raak. Maar deze knaap, nee Buurman, ik krijg een pakketje, ..."
16-04
8.8