60.338 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 5432x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Van een biertje zat ik na te genieten in de bar van het hotel. De lezing die ik gegeven had was goed verlopen, mijn werkgever en de genodigden tevreden. Met een glimlach herinnerde ik me de stress die al van dagen tevoren door mijn lichaam had gegierd. Achteraf gezien een lachertje, al had er ook best veel op het spel gestaan. Een hand voelde ik op mijn schouder. ‘Hé daar!’ Het gezicht van een van de genodigde gasten herkende ik meteen. Het was een al wat oudere man, die me het vuur behoorlijk aan de schenen had gelegd. ‘Morgen pas terug naar België?’ vroeg hij en ik knikte, terwijl ik het laatste uit mijn glas dronk. ‘Nog eentje van mij! Omdat je me met je overtuigingsdrang zo meenam in je verhaal.’ sprak de man die dat vervolgens met maar één handgebaar overbracht naar de barmedewerker. De avond was nog best jong en ik wist dat ik hem dit niet weigeren kon. Hoewel hij me eerst nog op een zakelijke toon aansprak, liet hij bij zichzelf in de kaarten kijken. ‘Doe je al lang dit soort klussen?’ vroeg de man. ‘3 jaar intussen, maar het was mijn eerste keer in het buitenland.’ zei ik. ‘Knap hoor!’ vervolgde hij en ik dankte hem. Bij het afleveren van de drankjes maakte de barmedewerker er ons attent op dat dit het laatste rondje zou zijn. Goed herinner ik me hoe de man behoorlijk verontwaardigd door het vroege uur reageerde. ‘Ik heb een minibar op de kamer, mag je daar wat uit kiezen als je wil?’ stelde ik voor. Knikkend reageerde de man meteen dankbaar terwijl die zijn dikke duim op stak.

De papieren van mijn voorbereiding zou ik snel opbergen, maar ik merkte dat hij er weinig interesse voor had. Wel merkte ik hoe hij me bekeek, alsof hij persoonlijk en dwars door me heen keek met het flesje aan zijn lippen. Soms heb je dat bij mensen, dat het gewoon opvalt. Maar tegelijkertijd moest ik toegeven dat het me niet ergerde dat hij uitgesproken homo was. We praatte een tijdje algemeen over boeken, muziek en concerten. Blij was ik dat hij zelf behoorlijk praatgraag was. Maar ook niet overdreven. Want toen hij me na het tweede flesje vroeg of ik liever alleen wilde blijven, vond ik dat best jammer. Dat moest hij gezien hebben, want hij glimlachte begripvol, terwijl hij zelf nog een derde flesje koos. Toen ik vroeg of hij getrouwd was, katapulteerde hij die vraag meteen hoofdschuddend terug naar mij. Het handje waarmee hij van zich weg wuifde terwijl hij duidelijk maakte misschien wat ‘anders’ te zijn, bevestigde mijn vermoeden al. Tegelijk gaf ik meteen door mijn schouders op te halen, aan dat ik dat niet erg vond.

‘Hoe ben je dan van jezelf te weten gekomen dat je homo bent?’ vroeg ik mezelf luidop af. In tegenstelling tot wat ik verwachtte, ging de man niet blozen, maar glimlachte hij net. Alsof hij vereerd was dat ik het net aan hem vroeg. ‘De eerste keer toen ik seks had met een man, werd het rozige velletje van mijn eikel glanzend. Het was alsof mijn pik oplichtte, dat was mezelf beslist nooit zo bewust overkomen in al die keren dat ik seks had met de vrouwen en meiden! Dat maakte mijn eigen seksualiteit ook veel geiler nadien, wanneer ik er terug aan dacht en over fantaseerde’ zei hij met enige trots. Even grinnikte ik en sprak gefronst, met mijn hoofd een beetje gebogen. ‘Dat kan je toch niet zien als je met je… ehm… penis... erin steekt?’ De man die zich beslist niet van de wijs zou laten brengen, reageerde meteen. ‘Als je echte seks hebt, gaat je piemel vlot in en uit. Natuurlijk keek ik ook nieuwsgierig hoe dat eruit zag. Bij de eerste kont die ik nam, maakte me dat nog eens extra geil.’ Deze keer was hij het die grinnikte bij het zien van mijn wijd opengesperde ogen, om zijn hartelijke openheid.

‘Maareh… zo geïnteresseerd?’ zei hij en ik voelde hoe zijn ogen opnieuw door me heen leken te kijken. Even kneep ik mijn lippen op elkaar en voelde hoe ik zelf bloosde. De man zelf leek allerminst moeite te hebben met de snijdende stilte die veel te lang leek te duren. Uiteindelijk hapte ik naar adem. ‘Ja ik zweer natuurlijk bij meiden! Maar…’ Even lukte het me om mijn blik van de zijne los te scheuren en ik staarde voor me uit. Ook van mezelf had ik gehoord hoe ik dat laatste woord vertwijfeld had uitgesproken. Vanuit mijn ooghoek merkte ik hoe de man een ogenschijnlijk kleine en begripvolle glimlach op zijn gezicht toverde. Opnieuw flitste mijn ogen er naartoe. ‘Maar?’ sprak hij op zachte en bijna liefelijke toon. Pas toen ik mijn schouders wilde ophalen zou ik merken hoe ik ze al gespannen en opgetrokken hield. De man daarentegen knipoogde kort naar me, alsof hij ook zonder woorden precies begreep wat ik zeggen wilde. Langzaam voelde ik hoe ik mijn schouders liet zakken en er weer ietwat zuurstof geademd kon worden. ‘Nouja… soms twijfel ik ook wel eens…’ fluisterde ik zo zacht, dat ik twijfelde of ik het echt had uitgesproken.

Een hand streelde me over mijn rug en schouders. ‘Dat is heel normaal. Twijfelen doen we allemaal wel eens, de ene nog meer dan de andere. Vaak over onnozelheden, maar af en toe ook over iets wat heel belangrijk lijkt.’ sprak de man zacht. Daarna zweeg hij en zette het flesje waaruit hij nog niet had gedronken, weer op mijn bureautafeltje. Kort kruiste onze blikken en ik merkte hoe hij opnieuw die liefelijke glimlach ten toon spreidde. ‘Nou je hoeft het ook niet met me te delen. Ik begrijp heel goed dat het een beetje vreemd is allemaal. Maar het is wel belangrijk dat je af en toe die twijfels met iemand delen kan, denk ik en ze niet gaan opkroppen.’ sprak hij binnensmonds brommend, waarna hij het flesje weer beetnam. Vast was het niet zo bedoeld, maar plots realiseerde ik me dat ik deze gevoelens eigenlijk nooit eerder met iemand had kunnen delen. Want uiteraard waren eerdere meidenrelaties helemaal ongeschikt geweest om het over deze thematiek te hebben. Zeker wist ik dat het nu anders zou zijn, als ik ze zou uitspreken, mijn gevoelens die ik regelmatig al had gekoesterd.

‘Wel ehm… soms fantaseer ik ook wel eens over… jongens.’ sprak ik zacht. De man, die net opnieuw het flesje hief om te drinken, trok dat weer omlaag. ‘Tijdens het masturberen bedoel je?’ vroeg hij en bracht meteen zijn hand naar zijn mond. Maar in zijn ogen zag ik een speelse glimlach. ‘Dus jij doet het ook?’ vroeg ik en hoorde mezelf grinniken. ‘Alle jongens doen het en bijna alle meisjes ook wel eens! Dus geen reden tot schaamte voor masturbatie.’ antwoordde de man meteen en knipoogde kort. Heel even leek het alsof zijn hand van tussen zijn gespreide benen kwam en ik twijfelde een seconde of ik daar iets belangrijks had gemist. ‘Vroeger deed ik het echt dagelijks en als het kon zelfs meerdere keren per dag!’ sprak hij nu behoorlijk enthousiast, gelukkig zonder me echt aan te kijken. Mogelijk kwam het door zijn eigen enthousiasme, maar ik voelde onweerstaanbare drang om mijn herkenning knikkend uit te spreken. ‘Ja, dat doe ik ook wel! Het voelt soms zo goed te kreunen en te fantaseren of wat porno te kijken!’ Bijna tegelijk voelde ik mezelf alweer blozen. Maar op dezelfde toon ging de man op zijn beurt meteen alweer verder.

‘Mijn middelbare school bracht ik door op een jongensinternaat. Masturberen was daar streng verboden maar alle jongens waren er als testosteronbommetjes, dat zagen we van elkaar als we eens in de week mochten douchen. Bijna alle piemels waren dan hard en sommigen spoten zelfs spontaan. Die werden dan op hun beurt soms behoorlijk hard afgestraft. Helaas overkwam ook mij dat wel regelmatig.’ Tot mijn verbazing merkte ik hoe de man niet glimlachte of bloosde terwijl hij me dit vertelde. ‘Ohjee wat erg!’ bracht ik meelevend uit en merkte hoe hij knikte. ‘Als je dan geluk had mocht je in het weekend naar huis. Ik herinner me die dagen wel als echte rukdagen, waarbij ik makkelijk een keer of 6 ging spuiten, totdat mijn ballen ervan staken.’ sprak hij nu wel erg openhartig. ‘Wow!’ reageerde ik kort en merkte hoe hij me plots weer aankeek. Het duurde even alvorens hij weer zou gaan glimlachen. ‘Heb jij vandaag al kunnen masturberen dan?’ vroeg hij me. Op hetzelfde moment zou ik nu opmerken zijn rechterhand in zijn kruis even onder zijn broek gleed. Zelf schudde ik eerlijk mijn hoofd. ‘Nee ehm… daar heb ik echt de tijd niet meer voor gevonden…’ hoorde ik mezelf eerlijk opbiechten.

Eén of andere wilde fantasie rees bij me op, waarbij de man zijn broek nu zou laten zakken. Misschien hoopte ik dat, maar uiteraard gebeurde dat niet. In tegendeel, want hij vouwde zijn handen en bracht die op zijn buik, terwijl hij een stukje meer onderuit ging zitten. Op dat punt dacht ik wel vanzelf wat te zien bewegen in zijn broek ter hoogte van zijn kruis. Al kon het ook zijn dat ik er dat zelf bij bedacht. Want ook in mijn eigen broek dacht ik een verdachte kriebel te voelen. ‘Dus daarom had je vandaag wel een paar keer een stijve?’ Even viel mijn mond als vanzelf open, terwijl ik me afvroeg of hij dat van me gezien had. Pas op dat moment zou ik merken hoe hij zelf ook tussen mijn benen staarde. Gek genoeg, voelde die wetenschap helemaal niet zo ongemakkelijk. Opnieuw zette ik wat kracht op mijn kruis en merkte hoe een kleine bobbel lichtelijk bewoog onder mijn broek. Voor het eerst en bijna uniek voor hoe ik hem kende, zou ik zien hoe de man nu zijn tanden bloot glimlachte. Onmiskenbaar zou ik echter ook merken hoe bij hem ook wat in zijn kruis bewoog. Vanzelf voelde ik mijn wenkbrauwen fronzen, terwijl ik me afvroeg wat ik daar nu precies zag. Ergens hoopte ik misschien wel dat ik het zou mogen zien, maar anderzijds wist ik ook niet hoe ik dat formuleren moest. Net terwijl ik me dat afvroeg, voelde ik plots vanzelf mijn mondhoeken omhoog gaan. ‘Masturberen is hier dus wel toegelaten.’ fluisterde ik. Een kleine korte frons, gevolgd door een nieuwe glimlach verscheen op zijn gezicht.

Langzaam merkte ik hoe hij de knoop van zijn broek losmaakte en er een aardig grote lichtgrijze tentenslip tevoorschijn kwam. Even zou hij gaan staan en liet zijn broek nog verder zakken, waarna hij er uit stapte en hem zomaar opzij, naar de hoek van de kamer schopte. ‘Ik heb wel zin… om een rondje te piemelen… en jij?’ vroeg hij, waarna hij opvallend in de richting van mijn kruis staarde. Pas op dat moment zou ik van mezelf beseffen hoe mijn linkerhand onder mijn broek geschoven was en ik met mijn vingertoppen tegen de schacht aan tikte. ‘Niets moet hoor…’ gniffelde de man die één knie op bed zette en in een soort vreemde spreidstand bleef staan. Met de volle hand kneep hij zichzelf vervolgens in zijn kruis. Dat zag er voor mezelf misschien wel zo vreemd uit dat alle cellen in mijn lijf me dwongen om ook van de stoel op te staan. Meteen zou ik van de gelegenheid gebruik maken om ook mijn eigen broek zomaar te laten zakken. ‘Mmm jij hebt vast een hele grote…’ hoorde ik de man bijna kreunend spreken. Tegelijk realiseerde ik mezelf dat ik eigenlijk helemaal niet zo’n grote had. Het zou hem vast tegenvallen en dan zou hij me misschien uitlachen. ‘Een pienter kleintje, dat is voor mij ook prima!’ sprak hij net op tijd.

Opnieuw opende ik mijn ogen en glimlachte voor mezelf. In een kleine spiegel aan de muur merkte ik tot mijn verbazing zijn twee stralende ogen op. Zelf glimlachte ik ook en zette de stoel een klein stukje opzij, terwijl ik hem zo goedkeurend bleef aanstaren. Het was in de kleine spiegel waarin ik plots zijn volledig ontblootte kruis zomaar opmerkte. Mijn mond viel een stukje open alvorens ik snel omdraaide en de man, fier als een gieter met zijn pik in zijn handen, op het bed zag zitten. Mijn benen trilden terwijl ik langzaam een paar pasjes dichterbij zette. Met zijn hand wreef de man op het stukje vrije bed naast hem en gebood me daar zo te gaan zitten. ‘Het voelt zo goed, is bij mij bijna anderhalve week geleden.’ hoorde ik zeggen, al wist ik niet helemaal zeker of het zijn lippen waren die bewogen. Mijn blik leek ik niet te kunnen losscheuren van zijn kruis, waar hij geen enkele moeite deed om iets te verbergen.

Hoewel ik me niet herinner hoe, lag ik plots naast hem op het bed. Veel dichter bij een echte piemel dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Vreemd genoeg merkte ik ook, in tegenstelling tot daarstraks een opvallende warmte die van zijn kant straalde. Hij had best een grote dikke schacht maar een kleinere eikel die steeds ontbloot bleef. Mijn lijf zou lichtelijk schokken en voor het eerst kon ik mijn hand ervan losscheuren toen zijn hand stopte met rukken. De glimlach van de man leek me opnieuw enigszins gerust te stellen, al voelde alles erg onwennig. ‘Dadelijk kom ik nog meteen…’ zei die fluisterend en ik merkte hoe hij nu wat meer zou gaan rechtzitten terwijl ik net meer in het kussen leunde. ‘Mag ik nu van jou ook nog wat zien?’ vroeg hij terwijl hij nu met zijn ogen en gezicht plots dichtbij mijn eigen kruis focuste. ‘Oh euhm… ja natuurlijk!’ sprak ik gauw terwijl ik me leek te realiseren wat ik al die tijd vergat. Maar in plaats van zelf meteen mijn boxer naar onderen te werken, zouden mijn handen abrupt halt houden toen een grote onbekende mannenhand er plots al zacht overheen streelde. Zijn andere hand greep de mijne beet. ‘ssst!’ siste hij zacht en meteen voelde ik hoe de spanning in mijn eigen hand afnam.

‘Als je het vervelend vindt, mag je het gewoon zeggen.’ fluisterde de man zacht en knipoogde kort, waarna hij met zijn gezicht naar mijn kruis toe boog. Stomverbaasd was ik toen hij zomaar zijn neus tegen mijn boxer aandrukte en me zo net tussen mijn penisschacht en balzak raakte. Even snoof hij diep en keek me daarna met een zelfvoldane blik aan. ‘Oke met je?’ vroeg hij en omdat ik me als verbouwereerd realiseerde dat het vast niet gênanter dan dit kon, knikte ik alleen kort. Vervolgens zou ik voelen hoe een hand me over mijn knie bewoog, net op dat moment bewoog ook een hand over mijn shirt. Waarna die me er even onder over mijn buik en borst streelde. Een kleine giechel door de kriebels kon ik voor mezelf niet onderdrukken en ik merkte hoe het ook voor de man op zijn lachspieren werkte. Het zou voor hem de perfecte aanzet zijn om me eens even flink te kietelen en zijn vingers stevig in mijn zij en onder mijn oksels te drukken. Omdat ik op dat moment besefte geen kant uit te kunnen proestte ik het uit van het lachen. Hoewel ik hem een paar keer probeerde af te weren, wist hij me steeds opnieuw stevig te kriebelen aan mijn buik en in mijn zij. Zelf kronkelde ik mezelf in bochten en zou pas veel later merken hoe hij met één hand via mijn linkerlies onder mijn boxer geschoven zat en daar zo voor het eerst in mijn piemel kneep.

‘Je zegt niet zo gauw stop, merk ik?’ zei hij nog na grinnikend en even vroeg ik mezelf af waarom ik dat woord niet eerder zelf gebruikt had. Tegelijkertijd zou ik voelen en merken hoe hij zijn focus weer naar mijn kruis bijstelde. ‘Voelt wel erg netjes hier!’ sprak hij en bewoog met zijn andere hand mijn boxer nu een stukje naar onderen. ‘Wauw mooie jonge lul heb je. Daar mag je terecht fier op wezen.’ zei hij terwijl hij tussen zijn duim en wijsvinger langzaam mijn voorhuid naar onderen rolde. Hij leek er elk stukje van grondig te analyseren terwijl zijn ogen fonkelden. Echt helemaal anders was dit, dan de eerder gefronste en zelfs afkeurende blikken die ik zo van ex-vriendinnen had gekregen. Zelf bekeek ik even het lichaam van de man en merkte tussen diens benen dat zijn pik nog steeds hard was. Hij leek van geilheid zelfs lichtelijk te schokken, terwijl hij me met veel gevoel zalig rukte. Plots stopte hij en ik merkte hoe hij onderaan in mijn schacht kneep. ‘Zie je dat?’ vroeg hij en keek me grijnzend in de ogen terwijl hij naar mijn pik knikte. Zelf fronste ik even en vroeg een beetje verward ‘Mijn piemel?’. ‘Die kleine glans op je eikel… geil is dat zeg! Zo ontdekte ik bij mezelf dat ik seks met mannen ook geil vond, weet je nog wel?’ zei de man die even naar me knipoogde en toen in een ruk mijn hele boxer vlot tot over mijn knieën naar onderen trok. Het gaf me wel de tijd om me te herinneren dat hij dat eerder al had aangehaald.

‘Met hoeveel mannen heb je eigenlijk al gesekst zo?’ vroeg ik me op dat moment luidop af. Blij was ik, te merken dat ik de man op die manier even zeldzaam van de wijs wist te brengen. ‘Oh ehm… je bedoeld echte seks of meer wat friemelen zoals wij nu doen?’ Omdat ik niet echt wist wat te zeggen, haalde ik alleen even mijn schouders op. ‘Mijn eerste keer seks was met een man op het internaat. Maar dat was niet echt een leuke ervaring. Dus die tel ik er liever niet bij. Later heb ik wel nog met vrienden gefriemeld en één langerlopende relatie gehad. Tegenwoordig vind ik soms wel leuke dates via internet. Al is echt goede seks dan ook wel eerder zeldzaam.’ ‘Met mannen dan?’ onderbrak ik hem meteen gefronst en merkte hoe hij knikte. ‘De keren dat er effectief werd geneukt kan ik letterlijk op één hand tellen hoor.’ sprak hij op zijn manier geruststellend. Omdat ik niet precies wist hoe best te reageren knikte ik alleen glimlachend.

‘En jij, heb je veel seks met meisjes? Maar nooit met jongens? Ik ben toch niet de eerste man die deze mooie piemel in zijn handen nemen mag?’ sprak de man behoorlijk luid en breed glimlachend. Even haalde ik mijn schouders op. ‘Ehm ja… eigenlijk wel is… is dat wel zo ja’ stamelde ik even kort, maar trachtte me snel te herpakken. ‘Wel had ik regelmatig seks met mijn ex. We hadden vaak lang voorspel waarbij ik haar tieten kneep en likte tussen der benen. Daarvan kreunde ze luid en lag soms echt voelbaar te schokken en genieten.’ herinnerde ik me luidop. ‘Mmm je bent dus goed met je handen én je mond?!’ reageerde de man meteen enthousiast terwijl hij zich met zijn kruis naar me toe bewoog. Even fronst ik mijn wenkbrauwen terwijl ik het hele zaakje zo dichtbij zag komen. ‘Nahh geeft niet, niets moet hoor.’ sprak de man die mijn blik gezien moest hebben. ‘Heeft ze jou ook wel eens gepijpt?’ vroeg hij me en met opgetrokken neus herinnerde ik me dat moment terwijl ik een diepe zucht slaakte.

‘Mijn eerste ex wilde het graag, maar ze knapte af op het voorvocht uit mijn piemel. Ze wilde er wel aan likken als ik mijn voorhuid optrok, maarja… dan voel je het eigenlijk ook helemaal niet meer zo goed. En mijn tweede ex was dan weer het andere uiterste. Er zat zeg maar geen gevoel in en ik voelde meermaals haar tanden over mijn eikel. Na die ene keer heb ik het van haar dan ook vaker geweigerd…’ ‘Mag ik het eens bij je proberen? Ik hou net erg van jongensvocht en ik zal proberen wel met gevoel te zuigen. Dus zachtjes beginnen en steeds steviger, zonder dicht te bijten.’ sprak de man die even, zo zag ik, met zijn tong over zijn lippen likte. Even voelde ik hoe mijn mond openviel van verbazing. ‘Hoe je bedoeld dat je… ehm… we zouden toch alleen maar even masturberen?’ bracht ik mijn twijfel opnieuw onhandig naar buiten. De man die deze reactie duidelijk niet zo had verwacht keek me even aan en knikte. ‘Ja, dat is waar. Je hebt gelijk… Maar ik…’ Even zweeg hij maar knikte toen opnieuw. ‘Je hebt gelijk, mijn excuses dat ik dat aan je vroeg!’ zei hij en voor het eerst merkte ik oprechte teleurstelling in zijn ogen.

‘Ja weet je… als jij het echt wil. Maar zoals je zelf al zei… er moet niets.’ zei ik gauw en merkte hoe hij me opnieuw aankeek met een sprankel aan hoop in zijn ogen. Heel even voelde het best vreemd om mezelf weer aan mijn piemel aan te raken en bijna gelijk liet ik weer los omdat ik zijn aanblik wel leek te voelen. ‘Je mag het me altijd zeggen als het anders moet of als ik het niet goed doe of als je liever wilt dat ik stop. Maar ja… ik wil het echt heel graag!’ sprak de man duidelijk zijn hoop uit. Nooit eerder, zou ik me kunnen herinneren, had iemand zo verlekkerd naar mijn penis gekeken. Nieuwsgierig voor wat komen zou, maar ook vastberaden om snel halt aan te roepen, liet ik mijn pik los. Heel zacht drukte hij eerst zijn tong tegen het puntje van mijn eikel. Daarna drukte hij mijn voorhuid ermee langzaam naar beneden en likte eerst over mijn toompje en daarna helemaal rondom. In tegenstelling tot wat ik verwachtte, voelde dit helemaal niet geforceerd, maar net heerlijk en zelfs best bevrijdend. Mijn hoofd duizelde me even, terwijl ik toekeek hoe mijn eigen pik in deze, nog steeds, ietwat vreemde mond verdween. Ook binnenin de mondholte kriebelde dat nog intens, alsof zijn tong er nog steeds omheen draaide. Op dat moment voelde ik hoe mijn ogen als vanzelf sloten en mijn hoofd in het hoofdkussen plofte.

‘Gaat het wel?’ hoorde ik een bezorgde stem uitbrengen, nog voor ik opmerkte dat het gekriebel gestopt was. ‘Zaaaalig!’ bracht mijn stem ongecontroleerd kreunend uit, terwijl ik merkte hoe mijn lijf er lichtelijk van geilheid voor schokte. Gegniffel van de man klonk. ‘Als je voelt dat het niet meer lukt, laat het dan maar gewoon spuiten.’ sprak hij zacht en ik voelde hoe een stevige hand me bij mijn balzak greep en streelde. Meteen sperde mijn ogen open en toen ik opkeek zou ik merken hoe mijn pik nu bijna helemaal in zijn mond schoof. Vlotjes bewoog hij nu met zijn mond op en neer en af en toe zou ik mijn rozige blote eikelrand kort tussen zijn lippen zien opduiken. Omdat dit niet stoppen mocht, streelden mijn handen hem over zijn hoofd en greep ik hem voor ik het goed besefte bij zijn oren. Even hief de man zijn hoofd op en glimlachte. ‘Heerlijke jongenspiemel en ballen heb je daar joh! Spreid je benen gerust wat meer.’ fluisterde hij. Meteen deed ik wat hij vroeg en merkte hoe hij mijn ballen nu wat steviger masseerde. Mijn hoofd leek hierdoor opnieuw te gaan duizelen van genot.

Even keek ik opzij waar ik, vlak onder zijn shirt een stuk van zijn blote buik zag. Ook zijn dikke piemel en flinke kale ballen, leken wel naar me te lonken. Zonder er echt over na te denken greep ik er naar. Lang om me te verbazen over de grote, dikte en het gewicht van die allereerste mannenpik in mijn handen, kreeg ik niet. Plots spreidde mijn ogen als vanzelf open terwijl ik voelde hoe de hand aan mijn ballen tussen mijn benen door, naar mijn billen toe zou bewegen. Uit mijn mond kwam een geluid dat midden hield tussen giechelen en kreunen toen ik merkte hoe zijn hand me speels in mijn billen kneep. Van een heel andere orde zou het geluid zijn dat ik slaakte toen ik merkte hoe een vinger tussen mijn billen over mijn sluitspier streelde en veel sneller dan ik reageren kon, bij me naar binnen stak. Echter zou deze trigger ook de final call zijn want plots kriebelde alles en leek ik wel sterretjes te zien. Hoewel ik probeerde recht te krabbelen, lukte het me niet. Wel merkte ik hoe mijn pik uit zijn mond gleed en ik, zonder dat in de hand te hebben, nog een flinke straal aan jongensroom over diens gezicht heen spoot. In tegenstelling tot wat ik even verwachtte, leek hij dat wel te waarderen, want zonder twijfelen drukte hij zijn mond er weer overheen. Actief hoorde ik hem nog slikken, terwijl mijn hoofd weer als vanzelf naar achteren viel.

Mijn ademhaling ging stevig te keer en mijn hoofd draaide danig. Tegelijk zou ik merken hoe mijn piemel nu wel heel erg ging kriebelen. ‘mmmhmmm stooohhp’ riep ik nog steeds kreunend maar nu met licht afkeurende toon uit. Tot mijn verbazing trok de man meteen terug, maar greep hij mijn pik wel beet aan de onderkant. ‘Je zaad is van de beste kwaliteit dat ik tot nu toe al slikte!’ zei hij op een bijzonder opgewekte en smakkende toon. Stiekem voelde ik hoe ik trots was terwijl ik glimlachte. ‘Je glundert, volgens mij vond je het ook wel leuk wat ik deed?’ vroeg hij meteen en breed glimlachend. ‘Dit was eh… by far… het beste dat ik ooit heb mogen ervaren!’ zei ik terwijl ik nu zelf even over mijn, nog warme piemel, heen streelde. Die was intussen al behoorlijk in elkaar gezakt. Al merkte ik dat mijn eikel nog best groot aangezogen was, zelfs in die mate dat mijn velletje er maar amper overheen kon. Aan het voeteneinde van het bed zou ik de man pas later opmerken. Hij stond recht en streelde zichzelf over zijn eigen piemel, terwijl hij met zijn smartphone een selfie van zijn gezicht maakte. Daarna wreef hij in zijn gezicht terwijl hij in de spiegel keek en likte zijn handen schoon. Even keek ik opzij en merkte hoe een flinke glanzende druppel tevoorschijn kwam uit zijn pisgaatje.

‘Als je bij mij eens wil pijpen… dan mag je dat best eens proberen.’ sprak de man hoopvol. Even moest ik heel erg mijn best doen om niet spontaan mijn neusvleugels op te trekken. Wel voelde ik hoe mijn ogen opensperde, terwijl hij, zittend op zijn knieën, zijn pik naar mijn gezicht toe duwde. Op dat moment gniffelde hij al. ‘Niet erg, ik begrijp het wel.’ sprak hij zacht. Ook al kon ik zijn gezicht niet zien, toch kon ik enige teleurstelling van hem opmerken. Daarop greep ik met één hand naar zijn blote piemel. Meteen herkende ik de handgreep over zijn blote piemel heen. Zijn eikel was opvallend smal en spits ten opzichte van de rest van zijn piemel die aan de schacht naar achter toe steeds dikker aanvoelde. ‘Ben je besneden?’ fluisterde ik zacht. ‘Nog niet zo lang. Voor de huid zelf was het best overbodig. Maar bij het neuken kreeg ik vaak een onaangenaam prikkelend toompje. Sinds dat is weggehaald en mijn eikel gewoon bloot kan blijven, geniet ik daar zelf veel intenser van.’ zei de man die zijn kruis een stukje naar achteren trok. Tegelijk zou ik merken hoe hij me opnieuw over mijn kruis heen streelde.

‘Jouw pik vond ik ook echt heerlijk en het goedje dat eruit kwam was een ideale beloning voor me! Ook kon ik het niet laten om even over je jongensbillen en knappe krappe kontje heen te voelen.’ sprak hij en ik merkte hoe hij even zijn tong langs zijn mondhoek buiten stak. ‘Mag ik je er nog even aan friemelen?’ vroeg hij. Een korte zucht zou ik slaken en keek opzij. Het zou vast al laat zijn en ik voelde me best moe. ‘Sorry maar je moet begrijpen dat ik de kans om seks te hebben, met zo’n knappe en slimme jongen, hier voor me, niet zomaar wil laten… schieten. Als je niet wil dan begrijp ik dat ook wel maar…’ ‘Doe maar!’ hoorde ik mezelf zeggen. De stilte van verbazing van zijn kant, deed me spontaan glimlachen. Alsof hij zijn eigen oren niet geloven kon. Even gniffelde ik om zijn verbaasde reactie en knipoogde, waarna ik mijn ogen sloot. Voor mezelf bedacht ik, dat ik nog wel zin had om een tweede keer lekker gezogen en bepoteld te worden. Een moment van stilte viel en ik herinner me hoe ik zelf glimlachte. Met mijn ogen gesloten twijfelde ik nog even of ik het zelf was die zo schokte of het hele bed. Plots voelde ik hoe mijn benen gespreid werden en twee handen me stevig bij mijn enkels grepen. Mijn voeten hief hij op en vervolgens vroeg hij me, mijn benen te plooien.

Terwijl ik met gesloten ogen, mijn wenkbrauwen fronste, vroeg de man me om mijn handen in mijn kuiten te plaatsen. De koele lucht tussen mijn liezen was nog enigszins hoopvol, maar tegelijkertijd zou ik diezelfde luchtstroom ook tussen mijn billen ervaren. Wat vast elke andere man al lang zou beseffen, begon me nu pas te dagen. Twee warme, zelfs bijna zweterige handen voelde ik nu over mijn billen strelen. Ze schokten zelfs een beetje van opwinding, merkte ik, terwijl ik een licht gehijg van verlangen, van wel heel dichtbij hoorde. Op dat moment zou iets me ook aan mijn sluitspier raken waardoor mijn vermoeden bevestigd werd. Met een ongecontroleerde schok opende ik verbaasd mijn ogen. Mijn halfstijve en verwachtingsvolle piemel lag met het topje tegen mijn onderbuik, die veel dichterbij was dan gewoonlijk. Tussen mijn benen, achter mijn balzak kon ik zien hoe het gezicht van de man me van dichtbij observeerde. ‘Ga je me neuken? Ik dacht dat je me opnieuw zou gaan likken?’ vroeg ik verbaasd. Een verbazing die nog groter werd toen ik merkte hoe de man zijn tong naar me uitstak, vervolgens zijn hoofd boog en ik ontzettende kriebels over mijn kontje voelde. Het zou vast niet heel erg lang duren maar door de vage helderheid, waarmee ik ernaar keek, zou ik dat als een sterk geile herinnering bijhouden. ‘Hééhooh’ hoorde ik, iets wat ik zelf niet zou doen, uitbrengen.

De ogen van de man vingen mijn, van verbazing opengesperde blik. ‘Likte je me nu in mijn… tussen mijn…’ ‘Je moet je wat proberen te ontspannen jongen. Je ligt er nu echt veel te gespannen bij. Sluit je ogen en probeer ervan te genieten, net zoals je daarnet deed. Dan doe ik dat ook des te meer, want je hebt echt een heerlijk kontje!’ Terwijl hij me op die rustige toon onderbrak, merkte ik, masseerde hij met een hand over mijn billen en met de andere zacht over mijn piemel en ballen. De houding waarin ik me bevond mocht dan niet meteen de meest comfortabele zijn. Toch sloot ik mijn ogen en liet opnieuw mijn hoofd achterwaarts vallen. ‘Goedzo!’ fluisterde de man, waarna opnieuw een smekkend geluid hoorbaar was. Mijn kontje kriebelde intussen behoorlijk intens. Nog even zou ik me afvragen wat ik doen zou als hij me echt ging neuken. Echter zou die twijfel snel weerlegt worden door mijn hoofd dat duizelde en de intense kriebels die ik steeds dieper tussen mijn billen ervoer. Hoewel mijn sluitspier vanaf dat moment steeds lichtelijk zou branden, wond dat gevoel me gek genoeg ook wel op. Tussen het gekriebel door zou ik ook merken hoe mijn ballen werden beetgenomen en gemasseerd, alsook mijn blote piemel. Even trok de man deze over mijn ballen heen en likte over mijn eikel. Toen dat gebeurde voelde ik ook hoe wat hards me een stuk dieper langs mijn kont naar binnen drukte. Achteraf zou ik horen hoe dat twee lange vingers waren, die me binnenin behoorlijk open roerde. De vraag zou ik me daar niet kunnen formuleren omdat hard gekreun uit mijn mond ontsnapte.

‘Zo ben je wel klaar geloof ik.’ sprak de man en een klein stukje opende ik mijn ogen. Verbaasd was ik, door alles wat ik zag. De man stond lichtelijk gehurkt voor me en ik merkte hoe zijn blote stijve piemel me langs mijn benen drukte. Tegelijkertijd ervoer ik nog steeds gekriebel tussen mijn billen en besefte dat hij er met zijn pik langs streelde. Een opmerkelijke glans merkte ik ook over mijn benen en buik. Het zou zweet zijn door de opwinding. Ook hoorde ik mijn eigen, door geilheid versnelde ademhaling. ‘Moet ik niet op mijn knieën?’ hoorde ik mijn eigen stem vragen. ‘Mmhmm dat zou voor mij wel makkelijker zijn. Maar ik zie dat lieve snoetje van je zo graag genieten. Dus heb ik er het ongemak graag voor over!’ sprak de man die me nu met zijn blote eikel een paar keer tussen mijn billen sloeg. Een korte gniffel kon ik niet onderdrukken door wat ik beschouwde als een subtiel lief complimentje. Op dat moment merkte ik hoe de man zijn pik onderaan, vol van vertrouwen en bruisend van zelfzekerheid beetnam. ‘Moeten we geen condoom?’ vroeg ik snel en ietwat ongemakkelijk, merkte ik, keek de man me aan. Meteen schudde hij zijn hoofd. ‘Ik heb er geen bij en van mij moet het niet. Wat denk jij?’ vroeg hij. ‘Er zitten er wel in mijn rugzak geloof ik daarzo. Maar als je het liever zonder doet, is dat voor mij ook oké.’ zei ik er gauw achteraan. Even keek de man, lichtelijk verveeld, om naar de rugzak die ik bij de deur had laten staan.

‘Pak me maar!’ fluisterde ik, terwijl ik nu zelf met mijn hand over zijn blote glanzende eikel heen streek. Een kleine schok ging hem nu zelf doorheen zijn lijf. ‘Ooh zo gevoelig nu! Het zal vast niet lang duren. Dus geniet maar van alles wat je van me krijgen kan lieve jongen!’ bracht hij zuchtend uit. Nog net zou ik zien hoe hij het puntje van zijn spitse eikel naar mijn billen bracht, alvorens ik mijn hoofd weer achterwaarts in het kussen liet vallen. Mijn benen en voeten leken intussen ook wel te slapen. Daardoor voelde mijn kontje des te gevoeliger. Opnieuw voelde ik mijn lijf schokken al zou ik pas later merken dat dit door de man kwam die op die manier met diens penis dieper in me stootte. In de tonen van diens brommende gekreun zou ik al snel mee gaan. Zijn armen sloeg hij om me heen en waar ik me aan een zekere anale pijn verwachtte zou die uit blijven. Veel meer genoot ik ervan om me door die grote armen te laten knuffelen, wetende dat hij me het beste van zichzelf zou geven. Een vreemde kriebel ervoer ik in mijn kontje op het moment dat de man, die nu zowat helemaal tegen me aanleunde, stevig schokte. Zelf omhelsde ik hem en voelde mijn hoofd ook duizelen, alsof ik zijn hoogtepunt binnenin me, nu zelf ook mee beleefde.

‘Gaat het met je?’ was het eerstvolgende zinnetje dat ik me herinner, terwijl ik voelde hoe ik met gesloten ogen omhelsd werd. Vast en zeker zou ik dit op elk ander moment erg vreemd en vervelend gevonden hebben. Maar nu kon ik niet anders dan glimlachen, met mijn ogen nog steeds gesloten en stak mijn tong een stukje uit. Alsof hij zonder woorden precies wist wat gebeuren moest, merkte ik, zoende hij mijn gezicht. Daarna drukte hij ook zijn tong tegen mijn lippen. Zijn ontblote harige bost drukte tegen de mijne. Mijn armen sloot ik omheen zijn lijf en intens knuffelde ik hem. Daarbij kon ik een duidelijke mix aan geuren van zweet en oude parfums van ons allebei opmerken. Niet in het minste kwam dit in de buurt met de seks die ik met een eerdere relatie had ervaren. Dat idee deed mijn hoofd duizelen. Alsook vast het idee dat een blote piemel onderaan in mijn kontje steeds kleiner werd en zich vanzelf een weg naar buiten baande. Op dat moment zou ook de man zijn hoofd terugtrekken en me voor de laatste keer van een warme knuffel op bed voorzien. ‘Zal ik je nog even proper wassen?’ vroeg hij, terwijl hij zelf al opstond. Met grootste zorg hielp hij me liefelijk overeind en zonder mijn hand los te laten liepen we samen naar de badkamer. Daar pas zou ik in de spiegel voor het eerst zijn slappe armzalige pikje zien, dat zich bijna tegen zijn onderbuik aan plakte. De mijne hing dan ook wel voor me uit, maar leek op dat moment een stuk langer dan wat hij bij zich droeg.

Allerminst had de man er aandacht voor en draaide op dat moment de regendouche al open. Hij zou eerst mij en daarna ook zichzelf van een uitgebreide wasbeurt voorzien. Mogelijk kwam het door het felle badkamerlicht, maar tussen onze benen merkte ik hoe gouden pareldruppeltjes in het stortbad verdwenen. Even keek ik op en merkte hoe de man met gesloten ogen voor me stond te pissen. Net toen ik dat voorbeeld zelf ook zou volgen, keek hij me glimlachend aan. ‘Doet even deugd hé?’ vroeg hij en ik knikte glimlachend. Op dat moment zou ik merken hoe een stevige handgreep me opnieuw aan mijn kruis beetnam. Dat voelde echt niet meer zo vreemd en misschien zelfs als iets waar ik onbewust op gehoopt had. De akoestiek van de badkamer zou er mijn ongecontroleerde jongensgekreun bij ondersteunen. Blij was ik toen ik merkte hoe de man hurkte en mijn voorhuid weer vlotjes naar achteren haalde. Net zo enthousiast plaatste hij zijn lippen opnieuw over mijn eikel, waarna ik verheerlijkt kreunde. ‘Lekkere spermaballen…’ dacht ik hem te horen zeggen tussen het gesuis en geklater van de douche door. Met zijn hand, kneep hij me daar nu waarna twee vingers me weer al roerend tussen mijn benen werden gedrukt.

Opnieuw leek ik wel sterretjes te zien, terwijl mijn hoofd duizelde. Mijn benen trilde en als vanzelf voelde ik hoe mijn kruis op en neer bewoog in zijn mond. Dat zou het moment zijn dat de man terug trok. Zonder zelfs de douche uit te zetten, draaide hij om en liep de douche uit. Lichtelijk verbouwereerd en erg verbaasd, liep ik hem gauw achterna. Uiteindelijk zou ik zien hoe hij bij de wasbak bleef staan en voorover boog, terwijl hij me in de spiegel hoopvol aankeek. Met twee handen trok hij zijn billen uit elkaar. Daar merkte ik zijn kontje op dat me aanriep. Aan mijn eigen spiegelbeeld zag ik mijn blote eikel glanzend van geilheid. Lichtelijk verbaasd streelde ik eroverheen met mijn vinger en verbaasde me met een licht schokje hoe gevoelig deze was. Op hetzelfde moment grinnikte de man. ‘Hier ga ik nog maanden van dromen, zo geil. Steek ‘m der maar in, we willen het allebei!’ hoorde ik hem fluisteren met het gesuis van de douche op de achtergrond. Er was geen moment dat ik me afvroeg of hij gelijk kon hebben. Zonder twijfelen stak ik mijn hand naar voren en kneep in zijn billen. De hevigheid van het gekreun van de man maakte me zo mogelijk nog geiler. Een flinke tik gaf ik er met mijn vlakke hand tegenaan.

‘Spank me baby!’ sprak de man, die nu even met zijn billen heen en weer schudde. Op die manier zou hij tegen mijn piemel aantikken. Die was op zijn beurt bijna ondragelijk stijf en ik merkte hoe zeer mijn eikel glansde en kriebelde. Onderaan de schacht nam ik hem beet en richtte hem tussen de billen van de man. Die bromde om dat moment weer opnieuw. ‘Ohja steek je lul er maar in bij me lieverd. Ik wil hem zo graag diep in me voelen…’ zuchtte de man. Zijn sluitspier die in het begin behoorlijk krachtig rond mijn pik spande, leek al gauw aan kracht te verliezen. Alsof die me zo toeliet om steeds steviger naar binnen te drukken. Terwijl ik dat deed, drukte ik mijn buik tegen zijn onderrug en greep hem bij zijn tepels, waarin ik behoorlijk kneep. Deze warme mannenkont prikkelde mijn pik meer dan ik ooit had ervaren bij het neuken van mijn ex-vriendinnetjes. Snel zou ik al merken hoe steviger ik binnen stootte, des te beter het voor me voelde.

Misschien kwam het door de spotjes in de badkamer maar steeds als even mijn eikel uit zijn kontje kwam, vlak voor ik die weer stevig binnen stootte, viel me op hoe zeer die glansde. Mogelijk kwam het door mijn extreme geilheid en drang tot presteren. Maar verschillende keren werkte het licht op mijn piemel oogverblindend, net zo zeer als de kriebels die bijna als pijnprikkels doorheen mijn kruis en hele lichaam gierden. Ik voelde hoe mijn balzak steeds ergens tegenaan kletste en zowel ikzelf als de man kreunde. Op dat moment zou ik mijn pik extra diep naar binnen drukken, terwijl mijn hoofd wel alle kanten op leek te draaien en ik het noorden helemaal verloor. Niet helemaal begrijpend wat er gebeurde, zou ik me in twee onzichtbare armen laten sluiten. Die droegen me door iets wat voelde als warme regen. ‘Je hebt zo je best gedaan!’ werd me van wel heel dichtbij in mijn oor gefluisterd. Opnieuw genoot ik intens van de handen die me overal streelden en wasten, terwijl we kusten met de tong. Geen idee had ik hoe lang we daar zo stonden. Misschien tien minuten of een halve. Maar het voelde echt hemels. Mezelf vaag bewust dat het harde geluid van regenstralen zou stoppen. Niet helemaal zeker was ik of ik op dat moment zelf liep of gedragen werd. Wel herinner ik me goed hoe ik een handdoek om me heen gewikkeld kreeg en daarna de zachte matras onder me voelde. Het was zo heerlijk om mijn hoofd, zonder mijn ogen te openen, in het zachte hoofdkussen te kunnen laten vallen.

Een klein stukje opende ik mijn ogen en merkte hoe zijn ogen fonkelden terwijl hij naar me glimlachte. Geen idee had ik of hij bij me lag of gewoon gehurkt naast het bed zat. Zacht streelde hij me door mijn natte haren. Waar ik voor het eerst met lichte tegenzin verwachtte, dat zijn hand me opnieuw elders strelen zou, gebeurde dat nu niet. Tegen mijn wang aan voelde ik nog een korte aanraking. Hoewel ik me probeerde wakker houden, zou ik een steeds diepere ademhaling aanhoren. Omdat mijn hoofd nog steeds duizelde, besloot ik niet uit te zoeken of het mijn ademhaling of zijne was. Alles leek zo vredig, warm en gemoedelijk. Mijn hele lichaam leek wel in een diepe slaap te zinken, die me totaal overmeesterde en naar een minstens zo zalig droomland bracht.

Hoewel die ochtend de man uit mijn kamer verdwenen was, zou ik hem later nog ontmoeten. Hij weet van me dat ik dit verhaal heb geschreven en gedeeld en vroeg me uitdrukkelijk om zijn naam en leeftijd niet te vermelden. Het avontuurtje kreeg helaas (nog) geen vervolg, al weet ik zeker dat we er allebei geen spijt van hebben.

Bedankt voor het lezen!
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ik Bepaal Hier,... - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Dominantie, Biseksueel, Anaal, Aftrekken, Pijpen,
" Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. Het is nu enige tijd later na je bezoek bij mij thuis als we bij de s..."
07-12
8.7
Herfstactiviteiten - 2Door: Lewis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Orgasme, Anaal, Herfst,
"Na de geile gebeurtenis in de winkel besloot ik naar de sauna te gaan. Op een koude dag als vandaag was de warmte van de sauna wel welkom. Ik had ook nog niet gespoten dus was ik nog steeds geil en hoopte op nog wat meer actie. Ik ging naar ..."
07-12
9.2
Hetero Wordt Sissy...Door: Eyeball_peterpan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Sissy, Pik, Gay, Homo, Dildo,
"Mijn naam is Peter en heb al enkele jaren een groot geheim ik houd er van om vrouwenkleding te dragen. Toen ik jong was keek ik er altijd naar uit als de Wehkamp catalogus door de deur viel. Ik rende naar beneden en bladerde meteen naar de zwempakke..."
07-12
9.6
Ontmaagd Door Een BbcDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bbc, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Dit is mijn verhaal hoe ik ontmaagd ben op 16 jarige leeftijd door een BBC. Ben nu 38 en denk er nog veel aan terug, Ik was toen een bezorger van een ochtendkrant en vlak voor oudjaar liep ik mijn adressen af voor mijn nieuwjaars fooi. Ik..."
07-12
8.9
Trio In De SexbiosDoor: Ervaren Bi
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Exhibitionisme, Neuken, Pijpen, Seksbioscoop, Trio,
"Regelmatig ging ik naar een seksbios in een plaats nabij mijn eigen woonplaats. Meestal op een vrijdag of zaterdagmiddag wanneer ik thuis was van een week kazerne. Hier kon je dan heerlijk uren geilen en naakt zijn zonder dat mensen er aanstoot aan ..."
03-12
9.3
Robbie In ChinaDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: China,
"Dit verhaal is deel 12 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Dit is het eerste ..."
06-12
9.2
Marokkaanse Scooter Boy... - 2Door: Dennis-Nike
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Arabisch, Besneden, Dom, Marokkaans, Slaaf, Sub, Voeten,
"Hey allemaal, Bedankt voor de reacties en de feedback op het eerste deel. het duurde helaas langer als gepland om het vervolg te typen maar hier is dan het 2e deel. Veel leesplezier Daar zit ik dan. In mijn eigen woonkamer met in mijn recht..."
06-12
9.0
Monsterlul - 2Door: Ervaren Bi
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Sub,
" Dat was eens maar nooit weer dacht ik Duidelijk een maatje te groot, duidelijk een stap te ver. Dat nooit weer . Althans, dat dacht ik toen Echter na enkele weken zat ik op een dinsdagavond weer op mijn gebruikelijke chatsite op zoek ..."
03-12
9.1
Voor Het Eerst GeneuktDoor: Jeans Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Slet, Sletje,
"Op een dinsdagavond besloot ik om eens een Gaychat website te openen. Gewoon eens even kijken, zonder echte intenties op dat moment. Wat ik niet wist was dat ik die avond voor het eerst heerlijk en hard geneukt zou worden als een sletje...."
06-12
8.7
Mijn Nieuwe Daddy - 8Door: Zaadkontje1986
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Daddy,
"Allereerst wil ik jullie bedanken voor de heerlijke reacties. Ik ben ontzettend blij dat jullie mijn avonturen zo geil vinden. Er komen suggesties voorbij waar ik zeker over na wil denken, maar weet niet of dit ook gaat gebeuren. Enkele dag..."
05-12
9.6
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Frank Na het plotse en pijnlijke afscheid, lag ik in de armen van Mr Ravi. Hij had me rustig liggen strelen en ik voelde een warmte door mijn lichaam stromen maar ook zijn geile opwinding voelde ik duidelijk. Zoals elke ochtend lag ..."
05-12
9.1
Robbie En RichardDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefvader,
"Dit verhaal is deel 11 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Omdat Robbie iets ..."
05-12
8.9