Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 13797
Lengte: Zeer Lang | Leestijd: 36 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: De Roadtrip - 1: Wellustige Nina
De Lifter
Vanmorgen werd ik wakker met mijn neus gevuld met haar heerlijke geur. Ik draaide me om en keek naar het meisje naast me. Het meisje dat naast me lag, die ik al jaren kende, maar nu met andere ogen bekeek.

Sinds enkele dagen is veel anders geworden. De schaamte is weg en het verlangen naar elkaar is groot. Als het maar even kan, zijn we bloot in elkaars nabijheid. We genieten van elkaars nabijheid, maar ook van elkaars naakte lijf. We zijn uitdagend naar elkaar en voor we gaan slapen hebben we seks. Het gevoel dat seks met je beste vriendin fijn is, is nieuw en het smaakt naar meer.

Gisteren, terwijl ik reed, heeft Nina zichzelf op de bijrijdersstoel gemasturbeerd. Gelukkig was de weg recht en oneindig lang zodat ik steeds naar haar kon kijken. Hoe ze haar borsten ontblootte en met haar tepel speelde, en hoe ze haar voeten op het dashboard zette en haar benen wijd deed. Ze vertelde hoe geil ze zich voelde en dat ze mijn kutsap wilde proeven. Ze schoof verder onderuit en liet haar natte kutje zien. Ze liet haar natte vingers tussen haar vulvalippen glijden en ik mocht haar vingers aflikken. Ik proefde seks.

Inmiddels hebben we al bijna 1000 mijl afgelegd richting het westen en komen we meer in de bewoonde wereld. Niet erg, want we moeten nodig tanken en onze watertaks opnieuw vullen. Aan de andere kant is het nu gedaan met het naakt buiten lopen en douchen op de camperparkeerplaatsen. Iets wat we de afgelopen dagen wel konden doen. Er staan steeds andere campers met soms zelfs kinderen en dus zijn we gedwongen ons als eerbare meisjes te gedragen. We willen ten slotte niet gearresteerd worden vanwege Openbare zedenschennis.

'Moeten we ons nog een beetje fatsoenlijker aankleden?' vraag ik.

Nina knikt. 'Misschien wel handig.' zucht ze. 'Maar een bh trek ik niet aan. Een slipje wil ik nog wel aantrekken maar een bh echt niet...' Uiteindelijk kiezen we allebei voor een jurkje. Nina één met hele kleine bloemetjes en ik een wit-blauw geruit jurkje. Ik kijk naar haar borsten die zachtjes schommelen als ze loopt. Niets aanstootgevends aan, denk ik.

Die middag komen we aan bij een slaperig stadje. We bevinden ons vlak voor het Manti-La Sal National Forest (in de staat Utah) waar we een paar bezienswaardigheden willen bekijken. Bij een tankstation zorgen we dat de brandstoftank weer gevuld is. Tegelijk kunnen we ook de watertank weer volgooien en de vuilwatertank legen. Bij het tankstation is een restaurant en we besluiten daar een hapje te eten. We bestellen een burger met een salade. Het personeel loopt in een strak minuscuul topje met de naam van de keten en een zwart kort spijkerbroekje. Blijkbaar worden de meisjes aangenomen op borstomvang, want rondborstig zijn ze allemaal. We raken in gesprek met één van de serveersters die blijkbaar erg nieuwsgierig is naar de wereld buiten haar stadje. We vertellen dat we onderweg zijn naar de westkust en als we vertellen dat we uit 'The Netherlands' komen, wil ze echt alles weten. Ze vindt het maar knap dat we met zijn tweeën zo'n reis maken. 'Moet je ook doen, kom naar Europa!' roep ik. Het meisje zucht diep en staart naar buiten. 'Misschien...' zegt ze onzeker.

Als we uitgegeten zijn, rekenen we af bij het meisje en we geven haar een flinke fooi. 'Voor je reis door Europa!' zegt Nina.

We lopen naar onze camper als we iemand achter ons horen roepen. Het is een wat lange jongen, een beetje slungelig, met lang blond sluik haar. Hij heeft een rugzak onder zijn ene arm en een gitaar in zijn andere hand. 'Hè, hallo...' hijgt hij als hij dichterbij is. Nina en ik kijken elkaar vragend aan en wachten tot de jongen weer gaat praten. Hij zal amper achttien zijn, die jongen.

'Hoi, ik eeehhh... hoorde net jullie gesprek...'

Weer kijken we elkaar vragend aan, zijn we nou afgeluisterd?

'Nou eeehhh en ik hoorde dat jullie naar het westen gaan richting Utah en Las Vegas en zo...'

We knikken, niet begrijpend waar hij naartoe wil met zijn verhaal.

'Ik zoek eigenlijk een lift die kant op en ik vroeg me af...'

Er flitsen allerlei dingen door mijn hoofd en ik zie ook Nina afwegingen maken. Met gefronste wenkbrauwen denkt ze na. In het Nederlands en op zachte toon overleggen we met elkaar. 'Kijk, het maakt natuurlijk wel inbreuk op onze privacy, op alles...' zucht Nina. Ik weet precies wat ze bedoelt. Geen uitdagende spelletjes meer onderweg. Niet meer wijdbeens voorin zitten met een bloot nat kutje. Niet meer kijken hoe ik mijn kut laat zien terwijl ik aan het plassen ben.

'Maar aan de andere kant...' zeg ik langzaam...

Ik kijk naar de slungelige jongen. Hij glimlacht breed alsof hij zichzelf aan het verkopen is.

'Je bedoelt... hij heeft een piemel...' fluistert Nina. Ik knik.

'Oké, je mag mee...' Hak ik de knoop door. 'Maar het is niet alleen maar zitten, hoor, je moet ook dingen doen voor ons.' Wat dat zou moeten zijn, laat ik in het midden. 'Ooooh thank you, thank you... That's really very kind of you. I'm the happiest guy on earth' roept hij enthousiast. 'My name is Thomas...' En ook wij stellen ons voor.

Tien minuten later rijden we verder in de richting van het National Park. Eindelijk wordt het landschap ook gevarieerder, met "pinetree" bossen en hier en daar een bosmeertje.

Thomas blijkt een vriendelijke verlegen jongen, die overigens al zijn verlegenheid kwijt is zodra hij zijn gitaar ter hand neemt. Hij blijkt dit jaar te gaan studeren in Los Angeles, aan de University of Southern California. Als de zon onder dreigt te gaan, zoeken we een plek voor de nacht. Die vinden we in een bos zonder verder andere campers direct in de buurt. Het is een doodstil plekje. Thomas helpt met het koken en afwassen. Hij maakt een klein kampvuurtje en we zingen wat liedjes. Volgens Nina moet ik niet te luid meezingen want dat klinkt hartstikke vals. Thomas houdt wijselijk zijn mond, dat siert hem.

Normaal zouden we nu gaan douchen, maar ik voel wat ongemak bij mezelf. Aan de ene kant zou ik het willen doen, maar ik wil Thomas niet in verlegenheid brengen. Misschien is hij wel een rechtgeaard conservatief, die naaktheid als zondig ziet... Hoewel ik me niet kan voorstellen dat hij zo is. Ik zie zijn blik af en toe op één van ons gericht. Naar de schommelende borsten van Nina en naar mijn blote benen. Zonder een douche besluiten we tegen middernacht ons bed in te duiken. Thomas slaapt in het éénpersoonsbunkbed. Hij heeft een eigen slaapzak en wij hebben nog wel een kussen van de zithoek.

We poetsen onze tanden en ik trek snel mijn hemd aan en kruip op het bed. Even kijk ik naar Thomas die snel zijn blik afwendt. Ik glimlach in mijzelf en vind het leuk dat hij naar me kijkt, en naar Nina. Zij staat in haar blote tieten te rommelen in de kledingkast, op zoek naar een geschikt bloesje, het wordt een mouwloze met wijde armgaten. Ze klimt naast me op het bed. Thomas kijkt heimelijk naar hoe ze naast me kruipt. Haar ronde billen op hem gericht. Op onze beurt kijken wij hoe hij zich uitkleedt tot op zijn onderbroek en dan ook het bed in kruipt. Ik doe het bedlampje uit en het is helemaal donker. We wensen elkaar goedenacht.

Nog geen minuut later kruipt Nina dicht tegen mij aan. Ze fluistert in mijn oor. 'Zag je hem kijken?' Ik knik. 'Zag je hoe hij steeds naar onze borsten zat te staren? Volgens mij zit hij zich aan ons op te geilen...' Nina streelt mijn dijbeen met haar hand tot ze het zachte van mijn kutje raakt. Ze streelt mijn onderbroekje. Mijn kutje voelt warm en kleverig. De hitte van vandaag heeft het plakkerig gemaakt. 'Wedden dat hij nu zichzelf aan het rukken is?' hijgt Nina in mijn oor. Ik stel me voor hoe Thomas zijn piemel tevoorschijn heeft gehaald en hoe hij zich aftrekt. Ik ga op mijn rug liggen en mijn vingers zoeken haar slipje. Ze heeft net als ik haar benen iets wijd gedaan. Ik trek aan de stof zodat die in haar spleet dringt. Ze kreunt. Voorzichtig beginnen we elkaars kutje te vingeren. Mijn vrije hand streelt mijn borsten en ik laat mijn vingers met mijn tepels spelen. Alleen onze zware ademhaling verraadt waar we mee bezig zijn. Vlak na elkaar komen we nagenoeg geluidloos klaar.

De volgende ochtend ben ik niet als eerste wakker. Een zonnestraal komt door een raam binnen en valt over het bed. Voorzichtig open ik één oog. Ik lig half op mijn rug met één opgetrokken been. Langzaam kom ik bij mijn positieven. De camper, de reis en Nina... we zijn in de USA.

Dan zie ik Thomas kijken, hij heeft niet door dat ik wakker ben. Hij staart naar... mij? Zijn ogen gefixeerd op mijn kruis terwijl zijn arm rustig op en neer gaat. Ik volg zijn arm en zie hoe zijn slaapzak in gelijk ritme op en neer gaat. Ik lig half naakt, realiseer ik me. Ik begin te bewegen en onmiddellijk doet Thomas of hij slaapt. Terwijl ik overeind kom, zie ik hoe ik erbij lig. Door het gefrunnik en gevinger van vannacht zit mijn onderbroekje scheef en steekt een stukje van mijn kutje uit, inclusief mijn kuthaartjes. Nina ligt er al net zo charmant bij. Haar slip lijkt een string en zit helemaal opgerold in haar bilnaad.

Snel glij ik uit bed en pak een schone slip, een rokje, een strak hemdje en mijn toiletspullen. Ik glip naar buiten en kleed mezelf uit. In het gras pis ik snel mijn blaas leeg. Ondertussen bestudeer ik mijn slipje. Die is lekker vies, van neukslijm en van andere sapjes uit mijn spleetje. Dan zet ik de buitendouche aan en spoel me schoon. Nina stapt uit de camper en kijkt naar me. Ook zij kleedt zich uit. 'Hij zat zich vanochtend op ons af te trekken, Nina!'

Nina grijnst. 'Hij zat gewoon naar onze billen en mijn vieze slipje te kijken!' Ze maakt zich nat en zeept zich van top tot teen in terwijl ik mezelf afdroog en aankleedt. 'We moeten er iets mee, lieverd... ik heb wel zin in een pik. Ik wil wel zuigen en slikken...'

'Ik ook...'

Net op het moment dat Nina haar jurk over haar hoofd laat glijden, stapt Thomas de camper uit. Hij heeft lekker geslapen, vertelt hij.

Vanaf dan is de sfeer anders. Het spel is begonnen. Nina en ik strijden om zijn aandacht. Nina heeft haar decolleté dieper gemaakt door de jurk iets meer open te zetten. En dan ikzelf. Mijn dunne hemdje verhult niets van mijn "puffy nipples" tieten. Mijn rokje is zo kort dat je mijn slip kunt zien elke keer als ik me buk. Onder het rijden zet Nina haar voeten weer op het dashboard en laat haar jurk helemaal openvallen, tot op haar lichtgroene slip. Steeds weer vinden we een mogelijkheid om hem op te geilen door ons te bukken, of tegen hem aan te lopen.

'Mijn onderbroekje is nat...' zegt Nina aan het einde van de middag. Ze komt terug van het toilet. 'En dat komt niet van de plas...' ze zucht diep. 'Ik ben werkelijk de hele dag door geil...' Ze ploft naast me achter het stuur. Zij rijdt de laatste etappe van vandaag. Thomas zit achter ons op de zitbank van de eethoek. Ik til mijn rokje op en spreid mijn benen. 'Bij mij hetzelfde, Nina, hier ook een nat streepje...' wijzend op een donker langwerpig vlekje in mijn lichtgele katoenen slip. Thomas krijgt niets mee van het gesprek, maar hij vraagt zich waarschijnlijk wel af waarom ik tussen mijn benen kijk.

Die avond staan we aan een meertje. En waar een meertje is, zijn andere kampeerders en dat is jammer. Het is wel gezellig, want Thomas en zijn gitaar weten mensen naar ons kampvuurtje te lokken. Er wordt gezongen en gekletst. Naast het zingen en kletsen zijn er ook de "cowboys", een paar mannen die overdreven veel belangstelling in ons hebben. Ze staren naar onze tieten en volgen mijn benen naar mijn kruis. Dit tot ergernis van hun vrouwen. Maar die laatsten hebben gelukkig al snel in de gaten dat Nina en ik geen belangstelling hebben in hun mannen.

Om een uur of één 's nachts is het welletjes en doven we het vuur. Er is een simpel washok annex toiletgebouw waar we ons klaar maken voor de nacht. Het geile gevoel van de dag was een beetje weggeëbd, maar nu beginnen de vlinders weer op te vliegen. 'Ik heb zo’n zin in jou!' zeg ik tussen het poetsen door. Nina geeft me een kus. 'Ik ook in jou... en om eerlijk te zijn... ik heb ook gewoon zin in een pik en zaad...'

'Een pik kunnen we delen, Nina,' stel ik voor. Ze knikt. 'Ik heb wel een idee...' Ik fluister mijn idee in haar oor.

'Ooooh, wat gemeen!' zegt ze met een knipoog.

Nina en ik hebben niets anders aan dan een slip en een wit hemdje. Overdreven lang paraderen we door de camper om zogenaamd nog iets op te ruimen. Nina leunt over de tafel met haar kont naar achteren en bestudeert zogenaamd de kaart met de route voor morgen. Heimelijk koekeloert Thomas naar ons. Hij ligt al in zijn bed. We willen zijn lustlevel tot de max vullen. Ik ga tegen Nina aanhangen en druk mezelf tegen haar zachte lijf. Haar warmte maakt me nog opgewondener dan ik al was.

'Kom, naar bed.' Ik streel langs haar tieten met mijn arm. Haar tepels zijn stijf en ik weet dat zij dezelfde opwinding voelt. Nu afwachten of Thomas in de val trapt. Maar eerst het laatste kunststukje voor het licht uit gaat. Ik trek mijn slipje in mijn bilnaad en klim op het bed. Mijn billen richting hem. Nina volgt mij. Twee kontjes zijn kant op. Het moet een mooi gezicht zijn. Dan vlijen we ons op het bed, wensen we elkaar goede nacht en doe ik het licht uit.

Het is donker... Onmiddellijk voel ik Nina haar handen over mijn lijf. Ze hijgt zachtjes. Maar ook zij weet dat we ons moeten inhouden. We geven hem vijf minuten, niet meer. Ik tel de minuten zachtjes in mijn hoofd. Dan knip ik de lamp aan.

Thomas ligt op zijn rug. Een grote pik steekt recht omhoog. Een stijve piemel met een blote roze natte eikel. 'Geilllllll...' zucht ik ademloos. In een reflex trekt hij de slaapzak over zich heen. Maar het is te laat, we hebben hem betrapt.

Nina glijdt van haar matras en ik volg haar op de voet. Samen staan we voor zijn bed en met een handige ruk trekt ze de slaapzak van hem af. Zijn slip is naar onderen geschoven tot op zijn dijbeen. In zijn vuist heeft hij zijn stijve piemel. Zijn voorhuid strak naar achteren getrokken waardoor zijn eikel ontbloot is. Uit zijn plasgaatje komt een druppel voorvocht. Een rilling trekt langs mijn rug omhoog. 'Naughty boy!' zeg ik streng terwijl ik naar zijn pik blijf kijken.

Dan maak ik toch mijn blik los van zijn staaf en kijk naar hem. Zijn ogen zijn groot, verschrikt en vol schaamte. 'Playing very naughty games!!!' gaat Nina er nog een keer overheen. 'You deserve a punishment!' zeg ik. Nina kijkt mij verbaasd aan. Het zinnetje kwam zomaar in me op.

'Take off your underwear and get out of bed!' Gehoorzaam klimt Thomas uit zijn bed. Poedelnaakt staat hij voor ons. Zijn pik is massief en keihard. Hij wijst met een kromming omhoog. 'Come with me!' ik loop hem voor naar de pantry. Nina daar weer achteraan. Onderwijl vis ik uit de wasmand diverse slipjes van de afgelopen week. Dan draai ik me om, net of ik iets zoek. Uiteindelijk laat ik mijn blik op zijn piemel rusten. 'Aaaah...' Ik hang de slipjes aan zijn heerlijke piemel. 'Die ga jij lekker voor ons wassen. You are going to wash this for us, now!!! ' Zo is Thomas even later druk aan het spoelen en soppen. Kleurige slipjes die hij een voor een wast. 'And now you hang it on the washing line outside!'

We staan in de deuropening te kijken hoe de naakte Thomas onze slipjes aan een waslijn tussen twee bomen ophangt. De buitenlamp van de camper maakt het allemaal goed zichtbaar voor ons. Dan komt hij weer binnen. Zijn pik hangt er inmiddels een beetje treurig bij en kan wel een oppepper gebruiken. Nina sluit de deur achter hem. 'Sorry, girls...' begint hij.

We beginnen heel hard te lachen. Even kruisen onze blikken elkaar en dan zakken we beide door de knieën vlak voor hem. Ondeugend kijken we naar boven terwijl we onze monden openen. Nina en ik likken zijn piemel, die meteen een beetje opveert. Met mijn vingers schuif ik zijn voorhuid wat naar achteren en ik zuig op zijn eikel.

'Hmmmmm' kreun ik.

'Hmmmm' kreunt ook hij.

Nina neemt het van me over en onder onze ogen vullen de zwellichamen zich met bloed, waardoor zijn pik zich andermaal opricht. Ik voel de geilheid en ik voel plezier. Dat ik met mijn vriendin nu een jongen verwen. Dat we samen zijn pik delen.

Om beurten pijpen we hem. Ik laat mijn tong over zijn eikel flitsen en dan neem ik hem dieper, vervolgens neemt Nina het van me over. Thomas beweegt met zijn heupen mee. We hebben steeds oogcontact. Die blik van hem herken ik bij veel jongens. Vooral als je je voor het eerst uitkleedt voor iemand. Als het hem duidelijk is dat hij je mag nemen. Het is pure begeerte en geile lust. Nina laat zijn pik smakkend uit haar mond glijden. Dan staan we op, alsof we het afgesproken heb. We duwen hem naar achteren. In de richting van ons bed. Het bed waar de meisjeshoning rijkelijk heeft gevloeid de afgelopen dagen en waar nu weer zal gaan vloeien.

Nina fluistert iets in mijn oor. Ik knik en we kruipen op het bed. Nina pakt een flesje uit het kastje boven het tweepersoonsbed. Ik kijk naar Thomas, die ons als een braaf hondje is gevolgd en ons nog net niet met de tong uit zijn mond aankijkt. Ik streel mijn lichaam en kijk hem geil aan. Ik begin mijn slipje te strelen.

'Oooohhh jaaaa...' Mijn vingers duwen het katoen van mijn broekje in mijn spleet. Ondertussen pak ik met de andere hand een groot badlaken en Nina legt die op het witte laken. 'Hier is de olie, druppel die maar over onze lijven.' Met moeite haal ik mijn hand los van mijn hunkerende kutje. Van de warme stof. 'Maar dan moeten we wel in ons blootje zijn, natuurlijk...' hijg ik. Ik kijk naar zijn steigerende pik die nog steeds nat is van ons speeksel. Ik trek mijn hemd uit en grijp even mijn tietjes vast. Zachtjes knijp ik ze tot puntjes. Ik kijk naar Nina, haar ademhaling gaat ook snel.

Ook zij voelt de sensatie van de opwinding. Ze wipt met haar billen omhoog en schuift haar slip onder zich vandaan. Thomas zijn pik zwiept zachtjes heen en weer. Nina legt haar slipje tussen ons in en trekt dan haar hemdje uit, ze is helemaal naakt. 'Nu jij je broekje!' Haar stem klinkt fluisterschor. Ik knik, ga op mijn rug liggen en haak mijn duimen onder het broekrandje. Ik slinger mijn benen omhoog en trek handig mijn broekje uit. Met opgetrokken knieën lig ik daar. Nina leunt tegen mij aan en legt haar handen om mijn knieën die ze zachtjes uiteen duwt. Hij kijkt nu recht tussen mijn benen, recht in mijn kutje. Nina kijkt ook naar mijn spleetje. 'Nou, komt er nog wat van? Sprenkel de olie op haar.' Nina geeft het flesje aan Thomas. Aarzelend druppelt hij de olie op mijn borst. 'Het bed op!' commandeert Nina.

Dan begint een heerlijk geil spel. Langzaam smeer ik de eerste druppels over mijn huid. Nina helpt mee. Thomas zit naast me op zijn knieën, zijn stijve pik drukt tegen zijn buik als hij naar mij toebuigt. Hij sprenkelt nu olie op mijn borsten terwijl hij aarzelend zijn hand uitsteekt en mijn zachte bollen voelt. 'Doe maar!' hijg ik aanmoedigend. Nog meer olie op mijn buik. Nina streelt het verder omlaag en door mijn schaamstreek. 'Ooooh ja...' Mijn hand laat ik van mijn lijf glijden en ik pak Thomas’ heerlijke paal. Hij is ook zo heerlijk hard!

'Nu haar kutje!' hoor ik Nina zeggen. Thomas daalt af en zijn vingers strelen de gladde huid tussen mijn schaamlippen. Op en neer en weer op, tot over mijn clitoris. Zijn vingers drukken de binnenste schaamlipjes zachtjes tegen elkaar Zodat het een lapje roze vlees is. Ik zucht en kreun terwijl ik mijn vuist op en neer laat bewegen over zijn penis. Langzaam trek ik hem af.

Mijn adem versnelt en ik sluit mijn ogen om mijn wereld te verkleinen. Vier handen strelen mijn huid. Vingers spelen met mijn tepels en clit en mijn hand omvat die harde warme neukstaaf. De warme lust welt op als hete lava uit een vulkaan. Mijn heupen draaien snellere rondjes en de handen volgen. Hij laat zijn vingers in mijn kutje glijden.

'Nu ik!'

Het stopt! Het stopt... 'Neeeeeeeeee' kreun ik 'Niet nu al...'

De handen laten me los, Nina is onverbiddelijk. 'Nu ik...' Ze geeft me een zoen op mijn hoofd en fluistert dat ik geduld moet hebben. Nog licht in het hoofd kom ik overeind. Ik heb Thomas' lul nog steeds vast.

'Allemachtig, waar ben ik beland?' vraagt hij zich mompelend af. Nina duwt mij zachtjes opzij en gaat op mijn plaats op de handdoek liggen. Ze pakt het flesje met olie en geeft dat aan Thomas. 'Smeer me maar in!' zegt ze en ze kijkt ons één voor één aan.

Ik laat zijn penis los. Op één of andere manier is die ook glanzend van de olie geworden. Zijn harde paal heeft een soort kromming naar boven en ik ben benieuwd hoe hij in me zou voelen. Die gedachte doet me sidderen.

'Ik wacht!'

'Doe maar...' fluister ik naar de jongen en ik concentreer me nu volledig op het genot van Nina. Ze ligt daar voor mijn knieën, met Thomas aan de andere kant. Ik bekijk het meisje voor me. Haar huid is een beetje gebruind, behalve twee driehoeken over haar tieten en de driehoek tussen haar benen. Ze heeft een wellustig en geil lichaam, vind ik. Thomas sprenkelt olie op haar bovenlichaam, precies op de plek van haar borstbeen, tussen haar borsten. Ze schrikt even als de koele olie haar huid raakt. Dan beginnen we de olie te verdelen. De hele ruimte vult zich met de geur van de olie. Onze handen bewegen bijna synchroon aan elkaar. Onder mijn vingers voel ik haar tepel verstijven. Nina zucht en drukt haar hoofd dieper in het kussen. Haar lange haren liggen uitgewaaierd rond haar hoofd. Weer laat Thomas wat olie uit het flesje lopen. Het straaltje trekt een spoor over haar buik en opnieuw smeren we haar zachte huid in. Een hand gebruik ik om haar borst te masseren en de andere streelt de zachte huid van haar buik tot net bij de grens van haar schaamhaar.

Nina haar hand heeft de pik van Thomas gevonden. Ze trekt hem langzaam af. Nu zijn haar benen en dijen aan de beurt. Ik pak haar bij een knieholte en trek deze naar mij toe. Ze voelt heet nu haar been tegen mij aan leunt. Ze trekt haar andere been ook iets op. De olie wordt verdeeld tot alles glimt, op haar geile driehoekje na. Heel even maken Thomas en ik oogcontact. Ik knik naar Nina haar kutje, naar het plukje schaamhaar op haar heuveltje en haar mooi gladgeschoren schaamlippen. Een straaltje olie loopt in haar kuthaartjes.

Nina haar ademhaling versnelt en ze kreunt zachtjes zodra onze vingers haar opnieuw raken. Eerst is haar venusheuvel aan de beurt en dan strelen onze vingertoppen haar lies, steeds haar schaamlippen en dus haar vulva mijdend. 'Oooooh Hmmmm, wat heerlijk...' zucht Nina. Net als ik kijkt ook de jongen naar haar kutje, die zich door onze massage langzaam opent. Door de zachte druk die we geven, wijken de schaamlippen. Haar vulva vult zich met haar neuksap. Dan begin ik met haar kut te masseren. Nina reageert heftig. Haar heup schiet omhoog en ze stiet een kreetje uit. Dan komt de ontspanning terug en kreunt en zucht ze terwijl ik haar vinger. 'Oooooh ja, ooooh hmmmm...' Thomas laat een vinger in haar neukgaatje verdwijnen.

Haar geilheid is zo zichtbaar. Nina is volledig in zichzelf gekeerd, dronken van lust ondergaat ze onze aanrakingen. Haar tepels zijn stijf en haar heupen draaien de rondjes in het ritme mee. Het ritme dat Thomas en ik bepalen. Inmiddels heeft hij twee vingers in haar spleetje gestoken. Haar mooie dikke en natte schaamlippen glanzen van het sap. Ze duwt haar bekken omhoog en haar benen beginnen te trillen.

Ik trek mijn hand terug en pak die van Thomas. Ruw trek ik zijn vingers uit haar kut. 'Stop!'

Nina laat zich terugzakken op het matras. Vertroebelt kijkt ze me aan. 'Neeeeeeeeeeee' zucht ze. Maar ze weet het. Ook zij moet wachten.

Ik kruip over haar heen en ga tussen haar benen liggen. Mijn buik drukt op haar natte schaamstreek. Mijn tieten drukken op haar buik. We kijken elkaar aan. We moeten naar de volgende fase van het spel.

Langzaam komt Nina weer een beetje op adem, maar ik weet dat dat geile en tintelende gevoel blijft. Ik voel me ook nog steeds geil en verlang naar één ding: bevrediging!

'Nu is Thomas aan de beurt!'

'It's your turn!'

We maken de handdoek vrij voor Thomas. Hij moet er ruggelings op gaan liggen. Zijn pik ligt indrukwekkend lang en stijf op zijn buik. Nina en ik vlijen en glijden tegen hem aan. Onze huid, glad van de olie, drukken we tegen hem aan. Zijn pik strelend en zijn gezicht kussend en likkend. Mijn natte schaamstreek druk ik tegen zijn dijbeen. Hij moet de nattigheid voelen op zijn huid. Zijn armen heeft hij om ons heen geslagen en hij drukt zich tegen ons aan.

'Wie gaat hem berijden?' vraag ik.

'Zal ik de cowgirl zijn?' vraagt Nina.

Wederom komen we in beweging. Ik posteer me achter het hoofd van onze lifter. Nina kruipt over hem heen en gaat schrijlings op zijn bovenbenen zitten. Ze pakt de pik van zijn buik en vraagt mij om hem te pijpen. Nina trekt zijn voorhuid strak naar achteren en ik buig me over hem heen. Mijn kutje hangt zo'n beetje boven hem. Hij kan recht in mijn geile poesje kijken. Ik steun op mijn armen en buig verder voorover totdat mijn lippen zich rond zijn eikel sluiten. Mijn tong streelt zijn roze top. Thomas kreunt. Hij smaakt zo lekker... Langzaam begin ik hem te pijpen. Nina haar handen vinden mijn borsten, haar vingers trekken zachtjes aan mijn tepels. Niet heel lang, want Nina wil hem neuken.

Ik kom overeind en bekijk hoe Nina zich behendig, gehurkt, boven hem positioneert. Zijn eikel laat ze door daar natte volle schaamlippen glijden tot die precies onder haar neuktunneltje staat. Heel even staat alles stil, voel je de spanning in beide lichamen. Dan laat ze zich over hem heen zakken. Het gaat makkelijk, zij is nat en hij is hard.

Het neuken gaat hard en snel, zonder gêne. Haar volle billen kletsen op zijn slungelige lichaam. Ze gilt en kreunt telkens als hij diep in haar is. Nina haar borsten zwaaien zwaar heen en weer. Ik kijk en geniet van de pornofilm die zich live voor me afspeelt. Ik heb mijn benen wijd en vinger mijn kutje. Nina haar ritme versnelt haar hijgen wordt heviger en ongecontroleerder.

Ze gooit haar hoofd in haar nek. Haar haren plakken aan haar schouders en gezicht. Zweetdruppeltjes parelen tussen haar tieten door naar beneden. 'Jaaaaaaahhhhhh...' Voor mijn ogen komt mijn vriendinnetje klaar. Het meisje dat ik al jaren ken... van een speelkameraadje en vriendin naar een geil neukbeest die de pik van een vreemde jongen berijdt.

Ze glijdt van hem af. Uitgeteld ligt ze naast hem. Ik schuif iets over Thomas heen. Ik laat mijn kutje precies boven zijn hoofd zakken. Hij slaat zijn armen over mijn heupen en zijn vingers trekken mijn billen uit elkaar. Tegelijk voel ik zijn tong mijn kutje likken. Ik kreun. Thomas heeft vaker een meisje gelikt. Hij vindt de juiste plekjes. Ik leg mijn hoofd tegen zijn pik aan. Langzaam streel ik zijn mast en langzaam likt mijn tong over zijn schacht. Ik proef Nina. Haar smaak kleeft aan hem. Het is heerlijk.

Voor ik er erg in heb, voel ik hoe mijn lijf zich opmaakt voor een orgasme. Iets dat ik nog niet wil. Ik wil klaarkomen terwijl hij diep in me zit. Ik kom overeind en schuif naar voren. Ik steek mijn kont naar achteren en druk mijn kut tegen hem aan. Ik trek een nat spoor over zijn buik, tot mijn klitje zijn eikel raakt. Ik voel hoe Thomas siddert. Ik kom iets omhoog en pak zijn pik vast. Ik laat Thomas naar mijn kontje kijken en trek mijn billen open. Hij kijkt en hij ziet hoe ik zijn eikel tussen mijn lippen zet. Dan schuif ik over hem heen.

'Ooooooooooh' gil ik. Zijn eikel, zijn pik glijdt in me. Zijn hardheid masseert mijn vaginawand. Mijn neuksap maakt dat het makkelijk gaat. Dan begin ik met mijn kont op en neer te wippen. Zijn pik duwt hard tegen mijn binnenwand aan. Ik sidder elke keer als hij in en uit me glijdt.

Nu ligt Nina wijdbeens naar ons te kijken. De vier vingers van haar hand masseren haar clit en haar schaamlippen. Haar hele schaamstreek is nat van sekssap.

Ik leun op mijn armen en laat mijn kont op en neer gaan. Mijn tieten klotsen tegen elkaar aan. 'Oooooooh jaaaa, neuk me!' gil ik.

Thomas heeft mijn heupen vast. Zijn duimen duwen zich tussen mijn billen en trekken die uit elkaar. Zijn ogen zijn gefixeerd op zijn pik die diep in het meisje op hem glijdt. 'Ooooh jaaaaa...' ik voel hoe mijn spieren spannen. Ik kantel mijn bekken nog meer zodat mijn clit steeds hard tegen zijn schaambeen kletst. 'Ooooooooo hmmmmgggnnnnnnnnn!'

Dan begint Thomas te kreunen en duwt hij zijn bekken omhoog terwijl ik de neergaande beweging maak. In en uit... in en… 'Here it comes...' kreunt hij. Zijn warme zaad wordt schoksgewijs in mijn vagina gespoten. Ik voel de warme vloeistof mijn strakke kutje vullen. Het is het laatste zetje.

Die heerlijke golf van lust neemt het over. Mijn spieren verslappen en trekken aan zonder dat ik nog enige invloed kan uitoefenen. De lust regeert en bepaalt. De kleurexplosie in mijn hoofd maakt dat ik me duizelig voel. Mijn armen bieden geen steun meer en ik laat me voorovervallen op het matras terwijl mijn spieren nog samentrekken en mijn kutje nog pulseert.

Handen strelen mijn huid en ik rol op mijn zij. Nina opent mijn benen. Haar vingers spelen met mijn schaamhaartjes en dan spreidt ze mijn schaamlipjes. Nat van de opwinding. Dieproze van mijn kut en het wit van zijn zaad dat met elke puls nog uit me drupt. Ze bukt en begint me te likken. Ze likt het zaad tussen mijn lippen weg.

Ik tintel en ik voel me loom. Nina likt mij schoon... en ik wenk Thomas. Hij moet dichterbij komen. Ik wijs op zijn pik, die nog altijd half hard is. Ik open mijn mond en hij legt zijn natte eikel in mijn mond en zachtjes begin ik hem te zuigen. 'Hhhhmmmmmm' kreun ik zachtjes. Ik proef zijn sperma en gulzig sabbel ik hem schoon. Naast zijn sperma proef ik ook Nina en mijn eigen kutje. Ik sluit mijn ogen en alles vervaagt weer in een mist.

Pas de volgende ochtend word ik wakker na een diepe slaap zonder dromen.

De ochtend en de dagen erna verlopen in een roes, vol ontembaar gevoel van geilheid en wellust. Afwisselend laten Nina en ik ons door Thomas neuken. Er zijn momenten waarop we de eenzaamheid opzoeken om ook buiten naakt te zijn. Maar dat vertel ik misschien eens in een nieuwe serie.
Trefwoorden bij dit verhaal: Cumshot, Lesbienne, Lift, Pijpen, Sperma, Trio, Vakantie, Vriendinnen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Groepsseks sexverhalen!
 
Seks Duinen MaspalomasDoor: Amber Hot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Billen, Borsten, Condoom, Duinen, Kontje, Kut, Kutje, Likken, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Pik, Sperma, Squirten, Vingeren, gran canaria, maspalomas,
" i In het hotel kwamen we John weer eens tegen bij het ontbijt. Hij was intussen al bijgekomen van mijn gluurpraktijken toen hij in onze kamer met mijn vriendin Els stevig aan het neuken was. i Hij kwam zelfs bij ons zitten aan het tafeltj..."
17-07
9
Mijn Eerste GangbangDoor: Megan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gangbang,
"Hoewel dit deel eigenlijk een vervolg is op de reeks De Trein Gemist is, kan het ook los gelezen worden. Het is maandag en hartje zomer, de kinderen zijn op va..."
14-07
9.1
De Politie Is Je Beste Vriend - 1Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Oraal, Pijpen, Politie, Vuistneuken,
" i LET OP. Dit verhaal kan schokkende scenes bevatten. i Wagen 43, heb een 10.30 bij jullie in de buurt. De stem van de meldkamer kraakte door de auto en haalde Tom uit zijn overpeinzingen. Hij pakte de portofoon. Hier wagen 4..."
14-07
8.1
Ontboezemingen - 8: KwartetjeDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Kwartet, Slet, Sletje,
"Het is ondertussen al laat en Sofie zegt Laten we samen ontspannen en onze hoofden leegmaken. Ik weet een strandfeestje in de buurt. Dat klinkt perfect, antwoord ik. Ik leg mijn laptop en spullen snel op mijn hotelkamer, trek een verlei..."
12-07
9.2
Nederland - RoemenieDoor: Timio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje, Voetbal, Weddenschap,
"We waren inmiddels 5 jaar getrouwd, mijn Roemeense vrouw Maria en ik, Josh. Ik had haar leren kennen op vakantie en voelde meteen een klik met haar gelukkig was het wederzijds. Na die heerlijke vakantie en een lange periode van app en mailcontact wa..."
10-07
9.2
Op Bezoek Bij Ruud En Moniek - 3Door: Blauwvinger68
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Wap,
"Nadat iedereen heerlijk gesext had werd het tijd om bij te komen en beetje te chillen. Een ronde warme thee liet ons weer lekker in de wap komen en we lagen lekker naast elkaar te genieten van de muziek, Angela en ik knuffelden elkaar, Ruud l..."
06-07
9.2
Mijn Eerste Orgie Dat Er Maar Vele Mogen Kom...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Dp, Dubbele Penetratie, Orgie,
" i Mijn man neemt me het eerst mee naar een orgie. i Mijn man Joost komt laat thuis ik zet lichtelijk ge rgerd het eten op tafel een slaschotel met gebakken aardappels, beetje bruin omdat ze te lang in de oven hebben gestaan, hij valt aan ..."
03-07
8.9
Verlangen Naar Seks - 3Door: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Neuken, Oraal, Plas, Plassen, Verlangen,
"Noot voor de lezer. De eerste twee delen van Verlangen naar seks zijn geschreven vanuit het ik perspectief. Om u als lezer beter te kunnen identificeren met de hoofdpersoon stel ik haar aan u voor. Amanda. Wild schudde Amanda haar hoofd e..."
03-07
8.3
Verkeerde Keus - 5Door: Geert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Geeske had er behoorlijk werk van gemaakt, wat stuurde ze mij van Funda een woningen toe, wij zijn beide op het platteland opgegroeid, en wist haast wel zeker dat zij ook geen belangstelling had voor een appartement. Van de 15 wat zij mij to..."
01-07
8.4
Om-mantra & Tantra-seksDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Tantra, Waargebeurd,
"Op 16 jun 2017 was ik 16 17 jaar oud en weer samen met de hele familie naar onze nudistencamping bij Castellane in Zuidoost Frankrijk. Onze ouders komen er al eeuwig en wij, kids ik heb een jaar jongere broer, Thomas en twee jaar jongere zus, Laur..."
30-06
8.9
 
Klik hier voor meer...