Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Jeroticus
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 11329
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 8 minuten | Lezers Online: 1
Als het mooi weer is fiets ik graag, op mijn racefiets, naar het Laakse strand om daar even lekker de wind om mijn ballen te laten waaien. En ja, ik doe mijn ogen niet dicht. Af en toe zijn er mooie dames te zien, maar er zitten (en lopen) altijd vooral mannen. Dat is allemaal ok, ook een pik vind ik wel mooi om te zien. Ik ben gewoon hetero getrouwd, maar krijg mijn vrouw niet mee naar wat voor naaktstrand dan ook. Ze weet ook eigenlijk niet dat ik dit doe; ze zou het maar gek en verdacht vinden.

Soms kom je een medefietser tegen, die dezelfde kant op fietst en dan fiets je een tijdje met elkaar op. Om de beurt op kop. Zo ook deze warme zomerdag in Juni. We reden al vanaf even voor Nijkerk met elkaar op en bleken steeds dezelfde kant op te gaan. Veel woorden werden er niet gewisseld.

We naderden het punt op het fietspad waar het naaktstrand begon en ik had daar toch wel zin in.

Dus ik besloot hem te laten gaan. Ik riep iets van bedankt en hoi, hij stak zin hand op en ik minderde snelheid en fietste het strandje op. Het is eigenlijk geen strand maar een langgerekte strook aan het Eemmeer met veel bossages. Ook tussen het strand en het fietspad.

Ik fietste langzaam over het paadje, op zoek naar een plekje, op discrete afstand van anderen, om te gaan zitten. Toen kwam vanuit een paadje door de bosjes tussen strand en fietspad mijn wielermaatje van net het strand op fietsen. Precies waar ik ook was. We keken elkaar aan en begonnen te lachen.

We hielden halt en deelden hoe grappig het was dat we allebei hetzelfde doel bleken te hebben. Het voelde een beetje raar om nu weer uit elkaar te gaan en uiteindelijk besloten we een eindje verderop te gaan zitten.

We zetten onze fietsen neer. Ik zei tegen mezelf dat ik een naturist was en niet moeilijk moest doen over naakt zijn nu, en begon mijzelf uit te kleden. Eerst mijn sokken en schoenen en toen mijn bovenkleren. Hij volgde, en uiteindelijk trokken we alle twee onze wielerbroeken uit. Het voelde wel vreemd, zo dicht bij een andere naakte man. Hij had een mooi slank lijf en ik zag ook een mooie piemel hangen. Het gaf me een raar gevoel zo dicht naast een best wel goed uitziende naakte man te staan. Het kostte me moeite mijn blik van zijn geslacht weg te halen. Ik keek op en merkte dat hij naar die van mij stond te kijken. Hij schrok even en legde toen zijn shirt op de grond en ging er op zitten. Ik ging op mijn shirt naast hem zitten. We begonnen een gesprek over koetjes, kalfjes en fietsen.

Het was niet druk, maar af en toe liep er iemand langs. Op een goed moment kwam er een man langs lopen, best wel vrij dicht langs, met een piercing door zijn lul en wat andere ijzerwaren om zijn zaakje.

Toen hij vlak bij ons was kwam ie nogal opzichtig aan zijn lul en liep toen weer door. Ik keek mijn fietsmaatje met een vragende blik aan. "Dat is code" zei hij, "voor: je mag wel even aan mijn pik zitten". Dat was nieuw voor mij. Ik lachte en zei dat ik nog niet eens morsecode kende, laat staan dit, maar dat ik het zal onthouden.

Zo ging de tijd nog even verder, ik genoot van de zon en ook een beetje van dat lijf en vooral die pik vlak naast mij, dat moet ik wel toegeven. Er kriebelde wat gras aan mijn ballen en ik krabbelde even de jeuk weg. Mijn buurman zei "Ha!", begon te lachen en legde pardoes een hand op mijn pik en speelde er even mee. "Code!" lachte hij. Ik was nogal overrompeld, door de daad en ook doordat het best wel lekker en geil voelde. Mijn pik, in zijn altijd autonome reacties, begon zelfs iets te groeien. "Of wil je niet?" vroeg hij.

Ik kon niets zinnigs bedenken en knikte van ja want het voelde te goed. "Fijn", lachte hij, "dan ga ik nog even door". En dat deed hij. Met een hand trok hij mijn pik en masserde mijn ballen, met de andere pakte hij mijn hand en legde die op zijn halfslappe pik. Dat voelde zonodig nog geiler; ik had mijn hele leven alleen nog maar mijn eigen pik gevoeld. Het was heel geil om zo ineens een andere te voelen. Ik speelde er een beetje mee en voelde hoe ie onder mijn handen begon te groeien. Nu zuchte hij: "goed zo, dat doe je goed, lekker". Ondertussen hield ik ook het strandje in de gaten.

Gelukkig kwam er niemand langs. Ik gaf me over aan het gevoel en aan het trekken aan zijn pik, die nu keihard was. Hij produceerde al voorvocht dat ik over zijn eikel smeerde waardoor zijn pik nog soepeler door mijn hand gleed. Plots begon hij neukbewegingen te maken en te kreunen. Hij ging komen! Ik keek naar zijn eikel en zag twee, drie stralen sperma er uit schieten. Wat een geil gezicht bij een ander. Ik molk de laatste restjes zaad uit zijn pik, zoals ik dat ook al zo vaak bij mezelf had gedaan. "Dat was heerlijk" zuchte hij. "Nu jij". Voor ik er erg in had boog hij zich over mij heen en nam mijn pik in zijn mond. Mijn vrouw vindt pijpen vies en ik had al bedacht dat die porno scenes aan mij voorbij zouden gaan, maar nu werd ik ineens gepijpt. Door een man. In het openbaar! Het kan verkeren. Het voelde heerlijk. De warmte, zijn tong, een hand om mijn ballen, een hand om mijn staaf. Hij zoog me nu hard en ik voelde dat ik ging komen. Hij voelde het ook, stopte met pijpen en trok me naar mijn hoogtepunt. Ook mijn pik produceerde in heftige schokken een lading zaad, terwijl ik even helemaal van de wereld was.

Toen ik weer bijkwam zag ik diezelfde man van even terug op een paar meter van ons vandaan als een bezetene aan zijn enorme harde paal trekken, zijn blik strak op ons gericht. En daar ging ook hij kreunend spuiten. Weer een lading sperma op het strand. Toen hij klaar was mompelde hij iets van bedankt en liep weg.

We zaten nog even na te genieten, spelend met onze eigen verslappende pikken. Hij zei dat hij dit hier wel vaker had meegemaakt. Meestal als kijker, maar nu een keer als middelpunt. Dat verklaarde wel een hoop: hij was duidelijk meer ervaren dan ik. Ik zei dat dit mijn eerste bi-ervaring was, hoewel ik niet wist of dit nu betekende dat ik bi was. Hij zei: "dat is maar een labeltje: pik is pik en geil is geil".

Dat was een leuke voor Loesje geweest.
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Cuckold, Cuckolding, Fietsen, Naaktstrand, Pik, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Bi sexverhalen!
 
Ouder Bi Stel Mmv - 2Door: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Pervers, Plas, Plassen, Trio,
"Het was weer mooi en warm weer dus zat in mijn korte broekje in de achtertuin koffie te drinken en mijn mail te lezen en zag dat ik een mailtje had gekregen van jannie en henk, ik opende het en er stond in dat ze weer wouden afspreken. Ik be..."
22-07
8.2
Slapen In De Meidentent - 6Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Naturisme, Orgasme, Plas, Plassen, Strapon,
"Mijn hoofd tolde nog lichtelijk van ongeloof, terwijl ik na genoot van wat me net voor het eerst overkomen was. Nog goed herinner ik me de sterrenhemel, terwijl ik naakt zittend in het gras naar boven staarde. Van schaamte of achterdocht dat iemand m..."
20-07
9.6
Slapen In De Meidentent - 5Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamperen, Naakt, Orgasme, Tent,
" Ohjee waar ben ik weer aan begonnen Silkes stem trilde zoals ik haar nog niet vaak had gehoord. Ik ga je laten lieverd, ben echt doodop, probeer er maar van te genieten, het komt vast goed fluisterde Tasja en even merkte ik h..."
18-07
9.5
BespiedenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Buurjongen,
"Met de hoofdtelefoon op, en vast spannende beelden op de laptop, zag ik hem spelen met een flinke paal Alleen een shirtje aan, en dat machtige ding hard kalm door zijn hand glijdend, terwijl hij met open mond keek naar wat daar te zien was...."
16-07
7.4
Slapen In De Meidentent - 4Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gluren, Opdracht, Vingeren,
" H Sil, slaap je Nee veel te warm hier En bij jou Ook warm enneh ook wel een beetje nat. Hihi Mijn hand zat daarnet ook al in me slip. De mijne spant al rond mijn knie n. Oh echt ..."
16-07
9.5
Slapen In De Meidentent - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Massage, Naakt, Orgasme, Zwembad,
"Al vanuit de verte zag ik hoe Tasja stevig aan het smeren was geslagen. Hoewel ik zelf nog maar net afgekoeld was, voelde ik de zon alweer branden. Alsof het frisse zwembadwater me alweer aanriep. Met ons wit vel waren we wel vaker verbrand geweest, ..."
15-07
9.4
Slapen In De Meidentent - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Plas, Plassen, Tieten, Zwemmen,
"Hoewel ik geen idee had, wat Silke van plan was, riep het de wildste idee n bij me op. Zou ze me vandaag bij mijn short vastnemen en die met een ruk naar beneden maaien Of me stiekem begluren terwijl ik me aankleedde of stond te pissen Misschien zo..."
14-07
9.1
PiemelpapDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Leraar, Pijpen, Spuiten, Zuigen,
"Tegenwoordig een stuk minder, maar vroeger had ik nog wel eens een date met een man. Liefst een sportieve. Soms kwam ik deze tegen op Internet, dan weer gewoon in de kroeg of op een vakantiepark, de meesten wel, denk ik nu. Vroeg wandelend langs huis..."
12-07
7.7
Slapen In De Meidentent - 1Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Kamperen, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Vingeren, Zus,
"En nog wel te zeggen dat ik onbeschrijfelijk intens had toegeleefd naar deze week. Wat had ik er nu spijt van dat we niet de grote familietent met meerdere slaapcompartimenten of een aparte tent voor mij hadden meegenomen. Het was sowieso al erg laat..."
11-07
9.4
Op Mijn Knieën Likte IkDoor: De Friemelaar
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buitensex, Likken,
"Op een warme zomer dag liep ik een beetje ge rgerd een rondje om een groot landhuis. Ik moest hier een pakketje bezorgen En ondanks de vele deuren die ik zie zie ik geen brievenbus of deurbel. Er staan wel auto s op het erf, dus ging ik er v..."
11-07
7.8
 
Klik hier voor meer...