60.338 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 5643x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Meesteres In Huis - 10
Sinds ook Madam Sandra, de leidinggevende van Gerrit, zich bij de meesteressen had gevoegd, was Gerrit nergens meer veilig. Zowel thuis als op zijn werk werd hij vernederd, maar vreemd genoeg begon het te wennen. Slaaf Gerrit accepteerde zijn lot en begon er zelfs steeds meer van te genieten om zijn meesteressen nederig te dienen. Iedere week deed hij beter zijn best en uiteindelijk gebeurde wat Gerrit al lang niet meer verwacht had.

Op een dag kwam hij bij zijn meesteressen melden dat hij zijn klusjes klaar had. Natuurlijk zou er straf en vernedering volgen, want voor meesteres Joyce was het nooit goed genoeg. Nederig kroop hij naar haar toe.

Joyce zat aan tafel in haar rode korte leren rokje en eronder droeg ze heerlijke nylons. Gerrit probeerde er niet te veel naar te kijken. Haar lippen waren rood opgemaakt. Gerrit zag een stukje van de strakke buik van Joyce toen haar truitje iets omhoog kroop.

Ze riep Gerrit bij zich om haar schouders te masseren. Wat een eer!

Hij deed het duidelijk goed. Meesteres Joyce ging verder met praten tegen meesteres Anja. Hij had het begin van het gesprek gemist, maar al snel werd duidelijk dat Meesteres Joyce binnenkort zou gaan vertrekken. Gerrit geloofde zijn oren niet. Zo lang had hij gehoopt dat ze snel weg zou gaan, maar nu het moment dichtbij leek te komen zou hij haar toch wel missen. Wat had ze in de laatste weken zijn leven veranderd. Zijn relatie met zijn vrouw Anja zou nooit meer hetzelfde zijn.

Gerrit luisterde, maar deed er alles aan om niet de indruk te wekken dat hij een te nieuwsgierige slaaf was. Meesteres Joyce vertelde dat haar ex het goed wilde maken.

“Dat kan, maar op mijn voorwaarden” lachte ze. “Hij krijgt het kleinste kuisheidsgordeltje dat bestaat”. De meesteressen moesten lachen. Gerrit had nu al een beetje medeleiden.

Die middag riep Meesteres Anja hem bij zich.

“Slaaf, jij gaat nu mee naar de kringloop en regel een aanhanger”.

“Ja, meesteres” zei Gerrit verbaasd.

Hij liep naar het huis van zijn buurman Ton, die tegenwoordig ook als slaaf door het leven ging van zijn stiefdochter Femke.

Naakt en beschaamd opende hij de deur. Hij leek opgelucht dat het Gerrit was.

“Mag ik je aanhanger lenen?” vroeg Gerrit.

“Wie is daar?!” riep Meesteres Femke van een afstandje. Ze keek om de deur in haar prachtige rode leren outfit.

“O, dat onderkruipsel weer! Wat moet hij?”.

“Hij wil mijn aanhanger lenen”.

“Het is voor meesteres Anja” voegde Gerrit er snel aan toe.

Dat gaf de doorslag en hij kreeg toestemming.

“En jij terugkomen, ik ben nog lang niet klaar met jouw straf!” riep ze tegen Ton.

“Ja, meesteres” mompelde hij.

De 2 slaven wisselden een blik waarin ze elkaar sterkte wensten en zo droop Ton af.

Gerrit pakte de aanhanger en bracht die naar zijn eigen auto.

Niet veel later was hij samen met Meesteres Anja onderweg naar de kringloopwinkel. Beschaamd was Gerrit al lang niet meer om met zijn meesteres geheel gehuld in leder op pad te gaan. Hij was al blij dat hij zelf zijn normale kleding mocht dragen.

Anja had duidelijk met de eigenaar afgesproken om 5 stoelen op te komen halen. Gerrit begreep niet waarvoor. Het waren simpele houten stoelen, niet iets waarmee je een meesteres een plezier zou doen.

Eenmaal thuis gaf ze hem een tekening die ze op internet gevonden had.

“Dit moet je maken” zei ze. Gerrit draaide het blaadje om, want het was op de kop, maar Meesteres Anja draaide het blaadje terug. “Zo moet het”.

Gerrit begreep er niets van. Ze wilde een stelling waarbij de stoelen in een hoek van 45 dragen gekanteld waren. De poten omhoog en de rugleuning omlaag. Maar Gerrit was een trouwe slaaf die geen moeilijke vragen aan zijn meesteres stelde. Trouw ging hij naar zijn klusschuur en daar aan de slag. Eigenlijk voelde het best wel als een beloning dat hij hier de hele middag ongestoord mocht klussen zonder dat de meesteressen iets van hem verlangden.

“Het is klaar, meesteres” zei hij op het einde van de middag. Meesteres Anja inspecteerde zijn werk.

“Goed gedaan slaaf” zei ze. Wat voelde hij zich trots dat de meesteres tevreden was.

Later die week kreeg Gerrit de opdracht om de voorbereidingen te treffen voor een groots afscheidsfeest voor Meesteres Joyce. Er zouden veel gasten komen. De arme slaaf was er maar druk mee, maar hij zette zich zo goed mogelijk in om zijn meesteressen te behagen.

Gerrit stond te wachten op wat er allemaal ging gebeuren. Toen ging de deurbel. Hij opende de deur en daar stond Femke. De slanke tiener was langer dan hij zich herinnerde op haar enorme plateauzolen onder haar zwarte leren laarzen. Verder droeg ze een strak rood leren jurkje met een diep decolleté. Stiekem keek Gerrit even naar de nylons langs haar benen. Gelukkig zag Femke het niet.

Heupwiegend stapte ze voorwaards.

“Meekomen, pappie” zei ze en daar kwam haar stiefvader Ton achter haar aangekropen. Naakt met een kooitje om zijn pik.

“Schatje, wat zie je er goed uit!” riep Meesteres Anja. Gerrit keek naar zijn meesteres die pas net klaar was met omkleden. Ze had een lekkere strak kort rood rokje van latex aangetrokken, grote zilveren ringen sierden haar oren, een sexy rode leren push-up bh om haar grote borsten extra te benadrukken. Ze had er duidelijk zin in. Haar bruine haren waren mooi verzorgd en ze droeg een flinke laag make-up.

Ze gaf Femke een zoen en slaaf Gerrit kreeg de opdracht om de glazen vast te vullen met champagne.

Langzaamaan kwamen er meer meesteressen met hun slaven. Een auto stopte en een slaaf in alleen een lederen broek stapte uit. Hij opende het achterportier en een iets vollere dame in een Bordeaux Rood leren broek met een zwart korset stapte uit. De slaaf had duidelijk iets verkeerd gedaan, want ze gaf hem een gemene tik met haar zweepje.

Het korset zat strak om haar grote borsten die op en neer wiebelden toen haar stalen hakken over de oprit klikten en ze samen naar de deur liepen.

Ze pakte een glas champagne zonder hem een blik waardig te gunnen en ging naar Meesteres Femke en Meesteres Anja. Daar hoorde Gerrit dat ze haar Meesteres Ladybird noemden. Dat was vast niet haar echte naam.

Niet veel later kwamen er 2 tienermeiden binnen. Een brunette en een blondine. Beiden in strakke zwarte leren jurkjes en nylons langs hun benen. Ze hadden een jonge gespierde jongen achter hen aan kruipen met een riempje om zijn ballen. De blonde meesteres gaf er een rukje aan dat hij sneller moest kruipen.

Net toen Gerrit de deur weer wilde sluiten stopte er een grote dure auto. Die herkende hij van de parkeerplaats bij het werk. De auto van zijn leidinggevende: Meesteres Sandra.

Ze stapte uit en Gerrit werd direct geil van haar aanblik. Ze was de enige die geen leer of latex droeg, maar Sandra had dat met haar uitstraling niet nodig. Zelfs met haar groene jurkje van kant om haar strakke billen en haar zwarte pumps straalde ze pure dominante uit.

Haar borsten staken een beetje puntig vooruit.

“Eindelijk maak je jezelf een keertje nuttig, slaaf Gerrit” zei ze toen ze een glas pakte.

“Dank u, meesteres” zei hij.

Er kwamen nog wat meesteressen: Een hele dikke vrouw in strak latex, een jonge meid, een vrouw van rond de 40 in een blauw jurkje met een jonge slaaf.

Gerrit kon het allemaal niet meer bijhouden. 1 meesteres had een bepaalde aantrekkingskracht. Ze was klein, zelfs met haar hoge hakken. Ze had mooi donker haar en een getinte huid. Gerrit zou gokken dat ze Turks was. Ze keek streng met haar donkere ogen. Haar jurkje was van wit leer wat prachtig paste bij haar huid. Het sloot mooi aan om haar rondingen. Ze had mooie heupen en een paar stevige borsten. Ze had glimmende steentjes in haar oren en aan haar lichaam droeg ze nog veel meer pronkende sieraden. Wat een uitstraling had die dame!

De dames verzamelden zich en de sfeer was enorm gespannen voor de slaven. Zoveel meesteressen. Geen van hen durfde een misstap te begaan.

Toen was het moment daar. De gast waarop ze allemaal gewacht hadden: Meesteres Joyce.

Haar hakken klonken dreigend toen ze er via de hal aankwam. Er klonk een rammelend geluid. Dat leken wel kettingen.

Toen ging de deur open en daar stond ze. Haar strakke lichaam was gehuld in een rood korset dat was afgewerkt met kant. Ze droeg een kort zwart leren rokje en zulke heerlijke nylons. Aan haar voeten kniehoge zwarte laarzen. Gerrit voelde de pijn toen zijn pik probeerde te groeien in het kooitje.

In haar ene hand had ze een flogger. In de andere had ze kettingen met daaraan 5 slaven.

“Kijk eens wat voor lekkers ik heb meegenomen!”.

De 5 mannen waren allemaal groot en gespierd. Gerrit kon het niet laten om haar hun grote pikken te kijken.

Meesteres Femke betrapte hem erop.

“Ja, Slaafje Gerrit! Kijk maar eens goed, zo ziet een echte pik eruit!”.

Ze nam hem mee naar de slaven.

“Je mag wel even voelen hoor” zei ze.

“Dat hoeft echt niet meesteres” zei hij zacht, maar dat leverde hem een gemene tik op van haar zweepje.

Gehoorzaam pakte Gerrit die pik in zijn handen. Het voelde zo raar om zijn hand te sluiten om de lul van een andere man.

Meesteres Joyce maakte een rondje langs alle meesteressen en bedankte Meesteres Anja voor de geweldige organisatie. Weliswaar had slaafje Gerrit het meeste werk gedaan, de eer kwam toe aan de meesteres die hem aan het werk had gezet.

“Dit is nog niet alles!” zei Meesteres Anja.

“Slaafje Gerrit, waar is de taart?!”.

Gerrit was blij dat hij de pik los mocht laten en ging snel naar de keuken om de taart te halen.

“Dank u wel, Meesteres Joyce!” stond er in grote letters op. Voorzichtig bracht Gerrit de taart naar haar toe.

Meesteres Joyce vond hem erg mooi en nam een stukje. Ook de andere meesteressen namen een stuk. Al snel zag slaafje Gerrit hoe de 2 jonge meesteressen al zoenend en strelend een stukje taart deelden. De blonde meesteres had een opvallend lange tong en likte daarmee langs de mondhoek van haar vriendin.

“Gerrit, hierkomen!” commandeerde meesteres Joyce. Ze stak haar laars uit. Hij wilde likken aan haar hak en haar zool, maar dat was dit keer niet de bedoeling. Hij mocht helpen om haar mooie laarzen uit te trekken. Wat een eer!.

Vol eerbied trok hij haar laarzen uit en zette die naast haar neer. Toen drukte ze haar in nylons gehulde voet in de taart.

“Alle slaafjes mogen ook een stukje” zei ze.

Gerrit mocht als eerst en likte de taart van haar voeten. Hij deed het erg nauwkeurig.

“Dank u wel, meesteres” zei hij oprecht.

Andere slaven kwamen achter hem in de rij om ook dankbaar zoetigheid van haar voeten te likken.

Voorzichtig keek hij rond naar al die mooie meesteressen. Waar was zijn eigen vrouw Meesteres Anja, gebleven?

Daar zat ze op de bank naast 1 van de gespierde slaven. Het was een prachtige man. Lang en gespierd met mooie ogen en een stoere uitstraling. Het was duidelijk dat hij geen echte slaaf was zoals hij en de anderen die hier over de vloer kropen.

Gerrit voelde een steek van jaloezie toen Anja de man begon te zoenen op zijn mond.

“Uw sletje vind het volgens mij erg interessant” zei de man tegen Anja. Gerrit begon te blozen en voelde zich betrapt. Anja commandeerde hem om bij hen te komen.

Gehoorzaam kwam Gerrit bij hen staan en keek toe hoe ze met die mooie lul speelde.

“Dit is heel wat anders dan wat er in dat sneue kooitje zit” lachte ze.

Meesteres Joyce kwam ineens bij hen staan.

“Geniet er lekker van, schat” zei ze tegen Anja. “Jij verdient ook wel eens een echte lekkere neukbeurt”.

Ze draaide zich om en Joyce schoof haar rode rokje omhoog. De man kwam achter haar staan en voelde even aan haar grote billen.

Meesteres Joyce pakte het hoofd van Gerrit en dwong hem te kijken naar wat er gebeurde.

Toen begon Meesteres Joyce Anja te zoenen op haar mond. Haar tong drong bij Anja binnen. Dat had hij nooit van Anja verwacht.

Toen bracht ze de eikel van de man dichterbij en begon hem af te trekken met een beetje glijmiddel. Ze begeleidde die forse eikel naar het lekkere kutje van Anja. Daar verdween die grote paal in haar. Zo had Gerrit Anja nog nooit horen kreunen.

“Oooooh ja!” gilde ze.

De dikke borsten van Anja zwaaiden wild onder haar lichaam heen en weer. Gerrit was zo jaloers, maar vond het ook zo lekker om zijn vrouw zo te zien met deze knappe man.

Om hem heen zag hij dat ook andere meesteressen zich lieten verwennen. De Turkse meesteres werd geneukt op een stoel. 1 van de slaven wisselde zijn pik tussen de 2 jonge meesteressen en op de tafel lag meesteres Ladybird op haar rug. Haar gegil van genot vulde de kamer.

Toen werd de aandacht van Gerrit weer terug getrokken naar zijn vrouw die luid gillend klaarkwam.

“Dit is het lekkerste wat ik ooit gevoeld heb!” gilde ze uit.

Ze man bleef doorneuken en zijn gespierde buikspieren klapten tegen haar billen. Haar kutje maakte zo’n heerlijk soppend geluid.

De man begon ook te kreunen en te grommen.

“Ooooh ja, spuit me lekker vol!” moedigde Anja hem aan. Zijn pik begon krachtig zaad te spuiten. Het was duidelijk erg veel en het belandde allemaal in het kutje van zijn vrouw. Het bleef maar komen.

De man trok zijn paal terug uit Anja en hield zijn slappe geslacht voor het gezicht van Gerrit.

Meesteres Anja dwong hem om het laatste restje zaad van zijn lul schoon te likken. Gerrit haatte het om andere mannen te pijpen, maar hij had geen keuze.

Met enige tegenzin nam hij die dikke eikel in zijn mond en proefde de resten sperma van de man gecombineerd met de smaak van Anja’s kutje.

“Volgens mij vind hij het wel lekker, mevrouw” zei de man tegen Anja. Andere meesteressen hoorden het en moesten hard lachen om Gerrit die aan de pik zoog.

“Je hebt echt een onderdanige flikker van hem gemaakt Joyce!” riep 1 van de andere meesteressen.

“Als hij het zo lekker vind, moet hij het zaad misschien ook maar uit je kutje likken!” riep meesteres Femke tegen Anja.

Meerdere meesteressen vonden het een goed idee en riepen hun slaven bij zich. Meesteres Anja spreidde haar benen en Gerrit zag hoe het zaad uit haar kutje droop.

“Dank u meesteres” zei hij voor de eer om haar te mogen likken.

Hij begon aan haar schaamlippen te likken. Meesteres Anja gaf een klein kreuntje. Hij proefde haar nattigheid en natuurlijk het ziltige zaad. Vol goede moed ging Gerrit verder en likte over het klitje van de meesteres. Het was zo glad door al die lichaamsappen daar.

Hij hoorde Anja kreunen en ging dapper verder. Hij wilde haar zo graag tevreden stellen.

“Lekker doorlikken, zaadsletjes!” riep Joyce op de achtergrond tegen de slaven.

Gerrit begon weer enorm opgewonden te raken en het kooitje deed pijn. Meesteres Anja drukte haar kutje nog wat strakker in zijn gezicht. Steeds meer sperma kwam weer terug naar buiten, maar het maakte Gerrit niet meer uit. De meesteres kronkelde geil over de bank en gilde het uit. Hij voelde zich zo trots dat hij hier aan alle gasten kon laten zien hoe goed hij zijn meesteres kon verwennen.

Rondom hem hoorde hij overal meesteressen klaarkomen, maar niemand gilde zo hard als Anja zojuist gedaan had. Snel ging Gerrit naar de keuken, alle meesteressen moesten natuurlijk even bijkomen, dus moest hij al slaafje zorgen voor nieuwe drankjes.

Hij vervulde zijn rol met verve.

Even later genoot meesteres Femke van haar glas witte wijn.

“De slaafjes doen goed hun best, Joyce” zei ze. Andere meesteressen stemden in.

Ze richtte zich tot haar stiefvader en slaaf Ton.

“Wat zouden slaafjes het allerliefst willen slaafje?” vroeg ze.

Iedereen luisterde.

“Wij zouden ook wel graag willen neuken, meesteres” zei hij zacht.

“Wat zeg je slaafje? Niet iedereen kan je horen” vroeg Femke.

“Wij zouden ook wel graag willen neuken, meesteres” zei hij nu wat harder.

Gerrit had in de afgelopen weken wel geleerd om ieder woord wat hij zei goed af te wegen, maar zijn buurman begreep dit duidelijk nog niet.

“De slaafjes willen neuken!” herhaalde meesteres Femke en de meeste meesteressen begonnen hard te lachen. Gerrit wist dat dit niet veel goeds betekende.

“Als de slaafjes willen neuken, dan kan dat!” zei meesteres Ladybird van de andere kant van de kamer. Na de neukpartij had ze zich weer gefatsoeneerd. Haar bruine krullen zaten weer een beetje in model, haar grote oorbellen hingen weer recht. Ze had haar leren broek netjes opgevouwen naast zich en haar taille en grote borsten waren opnieuw ingesnoerd in het korset. Behendig knoopte ze dat ding om.

“Misschien is het leuk om slaven te ruilen!” riep de dikke meesteres.

De andere meesteressen stemden in en Gerrit merkte direct dat meesteres Ladybird haar bruine ogen op hem gericht had. Gerrit bleef even naar haar ogen kijken, naar haar sproetjes en naar haar grote borsten. Pas toen keek hij naar die enorme dildo die ze voor zich had.

De meesteres lachte hard toen ze zijn verschrikte blik zag.

“Ben je er klaar voor slaafje?” vroeg ze. Natuurlijk was hij er niet klaar voor, maar hij had geen keuze.

Ze gaf een tik met haar rijzweepje tegen zijn buik.

“Ik vroeg je wat, onderkruipsel!” zei ze kwaad.

“Ja, meesteres. Ik ben er klaar voor” zei hij zacht en nederig.

Meesteres Joyce ging rond met glijmiddel en smeerde de dildo goed in. Ook spoot ze een flinke klodder op het sterretje van Gerrit die gewillig voorover bukte.

“Je maakt het die slaaf veel te makkelijk met zoveel glijmiddel” beklaagde meesteres Ladybird zich.

Toen voelde hij de dikke koude dildo tegen zijn kont en gaf een luide kreun.

“Dit gaat wel erg soepel” lachte meesteres Ladybird. “Volgens mij gebruikt je meesteres je goed”.

Jammerend wilde hij wat zeggen, maar ze gaf hem geen kans. “Hou je mond maar, viespeuk!” riep ze. Daarna verhoogde ze haar tempo.

Gerrit was inderdaad vaker geneukt met een voorbinddildo, maar nog nooit met iets wat bij dit formaat in de buurt kwam.

Al snel bewoog ze krachtig met haar brede heupen. Ze liet zich helemaal gaan en sloot haar ogen van haar eigen genot. Ze ging harder en harder. Ze stootte zelfs zo wild dat de dildo bijna uit zijn kont floepte. Meesteres Ladybird had duidelijk geen genade.

Gerrit hoorde andere slaven in de ruimte ook flink kreunen.

Ze neukte hem hard en plaatste haar lange nagels in zijn rug. Het voelde voor Gerrit bijna als een kat. Al neukend krabde ze hem over de lengte van zijn rug.

Onvermoeibaar ging de enorme 25 centimeter lange dildo zijn kont binnen tot de kunststof balzak zijn billen raakte. Harde diepe stoten. Niet te snel, maar wel met volle overtuiging. Ze nam de tijd om deze slaaf te vernederen en hem hard te neuken.

Andere meesteressen kwam soms heerlijk klaar en stopten, maar meesteres Ladybird nam de tijd. Ze neukte hem zeker 15 minuten lang en hij kreunde steeds luider. Ze vond het heerlijk om hem zo te grazen te nemen. Uiteindelijk kwam ook zij klaar. Het orgasme moest duidelijk van diep komen.

Toen trok ze de enorme paal terug. De meesteressen lachten hoe de sluitspier van de voorovergebogen slaaf nog even open bleef staan.

“Dat gaat dit anaalsletje de rest van de week voelen!” lachte Joyce hard. De andere meesteressen lachten hard mee.

Even mochten de slaven tot rust komen, maar toen vroeg meesteres Joyce om aandacht.

“Bedankt allemaal, ik heb enorm genoten van dit feestje en ik heb mij voorgenomen om de 5 slaven die het meest hun best hebben gedaan vandaag ook te laten genieten”.

In haar handen had ze 5 kleine sleuteltjes. Alle slaven wisten waar die sleutels voor dienden: hun peniskooitjes.

Gerrit had snel geteld. Er waren 16 slaven. 5 daarvan waren de gespierde slaven die meesteres Joyce had meegenomen en die de meesteressen zo heerlijk geneukt hadden. Dan bleven er dus nog 11 slaven over waarvan er 6 teleurgesteld zouden worden.

Gerrit zag dat de gespierde slaven de 5 stoelen de kamer in brachten. Hij was zijn bouwwerk al bijna vergeten. Hij had geen idee waar het voor diende, maar hoopte dat zijn inspanning ervoor zouden zorgen dat hij bij de beste 5 zat.

Alle slaven wachtten tot meesteres Joyce de namen zou noemen, maar dat gebeurde niet. In plaats daarvan gooide ze de 5 sleuteltjes in het midden van de kamer op de grond. Gerrit en de 10 andere slaven sprongen erop af. Naakte slavenlichamen verdwongen elkaar om een sleuteltje te bemachtigen.

“Kijk die stumpers toch!” lachten de meesteressen. “Wat een wanhopige onderkruipsels!”.

Een paar meesteres spuugden een keer op de stapel slaven, maar de meeste slaven waren te druk met zoeken.

Gerrit had een sleutel te pakken, maar de gespierde jonge slaaf pakte hem uit zijn handen. Snel probeerde hij het slotje te openen.

“De sleutel past niet!” klaagde hij.

“Hier laat het mij proberen!” zei een andere slaaf en greep de sleutel uit zijn handen. Ook hij had geen geluk. Zo werden sleutels uit elkaars handen getrokken. De slaaf van Meesteres Ladybird was de eerste die geluk had en zijn kooitje open hoorde gaan. Er waren nog maar 4 sleutels over, wat tot wanhoop leidde bij de slaven.

Nog een kooitje ging open en toen waren er nog maar 3.

“Laat mij die sleutel nog een keer proberen!” zei een slaaf. Een andere slaaf wilde boos worden, maar dat durfde hij niet in het bijzijn van zijn meesteres.

Gerrit pakte ook een sleutel. Helaas, die paste niet. Al snel pakte een andere man hem af.

“Ja, hij past! Dank u meesteres Joyce!” riep hij blij uit. Verderop ging er nog een slotje open van de jongste slaaf van het stel.

“Nee, nee, nee!” beklaagde Gerrit zich, terwijl de 7 slaven vochten om de laatste sleutel. De meesteressen vonden het erg vermakelijk. Gerrit hield zich een beetje afzijdig.

De ene na de andere slaaf probeerde het, pakte daarna de sleutel terug om het nogmaals te proberen, maar bij geen van hen had succes. Uiteindelijk had Gerrit er genoeg van en pakte de sleutel. Hij stak hem in het slotje van zijn peniskooitje en ja het slotje ging open. De teleurstelling bij de andere slaven was duidelijk zichtbaar.

De slaven mochten op de stoelen gaat zitten, of eigenlijk was het meer liggen. Hun onderlichaam omhoog en hun hoofd naar onder. Gerrit begon een vermoeden te krijgen van het idee toen hij in deze houding naar zijn eigen pik kreeg. Wanneer ze klaar zouden komen, zouden ze waarschijnlijk in hun eigen gezicht spuiten.

“Denk erom, jullie mogen niet klaarkomen zonder toestemming” zei Meesteres Joyce. De slaven werden vastgemaakt aan de stoelen en er kwamen 5 meesteressen bij. Gerrit was eigenlijk best tevreden toen hij zag dat zijn leidinggevende Meesteres Sandra naar hem toe kwam. Hij wilde best door haar verwend worden.

“Kijk die kleine pikkies toch!” riep meesteres Femke. Gerrit keek haar kant op en zag slaafje Ton met rode striemen naast haar. Ze was duidelijk boos geweest dat hij niet bij de beste slaven zat.

Meesteres Sandra streelde over zijn ballen en begon zijn enorm gevoelige pik te masseren. Al snel begon het hele rijtje slaven te kreunen. Ze lagen daar schouder aan schouder. Aan de ene kant lag een slaaf van rond de 40, aan de andere kant een gespierde jonge slaaf die waarschijnlijk nog geen 20 was. Alle mannen genoten, maar de opdracht van meesteres Joyce was duidelijk: niet klaarkomen zonder toestemming.

De meesteressen deden het zo lekker en het was zo zwaar. Vooral Sandra was zo goed. Ze deed het rustig en beheerst en ze speelde met zijn eikel.

Toen kwam de Turkse meesteres weer aangelopen vanuit de keuken. Gerrit had haar al een tijdje niet meer gezien.

Ze had een klein doosje bij zich.

Terwijl de meesteressen langzaam doorgingen met de slaven verwennen, opende ze het koffertje en begon ze te vertellen.

“Deze 2 jongedames hier” ze wees naar de 2 tiener meesteressen die ook met een slaaf bezig waren. “Willen graag meer leren over sounding. Ik ben daar een expert in, dus wil het jullie graag leren”.

Er klonk een klein applausje. Gerrit had geen idee wat sounding was, maar hij had al zo’n gevoel dat hij daar ook niet achter wilde komen.

Het kistje ging open en de Turkse meesteres liet de inhoud zien. Er zaten een soort metalen staafjes in. Ze deden Gerrit van een afstandje het meeste denken aan een setjes boortjes of schroevendraaiers.

“Kijk eens dames een lekkere met ribbeltjes” zei ze tegen de jonge meesteressen.

“Dit is een behoorlijk forse” waarschuwde ze Sandra. Nu zag Gerrit het metalen staafje beter. Hij had nog steeds geen idee waar het voor diende. Het staafje was hol en er zaten een paar verdikkingen op. Het enige wat hij kon bedenken was dat die staafjes anaal ingebracht zouden worden. Daar was hij niet bang voor, want na die enorme dildo’s zou zo’n staafje van een millimeter dik niet zo erg meer zijn.

De Turkse meesteres ging rond met wat glijmiddel en hielp ze om de staafjes extra glad te maken.

“Oke dames. Duw jij die staafjes maar voorzichtig in hun plasgaatjes, voorzichtig maar niet terughoudend. Rek die gaatjes maar flink op!”.

Gerrit schrok. Dat kon toch niet!

Het staafje ging naar zijn eikel. Gerrit schrok vooral van de kou.

“Duw maar een beetje harder” zei de meesteres. Daar ging het eerste stukje zijn plasgaatje in. De bobbeltjes waren minimaal, maar voor Gerrit voelde het enorm. De meesteres bleef Sandra aanmoedigen.

“Toe maar liefje, je mag hem best een beetje pijn doen”. Het deed ook pijn voor Gerrit. Niet extreem, maar een soort pijn die hij nooit eerder gevoeld had. Het was net te fijn om als echte pijn te ervaren, maar ook precies te pijnlijk om het echt fijn te vinden.

Sandra deed het met volle overtuiging. Hij keek naar de jonge blonde meesteres die het toch allemaal wat spannend vond. Haar hand trilde een beetje en haar slaaf kreunde hard van de pijn. De Turkse meesteres had een gemene grijns op haar gezicht en nam het staafje even over.

Inmiddels was Meesteres Sandra al een heel eind. Bij elke verdikking voelde Gerrit dat zijn urinebuis groter en kleiner werd. Zijn Hele lichaam verkrampte telkens.

“Die controle is werkelijk prachtig” zei Meesteres Sandra. “Bij iedere beweging die ik maak

zie ik de reactie op zijn gezicht. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden”.

“Heel goed” zei de Turkse meesteres die het staafje weer had teruggegeven aan de blonde meesteres. “Het tempo mag wat meer omhoog. Niet bang zijn”.

En zo gebeurde het. Het was duidelijk dat meer meesteressen onbekend waren met sounding en het ook even wilden proberen.

“Mag ik hem even van je overnemen?” vroeg Femke aan Sandra. Gerrit keek een beetje verschrikt, want Femke kon zo intens gemeen en sadistisch zijn. Ze had complete controle over hem. Rustig bewoon ze het staafje met lange halen op en neer. Het voelde gelijk heel anders dan bij Meesteres Sandra.

Toen Femke het onder de knie kreeg ging ze ook sneller. Snelle lange halen. Het werd iets minder pijnlijk voor Gerrit alsof zijn urinebuis aan het spel begon te wennen.

“Ik denk dat het zo genoeg is dames” zei Meesteres Joyce. “De slaven mogen klaarkomen!”.

Zodra Femke het staafje met een lange haal terughaalde voelde dat enrom intens. Ze pakte zijn pik beet met haar handschoen en gaf een klein rukje. Dat was al voldoende. Zijn pik begon wild te schokken. Zijn ballen trokken samen en Gerrit kreunde als een beest. Het zaad gutste uit zijn gemartelde pik. Hij zag een dikke klodder op zijn gezicht afkomen en kon nog net op tijd zijn ogen sluiten. Daar belandde het zaad op zijn gezicht en nog meer en nog meer. Het leek niet te stoppen. Zijn ballen liepen helemaal leeg.

“Hmmm, wat een smerige zaadsletjes” zei een meesteres die Gerrit niet kon zien. Iemand veegde het zaad helemaal uit over zijn gezicht. Hij voelde het, hij proefde het en hij rook het.

De staafjes werden ontsmet door de Turkse meesteres, de slaven werden losgemaakt van de stoel en mochten zich gaan opfrissen. 1 voor 1 vertrokken de meesteressen met hun slaven. Ook Meesteres Joyce. Het moment was daar, ze was vertrokken uit dit huis.

“Bedankt voor alles meesteres Joyce” zei Gerrit. “Ik zal u missen” zei hij en hij meende het.

Natuurlijk was met het vertrek van meesteres Joyce zijn slavenleven niet voorbij, want meesteres Anja zette hem direct weer aan het werk. Er moest van alles opgeruimd worden, dus dat ging Gerrit trouw doen.

Zo eindigt hier het avontuur van slaafje Gerrit, Anja en Joyce. We willen alle trouwe lezers bedanken en hopen dat jullie net zoveel van deze reeks genoten hebben als wij.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Feest, Femdom, Meesteres, Slaaf, Vernederen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Karen Gaat Over...Door: Subrosa
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Vernederen, Collega,
" zie ook de voorgaande Karenverhalen Eind augustus, we hadden weer eens teamvergadering. Niks bijzonders misschien buiten dat Karen, mijn favoriete collega, waar ik in een ver verleden zo vaak op en met gegeild had, er ook bij was. Ik had..."
07-12
9.5
Slavin Vera - 5Door: Slavinvera
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
07-12
9.0
Fantasie Anaal En...Door: Samsara
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Golden Shower, Plas, Plassen, Sperma, Vuistneuken,
"Zoals de meeste lezers van mijn verhalen wel weten, schrijf ik graag over extreem, anaal en plasseks. Zo fantaseer ik ook wel over een man man ontmoeting. Ook al ben ik zo hetero als het maar kan. Maar puur bi schierig zeg maar. BR..."
07-12
8.6
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12
8.9
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dieren, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen,
"Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, dit is dus deel zeven, als je dat niet hebt gedaan is het misschien beter om bij deel n te begi..."
05-12
8.8
Twee Heerlijke Meiden... - 2Door: Samsara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Het is een aantal weken geleden dat ik Emma en Malin naar het zwembad had genomen en we die dag best wel externe seks hadden gehad. Ik probeerde het te vergeten. Vooral omdat ik de laatste tijd best wel veel met Peter optrok. En ik me toch een soort ..."
04-12
8.9
Maaike En Haar... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
" Maaike staarde nog steeds uit het raam en dacht terug aan die beginperiode met Frank. Wat was hij liefdevol geweest in haar seksuele ontdekkingsreis. Wat had hij haar in de watten gelegd. Met de wetenschap van nu wist ze ook dat Frank verder en ve..."
04-12
9.1
De Avonturen Van MariaDoor: K9Linda
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Maagd, Park,
"Maria zat in haar stoel naar buiten te staren, een week geleden had ze haar man begraven, overleden na een kort ziekbed, die beruchte K. ze waren bijna dertig jaar samen geweest en hadden al die tijd lief en leed gedeeld, echte maatjes en nu zat ze h..."
04-12
9.0
Geile VoorstellenDoor: Subrosa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Vernederen, Voeten,
"Vele nachten had ik wakker gelegen van die onnavolgbare Annelies. Gezucht, gesmacht had ik en ja ook gegeild maar nu was het zover. Vandaag was ik uitgenodigd bij haar. Verse gemberthee Ja dat wou ik wel. Ondertussen nam Annelies de tijd ..."
04-12
8.7
Twee Heerlijke Meiden... - 1Door: Samsara
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Trio,
"Ik ging op bezoek bij een vriend Peter. Peter is weduwnaar. Heeft 2 kinderen, 2 meisjes. Emma en Marlin. Twee prachtige meiden midden in de puberteit. Beide mooie slanke meiden. Beide blond. Beide blauwe ogen. Marin is twee jaar jonger dan Emma, maar..."
02-12
9.0
Sanne - 5Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Neuken, Tepel, Tepels, Tiener, Vastgebonden,
"Laat ik het nu vast zeggen, een hele nacht met zoon plug in doet zeer.Toen sanne wakker werd had ze een harde zeurende pijn in haar kontje. Haar handen waren ruw en rood van de boeien. Ze was net een paar minuten wakker toen de deur open ging. Ze wer..."
03-12
8.4
Een Fantastisch Leven... - 12Door: King Nicolaas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Natuurlijk had ik Inge uitgebreid verteld over mijn sex met Monique en over hoe ze me gedomineerd had met de glazen buisjes en hoe ik meteen gedaan had wat zij van me eiste. Een tijdje later zei Inge ja ik wil toch ook iets doen met jouw g..."
03-12
9.3