Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Rock
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 9396
Lengte: Lang | Leestijd: 15 minuten | Lezers Online: 1
Zoals in Deel 1 te lezen is geweest, is dit verhaal het resultaat van een ervaring van een mij onbekende dame die dit mij per mail heeft laten weten. Zelf heb ik kort daarna dezelfde wellness in Naaldwijk kunnen genieten om én het verhaal nog kleurrijker te maken én om zelf heerlijk te ontspannen in deze omgeving. Zoals een reactie per mail op deel 1 al zei: ‘Dit verhaal geeft een extra beleving aan mijn eigen onschuldige bezoeken aan deze spa.’

Geen woord zei hij tegen haar. Andersom was Marjolein ook niet degene die het woord nam. Het voelde bijna surrealistisch. Zijn zaad was nog warm diep in haar kut, ergens waar ze al sinds mensenheugenis geen mannelijk orgasme meer had verwelkomd, ze kende hem niet en lagen samen naakt in de spa. Dat hij het lak aan regels had, was haar inmiddels wel duidelijk. In haar hoofd gaf ze hem namen. Ergens had hij iets Zuid-Europees, maar ook iets Slavisch, maar de paar woorden die geklonken hadden, konden net zo goed hier uit de omstreken komen.

Marjolein kon het zich bijna niet voorstellen dat zij, een doodnormale vrouw, zelfs ietwat verlegen, zo ontzettend heerlijk had geneukt in de sauna met een totaal onbekende gast. Het was het type seks geweest waar neuken een betere bewoording voor was dan vrijen. Marjolein had neuken alleen maar in haar leven ervaren in verhalen of woorden anderen, zoals enkele van haar vriendinnen. Marjolein had alleen nog maar gevreeën en had nu pas ontdekt dat neuken was een heerlijke, bijna absurd lekkere overtreffende trap van vrijen was. Die gedachte triggerde haar om als ze thuis was misschien maar weer wat werk te maken van het liefdesleven, of op zijn minst de geneugtes van dates die in bed belanden. Een tevreden lach kromde zich om haar mond, terwijl het haar wel stak dat hij niks zei. Ondertussen keek ze af en toe naar zijn tevreden liggende lul, welke een beetje haar kant op hing, waarschijnlijk blij zijnde met de prestatie van net.

De secondes tikten in stilte weg. Alleen de zwoele loungemuziek klonk als vulling van de ruimte in het zwembad. Zelfs het water hield zich kalm, niet wetende wanneer de volgende bubbels weer op zouden komen. Af en toe keek ze naar haar buurman en ook daar deed de tijd goed. De redelijk sportief ogende gast leek namelijk steeds meer leven in zijn lid te krijgen. Steeds vaker gleden de ogen van Marjolein naar zijn kruis. Uitnodigend richtte de licht groeiende fallus zich op haar.

Marjolein trok haar benen wat op en zette haar voeten uiteen, zoekend naar de rand van het ligbed. Kort gleed haar linkerhand via haar hals, langs haar borst naar beneden. Kort verstopte die zich tussen haar dijen, zonder daar echt iets te doen. Toch was de constatering duidelijk. Ze was nat. Of het nog steeds het geval was of dat dit een nieuwe verduidelijking van haar geilheid was, maakte haar niet uit. Nu hij zijn lul toch weer oprichtte, kon zij er misschien nog wel een keer één mee worden. Of was dat een te foute gedachte?

Toen Marjolein zijn lid lang genoeg gade had geslagen, zelf op een bepaalde manier ook afgekoeld was en voor haar gevoel te lang had gelegen, stond ze rustig op. Met enige fair probeerde ze niet te nadrukkelijk zijn aandacht te vragen, maar toen ze om zijn ligstoel heen naar het trapgat liep, was het oogcontact duidelijk aanwezig.

‘Sauna?’ vroeg hij ietwat gedempt.

‘Ja, Finse.’

Zonder zijn reactie af te wachten en zonder de handdoek daadwerkelijk om te hebben gedaan, liep ze naar beneden. Daar spoelde ze zich af en liep de Finse sauna in. Zou het nog heter als net kunnen.

Het antwoord liet niet lang op zich wachten, want nog voor ze goed en wel haar handdoek weggelegd had, ging de deur open. Marjolein ging zitten en keek hem verlekkerd aan. Zonder woorden kwam hij achter haar zitten, een laag hoger, en zette zijn voeten aan weerskanten van Marjolein. Terwijl hij haar kort door haar zwarte haren streelde, voelde zij iets heel anders tegen haar achterhoofd. Alles was duidelijk. Geen van hen beide zat daar om puur te genieten van de intense warmte van deze Finse sauna. Zonder woorden was bevestigd dat zij hier gekomen waren om vervolg te geven aan wat zich hiervoor in deze ruimte tussen dezelfde mensen, dezelfde lichamen, had afgespeeld en waarvan de sporen nog niet direct uitgewist waren.

Marjolein zette haar rechtervoet op de bank en draaide haar hoofd zo een beetje. Even keek ze omhoog naar de kortgeschoren kop en begon toen, bijna liefelijk, zijn pik te kussen. Rustig kuste ze alles wat zich zijn lul mocht noemen, evenals elke vierkante millimeter van zijn zak, zonder haar handen te gebruiken. Duidelijk was dat hij weer in volle kracht in het spel was, want zijn staaf stond zo hard, dat de voorhuid al een deel van zijn eikel gewillig blootlegde.

Dit was iets waarbij gevoel zich ver van de ratio afhield en wat maar goed was ook. Marjolein kende zichzelf maar al te goed om in een nieuw geile modus hier totaal anders over te denken, misschien te verafschuwen wel. Nu was het moment daar en liet ze het moment het moment zijn. Zijn pik verdween in haar mond. Rustig pijpte ze hem met diepe halen, waarbij ze haar orale kunsten af en toe ook al likkend langs zijn staaf etaleerde. Ze kon er niks aan doen dat haar linkerhand tussen haar benen haar en zijn liefdessappen diep van binnen op een haast speelse wijze aan het vermengen was.

De warmte van de sauna, waarvan het geijkte zandlopertje niet omgezet was, begon weer haar uitwerking te krijgen. Het zweet liep bij de twee zowaar nog meer uit hun poriën dan bij hun bezoek hiervoor aan dit onderdeel van deze spa. Hun lichamen voelden zich hierdoor niet minder tot elkaar aangetrokken, waardoor Marjolein hem ook al snel meer wilde ervaren dan alleen in haar mond. Geil als ze was kwam ze dan ook omhoog, maar besefte ook dat op zijn schoot gaan zitten geen optie was. Daarom kwam ze op de bank liggen en dirigeerde hem achter zich, lepeltje-lepeltje, maximaal de minimale ruimte benuttend. Ze deed haar been wat omhoog om hem entree te verschaffen. Begeleiden hoefde ze niet, want hij greep deze beweging aan om zijn pik zelf haar kletsnatte, ordinair hunkerende, vagina te betreden. Marjolein kreunde van genot bij zijn toetreding van zijn erectie tot haar grot van de liefdessappen.

Rustig, alsof men daar in deze publiekelijke ruimte er alle tijd voor kon nemen, bewoog hij op en neer in haar. Zijn bewegingen voelden alsof hij met de trots van een welgestelde koning zijn koningin het hof maakte en zijn macht vooral op een intense manier wilde vieren. Elke stoot ging zo diep als deze kon. Keer op keer voelde Marjolein de ballen van deze onbekende geweldenaar tegen haar geopende schede. Toen zijn hand haar linkerborst vond, sloot zij haar ogen. Het enige wat ze voelde was de hitte van puur en ongeremd genot.

Op het moment dat de natheid het won van het een-zijn, kwam hij ook direct overeind. Hij leidde Marjolein ook naar de hete tegels, gooide snel een handdoek daar ter bescherming van de voeten en zette haar met haar handen tegen de wand. Zijn handen gleden, terwijl hij achter haar stond en zijn krachtige lul met moeite niet naar binnen ging in haar poes, van haar schouders naar haar billen. Een flinke tik volgde erop. Marjolein gaf een geil gilletje, maar toch zij goed en wel besefte hoeveel geluid ze daarmee maakte, was hij al met hele andere dingen bezig. Zijn tong ging achterlangs van haar natte lipjes naar haar anus. Haar sterretje kreeg aandacht zoals ze daar nog nooit aandacht had gehad. Ondanks het wat vreemde gevoel van zijn mond daar, was het ook genieten. Hij beminde haar in de hoogste macht.

Waar de penetratie net in een uiterst rustig tempo gevierd werd, ging nu alles heel snel. Marjolein bemerkte zijn mond ineens in haar hals en zijn handen daar waar voor deze dag lang geen andere handen waren geweest. Wild wreef hij met zijn linkerhand over haar clitoris terwijl zijn rechterhand haar aarsje beroerde en Marjolein pas besefte dat er een vinger in zat, toen deze goed en wel begon te bewegen. Ze wilde het uitroepen, maar iets in haar liet haar ontspannen, waarop deze knaap zijn kans greep en haar zelfs een extra vinger daar gunde. Ze was te geil en te nieuwsgierig om ook maar iets van tegen te sputteren.

De Finse sauna was de plek waar Marjoleins kontje met twee vingers meedogenloos gevingerd werd. En ze vond het nog geil ook.

Het gevoel wende en het zweet hielp haar kringspring vochtig te houden. Marjolein had nooit gedacht over anaal en verlangde nu naar zijn lul in haar kont in plaats van zijn vingers. Ze wilde nu alles ook. Ging een saunabezoek zonder vriendin nu op deze leeftijd nog haar anale ontmaagding betekenen? Ze hunkerde nu naar iets waarover ze nog nooit had gedacht. Diep voelde ze zijn vingers gaan en daarom keek ze om naar hem. Zou hij haar verlangende blik begrijpen?

Het antwoord liet niet lang op zich wachten, want de hand die heftig haar natte lippen masseerde, werd aangetrokken tot zijn eigen lul. Kort verwittigde hij zichzelf ervan dat zijn fallus klaar was voor het werk, waarna hij dicht achter haar kwam staan. Zijn vingers verdwenen van het anale toneel. Marjolein zuchtte licht, puur van verlangen. Het gevoel van zijn eikel tegen haar sterretje was als magie waar Disneyland niet tegenop kon. De daarop volgende pijn evenmin. Marjolein moest hard op haar onderlip bijten bij zijn toetreding van achteren. Misschien was dit gaatje daar toch niet voor bedoeld.

De geilheid overwon de pijn en het genieten won per seconde terrein.

Rustig bewoog hij zijn lid steeds verder haar maagdelijke achteringang in. Elke beweging stelde haar wat meer gerust en toen hij zijn lul ongeveer voor de helft in haar had, kon men spreken van kleine neukende bewegingen. Als Marjolein niet doorweekt was van de sauna, was het wel door deze ervaring. Zijn handen rustten op haar heupen, alsof ze met lichte dwang de penetratie begeleidde. De geile neukstaaf kwam steeds dieper in haar kontje. Marjolein slaakte een klein gilletje toen ze zijn ballen tegen haar voelde. Dat was het moment dat ze besefte dat zijn hele lul in haar zat. Het was geweldig, maar nog wel een beetje pijnlijk.

Op het moment dat het gas wat meer open ging, gleed zijn hand naar haar clitoris. Het heerlijke gevoel van wrijving over haar gevoelige knopje verdrong het laatste beetje pijn van de anale actie. Een hand gleed van de muur naar haar borsten, maar al snel moest die terug. De impact van deze anale penetratie zou anders tot een onwelkome instabiliteit uitmonden. Daarom zette Marjolein zich nog wat steviger weg, haar benen wat verder uiteen en haar handen stevig tegen de houten wand.

Juist toen ze helemaal in deze anale verwennerij, of eigen gewoon een platvloerse anale wip, op ging, trok hij zijn lul zover terug, dat die eruit schoot. Marjolein voelde hem terug tegen haar sterretje, maar de druk in combinatie met haar extreme vochtigheid, zorgde ervoor dat zijn pik haar kutje in gelanceerd werd. Ook niet erg. Dat vond hij blijkbaar ook, waarop hij haar met flinke kracht in haar van het geil druipende vagina begon te neuken. Zijn handen verplaatste die naar haar beide borsten, waardoor ze zijn bezwete lichaam dicht tegen zich aan voelde.

De pure lust had het gewenste gedrag binnen de muren van een spa al lang en breed naar de achtergrond geduwd, maar nu ging ook de rest van het fatsoen eraan. ‘Neuk me, geile hengst, neuk me,’ kreunde Marjolein de Finse sauna in, niet eens schrikkend van woorden die nooit eerder zo over haar lippen waren gegleden. Aan haar woorden was geen woord gelogen. Heerlijk was het om zijn keiharde leuter diep in haar te voelen. Het maakte haar gek. Bovenal zorgde dit voor een herboren Marjolein.

Hij draaide haar van de muur naar de bank, zodat ze verder voorover ging. Zijn pik trok hij een paar maal helemaal uit haar geile poes, om vervolgens hem diep haar kontje in te rammen. Dat het ook van zijn zijde pure lust was, was ook duidelijk. Al snel wende ze weer aan het gevoel van de vulling van haar kont, waarna ze zich schrap zette. Haar bondgenoot in geil saunabezoek voerde het tempo op, waarbij hij haar ook steviger vastpakte.

Ineens hield hij zijn lul machtig diep in haar. Marjolein voelde aan waarom en kon het niet laten om te kreunen hoe geil ze dat vond. Een beetje bewoog ze met haar achterste, zonder enig gevoel voor ritme. Zijn liefdessappen, of lustsappen, verspreidden zich diep in haar. Sperma in haar kont, wie had dat ooit gedacht.

Toen hij zijn lul uit haar achterste haalde, gaf hij een goedkeurende tik op haar billen. Voordat zij de kans had om om te kijken, was hij al de sauna uit. Marjolein, heet, en misschien wel oververhit, en wel, ging nog even op haar handdoek zitten. Een indicatie van tijd had ze niet, maar niet lang erna kwam een tweetal dames op een leeftijd dat zwaartekracht meer met het lichaam had gedaan dan misschien gewenst de sauna binnen. Marjolein stond daarop op en voelde bij elke stap de sappen haar lichaam uit sijpelen.

De koude douche werd gevolgd door een nog koudere douche. Hij was er niet meer.

‘Lekker, hè, zo’n saunaatje,’ klonk het vrolijk toen ze voor een bak koffie en een broodje het lunchgedeelte in stapte. De fonkelende blik van de dame des huizes kon Marjolein niet plaatsen. Wist die vrouw wat er was gebeurd of was zij altijd zo enthousiast?
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Milf, Openbaar, Sauna, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Radio NoordDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Zuigen, Pijpen,
" Welkom bij het wekelijkse radioprogramma van Omroep Noord. Het programma voor en door luisteraars. Mijn naam is Anna Gerritsen en dit uur ga ik je weer verrassen met inzendingen van onze eigen luisteraars. Eerst een lekker muziekje om in de sfeer ..."
22-07
8.5
MemoriesDoor: Xiumi
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, , Verjaardag, Feest,
"Ik, Dickey, vier in het volgende weekend mijn 58ste verjaardag, heb daar echt niet veel zin in maar ja, de familie wel. Ik ben druk bezig een gestructureerde boodschappenlijst op te maken om zo min mogelijk te winkelen, maar na dat saaie wer..."
22-07
9.2
Ontboezemingen - 10: HoerDoor: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Hotel, Slet, Prostitutie,
"De volgende ochtend word ik wakker met een zwaar gevoel in mijn maag. Het besef van wat ik gedaan heb, dringt langzaam tot me door terwijl ik naar het plafond staar. Mijn lichaam voelt beurs en mijn gedachten zijn een warboel van schuld, schaamte en ..."
22-07
8.7
Wat Is Dit Nu?Door: Izzie
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Mannen, misschien kunnen jullie mij helpen in de comments Want dit is iets waar ik al zo vaak tegenaan ben gelopen. En ik blijf het mezelf steeds afvragen. Kan het zo zijn dat ik dit alleen voel En hoe gaan jullie dan om met sign..."
22-07
8.3
Collega Eindelijk Geneukt - 11Door: Johan59
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Biseksueel, Likken, Neuken, Collega,
"Zo, het is al weer 4 en een half jaar geleden nadat ik deel 10 schreef. Nu eindelijk de tijd voor deel 11. Als je de serie ooit gevolgd heb lees dan deel 10 nog een keer. We kwamen terug in de stad na een heerlijke geile week in een huis..."
22-07
8.9
De Opdracht - 1.4Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Femdom, Bdsm, Slaaf, Onderdanig, Opdracht,
"Wat gaat er gebeuren bedenk ik mij, ik heb geen idee, is er op zolder plek voor een spel Van alles gaat door mijn gedachte en ik kan alleen afgaan op mijn gehoor en reuk. Die laatste wordt getriggerd, ik ruik een heerlijk luchtje, een beetje eucalyp..."
22-07
8.1
Naomi Wil Geld VerdienenDoor: TeamWorld
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baas, Manager, Masturbatie, Masturberen, Schaamhaar, Sperma, Supermarkt, Tiener, Werk,
"Gezellig lopen drie vriendinnen door het centrum van Almere. De drie meiden zitten samen in de zelfde klas. Op links loopt Sasha, een blonde schone verschijning. Ze is tevens de oudste van de groep met een leeftijd van 17 jaar. Ze heeft een licht gez..."
22-07
9.1
De Opdracht - 1.3Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Dominantie, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Opdracht, Slaaf,
"Rustig genieten we van het eten, buiten je opmerking tijdens het proosten laat je niks merken over je intenties tot je uit het niks zegt pompje erbij mop. Ik knijp een keer in het pompje en voel meteen hoe ik weer stukje voller voel vanbinnen. Zo kl..."
22-07
8
Verlangen Naar Seks - 4: Op VisiteDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Verlangen,
" Hoe was het in de bioscoop Amanda haastte zich de trap op. Leuk, goeie film. Trillend over haar hele lichaam deed ze de deur van haar kamer dicht en bleef roerloos staan. Langzaam zakte ze met haar rug tegen de deur op de vlo..."
21-07
8.2
Een Heerlijke VrijdagmiddagDoor: Lucy En Theo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Trio, Vreemdgaan,
"Lucy 42 en Theo 50 zijn reeds 12 jaar samen waarvan reeds 10 jaar duidelijk is dat Theo een niet onderdanige cuckold is. Er is een mooie liefdesband tussen de twee en samen hebben zij uitgezocht hoe dit voor hun werkt. Lucy heeft momenteel 4 vaste ma..."
21-07
9
 
Klik hier voor meer...