Klik hier voor meer...
Door: Kristiena
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 26353
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Nachtwacht - 3
Het was Zaterdagochtend en ik werd wakker in een leeg bed. Ik lag wel onder Danny’s deken, maar ik maakte me toch zorgen over mijn naaktheid. Wanneer was Danny opgestaan? Hoe laat was het eigenlijk? En waar was mijn nachthemd gebleven? Ik ging rechtop zitten, hield de deken voor mijn borsten en schoof naar de rand van het bed. Mijn pyjama lag nog op de grond waar ik hem had neergegooid, dus ik kleedde me snel aan. Ook al was ik alleen, ik vond het toch raar om helemaal naakt te zijn in de slaapkamer van mijn zoontje.

De gebeurtenissen van de afgelopen nacht gingen weer door mijn hoofd. Knuffelen met Danny. De opwinding en de troost die ik had gevoeld toen ik naast hem lag en zijn stijve piemel had vasthouden! Ondanks mijn schuldgevoelens kon ik niet nalaten te erkennen dat het heel heerlijk had aangevoeld.

Ik ging douchen, verward door mijn gevoelens. Wat als ik zijn piemel niet had aangeraakt? En wat als ik toen was doorgegaan met hem knuffelen? We waren allebei naakt, maar ... er was gelukkig niets ernstigs gebeurd. Ik was gewoon gaan slapen met een getroost gevoel, en ik had zelfs een behoorlijk goede nachtrust gehad.

Het klaterende water bekoelde mijn emoties enigszins, dus tegen de tijd dat ik mij aankleedde, was ik erin geslaagd mezelf te kalmeren. Zocht ik misschien veel te veel achter dit alles? Ik besloot om vanavond weer normaal in mijn eigen bed te slapen en ontspannen weekend te hebben. Want het weekend lonkte.

Ik ging de keuken binnen om wat ontbijt te maken, verwachtend dat Danny daar ook zou zijn. Maar hij was er niet. Dat was een welkome verademing. Ik besefte dat ik nog steeds een beetje in de war was en ik had die extra spanning niet nodig, dat ik op mijn tenen om mijn emoties heen zou moeten lopen, wanneer ik mijn zoontje zou zien.

Op mijn werk was het rustig en alles ging heel gemakkelijk, waardoor mijn gedachten konden afdwalen naar wel-met-Danny en niet-met-Danny slapen. Maar het was best een goede dag. Ik vond de gelegenheid om mezelf mentaal te ontspannen, waardoor allerlei gedachten en emoties naar boven kwamen. Het eerste dat bij mij opkwam was dat, ondanks dat ik ’s nachts zo intiem met Danny was geweest, het niet hielp om mezelf daarover verwijten te maken. Want als je je gevoelens openlijk onder ogen ziet, dan is het altijd gemakkelijker om je ermee te verzoenen.

Ik was wel een beetje bezorgd wat Danny ervan had gedacht, toen hij wakker werd vanochtend. Had hij gemerkt dat ik naakt was? Vast wel, want hij had toch mijn nachthemd zien liggen op de vloer? En had hij mij toen onder de deken begluurd? Dat laatste bracht een blos op mijn wangen, dus liet ik die gedachte maar vlug weer gaan. Het had geen zin om nutteloze vermoedens te koesteren.

In plaats daarvan vroeg ik me af, waarom ik mezelf altijd zo ontspannen voelde, als ik bij Danny in bed had geslapen. Was het de voldoening omdat ik ervoor zorgde, dat hij dan beter werd op school? Of vulde het ook misschien bij mij een leegte op, die was overgebleven, toen Andre vertrok? Wat het ook was, ik voelde mezelf deze week veel dichter bij mijn zoon Danny, dan in een lange tijd het geval was geweest.

Ik opende mijn Facebook en ging naar Andre’s pagina om te zien of hij nog iets gepost had. Er was weer een nieuwe post van hem, hij was nog steeds druk bezig met zijn missie om zijn nieuwe vriendin te ‘impregneren’. Dat woord heb ik niet bedacht, maar hij noemde het zelf zo. Wat een smakeloze manier om aan te kondigen dat je samen aan het neuken bent, zonder condoom!

Maar het deed mij wel pijn om te zien hoe Andre weer plannen had voor een baby. Toen Danny was geboren, ging ik ervan uit dat ik snel weer zwanger zou worden. Maar Andre was er tegen. Toen Andre wegging, vervloog mijn laatste vleugje hoop op een nieuwe baby, wat resulteerde in een diepe depressie. Maar juist het kind dat ik wél had, namelijk Danny, had mij er doorheen geholpen, in plaats van dat andere kind, dat ik nooit had gekregen.

Ik stuurde een bericht, niet naar Andre, maar naar zijn nieuwe fokmerrie. Ik wenste haar toe dat ze niet zwanger zou worden, want als zij dat wel werd, dan zou Andre haar waarschijnlijk in de steek laten, waarschuwde ik haar. Glimlachend om mijn eigen kleinzieligheid ging ik weer aan het werk, met nog een laatste gedachte die ik tot nu toe had vermeden. Want zou ik nog wel in het bed van mijn zoontje gaan slapen, na wat er was vorige nacht was gebeurd? Wanneer zou ik er eindelijk mee kunnen stoppen?

Danny was nog niet thuis toen ik thuiskwam, en dat betekende nóg een avond alleen met mijn gedachten. Ik bleef maar van de wijn af deze keer, voor het geval dit een factor was, die had bijgedragen aan wat er de vorige avond gebeurd was. En Danny belde mij rond tien uur op, om te vragen of hij wat later thuis mocht komen, wat ik wel prima vond. Dus even later lag ik in mijn eigen bed en probeerde om alleen te gaan slapen.

Die nacht realiseerde ik mij, hoe afhankelijk ik intussen was geworden van het gezelschap van mijn zoon, omdat ik die hele nacht bleef liggen woelen. Met een grijze mist in mijn hoofd begon ik aan mijn zaterdagse klusjes.

Ik pakte al het wasgoed bij elkaar en ging ook de lakens pakken van Danny’s bed en ik trof hem slapend aan. Ik bleef bij zijn deur staan en staarde naar mijn zoontje. Hij lag op zijn rug en zijn deken bedekte zijn onderlichaam. Ik rilde bij het zien van die knappe jongeman waar ik al een paar keer mee had geknuffeld. Mijn ogen gleden omlaag en ik stelde mij het orgaan voor, dat ik in het donker had betast. Mijn gedachten dwaalden af en ik vroeg me af hoe Danny’s jongenslul er nu uit zag, nu hij slap was. Toen kwam ik terug in de realiteit.

“Danny, tijd om op te staan!” riep ik, wetende dat hij ook in het weekend in zijn slaapritme moest blijven.

Danny wreef in zijn ogen en staarde naar het plafond.

“Hoe laat ben je thuisgekomen?” vroeg ik.

“Rond middernacht,” mompelde hij. “Maar ik heb heel slecht geslapen, mams, want ik kon gewoon niet in slaap komen. En ik heb wel die melatonine geslikt.”

Dat uurtje later zou toch niet zoveel verschil kunnen maken in de kwaliteit van zijn slaap? Of kwam het soms omdat ik niet naast hem in bed had gelegen? Was Danny soms al net zo aan mij gewend geraakt, als ik aan hem?

“Nou, dan moeten we vanavond maar weer onze normale routine proberen,” zei ik en een prikkelend gevoel vervulde mij meteen bij die gedachte. “Ik heb zelf ook tamelijk slecht geslapen, maar ik ga nu eerst klusjes in en rond het huis te doen. De rest van het weekend kunnen we dan lekker ontspannen, omdat alles gedaan is.”

Danny gaapte lang en luid voordat hij zei: “Ik zal je wel wat helpen, mams ... denk ik. Laten we het snel afmaken, want ik heb er net zo weinig zin in als jij.” Toen gooide hij zijn deken opzij, waardoor zijn onderbroek zichtbaar werd. Vreemd! Waarom droeg hij nu wél een onderbroek, en gisteren niet?

Ik wachtte tot hij zijn slaapkamer ging verlaten, maar gaf hem niet veel ruimte om langs mij heen te lopen naar de deur. Zijn nabijheid overrompelde mij en liet zijn geur achter. Een mannelijke geur die diep in mijn neus drong! Ik haalde snel de lakens van zijn bed en bracht ze het naar de wasmachine. Het onderlaken was versleten en uitgerekt aan de kant waar hij altijd sliep. Ik begreep niet waarom ik het nog niet had weggegooid. Toen ik een nieuw hoeslaken uitkoos voor om zijn matras heen, koos ik er eentje die ik normaal gesproken op mijn eigen bed zou leggen. het was een dikke molton, soepel en zacht, precies zoals ik zelf het liefste had.

Toen Danny zich had gedoucht en aangekleed, kwam hij mij helpen. Er was eigenlijk niet veel te doen, en met z’n tweeën waren de klusjes helemaal snel klaar. Toen we klaar waren, ging ik op de bank liggen, vastbesloten om zoveel mogelijk uit te rusten.

Danny kwam bij mij zitten, op de stoel waar hij gewoonlijk op zat als we samen tv keken. Op de een of andere manier slaagde hij erin zijwaarts te draaien en één been over de armleuning te leggen.

“Ik weet niet hoe jij dat volhoudt,” zei ik glimlachend. “Je bent veel te groot voor die stoel, zelfs als je er normaal in gaat zitten. We zouden echt een nieuwe moeten kopen.”

“Nee, ik zit goed,” antwoordde hij, terwijl hij door de Netflix series heen zapte.

“Nou, als het te ongemakkelijk wordt, dan is er genoeg ruimte op deze bank,” bood ik aan.

“Niet met jou erbij, dat is veel te krap!” plaagde Danny glimlachend.

“Hoezo?” Ik keek boos naar hem, alsof ik beledigd was.

Verdwenen waren de gedachten aan de gebeurtenissen van de vorige nachten, ik had weer als vanouds contact met de enige persoon van wie ik echt hield: mijn zoon. Ik ging tegen de rugleuning aan liggen, terwijl ik voor mij op de bank klopte.

“Kom het dan maar proberen, als je me niet gelooft.”

Met een overdreven zucht liet Danny zich uit zijn stoel glijden en liep naar de bank toe. Maar toen hij voor mij lag, besefte ik mijn fout. Mijn zoon was geen kind meer! De tijden waarin ik het grootste van ons beiden was, was voorbij en nu ik achter Danny lag, kon de tv helemaal niet meer zien!

“Laten we ruilen,” giechelde ik, terwijl ik rechtop ging zitten.

Danny verschoof op naar de achterkant van de bank en ik ging voor hem liggen. Dat voelde veel beter! Nu kon ik mezelf tegen hem aan nestelen, en zijn warmte gaf mij een veilig gevoel. Danny koos een tv-serie uit en binnen tien minuten sliep ik.

Toen ik wakker werd, kostte het me even om de situatie in me op te nemen. De tv speelde een aflevering van een saaie SitCom af, en ik wist niet hoe lang ik in slaap was geweest. Ik hoorde Danny’s gelijkmatige ademhaling achter mij, hetzelfde ritme dat ik mij herinnerde van wanneer ik in zijn bed sliep. Mijn gedachten dreigden meteen weer op hol te slaan, maar... ze werden onderbreken door het gevoel van Danny’s arm die over mijn middel lag.

Hij hield mij heel lichtjes vast, zijn hand lag losjes op mijn buik. Ik voelde zijn warme hand op mijn buik, geruststellend en intiem. Ik sloot mijn ogen en zakte weer weg in dat bekende heerlijke gevoel, omdat ik zo lekker tegen hem aangedrukt lag.

Toen Danny zijn hand bewoog, merkte ik het niet meteen, want zijn aanraking was heel licht, niet wrijvend, maar meer een liefkozend klopje. Was het dit soms, wat mij wakker had gemaakte? Ik bleef heel stil liggen, al mijn aandacht nu gericht op de hand, die zachtjes over mijn huid gleed. Mijn hart begon te bonzen toen hij steeds dichterbij mijn borsten kwam. Ik had vanmorgen niet de moeite genomen om een beha om te doen, omdat ik te lui ben was om er in het weekend eentje te dragen, maar nu voelde ik mij onbeschermd en kwetsbaar. En mijn tepels trokken zich al samen!

Net voordat ik de beslissing wilde nemen om zijn hand tegen te houden, stopte Danny met bewegen. Mijn ademhaling stokte en de vlinders fladderden in mijn buik, toen ik voelde dat hij zijn hand weer langzaam van mijn borsten weg bewoog. Hij was al bijna bij de taille van mijn joggingbroek!

Ik voelde dat mijn lichaam reageerde. Dit was een subtiel voorspel, waar ik ook altijd opgewonden van werd, als Andre en ik de liefde bedreven. Mijn zoontje zou dit eigenlijk niet mogen doen, maar om de een of andere reden deed hij het toch, en ik hield hem niet tegen. Want hij zou waarschijnlijk wel op tijd stoppen en dan weer van richting veranderen, en intussen genoot ik ervan.

Ik genoot van het gevoel van die hand op mijn blote buik, op weg naar het beneden, steeds verder naar beneden, totdat zijn hand onder mijn tailleband gleed. Zijn vingers stopten nét boven mijn schaamhaar! Het voelde lekker, heel lekker, dus liet ik het maar zo. Het was heel goed dat Danny leerde waar de grenzen lagen.

Danny’s hand gleed weer naar boven en verwarmde mijn huid, terwijl de tintelingen mij klaarwakker lieten worden. Zijn strelingen werden steeds zelfverzekerder. Toen zijn hand de onderkant van mijn borsten aanraakte, stokte mijn ademhaling even. Nee, hij ging gelukkig niet verder, hij bewoog weer in tegengestelde richting! Wat een heerlijke kwelling!

Weer naar beneden, onder mijn tailleband, en weer iets dieper dan voorheen, gevaarlijk dicht bij mijn kutje, en even pauzerend voordat hij weer naar boven gleed. Ik ademde diep, elke tocht van Danny’s hand, vanaf mijn tieten tot net boven mijn schaamstreek en dan weer terug, veroorzaakte een rilling in mijn lichaam. Ik voelde dat mijn kutje vochtig werd, als instinctieve voorbereiding op penetratie? Ik kneep mijn benen tegen elkaar en voelde een tinteling in mijn clitoris. Als het Andre was geweest, dan zou ik nu zijn hand hebben vastgepakt en hem naar mijn kutje hebben geduwd ... Net zoals ik het een paar avonden geleden bij Danny had gedaan, realiseerde ik me nu met schrik!

Toen Danny’s hand stopte, dacht ik dat hij er nu wel genoeg van had. Maar dat was niet zo! Zijn hand pakte mijn heup vast en hij trok mijn kont tegen zich aan. En toen voelde ik iets waardoor de hele woonkamer om zijn as tolde ...

Want Danny had een erectie! Een instinctieve erectie?

Dat was mijn fout! Want ik had mijn kont naar achteren geduwd, net zoals ik zou doen met Andre, alleen maar een klein duwtje. Maar dat was genoeg! Danny’s stijve staaf duwde tegen mijn billen. Het zorgde ervoor dat een vleugje lucht uit mijn open mond ontsnapte, een mini-zuchtje dat ook een zacht geluid maakte.

Voordat mijn reacties Danny tot grotere daden konden aanzetten, besloot ik om ‘wakker’ te worden. Ik gaapte, strekte mijn armen uit en schoof wat naar voren. En tot mijn verrassing trok Danny zijn hand niet weg! Ik keek achterom en mijn mond viel open, toen het mij duidelijk werd dat Danny sliep! Mijn ogen gleden naar zijn kruis, waar die indrukwekkende bobbel die tegen mijn achterwerk aan had geduwd, nog steeds zichtbaar was. Ik moest vechten tegen de aandrang om die bobbel aan te raken. Maar ik negeerde die drang, stond op en zei:

“Hé Danny, word eens wakker. Je gaat je slaapritme verpesten, en dan kun je weer niet slapen, vannacht!”

Danny werd pas wakker, toen ik een paar keer flink aan zijn schouder schudde. Dus hij was echt diep in slaap! Toen hij wakker was, stond ik op en keek op mijn telefoontje. We hadden wel drie uur geslapen, en dat na de lunch! Niet verwonderlijk na deze vermoeiende week, en ik had het kennelijk nodig.

Zuchtend zei ik: “Ik heb honger, zal ik een paar tosti’s voor ons maken als avondeten?”

“Alsjeblieft mams, maar ik moet, eh, eerst even naar nummer honderd.”

Even later kwam Danny zich weer bij mij voegen. Hij gaf mij een kus op de wang en vroeg wat hij kon doen om te helpen. Ik overhandigde hem een blok kaas en een kaasschaaf.

Toen we klaar waren met eten, voelde ik me beter. Het lange middagdutje had mij in een prima humeur gebracht, ondanks het nogal verontrustende einde ervan. Ik was wel klaar met tv kijken, dus ik pakte mijn boek en ging weer zitten. Met mijn benen over elkaar zittend, kon ik nog steeds de tinteling in mijn kruis voelen, het gevolg van Danny’s aanrakingen.

Danny ging naar zijn eigen kamer en zei dat hij zijn huiswerk ging maken, maar beloofde dat hij om elf uur klaar zou zijn, om naar bed te gaan.

Ik herinnerde mij plotseling, dat ik beloofd had om weer in Danny’s bed te slapen. Daar hoefde ik dus niet meer over te piekeren. Maar de vraag was nu: Hoe? Weer onder mijn dunne deken? Of onder de deken van Danny? Maar ik had het de laatste keer veel te warm gehad onder de deken van Danny, dus dat zou niet erg comfortabel zijn ... tenzij ik weer naakt ging, natuurlijk. Een rode blos bedekte mijn gezicht, toen ik weer dacht aan het heerlijke knuffelen met mijn blote lichaam tegen het zijne. De smeulende gloed in mijn kutje laaide meteen weer op.

Het was elf uur. Ik had een goede nachtrust nodig, maar ik wilde niet meer naakt naast mijn zoontje slapen en dus nam ik mijn dunne deken weer mee. Danny keek ernaar, maar hij gaf dit keer geen commentaar. Terug op mijn plekje bovenop zijn deken, gehuld in mijn pyjama en mijn eigen dunne dekentje, wilde ik nu het liefst acht uur heel diep doorslapen, en ik was blij dat mijn slaappartner weer naast mij lag.

Deze keer droomde ik niet, ten minste niet iets, wat ik me later nog kon herinneren. Ik deed mijn best om mijn situatie in stand te houden, maar uiteindelijk werd het mij toch weer te warm. Het dekentje ging als eerste weg. Vervolgens trok ik Danny’s deken onder mij vandaan en nestelde mezelf op die zachte molton matrasovertrek. En tijdje later werd ik opnieuw wakker van de warmte van zijn deken, die over mij heen lag, dus trok ik ook maar mijn nachthemd uit en liet mijn borsten vrij. Na een korte aarzeling deed ik mijn slipje ook uit. Ik was heel slaperig en me niet bewust van waar ik lag, en dit was gewoon comfortabeler. De slaap kwam weer snel.

Toen ik nog wat later opnieuw wakker werd, bevond ik me in dezelfde houding als vanmiddag de bank, met een warm lichaam achter mij, en een hand op mijn buik. Ik werd wakker doordat die hand opnieuw over mijn lichaam gleed en hetzelfde pad volgde als eerder. Ik wachtte op de omkering van richting, net zoals vanmiddag.

Toen stokte mijn adem!

Want zijn hand stopte niet! Zijn hand sloeg zich om mijn borst, bepaald geen klein pakketje, en wreef over de rimpelige huid van mijn tepelhof. Die tepel spande zich, en werd helemaal stijf. En elke volgende beweging liet mij huiveren van genot. Er vormde zich een vaag besef in mijn hoofd, dat ik hem tegen moest houden, maar gelukkig liet Danny mijn borst weer los en zijn hand gleed nu naar beneden en streek over mijn maagstreek.

Het was al zo lang geleden dat iemand mijn blote borsten had aangeraakt! Terwijl ik nog herstelde van de schrik, gleed die hand over mijn heup en streelde mijn buik, waarna de vingers mijn schaamhaar raakten. Ik hijgde, mijn hart klopte in mijn keel, mezelf afvragend hoe ver Danny zou durven te gaan! Ik rilde elke keer dat zijn hand mijn venusheuvel streelde, en heel dicht bij mijn vochtige spleetje kwam.

Op dat moment voelde ik zijn stijve staaf zachtjes tegen mijn bilspleet, duwen. Ik voelde een warme gloed, overal waar Danny mij aanraakte, en ik begon te kreunen en terug te duwen, net zoals vanmiddag op de bank. Ik kon er echt niets aan doen, maar ik was totaal geil en ik wilde dolgraag geneukt worden, heerlijk genaaid door deze stijve lul, net zolang tot ik klaar ging komen, schreeuwend totdat ik er hees van zou worden!

Maar dit was mijn zoontje en ik moest mezelf beheersen!

Heen en weer zwalkend tussen mijn verlangens en mijn morele grenzen, schrok ik, toen Danny mijn dijbeen beetpakte en het optilde. Ik opende mijn mond al, om er iets van te zeggen, wat dan ook, maar mijn woorden verstomden, toen Danny zijn erectie tussen mijn benen duwde, precies tegen mijn natte schaamlippen aan! De woorden die ik eigenlijk had willen zeggen, werden alleen maar een diepe zucht.

“Ohhh!” hijgde ik, toen de lul van mijn zoon langs de hele lengte van mijn vochtige vulva gleed en mijn tintelende clitoris aanraakte.

Dit was fout, heel erg fout! Danny moest meteen stoppen, maar wat kon ik doen? Als ik er iets van zei, dan zou hij wel stoppen ... maar wacht even, wilde ik echt dat hij stopte, of wilde ik juist dat hij doorging?

Danny trok zich terug, zijn lul was nu helemaal glibberig van mijn vochtigheid. Ik voelde de kraag van zijn eikel langs mijn schaamlippen glijden, ermee eindigend dat het puntje van de eikel tegen de ingang van mijn vagina lag. Danny duwde weer naar voren en die eikel bleef heel even in mijn vulva hangen, maar kwam toen met een schokje weer vrij en gleed over mijn schaamlippen heen naar mijn clitoris.

Ik voelde mijn lichaam instinctief reageren, mijn heupen kantelden zich, om mijn zoon een betere hoek te geven. EN Dijn volgende poging eindigde zijn eikel opnieuw voor de ingang van mijn vagina ... maar ... deze keer bleef hij wel degelijk haken!

Ik voelde hoe mijn schaamlippen zich spreidden en mijn vagina zich uitstulpte rondom de eikel van mijn zoon, terwijl heel langzaam naar binnen gleed. Ik kreunde zachtjes, en deed alsof ik sliep, terwijl mijn zoontje mij van achteren binnendrong. Mijn zachte gehijg werd steeds hartstochtelijker, naarmate ik verder opgevuld werd, totdat uiteindelijk zijn buik mijn billen aanraakte.

Mijn kutje klemde zich om die heerlijke lul heen en het voelde voller aan, dan ik me ooit kon herinneren. Nog steeds werd ik heen en weer geslingerd, tussen het mij overgeven aan dit heerlijke moment, of dit gevaarlijke spelletje te beëindigen. Maar Danny nam gelukkig die beslissing voor mij, want hij trok zijn lul met één lange langzame slag uit mijn vagina.

Maar vlak voordat die heerlijke lul uit mij zou glippen, duwde Danny hem weer erin, en wij kreunden nu allebei hardop samen!

“Ohh... Eh .. Ahhh,” zuchtte ik, het spoor totaal bijster, door het heerlijke gevoel om eindelijk geneukt te worden!

Danny begon nu met langzame in- en uitgaande bewegingen, waarbij ik ritmisch mijn heupen achteruit duwde. Mijn hele wereld draaide om het zalige genot van geneukt te worden, terwijl Danny mijn heupen stevig vasthield met zijn handen. Het voelde bijna alsof ik misbruikt werd, omdat Danny mij zo stevig neukte dat ik geen kant op kon, maar de waarheid is, dat ik er dol op was en er enorm van genoot.

En ik wilde meer, meer!

Maar toen kwam ik klaar, gedempt schreeuwend met mijn hand voor mijn mond, en ik duwde mijn heupen ver achteruit in een poging om zoveel van zijn lul in mij te krijgen, als maar kon. Ik hoorde Danny grommen als antwoord en ik voelde zijn jongenslul in mijn kutje opzwellen, en een straal hete vloeistof spoot tegen mijn baarmoeder! Er volgden nog een paar stralen, terwijl Danny zijn zaad in mijn baarmoedermond pompte. Het was enorm erotisch om Danny te voelen uitbarsten als een vulkaan, en mijn begerige kutje te voelen overstromen met het gloeiende bewijs van zijn liefde.

Het leek een eeuwigheid te duren, en wij kwamen samen klaar in een enorme uitbarsting van genot en plezier. Elke trilling van mijn lichaam zorgde ervoor dat Danny’s lul in mij bewoog, zijn sponsachtige eikel betastte de hele binnenkant van mijn vagina en de ingang van mijn baarmoeder. Ik probeerde me voor te stellen, hoe zijn zaadcellen nu probeerden om mijn eicel te bereiken, ik kreunde en mijn kutje klemde zichzelf vast op zijn spuitende lul.

Toen ik voldoende gekalmeerd was om weer verstandig na te kunnen denken, voelde ik een enorme golf van schaamte over me heen komen. Hoe had ik dit in Godsnaam kunnen laten gebeuren? Hoe had ik mijn zoontje zo vreselijk kunnen misbruiken? En hoe kon het, dat ik het zo ongelofelijk heerlijk had gevonden?

Toen ik mij eindelijk van Danny losmaakte, gleed zijn lul uit mijn kutje, en een stroom van melkachtige vloeistof droop langs mijn benen op het bed. Ik stond op het punt om uit de kamer te lopen om aan deze pijnlijke situatie te ontsnappen, en mijzelf schoon te maken, de zonde van mijn lichaam te wassen, toen Danny mij vastpakte en mij omhelsde. Hij vlijde zijn blote lichaam tegen dat van mij, en blies zachtjes in mijn oor. Zijn arm lag om mijn middel, zijn handen betastten mijn borsten.

“Ik hou van je, mama,” zei hij zachtjes.

Ik wilde hem wegduwen, maar mijn lichaam verried mij opnieuw, door zich heerlijk te ontspannen in de geruststellende omhelzing van mijn zoontje. Het voelde zo fijn om vastgehouden te worden, dat wilde ik niet verliezen! Ik gaf mezelf over, en besloot om de zaken morgenochtend maar recht te gaan zetten. Want wat wij hadden gedaan, dat was weliswaar ongelooflijk heerlijk geweest, maar het mocht zeker niet nog een keer gebeuren!

En die rustgevende gedachte viel ik in een heerlijke diepe slaap.
Lees verder in: Nachtwacht - 5
Trefwoorden bij dit verhaal: Moeder, Zoon, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...