Klik hier voor meer...
Door: Steifeduo
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 7151
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Jesse In Crisis
Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval: ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014-15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kreeg de baan...

Op dinsdag werd hij verwacht op zijn eerste werkdag. Zijn belangrijkste werk was het overnemen van de administratie van zijn voorganger die met pensioen ging. Hij zou mij inleren maar het meest van de tijd zat de oude man te slapen. Als dat maar goed zou komen.

Alles wat de man hem uitlegde schreef Jesse zorgvuldig op. Omdat de man al binnen twee weken het bedrijf zou verlaten had Jesse flink aan te poten om te begrijpen wat er van hem werd verwacht. Maar door zijn eerdere ervaring met de eigenaar hoopte hij erop te kunnen vertrouwen dat Nico hem wel zou helpen. Zeker en vast.

Na de ochtendpauze kwam Nico hem halen. Als eigenaar had hij niet eerder tijd om mij zijn bedrijf te laten zien.

Hij nam mij mee naar zijn kantoor. "Als iets je niet duidelijk is hoef je je geen zorgen te maken. Ik zal je altijd helpen lekkere knul", zei Nico terwijl hij zijn sterke hand over mijn kontje liet glijden. Hij nam mij mee naar een soort platform. Een klein soort bordes tussen zijn kantoor en een ontzettend mooie trap naar de productiehal. Gemaakt om te laten zien wat voor kwaliteit het bedrijf in huis had.

Wat mij opviel was een heel groot scherm wat aan de wand hing. Wat was daar de bedoeling van?

Nico drukte mij tegen de reling van het platform. Ik voelde hoe hij zijn harde lul tegen mijn kontje drukte. Ik werd er hoerig van als een loopse teef. Opeens lichte het grote beeldscherm op en zag ik een geschreven tekst daarop met daarna mijn foto. "Dit is de knul die Ferry gaat opvolgen en het werk van Henk gaat overnemen als hij met pensioen gaat. Zijn naam is Jesse. Ik verwacht van jullie dat jullie hem gaan helpen tot in het uiterste. Jullie baas Nico". Het scherm ging even op zwart en toen verscheen het beeld van hoe Nico zijn hete lijf tegen mij aandrukte. Wat gebeurde er hier, ging het door mij heen? Nico fluisterde in mijn oren: "Ferry wilde ons niet meer geven wat er van hem werd verwacht. Ik hoop dat jij dat wel kunt". Een stevige duw van zijn hete kruis tegen mijn kontje volgde. Alles was te volgen op het grote scherm.

Ik keer eens naar beneden en zag alleen maar mannen. Mannen gekleed in een spijkerbroek met daarboven een een wit halterhemd. Als de mannen bezig waren met lassen bijvoorbeeld droegen die uiteraard een goed beschermend groter soort t-shirt met lange mouwen. Maar hoe je het ook went of keert: het waren allemaal knappe mannen.

Nico stond nog steeds achter mij zijn gigantisch staalharde pik tegen mijn billen drukkend. Langzaam trok hij mijn jeans omlaag en daarna zijn eigen jeans. Snel volgde mijn onderbroekje en de penetratie. Nog steeds was het te zien op het grote scherm. Ik zag dat de mannen even hun werk lieten rusten. Een paar stevige stoten van Nico moest ik incasseren.

"Trek je broek maar op jongen. We wij gaan eens nader kennis maken met mijn personeel wat mij al jaren trouw is de mooie producten te maken die ik wil verkopen". Als een prinses voelde ik mij toen ik de mooie speciale trap afdaalde. Op de werkvloer noemden de mannen één voor één hun naam. Niet te verlegen hun handen over mijn billen te laten glijden. Sommige schroomden niet om hun hand mijn broek in te schuiven. Om zo mijn sterretje te kunnen voelen.

Natuurlijk onthield ik al hun namen niet. Behalve van de ene vent die aan het lassen was: Stefan! Een stevige stoere man. Zo een die getrouwd was en een paar leuke kinderen had die hem gelukkig maakten. Wij keken elkaar in de ogen en er was geen ontkennen aan dat de vonk van 150kVA oversloeg. Op de hele wereld was er geen schild die die spanning kon tegen houden. Een vette knipoog volgde. Ik werd warm van binnen.

Veel tijd om het verwerken kreeg ik niet. Nico nam mij weer mee naar het kantoor waar mijn bureau stond. Spoedig zat Henk weer naast mij om mij allerlei dingen uit te leggen. Ondanks dat hij bijna 67 jaar was vond ik hem niet onknap. Hij had een bepaalde lieve uitstraling die een positieve golf in mij opriep. Hij drukte wel vaak zijn been tegen het mijne maar verder ging hij niet. Al wat hij vertelde schreef ik goed op zodat ik mijn werk goed kon doen.

Na een paar uurtjes had Henk er genoeg van en ging terug naar zijn stekkie. Even later zag ik dat hij wegdommelde. Het gaf mij de vrijheid in de computer wat dingen op te zoeken. Ik had overal toegang tot en zo kwam ik op de gegevens van al het personeel. Nieuwsgierig keek ik naar de pagina over Stefan. Hij was pas 37 jaar, had inderdaad een vrouw die Leonore heette en twee zonen. Die pas 17 en 19 waren. Stefan wist al vroeg hoe zijn "gereedschap" te gebruiken en was een vroege vader.

Zo keek ik naar het andere personeel, noteerde hun namen zodat ik die beter leerde kennen. Ik vond persoonlijk en sociaal contact belangrijk: dan maakte het indruk als ik hun namen wist. De geboortedatums schreef ik er ook bij. Zo kon ik ze persoonlijk feliciteren.

Toevalligerwijs was Stefan een week later jarig. Ik zou me eens goed verdiepen in zijn gedrag om zo een zeer persoonlijk cadeau voor hem te kopen. Eén waarmee ik hem (meer) voor mij kon winnen...

Net voor ik naar huis wilde gaan kwam Nico binnen en ging weer achter mij staan zoals bij de sollicitatie. "Zal ik de klus van straks even afmaken lekkertje?" "Oh Nico, graag zelf". Kleed je uit en ga op jouw bureau liggen". Ik nam die positie in en in no time schoof Nico zijn gloeiende pook mijn jongenskutje binnen. Dit was weer puur genieten. Nico nam de tijd voor hij brullend zijn zaad in mij loosde. Na zijn klaar komen zoog hij mijn jonge pik in zijn mond en zoog mij naar een hoogtepunt. Wat zou het volgende "avontuurtje" zijn......
Lees verder in: Jesse En Stefan
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...