60.338 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 6005x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Bart Besluit
Er moest een besluit komen van Bart. Zo kon het niet langer meer. Hij was 45 jaar en al sinds zijn 19de getrouwd met Bette. Maar hij wilde een man. Hij was naar de gay sauna geweest en had 2 kullen geneukt...

Omdat hij laat thuis kwam besloot hij op de bank te gaan slapen. Hij wilde Bette niet wakker maken. Het slapen wilde niet erg vlotten maar tegen de morgen viel hij in slaap.

"Goedemorgen pa, waarom slaap jij op de bank?", vroeg Sander. "Omdat ik vannacht laat thuis was", zei Bart slaperig. "Hoe was het in de gay sauna pap?'. Nu was Bart ineens klaar wakker. "Hoe weet jij waar ik was?". "Je had in de haast om weg te komen je laptop nog open staan. Toen zag ik wat je had gezocht. Maar maak je geen zorgen, ik zal niets tegen mama zeggen. Ik beloof het je".

Terwijl hij dat zei voelde ik hoe zijn hand onder het deken schoof en mijn lul in mijn onderbroek betaste. "Nee Sander, doe dat nu niet! Het kan en mag niet. Stop alsjeblieft". "Kom pa, nu ik weet dat jij ook op mannen valt moet het toch kunnen? Ik kijk zo vaak naar je grote mannenlul en voor ik ga slapen trek ik mij altijd af op jou. En kom dan heerlijk klaar, soms wel twee keer".

Bart kon zijn oren niet geloven. Sander bleef met zijn paal spelen en liet zijn hand in het slipje glijden. Bart gaf zich over. Als zijn zoon dit echt wilde dan "moest het maar". ten slotte was Sander al 26 jaar dus het was geen puber bevlieging. Sander trok het deken weg en stroopte het slipje omlaag. Gulzig maar onwennig sloot hij zijn lippen om de grote champignon van zijn vader.

Bart voelde dat het voor Sander de eerste keer was. Hij liet hem begaan. Langzaam voelde hij zijn pik dieper in het mondje glijden. Het was zalig, Bart kon het niet ontkennen. Hij kreunde wat waardoor Sander harder zoog. Bart kreunde nog harder en spoot zijn sperma diep in het bekkie van Sander. Hij zag hoe jij het gulzig proefde en slikte. "Dat was lekker papa, dit wil ik vaker". "We zullen zien. Sander gaf zijn vader niet de gelegenheid hem te bevredigen. Wat raar...

Na dit spelletje werd het tijd om de tafel te gaan dekken en het ontbijt klaar te maken. Ondertussen konden ze nog wat praten en Bart vertelde zijn zoon dat hij vandaag tegen hun moeder ging vertellen dat hij weg ging. Via het werk had hij al een huisje kunnen huren dus het hing ervan af wat Bette ging zeggen. Bette kwam naar beneden en voelde de spanning in de lucht hangen. Zij kenden elkaar al 30 jaar dus Bart was een open boek voor haar. "Waarom heb je vannacht niet bij me geslapen? Wat wil je mij vertellen", begon Bette het gesprek.

"Ik denk dat ik gelukkiger wordt in een relatie met een man", stotterde Bart. Wat Bart toen zag deed hem wit wegtrekken. Bette viel bijna flauw van verbazing. Snel ging Bart achter haar zitten zodat ze niet van haar stoel kon vallen. Hij hield haar vast tot ze weer wat bij kwam en haar kleur op haar wang terugkwam. "Dat meen je toch niet? Ik heb hier nooit iets van gemerkt", was nu zij diegene die stotterde. Bart liet haar bekomen en bevestigde wat zijn gedachten en gevoelens waren

"En nu", vroeg Bette, hoe moet het nu verder? "Dat is aan jou Bette. Als je wilt dat ik vertrek zeg het me maar. Jij kan voorlopig in het huis blijven en ik zoek wel een ander verblijf". "Ja, ik denk dat het beter is als je meteen vertrekt. Ik heb tijd nodig om hierover na te denken. Geef me die ruimte". "Het is goed Bette, ik ben al weg". "Je krijgt de kinderen nooit meer te zien", schreeuwde ze terwijl ik opstond om mijn tassen te gaan pakken. Nou, dat was wel het laatste waarover ik mij druk maakte. Zeker gezien wat er vanmorgen was gebeurd.

Ik ging mijn tassen pakken en toen ik klaar was wilde ik nog wat zeggen tegen Bette. "Flikker op homo, raak me niet meer aan", snauwde ze. Ik kon haar reactie wel begrijpen. Wat als zij tegen mij vertelde dat ze op vrouwen viel?

Ik maakte mij uit de voeten en reed naar het huisje wat ik reeds gehuurd had. Ik kroop in het grote bed wat al klaar stond en sliep als een blok. Toen ik wakker werd zag ik wat berichten van mijn zoons. Sander wilde gelijk naar mij toe komen: je snapt waarom. En Tijmen snapte er niets van.

Later bestelde ik wat chinees eten en douchte mij. Ik was vrij en zou ervan genieten ook! Ik reed naar een homo ontmoetingsplaats buiten de stad om te kijken of daar op zondagavond nog wat te beleven viel. Er waren niet veel mannen. Ik stapte uit en liep een stukje de bosjes in. Meteen zag ik dat ik gevolgd werd door een jonge knul. Hij merkte dat ik keek en draaide zich om en liet zijn jeans zakken. Wat was dat toch tegenwoordig dat alle mannen en jongens liever geneukt werden dan zelf neukten. Bart snapte er niets van.

Hij liep op de jongen af en voelde tussen zijn billen. Zijn ster was heet van verlangen, dat kon Bart niet ontkennen. "Neuk me meneer, neuk me zo hard u kan. Mijn hoerige kut staat in brand", gilde hij het uit. Eigenlijk maakte het Bart niets uit. Hij moest zijn frustratie kwijt en door te neuken lukte dat vast wel. Hij liet zijn broek en slip zakken en porde zijn eikel tegen de ster. "Oh meneer, ik wist niet dat u zo een grote hebt. Doet u het wel voorzichtig?". "Niet zo zeuren stoephoer. Je wilde toch stevig genomen worden", snauwde Bart wat geïrriteerd. Vlug drukte hij door en het jong jammerde als een speenvarken dat voelde dat het geslacht ging worden. Bart deerde het niet zoveel en hij begon traag te neuken. Al wilde het sletje niet, dat had ze zich eerder moeten bedenken. Het was een lekker strakke tunnel en zijn pik voelde zich erin thuis. Hij trok zijn pik terug en zei: "ga op je rug liggen. Dan kan ik nog dieper. Hoe heet je?". "Twan meneer", antwoorde hij en ging op zijn rug liggen. Bart knielde tussen zijn benen, trok ze op en zijn machtige knots schoof weer naar binnen. De knul begon nog harder te jammeren maar het leek ook van genot. Bart genoot er erg van en neukte zich langzaam naar een hoogtepunt. Zijn zaad spuwde in het jongensgrotje.

"U hebt mij zwanger gemaakt meneer. Mijn hele kut zit vol met u zaad", jammerde het joch weer. Bart begon als beloning de pik van de jongen af te trekken tot ook hij klaarkwam. Hij trok terug, kleedde zich aan en verdween naar zijn auto.

Wauw, dit was toch wel lekker zo'n anonieme sex. Hij ruste even in de auto voor hij naar zijn nieuwe stekkie reed.

Hij zag weer dat Sander had aangeboden om bij hem te komen slapen. Bart antwoorde: "beter van niet. Laat a.u.b. Bette eerst wat tot rust komen. Daarna zien we wel verder. Pas goed op haar jongen, ze is een goede moeder voor jullie". Bart voelde een traan opwellen. Hij had toch 30 jaar van dit meisje gehouden. Vermoeid viel hij in slaap...
Lees verder in: Bart Bedrijsbureau
Trefwoorden bij dit verhaal: Uit Huis Gezet, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ik Bepaal Hier,... - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Dominantie, Biseksueel, Anaal, Aftrekken, Pijpen,
" Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. Het is nu enige tijd later na je bezoek bij mij thuis als we bij de s..."
07-12
8.5
Herfstactiviteiten - 2Door: Lewis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Orgasme, Anaal, Herfst,
"Na de geile gebeurtenis in de winkel besloot ik naar de sauna te gaan. Op een koude dag als vandaag was de warmte van de sauna wel welkom. Ik had ook nog niet gespoten dus was ik nog steeds geil en hoopte op nog wat meer actie. Ik ging naar ..."
07-12
9.0
Hetero Wordt Sissy...Door: Eyeball_peterpan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hetero, Sissy, Pik, Gay, Homo, Dildo,
"Mijn naam is Peter en heb al enkele jaren een groot geheim ik houd er van om vrouwenkleding te dragen. Toen ik jong was keek ik er altijd naar uit als de Wehkamp catalogus door de deur viel. Ik rende naar beneden en bladerde meteen naar de zwempakke..."
07-12
9.6
Ontmaagd Door Een BbcDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bbc, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Dit is mijn verhaal hoe ik ontmaagd ben op 16 jarige leeftijd door een BBC. Ben nu 38 en denk er nog veel aan terug, Ik was toen een bezorger van een ochtendkrant en vlak voor oudjaar liep ik mijn adressen af voor mijn nieuwjaars fooi. Ik..."
07-12
8.9
Trio In De SexbiosDoor: Ervaren Bi
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Exhibitionisme, Neuken, Pijpen, Seksbioscoop, Trio,
"Regelmatig ging ik naar een seksbios in een plaats nabij mijn eigen woonplaats. Meestal op een vrijdag of zaterdagmiddag wanneer ik thuis was van een week kazerne. Hier kon je dan heerlijk uren geilen en naakt zijn zonder dat mensen er aanstoot aan ..."
03-12
9.3
Robbie In ChinaDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: China,
"Dit verhaal is deel 12 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Dit is het eerste ..."
06-12
9.2
Marokkaanse Scooter Boy... - 2Door: Dennis-Nike
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Arabisch, Besneden, Dom, Marokkaans, Slaaf, Sub, Voeten,
"Hey allemaal, Bedankt voor de reacties en de feedback op het eerste deel. het duurde helaas langer als gepland om het vervolg te typen maar hier is dan het 2e deel. Veel leesplezier Daar zit ik dan. In mijn eigen woonkamer met in mijn recht..."
06-12
9.0
Monsterlul - 2Door: Ervaren Bi
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Sub,
" Dat was eens maar nooit weer dacht ik Duidelijk een maatje te groot, duidelijk een stap te ver. Dat nooit weer . Althans, dat dacht ik toen Echter na enkele weken zat ik op een dinsdagavond weer op mijn gebruikelijke chatsite op zoek ..."
03-12
9.1
Voor Het Eerst GeneuktDoor: Jeans Lover
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Slet, Sletje,
"Op een dinsdagavond besloot ik om eens een Gaychat website te openen. Gewoon eens even kijken, zonder echte intenties op dat moment. Wat ik niet wist was dat ik die avond voor het eerst heerlijk en hard geneukt zou worden als een sletje...."
06-12
8.7
Mijn Nieuwe Daddy - 8Door: Zaadkontje1986
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Daddy,
"Allereerst wil ik jullie bedanken voor de heerlijke reacties. Ik ben ontzettend blij dat jullie mijn avonturen zo geil vinden. Er komen suggesties voorbij waar ik zeker over na wil denken, maar weet niet of dit ook gaat gebeuren. Enkele dag..."
05-12
9.6
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Frank Na het plotse en pijnlijke afscheid, lag ik in de armen van Mr Ravi. Hij had me rustig liggen strelen en ik voelde een warmte door mijn lichaam stromen maar ook zijn geile opwinding voelde ik duidelijk. Zoals elke ochtend lag ..."
05-12
9.1
Robbie En RichardDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefvader,
"Dit verhaal is deel 11 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Omdat Robbie iets ..."
05-12
8.9