63.285 Gratis Sexverhalen
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 6.5 | Gelezen: 8192x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Hoi,

Wij zaten in hetzelfde schuitje, op een andere kamer, maar met dezelfde hobbies, en afkomst, dus na enkele weken elkaar aftasten werden we drinke broers. (Hij zat hier om van zijn drankzucht en ik omdat ik diverse kwalen had.

Hij en ik hielden van dammen, schaken, kruiswoordraadsels en praten over vrouwen .

Na een jaar had hij een woning gevonden via diverse hulpinstanties en ik zou hem helpen met verbouw, inrichting,praatpaal.

Op die bepaalde dag was het ontzettend warm, we hadden al een paar dagen eigenlijk alleen maar gezopen tegen de klippen op , en nu stond hij in een korte flodderbroek een beetje wankel op een trap om electriciteit aan te sluiten, maar er ging iets mis en als in een slow motion film zag ik hem verstarren , verslappen, zijn broek zakte af en ik kon hem nog net half en half opvangen.

Door zijn zweet en zijn gewicht en verslapt lijf verdween mijn duim in zijn reet wat bij hem een mijn onbekende reactie gaf.

Hij werd geil, botergeil en hoewel hij dus een jaar lang het over vrouwen neuken had wilde hij eigenlijk iemand die met hem sex wou.

Hij werd voor mij te zwaar dus ik legde hem op zijn zij op de bank, kussen onder zijn hoofd.Zijn dikke kont in mijn gezichtsveld maakte dat ik mijn lul tevoorschijn haalde en er een beetje mee speelde totdat hij groot( 18cm) werd.

Maar ik mocht hem niet vergeten dus een koel glas water een warme natte handdoek gehaald en toen ik terugkwam uit de badkamer zat hij overeind, lul hard en grote hangende ballen een mooi zicht op zijn reet.

""Kom eens hier, sprak en wuifde hij Toen ik dicht genoeg was ging zijn mond om mijn dikke eikel (paddestoelvorm) en begon hij me heerlijk te pijpen, kwist niet wat er gebeurde dus de eerste paar minuten stond ik verdwaasd te kijken , naar zijn kop die als een zuiger heen en weer ging, zijn lul die nog steeds overeind stond, zijn kont die langzaam heen en weer ging samen met zijn mond.""Lekker""? Hij stopte met pijpen en begon mijn ballen en lul te bewerken als een volleerde hoer.

EEn vinger in mijn kont en ik kwam klaar( EErste keer.)

Maar hij wilde meer en ging op mijn slip zitten, door het zweet gleed mijn piemel probleemloos helemaal in zijn kont waar hij bleef .

Ik reikte om hem heen naar zijn neukpaal en begon hem af te trekken waardoor hij bij reactie achteroverleunde en zachtjes met korte op en neergaande bewegingen zichzelf via mijn lul aan het neuken was, onderwijl kreunend grommend en vloekend.

Ik moest zijn tepels ,mannenborsten knijpen omdraaien, wrijven zuigen totdat opeens hij vooroverbuigde en moest spuiten, onderwijl in mijn lul knijpend met zijn kontspier, daardoor moest ik voor de tweede keer klaarkomen(in zijn darmen) .

Even alles wegspoelen onder de douche( ik moest blijven zitten) kwam hij weer terug en zette hij een sexvideo op, even was ik verbaasd want ik zag hem, zijn lul en kont werd bewerkt met zweep kaarsvet en dikke dildo( ja hij was homoslaaf geweest bij een invloedrijk persoon in ... .) Daarom dus zijn zucht naar vergeetvocht .

De dop ging weer van de (Glennfiddich) whisky fles en na een paar flinke slokken(eigenlijk teugen) wilde hij dat ik hem vingerneukte terwijl hij in standje 69 mijn lul weer opslokte.Ik nam een slok whisky en toen zijn lul in mijn mond ,de alkoholrijke vloeistof rondtollend om zijn eikel,wat hem een harde vloek ontloktte Meer Meer Harder Harder dieper, dus weer een grote slok

en nog meer tongwerk totdat de whisky weggespoeld was en ik nog maar een nu zeer kruidig smakende lul aan het pijpen was met nog steeds drie vingers in zijn neukhol .Even spande zijn lijf zoals bij zijn stroomprobleem en hij spoot zijn zaad direct in mijn keelsgat wat hem weer deed vloeken, maar hij bleef mijn gehaktstaaf likken en zuigen totdat ook bij een fonteintje omhoogspoot.

Beiden een beetje moe speelden we met elkaars halfslapgeworden lullen en harige ballen( 30 jaar geleden was er nog geen vraag naar kaal in het kruis )

Samen in de keuken (nog steeds allebei bloot) slagroom, e.a voedsel op elkaars lijf en leden(Kont en Lul)smerend en likkend

wilde hij nu een lange neuktijd langzaam in tot aan het einde en eruit (net niet, hij wilde mijn dikke eikel voelen met zijn holspier en hem masseren.Dus (ik sterker dan hij) ging mijn genotsstaaf weer in zijn liefdesgrot en langzaam lopend van keuken naar kamerbank ,onderwijl elkaar gewoon aankijkend elkaar aftasten bleef mijn knots steeds in zijn melkend knijpend gat . ik ging weer zitten zijn lul in mijn hand terwijl hij zichzelf in het zweet werkte om mij en hemzelf weer naar een geweldig eind te brengen,dit keer duurde het wel wat langer.Maaar uiteindelijk was zijn hol zo rauwgeneukt dat het genot en de pijn hem tot een hoogtepunt bracht dat een laaiend vuur nog kon blussen, recht in mijn gezicht gelijk met mij zodat alles(wat ik nog overhad in mijn zaadfabrieksopslagsilo) in zijn kont werd geschoten.

De volgende dag bleven we samen naakt werken aan zijn inrichting maar werd er niet! meer over gesproken, ik kreeg een huis in een andere stad, hij verhuisde en ik ook.

Nu ben ik de 65+ gepasseerd, ruk me vaak af op sexsites( homo ) maar de geiligheid van toen van hem heb ik niet meer meegemaakt.

Dus een(1 ) keer maar nooit weer.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vakantie Aan De ... - 14Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturberen, Spuiten, Plas, Buren, Strand, Duinen, Masturbatie, Vakantie,
" H Leo, wat is dat nou Lig je nou alweer te slapen . Ik word abrupt wakker geschut door Marja, die terug is van het boodschappen doen. Mijn boek ligt naast me op de grond. Je boek was niet spannend zie ik, maar je droom wel giechelt ze. Ze doelt..."
29-05
9.6
Bischierige Lexie OrgieDoor: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Orgie, Pijpen, Sissy,
"Het is vrijdagavond, Lotte komt zo. Na elkaar weer een week wat minder gezien te hebben is de vrijdag eigenlijk altijd een feestje. Met veel liefde en seks. Rond 20 uur hoor ik de sleutel in mijn voordeur. Even later hoor ik Lotte naar boven lopen Ik..."
27-05
9.2
Sandra Wordt Onverwacht ...Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Trio, Voyeurisme,
"Dit verhaal gaat over Sandra, een jonge vrouw van 27 jaar. Ze heeft Nederland verlaten om te gaan werken in het buitenland. Het leven in Nederland was goed, maar na een mislukte relatie was het een mooi moment om weg te gaan. Het werd Frankrijk. Daar..."
24-05
9.2
Na De ChatDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Likken, Neuken, Pijpen, Trio,
"Hallo, was de nogal vreemde openingszin voor mijn camsletje. Ik liet het zo, want vaak speelde hij een middelbare scholier, en later rukte hij zich dan op cam voor mij af. Hij was slank, sportief en in de dertig. Omdat hij het stiekem deed, was er ve..."
23-05
8.4
Medische KeuringDoor: Torag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
" Voor een instantie verricht ik lichamelijk keuringen aan huis, waarbij ik voornamelijk mannen aan een klein onderzoekje onderwerp. In de basis ben ik hetero maar omdat er wel eens intieme vragen moeten worden gesteld en onderzoekjes worden verric..."
21-05
8.6
Verrassende TrioDoor: A.Chivas
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Gay, Groepsex, Pijpen, Trio,
"Manon kende ik al enkele jaren. Ze baatte het caf uit waar ik mij na mijn verhuis naar de stad was gaan thuis voelen. Na enkele sporadische bezoeken werd die plaats al vlug mijn stamcaf en daar had Manon veel, zo niet alles, mee te maken. We war..."
20-05
9.6
Niels Wil Meer - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Pegging, Pijpen,
"Enkele weken zijn voorbijgegaan sinds die ene middag. Die ene middag waar Niels eerst Ryan afgezogen heeft. Die ene middag waar hij door Else werd geconfronteerd met zijn biseksuele activiteiten. Die ene middag waar hij de opdrachten van Else moest o..."
17-05
9.5
Ouder Bi Stel MmvDoor: Bibillen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Trio,
"Ik was een weekje alleen thuis, het was lekker weer en dus zat ik in mijn korte broek op bull te kijken of er nog iets te doen was. Ik kon niet echt iets vinden of er werd niet gereageerd als ik wat verzond en begon er al aardig klaar mee te..."
15-05
8.9
GelezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Toyboy,
"Ze was leuk, en maakte mij geil met haar keurige mantelpakje. Ik vind dat nu eenmaal erg opwindend, ja. Beleefd had ze mij gevraagd om een kop koffie, maar ik was wel aan het werk, maar in een andere functie. Wijntje doen straks, lachte ik, ..."
14-05
7.7
Niels Wil Meer - 4Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Ontdekken, Pijpen,
"Niels had de afgelopen dagen veel nagedacht. Zijn gedachten waren als een draaikolk van herinneringen aan de intieme momenten die hij met Ryan had gedeeld. De herinnering aan hoe ze elkaar hadden afgetrokken, elkaars harde pikken in hun handen hadden..."
14-05
9.4
Ontmoeting Gelijkgestemde ... - 1Door: Nlshadow
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Toen het avond was kreeg ik weer een app binnen met een foto, op deze foto was zijn pik te zien en een slipje van zijn kleindochter onder het zaad. Toen wist ik het zeker dit komt helemaal goed tussen ons. Ik stuurde hem terug dat hij dat slipje maar..."
10-05
7.6
Als KonijnenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Trio,
"grappig, ik kende ze al vanaf school, en ja, ze waren leuk. Alleen ze leefden zo eh gezond, hardlopen en niet roken. Ik deed dat wel, vet eten, roken en andere stoute dingen. Maar we konden het goed vinden, zo goed, dat we samen op vakantie gingen. Z..."
10-05
8.1
Klik hier voor meer...