62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 27-11-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 2974x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Center Parcs - 14
Het meest spannende deel van dit ontbijt waren natuurlijk de Donuts.

Het was Jeroen die het eerst de zijne verorberde. Voorzichtig sloot hij zijn lippen rond Gert-Jans bloedrode eikel, liet zijn mond naar beneden zakken. Tergend langzaam maar uiterst voorzichtig beet hij stukjes donut en na elke beet likte en zoog hij de eikel. Gert-Jan kreunde zacht en iedereen kon zien hoe zijn geslacht keihard opgezwollen stond, en hoe het door het stapeltje donuts kaarsrecht omhoog gehouden werd.

Stukje bij stukje knabbelde Jeroen zijn donut weg. Toen hij klaar was, zagen we niet alleen de eikel bloot maar ook een stukje penis, en natuurlijk het toompje waarmee de voorhuid aan de eikel vastzit. Jeroen kon het niet laten om precies dàt deel van Gert-Jans piemel een tijdlang te likken met het tipje van zijn tong.

Als steeds geiler wordende toeschouwer merkte ik dat ook Gert-Jan extreem opgewonden was geworden. Niet alleen zag ik op zijn geblinddoekte hoofd een blos op zijn wangen, maar zijn penis stond zo stijf als hij maar kon, waardoor hij schuin over de laatste donut lag, in een vermetele poging zich helemaal op te richten tot plat tegen Gert-Jans bruine, platte buik zoals zijn erectie de gewoonte had. De eikel van zijn geslacht stond als een piepklein ballonnetje keihard opgespannen, donkerrood zodat de twee helften wel leken op twee samengespannen niertjes uit één of ander dier.

Ik besefte dat het wellicht niet al te lang meer zou duren voor het verse zaad zich uit zijn teelballen zou bevrijden. Daarom besloot ik één en ander aan te passen. Snel trok ik de knoop van het touwtje dat rond zijn geslacht gespannen zat, los. Ik had gedacht dat zijn pik wat zou ontzwellen, maar niets was minder waar. Daarna trok ik de geïmproviseerde dildo, de steel van de pan, uit zijn kontgaatje. De meeste drankjes die op de pan stonden, waren immers toch al leeg.

Intussen stond Nico te wachten om aan zijn ontbijt te beginnen.

Ik had me al afgevraagd hoe hij dat zou doen. Maar tot ieders verrassing deed hij het precies zoals de drie voorgaande. Het enige verschil was dat hij -omdat het de laatste donut was rond de vlezige paal- erg diep moest gaan. Langzaam plaatste hij zijn lippen rond de paarse kop en gleed traag omlaag. Gert-Jan slikte hoorbaar.

De andere jongens keken muisstil toe, met rode hoofden van opwinding, de handen nog steeds op de rug gebonden, en alle piemels stonden stijf.

Aangezien Nico aan de rechterkant van de tafel stond, net zoals de anderen, en ikzelf aan de linkerkant, had ik ruimte om te doen wat ik van plan was. Terwijl Nico de hele jongeheer van zijn vriend diep in de mond had, en voorzichtig probeerde een stuk donut af te bijten, zocht ik met mijn rechterwijsvinger in de bilspleet van de nantaimori-jongen naar zijn kontgaatje. Voorzichtig zette ik mijn vinger tegen zijn jongenskutje en gleed naar binnen. Ik vond vrij snel zijn mannelijk G-plekje, zijn “prostaatnootje”, en begon het teder te kietelen. Gert-Jan begon te kreunen. Toen Nico het gekreun opmerkte, gleed hij een drietal keer met zijn lippen op en neer over de genotstaaf, alsof hij een staafvormige ijslolly zoog. Daarna liet hij het harde lid even los. Stil keek iedereen toe hoe de paars opgepompte plasser door de donut schuin omhoog richting de buik werd gehouden. Trillend -op het ritme van Gert-Jans verhoogde hartslag- lag de stijve stamper op de rand van de donut. Het was overduidelijk dat een orgasme dichtbij was. Het dunne velletje van de purperen paddenstoel glansde van de spanning waarmee het was opgepompt. Alsof het een breekbaar glazen cilindervormig vaasje was, nam ik de fallus vast met de duim en de wijsvinger van mijn linkerhand en trok hem omhoog zodat hij loodrecht op het naakte lijf stond. In zijn aars dreef mijn vinger het tempo en de kracht op. Het effect was meteen duidelijk. De blonde jongen gaf tekenen van een extreme geilheid. Hevig hijgend stootte hij een orgiastisch gekreun uit -met alle typische kenmerken van een langdurig door prostaatgeprikkel orgasme dat helemaal los staat van een eigenlijke zaadlozing- : hij schudde in verlangen zijn hoofd heen en weer, probeerde zijn bekken in neukbewegingen omhoog te duwen waardoor ik met slechts twee vingers het vel van zijn vlezige vogel op en neer voelde glijden over de barstensvol met bloed gevulde zwellichamen, met smekende, luide, scherpe, hoge kreten die vergleden tot één lange ononderbroken zang die zowel op wenen als op smeken leek maar ontegensprekelijk ook op een bijzonder intens genot.

Onverwacht voelde ik aan mijn wijsvinger hoe zijn sluitspier zich opspande en mijn vinger omklemde, en tezelfdertijd merkte ik echt het snokken van de zaadleiders in de teelbalzak die als een zakje reuzeknikkers laag in de palm van mijn hand lag. Zijn piet stak lijnrecht potig omhoog, en het zaad spoot eerst bijna kaarsrecht omhoog, om dan te landen...op de donut. Na de eerste vijf, zes ladingen, gulpte het zaad verder in golven uit het eikelmondje, en stroomde over de eikel als de gesmolten was van een kaars die overloopt. Ik had geen tijd gehad om te tellen maar ik schatte dat Gert-Jan minstens tien ladingen met sperma gevuld prostaatvocht had geloosd, te oordelen aan het aantal keren dat ik zijn perineum had voelen samentrekken, en daarbij had hij niet alleen heftig geschreeuwd maar ook zijn bekken -in zoverre hij kon, want hij lag per slot van rekening vastgebonden aan de tafel- omhoog geduwd. Hij kreunde nog wat na, en toen liet hij zijn blote billen uitgeput weer op de tafel zakken.

De donut had een topping van verse jongensmelk, die hing in witte, dikke slierten over de hele cirkel van het gebak. Ook op de nog erecte penis was de eikel en een deel van de schacht besmeurd met dezelfde room.

Zonder aarzeling zette Nico zijn lippen weer over de eikel en zoog de zich tot aan de stam van de piemel, daarbij zorgvuldig alles oplikkend. Daarna likte en beet hij stukje voor stukje de donut stuk en verorberde hij zijn ontbijt samen met de lauwe jongenssaus. Hij nam er zijn tijd voor terwijl de andere jongens, en ikzelf bijna kwijlend toekeken omdat hun verlangen om klaar te komen daardoor nog groter werd.

Toen Nico alles had opgegeten en opgelikt, ging hij bijna braaf naast de tafel wachten. Niemand had iets gezegd tijdens het ontbijt, maar nu sprak Bas als eerste.

“Nu heeft iedereen van ons ontbeten, behalve jij en Gert-Jan. Hebben jullie geen honger? En zo ja, hoe doen we dat dan?”

“Laat mij maar gewoon doen,”antwoordde ik.

Ik positioneerde de drie jongens liggend naast elkaar op de grond en liet hun handen gebonden op de rug wat er enigszins ongemakkelijk uitzag. Gelukkig was de gerenoveerde bungalow voorzien van laminaat en vloerverwarming zodat het toch niet al te oncomfortabel liggen was. Toen maakte ik de touwen van het menselijke dienbord op tafel los. Ik bevrijdde eerst zijn enkels, daarna zijn polsen en hielp hem rechtop zitten. Maar de blinddoek liet ik nog even aan.
Lees verder in: Center Parcs - 16
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Center Parcs, Orgasme, Pijpen, Slikken, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Trio, Oraal, Date, Anaal, Slaaf, Dating,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
9.1
De OverbeetDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy,
"Bruine oogjes, zwart haar en een overbeet, het gaf hem iets grappigs, en lachen deed hij zo leuk ook Vast niets voor mij, dacht ik gelijk en liet hem met rust met tegenzin. Hoe oud was hij helemaal, dacht ik weer. Wandelend naar de schuil..."
18-04
9.2
Niels Met PuberDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Puber,
"Niels en puber Nino Al bijna 20 jaar werkte ik als elektromonteur aan legio projecten. Tot volle tevredenheid van mijn baas en ook van de klanten. Maar nu ik tegen de 40 liep was ik het ook wel beu. Door vertrek van een collega kon ik doorgr..."
18-04
9.4
Wij En StiefzoonDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefzoon,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy, beide begin veertigers. We hebben al meer dan 20 jaar een goede relatie. Al veel jaren geleden kwam Wouter in ons leven. Hij was geboren in een moeilijk gezin en kon daar ook niet langer blijven. Via via kw..."
18-04
9.2
Twin Dicks - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Likken, Tweeling, Zuigen,
"Van zowel Jandre, als van mijn opdrachtgever Luke, kreeg ik het verzoek voor een vervolg. Nu ben ik altijd wat huiverig voor een vervolg. Toch is het wel handzaam, zoals nu, als er een paar knapen zijn die me over de streep trekken. Zij biechten eerl..."
18-04
8.7
Headlines - 2Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Meester, Pijpen, Slaaf, Slet, Sletje, Werk,
"Zonder dat ik het echt doorhad staarde ik al een tijdje naar zijn gezicht. Ik wist niet wat het precies was, maar hij kwam me bekend voor. Was ik hem wel eens tegengekomen tijdens het boodschappen doen, of misschien een vriend van een vriend van een ..."
17-04
8.6
Peter In ZiekenhuisDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Verpleger, Ziekenhuis,
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
17-04
8.9
Het KussenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Verlangen, Vingeren,
"Jaren was ik zijn oppas, maar pas toen hij ouder werd, zag ik nog een verandering. Natuurlijk, hij groeide, overal wel. Maar wat vreemder was, waren de handdoeken met duidelijke sporen van een leuk tijdverdrijf Die waste ik dan, en deed ze in de dro..."
17-04
8.7
De Affaire - 3Door: Pe91
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Affaire, Aftrekken, Neuken, Pijpen,
"Ik had mijn jockstrap nog aan, maar daar overheen had ik al een trainingspak aangetrokken. Ik lag al lang uitgestrekt op de bank. Het regende ook pijpenstelen. Mark hoefde ik echt niet meer te verwachten. Jammer maar helaas. De bel ging ineens. Als e..."
16-04
9.3
Femboy Sisters - 7Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Sissy, Transgender,
"Het maakte ons ook niet uit hoe vernederend we werden geneukt of hoe vaak, ik en Bas werden alleen maar meer verliefd en geiler van beide Ferd en Mirjam. In het weekend was er weer een pride weekend. Niet als de normale, maar gewoon een weekend waar ..."
16-04
9.4
Betrapt - 3Door: Telsomoh
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Betrapt, Pijpen, Sperma,
"Mijn pik was weer bikkelhard en ik wilde nu Klaas neuken. Mijn volgende ervaring . Nou die ervaring kwam. Ik ging op het bed van klaas liggen en hij kroop gelijk over me heen, pakte mijn pik en dirigeerde hem naar zijn kut. Ik voelde dat mijn eikel ..."
16-04
9.3
PassenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Verleiden,
"De keren dat ik stoute pakjes ontving zijn legio. Van condooms, glijmiddel en lingerie. Tot dildo s, klemmen en leren speeltjes. Van de meeste studenten wist ik het wel, en soms was het ook raak. Maar deze knaap, nee Buurman, ik krijg een pakketje, ..."
16-04
8.8