62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-12-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 20324x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Mei 1990,

Door omstandigheden stond ik vrij snel op eigen benen. Nl. onze moeder was overleden toen ik amper 4 jaar oud was. Op mijn 15de ging mijn vader bij een andere vrouw wonen. Ik wou echter niet mee, waardoor ik alleen achterbleef in het ouderlijke huis. Op zich had ik niks te kort, maar dat maakte wel dat ik mijn puberteit heb overgeslagen. Ik ben een nakomertje en mijn veel oudere zussen waren reeds getrouwd en geruime tijd het huis uit. Dit even ter zijde, gewoon om te duiden waarom ik steeds op oudere, volwassen vrouwen viel met een groot moedergehalte.

Dus ... schooljaar 1989-1990. Op het einde van de middelbare school, waar ik dik tegen mijn zin zat. Ik telde de dagen af tot ik zou af studeren en eindelijk kon beginnen werken. Ik voelde me steeds een beetje een buitenbeen in de klas, daar ik geen aansluiting kon vinden met mijn medeleerlingen. Zij waren immers nog pubers, ik speelde een klasse hoger. Zij waren in de ban van uitgaan, muziekgroepen, bromfietsen, ... Ik was al met ander dingen bezig. Ik was wel bezeten van seks, ik trok mezelf wel tot 5 keer per dag af. Als ik een vrouw zag, kreeg ik kriebels, speelden mijn hormonen op en wou ik masturberen. De meisjes uit mijn klas boeiden me totaal niet. Hun lievelingsprogramma's waren soaps en muziekprogramma's. Mijn lievelingsprogramma ... "De Pin-Up Club" op Veronica. Ik sloeg geen uitzending over en dat kon aangezien ik toch alleen woonde. Al uren voordat op woensdag avond de Pin-Up Club begon gierden de hormonen reeds door mijn lijf dat wanneer de begintune van Barbarella begon te spelen, en ik zag de topless danseressen dat ik mijn zaad al uit mijn stijve piemel spoot.

Wij hadden een lerares Frans, Franse Correspondentie, kortom alles wat met frans te maken had werd door haar gedoceerd. Het was mevr. Vrancken. Ik kende ook haar achtergrond, omdat mijn oudste zus ook les gaf op mijn school. Zodoende wist ik dat mevr. Vrancken mama was van 3 pubers. Ik schatte haar 40 jaar. Ze was 175 cm groot, steeds stijlvol kapsel, natuurlijk bruin met blonde lokken in getrokken, zowat de snit van Lady Di, niet kort, zeker niet lang. Mevr. Vrancken wist van mijn achtergrondsituatie en gaf me duidelijk ietsje meer aandacht dan mijn medeleerlingen. Tot mij drong het toen niet door, mijn medeleerlingen hadden het wel in het snuitje.

Het was een nazomerdag. De zon scheen heerlijk aan de hemel. In ons klaslokaal, toen we naar het bord keken was aan onze linker zijde, over de gehele lengte van het lokaal een heel lang raam. Mevr. Vrancken had een donkerblauwe rok aan met stijlvolle vrouwenschoenen met een redelijke hak. Daardoor werden haar kuiten mooi geaccentueerd. Daarboven had ze een blouse aan, fel groen, zonder mouwen die niet zo strak om haar volwassen mamalichaam zat. Toen ze op het bord schreef kwam de blouse wat van haar lijf af en doordat de zon van links kwam, ik zat schuin rechts naar haar te kijken, werd haar blouse quasi transparant, waardoor ik klaar en duidelijk haar behacups zag die strak om haar C-cup borst zat. Fuck ... mijn lul knalde omhoog en zat te pulseren in mijn spijkerbroek. sowieso vind ik frans een erotische taal mede doordat in de jaren 80 als je als jonge snaak blote tieten wou zien moest je naar franse televisiezenders kijken.

Zo gingen weken en maanden voorbij. Telkens mevr. Vrancken die outfit, die ze regelmatig aanhad, droeg gierden de hormonen door mijn lijf. Het liefste had ik mijn lul onder de bank uit mijn broek gehaald en mijn af getrokken, maar dat durfde ik uiteraard niet. Dikwijls tijdens de pauze ging ik mij op het toilet aftrekken.

Begin mei moesten we een frans boek lezen. Ik haatte boeken lezen en er was een bijdehands knaap in mijn klas die steeds wel wat extra zakgeld kon gebruiken. Ik had hem 500 Bef., nu zo'n 12.5€ betaald en hij wou mijn boekbespreking maken. Dus ik moest enkel de samenvatting lezen en dan moest we die individueel bij mevr. Vrancken, mondeling gaan presenteren.

Nu had ik enkele weken voordien een programma gezien, een erotisch, wat dacht je, over "Les demoiselles de Paris" Dat was een erotische reeks op RTL-TVI, nl. La Série rose. Deze aflevering ging over prostituees in Parijs in de jaren 1800.

Nu was de titel van ons verplicht te lezen boek : " Les demoiselles de monsieur Richard"

Eigenlijk was het een verhaal over de dochters van een rijke herenboer en hun bestaan.

Nu breekt de dag aan dat ik mijn presentatie bij mevr. Vrancken moet gaan geven. Mijn klasgenoten waren reeds naar het scheikunde lokaal om daar de les chemie te gaan volgen.

Vol zelfvertrouwen stap ik bij mevr. Vrancken binnen. We begroeten mekaar volgens een lerares-leerling verhouding. Dus heel officieel. Wel bekeek ik haar van kop tot teen en tot mijn spijt had ze haar groene blouse niet aan maar een stijlvolle wit-blauw gestreepte blouse, de mouwen opgerold tot halverwege haar onderarmen en een lange donkerblauwe broek met haar heels eronder. Ik begin te ratelen over les demoiselles de mr. Richard, in de veronderstelling dat zij zich thuis prostitueerden. Mevr. Vrancken zat me met haar grote blauwe ogen van achter haar bril te bezien en ik zag enkel vraagtekens in haar blik. Opeens zei ze : "Stop, stop stop, Danny." Ik zweeg en keek haar verbaasd aan. "Danny, wat versta jij onder demoiselle?" vroeg ze me. Ik voelde ergens al de bui hangen ... ik aarzelde en zei : " Uhm dames van plezier, mevr." Ik zag haar gelaat veranderen op een wijze die ik niet thuis kon brengen, ik had immers nog niets met een vrouw gedaan, en ze begon me uit te leggen dat une demoiselle eigenlijk gewoon meid betekent, niets meer, niets minder. Ik voelde de aarde onder mijn voeten verdwijnen en ik dacht "verdorie, dat wordt hier een catastrofe en ik verwachtte een 0/10. Ik probeerde te verklaren door te vertellen dat ik ooit een tv-documentaire had gezien over les de moiselles de Paris, ik probeerde me eruit te lullen.

Ze voelt mijn angst en ineens zo out of the blue, zegt ze : " Stel je een dilemma voor ... een avond stappen met de klasgenoten of een avond bij mij op de bank. Wat kies je ?" Daar ik vrij volwassen was voor mijn leeftijd en een redelijke obsessie had voor seks moest ik niet over mijn antwoord nadenken en antwoordde haar :"Mevr. dat is voor mijn helemaal geen dilemma hoor. Daar hoef ik geen seconde over na te denken ... meer zelfs ... voor één avond met jou wil ik een heel jaar uitgaan moeten missen." Terwijl keek ik haar diep in haar blauwe kijkers. Spontaan, ik denk zelfs dat ze er zich niet van bewust was, open ze lichtjes haar mond en bevochtigt ze haar lippen met een sensuelen lik. "Zo ..." zei ze "En wat zou je dan zo allemaal willen doen, op zo'n avond?" "Ach mevrouw," repliceerde ik "al gewoon met je op de bank een film kijken zou ik zo graag doen. En als je me toelaat ... Je hebt zoveel waar ik wat mee zou kunnen ... "

Ze stond op vanachter haar bureau, ging naar de deur, draaide ze op slot en ging achteraan in het klaslokaal op de hoek van de bank dichtst bij de muur zitten. Zodat we niet van buitenaf te zien waren door het raam. Eén been van de grond, het andere nog op de grond. "Kom eens ... " gebood ze me. Mijn hart bonsde in mijn keel. Ergens wist ik waartoe dit leiden zou, ik wou niets liever, maar ik had nog niets van ondervinding. Ik gehoorzaamde en kwam dichterbij. Terwijl ik naderde knoopte ze haar blouse los, trok ze uit en liet ze op de grond vallen. Daar zat ze dan in haar beha. Het was een exemplaar met cups uit witte kant die volledig transparant waren,waardoor ik haar roze tepels kon zien. Ik kon niet onmiddellijk iets zeggen en stond daar maar wat naar haar nog verpakte tieten te staren. Ze ging met haar handen achter haar rug en behendig haakte ze het sluitinkje los, en met een verleidelijke beweging trok ze haar beha uit. Ik wist niet waar ik het had. Haar borsten zakten ietwat uit, na 3 zwangerschappen. "Dit wou je toch al lang zien, Danny?" vroeg ze, terwijl ze haar beide borsten in haar handen nam en ze optilde om me nog een betere kijk te geven. Ze showde ze als het ware. Dan liet ze ze los, eigenlijk een beetje vallen en nam ze met beide handen beide tepels beet en trok ze lang. "Denk je dat ik het niet in de smiezen had, dat telkens ik mijn groene blouse aanheb, dat je verstrooid zit, niet meer bij de les bent en dat je soms onder je bank door je broek heen over je kruis zit te wrijven?" "Uhm ... sorry mevr." stamelde ik. Ik voelde me rood worden, Jeezes wat was ik verlegen ... Maar ik stond daar met een stijve van jewelste in mijn spijkerbroek.

Ze ging staan, legde haar beid handen op mijn schouders en duwde me richting de bank. Op dezelfde plaats waar zij had gezeten. Ik bleef maar naar haar tieten staren. Ze kwam dichterbij en kuste me zacht op de mond, mijn wangen. Op een heel tedere manier. Ze trok mijn t-shirt uit mijn broek en geleidde die over mijn hoofd en gooide die op haar blouse. Teder streelde ze mijn rug, en borst. Ook pulkte ze een beetje aan mijn tepeltjes die een extra tinteling in mijn broek veroorzaakte. Ik voelde haar lippen openen en voelde hoe ze probeerde met haar tong in mijn mond te komen. Ik liet haar begaan. Toen onze tongen elkaar gingen beroeren pakte ze mijn hand beet en legde die op een borst. "Knijp er maar in, trek maar aan mijn tepels. " zuchtte ze met veel hete adem in mijn mond. Ze liet mijn mond los met de hare, maakte zich groot, nam een tiet van haar en drukte haar tepel aan mijn lippen. " Zuig er eens aan, Danny," zei ze zwoel, "dat is in sé waar een vrouwentepel voor dient, om aan te zuigen." Mijn verstand stond op 0. Ik lebberde en zoog aan de ene tepel, nam ook de andere en deed hetzelfde. Ik zoog alsof ik al die verloren tijd zonder moeder in mijn leven wou inhalen. Ik ging er zodanig in op dat ik niet doorhad dat ze onderwijl mijn jeans had losgemaakt. Ik schrok me een hoedje als ik ineens haar hand om mijn piemel voelde.

Mijn piemel was vrij lang, ik schat zo'n 20 cm maar helemaal niet dik. Hij kon toen zo keihard staan en dat kon zo lang aanhouden. Nu is hij 18 cm lang en veel dikker, dit even ter zijde. Ze liet me rechtstaan, ging op haar hurken zitten, deed mijn schoenen en kousen uit. Ze nam de stam van mijn lul beet bij mijn buik en trok hem als het ware nog langer. Ze leek gefascineerd, trok mijn voorhuid ietwat naar achter en duwde mijn lul tegen haar neus. Ik voelde haar fel inademen langs haar neus aan mijn met voorvocht besmeurde pik. "Dit is het" hijgde ze " de geur van jongenspik, jonge mannelijke hormonen." Ze keek me geil in de ogen, ik herkende haar moederlijke, zachte, blauwe ogen niet meer. Dit was een hitsige tijger op jacht ...

Met een hevige, ietwat pijnlijke, ruk rukte ze mijn voorhuid vanover mijn glibberige eikel. Ik stond een beetje gegeneerd, zat er niet wat een luchtje aan mijn lul, vroeg ik me af. Blijkbaar was dat wat mevr. Vrancken nodig had. Ik ben ooit eens bij een vrouw geweest die fel op hygiëne stond maar die er wel op stond dat en pik nog steeds naar een pik rook. Dus zeker geen zeep en net voor ik bij haar kwam hoefde ik hem ook niet te wassen. Wel nu weet ik : mevr. Vrancken was ook van die mening.

Ze likte heel voorzichtig onder aan mijn blote eikel. Ze nam een sliertje voorvocht op haar tong, keek me geil in de ogen en slurpte het in haar mond. "Mmm" hoorde ik. Dan ging ze heel voorzichtig met haar open lippen voor mijn eikel en omvatte ze hem. Ik voelde mijn pik dieper en dieper in haar mooie mond glijden. Ik voelde enorme kriebels, ik geneerde me, ik dacht : " OOh nee nu nog niet" maar blijkbaar had mevr. Vrancken ervaring met die situatie, ze had nl. mijn paarse eikel voelen pulseren ... ik maakte een paar neukbewegingen en riep mevr. ... meer kon ik niet uitbrengen en spoot mijn allereerste zaad in een vrouwenmond. Zonder enige moeite slikte ze alles weg. "Sorry mevr." zei ik stil. "Geeft niet Danny" zei ze lief. Ze kwam recht en kuste me. Nu proefde ik mijn eigen zaad, waar ik al redelijk vertrouwd mee was. Regelmatig spoot ik in mijn hand en slikte het zelf door. Ik rook ook mijn lul aan haar mond terwijl we kusten.

Onderwijl knoopte ze haar broek los. Ze was redelijk wijd en die viel recht naar beneden. Ze stapte uit haar pumps, dan uit haar broek. Ook haar vrij grote slip deed ze uit. Ik zag een enorme haarbos. Dat was vrij normaal die tijd. Toch schrok ik ervan aangezien haar wenkbrauwen steeds perfect waren geëpileerd. Hier en daar (dat weet ik van de erotische programma's) was er toch al een vrouw die haar flamoes als eens bijtrimde. Aldus niet mevr. Vrancken. Ze ging weer op ons hoekje van de bank zitten, en nu zelfs liggen. Mijn pik stond nog steeds keihard, naar het plafond wijzend. Ze opende haar benen en zei : " Voel er maar eens aan. Ik zag wel dat in het midden haar bos glimde en er redelijk wat haren ineen klitten. Ik voelde haar zachte krullen en ook haar gleuf, dan voelde ik een gaatje en het was net alsof ik erin schoof met mijn vinger. Ik schrok. Ik had wel al gehoord van dat een vrouw nat wordt, maar ik dacht nat ... water is ook nat. Maar dat nat ... zij was ... alsof het een soort vet, was. Ik keek verbouwereerd naar mijn vingers en een klieder van haar 'nat' hing tussen mijn vingers. "Mevr. dit voelt zo ... vet, glibberig ..." verlegen wist ik niet meer waar ik het had. "Dit wil zeggen, Danny, dat mevr. klaar is om je pik te ontvangen" zei ze terwijl ze haar roze neukgrot volledig opentrok en zo aan mij showde. Ze kwam wat overeind en met haar ene hand nam ze mijn pik beet en zette hem vlak voor haar kwijlerige gat, dat ze nog met 2 vingers openhield. "Duw maar, Danny, duw hem maar bij mij naar binnen." Ik deed wat ze verlangde. Met mijn voorhuid over mijn eikel schoof mijn lul vooraan in haar kut maar eens 5 cm in haar kwam mijn eikel uit mijn velletje gecatapulteerd. Dit is het fijnste gevoel wat ik ooit in mijn leven heb gevoeld. Nooit meer is dat evenaard. "Duw maar, duw duw duw ..." geleidde ze me tot ik volledig in haar kut zat. Ze nam mijn hoofd beet en kuste me. "Nu ben je een man, Danny." hijgde ze al kussend. "Trek je lul nu wat achteruit, niet volledig eruit" ik luisterde en deed het "En nu terug diep erin, ga maar wat harder ... en nog eens ... en nog ... Je bent aan het neuken, Danny, je neukt je lerares frans, waar je al maanden zit op te geilen. Zuig nog eens aan mijn tieten, toe nou, terwijl je me neukt. Goed zo ... jij wordt een echte dekhengst. Ga nu rechtstaan terwijl je me blijft neuken ... " Ik zag haar handen in haar haarbos gaan en ineens begint ze te wrijven, af en toe zie ik zo'n klein roze, paarse bolletje, ze wrijft harder, haar ogen beginnen te staren, ik weet niet goed wat doen, haar mond gaat open, haar buik hevig op en neer, ik voel haar poes knijpen in mijn pik en ineens begint ze te kreunen, slaat haar hielen om mijn kont en trekt me zo diep mogelijk in haar. Haar handen slaat ze voor haar mond om haar geluid te smoren. Ik blijf in haar stoten, ik knijp in haar tieten, trek aan haar tepels, ook ik voel het ... zij voelt het ... met haar hielen schuift ze zichzelf over mijn pik ... en zo legen mijn jong volwassen kloten zich voor het eerst in een rijpe vrouwenkut.

"Ooh mevr. Vrancken ... je bent de beste." zeg ik terwijl ik haar in haar slanke vrouwenhals kus en aan haar oor sabbel. " En jij bent nu een vent." zegt ze lief terug. "Weet nu dat jij elke vrouw kunt neuken, je weet nu hoe het moet." "Dankjewel mevr. Vrancken. zeg ik. En ik kus haar nogmaals alvoor me uit haar terug te trekken. "We moeten verder maken nu, Danny" zei ze "Kleed je aan" Zij kwam ook overeind van de bank deed haar beha aan maar niet voor ik nog een borst beetnam en eens ferm aan haar tepel zoog. " Jij leert vlug, jongen. " zei ze lachend en klikte het sluitinkje vast. Ook haar blouse deed ze aan en dan ging ze nog steeds op blote voeten en met haar blote kut naar haar bureau, door het raam kon men enkel haar bovenlijf zien, en nam een zakdoek uit haar handtas. Ze wreef ermee over haar kut om zich wat op te frissen.

"Ga nu maar naar het chemielokaal bij de anderen" zei ze.

Wederom gehoorzaamde ik. Toen ik daar binnenkwam zag ik iedereen lachen en hoorde ik geroezemoes. Ik glunderde en deed alsof er niets aan de hand was. Er was wel iemand die zei: "Dat duurde lang .. " met een ondeugende lach erbij. Dus ze wisten wel wat er was gebeurd.

De volgende lesse van mevr. Vrancken nam ze steevast haar zakdoekje en wreef die onder haar neus. Als ze zeker was dat er niemand erg in had likte ze er even aan en gaf me een knipoogje.

Dankjewel mevr. Vrancken.
Trefwoorden bij dit verhaal: Lerares, Milf, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Samen In AntwerpenDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Antwerpen, Lust, Vreemdgaan,
"Het was voorjaar 2018. Jij eind 20, 1.70, volle C cup en heerlijk kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren samen met nog een paar anderen in totaal waren we met 4 mannen en 2 vrouwen op een city trip naar Antwerpen...."
18-04
9.0
Nick En Melissa - 9Door: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nick en Melissa hadden weer een weekend samen. Melissa reed opnieuw 3 uur om naar Nick te gaan en bij aankomst aten ze samen wat en belandden ze, zoals gebruikelijk, samen in bed. Daar kan ik wel elke keer over schrijven, maar dat word..."
18-04
9.3
Meer Dan Zonnig... - 1Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blond, Fietsen, Hotel, Openbaar, Tenerife, Vakantie,
"Als er in februari in de zon gefietst wilt worden, is Tenerife de bestemming bij uitstek. Rock was om die reden ook neergestreken op dit grootste eiland van de Canarische groep. De racefiets was op voorhand al geregeld en bij aankomst bleek die weini..."
17-04
9.1
De Voetbal MoederDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Voetbal,
"Gescheiden en af en toe de kinderen, jongens, en die moesten naar voetbal. Maar de auto was stuk, dus bood ik aan haar te brengen, met die twee apen. Lachend had ze gezegd het op prijs te stellen. En zo gingen we Ik bemoeide mij niet met de..."
17-04
7.8
De Infiltratie - 13Door: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Lingerie, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Na het ontbijt gaat Ruben met me mee naar mijn kamer, weg van de nieuwsgierige blikken van zijn teamgenoten. Terwijl we alleen zijn, omhelst hij me stevig en fluistert hij lieve woordjes in mijn oor. Zijn aanrakingen zijn teder en liefdevol, en ik vo..."
17-04
9.2
Mijn Oudere Minnaar - 2Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Naast elkaar op de bank konden wij natuurlijk niet van elkaars lichaam afblijven, boog mij vaak spontaan voorover om zijn pik in de mond te nemen. Ik vroeg hem natuurlijk dat hij na het overlijden van tante Jo geen sex meer gehad had, och ..."
17-04
8.8
VerplegingDoor: Swakke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken,
"Vandaag 16 April, ik was redelijk vroeg wakker want n ik moest plassen en twee mijn lul stond stijf genoeg om iemand bijten westen te slaan. Ik ging in de kamer van de vrouw zien en deze sliep nog goed, zij is onlangs nog geopereerdt. Ik deed mijn ..."
17-04
7.5
Ons Snoepreisje Naar...Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spanje,
"Nadat we een hele moeilijke periode achter de rug hebben na een zwaar auto ongeluk zijn we er weer bovenop gekomen, mijn vrouw Debbie had 4 gebroken ribben en een gebroken been, en ik John 37 jaar gebroken bekken, waarna er 4 pennen in mijn bekken z..."
17-04
8.9
Mijn Leidinggevende Van... - 3Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Wegens ziekte moest ik toch overdag weer invallen met vakantiehuisjes schoonmaken, met een andere man in de 50 moest ik dat doen, deed mijn werk volgens mij goed, en toen wij klaar waren stonden wij te wachten dat onze leidinggevende alles gecontrol..."
17-04
8.8
Moeder En Dochter... - 14Door: Westy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Toen Hans en Anna na ruim een uur weer terugkwamen op de BBQ in de tuin was er niemand die vragen stelde. Maar iedereen wist wel wat die twee daar uitgespookt hadden. Hans en Anna hadden het nu niet bepaald erg stiekem gedaan. Buiten hadden ze de gel..."
16-04
9.2
64 En 18 - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lingerie, Oma, Oudere Vrouwen, Sperma,
"Zaterdagnamiddag. Om vier uur gaat de bel. In de deur wacht ik tot de liftdeur opengaat en Arne verschijnt. Hier heb ik van maandagochtend op gewacht. Hij heeft een bos rode rozen voor me mee. Nauwelijks valt de deur achter ons in het slot of we zijn..."
16-04
9.3
Avontuurtje In Drukke...Door: Xiumi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik was de hele week naar een beurs geweest. We, mijn vrouw en ik, liggen nu uitgeput, na onze eerste vrijpartij in een week naakt in bed een drankje te drinken en een pornofilmpje te kijken, als mijn vrouw Karin uit het niets zegt Schat, ik ben een..."
16-04
8.4