63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-12-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 32108x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Sexlessen 1

Op mijn werk is de ratio tussen man en vrouw redelijk gelijk, dus ik kom in contact met redelijk wat dames. Ik klik altijd met iedereen wel en kan het goed met ze vinden. Gelukkig weten zij niet dat ik wel eens over ze fantaseer en een van die fantasieën wil ik nu met jullie delen. Een van mijn collega’s is Kristy, een dame van begin de 50 die op latere leeftijd moeder is geworden van Karina. Karina is net 16 jaar oud geworden en in de bloei van haar jeugd. Zullen we eens kijken waar deze fantasie naar toe gaat leiden…?

Het was weer een kantoordag en na mijn bak koffie gehaald te hebben zaten Kristy en ik zoals gewoonlijk weer naast elkaar. Ik merkte dat ze wat kortaf was, maar het was ook nog vroeg. Er waren geen andere collega’s aanwezig nog, dus ik dacht laat ik maar vragen wat er is. Dan kan ze het er uit gooien voor de rest er is en hopelijk hebben we dan ook een iets gezelligere dag. Ik zat dat haar koffie op was, dus ik opende met ‘koffie?’. Kristy keek niet op en bleef naar het scherm kijken, maar antwoorde een geïrriteerd met ‘lekker, doe maar!’. Ik was wat verbaasd over haar felle reactie, maar kende haar langer dan vandaag en dacht ik vraag maar niet door. Ik pakte mijn mok, de hare en liep naar de automaat. Paar minuten later kwam ik terug met de volle mokken en zag dat Kristy aan het snikken was.

‘Och jee, wat is er aan de hand?’ vroeg ik terwijl ik de mok op haar bureau zette. ‘O! Alles!’ riep ze er hardop uit. ‘Sorry voor net, maar zit gewoon niet lekker in mijn vel en reageerde dat op jou af, dat is niet eerlijk van mij.’ Ik was wel wat gewend en snap ook wel dat als iemand niet lekker in zijn of haar vel zit je soms anders reageert. ‘Ik zag al dat er wat was, maar fijn dat je nu in ieder geval alles even laat gaan,’ zei ik en gevolgd door ‘wat is er? Wil je erover praten?’.

Kirsty gaf aan dat het thuis met haar man niet zo lekker liep. Het leek wel of ze wat meer huisgenoten waren dan getrouwde partners. De vonk leek er wel een beetje uit gaf ze aan. ‘En het is ook echt eeuwen geleden dat we seks hebben gehad en… oh sorry, too much info!’. We appten soms wel schunnig plaatjes met een dubbele lading, maar echt praten over intieme zaken deden we niet. Beiden in een relatie en dan komt dat niet echt in je op. Ik was dus wat verrast, maar zei ‘kan mij goed voorstellen dat als je… eh… bepaalde aandacht niet krijgt de vlam een beetje uit gaat’. Kristy begon nu echt te huilen en zei ‘jaaaa… dat dus!’. Er stonden nog dozen met tissues in de vensterbanken, dus ik pakte er eentje en gaf die aan haar. Kristy moest lachen en zei ‘dank je, jij bent ten minste wél attent.’ Kleine moeite dacht ik en zei ‘joh, beter dat dan dat je de hele dag aan het snotteren bent toch?’. Ze moest weer harder lachen en zei ‘oh dank je… je weet me altijd wel aan het lachen te brengen, dank je!’. Ik stond op, ging naast haar staan en sloeg een arm om haar schouder heen en zei ‘tuurlijk, maatjes he! Als er wat is, trek gerust aan de bel en dan praten we gewoon even’. Ik gaf haar even een knuffel en ging weer zitten. Kristy gaf verder aan dat haar dochter ook met wat perikelen zat, moeite had op school en dat Karina door veel jongens benaderd werd, maar ze niet goed wist of ze nou op jongens of meisjes viel. Dat waren thuis wel goede gesprekken, maar als goede moeder maakte ze zicht toch wat zorgen. Ik begreep haar dochter wel, want rond die leeftijd is alles vaag en moet je veel ontdekken. De paar keer dat ik haar sprak en gezien had klikte het wel, immers hielden we van dezelfde games.

De dag vloog voorbij en op het einde van de dag zaten wij nog even na te kletsen. De rest was al eerder naar huis gegaan omdat er files voorspelt waren. ‘Nog bedankt voor vanmorgen’, zei Kristy. Ik gaf aan dat het geen probleem was en dat collega’s dat voor elkaar gewoon doen. ‘Maar nu de rest weg is… mag ik wat vragen?’ begon Kristy. Ik knikte en Kristy vroeg ‘jij bent toch ook al lang samen? Hoe doen jullie dat dan? Bedoel… eh… hebben jullie nog wel een… actief, eh… je weet wel?’. Ik voelde me op mijn gemak en dan kan ik ook wel eerlijk zijn, dus ik gaf aan dat na ruim 10 jaar die vonk soms ook wel weg was. En dat ik met name initiatief moest nemen, maar toch beetje de sleur en dat ik wel de vonk soms beetje mis. ‘Maar hoe ga jij daar dan mee om?’ vroeg Kristy. ‘Nou… eh…’ stamelde ik. Ik begon te twijfelen of ik het echt moest vertellen. Deel van het antwoord zou zijn dat ik genoegen neem met de keren dat we seks hebben en soms als ik initiatief neem het op niks op uitloopt. Dat kan ik natuurlijk zeggen. Ander deel van het antwoord was elke week geile porno kijken en mezelf laten spuiten in een handdoek. Alleen om dat er uit te flappen ging me wat te ver nu.

Ik hield het bij het eerste gedeelte van het antwoord en hoopte dat de kous daarmee af was. Kristy was echter nieuwsgierig en zei ‘ja, maar jij als man… jij hebt toch ook wel meer behoeftes… en je weet vast wel waar ik op doel’. Kut, dacht ik. Hier kom ik niet makkelijk van af! Ik begon wat te blozen en wat te stamelen. Kristy kwam iets meer dichterbij en brak het ijs door te zeggen ‘nou… je mag best weten dat mijn handen de laatste tijd regelmatig onder het bureau zitten, als je begrijpt wat ik bedoel… mama heeft ook behoeftes’. Ik was met stomheid geslagen, want dit had ik niet achter Kristy gezocht. Nouja, met name de botte eerlijkheid van haar. Aan de andere kant vond ik het super geil om te weten dat ze met zichzelf speelde. Kristy was echt een stevige vrouw en laat ik daar nou net op vallen, dus het beeld wat ik had dat zij wijdbeens met haar dikke kut zat te spelen maakte dat ik hard begon te worden. Uiteindelijk gaf ik toe ‘nou ons geheimpje dan, maar natuurlijk help ik… mezelf… af en toe… moet er toch uit en het ontspant’. Kristy moest lachen en zei ‘haha zie je nou wel, ook dat hebben we gemeen! En ja, ons geheimpje!’ zei ze, gevolgd met een knipoog. ‘Maarre… waar doe jij dat dan en wanneer?’ vroeg ze. Ik gaf aan dat sinds we veel thuiswerken ik regelmatig alleen thuis ben en dat is toch wel ideaal daarvoor. Word ik ten minste niet gestoord! Ik zei dat en Kristy reageerde verbaasd met ‘joh? Gewoon onder werktijd? Stoutert’.. Ik vind het heerlijk om onder werktijd en als ik thuiswerk met mijzelf te spelen. Windt mij ontzettend op dat ik soms mailtjes van collega’s krijg en zij geen idee hebben dat ik bezig ben mijzelf te laten spuiten.

Ik gaf dat ook toe en zei ‘toch spannend onder werktijd en thuis… je moet toch wat?’. Kristy begon nu wat rood te worden en zei ‘ja… ehm… hier van hetzelfde’. Er viel even een ongemakkelijke stilte en die werd doorbroken doordat Kristy zei ‘misschien maar eens naar huis gaan nu he… maar dank je wel voor deze dag!’. Ik bedankt haar ook en we ruimden onze spullen op. In de garage kletsten we nog even na voor we naar huis reden.

De volgende dag werkten we beiden thuis en ik kreeg via Teams een chatberichtje van Kristy. ‘Hai hai, nog dank voor gisteren! Heb ik veel aan gehad!’. Ik antwoorde met ‘tuurlijk, geen probleem en als je wilt praten ben ik er voor je he’. Ik zag dat ze aan het typen was, het even stil viel, en weer aan het typen was. Blijkbaar was ze over haar antwoord aan het nadenken, maar uiteindelijk kreeg ik als reactie ‘ja, dat praten was even fijn, maar doelde op dat andere wat we besproken hebben’. Een geile steek ging door mijn onderbuik, want blijkbaar gaf ze een hint dat ze praten over met onszelf spelen fijn vond. Ik zat te twijfelen of ik zou reageren en wat, maar dacht dat het beter was om dit over de bedrijfsmiddelen te doen. Je weet maar nooit of de baas meeleest! Ik pakte mijn telefoon en appte haar ‘Dit is denk ik verstandiger om daarover hier te kletsen dan op de werkchat haha’. Ik stuurde berichtje via Teams en zei ‘zie je app’. Snel kreeg ik reactie van Kristy waarin ze zei ‘hihi ja je hebt gelijk!’. Ik zag dat ze aan het typen was en kreeg na en minuutje een berichtje… ‘Ik bedoelde dat het fijn was dat we ‘gezamenlijk interesses’ hebben en ehh… dat het idee van dat jij dat ook doet wel iets bij mij doet’. Toen ik dat las werd mijn pik gelijk hard, want indirect gaf ze aan geil van me te worden. Ik twijfelde even, want als we deze weg in zouden slaan… mijn geilheid overwon het en ik antwoorde ‘nou, anders ik ook hoor als ik dit zo lees. Boefje’. Ik checkte of de camera van mijn werk laptop dicht zat en maakte mijn broek los. Kristy appte ‘nou… wat je gisteren zei over thuiswerken. Dat geldt nu voor mij…’.

Wauw… ze is nu dus met zichzelf aan het spelen! Snel deed ik mijn broek en boxer iets omlaag om mijn pik de ruimte te geven. Met mijn linkerhand masseerde ik mijn eikel en met mijn rechterhand appte ik ‘hier nu ook hoor. Great minds think alike haha’. Het bleef even stil en toen kwam er weer een appje ‘jeetje… dit is toch wel fijn zo hoor… je zou hier eens moeten zijn nu’. Dat idee maakte mijn pik nog harder en ik gooide wat meer olie op het vuur door te zeggen ‘mmm ja, nou… lekker naar elkaar kijken hoe we ‘werken’ is geen verkeerd idee he?’. Het bleef langer stil en ik was even bang dat ik ter ver was gegaan, maar ze appte al snel ‘sorry, ik was even te druk en je hebt mij heerlijk ‘geholpen’. Wauw... ze was zo geil dat ze zichzelf al klaar heeft gevingerd dus! Ik wilde ook spuiten, dus pakte snel een zakdoekje en spoot deze vol. In mijn gedachten trok zij mij klaar en wauw… als dat eens zou kunnen…

Ik appte ‘nou, hier was het ook even stil omdat ik even een zakdoekje vol heb ‘gesnoven’ met een knipoog op het einde. Kristy appte alleen maar ‘mmmm’ en zag een berichtje via Teams waarin ze zei ‘nou dank voor je tips net, laten we maar weer aan het werk gaan’. Ik moest lachen om het idee, maar fijn dat we een geil moment hadden beleefd! Later in de middag kreeg ik weer zin om samen met haar stout te appen, maar haar dochter kwam net thuis. Dat zat er dus niet meer in helaas! Wel kreeg ik nog een appje tegen de tijd dat we klaar waren waarin ze zei ‘kom je morgen anders hier werken? Toch gezelliger dan alleen thuiswerken…’. Ik werd geil van het idee, want ik wist zeker dat we stoute dingen zouden gaan doen. Alleen zou ik het ook kunnen… bedoel… is toch vreemdgaan. Uiteindelijk besloot ik gewoon langs te gaan, hoefde niks te gebeuren en ach… als ik mezelf voor haar mag aftrekken is dat ook niet echt slecht, toch? Dus ik vroeg ‘wat is je adres? Dan ben ik er morgen rond 8 uur wel!’. Het was een date en die avond heb ik onder de douche alles even lekker kaal geschoten. Mocht ik mijn pik laten zien dan beter dat er geen haarbos omheen zit.

Thuis gaf ik aan dat ik op kantoor ging werken de volgende dag. Ik stapte de ochtend erna in de auto en reed naar Kristy toe. Onderweg zat ik te fantaseren over haar dikke tieten en hoe haar kutje er uit moest zien. Niet makkelijk om te rijden met een paal in je broek, maar ik kwam gelukkig heelhuids aan. Ik parkeerde de auto voor de flat en belde bij de ingang aan. ‘Joehoe komt verder’ hoorde ik uit de intercom komen met een bekende stem. ‘5e verdieping, deur is open!’. Ik liep naar binnen en pakte de lift. Op de 5e stapte ik er uit, keek even welke kant ik op moest en liep naar haar appartement. De deur stond op een kier en ik liep naar binnen. ‘Hallootjes!’ riep ik en ik hoorde Kristy haar stem vanuit haar kantoortje zeggen ‘ik ben hier, drop je spullen hier maar zo en ik heb ruimte voor je gemaakt naast mij.’

Ik liep de gang door naar haar kantoortje. Het is verder een gezellig woning met warme kleuren, ondanks dat het nog zo donker was. Ik zag licht branden achter een deur die op een kier stond en liep daar naar binnen. Kristy zat achter haar laptop te werken en zei ‘even dit afmaken hoor, dan doen we een bakkie’. Ik legde mijn laptoptas op de stoel naast haar neer en ze zei ‘ja, klaar! Kom! Koffie’!

Ze pakte mijn hand vast en nam mij mee naar de keuken. In de keuken pakte ze 2 mokken en schonk koffie in. Ze vroeg hoe de reis was gegaan, of ik lekker had geslapen en we maakte een praatje. Ik merkte wel dat er een spanning hing, maar ook niet gek… ik was hier voor 1 ding.. ja ok, samen werken, maar ook… ‘samenwerken’. We liepen terug naar haar kantoortje en we gingen naast elkaar zitten. Het was er te krap, dus onze stoelen zaten dicht naast elkaar. Eigenlijk niet te werken zo, maar de warmte die ze uitstraalde was waar ik het voor deed.

‘Druk vandaag?’ vroeg ik. ‘Mwoah, valt mee, kijk mijn agenda maar’. Ik zag flink wat gaten in haar agenda zitten en keek naar mijn agenda. Dat was precies hetzelfde en ik zei ‘nou, we hebben tijd genoeg om te kletsen buiten de overleggen om…’. Kristy keek mij zwoel aan en zei ‘nou… mijn man is al poos weg en Karina is naar school tot eind van de ochtend. Het overleg waarvoor je hier bent kunnen we daarom beter naar nu verplaatsen’. Ze liet er geen gras over groeien zeg! Ik knipoogde en zei ‘nou, jij als voorzitter mag de vergadering openen hoor’ lachte ik. Kristy moest ook lachen en zei ‘ja, doe ik!’. Ze had een wijd beige shirt aan en een zwarte joggingbroek. Ze trok haar shirt ineens omhoog en haar forse en hangende borsten floepten er uit. Ze pakte die met haar beide handen vast en begon er in te kneden. Met haar vingers masseerde ze ook haar tepels, die hard begonnen te worden. Met hese stem zei ze ‘vergadering geopend.. heb jij nog… punten?’. Ik zat te kijken naar hoe ze met haar borsten speelde en hoe ze er eentje naar haar mond bracht. Ze zoog een tepel naar binnen, maakte die goed stijf en bleef er aan likken. Ik draaide mijn stoel naar achteren toe en naar haar toe. Ik ging breed zitten met mijn benen wijd en begon over mijn broek te wrijven.

‘Oei… heb je last van een stijve… eh… spier?’ vroeg ze. ‘Ja, nogal’ zei ik en ik kneep lekker in mijn steeds harder wordende pik. Kristy kreunde iets en zei ‘als het teveel knelt… nou… doe alsof je thuis bent hoor…’. Ik snapte de hint en ik opende mijn broek. Ik zag hoe ze naar mijn kruis keek en haar ogen groot werden toen mijn harde pik er uit sprong. Ik had expres geen boxer aan gedaan, dus ze zag gelijk hoe hard ik was. ‘Wauw’, stamelde Kristy, ‘stoutert… geen onderbroek aan… lekker hoor… net als ik!’. Ik trok mijn broek uit en zat nu wijdbeens voor haar. Met mijn rechterhand begon ik mij af te trekken terwijl ik keek naar hoe zij lekker met haar borsten speelde. Ik zag Kristy haar ogen als een magneet naar mijn paal kijken. ‘Mmmm… Lekker kaal ook’ zei ze en ik gaf toe dat speciaal voor haar gedaan te hebben. Kristy ging staan en trok haar joggingsbroek ook uit. Haar buik bedekt een beetje haar kutje, maar ze ging onderuit zitten en trok haar benen uit elkaar. Ik had gelijk goed zicht op haar dikke, kale en zeiknatte kut! ‘Jezus…’ kreunde ik en merkte dat ik geiler werd. Wat zag haar kut er lekker uit zeg. Dikke clit boven aan volle en donkerrode lipjes van geilheid. Ze trok haar lipjes iets uit elkaar en ik zag hoe ze glinsterden. ‘Kijk… jouw schuld’ zei ze.

Ik leunde iets naar voren en bracht mijn hand naar haar kut. Ik voelde aan haar lipjes en de ingang van haar kutje. Mijn vingers voelde echt nat aan en ik zei ‘oh, dit bedoel je?’ en Kristy kreunde zachtjes. ‘Ohhh… eindelijk weer iemand die aan mijn kut zit…. Voel maar goed hoor…’. Ik liet mijn vingers door haar lipjes gaan en was verbaasd hoe nat ze was. Ik stak een vinger naar binnen en merkte dat er ruimte was voor nog een vinger. Kristy kreunde zachtjes toen ik haar begon te vingeren. Mijn duim liet ik over haar dikke clit gaan en ik zag haar ogen rollen toen ze haar hoofd achterover liet vallen. Kristy genoot van hoe ze weer werd verwend en zei ‘oooh…. Ohja… o shit nu al’ en ik merkte dat ze begon te schokken. Kristy haar ogen gingen wijd open en kermde uit ‘oh stoutert je laat me komen!’ en ik voel hoe haar kutspieren om mijn vingers klemde. Kristy ademde zwaar en kwam hard klaar. Ze pakte mijn hand vast en trok die uit haar kut. ‘Oh even bijkomen hoor!’. Blijkbaar was het te gevoelig daar en ze liet mijn hand los. Ik keek naar mijn vingers en zag de slierten kutgeil er tussen zitten. Als je mijn andere verhalen hebt gelezen weet je hoe geil ik dat vind en dat dat ook maar 1 ding kan betekenen. Ik bracht de vingers naar mijn mond en likte ze af. Met grote ogen keek Kristy weer naar me en zei ‘jij bent echt stout zegt… heerlijk… ik ga ook iets stouts doen’ zei ze.

Ze keek me aan en zei ‘ga eens staan’. Ik ging staan en Kristy ging weer normaal in haar stoel zitten. Ze kwam naar mij toe en pakte mijn paal vast. Met haar andere hand begon ze zachtjes mijn zak te masseren en keek mij aan. Ze zei ‘ik kwam net zo snel omdat ik vanochtend mezelf al heb verwend… maar mezelf niet heb laten komen, dus toen jij aan me zat hoefde je het alleen maar af te maken…’

Wat een geile donder… ze moest en zou door mij klaar geholpen worden, dat was goed gelukt! Langzaam begon ze mij af te trekken en pakte mijn pik stevig vast. ‘Eindelijk weer een harde pik in mijn handen… en blij dat het de jouwe is! Je maakt me zo geil de afgelopen tijd… geniet nu maar’. Het was voor mij ook weer even geleden en ik genoot van hoe ze vakkundig mijn paal aan het aftrekken was. Bij elke ruk voelde ik dat ik geiler en geiler werd. Kristy trok me ook steviger naar haar toe en voelde de warmte van haar lijf nu goed. ‘Wacht… even iets voor zijn’ zei ze en trok haar shirt nu helemaal uit. ‘Spuit zo maar lekker over mijn borsten heen hoor… ik heb al een handdoek klaar liggen voor daarna, maar dan heb ik zo nog een schoon shirt haha’ lachte ze.

Het idee dat ik mijn lading zaad over haar forse borsten kon spuiten was een heerlijk vooruitzicht! Kristy pakte mijn zak en paal weer vast en begon mij nu in stevig tempo te rukken. Ze keek mij aan en begon geil te praten nu… ‘lekker he? Dat ik je aftrek… zachtjes je zak masseer… mijn hand lekker over je eikel gaat en je bij elkaar ruk harder en harder wordt… en dat je zo lekker gewoon over mij heen mag spuiten… al dat geile zaad voor mij… ik heb dat zo gemist… spuit over me heen… please…’. Dirty talk was voor mij al lang geleden, maar vakkundig afgetrokken worden door een geile milf die niet vies was van mijn zaad zorgde er voor dat ik het niet lang vol hield. Ik keek Kristy aan en zei ‘oh… wil je dat ik geil over je heen spuit? Over je tieten? Laat me maar spuiten… toen dan… kijk maar of het je lukt’. Kristy kreunde en zei ‘gaat mij zeker weten lukken jij geile knul’ en spuugde op mijn eikel. Ze trok steeds mijn voorhuid ver genoeg naar achteren waardoor mijn pik steeds harder werd. ‘Oh… ik voel iets opkomen… ga je spuiten?’. Mijn zak was steeds meer aan het aanspannen en ik voelde ook dat in mijn pik het zaad begon te borrelen. Kristy begon mijn pik nu naar haar borsten te richten en was klaar voor wat komen ging.

Ik begon zwaarder te ademen en te kreunen. ‘Oh… Kristy… kijk eens wat je nu doet’ zei ik en ik voelde de eerste straal zaad opkomen. Een luide ‘ahhh’ kwam uit mijn keel en ik spoot zo de eerste straal tussen haar grote borsten in. Kristy verlaagde het tempo direct en mikte naar haar linker borst. Daar kwam de tweede straal haar op terecht en ze mikte daarna mijn paal op haar rechterborst. De derde straal belande weer tussen haar borsten en de vierde kwam vol op haar rechterborst uit. Nadat het zwart voor mijn ogen weg was keek ik omlaag. Ik zag Kristy met een brede glimlach mij aankijken en liet mijn pik los. Een flinke lading zaad begin langzaam van haar borsten naar beneden te druipen. ‘Wauw… lekker… is nog zacht uitgedrukt’ zei ik. Kristy ging met 2 vingers over haar linkerborst en er hing een grote druppel zaad aan haar vingers. Ze bracht die naar haar mond en likte mijn zaad op. ‘Mmm, ook dit heb ik gemist… heerlijk!’

De handdoek lag op het bureau al klaar en pakte die om aan haar te geven. Ineens hoorde bij de deur geritsel en geluid. Verschrikt keken wij op en we zagen Karina in de deuropening staan. Fuck… betrapt! Shit! Maar… waarom heeft Karina haar spijkerboekje open en zo’n rood hoofd…?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 4Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er wordt op het raam getikt, buurvrouw Rosa staat aan de deur. Hallo Henk, je kleindochter was er daarnet maar je was er niet zegt ze, en ik krijg een pakketje in mijn handen gedrukt. En de postbode was er ook Wil je koffie ..."
25-05
9.5
De EenhoornjagersDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Waargebeurd, Groepsex,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05
5.0
Een Zomerse Geile ...Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Grote Borsten, Date, Truth Or Dare, Pijpen, Beffen, Orgasme, Amsterdam,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05
8.9
Studentenleven - 16Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05
9.4
Mijn Geile Rijpe TanteDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Onervaren, Eerste Keer, Tante, Neef,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05
9.5
Zelf-seksDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Sperma, Masturberen,
"Ik heb er even over nagedacht en ik wil hier wel getuigen hoe ik zelfseks doe en beleef, het is misschien niet zo relevant op een verhalen site maar wil dat wel delen en misschien kunnen jullie mij uw opinie geven over dit gegeven. Laatst la..."
24-05
8.6
De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd, Sprookje,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05
9.8
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.5
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.8
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
8.9
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.8
Klik hier voor meer...