Klik hier voor meer...
Door: Waterman
Datum: 29-12-2023 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 7486
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Het Project - 2
Misschien moet ik je toch wat beter voorstellen aan Ellen zegt Erik nadat we ons een beetje gefatsoeneerd hebben. Ellen begint daarop zachtjes te lachen en zegt: ik ben de vriendin van Mark, aangenaam. Ik ben van niets meer verwonderd nu dus en begrijp dat zij dus al de hele tijd mee in het complot zit. Heel aangenaam antwoord ik. Ik stap maar eens op zegt Ellen, dan kunnen jullie van de pizza genieten. En oh ja, zaterdag worden jullie bij ons verwacht als jullie zin hebben. Ik zou het in elk geval leuk vinden. Daar hoef ik niet lang over na te denken zegt Erik. Wat jij schat, vraagt hij mij vervolgens. Mijn kutje wordt nu al terug nat, antwoord ik, dus wat denk je? Tot zaterdag dan, zegt Ellen. En ze voegt eraan toe: ik vind die legging wel leuk. Maar breng voor de zekerheid ook nog wat anders mee, stel dat je kleren nat worden, voegt ze eraan toe.

Geile snoeperd, zeg ik tegen Erik wanneer Ellen weg is. En ik pak hem eens goed vast. Lieve geile snoeperd. Er is mij nu al veel duidelijk, maar toch moet je mij nog 1 ding vertellen, iets wat ik voor de levering van de pizza’s nog niet ben te weten gekomen. Vraag maar zegt Erik. Er is nu al zoveel gebeurd dat ik van niet veel meer verschiet, zeg ik, maar hoe ben je er toe gekomen om samen met mij Mark te pijpen? Dat kwam toch vaak voor in onze verhaaltjes zegt Erik daarop. Jij hebt toch ook Ellen gelikt. Het was even wennen maar uiteindelijk was dat niet zo’n grote stap hoor. Tja, zeg ik, zo ging het bij mij ook. En ik pak hem nog eens goed vast terwijl ik zeg dat ik amper kan wachten tot zaterdag.

Die zaterdag word ik geil wakker en heb ik eigenlijk al zin om nu al op Erik te kruipen maar besluit me in te houden. Ik doe de rolluik open en zie dat Erik ook wakker is. Aan zijn erectie te zien heeft hij ook wel zin. Alsof hij mijn gedachten kan lezen vraagt hij: heb jij dezelfde gedachten als ik? Hmmm, kreun ik, ik kan amper wachten. Op dacht moment lichten onze beide gsm’s op. Een berichtje van Mark en Ellen, zegt Erik. En het lijkt alsof je niet lang zal moeten wachten. Wat staat er in, vraag ik. Hoi An en Erik, het is zo’n lekker weer dat we er graag een tuinfeestje willen van maken. Komen jullie snel?, leest Erik. Oh, zalig, antwoord ik, laat maar weten dat we er snel zijn. Kleren in en we vertrekken. Ga je niet eerst douchen, vraagt Erik. Dat gebeurt ginder wel zeker, zeg ik onnozel, waarop Erik in de lach schiet. Ik ga zelfs niet eens plassen zeg ik. De laatste keer dat ik dat ’s ochtends niet heb gedaan is mij wel goed bevallen. Ik doe mee, zegt Erik, al heb ik het nu al lastig.

De temperatuur is eigenlijk al te warm om een legging te dragen. Het is meer weer voor korte rokjes, topjes en kleedjes. Maar Ellen is er zo zot van dat ik besluit om hem toch aan te doen. Erik maakt het zich gemakkelijk en draagt een short met t-shirt. Neem jij nog iets extra mee vraag ik terwijl ik mijn ondertussen befaamde kleedje uit de kast haal. Nee, zegt Erik, als het moet droogt het wel aan de mast.

Onderweg kan Erik niet van mij afblijven. Hij duwt continu zachtjes op mijn blaas waardoor ik een lekker tintelend gevoel in mijn kutje krijg. Niet doen, vraag ik smekend, straks kom ik ginder al nat aan. Als enige reactie duwt hij nog wat harder op mijn blaas. Ik besluit hetzelfde bij hem te doen, in de hoop hem daarmee wat tot zijn verstand te brengen. Ik heb gelijk effect al is het niet helemaal wat ik had verwacht. Hij pakt wel mijn hand om die van zijn blaas weg te halen maar legt die in de plaats op zijn penis. En ik voel gelijk zijn broek nat worden. Ik kon en wou niet wachten, zegt hij. En er is tijd genoeg om dit vandaag verder aan te vullen. Ik knijp eens goed in zijn penis en breng dan mijn hand naar mijn mond om het af te likken. Nadien herhaal ik het proces maar breng mijn hand nu naar zijn mond. Lekker, zegt hij en hij voegt er aan toe: voilà, de grootste druk is er af, nu jij. Hij duwt zo lekker op mijn blaas dat ik besluit het ook te laten lopen. Dit keer gebruikt Erik zijn hand om ons allebei van mijn urine te laten proeven. Oeioei, vraagt Erik plots, wat gaat Ellen nu zeggen dat je al met een natte broek aankomt. Zij vindt dat net zo leuk. Ik kan een lachje niet onderdrukken en zeg: die droogt wel aan de mast. Waarop Erik mee in de lach schiet.

Een paar minuten later rijden we bij Ellen en Mark de oprit op.
Lees verder in: Het Project - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Legging, Plas, Plassen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...