62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-01-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 12015x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Een koude vrijdagnamiddag in januari ...

Als je mijn verhaal 'De Menopauze' hebt gelezen zul je zien dat dit erbij aanleunt.

Zoals je toen kon lezen ga ik wekelijks op vrijdagnamiddag kip-aan-'t spit kopen aan een kraam uitgebaat door een superknappe dame, Erika genaamd.

Erika is een echte flapuit. Ze zegt wat ze denkt, wat ze voelt. Eigenlijk ben ik ook zo wel. Erika zit ermee verveeld dat ze bijna niet meer vochtig wordt onderaan. Door dat te delen met Tinne hebben Tinne en ik een overheerlijk avontuur beleefd.

Weken na mijn avontuur met Tinne parkeerde ik mijn auto tegenover Erika's kraam en nog voordat ik mijn portier had gesloten hoorde ik de aparte stem van Erika al roepen: "Wie we hier hebben ..." Erika heeft een hese stem een beetje zoals Bonnie Tyler. Zelf vind ik dat vrij sexy. Weer ziet ze er adembenemend uit. Haar gitzwarte krulharen opgestoken, haar immer (zonnebank)bruine huid, haar felblauwe ogen, haar vuurrode gestifte lippen en nagels, om nog maar te zwijgen van haar sneeuwwit puntgaaf gebit. Erika is 55 jaar. Ze is op en top verzorgd, weliswaar op een natuurlijke wijze. Haar zeker niet overvloedige rimpels, eigen aan haar leeftijd maken haar extra sexy, vooral als ze haar verleidelijke colgate smile tevoorschijn tovert. Het enige waarvan ik haar verdenk een cosmetische ingreep te hebben ondergaan is haar weelderige E/F cup, die ze in de zomer maar al te graag etaleert. Ik denk dat daar de nodige silicone vulling is ingepompt.

"Over wat gaan we het vandaag hebben? " riep ze me toe. Ik zeg: "Zeg het maar, alle suggesties zijn welkom. En je weet Erikaatje, met mij kan je over alles praten hé." gevolgd door een vette knipoog. "Jaja dat weet ik maar al te goed." antwoordde ze.
Ondertussen waren er nog 2 mannen aangekomen aan het kraam. Een hele stille, ik heb hem geen woord horen zeggen en dan zo'n haantje de voorste, veel lawaai en weinig meer. Hij schijnt een bakker te zijn. Erika lichtte ons gesprek een beetje toe en sneed haar 'droogteprobleem' weer aan. "Maar ..." troostte ze zichzelf "ik heb er een goed zalfje voor hoor." "Ik vind dat dat onderwerp uit de taboesfeer moet worden gehaald. Dat moet bespreekbaar zijn, het is des mensen. Het behoort tot de basisbehoeften van een mens. Eten, drinken en seks. Daar draait het toch om bij een mens?" Waarop ik net zoals bij Tinne reageerde: "Ik denk dat jij dat niet nodig hebt, Erika, ik ben vrijwel zeker dat de juiste man bij jou wonderen kan doen." Tegen haar gewoonte in viel er een stilte, haar mooie ogen werden wat groter. Ik zag dat ik een gevoelige snaar had geraakt. Met een duidend stillere stem voor haar zei ze: "Misschien heb je wel gelijk." "Ik ben er zeker van dat een andere aanpak, een andere man, ene die de nodige spanning weet te brengen, je wel nat kan krijgen." Erika is alleenstaande, reeds 2x gescheiden en een workaholic. Ze werkt 6 op zeven en klopt dagen van gemiddeld 18 uur. Zo ging ik naar de uitgang van haar kraam en begonnen we eigenlijk onder elkaar een echt wel seksueel getint gesprek. Zo kwamen we ook op sekswerkers uit en die eikel van een bakker met zijn grote bek bulderde voor de hele buurt: "Sekswerkers, welke domoor doet daar nu beroep op. Hete pruimen kan je neuken op elke hoek van de straat, gratis en voor niks." Ik zag dat hij Erika ergerde door zijn vulgaire, vrouwonvriendelijke uitspraken. Ik zei haar: "Door zo'n lullen zijn vrouwen minder geneigd om echte gesprekken te hebben over seks. Je ziet zo dat dat een loser is, ik wed dat hij enkel zijn vrouw mag neuken op kerst en dat als kerst op een zondag valt en dat is gemiddeld om de 7 jaar." We lachten ermee en ik zei: "Erika, ik wil proberen je probleem op te lossen, nu is het moeilijk om concreet af te spreken" waarop ik die lul bedoelde en ik gaf haar mijn mobiel nummer met de boodschap als je wil mag je me altijd appen. Als bij wonder sloeg ze mijn nummer onmiddellijk op in haar mobiel.

Toen mijn vrouw thuiskwam van haar werk deed ik mijn ervaring uit de doeken. Ik weet dat ik haar goedkeuring heb om met andere vrouwen te neuken. Ik bekende haar dat ik bij Erika echt wel met een stijve in mijn broek stond. En ik hoorde haar speciale geile lachje. Heet en ook wel een beetje spottend omdat ik zo vlug een stijve van een vrouw kan krijgen. Wederom stond mijn pik half stijf terwijl ik over Erika vertelde aan Sara.
Ineens hoorde ik een tune ... Erika stuurde een whatsappje. Ik was enigszins verrast. Ik had het niet echt verwacht. Ze schreef dat Tinne haar het één en ander had toevertrouwd en dat ze het wel eens wou proberen. Het zou haar zelfvertrouwen zo'n boost geven mocht het toch nog lukken om zelf nat te worden. Mijn lieftallige echtgenote volgde het gesprek nauwgezet.

We hadden al de nodige gesprekken gehad, ik en Sara, dat we beiden wel een bepaald verlangen hebben. Ik zou graag vrouwen, liefst tussen de leeftijd van 35 jaar tot ... voor mijn part 85, zolang ze maar verzorgd zijn, verwennen. Zeg maar gigolo zijn. Gezelschap houden, een gezellige babbel, maar vooral seksueel verwennen. Sara heeft dezelfde wens maar dan bij mannen. Hoewel haar voorkeur meer uitgaat om enkel het gezelschap op restaurant. Je weet immers nooit met welke ziekelijke intenties sommige mannen contact zoeken.

De hele week werd er gretig over en weer geappt. We kwamen uiteindelijk tot een afspraak. Erika stelde voor de volgende zondag geruime tijd samen door te brengen. Ik mocht het organiseren, zij ging betalen. En ... het mocht wel wat kosten, ik moest op geen euro kijken stond er expliciet. Ik werd er stijf van. Dit kwam toch dichtbij gigolo zijn. Ik hou gezelschap en Erika betaalt alles.

Ik had een dagje Hulst in petto. Ging op internet op zoek naar de betere restaurants en huurde ook een hotelkamer voor een dag, een halve was niet mogelijk daar het geen rdv hotelletje was maar ook een chiquer etablissement.
Ik appte: " alle voorbereidingen zijn getroffen." Quasi onmiddellijk kreeg ik een biep op mijn mobiel: "Pik me om 10.00u op. Gevolgd door haar adres."

--Zondag--

Om 9.20u was ik klaar. Ik had mijn maatpak aangetrokken, kuste mijn lieftallige Sara tot later. Ze greep me in mijn kruis en zei: "Je ziet er verrukkelijk uit, ik krijg ook wel zin in je. Maar ga nu maar, er is een dame in nood, help haar, zet je beste beentje voor."
Ik stapte in mijn auto en reed naar het gestuurde adres. Toen ik haar straat inreed moest ik het even verifiëren. Er stonden amper 5 huizen ... 't is te zeggen enorme villa's op immense terreinen. Ik bleek wel degelijk in de goede straat, uhum ... laan te staan. Langzaam naderde ik het juiste huisnummer. Ik draaide de oprit op en de poort opende. Jeezes ... wat een villa ... ik kreeg een app: "Volg de middelste oprit." Ik deed wat van me werd verlangd. Ik parkeerde mijn auto, ook wel een ferme luxe auto, maar toch niet echt voor deze buurt. Hier zijn ze 2 klassen groter, nou niet echt groter, zeg maar decadenter, gewoon. Maar toch ik nam plaats naast een klein autootje. Ik had wel al roddels over Erika gehoord, dat ze haar 2 ex-echtgenoten volledig had gepluimd en dan aangezien haar workoholisme zou het misschien wel kunnen ... "Foei" verbeterde ik mezelf, ik wil mezelf niet verlagen tot dat geroddel. Ik vind Erika een leuke vrouw en daar hou ik het op. Of ze nu een gewone vrouw next door was of deze schatrijke dame.

Toen ik uitstapte en naar de deur ging, kwam er een dame buiten. Dit bleek een schoonheidsspecialiste te zijn die Erika, speciaal voor onze date, aan huis heeft laten komen. Erika riep: "Kom verder, Danny, we gaan zo." Normaal zouden de zenuwen me door het lijf gieren maar toch bij Erika voelde ik me goed, op mijn gemak. Ik hoorde voetstappen op de trap, een deur openen, gerommel gevolgd door het elegante, lustopwekkende getik van stiletto's op de natuurvloer. Ineens verscheen mijn betalende date ... mijn adem stokte ... ik wist dat Erika knap was, met knap als understatement ... maar nu ... lieve help, ik moest me in de arm knijpen om te beseffen dat dit geen droom was ... Erika zag eruit alsof we samen naar de uitreiking van de oscars moesten in Hollywood. Als inderdaad perfectie niet bestaat leunde Erika er nu echt wel heel dicht tegenaan. Een zwarte galajurk met uitdrukkelijke uitsnijding die haar dikke borsten accentueren, hoge split aan de zijkant tot bijna aan haar heup. Ik zag juwelen fonkelen, aan haar oren, haar nek en haar vingers. Ze was gewoon perfect vakkundig opgemaakt. Ze had daarboven een nepbont wit, kort jasje aan. Zwarte stiletto's met zo'n 10 cm hoge hak.
God zij dank had ik mijn maatpak aan. Deze klasse mensen ben ik niet zo gewoon. Maar toch ... ik kreeg een extra gigolo gevoel, wetende dat deze sekshongerige dame mijn had ingehuurd.

"Wie we hier hebben ..." lachte ze me toe. Haar lippen nog roder dan anders. "Je ziet er mooi uit. Ik hou wel van mannen in maatpak." ze kwam naar me toe en we kusten mekaar op de mond. Haar high-quality lipstick liet niet los. Ook ik complimenteerde haar met haar uitstraling. Met opzet vermeed ik over haar woonst te praten om zeker niet het gevoel op te wekken dat het me daarom te doen is. Ik blijf me voorhouden: "Ik ga Erika een fantastische dag bezorgen en hoop haar te doen genieten op elk vlak." Ik ben zeker dat ik haar ga neuken, dit in mijn achterhoofd en met een blik op haar deinende dikke tieten in haar jurk maakte dat ik al met een stijve stond. Maatpakbroeken verbergen dit niet zo makkelijk. Dit merkte Erika, ze glimlachte en zei er niets over. "Kom we gaan." zei ze "of wil je liever eerst hier iets drinken?" Ik zei: "Nee laten we gaan." Ik dacht zelf met mijn auto te rijden maar Erika wou met haar wagen. Via een touch screen opende ze een garagedeur en zag ik haar bolide ... een BMW 6 serie cabrio, een witte. Ik wou richting passagierszit gaan maar ze zei: "Jij rijdt, een dame moet zich laten voeren." Ik sputterde niet tegen. We naderden de auto en ik hoorde dat hij werd ontgrendeld, door de keycard die in haar handtas zat.

Als een echte gentleman hield ik het passagiersportier open en Erika stapte in. Haar hele linker been ontblootte zich met dank aan haar hoge split. Weer droom ik ... vandaag ga ik tussen deze heerlijke MILF-benen. Ik sloot haar portier.
Ik raakte de startknop aan en de 600 PK's brulden alsof ze er evenveel zin in hadden dan ikzelf. Ook dat wakkerde mijn testosteron aan. Wel jammer dat we nog maar januari waren, anders konden we met het dak open rijden. We vertrokken richting Hulst. Ik hield me mooi aan de snelheidslimieten, bepaald door de overheid om niet macho over te komen naar Erika toe. Ze moet zich echt wel op haar gemak voelen vandaag. Na een half uurtje rijden, zien we de vestingsstad verschijnen. Het was inmiddels 10.50u.

Aangekomen, de bolide geparkeerd, draaide ik naar haar toe en stelde ik voor naar het restaurant te gaan ... 11 u gepasseerd ... "Tijd voor een aperitiefje?" gevolgd door een voorzichtig kusje op haar mooie, super vrouwelijke mond. Ze tuitte haar knalrode lippen om mijn kus te beantwoorden. Ik stapte uit en de gentleman in mij hielp haar zoals het hoort uit haar wagen. "Fuck, ik wil tussen haar benen voelen ..." betrapte ik me weer. Ze haakte in en we stapten stijlvol richting restaurant. Wat een elegantie, deze dame. Bij elke stap kwam haar lange, bruine been tevoorschijn door de split. Ik haakte me los en legde al stappend mijn hand op haar kont. Wat me opviel was dat ik geen enkel stukje voelde dat erop wees dat ze een slip of een string droeg. "Dit zal toch geen waar zijn zeker?" stelde ik mezelf de vraag. Alleen al de gedacht deed mijn lul weer in neukmodus staan.

Aangekomen in het restaurant begeleidde de maître ons naar de door mij gereserveerde tafel. De ene kant was een bank, tegen de muur. Heel zacht met dikke fluweel bekleed. Ik stelde voor dat Erika daar ging plaatsnemen dan ging ik op de stoel zitten.
Ik stelde voor om champagne te drinken en oesters te nemen als begeleiding. Erika keek me stout in de ogen, grijnsde en met haar getuite lippen gaf ze een knikje. Was het dan zo opvallend dat ik haar in bed wou ??? Blijkbaar wel maar initieel was het de bedoeling dat ik haar nat zou krijgen en dat was ze niet vergeten. We klonken en ostentatief nam ik een oester tussen mijn lippen, alsof ik een vagina oraal zou verwennen. Ze sloeg elke beweging van me gade en ze volgde mijn oesterritueel. Ik voelde mijn lul voorvocht lekken. Ik hoopte dat het niet zoveel was dat het zichtbaar zou worden door mijn klasse broek. Het ging er heel gemoedelijk, doch ook seksueel geladen aan toe. Ook tijdens het eten. We spraken uitgebreid over seks.
Ook haar toen nog welgestelde echtgenoten waren egoïsten en wel bruten in bed. Eens ze was veroverd was ze enkel nog een trofee terwijl haar laatste op de duur een drankprobleem had en een fervente hoerenloper was. Dit vertrouwde ze me terloops toe.

Dit vertelde ze eigenlijk zonder emotie. Deze dame was gehard door het leven. Toen we ons digestief bestelden vroeg ik of ik naast haar op de bank mocht plaatsnemen. "Ik dacht dat je het nooit zou vragen." antwoordde ze me vliegensvlug. Ik kwam aan haar linker zijde zitten en nu wist ik waarom de ober steeds zo naar beneden keek. Erika zat met haar linker been over haar rechter geslagen en vrijwel haar hele linker been was bloot over de gehele lengte. Ik sneed weer het thema seks aan en ik moest en zou haar blote been aanraken. Alsof het de normaalste zaak ter wereld was liet ze het toe. Zo zacht, ik moest het strelen gewoon. "Voel je je goed bij me?" vroeg ik. "Ik voel me prima, je bent lief." zei ze en ze dronk van haar irish coffee, dit gevolgd door een kus op mijn mond. Ik perste mijn tong tussen mijn lippen, deze raakte haar lippen, die ze ontsloot. Ik raakte haar puntgaaf gebit aan dat ze op haar beurt de ruimte gaf haar tong ertussen te laten zodat voor het eerst onze tongen raakten. Klassevol als ze was kwamen we weer los van mekaar. Het betaamt niet om te zitten muilen in een chique restaurant. Wel trok ze haar linker been iets hoger, alsof ze me wat meer ruimte gaf mijn hand dichter in haar intieme zone te brengen. Ik deed een verwoede poging om echt wel de genotsdriehoek te kunnen voelen en me te vergewissen of ze echt geen slip droeg maar ze sloot haar benen weer. "Tuttut ... maniertjes houden Danny." zei ze "we zitten op restaurant." Dit terwijl ze haar armen zo posteerde zodat ik een hemels zicht op haar weelderige boezem krijg. Daar merkte ik wel een beha. Dit verraste me niet omdat deze maat memmen anders gewoon uit de jurk wiebelen. "Mooi?" vraagt ze plagend haar lippen likkend.
We besloten te betalen en eens naar buiten te gaan. Erika liet wel duidelijk zien dat zij betaalde en gaf haar creditcard aan de ober.

We gingen een eindje wandelen maar wel via de auto. Daar wisselde ze van schoeisel, haar stiletto's moesten wijken voor witte sneakers. Dit stapt comfortabeler. Dan eens arm in arm, dan eens met mijn hand op haar kont flaneerden we door Hulst. Op de hoek aangekomen hield ik haar staande voor de ero-shop. "Gaan we hier eens kijken?" stelde ik voor. Zonder iets te zeggen nam ze mijn hand en stapte binnen. We gingen rustig rond en bekeken de koopwaar aandachtig, alé deden alsof. Ik zowel als zij. Terwijl we voor de rekken van de speeltjes staan druk ik mijn in mijn broek verhulde stijve pik tegen haar kont. Ze laat haar hand achter haar gaan en knijpt in mijn lul. Ik op mijn beurt ga naar haar linker been, open haar split en al strelend ga ik hoger. Mijn vermoeden wordt bevestigd. Erika draagt geen slip. "Wow ... geen slip." hijgde ik in haar bevallige oor. "Verrassingkje." fluisterde ze terug gevolgd door een kus op mijn mond. Mijn linker ringvinger lag nu op haar heup, ik ging ermee meer naar rechts, richting haar venusheuvel ... hij voelt zo zacht ... zijdezacht. Ik krulde mijn 4 vingers en met mijn nagels ging ik over haar heuveltje, zij kneep harder in mijn pik. Toen ik met mijn hand wat zakte en mijn vinger voelde het begin van haar gleuf, de basis van haar clitoris. Ik kreunde zwoel in haar oor:"Mmm je hebt een glad geschoren kutje." waarop ze me onmiddellijk verbeterde:"Gewaxt." Ik voelde haar clitje niet echt hard maar wel duidelijk voelbaar, ging iets dieper met mijn vingers over haar zachte lippen. Daar voelde ik haar binnenste lipjes tussen haar grote lippen uithangen. Ik nam beide lipjes tussen mijn ringvinger en duim en trok er zachtjes aan, daarna één lipje gevolgd door het andere waardoor ze iets uit elkaar kwamen te hangen en me de gelegenheid gaven er eens tussen te voelen. Erika ritste mijn gulp open en met haar hand achter haar rug ging ze in mijn broek en streelde ze met de nodige druk mijn zijdelings liggende pik door mijn boxer heen. Ik kreunde licht en drukte mijn door haar hand bedekte pik steviger tegen haar aan om duidelijk te maken dat ik haar zo ontzettend wou. Ik was extra attent wat mijn vingergevoel betrof. Toen ik door haar spleetje ging voelde ik een hele licht vochtige warmte ... niet echt nat maar toch ook zeker niet droog. Ik ging met mijn vingers door haar hele gleuf tot aan haar genotsknopje, erover en bracht mijn vingers dan naar mijn neus en mijn mond. Ze keek me zwoel en geil aan, schrok ietwat toen ik na haar geur te hebben geroken ook mijn vingers afzoog. "Slet." fluisterde ze hees. Ik herhaalde mijn handeling met mijn hand en vingers, trok ze weer door haar gleuf maar nu bracht ik ze naar haar mond. Ze wendde haar gezicht af maar toch perste ik mijn vingers tussen haar lippen zodat ook zij haar kut kon proeven. Voor mij te straffen voor deze daad kneep ze heel hard in mijn lul. "Smeerlap, dit heeft nog niemand bij me gedaan, me verplicht mijn eigen kut te laten proeven."

Daarop greep ik haar grote tieten beet en kneedde ze. Ik ging via haar uitsnijding over haar beha. Ik ging in haar cup en voelde haar ene blote borst. Ze voelde eveneens zacht aan. Wat me direct opviel was ... dat ik wel degelijk de silicone vulling naast haar veel slappere echte borstweefsel bleek te voelen. Ik trok mijn hand terug en vroeg haar boven in het toilet haar beha te gaan uittrekken. Eigenlijk hoort het in een gala jurk ... losse, vrije behaloze tieten. Ze twijfelde maar ging toch de trap op. Ik schoof door richting de erotische films, wel de trap goed in het oog houdend. Toen ze de trap afkwam bleek ze ietsje verontwaardigd. Dat was me niet opgevallen omdat ik bronstig naar haar loshangende memmen staarde. Heerlijk hoe ze heen en weer deinden. Ik complimenteerde Erika met haar boezem. Toen lichtte ze me haar verontwaardiging toe: "Er zitten hier boven op de overloop 2 hoeren?!?" "Ja en dan?" antwoordde ik "Ik heb hier al menig maal zelf betaald geneukt en fantastische momenten met die dames beleefd." wat niet was gelogen. Met haar ogen wijd open, nee schuddend vond ze: "Jij bent een echte slet." Ik nam haar pols stevig beet trok haar vrij bruusk naar me toe en zei: "Welcome to my world."

In de movie rayon was ondertussen een jonge knaap aangekomen, ik denk dat hij net leeftijdsgerechtigd was om de erotheek binnen te mogen. Terwijl Erika weer voor me stond, alsof ze was geïnteresseerd in die films ging ik weer onder haar jurk via de split. Weer begon ik haar heuvel te strelen en de jongeman had het gemerkt. Ietwat verlegen probeerde hij te gluren. Ik maakte mijn date er attent op. Tot mijn grote verwondering liet ze het toe wat mij het signaal gaf die jongen iets moois te showen. Ik draaide Erika wat naar hem trok haar split tot voor haar kaal gewaxte kut en begon haar clitje te strelen. Aan de basis voerde ik wat druk uit en Erika begon te licht te kreunen. Ik vroeg haar haar tieten uit haar jurk te halen zodat hij zicht had op alles wat een jongeman wil zien. Ze deed wat ik vroeg. Daarna ging haar hand weer achter haar rug, ritste mijn gulp terug open en haalde ze ook mijn lul uit mijn boxer door mijn gulp naar buiten en begon me af te trekken. Met mijn wijs- en middenvinger wreef en draaide ik rond en op haar harder wordende clitoris, met andere hand speelde ik met haar lekkere tieten. Haar tepels stonden fier rechtop. Het waren geen grote tepels net als haar tepelhoven. Ze waren donkerbruin, mooi assorti van kleur, met haar zonnebank gebruinde tieten doch wat ik bij menig vergrootte tiet zie ... de tepels en tepelhoven lijken niet echt te passen bij de veel grotere cupmaat. Voor mijn part mochten haar tepelhoven aardig wat groter zijn geweest. Ik had ze meer bij haar dikke, grote memmen passen gevonden.

Ik ging via haar clit haar spleet binnen ... en ja hoor ... die was al aardig nat. Ze voelde glibberig, kwijlerig tussen haar lippen. Erika reed tegen mijn vingers op. Ik haalde ze weer uit haar kut en ging naar haar mond. Als vanzelf slurpte ze haar kutkwijl tussen mijn vingers op. Dit terwijl ze me stevig aftrok. Ze draaide haar hoofdje richting mijn mond en we gingen aan het muilen. Met veel gekreun en gezucht waren we aan het aftrekken, vingeren, tietenkneden en zoenen.

Erika kwam op haar knieën voor me zitten en nam mijn stijve leuter in haar goddelijke mond. Ze begon me meteen vrij diep te pijpen. Die jongen stond er wat onwennig bij te kijken, wat Erika me duidelijk maakte door met haar ogen zijn richting uit te draaien. "Wil je hem erbij?" vroeg ik haar. Met mijn fluit in haar mond knikte ze. Met haar rechterhand wenkte ze de jongen, ze nam zijn pols en trok hem dichterbij. Ze legde zijn hand op haar tiet en met haar hand bovenop de zijne toonde ze hem hoe volwassen MILF-tieten te kneden. Met mijn pik in haar mond gezogen, haar memmen gekneed en gestreeld ritste ze de jongen zijn gulp open en haalde zijn niet heel dikke doch lange jongenspik uit zijn broek. Zijn vrij dunne eikel was nog bedekt met zijn voorhuid. Wel was zijn voorvocht duidelijk te zien. Erika, wetend wat ze wil, gaf een vrij kort rukje aan zijn schacht waardoor zijn voorhuid over zijn glibberig eikeltje schoof. Ik nam een pijnlijke grimas waar op zijn gelaat. Erika liet mijn pik uit haar mond en vroeg me: "Mag ik ..." wijzend naar de jeugdige pik. "Natuurlijk." zei ik. Ze nam de jongen zijn pikje in haar mond. Hij sloot zijn ogen. Ineens kwam er iemand op ons af. Het was de uitbater van de shop die ons vriendelijk doch dringend duidelijk maakte dat dit niet zomaar in de publieke ruimte kon. Hij beval ons ofwel boven, de afwerkkamers ofwel de koppelcinema aan. Erika stopte meteen met de jongen te pijpen, ik deed mijn lul in mijn broek net zoals de jongen en zij fatsoeneerde haar mooie jurk ook en stak haar hangers er terug in.

Ik stelde daarop voor om naar de koppelcinema te gaan. Ik maakte Erika er wel attent op dat er daar meerdere mensen aanwezig kunnen zijn, veelal mannen. Ze twijfelde, keek naar de jongen, hij naar haar en ze besliste: "Ok, ik doe het. Leid me in." "Ga jij ook mee?" vroeg ze hem. "Is het ok als ik me door hem ook laat neuken?" vroeg ze me ietwat bedeesd. "Wat jij wil, schatje, het is jouw dag ... maar ... ik ga wel als eerste in die natte kut van jou. Ja JOUW NATTE KUT." benadrukte ik. "Het voelt zo goed aan, Danny, weer nat te lopen. Het gevoel dat mijn lippen glibberen over elkaar en ik denk zelfs dat de binnenkant van mijn dijen ook nat is." zei ze trots en blij. "Hou je vooral niet in Erika, wat je ook maar wil zeg het me en ik ga het proberen te realiseren." zei ik terwijl ik al haar jasje van haar schouders trok en zij de deur van de bios piepend openduwde.

Ik keek rond in de ruimte. Wat eerst opviel is het grote scherm waar porno op wordt gespeeld. Voorts zag ik dat er 3 mannen zaten, een beetje tot mijn teleurstelling, ik had ook nog wel graag een geile vrouw extra aanschouwd. "Erika, mag ik je showen?" vroeg ik haar stilletjes. "Wat jij wil." klonk het op haar beurt. Ik ging met haar tussen de eerste rij van de stoelen en het grote scherm staan, ik nam de schouderbanden van haar jurk beet, geleidde ze over haar schouders en liet haar jurk neerwaarts totdat zij eruit kon stappen. Ik deed haar in een stoeltje/zeteltje zitten en ook haar sneakers trok ik uit. Ik ben geen voeten fetishist maar haar gepedicuurde voetjes met nagels van dezelfde kleur als haar vingers beroerden me. Ik trok vlug mijn kleren uit en begon haar voeten te kussen, één voor één zoog ik op haar tenen, terwijl ze met haar andere voet mijn lul wreef. "Wat ben je een lekker wijf Erika." bracht ik van tussen mijn lippen terwijl ik haar dikke teen zoog alsof ik hem pijpte. Met een plof liet ik hem uit mijn mond schieten en knielde ik voor haar. Ik bekeek haar nog eens van kop tot teen en lieve God wat is ze toch mooi. Ik kon zelfs haar siliconen tieten appreciëren terwijl dat voor mij doorgaans een afknapper is.

Ik duwde haar beide knieën omhoog en dan open, over de leuninkjes heen. Het gedempte licht van de zaal en de beelden van het scherm verraadde haar nattigheid. De binnenkant van haar dijen, haar pruim, haar lippen groot en klein ... alles was één grote kwijlboel en glinsterde, één grote speeltuin voor me. Zo hoort een vrouw te zijn. Klets en klets nat, sporen achterlatend op stoelen en banken. Ik moest het nog eens zeggen: "Verdomme Erika, wat ben jij een lekker wijf, een kletsnat wijf. Ik moet je proeven." Erika zei niets, rechtte haar hoofd en zocht de jongen. Wederom wenkte ze hem dichterbij. Schuchter kwam hij nader. Ze gebood hem ook zijn kleren uit te doen en op zijn knieën in het zeteltje naast haar te komen zitten. Zo geschiedde. Ikzelf was aan het snuffelen tussen haar dijen. Ik likte langzaam haar kuttekwijl op die aan haar dijen was komen te zitten. Langzaam opwaarts tot ik haar spleet had gevonden. Met beide handen opende ik haar binnenste schaamlippen. Ze bleven echter verbonden met een sliert van haar neuk vet. Ik trok mijn broek dichterbij, haalde mijn mobiel eruit en maakte een foto van haar drijfnatte neukgrot. Erika, ondertussen de jongen pijpend, schrok van de flash. Ik stelde haar gerust: "Dit is een reminder voor als je je nog eens voorneemt dat jij niet meer nat kan worden." Ik was nog niet uitgesproken of dat pikje verdween alweer en haar mond. Ik moest haar nu gewoon proeven. Haar geur, haar smaak ... hemels ... de smaak van kut. Een rijpe, geile kut die nog lang niet ten einde is geneukt. Ik nam een lange haal met mijn tong. Vanaf haar sterretje, wat haar wat deed opwippen tot over haar clit tot aan haar navel. Langzaam maar zeker begon ik me meer te focussen op haar neukspleet en clit. Ze kreunt, heeft de jongen zijn pik losgelaten. Ze gaf zich nu over aan eigen genot. Met haar handen onder haar billen door opende ze haar spleet zover mogelijk. Ik verkende haar vrouwelijkheid met mijn tong. Ik likte haar diep, voelde met mijn tong haar pisgaatje, ik opende het wat en rook eraan in de hoop een vleugje pis waar te nemen. Ik ging dieper met mijn tong haar geboortekanaal in. Wat een heerlijk wijde kut heeft Erika. Daarna ging ik met mijn tong naar haar clit en besloot naar haar climax toe te werken. Ze trok haar kut nog wijder open en ik stak er één vinger in. Die raakte als het ware geen rand, ik deed er dan maar ineens 2 bij. Ik voelde nog ruimte en deed er 4 vingers in gevolgd door mijn duim. Met mijn 5 vingers op een spits zat ik in haar kut te pompen en met veel druk en heet gehijg beroerde mijn tong haar clit. Erika liet haar kut los, ondertussen waren de 3 vreemde mannen rondom ons komen staan, alledrie met hun broek op hun enkels, rukkend. Erika nam 2 pikken beet die dichtst bij haar waren, die van de jongen en die van een oudere man die de andere kant van haar zat. Wild begon ze ze af te trekken. Ze begon zwaarder te ademen, ze voelde krampachtiger aan, haar heupen gaan op en neer net als haar buik, allerlei grijpgrage handen zitten aan haar tieten en met een luide schreeuw komt Erika klaar ... voor het eerst in jaren lijkt wel.

Ik stond op springen. Ook mijn lul kwijlde, een sliert voorvocht bengelde aan mijn eikel. Ik nam Erika, die nog niet echt terug op de wereld was, in haar beide knieholtes, trok ze wat onderuit, plooide haar benen zover mogelijk open zodat haar gapende kut schuin omhoog stond. Normaal penetreer ik de eerste keer steeds voorzichtig maar gezien de diameter van haar neukopening plofte ik mijn stijve lul ineens tot aan mijn ballen in dat gapende, druipende neukgat. Wat hou ik van die superwijde kutten. Zo makkelijk in te komen. Het maakt dat je niet zo heel vlug klaarkomt. Mijn pompende lul werkte als een zuiger. Als ik me eruit terugtrok zag ik dat haar neukkwijl door haar reet liep. De man die naast me zat te rukken nam het ook waar en toen ik mijn lul weer in haar stak om mezelf nu klaar te neuken voelde ik een hand onder mijn ballen. Het was die vent die met zijn vinger haar poepgat probeerde binnen te raken. "Is dat ok voor schatje?" vroeg ik al neukend. Zij was nog steeds beide pikken aan het aftrekken terwijl ik met mijn lul in haar kut neukte en een andere vent haar kont vingerde. "Mag ik de man achter me pijpen?" was het enige wat ze me vroeg zonder te antwoorden op mijn vraag. "Wat jij wil schatje." was daarop mijn antwoord. Ik neukte verder en beukte op haar in. Wat ik niet had gezien was dat die vent naaste me ondertussen al 2 vingers in haar poepgaatje had.

"Wacht." zei ik. Ik gebood iedereen te stoppen met doen wat hij en zij bezig waren. Ik trok Erika recht van haar stoeltje, ik ging erin zitten en vroeg haar met haar vanzelf gesmeerde kont op mijn pik te komen zitten. "Ik ben daar niet schoon." zei ze verlegen waarop ik haar geruststelde dat dat het risico is van anaal neuken. Als je een vrouw in haar kont neukt kan het zijn dat je lul een beetje vies wordt. "En van jou ben ik helemaal niet vies" knipoogde ik. "Ok dan." zei ze. Vrij makkelijk zakte ze over mijn stijve pik. Toen ze helemaal op me zat gespiesd vroeg ik aan de jongen of hij al eens had geneukt. Hij schudde verlegen zijn hoofd. "Kom dan is het nu je moment." zei ik. "Kom maar, stop hem hier maar in." zei Erika moederlijk. Ze trok haar kut wijd en met grote ogen aanschouwde de jongen zijn eerste live neukgat. Voorzichtig en schuchter plaatste hij zijn fijne piemel voor het wijde gapende roze gat. Hij keek Erika aan waarop die hem aanmoedigde: "Duw maar. Duw hem maar in mijn doos." Hij deed wat hem werd opgelegd. Met 4 mannen en 1 vrouw werd hij aangemoedigd. Ik deed er een schepje bovenop en nam Erika's tieten vast en zei hem op haar tepels te zuigen. Fier als een gieter, wippend als een konijn boog hij voorover en zoog de ene tepel in zijn mond. Geen 10 seconden later rechtte hij zich met open mond en loosde hij zijn eerste zaad in een echte vrouw. Voldaan trok hij zich terug en viel in een vrij stoeltje.

Daarop vroeg een van de 3 andere mannen: "Mag ik ook eens neuken?" Erika keek achter zich met vragende blik in mijn ogen, waarop ik afleidde dat ze dat wel zou willen zei ik: "Ja maar wel met condoom." Alledrie gingen ze op zoek naar een condoom terwijl ik Erika verder neukte in haar kont. Ik voelde de jongen zijn zaad uit haar kut lopen, deels over mijn ballen op de zetel en deels fungerend als anaal glijmiddel. In no time stond de eerste man een gecondomiseerde stijve voor Erika die hij zonder het te vragen in haar kut stopte en vrij hevig begon te neuken. Terwijl hij op haar in neukte bracht ik mijn vingers naar haar clit en stimuleerde haar ondeugende knopje. In geen tijd voelde ik haar kont knijpen wat mijn zaad ook deed opborrelen en ik had er geen verhaal tegen en spoot mijn talloze zwemmers diep in haar darmkanaal. Vrijwel gelijktijdig vulde ook de man zijn condoom alsook Erika kwam hevig schokkend klaar. Ik had de tijd niet om onder Erika uit te komen want die ene vent was amper uit haar kut als de volgende zijn met latex bedekte stijve in Erika ramde. Ik voelde hem inwendig over mijn slapper wordende lul heen schuiven met als enige buffers haar darmwand en haar geboortekanaal. Op die manier en al spelende met haar tieten tongden we en ook deze man leegde vlug zijn zak.

In de tussenpose van wisseling van dekstier maakte ik gebruik om nog eens met mijn 4 vingers in haar grote gapende kut te tasten en haar kwijl met een kleine restantje zaad van de jongen over haar clit en venusheuvel uit te smeren. Ik herhaalde mijn actie maar deze keer smeerde ik het uit over haar tieten en tepels. Daar hou ik ook zo van om tieten in te smeren met het kutsap van hun eigenares. Ondertussen was de oudere man in positie. Hij had echter maar een klein niet echt erect pikkie en voelde niets in Erika's grote gapende kut. Vrij vlug trok hij zijn pik uit haar, ontdeed hij zich van het condoom en begon hij, terwijl hij haar vingerde, zich af te trekken om zijn bijna uitgezwommen zaden over haar buik heen te lekken.

Erika kwam rechtop te zitten, de 3 mannen waren verdwenen als spoken in de nacht. Van ondankbaarheid en respectloosheid gesproken zeg! Ze maakte me duidelijk om wat mee te bewegen omdat mij lul uit haar poepgat moest komen, met het risico dat er zaad en mogelijk een poeprestantje uit zou lekken. Zo spaarde ze de zetel. Met een blubberig geluid gleed ik uit haar. Er liep zaad tussen haar bilnaad uit terwijl we de papieren rol opzochten voor ons wat af te kuisen. Toen zag ik dat mijn pik wel een heel klein beetje vies was maar met dat papier was het zo geklaard. Erika nam een grote prop papier voor haar kut af en uit te drogen, ze knapte haar reet op, we kleedden ons aan, zij liet haar beha in haar handtas en we gingen richting exit. Ze was wel bezorgd dat haar kut en poepgat zouden gaan nalekken doorheen haar jurk. Ik dacht de oplossing te weten ... Ik zei haar te wachten aan de kassa, ging de shop terug in en zocht voor haar een uit de kluitengewassen buttplug uit. Een met op de achterkant een rode roos. Ik rekende af en zei Erika: "Draai je om en buig voorover." Ze gehoorzaamde. De verkoper rok zijn hals uit om te kunnen kijken over zijn desk. Ik nam de buttplug uit de verpakking, ontblootte Erika's kont dankzij de immense split, spuugde op de plug en met zachte druk bracht ik hem bij haar in, waarbij Erika nog een kreuntje liet horen. Haar kut stond nog open, haar lippen waren gezwollen en rood. Dat was een voorbeeld van een uitgewoonde kut. De verkoper stond met open mond te kijken. "Mooi hé en het gaat zo goed bij haar rode lippen en nagels, niet?" plaagde ik de verkopen, duidend op de rode roos die er als een juweel fier tussen haar billen zat. Meer dan een knikje kon hij niet opbrengen.

Zo verlieten we de eroshop. Ondertussen was de tijd voorbij gevlogen. We besloten om niet naar het hotel te gaan maar huiswaarts te keren. Erika moest immers heel vroeg uit de veren om haar heerlijke kippetjes aan de man te brengen in haar kraam. Ik belde het hotel op om de kamer te annuleren. De dame uit het hotel kon er niet mee lachen en zei dat we toch maar moesten betalen. Mijn mobiel stond op speaker en Erika gebaarde dat dat geen probleem was, ze vond het niet meer dan normaal en via haar mobiel bracht ze de betaling onmiddellijk in orde.

Met mijn arm rond Erika wandelden we naar haar witte bolide. Ze bekende me dat die buttplug wel geil aanvoelde in haar kont. Wel even wennen ... maar toch wel geil. Ik maakte haar er attent op dat het ook mogelijk was die plug in te hebben terwijl ze in haar marktkraam staat. Dat vond ze wel raar, die idee. "Als ik je vorige week had verteld dat je vandaag het middelpunt van een mini-gangbang zou zijn en meteen een jongen zou ontmaagden, dan had je dat toch ook een raar idee gevonden, niet ?" stelde ik haar de vraag. Na enige tellen te hebben nagedacht zei ze met haar hese stem: "Ja, klopt." Aangekomen bij haar auto nam ze haar pumps, die op de rode passagiersstoel lagen, gooide ze achterin en hield haar sneakers aan. Met een plof liet ze zich vallen op de stoel, ze schrok van het gevoel van de buttplug in haar kont. Ietwat onderuit, ietwat uitgeteld zakte ze onderuit, deed haar gordel om en ik reed haar huiswaarts.

Bij haar thuis aangekomen bood ze me aan binnen te komen. Ik zei dat ik ook maar naar huis, naar mijn lieftallige echtgenote zou rijden en vroeg haar nog of ik Sara de foto van haar kwijlende seksgrot mocht tonen. Ze stemde ermee in. We omhelsden elkaar. Ze bedankte me en ik bedankte haar voor een formidabele dag. Haar hand gleed over mijn rug, langs mijn zijde. Toen ik in mijn auto stapte riep ik haar nog toe: "Je hebt mijn nummer hé."

Thuisgekomen vroeg mijn lieve Sara hoe het is gegaan, terwijl ik me van mijn maatpak ontdoe. Ik heb steeds de gewoonte alvorens het in de kast te hangen te voelen in mijn zakken of er soms nog iets inzit. Ik voelde een gelijk papiertjes in mijn zijzak van mijn vest ... ik haalde ze eruit en het bleken 5 briefjes van 200€ te zijn. Mijn mond viel open van verbazing ... Die lieve Erika had bij het afscheid maar liefst 1000€ in mijn zak gestopt. Nu voelde ik me echt gigolo. Ook mijn vrouw kon het bijna niet geloven. Ik vertelde haar het relaas in geuren en kleuren en toonde haar de foto van Erika's kut. Sara werd geil en ging op zoek naar mijn lul met haar hand. "Wacht schatje ... ik ga me boven eerst wat opfrissen want deze, wijzend naar mijn lul, heeft net nog in Erika's kont gezeten ...
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Trio In Een GrotDoor: Hippie Girl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Ibiza, Publiek, Trio,
" Al jaren lees ik deze verhalen en ik dacht het wordt wel eens tijd om mijn waargebeurde verhaal van mijn sexy trio op Ibiza te delen. Laat ik mij even voorstellen, ik ben blond, cup D, 1,65cm en blauwe ogen. Laten we het een beetje gaan ..."
18-04
8.8
Het Broedhuis - 6Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Breeding, Pijpen,
"Na het avond eten vraagt Julie wat het avondprogramma is Het avondprogramma Dat bepalen we zelf. Er is geen vooropgezette activiteit of zo. Wat dachten jullie bv. van een lingerie of bikini modeshow catwalk Met zo wat hobbelende voorgevels ..."
17-04
9.1
Ben Ik Een Hoer?Door: Rita
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meerdere Mannen, Neuken, Pijpen,
"Het is een miezerige dag vandaag, geen dag voor een of andere buiten activiteit, mijn man en ik beslissen dan maar om iets te gaan drinken in een pub in het centrum. Het is midden in de week dus er is bijna geen volk, we nemen plaats aan de ..."
16-04
9.1
Ella De Anale Queen - 8Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Partnerruil,
" Dit is een onderdeel van het verhaal waar Ella, samen met haar vrienden op bezoek is bij Sofie uit Finland Deel 7 en daar kennis maakt met de Finse vriendengroep van Sofie en Fin We douchten ons samen en de sfeer bleef heel uitgelat..."
15-04
9.6
Overal Zaad - 2Door: Cocktail
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Pijpen, Sperma, Tieten,
"Het is Goede vrijdag als ik in m n auto naar huis rij na een lange dag werken. Het feit dat er een lang weekend op ons wacht windt me al enorm op. Kim geilt me al de hele week op door pikante foto s naar me te Whatsappen. Thuis aangekomen pa..."
15-04
9.0
Ella De Anale Queen - 7Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Finland, Sauna,
"We waren met ons vieren vertrokken vanuit Parijs naar de Arctic Circle in Rovaniemi, naar offici le thuisstad van de kerstman. Nu bezoekje aan de kerstman is altijd leuk, maar we gingen onze hartsvriendin Sofie gaan bezoeken, die samen met haar man ..."
11-04
9.6
Nudistenstrand In Spanje...Door: Laura22
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Extreme, Naakt, Nudisme, Spanje, Strand,
" Laura ben je er klaar voor , Ja ik kom eraan roep ik terwijl ik naar beneden ren. De auto staat al te draaien terwijl mijn ouders staan te wachten. We gaan op vakantie naar Spanje. En me vader wilt vroeg gaan rijden om zo voor de grote files uit..."
09-04
8.5
Het Broedhuis - 5Door: AuthWeb
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Breeding,
"Na de sex met Viktoria wandel ik naar de douche opzij in de torenkamer. Het is niet meer dan een doorschijnende glaswand waar je zowel linksom als rechtsom achter kan inwandelen. Al snel vergezellen Laura en Alona me. Beide willen ze me helemaal..."
09-04
9.0
GeraldineDoor: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Dikke Tieten, Grote Borsten, Klaarkomen, Neuken, Sperma,
"Het was al een tijdje geleden dat ik nog seks had gehad en het was nu hoog tijd om actie te ondernemen. Zo moeilijk was het ook weer niet om een geile hoer te vinden met de contacten die ik had gelegd met een Pimp, je weet wel een bezorger van sekswe..."
06-04
8.3
Ella De Anale Queen - 6Door: Bernardo
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie,
" Nota van de schrijver dit verhaal begint met eerst een tussenverhaal. Voor de actie moet je deze keer eerst een klein beetje naar beneden scrollen. Veel plezier Deel 6a Tussenverhaal Ik werd rustig wakker doordat het zo..."
06-04
9.3
Ella De Anale Queen - 5Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie,
"Het was Kate die zich blijkbaar vlug herstelde ach, daar zijn jullie eindelijk zei ze en beval dan Sofie om met haar kontje naar de heren op handen en knie n te gaan zitten. Sofie keek haar met grote ogen aan maar deed uiteindelijk wat haar werd ge..."
06-04
9.6
Heidy's Tweede GangbangDoor: Lasse
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Deepthroat, Dp, Dubbele Penetratie, Facial, Gangbang, Hotel, Milf, Neuken,
" Hoeveel mannen denk je dat ze aan zou kunnen , was het app je dat ik van Johan kreeg. Vrij verrassend had hij een paar dagen eerder het plan voorgesteld om zijn vrouw Heidy met meerdere mannen op een avond te neuken. Ik wist natuurlijk dat drie man..."
06-04
9.2