62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 25-01-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 3075x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
1. Keuken

Met kleine passen liep ze naar de deur. Haar blote voeten tikten op de parketvloer. Bij de deur pauzeerde ze. Voorzichtig leunde ze naar links en keek ze door de vierkante raampjes van de deur. Door de structuur in het matglas zag ze een gestalte staan. Ze draaide zich om en liep naar het aanrecht. Boven op de rand stond een glas rode wijn. Ze nam er nog twee slokken van. Een klein slokje en daarna een grote slok. Een kleine glimlach kwam op haar gezicht. Kalm zette ze het glas terug op de rand. Met twee handen trok Hailey haar blonde paardenstaart strak, in een korte geplande beweging. Met haar gezicht strak in de plooi liep ze naar de deur.

2. Zullen we beginnen?

Met zijn rechterhand pakte hij het touw en met één vlotte beweging trok hij de jaloezieën helemaal open. Terwijl hij met zijn linkerhand tegen de bovenkant van het raam leunde, keek hij naar buiten. Ver onder hem in de diepte zag hij het verkeer langs zoeven als mieren. Recht aan de overkant zag hij de felle neonkleuren van een gigantische billboard-reclame. “InstaWave. Beleef je dromen, vandaag.” sprak het gezicht van een vrouw, die nu op hem af leek te komen. Een fuchsia-roze gloed bescheen zijn gezicht en de muur achter hem.

Achter hem ging de deur zachtjes open. In de deuropening zag hij een kleine blonde vrouw staan.

“Hoi!”

Ze lachte breed terwijl ze haar hoofd een beetje kantelde en haar handen achter haar rug hield. Ze had een schattig wipneusje.

Ze was ongeveer half zo groot als hij, dacht hij. Nou okee vooruit, dat was een beetje overdreven. Maar twee á drie koppen kleiner toch zeker. De deurklink kwam ongeveer op borsthoogte bij haar. En als ze recht voor hem zou staan, zou ze bij hem amper tot aan zijn borst komen, schatte hij in.

Even was hij sprakeloos. Maar dat duurde niet lang. Hij had een tijdje terug ook enkele keren met Coco gewerkt, een van de andere kleine vrouwen in de lokale scene hier op de hogere levels van sector 42. Hij had even aan het idee moeten wennen omdat hij niet wilde dat het pervers zou overkomen.
“Hey, kom binnen.” herstelde hij zichzelf snel.

Hij zag dat ze een super mooie meid was, nee meer dan dat, ze zag er super heet uit. De witte lingerieset die ze aan had paste perfect om de mooie rondingen van haar lichaam. Haar blonde haar en brede glimlach hadden iets ontwapenends en uitnodigends.

Met snelle passen kwam ze naar hem toe gehuppeld. Voor zo’n kleine vrouw klonken haar passen opmerkelijk zwaar, viel David op. Hoe dan ook, in een paar tellen stond ze voor hem. “Hoi, wie ben jij?” vroeg ze vrolijk.

- “Euhm, ik ben David. Ik doe dit al een tijdje.”
“Ja, dat weet ik natuurlijk ook wel.” zei ze grappend. “Ik heb al je scènes gezien. Jij bent echt zo goed, hahaha.”

Terwijl ze haar blik op David’s kruis wierp, lachte ze met haar hand voor haar mond.

“Oh ja, ik ben trouwens Hailey.” zei ze, terwijl haar handen weer achter haar rug waren gevouwen. Het puntje van haar neus was een beetje roze, en ze had hele lichte sproetjes op haar wangen.

Hailey, hij had die naam al wel gehoord. Er gingen wilde verhalen over haar rond. Maar hij had nog niet met haar gewerkt, haar zelfs nog niet gezien. Hij wist ook niet dat ze een van de, nou ja, de kleine vrouwen was.

Hij zag al helemaal voor zich hoe deze scène zou gaan verlopen. Hij zag nu, achteraf, ook wel wat er geil was aan de scènes die hij met Coco had opgenomen. Ze was niet alleen de ideale kandidaat om seksuele fantasieën over jongere zusjes, stiefzusjes en stiefdochters te spelen. Haar kleine lichaam naast een grotere acteur zorgde ook voor een mooi contrast. Een soort beauty & the beast-effect. Zijn penis leek er ook gewoon nog groter door, laten we eerlijk zijn. En tja, de ‘logistiek’ van de zaak werd bovendien gewoon veel makkelijker. Hij kon Coco nu eenmaal heel makkelijk optillen, waardoor standjes en scènes mogelijk werden die met andere vrouwen vrijwel niet te doen waren.

Hij keek naar Hailey die nog altijd recht voor hem stond. Met haar hoofd licht gekanteld keek ze naar boven naar hem. Ze wachtte nog op een antwoord.
“Ah, hoi, Hailey. Leuk je te ontmoeten. Eh, nou ja, en om met je te werken bedoel ik.”
Hailey glimlachte breed. “Ja, echt tof!”

David werd bijna een beetje ongemakkelijk van haar sprankelende energie. Maar ze had er duidelijk zin in.
“Zullen we dan maar beginnen?” stelde David voor.
- “Ja!” riep Hailey enthousiast.

De Monitor-assistent in het appartement maakte een kort maar helder geluid ter bevestiging. “Bing!”, gevolgd door een kort synthesizer-melodietje dat langzaam vervaagde. Het klonk als het begin van een video game.

3. Als een open boek

David reikte zijn arm uitnodigend naar Hailey uit. Ze pakte zijn hand en David leidde haar langzaam voor zich uit richting de hoek van het appartement waar het grote bed bij het raam stond.

Na een paar passen pakte hij haar met twee handen bij haar middel en tilde hij haar hoog op. Ze was zwaarder dan hij verwachtte.

“Oeh….!” reageerde Hailey ondeugend. Met een zwaai legde hij haar op zijn armen terwijl hij verder liep. Hij droeg haar naar het bed terwijl hij haar begon te kussen. Bij het bed legde hij haar op haar rug.

David was gewend aan zijn dominante positie in dit soort seksscènes. Hij wist wat hij moest doen, en hij was er ook goed in geworden. Hij wist wat hij vandaag kon verwachten, althans dat dacht hij.

Hailey had haar broek al losgemaakt. David trok haar lichtblauwe spijkerbroek over haar ronde heupen en benen. Ze trok haar benen op en zette haar voeten op de rand van het bed. David legde zijn grote handen op Hailey’s knieën en duwde ze voorzichtig uit elkaar.

“Hihi!” giechelde Hailey.

Ze vouwde haar benen open. Ze was erg lenig. Haar knieën raakten bijna de matras. Haar kleine maar mooi ronde borsten lagen als zachte kussentjes op haar bovenlichaam. Als een open gevouwen erotisch boek lag ze op haar rug, klaar voor wat David nu ging doen.

David legde zijn handen op de binnenkant van haar dijbenen, hij boog voorover en begon haar vagina te likken. Zijn handen waren bijna net zo groot als haar bovenbenen, zijn vingertoppen kwamen bijna tot bij haar knieën. Haar hele vagina paste in zijn mond. Met zijn tong likte hij haar vagina van onder naar boven. Nou ja, zijn vochtige tong bedekte eigenlijk in één keer haar hele vagina, van haar schaamlimppen tot aan haar clitoris.

“Oooooh….” kermde Hailey. Dit gevoel was onbeschrijfelijk.
“Hmmmm… hmmm…” kreunde Hailey enthousiast, terwijl ze haar achterhoofd in de matras duwde.

David concentreerde zijn tong op haar clitoris, maar likte tussendoor ook haar schaamlippen, en stak zo nu en dan het puntje van zijn tong in haar vagina. Haar kreuntjes werden eerst steeds langer en dieper, daarna weer hoger en steeds sneller.

“Oooh…ooh….ooooooooooooooooh” gilde ze, terwijl ze David met half dichtgeknepen ogen strak aankeek.

Plotseling gooide ze haar hoofd zo ver achterover als ze kon. Haar genot bereikte een hoogtepunt. Ze drukte haar achterhoofd diep in de matras.

“Oooh… ooh… ooh…” haar kreunende kreten werden steeds zachter, tot haar lichaam zich ontspande. Daarna lachte ze breed naar David. Haar witte gebit straalde in haar gezicht.

Ze genoot enkele momenten na. Daarna kwam ze overeind en gebaarde ze naar David dat hij overeind moest komen. Ze wilde hem uitkleden. Ze maakte zijn spijkerbroek zeer behendig los en trok hem met een vlotte krachtige beweging naar beneden. Hij trok zijn shirt uit en gooide het achter hem op de grond.

Hailey beet breed glimlachend op haar onderlip, en met gekanteld hoofd keek ze hem aan, terwijl ze speels met haar hand op haar vagina tikte.

David ging op zijn knieën voor het bed zitten en maakte zich klaar om zijn penis in haar vagina te duwen. Hailey glimlachte. Zijn penis was even lang als haar onderarm, of haar onderbeen.

“Hij is indrukwekkend… je reputatie klopt. Hier ben ik speciaal voor gekomen David. Ik heb hier lang naar uitgekeken. Je weet niet hoe blij je me maakt.”

Maar terwijl David op zijn penis spuugde en enkele trekkende bewegingen maakte om zijn hele penis vochtig te maken, kwam Hailey overeind.

“Wacht!” riep ze.

David was even verbaasd, maar was nieuwsgierig wat ze nu ging doen. Met een brede glimlach ging ze op het bed staan, en kwam ze op hem afgerend. Ze gaf hem met twee handen een flinke duw tegen zijn borstkas.

“Hier, ga eens zitten!” riep ze enthousiast.

Nog zittend op zijn knieën boog David achterover, en landde hij met zijn handen leunend op de grond. Met een huppeltje sprong Hailey van het bed af en ging ze op de rand zitten. Voorover leunend kon ze precies met haar handen bij zijn penis. Met een hand kreeg ze niet goed grip om zijn schacht. Ze gebruikte twee handen en kon daarmee precies zijn penis stevig vasthouden. Met beide armen begon ze lange bewegingen te maken om hem af te trekken.

“Hihihi, grote jongen.” giechelde ze.
- “Ahhhhh….” kreunde David, terwijl hij zijn ogen dicht deed en zijn hoofd licht achterover liet hangen.

Haar bewegingen waren krachtig en werden langzaam sneller.

“Hmmm… Hailey…”
- “Wil je dat ik zuig? Ik vind zuigen leuk.” vroeg Hailey. “Ik wil je eerst proeven.”
“Ja… alsjeblieft… lekker…” kreunde David.

Met nog een huppeltje liet Hailey zich van de rand van het bed afzakken, en landde ze op haar knieën voor David, die met zijn stijve penis omhoog als een altaar voor haar zat.

Speels gaf ze een klap met haar rechterhand tegen David’s stijve penis, die snel terug veerde.
“Oeh!” zei ze blij verrast. Nu deed ze hetzelfde nog een keer met haar linkerhand, maar ietsje harder, en nog eens met rechts. “Hmmmmmm….” zoemde ze.

David kreeg langzaam het idee dat Hailey heel anders was dan Coco. Hij kon niet precies inschatten waar dit heen zou gaan. Maar ze leek wel een onstopbare machine. Hij wachtte nieuwsgierig af.

4. Fruit

Met twee handen pakte ze David’s penis vast net onder zijn eikel. Langzaam liet ze haar handen naar boven glijden totdat ze zijn donkerpaarse eikel als een soort kleine appel in haar handen had.
“Fruit is gezond, dat weet je toch?” zei ze lachend.

Ze stak haar tong uit en ging met haar hoofd naar David’s eikel. Ze deed haar mond wijd open en liet de eikel langzaam naar binnen glijden tussen haar natte lippen. De paarse appel vulde haar hele mond. Nog een keer masseerde ze met beide handen de zijkant van zijn schacht. Tegelijkertijd draaide ze met haar mond om de eikel heen alsof het een grote lolly was.
“Jammie!” riep ze vrolijk naar David.

Ze kwam langzaam weer overeind en liet David’s natte eikel uit haar mond glijden. David wilde opstaan om haar op te tillen voor het volgende standje, maar Hailey was haar voor.

“Uh, uh, wacht even!” riep ze streng terwijl ze met haar wijsvinger gebaarde.

Wat er daarna gebeurde ging zo snel dat David zich nauwelijks besefte wat er gebeurde. Met een atletische sprong zette zette ze haar blote voet op David’s geknielde dijbeen, met haar andere voet gebruikte ze zijn harde penis heel eventjes als traptrede, waarna ze gehurkt op haar onderbenen, zittend op zijn schuin achteroverleunende bovenlichaam landde.

De hele beweging leek ingestudeerd. Het ging zo atletisch, ze leek wel een Parkour-acrobaat.

“Oef…” bracht David uit.

Hij zette zich even schrap voor deze klap op zijn middenrif die hij niet had zien aankomen. Weer was hij even verbaasd door haar gewicht.

Ze zat gehurkt op zijn buik, omhelsde met twee armen zijn hoofd en kuste hem op zijn mond
- “Je bent sterk. Je kunt mij wel aan toch?” zei ze glimlachend.

Ze draaide zich nu ondersteboven en kwam op haar buik liggend op zijn schuin achteroverleunende lichaam terecht. Weer was de beweging zo soepel dat het geregisseerd leek.

“Hailey, hoe…? Ik heb nog nooit zoiets gezien!”
- “Ik heb geoefend!” zei Hailey vrolijk. “Wist je niet dat ik overdag een Runner ben?”
“Ik zal je eens laten zien wat ik met mijn vaardigheden voor jou kan doen.” zei ze, terwijl haar hoofd nu richting zijn kruis lag.

Ze had haar handen om zijn penis en, schuin ondersteboven liggend, vouwde ze nu haar bovenbenen over David’s schouders en haar onderbenen achter zijn nek. Zo duwde ze haar vagina krachtig in zijn gezicht. Ze begon hem weer met twee handen af te trekken. Met haar kruis maakt ze draaiende bewegingen tegen David’s gezicht. Strakke symmetrische ovalen zag hij haar melk-witte billen maken.
“Mmmhhhmmmm….” kreunde hij.

Hij zette zich af met zijn twee handen die nog altijd op de grond leunden, en kwam met enige moeite overeind in een zittende positie. Hij pakte Hailey snel met twee handen bij haar middel voordat hij rechtop ging staan. Hailey hing nu helemaal ondersteboven, maar David droeg haar gewicht nu met zijn armen. Ze liet haar benen los van zijn nek. Met haar vagina nog altijd tegen David’s mond, liet ze haar onderbenen in een soort hulpeloos, gebogen positie in het luchtledige bungelen.

Ze kon nu met haar mond weer bij David’s eikel. Ze ging verder met haar sabbelen, terwijl ze met haar handen nét bij David’s ballen kon. Ze greep met iedere hand onder een bal, en weer was het alsof ze stukken fruit in haar handen had. Zijn zachte pruimen masserend, bleef ze op zijn eikel sabbelen.

“Hmmmm… hmmm… ah… fuck…” kreunde David, terwijl hij haar vagina zachte kusjes gaf.

5. Zacht maar gespierd

Na een tijdje stopte ze met zuigen. Terwijl ze zijn ballen bleef masseren, zei ze:

“Wacht… ik ga weer op het bed liggen. Ik wil dat je me neemt, met mijn benen wijd.”

David ontspande zijn armen om haar voorzichtig te laten zakken en op haar voeten neer te zetten. Maar ze was hem voor. Zodra hij zijn armen ontspande, trok ze haar knieën op en boog ze haar benen. Ze zette haar knieën en onderbenen tegen zijn borst en zette krachtig af, waarbij ze zijn handen vasthield. Ze maakte een soort halve koprol vanuit zijn armen, en landde met een kleine plof op haar rug op het bed met haar hoofd naar hem toe.
“Whoa!” reageerde David.

Door het momentum trok ze hem aan zijn armen in een beweging mee. Hij landde met zijn knieën op het bed, naast haar hoofd. Hij wilde niet recht bovenop Hailey landen. Hij was bang dat hij haar zou verpletteren. Maar ze gaf geen kik.

“Kom!” zei ze vrolijk.

Ze draaide haar onderlijf een kwartslag naar rechts, deed haar benen uit elkaar en gebaarde hem om tussen haar benen te komen liggen.

“Wil je… zal ik niet gaan liggen dat je bovenop mij komt zitten?” vroeg David vertwijfeld.
- “Ik vind dit ook zo fijn.” zei Hailey.

Hij ging gehurkt voor haar kruis zitten. Hij pakte haar bij haar enkels en tilde haar voeten op om ze te kussen.

“Hmm…. David…” zoemde ze, terwijl haar billen van de matras opgetild werden.

Hij sabbelde even aan haar tenen en legde haar weer neer. Nu iets minder voorzichtig dan voorheen, vouwde hij haar benen open. Hij legde zijn penis over haar vagina heen, op haar melkwitte buik, om haar een beetje te plagen.

“Hmmmm…” zoemde ze met een brede glimlach. “Ik wil je zo graag in mij voelen. Ik ben hiervoor gemaakt. Ik ben gemaakt om jouw prachtige penis helemaal in mij te voelen.”

Hij pakte zijn penis en duwde zijn eikel voorzichtig tegen haar schaamlippen. Ze was heerlijk nat. Zachtjes duwde hij zijn eikel naar binnen. Haar vagina was gespierd maar niet te strak. Vloeiend gleed hij naar binnen. Het fluweelzachte, warme gevoel was heerlijk. Voorzichtig zette hij zijn armen aan weerszijden van haar lichaam.

“Ik kan wel tegen een stootje hoor…” zei ze zacht. “Duw maar.”

Langzaam duwde hij zijn hele schacht naar binnen.

“Hmmm… dieper… lekker… sneller…” kreunde ze zachtjes.

David pakte haar bij haar heupen en neukte haar. Steeds steviger. Hailey klemde haar benen om zijn billen. Ze had zoveel kracht in haar benen dat haar billen en onderrug nu los kwamen van de matras. Ze hing met haar onderlijf aan zijn middel en leunde alleen nog op haar schouderbladen op de matras. Ze neukte hem nu minstens evenveel als andersom.

“Fucking hell…” kreunde David.

Hij kneep zijn ogen dicht en beet op zijn onderlip.

In dit ritme van synchroon neuken begon David steeds harder te kreunen.

“Hmm… hmmm… hmmmmm!”

6. Wervelstorm

Toen Hailey zag dat hij een climax naderde, liet ze haar billen weer op het bed zakken.

“Kom op me liggen. Ik kan het aan.” zei ze met zachte stem.

David boog langzaam voorover om op haar te gaan liggen.

Hailey greep hem enigszins ruw bij zijn penis. Stevig, maar niet zo hard dat het vervelend was, trok ze hem nu aan zijn penis verder naar haar toe.

“Allemachtig… Hailey…” reageerde David licht verbijsterd, maar al snel kwam er een glimlachje op zijn gezicht.
- “Alsjeblieft, neuk me zo hard als je kan. Ik wil zien… voelen… waar je toe in staat bent.”

David ging nu op haar liggen. Hij keek haar even recht in haar ogen aan, voordat hij met zijn hoofd boven haar hoofd uitkwam. Haar ogen waren fel blauw.

“Héél fel blauw.” dacht David eventjes.

Ze lag nu met haar hele lichaam, inclusief haar hoofd, onder zijn bovenlichaam. Ze streelde met twee handen zijn borstkas, en ging daarna met haar handen naar beneden.

David voelde haar kleine warme handen langs zijn onderbuik naar zijn penis glijden. Ze pakte zijn penis en hielp hem in haar vagina.

- “Kom. Ik meen het. Hard. Alsjeblieft… ik smeek je.”

Ze greep met twee handen diep in de matras aan weerszijden van haar bovenlichaam, om zich schrap te zetten. David begon haar te neuken, langzaam steeds steviger en steviger. Hij was bang dat hij haar hele gewicht weg zou duwen en de matras te klein zou zijn. Maar ze had de matras stevig genoeg vast. En hij omhelsde nu ook haar bovenrug om haar vast te houden, zodat hij hard kon stoten. Hij stootte uit alle macht.

Hailey beet op haar onderlip en kneep haar oogleden half dicht.
“David… je bent hier zo goed in… ik wist het… zo fijn…” kreunde ze.

David ging diep in haar. Zijn hele penis paste in haar, tot aan zijn ballen. Hij voelde zijn ballen tegen haar kruis slaan. Ze gaf ondanks al dit fysieke geweld tegen haar kleine lichaam geen kik. En het ging zo gemakkelijk. Hij paste naadloos in haar. Ze kreunde alleen maar harder en dieper.
- “Mhhhhhhmmmm… Hailey… je bent… zo diep… ongelooflijk… hmmm… zo fijn.”

David kneep zijn ogen strak dicht. Van onder zag Hailey zijn gezicht.

“David… Davey… ben je bijna zo ver? Ik wil je warmte in mij voelen… kom maar…”

Hij begon steeds harder te kreunen terwijl hij wild bleef stoten.
“Hmm…. mmmmmhhhhhmmmmm.”
- “David! Kijk me aan!” riep ze ineens enthousiast met scherpe stem.

David legde zijn kin op zijn borst om haar tijdens zijn climax recht aan te kunnen kijken. Hij keek naar beneden. Haar felle blauwe ogen keken vanuit haar positie onder hem, omhoog naar zijn gezicht. Ze leken wel licht te geven…

“Wacht… what the fuck?” dacht David.

Hailey zag de gezichtsuitdrukking op zijn gezicht en begon ineens heel breed te glimlachen. Ze zag de realisatie in zijn gezicht, en nam het als bevestiging: dit is het moment. Ze bleef hem strak aankijken. Wat David nu zag… haar blauwe irissen leken… ze draaiden rond! David voelde zijn zaadlozing opkomen terwijl het kwartje bij hem viel.
“Je bent…!”
- “Kom maar, David… kom dan… diep… geef me alles!”

Terwijl hij Hailey’s irissen ineens zag veranderden van blauw naar vurig geel, en ze zag ronddraaiden als kleine wervelstormpjes, kreunde hij het uit.

“Ahhhhhhhhhh…. hmmmmmmm... mmmhmmmmmm…”

Na deze laatste kreun liet David zich zakken. Liggend leunde hij voorzichtig op haar bovenlichaam, met zijn hoofd tussen haar zachte borsten. Hij streelde haar bovenarmen.
“Hailey… ik wist niet… je bent…”
- “Shhhhhht…!” Hailey legde vliegensvlug haar wijsvinger op David’s lippen.

Daarna omhelsde ze zijn hoofd met beide armen.

Hij realiseerde zich dat de camera’s dat trucje met haar ogen mogelijk niet gezien hadden, zoals ze daar lag in haar positie onder zijn bovenlichaam. Hij omhelsde haar bovenrug, en streelde haar tussen haar schouderbladen. Nog enkele minuten lagen ze daar in een zachte omhelzing.

De Monitor-assistent gaf weer een signaal. “Bing!” gevolgd door het zachte elektronische melodietje.

7. Echt

“Ik wil niet dat je het aan anderen vertelt. ten minste, niet tegen mensen die nog niet met mij gewerkt hebben.” Zittend op de bank streelde ze David over zijn bovenbeen.
- “Maar, het is toch niets geheims? En zeker niks om je voor te schamen?” vroeg David.
“Nee, dat is het niet. Het is onderdeel… van mijn ding… snap je? Als mensen dit weten voordat ze met mij gewerkt hebben, dan werkt het effect niet meer zo goed.”
- “Prima, Hailey. Ik begrijp het. Je kunt me vertrouwen. Ik voel totaal geen behoefte om dit aan de grote klok te hangen als jij dat niet wilt. En het zou bovendien tegen mijn gevoel van beroepseer zijn om jouw gig te verstoren…”
“Dank je, David. Ik vertrouw je. Toevallig ben ik ook een zeer goede voorspeller van menselijk gedrag.”

Ze knipoogde naar hem.

- “Maar, mag ik vragen…? Het is toch een kwestie van tijd voordat iemand…?”
“Het is inderdaad moeilijk helemaal te voorkomen.” antwoordde Hailey. "Dan moet ik aan een nieuw uiterlijk werken, en het liefst in een andere sector beginnen onder een nieuwe naam.”
- “Jeetje.. dat is nogal wat allemaal. Is het zo belangrijk voor je? Dat het geheim is? Je zou natuurlijk gewoon als Synth dit werk kunnen doen. Daar kijkt waarschijnlijk toch ook niemand meer van op?”
“Dat zou kunnen ja. Maar dit is nu eenmaal mijn ding. En het is me al een aantal keer gebeurd. Om de paar jaar gaat het wel een keer fout. Omdat iemand zijn mond niet kan houden.”
- “Ja, ik snap het.” David dacht even na en fronste zijn wenkbrauwen. “Wacht… een aantal keer, om de paar jaar… hoe oud ben je eigenlijk als ik vragen mag?”
“Ik ben synthetisch, hé. Dus leeftijd is nogal relatief. Maar ik geloof ongeveer 143 jaar. Ik ben de tel kwijt.” zei ze met een doodserieuze blik in haar ogen.
- “Wow, shit…. Sorry, niet vervelend bedoeld, haha. Maar dat blijft toch indrukwekkend. En de tel kwijt, haha, die is leuk. Je kunt het toch binnen een paar milliseconde opzoeken in je geheugen, neem ik aan?”
“Klopt. Dat kan. Maar alleen als ik bewust besluit om dat te doen. Ik probeer zo min mogelijk gebruik te maken van, nou ja… mijn geavanceerde functies. Ook dat is deel van de levenswijze waar ik voor kies.”

David was even stil.

“Ik kan het bijna niet geloven, Hailey. Zie dat als een compliment. Je bent zo zacht… zo warm… zo echt.”
Hailey grinnikte.
“Ik ben ook echt, David. Maar je hebt het duidelijk nog nooit met een Synth gedaan. Of veel Synths ontmoet, denk ik?”

David ging verder: “Maar mag ik iets vragen? Je gevoel… bij de seks zeg maar. Je emoties? Je vocht… En je orgasme?”
- “Die zijn allemaal echt, David. Een kwestie van hardware en software. Ik geniet echt van seks, anders deed ik dit werk niet. Mijn climax is echt. Tenminste… meestal wel.” ze knipoogde naar hem. “Vandaag was hij echt, hihi.” Haar blauwe irissen waren weer terug.
“Wow… Hailey… ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Dit is fucking… bijzonder, gewoon.” Hij streelde haar achterhoofd en legde zijn arm daarna om haar schouder.
- “Wil je nog meer weten? Je mag me alles vragen.” zei Hailey.
“Ik durf het bijna niet te vragen, Hailey. Maar… je vagina…”
- “Die is gemodificeerd. Om te beginnen heb ik natuurlijk geen baarmoeder, hé. En geen baarmoederhals. Maar ik heb verdere aanpassingen aangebracht, speciaal hiervoor. Om, nou ja…” ze streelde hem over zijn kruis. “... je hebt het zelf gemerkt.” Ze glimlachte.

David glimlachte terug en aaide nog een keer over haar schouder.

Ze zaten samen nog een tijdje op de bank, terwijl het neonkleurige licht van reclames door de ramen van het appartement op hun gezicht scheen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Missionaris, Pijpen, Standje 69, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Homo Sexualem - 13Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nadat de winnaar gehuldigd was en zich ontdaan had van al het zweet, werd hij opgevangen door Nancy. Belofte maakt schuld. Ondanks dat het een gewone sexualem was, zag hij er niet slecht uit. Hij was sterk gespierd en had een vriendelijke lach op zij..."
16-04
9.1
Homo Sexualem - 12Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Wedstrijd,
"Puffend kwam Lindsey bij me zitten. Shani liep achter haar aan en ging naast haar op de grond zitten. Lindsey was nu ruim drie maanden zwanger. Nog even en dan zou ze bevallen. Ik pakte Shani bij haar kettinkje en trok haar tussen mijn benen. Rustig ..."
14-04
9.0
Homo Sexualem - 11Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"40 mannen hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd. In de twee weken erop verdween de n na de andere topsporter bij de sapiens. Met name de atleten verdwenen met bosjes tegelijk. Toch lukte het uiteindelijk maar twaalf gewone sexualem om twee tre..."
10-04
9.0
De Cult Van Ovulia - 3Door: Meneer De Heer
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Magie, Neuken, Pijpen,
"Aliya loopt voor me uit richting de deur die open ging na haar laatste orgasme. Ik volg haar een nieuwe gang in. Deze is nog smaller dan de vorige, zelfs zo nauw dat we achter elkaar moeten lopen. Aliya is in extase. Nooit eerder heb ik een vrouw in ..."
10-04
9.5
De Cult Van Ovulia - 2Door: Meneer De Heer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Klaarkomen, Vingeren,
"Ik volg de wiegende naakte billen van Aliya door de tweede gang, die smaller is dan de vorige maar even kronkelig en mysterieus. Het geluid van onze blote voeten op de stenen vloer weerkaatst door de holle ruimte. Wat denk je dat we hier precies gaa..."
09-04
9.3
De Cult Van Ovulia - 1Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Sperma,
"De eeuwenoude stenen deur zwaait langzaam open als ik mijn gewicht er tegenaan zet. Een krakend geluid van verroeste scharnieren galmt door de stenen gang die zich erachter opent. De gang strekt zich te ver voor ons uit om het einde te kunnen zien bi..."
08-04
9.4
Geil VerjaardagscadeauDoor: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Trio, Verjaardag,
"Het is een rustige woensdagavond op mijn verjaardag. Doordeweeks verjaren is meestal saai wanneer je wat ouder wordt iedereen moet de volgende dag natuurlijk gewoon werken, dus dan vier je je verjaardag eerder op vrijdag of zaterdag. Ik li..."
07-04
8.4
Homo Sexualem - 10Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend zag ik hoe Shani naar haar hok werd gedragen. Ze was totaal uitgeput. Zes keer maar zei Nick een beetje verontschuldigend. Ik keek naar Shani. Ze had wel een trotse glimlach op haar gezicht. Ik ben niet flauwgevallen zoals de v..."
07-04
9.2
Het Broedhuis - 3Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Vandaag komen de eerste 5 vrouwen om 10u. Ik heb al hun dossiers, hun wensen en beperkingen nog eens doorgelezen en gememoriseerd. Alleen Julie, de zakenvrouw komt pas morgen. Ik ben rotzenuwachtig. Wat een avontuur zeg. Wat een idioot idee..."
03-04
9.1
Homo Sexualem - 9Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Er waren twee weken voorbij gegaan. De melkmeisjes, die we al hadden, bleken allemaal drachtig te zijn geworden. Van de Russische 4714 wisten we dat nog niet maar ook dat zou binnenkort bekend worden. De Amerikaanse 4711 was ondertussen productief me..."
02-04
9.2
Wil Je Mijn...Door: Dannydobbe
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Facial, Hindoestaans, Surinaams,
"Verzoekverhalen, blijkbaar vinden jullie het leuk om verzoekjes te plaatsen via Kik. Echt heel leuk, maar ik kan ze echt niet allemaal kiezen. Dus sorry als ik je teleurstel. Steven kwam met een leuk verzoek, vandaar dat ik beslot..."
30-03
9.4
Homo Sexualem - 8Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De huisdieren zaten op de grond terwijl Vincent en ik nog spraken over het fokken van melkmeisjes. Ik pakte een balletje en gaf een klein seintje aan Ying. Hij stond meteen op en kwam aangelopen. Jullie mogen best met elkaar spelen zei ik, alleen ..."
30-03
8.9