61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 6291x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Sinds Jesse een baantje heeft gevonden in de lokale supermarkt heeft hij minder tijd om naar de sportschool te gaan. En hij vind het juist zo belangrijk om er goed uit te zien. Jesse geilt namelijk op lekker gespierde lichamen. Eigenlijk al vanaf het begin van de pubertijd. Niet voor niets is hij geabonneerd op het blad Men’sHealth. Zo wil hij er zelf ook ooit uitzien. Maar dat is nog een lange weg te gaan. Op het internet had hij een trainingsschema gevonden dat hij strak aanhoudt. Dat betekent wel dat hij zich vaak tot sluitingstijd in de sportschool staat uit te sloven. Niet zelden is hij de laatste om daar te vertrekken.

Zo ook op een doordeweekse avond in november. Jesse had de sportschool net verlaten toen hij er in de fietsenstalling achter kwam dat hij zijn shampoo was vergeten. Daarom liep hij nog snel even terug naar binnen. Hij had er verder niet bij nagedacht en stapte niets vermoedend de wasruimte binnen. En daar stond Ron, spiernaakt, klaar om gaan te douchen. Voor Ron leek het niets anders dan dat Jesse even binnen kwam gelopen, vluchtig naar hem keek, een flacon van de vensterbank griste en zonder verder iets te zeggen weer verdween. Maar Jesse ervoer dat proces heel anders; voor hem speelde al deze handelingen zich in slow-motion af. En op automatische piloot. Zijn hartslag en ademhaling stonden al die tijd stil. Zijn ogen gefocust op de meest prachtige, slaphangende lul die hij ooit gezien heeft. En dan dat perfecte lijf, OMG, wat een adonis. Een bundel krachtige spieren met een dun laagje zongebruind vel erover. Pas terug in de fietsenstalling realiseerde hij zich dat hij zijn shampoo in zijn hand had. Half verdoofd fietste hij naar huis.

Natuurlijk had Jesse de jonge sportschoolmedewerker met zijn dikke armen wel vaker gezien. Maar altijd in zijn witte poloshirt en lange sportbroek. In de folder van de sportschool werd Ron (kort voor Ronald) voorgesteld als Sport Fysio Coach. Hij was slechts 5 jaar ouder dan Jesse, maar een echt alfa mannetje. Geen wonder dat hij erg populair was bij de jonge dames. Na die avond in de wasruimte had Jesse ook meer aandacht voor Ron. Hij kon zijn ogen gewoon niet meer van hem afhouden. En dat begon op te vallen. Het kan ook zijn dat Jesse zich sinds die tijd minder op zijn oefeningen concentreerde, fouten begon te maken en Ron vaker moest ingrijpen. En Jesse ondertussen maar flirten als een bakvis, glimlachen met zijn brede mond vol prachtige tanden. Een blinde had nog wel kunnen zien dat er tussen die twee wat speelde.

Dat ging zo een aantal weken verder. Tot op sinterklaasavond 5 december. Er waren die avond maar een paar bezoekers. Els, de vrouw van de eigenaar, had de koffiebar al vroeg afgesloten en was naar huis. Ron zou de boel afsluiten. Jesse wachtte ongeduldig tot hij weer als laatste aanwezig was. Hij speculeerde erop dat Ron ook vroeg naar huis zou willen en direct na hem zou gaan douchen. Wanhopig probeerde hij een plannetje te verzinnen. Maar alles wat hij kon bedenken was een herhaling van de weken daarvoor; shampoo vergeten en even later terugkomen. Maar nu dan voorbereid. Er was echter een probleempje: Jesse durfde niet. Zelfs als hij terug zou komen, wat dan? Zomaar naar Ron gaan kijken als die stond te douchen. Echt niet.

Omdat Jesse niets beters kon verzinnen bleef hij die avond maar lang douchen. Zo lang dat Ron kwam kijken wat er aan de hand was. Over zijn schouder hield Jesse hem in de gaten. Hopende dat Ron samen met hem ging douchen. Maar dat gebeurde helaas niet. Jesse vergat zelfs om regelmatig op de warm water knop te drukken en merkte niet eens dat het douchewater was gestopt. Zo stond hij in een hoek van de doucheruimte, met zijn buik richting de wand. En dat was niet zonder reden; zijn stijve pik begon namelijk te steigeren. Hij kon het ook niet helpen. Als Ron nou maar even zou verdwijnen, dan kon Jesse snel zijn handdoek omslaan en maken dat hij wegkwam. Maar Ron verdween niet. Die dacht juist dat hij Jesse kon opjagen door in de doucheruimte te blijven. Terwijl hij wat opruimde keek hij af en toe naar de gladde natte billen van de nerveus omkijkende jongen. Ron voelde wel dat er iets aan de hand was, maar wist niet precies wat. Totdat Jesse hem vroeg of hij zijn handdoek kon aangeven.

Ron vond het eerst raar, maar kreeg al snel in de gaten waarom Jesse de handdoek niet zelf even kon pakken. Met twee handen in zijn kruis had deze duidelijk iets te verbergen. Jesse had een stijve en even leek het erop dat hij zichzelf aan het aftrekken was. Maar dat was toch niet het geval. De erectie was spontaan ontstaan en Ron vermoedde terecht dat hij daarbij een rol speelde. Hij nam de handdoek van het haakje, stapte naar Jesse toe en hing die over zijn schouders. Omdat Jesse zijn handen angstvallig in zijn kruis hield dreigde de handdoek op de grond te vallen. Staande achter de jongen wreef Ron met twee handen de handdoek op de rug van Jesse. Zo stonden ze misschien wel een minuut lang zonder wat te zeggen. Alle signalen gaven aan dat Ron verder mocht gaan. Hij kwam nog iets dichterbij zodat ze tegen elkaar kwamen te staan. Met zijn handen nu in het middel van Jesse gaf Ron de jongen plotseling een zoentje op zijn schouder. Jesse’s adem stokte. Bijna ging hij door zijn slap geworden knieën. Toen gleed Rons rechterhand langzaam op de buik, wachtte daar even, en wrong daarna omlaag onder Jesse’s handen om daar doodleuk de stijve pik over te nemen. Je moet maar durven.

Het ging zo teder, Jesse liet het zonder tegensputteren gebeuren. Hij liet zijn armen naast zijn rillend lijf hangen terwijl Ron hem in een langzaam tempo heerlijk aftrok en met zijn linkerhand Jesse’s tepel kneedde. Ook zonder deze handmatige verwennerij had Jesse klaar kunnen komen. Alleen al het sterke lijf achter tegen hem aan en de harde pik die op zijn onderrug drukte waren daarvoor ruim voldoende geweest. Geen wonder dat het jonge sperma al vrij snel over Rons hand gutste. Jesse trilde schokkend op zijn benen. “Ja, ja…” zuchtte hij. Gevolgd door een lange stilte. Zo snel al het was begonnen leek het ook weer voorbij. De opgebouwde spanning was immers ontladen. En wellicht was het daarbij ook wel gebleven als Ron zijn vingers niet had schoongewreven tussen Jesse’s zachte billen. De jongen keek met wijd open mond achterom. Wellicht zag hij hier meer in dan Ron bedoelde. Die reactie van Jesse maakte op zijn beurt weer dat Ron op ideeën werd gebracht; dit kontje voelde immers wel heel lekker, de jongen leek welwillend en hijzelf was zo opgewonden. Maar dit ging ineens wel erg ver.

Ron liet het er dan ook bij. Daarom had Jesse zich omgedraaid in de hoop dat ze ten minste zouden gaan zoenen. Maar ook dat gebeurde niet. Wel waren ze beiden opgewonden, dat was ook duidelijk te zien in de nat geworden broek van Ron. Na nog weer even aanstaren was Jesse door zijn knieën gezakt om de dikke bobbel in de natte broek met zijn lippen af te tasten. Ron zuchtte en drukte zijn kruis stevig vooruit tegen de mond van Jesse. Niet veel later had Jesse de pik al uit de broek genomen om die zo diep mogelijk te pijpen. Hij leek wel een ervaren pornoster, maar had zoiets nog nooit gedaan. Hij imiteerde gewoon wat hij op videofilmpjes had gezien. Uitgebreid werd de harde eikel afgelebberd totdat Ron het hoofd van Jesse met twee handen vastpakte en zijn pik diep in het keeltje stootte. Dat was misschien net iets teveel van het goede. Ron hielp de jongen, die het even moeilijk had, weer omhoog op zijn benen. Dat was ook weer niet de bedoeling geweest.

“Neem me!” hijgde Jesse plotseling op fluistertoon. Het volgende moment had de jongen zich weer abrupt omgedraaid en zijn kontje uitdagend iets achteruit gedrukt. Waar dat verlangen zomaar opeens vandaan kwam wist Jesse zelf ook niet. Over zoiets had hij echt nog nooit gefantaseerd. Ook voor Ron kwam het als een verrassing. Hij ging verbaasd verder met het masseren van de anus. Een eerste vinger drong naar binnen. Jesse kreunde en kronkelde van genot. Teder en langzaam vingerde Ron de mooie jongen. Maar blijkbaar duurde dit voor Jesse weer veel te lang. Met een hand achter zich richtte hij de grote pik zelf tussen zijn billen. Dat had de doorslag gegeven; het deed Ron ontwaken uit zijn verlammende twijfel. Met zijn linkerhand forceerde hij de jongen voorovergebogen in de hoek en met zijn andere hand kletste hij stoer zijn erectie een paar keer tussen de zachte billen. Het liet een sliert geil achter tussen de anus en de harde eikel. Jesse hield zijn adem in. Hij kon niet geloven dat het echt ging gebeuren en vreesde dat het misschien niet zou lukken.

Maar het lukte weldegelijk, en zelf zonder veel moeite. De natte pik drukte nog maar nauwelijks tegen de anus, of het paradijs ging open. En voor Jesse er erg in had was de dikke eikel al voorbij de kringspier om op adembenemende wijze tegen zijn prostaat te drukken. Jesse had wel flauw kunnen vallen. Dit voelde zo geweldig. Met wijd geopende mond en gesloten ogen onderging hij de beproeving in stilte. Het eerst volgende moment dat hij zich later weer kon herinneren hing hij in de sterke armen van Ron en ging de grote pik in hem op en neer. Zijn onderlichaam leek te gloeien. Het deed Jesse denken aan het krampachtige gevoel dat je krijgt in je onderbuik wanneer je iemand anders hard ziet vallen. Zulke adembenemende scheuten traden nu bij hem bijna continue op bij elke ingaande neukbeweging. Jesse genoot van elke centimeter die in hem tekeer ging. Een intensieve ervaring, beter nog dan zelf klaarkomen. Onder het neuken kuste Ron hem teder in de hals.

Jesse draaide zijn hoofd achterom om te zoenen. Hij voelde ineens de drang om gezoend te worden terwijl hij werd genomen. Nu moest Ron wel. Onder het zoenen neukte hij met grote bewegingen door. Een enkele keer floepte de grote pik uit de anus waarop Jesse hem zelf onmiddellijk terug in zijn kontje stopte. Jesse nam ook de neukbewegingen over door zijn onderlijf ritmisch naar voren en naar achteren te bewegen. Totdat Ron daarvan zo opgewonden raakte en het terug overnam. Met twee handen op Jesse’s heup werden de stoten kracht bijgezet. Zijn onverstaanbare kreunen maakte duidelijk dat ook hij geweldig genoot. Geen wonder dat hij totaal uitgeblust was toen hij, even later, met enkele masturbatieslagen zijn kwakkie op de tegelvoer spoot. Jesse overwoog nog om zich snel om te draaien en op zijn knieën te zakken en de grote pik schoon te likken. Maar hij kon eenvoudig niet meer. Ook hij hing meer dood dan levend met gestrekte armen voorovergebogen in hoek van de doucheruimte. Zijn gedachten waren leeg, wat restte was een heerlijk voldaan gevoel.

Na het uithijgen was het Ron die als eerste weer tot leven kwam. Hij voelde zich schuldig en probeerde te glimlachen. Dat lukte pas toen Jesse zich omdraaide en hem blij aankeek. Ron trok zijn nat geworden kleren uit en liet het warme douchewater stromen. Toen ze spiernaakt voor elkaar stonden nam Ron hun pikken samen in één hand om ze met vloeibare zeep af te trekken. En toen gebeurde er iets opmerkelijks: Ron begon Jesse met zijn handen overal te wassen. Vooral tussen zijn billen en zelfs met een natte vinger in de anus. Het leek alsof hij elk spoortje van zijn aanwezigheid wilde uitwissen. Jesse liet het braaf gebeuren. Breed glimlachend gingen ze na afloop aankleden.

De keren daarop wanneer Jesse in de sportschool was, kwam Ron opvallend vaak een praatje maken. Soms plaatste hij dan een hand uitdagend op Jesse’s bovenbeen. Met het gewenste effect duidelijk zichtbaar tot gevolg. Ron vertelde dat hij die avond tot 21.00 uur moest werken, en vroeg of Jesse daarna zin had om ergens samen wat te gaan drinken. Dat ergers werd de kamer van Ron boven een winkel in de binnenstad. Na binnenkomst daar begon het direct met stevig zoenen en werden hun kledingstukken een voor een uitgetrokken. Al gauw had Ron de jongen languit achteroverliggend, naakt op zijn bed. Hij begon met het pijpen van diens rechtop staande erectie. Afgewisseld met het met vlakke hand strelen van het jonge, slanke lichaam. De buik, de borst, de oksels en hals kregen allemaal uitgebreid aandacht. “Je bent zo mooi” hijgde Ron stilletjes alsof iemand hun zou kunnen horen.

Uiteraard werd de liefde weer bedreven. De eerste keer lag Jesse op zijn rug met zijn benen omhoog op de schouders van Ron. De daarop volgende keren werden allerlei andere standjes uitgeprobeerd. Maar steeds was Ron de top, en Jesse bottom. Jesse begon foto’s en video’s te sturen van gay porno dat hij op internet had gevonden. Bij de eerstvolgende ontmoeting gingen ze die dan kopiëren. Wat Ron niet wilde was dat ze foto’s van hunzelf maakte. En iets dat ook steeds terugkeerde was dat ze na afloop samen gingen douchen en Ron de jongen grondig waste. Toen Jesse daarover eens een opmerking maakte, vertelde Ron dat hij bang was dat Jesse’s moeder sporen van hem zou aantreffen in zijn onderbroek. Om onduidelijke reden maakte hij zich daar zorgen over. Alles wees erop dat hun relatie geheim moest blijven. Hun ontmoetingen waren ook steeds op doordeweekse avonden. Nooit in de weekenden. Totdat Jesse op Oudjaarsdag onaangekondigd voor de deur stond en een blonde jonge vrouw open deed. Het bleek de vriendin van Ron. “Ik heb veel van je gehoord” vertelde ze toen ze Jesse binnen liet.
Trefwoorden bij dit verhaal: Douche, Eerste Keer, Sportschool, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.2
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.8
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.4
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0