61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 1321x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nick - 3
Ik wachtte in de speelkamer tot Nick zou komen. Hij bleef zeer lang weg. Een voordeel was dat ik kon recupereren. Mijn lijf voelde gebroken aan. Na een paar uur kwam Nick de kamer binnen en ik zette mijn onmiddellijk in positie. Ik knielde en keek naar beneden. Hij raapte de ketting op van mijn collar en zei: 'Meekomen'. Op handen en voeten kroop ik met hem mee naar de badkamer. Hij deed het deksel van de wc open en zei: 'Mond open, ik moet pissen'.

Ik opende mijn mond en zijn gouden lading spoot mijn mond in. Na het pissen zoog ik mooi zijn pik proper, die lekker hard werd in mijn mond. Hij was opnieuw geil genoeg om mij te gebruiken.

'Lik alles wat er gemorst werd op, slaaf.' 'Ja Meester!', antwoordde ik spontaan.

Ik likte de wcpot, de grond en slorp hier en daar wat extra pis op. Nadat alles ongeveer proper was, trok hij me aan mijn ketting op handen en voeten mee naar de slaapkamer. De cage spande direct hard... het mysterie van niet te weten wat hij van plan is, dat maakte me alleen al enorm geil.

'Toon me je hol, slaaf.' 'Ja Meester!' Ik sprong op het bed en plaatste me in positie. Kont omhoog, rug gebogen en hoofd naar beneden. Hij begon me passioneel te rimmen en sloeg me ook af en toe hard op mijn billen. Het was een heel ander gevoel dan daarnet waar ik nog altijd een beetje onwennig over was. Misschien besefte hij het wel en wilde mij ook eens op een andere manier behandelen en gebruiken. Het was heerlijk... zijn tong ging ook diep mijn hol in. Hij genoot duidelijk zelf van wat hij aan het doen was. Hij greep tijdens het likken ook naar mijn ballen en haalde ze uit de latex jockstrap die ik aanhad. Zijn hand greep mijn gekooide pik en trok zachtjes mijn ballen en pik van mijn lijf weg. Een fijn gevoel vulde mij. Het had iets teders maar vooral de intense ervaring waar ik overgeleverd ben aan zijn wil.

Hij liet mijn waardeloze pik los (die serieus in zijn kooitje spande), spuwde op mijn hol en sloeg met zijn pik op mijn nat sterretje. Ik snoof en dat was het moment waarop hij zijn pik er in een keer induwde. Zijn pik vulde mijn gaatje lekker. Hij pakte zelf het flesje en ik hoorde hem stevig snuiven. Zijn pik spande op, hij sloot het flesje en ik voelde onmiddellijk dat de geilheid door zijn lijf gierde. Onmiddellijk pakte hij met beide handen mij bij de heupen en begon mij heel hard en diep af te neuken. Ik ontspande en genoot ten volle van zijn harde aanpak en draaide mijn gezicht naar hem toe om te kijken hoe hij genoot van mijn lijf en hol. Hij keek me recht in de ogen aan en pakte mij bij mijn haren en trok mij hoofd naar achter. Ik voelde door deze intensere positie zijn pik nog dieper en harder in mij. Hij bleef stoten en mijn lichaam werd dicht tegen de zijne gedrukt. Ik raakte in een soort trance, dit was zo intens tussen ons. De hele wereld kon me gestolen worden. Zijn pik, zijn prachtig lijf, zijn goddellijke kracht die van hem uitging duwde hij diep in mijn lijf. Ik hoorde zijn gehijg en voelde zijn passie voor mij. Ik wekte duidelijk het beest in hem. Hij raakte zelf duidelijk ook in het moment.

Hij trok mijn hoofd verder naar achter, waardoor er teveel spanning op mijn rug kwam ik me moest herpositioneren. Ik drukte mijn onderlijf tegen het bed (Nick bleef gewoon doorneuken) zodat ik mijn rug volledig kon buigen om tegemoet te komen aan zijn wens om mijn gezicht te zien. Eens dat lukte spuwde hij erin en glimlachte. Hij bleef ondertussen verder diep in mij beuken. Ik voelde dat we allebei echt in het moment waren en beide een intense seksuele ervaring aan het beleven waren. Het voelde hemels! De spanning in mijn lijf, de druk op mijn cage doordat zijn hele lijf mijn cage hard tegen de matras drukte en zijn gebeuk in mijn hol die duidelijk mijn prostaat stimuleerde..

'Hou je van mijn pik diep in jou, slaaf?', zei hij hijgend en dreigend... 'Oh ja Meester, dit voelt zo goed. Je bent zo lief'

'Gij zijt mijn fucking hoertje, mijn slaafje, voel je dat, sletje?' 'Ja, Meester'... Ik kreunde nogal wat af. Het voelde zo fucking geil.

'Ge zijt van mij. Jouw hol is fucking van mij, begrijp je dat slet?' 'Ja, Meester'.

Hij pakte het flesje en duwde het onder mijn neus terwijl er een neusgat werd dichtgehouden. Ik zoog de lucht naar binnen. Hij herhaalde dit drie keer. Ik voelde de geilheid door mijn lijf gieren en ook hij snoof zelf ook nog een paar keer stevig. Hij trok opnieuw hard aan mijn haar zodat mijn gezicht opnieuw voor zijn gezicht was en sloeg drie keer hard op mijn gezicht terwijl hij zei: 'Gij zijt mijn sletje, gij zijt van mij!' Daarna verstevigde hij de greep op mijn gezicht door zijn hand aan mijn kin te zetten en te duwen. 'Dit is mijn fucking hol en gij hebt niemand anders meer nodig'. Ik kreunde ter bevestiging... ik kon niets meer uitbrengen. Er gierde van alles door mijn lijf, ik was geil, ik was van hem. Ik kon voor het eerst in mijn leven niet meer nadenken en toen voelde ik beneden hoe ik mijn sperma intens uit mijn gekooide, ingebonden pik spoot. Mijn eerste fucking sissy-gasm, mijn eerste grote anale organisme dankzij de man van mijn leven. Ik was in de war, ik vond dit zo geil, ik bleef ook supergeil... dit was zo raar maar zo juist! Ik ben echt zijn gekooide slaaf en ik kwam als een slaaf. Zijn slet om te gebruiken en te misbruiken. Ik was nog nooit zo geil, hard en intens klaargekomen. Een enorme lading kwam er uit... Ik riep ondertussen hardop uit: 'JAAA' Hij voelde natuurlijk ook dat er iets gebeurde, wat hem geiler maakte.

'Komt gij?' 'Jaaaaaa... meee ..ees..ter', stotterde ik. Hij duwde drie vinger diep in mijn keel en neukte nog harder terwijl hij zijn volle gewicht op mij duwde. Ik was verzwakt door de intensiteit van de seks dat ik bezweek en volledig plat op de buik ging. Dat weerhield hem niet om mij verder te gebruiken en harder te neuken dan tevoor. Ik voelde dat zijn eikel groeide in mij, hij kwam met harde stralen hard in mij klaar. Ik kon zijn gezicht niet zijn, maar aan het gehijg was dit ook voor hem de beste ervaring ooit... We spreken er nu nog steeds over... Hij bleef op me liggen en we moesten eventjes weer tot onszelf en het moment komen. Plots trok hij zijn pik uit mijn hol en zei hij: 'Kom op de rand van het bed en kont uitsteken en duw mijn cum eruit'.

Ik deed van hij vroeg en duwde een gedeelte van zijn cum eruit, hij likte het op en begon me daarna lekker te tongen. Hij stopte vervolgens nog zijn pik in mijn mond en duwde die mijn keel in om af te kuisen. Ik likte en slikte alles mooi door, zoals een goeie slaaf hoort te doen.

'Good boy! Zo hoort het!... nu terug naar je kamer!'

'Ja, Meester!'

Eens terug in de kamer plaatste ik mij opnieuw in positie. Nick vroeg me om mijn latex body uit te trekken. Dat deed ik, gehoorzaam als ik was. Hij pakte twee tepelklemmen en plaatste ze op mijn stijve tepels. Daarna pakte hij een dubbeldildo en het bruine flesje. Hij liet me 5 keer serieus diep huffen en beval daarna mijn mond open te doen. Met enige angst begreep ik wat hij wilde doen. Die dildo ging diep mijn keel in geramd worden.

'Mond open!', zei hij grijnzend. Ik opende, met serieus wat paniek in mijn ogen en geilheid die door mijn lijf gierde, mijn mond. Ik zag de doorzichtige dubbele dildo naar mijn mond gebracht worden en hij duwde zonder pardon diep mijn keel in. Hij begon met de dildo hard te bewegen en mijn keel ruw af te neuken. Hij trok de dildo eruit en een gulp slijm en zijn sperma kwamen mee eruit. Hij herhaalde het proces. Duwde de dildo erin, bewoog de dildo op en neer in mijn keel en trok het daarna opnieuw uit. Ik hijgde en spuwde slijm uit. Hij bleef dit verschillende keren doen, tot hij er zelf genoeg van had. Hij pakte het slijm op en smeerde het in mijn gezicht, terwijl hij sadistisch lachte. Ik ruimde wat op en ondertussen haalde hij wat andere dildo's uit en deed hij handschoenen aan, pakte lube, verschillende flesjes.

'Stomme slaaf!' zei hij en hij sloeg me. 'Op je handen en voeten, we gaan die cunt van jou eens bewerken.' Verward en raar maar waar supergeil presenteerde ik hem mijn hol. Hij sloeg er met zijn hand hard op, ik kreunde en begon er opnieuw aan te likken. 'Duw eens naar buiten', vroeg hij. Ik duwde en terwijl hij mijn uitgeduwde hol likte, piste ik wat op de grond.

'Mmm geile slaaf!', kreunde hij.

'Mond open!', zei hij grijnzend. Ik opende, met serieus wat paniek in mijn ogen en geilheid die door mijn lijf gierde, mijn mond. Ik zag de doorzichtige dubbele dildo mijn open mond naderen en werd zonder pardon diep in mijn keel geduwd. Ik slikte in en probeerde mij goed te ontspannen. Hij begon met de dildo hard te bewegen en mijn keel ruw af te neuken. Hij trok de dildo eruit en een gulp slijm en zijn sperma kwamen mee eruit. Ik boog wat voorover en Nick pakte me bij m'n haar. Ik ademde en kreunde hard. Het was een heftige inspanning. Hij had duidelijk nog geen zin te stoppen en herhaalde het proces. Duwde de dildo erin, begon mijn keel met de dildo te neuken. Na enige tijd trok hij opnieuw de dildo uit mijn keel. Ik hijgde en spuwde slijm uit. Hij kuste me op de wang en fluisterde dat hij me graag zag. Ik was helemaal in de war, maar het gaf me wel moed om mij over te geven aan zijn wil.

Hij bleef dit verschillende keren doen, tot hij er zelf wat genoeg van had. Hij pakte het slijm op en smeerde het in mijn gezicht, terwijl hij sadistisch lachte. Hij tongde nog effe met mij en toen beval hij me alles wat op te ruimen. Terwijl ik dat deed, haalde hij ondertussen wat andere dildo's uit en deed hij handschoenen aan, pakte lube en verschillende flesjes aroma.

'Stomme slaaf!' zei hij en hij sloeg me. 'Op je handen en voeten, we gaan die cunt van jou eens bewerken.' Verward en raar maar waar supergeil presenteerde ik hem mijn hol. Hij sloeg er met zijn hand hard op, ik kreunde en begon er opnieuw aan te likken. 'Duw eens naar buiten', vroeg hij. Ik duwde en terwijl hij mijn uitgeduwde hol likte, piste ik wat op de grond.

'Mmm geile slaaf!', kreunde hij. 'Vuile pig!'

De titel alleen al deed me genieten. Nick maakte me zo. Hij begon zachtjes met twee vingers mij te vingeren. En voegde telkens wat extra lube toe. Van twee ging hij over naar drie en dan probeerde hij er vier in te steken. Ik voelde nog niet de echte strech... hij was sowieso goed geschapen. Hij nam een opblaabare dildo en stak die zachtjes in mijn hol. Zachtjes aan blies hij er met het pompje lucht in. Ik voelde binnenin de dildo dikker worden. Een heerlijk gevoel zo uitgerokken te worden. Hij liet er een klein beetje lucht uit en vroeg me om de dildo uit te duwen. Ik deed mijn best, maar enkel wat piss kwam er uit mijn kooitje. Hij liet nog wat lucht eruit en het vloog eruit. Mijn hol gaapte open en hij stak er voorzichtig zijn hele hand in... Waw! Ik was al ooit eens gefist geweest, maar had toen nog niet veel training gehad. Het is die ervaring die me aanzette om meer te trainen en zo mijn dildo's in huis te halen. Het ging toen moeilijk, maar nu voelde het goed aan. Mijn hol werd uitgerokken zoals het hoort! Ik hou van een sloppy cunt! Hij hield zijn hand er een tijdje in zodat ik kon wennen en snuiven. Ik genoot en hij duidelijk ook. Hij haalde voorzichtig zijn hand eruit en duwde het er terug in. Langzaam aan werd het tempo verhoogd en probeerde hij te wisselen tussen zijn linker en rechter hand. Naarmate dat vlotte pakte hij nog eens de dildo die kon opgeblazen worden. Hij pompte nu en zei dat ik ons safeword moest zeggen als het ondragelijk werd. Het voelde goed... Ik denk dat we zo'n uur of twee gespeeld hebben tot zowel hij als ik uitgeteld waren. Het was intens... De volgende dag meldden we ons ziek en neukte hij me nog een paar keer goed door...

Hier eindigt de reeks. Wie meer wil lezen, reageer onder dit verhaal :)
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.3
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.8
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.1
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.4
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Klik hier voor meer...