61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 8 | Gelezen: 4396x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Je moest het zien, vond ik, de bebrilde buurjongen met dat tengere lijf, 18+ dat wel. Niet echt een schoonheid, maar wel erg leuk en rijp genoeg. Mijn vrienden gaan op vakantie in een tent, lachte hij tijdens een uitje met mij. Niet uitgenodigd, vroeg ik, nee; ik ben te stoffig. Hij lachte, maar wel wat lastig. Nu zat hij vaak in de boeken, en leerde erg snel. Later bleek hij ook andere dingen snel op te pikken; maar goed. Wil je niet op vakantie dan, vroeg ik plagend. Jawel, maar niet alleen, zuchtte hij, naar mij kijkend. Ik lachte, toch niet met mij, lachte ik plagend. Waarom niet, zei hij, ik heb gespaard en met u is het altijd gezellig! Zei hij prijzend, lief.

De kat op het spek binden, schoot door mij heen. Want ja, naakt had ik hem wel al vaak gezien, en dat was niet mis! Een flinke pik, zware kloten, een klein kontje en van die grappige harde tepels, vaak; je zou voor minder een poging wagen. Vraag maar, zei ik nog wat afwerend, heb ik al gedaan; het mag! Zei hij erg blij nu.

Waarheen dan, vroeg ik lachend, overal waar u wilt; zei hij. We bespraken een datum en een plek, ik regelde het wel. Uit voorzorg nam ik een huisje met twee verdiepingen, zodat we beiden alles voor onszelf hadden.

We reden erheen en stout bedacht ik wat ik allemaal met zoiets kon doen, brr. Hij keek ook zo anders, vond ik. Meer dan op tijd, kwamen we op het park aan. Eerst maar eens verkennen, lachte ik. Een zwembad zagen we.

Gezellig buur, lachte hij en keek naar binnen. Ga maar, het mag vast al, lachte ik afwerend, hij knikte en pakte zijn spullen. Ik check ons wel in. Alles in orde, meneer, vroeg de receptionist, ook al zo een geile student…

Ja hoor, mijn vriendje is even zwemmen, zei ik stout. Ik ben zo klaar, lachte hij. Een piemel, zou wel smaken… Gods wat een geil ding, hij zou zoiets komen brengen, zei hij stout lachend. Eerste dag en dan al een date!

Mijn collega geeft het nummer wel door, lachte hij naar mij. Brr, ik had zin, en deze kon er zeker mee door! Vlot vond ik het huisje, en bracht de spullen naar binnen. Een soort stok voelde ik in een katoenen tasje… Speurend naar wat het was, vond ik een dildo! Geil zeg, dus toch actief al, bedacht ik mij. Ik ging douchen. Hallo, is daar iemand, zuchtte de receptionist door het halletje roepend. Badkamer, zuchtte ik, ik kom zo…

Ik eerst, lachte deze en haalde zo zijn half harde pik uit zijn broek, dit is beter dan roken, zuchtte hij geil… Nattig en naakt, stapte ik erheen, mag ik, zei ik hijgend en hij knikte. Alleen oraal, lachte hij vals, geeft niet. Zakkend op mijn knieën, zoog ik de prettig warme, iets harde, pik tot hij volledig stijf was! Grommend zei hij dat ik het goed kon, en neukte mijn bek met zijn 17 harde centimeters. Visioenen van mijn kont over dat ding. Geile vent, ik wist het, kreunde hij snikkend. Ik kom haast klaar hoor, doe dan, zuchtte ik, ik moet nog afdrogen, lachte ik schaterend. De prettig gebouwde student spoot mij heerlijk stoer, onder! Geweldig dit!

Bij de wastafel, mocht ik, achter hem staand, zijn speelgoed even wassen. Geil neefje, heeft u, lachte hij stoer. Mag u zeker niets mee, lachte hij begrijpend. Nee, niet echt, lachte ik, wil ik wel hoor. Dat merk ik, lachte hij.

Hij veronderstelde het bijna goed, ik wilde wel, maar deed het niet. Mijn ‘’neefje’’ zoals hij dacht, was geil ja. Roep me maar hoor, sjees, wat pijpt u lekker! Lachte hij en deed zijn lekkers weer weg, voor hij komt, zei hij.

Gloeiende, weer wassen, maar ik had niet gezien dat mijn reisgenootje, het ook had gadegeslagen, net. Buurman, riep hij, vanuit het halletje, ik ga even douchen hoor! Lachend vloog hij de trap op, ik hoorde het. Niet wetend dat hij ons gezien had, zei ik dat het goed was, ik ging op het terras zitten; zei ik. Goed, tot zo!

Maar in plaats daarvan, klom ik de trap op en keek door de open deur van zijn badkamer, en zag het nu ook! Wat een paal, zuchtte ik hijgend. Oh buurman, zuchtte hij, ik schrok. Pijp mij ook zoals die knappe vent net, kreunde hij. Hmm, zuchtte hij stoer en toch kalm, aan zijn fikse pik trekkend. Kloten slingerden, zo geil om te zien. En deze student, ging ook spuiten, en hoe! Ik kroop de trap af, en zag hem zijn lijf en lul wassen, zo geil!

Dat lucht op, lachte hij, en plofte in zijn zwembroek tegenover mij op het terras. Een goddelijk geile aanblik! Na het eten, ging hij naar boven, zei hij. Ik ben moe, drukke dag geweest. Maar iets zei mij dat hij ging trekken. Niet zo gek, een knaap van die leeftijd doet die dingen veel en vaak; bedacht ik lachend. Ik belde zijn ouders.

Daarna klom ik de trap weer op, en zag hem met zijn dildo spelen. Zelden zag ik iemand zo een ding zo geil pijpen! Een andere dan in zijn stoffen tasje zat, deze had een voet, een plak eronder, geil pijpend kwijlde hij erbij! In zijn blote kont, geknield bij het nachtkastje, zuchtte hij en pijpte het latexding of het mijn pik was! Oefenen hè, dat zei u toch altijd, nou ik doe het hoor! Hij lachte, keek op, en deed of hij echt mijn pik zo had.

Hij ging helemaal op in zijn fantasie, en keek op, om ‘’mij’’ vragend toe te spreken, zo intens geil en leuk. Meneer op mijn speeltjes na, ben ik nog maagd hoor, meneer. Wilt u mij deze vakantie, alstublieft lekker diep neuken? Geknield iets uitgestrekt, zoog hij die paal, die billen knepen en zijn speelgoed bungelde onder dat lange lijf. Met dat ding in zijn bek, rukte hij zijn grote lange pik klaar. Zeker 20cm, al had hij ook een kleine mogen hebben; gloeiende wat geil! Maar zo rukte hij zijn snikkel, dat het zaad tegen het kastje spoot, de nu natte latex lul bewoog iets; zo geil! Tot morgen, zei hij tegen dat ding, en ging weer douchen. Geweldig, wat een show, kreunde ik en ging weg. Heerlijk was het, om die douche geluiden te horen. Nu kon ik mij voorstellen hoe hij zijn lul kont en kloten waste. Brr, welterusten ouwe brombeer, lachte hij vanaf boven en het werd stil.

Vanmiddag was al geil genoeg geweest, om te kunnen spuiten, nu net weer. Maar nee, ik hield mij nog wat in.

Slapen, bromde ik naakt en ging dat ook doen. Met een half harde lul, sliep ik snel in. Ook voor mij was het vermoeiend geweest. Al dat geile speelgoed ook, zuchtte ik en sliep. De wekker ben ik nog voor, lachte ik… Voorzichtig, met thee, kroop ik de trap op en zag hem naakt liggen. Een tikje en hij werd er al wakker van. Goedemorgen, zei hij lachend. Hmm, kreunde ik, want ook zijn erectie werd wakker. Hij schaamde zich niet. Nippend van zijn hete thee, lachte hij toen ik haast kwijlend naar die opkomende odol keek, hij knikte al…

Ik knielde, pakte het groeiende ding vast, en hapte ernaar. Hij zette zijn thee neer, en liet mij zijn pik zuigen! Geil, was het met hem ook leuk, lachte hij vals. Ik deed of ik niet wist dat hij ons gezien had, wat bedoel je? Nou, dit, dat heb je met hem toch ook gedaan! Schaterde hij uit. Jah, hijgde ik, maar jij hebt veel meer hoor!

Weet ik, en ook dat u er al tijden naar kijkt; en vast over fantaseert, lachte hij trots en stoer; toe maar hoor!

Grommend en slurpend, ging ik tekeer met dat forse, vrij dikke ding. Zuigend aan zijn zak, kluivend aan die hete piemel, alles proefde ik. Lekker kontje heeft hij ook, lachte mijn buurjongen geil. Hoe weet je dat, zei ik. Nou, u reed er zo lekker tegenaan, lachte hij. Mag bij mij ook, maar dan wil ik u er wel in, zuchtte hij stoer. Sletje, kreunde ik en hapte heel dat ding op. Kanonne, dit is geil zeg, kermde hij zelfs opwippend nu!

Grommend zoog ik hem, en liet zelfs af en toe mijn bek neuken! Echt, mag ik je echt neuken, kermde ik geil.

Ja, echt wel, maar dan met hoor, net als mijn latex vrienden! Schaterde hij hijgend. En kwam geweldig klaar! Snikkend dat hij zo geil was, spoot hij mijn bek en keel lekker vol! Ik ben me er eentje, toch, lachte hij vals.

Heftig knikte ik en keek naar een prettig stuk mannelijkheid, dat nog nalekkend op zijn buikje lag, zo mooi…

Ga je hem nog neuken, zuchtte hij stoer vragend. Anders doe ik het hoor! Zo geil was ik dat ik uitriep, trio? Ook geil ja, u als ons pijpsletje, lachte hij nagenietend en sprong lenig uit bed. Fietsen vandaag, zei hij stoer.

Zo kende ik hem niet, stoer en open over zijn voorkeur. Maar het gaf hem en mij, ook rust. We bespraken hoe en wat, met die receptionist als nog onwetende derde. Achter het fietsenhok, zoende ik hem even, spontaan. Bedankt, zuchtte hij, dat komt nog wel; zei hij. Giechelend zei hij dat ik het lekkerste werkje had, we lachten.

Dat is waar, ik mocht twee piemels pijpen, en misschien ook wel twee strakke kontjes neuken, geweldig geil! Hij was er nu bij de uitgifte, blozend keek hij naar ons. Even afstellen, zei hij stoer. En met zijn hand onder mijn vriendjes broek, voelde hij de machtige, slappe, piemel al. Grommend draaide hij alles aan, op de goede hoogte, lachte hij blozend. Mijn vriendje durfde hier blijkbaar wél, wat hij thuis niet deed. Hij versierde hem!

Een kort ritje maar hoor, zei hij stoer. Die ouwe kan niet zo lang fietsen, schaterde hij. Ik liet hem het regelen. Gods wat een geil vooruitzicht, twee slanke jongemannen, en ik die overal aan mocht zitten, zelden zoiets… Groetend trapten we weg, en een flinke tijd later, reden we terug en leverden de fietsen weer in, gratis, lachte mijn sletje nu. Boven ging hij douchen, en zich spoelen. Die kleine zou goed zijn, om hem op te rekken, vond hij lachend. Jammer, ik had gehoopt op uw pik als mijn eerste, zei hij lief. Geeft niet toch, je mag wel even pijpen? Vroeg ik en zo wasten we elkaar grondig, waarbij hij, met een stijve, gehurkt mijn pik begon te zuigen.

Even opgaand in het spel, gestommel beneden. Gauw in de kast, lachte hij en zo snelde ik naakt de lege kamer in. Een geil stel, zoenend en vrijend op de overloop, geil. Ik kon het bijna helemaal zien. Uitkleden, zei mijn teefje briesend. Een prachtig naakt lijf, hielp een ander mooi lijf uit de kleren. Die ouwe, nee die is er niet…

Jammer, zei de knappe vent, hij klonk oprecht. Wat ik voelde is hij niet zonder, lachte hij en zoende mijn slet.

Ik ook niet, giechelde mijn sletje, en ze doken zo op het bed, kropen over elkaar heen en 69den lekker samen. Het teken kwam nog niet, maar ik speelde al wel met mijn stijve paal, geweldig geil dit; beter dan welk filmpje! Slurpend hijgen en grommen, dat hoorde ik en stapte uit het kamertje, naakt en met een stijve in mijn hand.

De slet had net heel die pik in zijn bek, toen ik deze jongeman betaste en met mijn grote duim langs die ster ging. Oh ja, rotvent, daar moet hij in! Zuchtte deze, zijn pik automatisch dieper in mijn sletje zijn mond…

Gloeiende, zuchtte hij weer, stijf zeg! Prees hij omkijkend, geen wonder, twee van die heerlijke kerels…

Neuk me maar, het kan en mag. Schoon, vroeg ik. Hij knikte, die lange waterslang is best handig, zei hij stoer. Gloeiende die duim, kreunde hij en hervatte het pijpwerk aan die lange, zware, lul weer. Grommend jaste ik mijn pik. Oh ja, kom erin, hijgde hij en liet mij hem zo neuken! Vet erop maar, lachte ik smalend, al deed ik het wel gelijk. Jah sjips, kermde hij en mijn sletje gleed onder hem vandaan. Dit vind ik lekker, zei hij en propte zijn paal in dat kwijlende mondje. De receptionist zat nu geknield en gevangen tussen onze piemels in, zo geil!

Even los, happend naar adem, kreunde hij die er ook wel in te willen! Je laat je zeker vaak neuken, zuchtte ik. Heftig knikkend zei hij van wel, bijna iedere week een nieuwe, giechelde hij. Ik trok terug, en keek geil spelend toe, hoe die twee de liefde met elkaar bedreven. Seks was het ook, maar liever! Mijn slet werd niet geneukt…

Die eer liet de man aan mij! Dus terwijl zijn stijve leuter goed gepijpt werd, stak ik toe. Ook hij zat nu geknield. Wel vreemd, twee snikkels, lachte ik neukend. Ik deed niet eens mijn best, maar de geile situatie maakte wel dat ik al kwam. Diep in die darm spoot ik het en ging vlot even douchen. Buurman, kirde hij, komt u, ik ga hem neuken, kirde hij stoer. Gemakkelijk gleed mijn sletje in de receptionist, die hem duidelijk kon eh waarderen!

Neuken werd liefhebben, ik zag het gebeuren! Snuivend van genot, zoenden ze, en trokken elkaar lekker af… Zo vrijen vind ik toch zo geil, zeker als het gevoelig en lief is. Zuchtte ik alweer rukkend aan mijn stijve paal… Deze knapen waren geil op elkaar, maar ook verliefd. Hoe nu verder, schoot het even door mij heen, maar…

Twee geil, zwetende, lijven en de geluiden maakten een dooie nog geil, geloof me! Ik kom, mag het, schat? Jawel dus, lachte ik en zo liet ik de heren van elkaar genieten, en genoot er ook zelf zo van. Het was geil!

Drie ladingen in totaal, elk! Gloeiende jongens wat was dit geil! Nu hoorde ik dat hij alles had gezien en de receptionist bleek een student op dezelfde school te zijn geweest als waar hij zat. Stiekem was hij al op hem.

Een geile week volgde. Ik kon zuigen wanneer ik wilde, en had ook anale seks; zelf! Die receptionist wist, ondanks de geringe grote; wel raad met zijn stokje zeg! Na het afscheid, beloofde hij uit de kast te komen!

En hij kwam natuurlijk ook terug! Zijn ouders hadden al het vermoeden gehad, en dus was het geen probleem. Hij ging terug, met zijn spullen, en bleef bij die receptionist! Te snel, misschien, maar je moet ergens beginnen. Seks met hen had ik die week ook nog, een beetje te veel, haha. en zij met elkaar ook. Later die week reed ik terug, het was leuk en geil geweest…
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Buurjongen, Groot Geschapen, Grote Lul, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.2
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.8
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0