61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 3609x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het zal je, hoop ik, bekend voorkomen, als ik zeg hoe ik mijn gevoelens als Homo toch in goede banen heb weten te leiden. Hoewel niet echt een shock, was het toch niet eenvoudig te moeten erkennen, dat ik meer om jongens dan om meisjes gaf. Je pubertijd is een tijdperk van onderzoeken en soms (letterlijk) aftasten. Het gaat zo in tegen het algemene beeld! Maar was me er ook wel bewust van, dat niet mijn hart volgen, zowel mijzelf als een meisje (op lange termijn) diep ongelukkig zou maken.

Gelukkig heb ik hele lieve ouders die zeer begripvol waren. Zelfs als iemand zei; "wat erg", corrigeerden ze diegene, dat ze het juist tof vonden dat ik voor mijn gevoelens uitkwam, en oprecht trots op mij waren! De rest van de wereld liet een wat meer gemend beeld zien. Natuurlijk de hufters, meestal niet moeders mooiste, die vonden dat elke homo minstens een pak slaag verdient, en "normaal" moest doen.

En dan zijn er nog de pesters, die er hun levenswerk van hebben gemaakt om anderen zo denigrerend mogelijk te behandelen. Meestal een middel om hun eigen tekortkomingen te verbloemen. Kortom, vooral de Middelbare school was niet altijd de leukste tijd. Toch heeft het mij gevormd tot wat ik nu ben. Hoe anderen dat vinden, zal mij zo langzamerhand een zorg zijn. "This is My Live!"

Gelukkig heb ik naast mijn ouders nog een groepje vrienden, deels Homo, maar deels ook niet, die mijn leven aardig kleur geven. Zij zijn het die mij hebben geholpen om mijn nieuwe flatje in te richten. Dat was nog een aardige klus, 4 hoog, helemaal bovenin. Gelukkig wel met een lift. Er had een oude mevrouw ingewoond, die er al 20 jaar niets meer aan gedaan had. Dus er was nogal wat achterstallig onderhoud. Wat dacht je van bloemetjesbehang, en schilderwerk in de kleuren bruin en oranje(?)

Toen het klaar was, heb ik trots als ik was, een Housewarming Party gegeven. Omdat ik geen vaste vriend heb, en de drank rijkelijk vloeide liep het die avond, zoals te verwachten viel, aardig uit de hand. De niet Homo zijnde gasten trokken zich discreet terug. De hardcore Homo's maakten er een wild feestje van. Drank, Poppers, en anale Toys als intro tot het meer intermenselijke verkeer!

Ik had een paar flessen Champagne, weliswaar van de Aldi, koud gezet. Maar dat je die ook kon leeggieten in het holletje van een lekkere knaap, om het er vervolgens weer uit te lebberen, had ik nog nooit geprobeerd. Toen ikzelf een shot Champagne in mijn hol kreeg, en dat werd uitgelikt door Michel, voelde ik mij gelijk in de zevende hemel!

Michel is wel zo'n mooie kerel. Hij lijkt wat op Winfried Baijens, de nieuwslezer van de N.O.S., maar dan met donkerder haar, mooie zwarte boogvormige wenkbrauwen, en een nog iets strakkere kaaklijn. Nadat Michel met zijn tong heerlijk mijn hol had doorgelikt, voelde ik hoe hij een niet onaanzienlijke Dildo (een cadeautje) in mijn hol op en neer liet gaan. Ik kreunde als een Cum Laude afgestudeerde slet, zo lekker was het!

Zowel in de kamer, als elders in mijn nieuwe flatje, werd er driftig geneukt. Het geile gekreun was niet van de lucht. Ik kon dan ook niet wachten to Michel zijn ongelofelijk stijve jongenslul bij mij naarbinnen schoof. Heel sensueel, ging hij eerst over mijn prostaat, en toen die optimaal opgegeild was (wel zo lekker), drong hij met die machtig kloppende lul nog wat dieper in mij door.

Werkelijk hemels, hoe zo'n mooie knaap zo intens heftig in mij tekeer kan gaan! Hij was inmiddels wel zo geil, dat hij bovenop mij kroop, en mij bijna verticaal doorpaalde. Dit was de opmaat tot een aanzienlijke zaadlozing, want zijn eikel klopte nu zo intens, dat hij duidelijk de grip op het neukproces aan het verliezen was. Ik moedigde hem nog wat aan, door zo geil mogelijk te kreunen, dat ik zo naar zijn zaad verlangde, en zo!

Meer was niet nodig, want zijn eikel klopte zo intens, dat een enorme zaaddumping in mijn hol, aanstaande was! Spannend!! Nog even ging hij uitgelaten in mijn hol tekeer. Ik voelde letterlijk hoe het spuitmondje van zijn eikel zich opende, en hij, onder hevig geil gekreun, Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kolossale hoeveelheden zaad met horten en stoten, in mijn hol scoorde!

Toen hij leeggespoten was, draaide hij mij om, streek door mijn haren, en kuste mij. Volgens mij hadden we dat nodig, zei hij! Ik kon niet anders dan het met hem eens zijn. Zonder dat ik dat toen al wist, bleek dit de opmaat te zijn tot een hechte vriendschap met hem. Hij was het die mij tipte over Siemon, die zich stiekem ook wel Siemon Slet liet noemen.

Hij is een soort Zaad Addict. Manifesteert zich zo sletterig mogelijk, en wil het liefst intens heftig, in zijn hol geneukt worden. Blijkbaar had hij ook wel zin, want hij draaide uitnodigend met dat heerlijke strakke kontje van hem, heen en weer. Ik legde hem op de bank, en trok zijn billen wat uiteen. Goot het laatste restje Champagne in zijn hol, om het er vervolgens weer uit te likken.

Toen ik het bubbelrijke vocht uit zijn neukgrot lebberde (ik weet hoe het voelt), kreunde hij van bijna aanstellerig genoegen! Vervolgens legde ik hem op zijn rug, op mijn nieuwe eettafel, duwde zijn benen wat naar achteren, en schoof mijn stijve jongenslul in zijn hol. Gezien zijn ervaringen, zou ik mijn lul vrij gemakkelijk bij hem naarbinnen moeten kunnen schuiven. Maar nee, de slet kneep opzettelijk zijn kontje samen!

Ik ken echter geen medelijden, en geef hem een paar ferme corrigerende tikken op die heerlijke strakke billen van hem. En zie, van schrik vergeet hij zijn kontje samen te knijpen. Resoluut schuif ik mijn stijve paal bij hem naar binnen. Alsof hij zich betrapt voelt, grijnst hij heel geil naar mij. Heerlijk ga ik in hem tekeer, en kermt hij steeds heftiger van geile opwinding. De rest, die kennelijk al uitgeneukt was, komt om ons heen staan, en filmt onze neukescapades!

Siemon Slet, en mij, wordt nog even een flesje Poppers onder de neus gehouden, waarna we echt helemaal los gaan! Hij laat nu pas werkelijk, de hete jongenshoer in hem los. En ook ik kan mijn aandrang om te gaan spuiten niet meer onderdrukken. Oh lieve jongen, kreunt hij lekker aanstellerig, kom klaar in mij, ik ben wel zo geil!! Natuurlijk had hij mijn driftig kloppende eikel ook al gevoeld, en een weg terug was er dan ook niet.

Nog voor een moment laat ik mijn stijve lul in hem intens op en neer gaan, maar voel het zaad al via mijn ballen omhoog kolken. Het spuitmondje van mijn eikel opent zich, en dan kom ik, geil kermend klaar! Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lekkere slet, ik spuit je helemaal vol, joel ik, en pomp, stoot na stoot, verrassend machtige hoeveelheden zaad, in dat sompige jongenskutje van hem.

Siemon heeft tegelijk een heel lief, maar ook een ongelofelijk geile uitstraling. Met die "Look" streelt hij mij, en kust me. De anderen applaudisseren, en we krijgen schouderklopjes. Nadat we gedoucht hebben, en de meeste rommel een beetje hadden opgeruimd, vertrekt de visite. Het was een gedenkwaardig inhuldiging van mijn flatje geweest.

Michel bleef slapen, al had ik de indruk, dat Siemon Slet dat ook wel gewild had! Maar wat later op de dag, het was inmiddels Zondag, maakte hij wel op heel spectaculaire wijze zijn rentree! Michel en ik sliepen uit, en bleven ook vrijwel de hele dag, tot ongeveer zonsondergang in bed. Waar ik allerminst bezwaar tegen had!

Omdat ik toch in het hoogste appartement van de flat woon, en verder geen inkijk heb, gingen we heerlijk los op elkaar, in het licht van de ondergaande zon. Het was prachtig voorjaarsweer, en er heerste een aangename temperatuur. Michel was net aanstaande om mijn hol, andermaal vol te pompen met zaad van hem, toen ik me de pleuris schrok, en volledig verstijfde. Dat merkte hij ook!

Omdat we ons onbespied waanden, had ik de gordijnen niet dichtgedaan. Ik verstijfde voor een moment, toen een reusachtige ballon zacht zoevend over het dak van mijn flat schoof. In het mandje, onder die ballon, zaten twee knapen, allebei in de blote barst. Uit de schokkende bewegingen, kon ik duidelijk opmaken, dat die met elkaar aan het neuken waren. Wow!

Hoewel ik mijn lenzen niet in had, meende ik toch in één van die knapen Simon Slet te herkennen. Voordat we echter goed en wel konden vaststellen of dat ook zo was, waren ze al uit zicht verdwenen. Ons vertwijfeld achterlatend! Het riep zeker vragen bij ons op. Al wilde ik wel dat Michel nog eerst zijn zaadkanon even in mij leeg zou schieten. We waren immers al een lekker eind op weg, voordat we zo ruw werden gestoord.

Vlak voordat hij klaar kwam, trok hij zijn hevig vibrerende lul uit mijn hol terug, en begon, onder heftig kreunen, jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ik spuit je hol helemaal vol, van een afstandje, salvo's vers zaad in mijn wijd opengesperde neukhol te pompen! Het ene shot na het andere, waar maar geen eind aan leek te komen, trof doel. Waar haalt die jongen toch al dat zaad vandaan?

Om niet achter te blijven, druk ik mijn van spanning stijfstaande lul in zijn strot, en laat hem mij heerlijk afzuigen. Gezien het enthousiasme heeft ook hij behoefte aan zaad! Gaat met zijn tong kundig rond mijn eikel, en door mijn spuitmondje. Oh, ik houd het niet meer, kreun ik, want als hij ook nog mijn ballen in zijn mond neemt, ben ik verkocht.

Ik geef me over, wat kan ik ook anders, en geil kreunend voel ik het zaad omhoog kolken. mijn spuitklep opent zich en enorme hoeveelheden zaad pomp ik, schoksgewijs, in zijn mond, en over zijn gezicht. De schat blijft zuigen tot ik door en door leeggehaald ben! Geil kijkt hij mij aan. Het zaad druipt nog van zijn gezicht, als hij mij kust.

Vlak nadat we gedoucht hebben, en hij op het punt staat om naar huis te gaan, morgen is het immers weer een gewone werkdag, krijg ik een berichtje van Siemon, voorzien van enkele foto's. Eerst een paar foto's van Siemon die in het mandje bungelend onder die heteluchtballon, vaardig wordt doorgepaald door een knaap, die achteraf zijn broer bleek te zijn!

De klapper is echter een kort filmpje, genomen door het slaapkamerraam van mijn woning!! Daarbij kun je duidelijk zien hoe twee jongens intens heftig met elkaar aan het neuken zijn! De afstand is echter net te ver weg, om ons te herkennen, maar voor ingewijden, zijn het onmiskenbaar Michel en mijn persoontje!

Nu is die broer van Siemon Slet overigens een niet te versmaden lekkere kerel, die ook, afgaande op de beelden uit die hete luchtballon, eveneens tot het Homogilde behoort. Siemon en zijn grote broer nodigen Michel en mij uit, om over enkele dagen, een "spannende" ballonvaart te maken. We moeten ons melden bij een recreatieplas, vanwaar opgestegen zal worden.

Met een mengeling van geile spanning (ik heb die machtige lul van Siemons broer gezien), maar ook wat huiverig, over het onbekende, daar in de hoogte! Zwevend op de wind in zo'n mandje, bungelend onder een heteluchtballon, maar wel weer met hele mooie (geile) knapen, gaf mij al met al een wat vreemd gevoel.

Mijn hitsige natuur wint het uiteindelijk van mijn angst. Bert, de broer van Siemon, die door hem consequent Bronstige Bert wordt genoemd, is gekleed in een strak sportbroekje, waarin zijn "kwaliteiten" zo mooi tot uitdrukking komen. Jee, wat een lul heeft die knaap toch!

De vaardigheden die hij aan de dag legt bij het opstijgen en maneuvreren van de ballon, dwingt respect af. Wanneer we eenmaal zwevend op de juiste luchtstroom, en op de correcte hoogte zijn, trekt hij zijn shirt uit, en schuift zijn sportbroekje naar beneden. Uitnodigend kijkt hij mij aan, en ik kan het dan ook niet laten om die machtige stijve lul uit zijn jock-strap te bevrijden!

Siemon neemt weliswaar de besturing over, maar wordt ondertussen als wel door Michel heerlijk in zijn kontje gelikt. Wanneer ik me smakelijk laat verwennen door die "Bronstige" Bert, en Siemons kontje heerlijk door Michel grondig wordt uitgelikt, zie je beneden op de grond mensen zich afvragen waar al die geile jongenskreten toch vandaan komen? Zelden kijken ze daarbij omhoog!

Terwijl onze ballon, in de regenboogkleuren, maar dan in de verkeerde volgorde, voorbij zweeft, begint zich in dat mandje, een gezonde hete spanning te ontwikkelen. Bert had kennelijk al op een anaal avontuur in de lucht gerekend. Hij haalde een flacon glijmiddel tevoorschijn, en smeerde dat op mijn hol. Gelukkig had hij het ook al goed natgelikt, want hij schoof die niet onaanzienlijke neukpaal van hem, bruusk bij mij naarbinnen!

Tjonge, daar haal je wat in huis! Hij gaat overigens heerlijk met die enorme lul over mijn prostaat heen en weer. En terwijl we nu over alleen maar bossen en landerijen zweven, zodat we ongegeneerd geil kunnen kreunen, pusht hij die machtige neukstaaf nog wat dieper in mijn jongenshol. Ik houd me vast aan de rand van dat mandje, en sluit mijn ogen. Ik voel zijn volle ballen tegen mijn billen slaan, en zijn eikel steeds intenser kloppen van geile opwinding. Ik kreun uitbundig, van intens neukgenot!

Oh, je bent nog geiler dan mijn broertje, kreunt hij. En daar heb ik hem, waar ik hem hebben wil, want zijn eikel klopt nu zo ongedurig, dat hij wel klaar moet komen! Nog even schreeuw ik van onstuimig genot (dat kan nu), dat hij klaar moet komen, en in mij moet spuiten! Dat doet hij dan ook. Oh geile jongen, joelt hij, ik kom!! En in heftige en spectaculaire bewegingen pompt hij, onder heftig gekreun, een enorme lading zaad in mij! Het mandje waarin wij ons bevinden schudt daarbij hevig heen en weer!

Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk voelt het alsof ik zweef. Wat is dit heerlijk! Wanneer hij die machtige lul uit mijn opengesperde hol terugtrekt, kan ik de verleiding niet weerstaan, om hem ook nog even te pijpen. Elke ballonvaarder heeft nog wat reserve in zij ballen. Het kost wat moeite, maar uiteindelijk, weet ik hem (geil kreunend) tot nog weer een orgasme te verleiden.

Als het zaad uit zijn mond sijpelt, kus ik hem vol op zijn prachtige sensuele lippen, streel zijn gezicht, en zeg dat ik nog nooit zo'n spannende ballonvaart heb meegemaakt. Hij grinnikt. Bert neemt de besturing van de ballon van Siemon weer over. Die niet kan wachten om door Michel geneukt te worden. Het begint inmiddels wel al wat donker te worden, als Bert ons weer richting de bewoonde wereld stuurt.

En weer kijken mensen om zich heen, maar zelden naarboven, wanneer ze geil jongensgekreun horen! Michel komt nu bijna klaar in dat hete hol van Siemon. Hij lijkt haast over de rand van het mandje geduwd te worden, als Michel in hem klaarkomt. Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lekkere neuktijger van mij, kreunt Siemon, terwijl zijn broer tevreden toekijkt. Oh, wat maak je me toch geil, kreunt Michel, en pompt schokkend nog maar eens flinke hoeveelheden zaad in dat inmiddels volledig uitgewoonde jongenskutje van Siemon.

Die Boys kussen elkaar hartstochtelijk, en lijken niet meer los te kunnen komen van elkaar. Dan besluiten Siemon en ik, wij zitten immers nog met een hele stijve lul, waarvan we onze lading zaad ook kwijt moeten, dat het tijd is voor een spuitmomentje. We stellen Michel en Bert in slagorde op, en beginnen onze stijve jongenslullen af te trekken.

Vlak voordat we klaarkomen, gaan we op de rand van het mandje staan, en houden ons vast aan de touwen, waarbij we onze heftig kloppende lullen het werk laten doen. Geil joelend, en kreunend spuiten we ongekend machtige stoten zaad uit, over de lichamen van de verbaasde Michel en Bert. We blijven spuiten, tot we helemaal leeg zijn! Het resultaat mag er zijn. Al zal het me niet verbazen dat toch een paar mensen ons hebben gezien! We waren inmiddels al vlak bij de grond. Heimelijk hoop ik dat ze ons gefilmd hebben!!

Eenmaal terug op aarde, wij zijn de laatsten die terugkeren, maken we gelijk afspraken voor meerdere van zulke avonturen. Michel en ik zijn vanaf dat punt "innig" bevriend met Simon en zijn broer Bert. Soms gebruiken we die ballonvaart niet alleen om te neuken, al blijft dat de "Main Event", maar ook om wat bosgebied te ontdekken, waar we bij een volgende gelegenheid vrijuit kunnen neuken! Soms blijken het zelfs, nog niet zo bekende, homo-ontmoetingsplaatsen te zijn!

Je ziet, vanuit de hoogte heb je een betere perspectief op wat er op de grond gebeurt. En anderzijds, maar dat moeten ze maar en keer wetenschappelijk vaststellen, is neuken tussen hemel en aarde, liefst in een ballon, wel zo geil. Het verhoogt ook aanzienlijk je zaaduitstoot. Definitieve vaststelling in afwachting van E.U. onderzoek! Kortom probeer maar eens, het is daarnaast ook de manier om van je hoogtevrees, en tegelijk van je zaad, af te komen!
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Betrapt, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Trucker, Strapon,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
9.9
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Transgender, Ladyboy, Dokter,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.4
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.8
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Claustrofobisch Of Veel...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Lift,
"Deze week iets leuks meegemaakt. De lift ging stuk en bleef hangen tussen de derde en vierde verdieping met mij en een jonge buitenlander blonde knul ,rond de 25 Ergens uit het Oostblok Pool , Oekraiener , Rus We hadden mekaar al..."
27-02
8.5