61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 26546x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Mijn naam is Vera en ik ben 42 jaar, gescheiden, en woon samen met mijn zoon van 17 jaar. Als liep zoals dat bij een eenouder gezin hoort te lopen. We proberen elkaar de nodige vrijheid te geven en houden rekening met elkaar. Ik ben 7 jaar geleden gescheiden en het was een moeilijke tijd, maar mijn zoon Sander en ik zijn er goed bovenop gekomen. Ik heb mij die 7 jaar voor mijn zoon gezorgd en geen relatie gehad, zelfs geen one-night-stand. Om bepaalde behoeftes toch te bevredigen, masturbeerde ik met enige regelmaat en ondanks dat het met een man erbij veel beter is, kon ik hier mijn behoeftes redelijk in kwijt. Ongeveer 2 jaar geleden zag ik dat Sander af en toe wat vlekken in zijn onderbroeken had zitten en ik wist dus dat hij ook af en toe masturbeerde. En dat is natuurlijk helemaal prima voor een jongen van zijn leeftijd, want volgens mij doen alle jongens dat, maar ook bijna alle meisjes.

Een half jaar geleden kreeg ik een ongeluk, ik werd op mijn fiets aangereden en werd naar het ziekenhuis gebracht. Wat bleek, door het opvangen van de val, had ik mijn beide polsen maar ook wat botjes in mijn handen gebroken. Allebei in het gips. Ik kon werkelijk niets meer zelf doen. Het ging prima, totdat ik ontslagen werd uit het ziekenhuis. Hoe nu verder, maar Sander gaf direct aan dat hij wel voor mij zou zorgen. Ik zou nog zeker 5 weken met mijn handen en polsen in het gips zitten. Zo gezegd, zo gedaan. Met de taxi naar huis en Sander stond mij al op te wachten. Hij had al gezorgd dat de koffie klaar stond en zei mij, lekker op de bank te gaan zitten. Hij verzorgde mij goed en ook het avondeten kookte hij zelf.

Maar 's avonds liepen wij tegen het eerste "probleempje" aan, ik moest uitgekleed worden en in mijn pyjama geholpen worden. Dat is toch geen probleem, zei Sander, ik help je gewoon. Maar ik kreeg het al iets benauwd, omdat ik dat niet zelf kon doen en hij mij dan naakt zou zien. We hebben geen geheimen voor elkaar, maar toch. Hij hielp mij uit mijn kleren te komen en vroeg mij om mij om te draaien, zodat hij mijn BH kon losmaken. Hij zag mijn twijfel en stelde mij gerust. Daar stond ik dan in mijn slip en mijn blote borsten. Hij pakte mijn pyjama en deed mij die aan. Zag ik dat goed, had hij een stijve, maar ik deed alsof ik het niet zag.

De volgende dag was het zaterdag en ik wou douchen, maar had ook nu hulp nodig. Hij kleedde mij uit, tot ik naakt voor hem stond en vroeg mij in de douche te gaan staan. Hij pakte de douche en zorgde ervoor dat het gips droog bleef. Eerst mijn rug en billen en toen moest ik mij omdraaien. Hij sproeide op mijn borsten, beurde ze op en sproeide er onder. Daarna mijn buik en toen mijn poes. Hij sproeide er vol op en ik gaf een gilletje. Sorry, zei Sander, waarop ik zei dat het niet erg was. Na het douchen moest hij mij afdrogen. Ook nu eerst mijn rug en toen mijn borsten. Het was een aangenaam gevoel en wat ik niet tegen kon houden was dat mijn tepels hard werden en tussen mijn benen moest hij mij ook afdrogen en al wrijvend op mijn kut kreunde ik even. Ik zag al lang dat hij een stijve had gekregen.

Geniet je ervan, vroeg ik hem, en hij kreeg een rood hoofd? Je bent ook zo mooi, zei hij. Dat raakte mij en ik besloot een stapje verder te gaan, aangezien al een paar weken niet was klaargekomen en deze situatie mij nogal had opgewonden. Mijn poes is nog een beetje nat, wil je dat nog even droog maken, deze was niet nat van het douchen, maar omdat ik geil was geworden. Hij wreef weer over mijn kut en ik kon een kreun niet onderdrukken. Nu vroeg hij met een glimlach, geniet je er van, en nu werd ik rood? Ik wist dat ontkennen geen zin had en zei dat ik opgewonden was geworden en geil was, maar dat ik mijzelf niet kon masturberen. Door de geilheid, zei ik, dat ik graag klaar wou komen en of hij mij kon helpen. Hij keek mij met grote ogen aan en zei dat hij nog nooit iets had gedaan met een meisje. Ik zeg wel wat je moet doen, zei ik.

We gingen naar de slaapkamer en ik ging naakt op bed liggen en Zei Sander naast mij te komen liggen en ik legde hem uit hoe alles bij een vrouw werkt. Als eerste streelde hij mijn borsten, mijn tepels werden hard en ik vroeg hem in mijn tepels te knijpen. Ik kreunde en hij zei sorry dat ik je pijn deed, maar ik zei dat het juist lekker was. Daarna vroeg ik hem op mijn kut te wrijven. Ik merkte dat ik zwaarder begon te hijgen. Streel maar eens langs mijn schaamlippen en weer kreunde ik en daarboven zit mijn clit. Dat is een knopje en als je daar op wrijft is dat erg lekker. Toen hij dat deed, explodeerde ik bijna en begon harder te hijgen en te kreunen. Is alles wel goed met je, vroeg Sander? Ja, je doet het goed en ga zo door, dan kom ik bijna. Hij deed het goed voor een eerste keer en in no time kwam ik klaar. Dat was lekker zei ik.

Nu jij. Hij keek mij vragend aan. Ik vroeg hem zijn kleren uit te doen en wat ik toen zag verbaasde mij. Hij stond daar met een stijve en die was duidelijk groter als die van zijn vader. Trek eens aan je pik en dat deed hij en ik genoot daarvan. Hij kreunde en ik ging op de rand van het bed zitten en vroeg hem voor mij te komen staan. Omdat ik mijn handen niet kon gebruiken, ging ik met mijn hoofd naar zijn pik en gaf hem een kusje op zijn eikel, gleed met mijn tong over zijn eikel en langs zijn pik. Hij kreunde hard en toen nam ik zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Hij kreunde dat hij klaar ging komen en ik moedigde hem aan. Kom maar lekker, spuit je zaad op mijn tieten. En toen trok hij zijn pik uit mijn mond en pakte zijn pik om met de laatste trekjes klaar te komen. Ongecontroleerd kwam hij klaar. Ik voelde zijn zaad op mijn tieten komen, maar ook in mijn gezicht en mijn mond. Ik genoot hiervan, nu wist ik pas hoezeer ik dit gemist had.

Toen wij bijgekomen waren, keken wij elkaar aan en wisten niet wat we moesten zeggen. Sander maakte mij schoon en we gingen naar beneden om te ontbijten. Ik merkte dat Sander mijn blik ontweek. Wat is er, vroeg ik? Hij stamelde dat dit eigenlijk niet kon en ook ik vond dat. Toch vroeg ik hem of hij het lekker en fijn had gevonden. En dat ik wel had gemerkt dat hij zich af en toe aftrok. Hij werd rood, maar ik zei dat het normaal is voor jongens. Om hem gerust te stellen, zei ik, dat ik ook masturbeer, maar dat nu even niet kan doen, en dat ik vanmorgen, zonder het te willen, geil werd van zijn aanrakingen en omdat ik de stijve pik in zijn broek zag.

Wij keken elkaar aan, zeiden niets, maar de blikken zeiden genoeg!
Lees verder in: Mijn Zoon Helpt - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Moeder, Pijpen, Vingeren, Zoon, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
8.0
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.7
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.1
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3