61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 12585x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Heerlijk met z’n tweeën met de caravan op vakantie naar Zeeland, hadden we zin in. We vonden een nudistencamping vlak bij het strand en al snel hadden we de boel opgetuigd en konden we van het zonnetje gaan genieten.

“Kom” zei Mari, “we gaan naar het naaktstrand en daar op het strand van het zonnetje genieten.”

We liepen door de duinen en al gauw bedachten we dat het in een duinkommetje het wellicht nog leuker kon gaan worden. We liepen de duinen in en vonden een mooi kommetje waar we onze strandlakens in uitspreiden. Lekker met onze lichamen maximaal in het zonnetje, heerlijk. Mari lag op haar rug met haar benen wat gespreid, kutlipjes tegen elkaar met een klein klitje wat er tussenuit piepte.

“Heerlijk om zo in je nakie te kunnen liggen en man, wat ben ik geil, ik ben zo geil als boter…”

“Zal ik je om te beginnen dan even insmeren schat” vroeg ik? Het uitzicht op die mooie griet met haar mooie lichaam, gespreide benen met dat mooie kutje zo in het zicht bezorgde me gelijk een flinke paal. Fantastisch om haar zo te zien en om te weten dat ze hier zo van kon genieten.

“Graag” antwoorde ze waarop ik haar met een flinke hoeveelheid zonnebrandcrème begon in te smeren, eerst haar bovenlichaam met extra aandacht voor haar mooie tietjes en mooie kleine harde tepels. Alles glibberde van de crème, haar zuchten werd steeds luider en luider. Zoals altijd genoot ze weer volop. Ik zakte dus met wat extra crème in mijn handen af naar haar onderlichaam, haar bovenbenen en dan met name de binnenkant van haar benen kregen extra aandacht. Met nog wat extra crème in mijn hand begon ik aan haar kutlipjes, langzaam insmeren en met mijn vingers steeds vaker tussen die lipjes door. Haar klitje werd steeds groter en groter, al gauw stond deze fier rechtop. Met haar benen wijd en haar kutje in de crème gleden mijn vingers zo naar binnen, eerst 2, daarna 3. Ik pompte mijn vingers in en uit dat lekkere strakke kutje en het duurde niet lang of ze kwam met een luid gekreun en met een kromme rug klaar.

“Ahhggg... Mmmm...” kreunde ze en zakte terug naar het strandlaken.

“Omdraaien schat” zei ik, “nu de achterkant.”

Ze ging op haar buik liggen en spreidde haar benen alvast zodat ik overal goed bij kon komen. Na snel haar rug en benen ingesmeerd te hebben kreeg haar kutje en kontgaatje weer extra aandacht en extra crème. Ik goot wat in haar bilspleet en begon deze met mijn hand over haar kutje en kontgaatje uit te smeren.

“Mmmm...” kreunde ze weer. “Heerlijk schat, ga door...”

Mijn vingers gleden over haar kontgaatje zo haar kutje in en uit, haar klitje was maximaal gezwollen en met die crème erop was het heerlijk om deze zo te kunnen masseren. Ze ging voorover op haar knieën liggen, kontje omhoog zodat ik alle ruimte had, mijn vinger schoot steeds vaker ook haar kontgaatje in, dieper en dieper verdween mijn vinger haar kontje in, hier werd ze nog geiler van, want met een luid gekreun kwam ze trillend over haar hele lichaam nog eens klaar.

Ik had al wat gegiechel gehoord en zag tussen de struiken een stelletje naar ons kijken. Ik kon ze niet goed zien, maar zo te horen hadden ze goed zicht op ons.

“We worden bekeken” fluisterde ik In haar oor.

“Oh ja, waar?”

“Achter ons, een stelletje achter de struiken en ze kijken zo in je openstaande kutje.”

Ze was zo geil dat ze “Ohh leuk...” kreunde.

“Nu dan moeten we ze maar waar voor hun geld geven, stop die paal van jou in mijn kut, ik wil je in me voelen, spuit me vol.”

Nu, dat was niet tegen dovemans oren gezegd, ik geil altijd al op het idee van het bekeken worden terwijl we seks hebben en sinds we onze avonturen in de B&B (lees ons avontuur: ‘Een heerlijke verrassing’) hadden gehad was ze veel vrijer geworden met seks. Ze zegt nogal eens dat ze het gevoel van het binnendringen van die gigantische lullen in haar kutje zo terug kan halen en het compleet uitgewoond zijn na die dagen daar best nog eens wilde beleven.

“Jij krijgt er ook geen genoeg van he?” lachte ik.

Sinds onze terugkeer daar in de B&B waar ze diverse keren gigantische dikke en grote lullen had verslonden in haar lichaam en ons lidmaatschap van de B&B club daar was ze een echte onverzadigbare MILF geworden die geen gelegenheid meer oversloeg om waar dan ook een goeie beurt te krijgen. En ik? Ik vond het prachtig om mijn vrouwtje iedere keer weer zo genomen te zien worden. En nee, ook ik kwam niets te kort dan, genoeg vrouwelijk schoon waar ik mijn pik ik kon stoppen. Een heerlijke tijd waarin we sinds ons uitje naar de B&B leven.

Mijn lul was ondertussen op volle oorlogssterkte en met dat kontje nog zo fier omhoog, die natte kut van haar nog wijd openstaand voor me kon ik het niet langer volhouden, ik ging achter haar zitten en drukte mijn eikel tussen haar lipjes en met een diepe zucht van haar drukte ik hem in een keer er tot aan mijn ballen toe in.

“Heerlijk..., mmm..., om zo gevuld te worden...” kreunde ze.

Ik bewoog hem langzaam in en uit haar kutje, mijn eikel er nog net in, nog net tussen haar lipjes en dan weer tot aan mijn ballen erin, ik wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ze begon haar klitje nu zelf te masseren en ging luider en luider kreunen.

“Aggghhhh... Ga door... Mmmmm...” kreunde ze luider en luider, waarop ik mijn lul steeds harder en harder in haar kutje ging pompen. Ik kletste met mijn ballen tegen haar natte kutje en haar kutsappen zorgde ervoor dat het heerlijk sopte.

“Wacht..” zei ze. “We draaien ons even om, ik boven en jij onder, dan hebben onze toeschouwers een beter beeld.”

Wow, die griet van mij gaat helemaal los dacht ik, leuk!

Ik lachte en trok mijn lul langzaam uit haar kutje en we verwisselde van plek. Mijn harde paal stond fier overeind en Mari liet hem langzaam in haar kutje verdwijnen. Onze toeschouwers hadden nu het volle zicht op haar kontje en zagen hoe mijn lul in haar kutje verdween.

“We zullen ze een mooie show geven” fluisterde ze me in het oor en begon langzaam heen en weer op mijn lul te rijden, hij kwam bijna helemaal uit haar kutje, alleen mijn eikel zat nog tussen haar lipjes waarop ze weer naar achteren gleed en hem weer helemaal in haar kutje liet verdwijnen, steeds weer en weer, bijna eruit en weer helemaal erin.

“Even stoppen schat” zei ik, “mijn ballen staan op ontploffen, ik kom bijna.” Ze stopte en liet mijn lul helemaal in haar kutje zitten.

“Zouden ze van ons genieten daar?” Fluisterde ze.

“Schat, als ze hier niet van genieten, dan is er wat mis met ze, zeker te weten genieten ze, hoor maar.”

We hoorden diepe zuchten vanuit de struiken.

“Gaat lekker daar zo te horen” zei ze grinnikend.

“Nu wij weer” zei ik. Ik stootte mijn harde paal in 1 keer helemaal in haar natte kutje, mijn ballen kletste tegen haar kutje en trok hem er toen heel langzaam weer uit. Met mijn eikel tussen haar lipjes opnieuw in 1 keer met een harde stoot tot aan mijn ballen erin en weer langzaam eruit. En weer, en weer en weer. Mari kreunde en kreunde bij iedere stoot.

“Ohh..., zo lekker” kreunde ze. “Ga door.., ga door.., dieper.., spuit mijn kutje vol...”

Al snel hield ik het niet meer, mijn ballen ontploften en in verschillende stralen spoot ik mijn ballen leeg in haar, ook zij kwam weer trillend en luid kreunend gelijk met mij klaar. Heerlijk!

We hoorden nu ook gekreun en kletsende ballen tegen een kontje zo te horen.

“Daar gaat het ook lekker” zei Mari, “leuk.”

We lagen nu allebei op onze rug, Mari met haar benen opgetrokken, benen wijd, haar kutsappen en mijn sperma liepen uit haar kutje haar bilnaad in. Mijn paal was wat van zijn lengte kwijtgeraakt maar was nog nat van alle actie van daarnet.

“Heb je ze kunnen zien” vroeg ze.

Het gekreun was opgehouden en er werd zachtjes nog wat gegiecheld.

“Nee” antwoorde ik. “Ik zag wat gezichten door de struiken heen, volgens mij een jong stel.”

“Nou, zo te horen vonden ze het wel leuk om ons zo bezig te zien” lachte ze, “dan moeten we maar zien wie er met speciale aandacht naar ons kijkt op de camping.”

“Schat” antwoorde ik, “zie hoe jij er uit ziet! Een prachtig slank lichaam met schitterende tietjes en een mooie gladgeschoren kutje, iedereen kijkt naar jou en geloof me, jij bent al heel wat keren in fantasieën van mannen voorgekomen en er is al heel wat afgetrokken denkend aan jouw mooie lijfje.”

“Mmm, leuke gedachte” lachte ze.

“Het wordt dus niet gemakkelijk om een stelletje aan te wijzen die van ons genoten heeft” zei ik.

“Ook leuk” zei ze, “fantaseren wie het geweest zouden zijn, was het dat stel, of zij? Ik vond dit wel héél leuk, ik werd er super geil van.”

“Ja, dat was wel duidelijk” lachte ik, “ik vond het ook superleuk.”

Een paar dagen later liepen we door het winkeltje op de camping en kochten wat spullen voor het avondeten. Bij de kassa stond een leuk uitziende dame van ergens in de dertig die onze boodschappen scande om te kunnen afrekenen. Plots pakte ze een flesje uit een vitrine die op de balie stond en zette die bij onze al gescande boodschappen.

“Jullie kunnen wel wat nieuwe zonnebrandcrème gebruiken” zei ze. “Dit is een speciale vocht-inbrengende olie” kijkend naar mijn hangende lul en Mari’s kutje.

“Aha” lachte Mari, “hoe wist je dat?”

“Deze krijg je van ons” zei de verkoopster. “We hebben volop van jullie genoten laatst, het was heel leuk en heel inspirerend. Gaan jullie vaker de duinen in?”

“We gaan bijna iedere middag” antwoorde ik.

“Leuk, moesten wij dan ook maar eens doen antwoorde ze met een glimlach.”

Mari pakte het flesje Durex glijmiddel op en stopte het in haar tas.

“Dank je wel dan en veel plezier in de duinen” lachte ze, “misschien tot later dan.. en ehh..., wees welkom hoor..”
Trefwoorden bij dit verhaal: Buitensex, Exhibitionisme, Milf, Strand, Vakantie, Voyeurisme, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
0.0
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.4
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1
Shemale