61.790 Gratis Sexverhalen

Modern


Door: Buurman
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 4739x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Al die moderne fratsen, lachte de agrariër tegen zijn stoere, goed gespierde, zoon. Erg lekker gespierd, en in een voetbalbroek. Zo een die ik zo zou kunnen verslinden! De roodharige stoere bink, keek trots naar zichzelf. Wat was er zo modern, een stok aan zijn mobiele telefoon, waarmee hij zichzelf en de omgeving filmde!

Zou zijn andere spier ook zo eh gespierd zijn, bedacht ik. Alle soorten vind ik leuk, maar van hem zou geil zijn. Mooie slagen in dat dikke rode haar, en harde roze tepels, opwindend! Hij stond op en liep naar zijn kamer.

Hij ging zich zeker omkleden om weg te gaan, dacht ik, maar nu zag ik hem weer met dat ding in de weer… Maar nu naakt, en mijn god wat een mooie, geaderde bleke pik hing daar! Grote roomblanke kloten, en dan… Geil zeg, kreunde ik starend, mijn ogen verraden mij altijd. Hij lachte en zijn lid groeide, zeker 20cm werd hij.

Narcistisch, misschien, maar hij mocht hem altijd aan mij laten zien; dacht ik geil lachend. Al zou het niet bij kijken blijven, ook dat wist ik. Perfecte billen, mooie duidelijke borst- en armspieren, kortom een geil beest!

Hij ging zwemmen en ik volgde hem, lopend. Bij het grote raam, werd ik blij verrast toen hij naar mij zwaaide! Gods wat deed hij toch met mij? Ik werd er verdomme geil van! Ik zou het zelfs geil vinden als hij met ons…

Ik kom thuis niets tekort, maar een lul is toch anders, bedacht ik lachend. Zo een trillend hard ding, hmm… Vanavond maar een wandeling maken, dat doe ik altijd, als ik moet nadenken. Want trek had ik wel, in hem.

Ga maar, zei ze, bij de deur. Ik liep naar buiten, stak een sigaar op en wandelde het bosperceel in, rustig…

Daar liep hij weer, met die selfiestick schuin voor zich. Ik had nog niet gezien dat zijn geile lul en balzak vrij hingen. Dieper in dat bos stopte hij, die stick tegen een boom, en de telefoon gericht op zijn mooie body… Dichterbij komend hoorde ik hem hijgen. Geil, die ouwe mag mij wel pijpen, en die meid, kreunde hij rukkend. Iets door zijn knieën, met zijn geile zak zo stoer slingerend, zo rukte meneer zijn grote lul af. Hmm, zou hij echt met mijn schat willen? Nou, hij mocht, maar ik eerst! Bedacht ik en stapte op hem af. Goedenavond, zei ik geil. Goedenavond, kreunde hij en bleef stoer zijn geile paal rukken! Hulp nodig, zuchtte ik verlangend naar dat geile stuk vlees. Graag, ik kom wel haast hoor, kreunde hij achteloos. Alsof het normaal was dat hij zo rukte!

Geknield zoog ik zijn stamper en kreeg het al, allemaal over mijn grote stevige lijf. Geil man, dankuwel, zei hij. Meer kan ook hoor, stelde ik voor, hij bloosde tot aan zijn geile harde tepels. Ik zou graag eens, zei hij stamelend, ik weet het. Mag, als zij het ook wil, zei ik er duidelijk bij. Geweldig, echt, ik zie niet zoveel mooie roodharige knappe dames hoor, lachte hij prijzend. Nog altijd naakt, maakte hij zijn pik grondig schoon.

Maar dan wil ik je nog eens hebben! Geil, ja, kan hoor, zei hij amicaal. Mag ik je dan ook neuken, zei ik stoer.

Ja hoor, zei hij, maar dan wil ik eerst met u, of wilde u een trio? Zo, die knaap wist van aanpakken, nee dat werkt niet, zei ik beslist. Dan maar mij eerst, lachte hij geil, onderhandelend. Goed, lachte ik en we spraken af.

We liepen het bos uit, hij was weer aangekleed, en het onverwachte geile gedoe, was gewenst. Samen zaten we op een bankje, en haalde het laatste stukje van de opname af, zo geil was ik dat ik me nog liet filmen ook!

Zo geil vind ik haar, zuchtte hij, met alweer een harde lul. Ik zou haar nu nog neuken, lachte hij stoer. Ik lachte, trots als ik was op haar. Zij is ook bi, en we doen onze hobby eerlijk, safe en sane; maar nu kreeg ze hem.

De volgende ochtend, lekker gewassen, ging ik broodjes halen. Ze lag nog wat te dommelen, en mompelde…

Ik wist hem toch zover te krijgen dat hij zich kwam voorstellen. Spannend, want ze kon ook wel boos worden…

Ga maar douchen, hadden we afgesproken, en dan zien we wel verder. Geil, lachte hij, is goed, hij zou er zijn!

Met de broodjes, zag ik licht branden en de waterkoker had al aangestaan. Maar verder niets, ik lachte al vals. Gegiechel uit de badkamer, en duidelijk grommen en kreunen. Ik werd bloedgeil, en liep erheen. Ze zat, gehurkt voor al dat moois en zoog de flinke, natte, piemel stijf! Mooie lul knul, zuchtte ze, ze is ook al 50+…

En daar, onder de douche, jaste ze zijn geile grote lul en bukte over de wastafel, snel hij komt zo thuis, zei ze. Een paar keer wreef hij zijn grote knop, langs haar spleet, en zakte er toen diep in. In een keer goed, kirde ze hijgend en liet hem haar rustig naaien, ik stond te kijken, en speelde al wat met mijn snikkel, uit mijn gulp. Weet je, zuchtte ze, geil reagerend op zijn stoten, dat je erg lekker kunt naaien, ze giechelde, harder mag…

Harder dan ik neukte hij haar, en zat lekker aan haar heerlijke zware tieten, geweldig geil was het allemaal! Kom, hijgde hij al, ik kom! Toe dan, in mijn kutje, zuchtte ze genietend en kreeg het ook. Sjees, kermde ze uit. Geil man, zuchtte ze weer rechtop, en haalde handig het condoom van zijn nu wat slappere, lul. Geil ja, zei hij. Weglopend lachte ik om haar stoute actie, maar ik was ook geil en trots op haar. Gewassen kreeg hij ook thee.

Goedemorgen samen, zei ik, en deed of ik niets had gezien. Lastig, want het liefst was ik onder de tafel gekropen en had ik haar kutje en zijn pik lekker gelikt! Als ik zoiets zie, word ik me toch sletterig! Ze lachten.

Na een stevig ontbijt, ging hij weg en ze vertelde het mij eerlijk. Weet ik, ik heb jullie gezien, geil hoor! Zei ik.

Man wat een geile bink, en neuken dat hij kan, zuchtte ze verrukt. Dan heb je mij niet meer nodig, lachte ik vals, maar wist wel beter. Jawel, jij bent mijn lekkere geile stoomtrein hoor! Zei ze, kom, hij heeft mij geil gemaakt. We hadden stomend geile seks, waarbij ik als levende dildo werd gebruikt, zalig! Geweldig geil is ze. Douchend zei ze, ga jij ook nog wat met hem doen? Ik knikte, geil idee zeg! Mag ik hem nog eens, deze week?

Verliefd, lachte ik vals, nee ik ben geil op hem! Eens zien of hij nog meer dingen lekker kan, zei ze wijs kijkend.

Toch ook wel opwindend, zuchtte ik, je meisje zo te zien genieten. Gekkie, ik hou van je, zuchtte ze kussend.

Ik ontmoette hem op het terras, daar zat hij aan de energydrank. Wel nodig, lachte hij, gods wat is ze toch geil! Niet verwacht, lachte ik stoer en begripvol. Nee, eerlijk niet, lachte hij. Ik zou je willen neuken, pijpen en meer. Vandaag niet, ik moest alle zeilen bijzetten, kreunde hij nagenietend. Weet ik, en vooral als je harder neukt…

Nou man, kreunde hij. Morgen, please, vroeg hij haast smekend om uitstel, haha. Dít was mijn kans, alleen als je, en ik wachtte. Alles, ik doe alles, zuchtte hij gespeeld wanhopig. Haar nog eens wat langer doet, zei ik geil.

Wauw echt, ja hoor, kreunde hij zacht. We dronken samen die zoete troep, maar je moet er wat voor over…

Zijn vader trok erop uit, en zo konden wij samen lekker vrijen. Hij rilde van het idee, maar ik plaagde hem ook. Liggend op zijn bed, zag hij mij over zijn grote voeten kruipen, naar zijn lange stijve lul toe. Zuigend en vingerend maakte ik hem wild, zo zei hij, en kreeg het al! Wassen, kreunde hij en daarna weer snel terug, zei ik geil en lag nu op zijn warme plek. Wat zie ik daar, een rijpe ouwe lul, hmm. Hij kroop erheen en zoog ook mij! Goddelijk pijpwerk, knul, zuchtte ik. Hij knikte, ik heb er ook goed materiaal voor, lachte hij stoer en zoog door.

Op je knietjes, zuchtte ik streng, hij was schoon maar ook nerveus. Eerste keer, stamelde hij, tot nu toe alleen gepijpt en gerukt. Dat wist ik, ik hoefde ook niet, maar likken wilde ik dat mooie roze sterretje maar wat graag!

Met een condoom om, liet ik hem zijn hammetjes spreiden, gewillig en mij vertrouwend, deed hij dat ook!

Ik beet in zijn billen, dook ertussen en slurpte zijn naadje en ster uit. Wat een zalig klein kontje heb je toch! Wauw, echt lekker dit, kermde hij oh ja, zuchtte hij en liet mij zijn ster en naad uitlikken, maar erin, ik wil het! Goed hoor, zei ik rustig en met wat vet op mijn knop, keek ik in dat naadje. Zette aan, en gleed vrij soepel door zijn sluitspier. Oh jee, ik spuit al, gloeiende zeg hé! Steunend op zijn handen, kreeg hij een enorm orgasme!

neuk me, neuk me beurs, suf en kapot! Jammerde hij en zijn snikkel was weer een lege huls! Oh geil dit zeg!

Knijpend met dat sterretje, molk hij mijn pik leeg en zo lagen we dicht tegen elkaar aan, geil, vroeg ik stout. Écht wel, sjees, lachte hij en zijn pik was slap, ook best imposant, maar leeg. Ik tilde hem mistroostig op… Moet je daarmee mijn schat neuken, we schaterden het uit. Gedouched en aangekleed, liepen we naar ons huisje. Nu, zei hij stoer, plagend. Graag, ik kijk wel toe. Blozen zag ik haar, en rook haar ook, verdomme!

We kletsten en ook dat was leuk en gezellig. Moe en tevreden, sliepen we, na een flinke vrijpartij, in samen. Twee dagen later, neukte hij haar weer, maar nu likte hij haar ook. Net als ik die avond na zijn bezoek had gedaan. Daar is ze dol op, weet ik. Ze raakte maar niet uitgepraat over zijn prestaties en die grote, harde, lul.

En jij, vroeg ze lief. Ik zei ook wel genoten te hebben. Zittend op mijn borst, dat kutje vlak bij mijn mond, dwong ze mij alles te vertellen. Bijna alles dan, want al snel likte ik de, mij aangeboden kut, helemaal uit!

Een man heeft ze al, maar zo een geile, potente, neukstier is altijd handig; toch? Lachte ze na dat weekje…

Én lief zei ze, als je wilt, kán ik ook op zoek gaan voor jou! Graag, doe maar een blonde, loog ik lachend…
Dit was eenmalig, en nee, ze doet het niet meer.
we merkten dat het spanningen gaf, maar deze ene keer, wilde ik delen met de lezers, vandaar.
Trefwoorden bij dit verhaal: Roodharig, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SoloDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader Droogstaan Ruk En Neuk Geil,
"Waarom niet, zuchtte de blote man, trekkend aan zijn leuke pik. Waarom mag ik niet neuken, het is vakantie. Grommend rukte hij, terwijl hij wachtte op de waterkoker. Ik zou mij klaar willen rukken, zei hij hijgend Doen, zuchtte ik in mezel..."
29-02
8.5
Nieuwe Baan - 5Door: Natu-59
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Groepsex, Jong En Oud, Oma, Opa, Ouderen, Trio,
"...na nog even ontspannen tegen elkaar aangelegen te hebben stapte ik uit bad, droogde me af, kleedde me aan en met een sorry ik moet er vandoor liet ik Bram achter in bad. Hij keek me met een gelukkige glimlach aan. Tot de volgende keer zei hij la..."
26-02
8.7
Daan Op Avontuur - 6Door: Meneer Op Avontuur
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Onderdanig, Pijpen, Rokje, Sperma, Stiekem, String,
" Iedereen die mij een berichtje heeft gestuurd, bedankt, ik waardeer het. Ik probeer mijn best te doen om door de verhalen heen iedereen zijn voorkeur een beetje te behandelen. Veel leesplezier, Meneer op Avontuur. Na..."
25-02
9.2
Fleur En Ben Dienen GjDoor: BenBi
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Beffen, Bondage, Fetisj, Kinky, Pijpen, Rimmen, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Vastgebonden, Voeten,
"Toen ik Gert Jan8878 leerde kennen wees hij mij op deze site en ik las zijn opwindende verhalen. Gestimuleerd door hem en in overleg ben ik ook verhalen gaan schrijven. Hieronder te lezen Toen in in mijn pubertijd uit de kast kwam als bi s..."
24-02
9.5
Robocock, Gp Van...Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Sub, Waargebeurd,
"LARP Live Action Role Play is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk Jan, ..."
17-02
8.0
TrotsDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Goedemorgen meneer, welkom in mijn winkel, zei de zeer aantrekkelijke eind twintiger stoer en trots. Waar kan ik u mee van dienst zijn Nou, ik kon wel 10 dingen bedenken, maar daar was hij vast niet voor te porren. Porren ja, dat zou ik ook nog wel ..."
14-02
7.4
Wil Je DatDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"Geamuseerd liep ik over het tennispark, overal sportieve mannen en vrouwen en de bekende tennisleraar. Lars, ik groette hem. We hadden al eens gepraat en ik merkte dat hij mij ook wel geil vond, maar het kon toen niet. Stoer had hij verteld hoe hij z..."
13-02
8.3
De Huisbaas - 2Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Mijn leven nam een nieuwe wending nadat ik mijn bestemming had gevonden. Ons contact werd steeds opener, van Kampen was nooit getrouwd en gaf aan dat hij biseksueel was, omdat hij verschillende relaties had gehad met zowel mannen als vrouwen. B..."
12-02
7.8
TussendoorDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"de relatie was uit, en ik zat met volle kloten. Niet belangrijk, dan trek je er toch gewoon even aan, toch Maar nee, ik wilde kut, of een lekkere pik. Kieskeurig ben ik niet echt, want geil is gewoon geil, simpel. Tijdens mijn re..."
12-02
8.2
Niels Wilt Meer - 3Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pijpen,
"Het zonlicht scheen fel door de keukenramen, en de geur van verse koffie vulde de lucht. Niels zat aan de ontbijttafel, zijn gedachten nog in de war van de gebeurtenissen van de vorige avond. Hij wist niet dat zijn nachtelijke escapades niet onopgeme..."
08-02
9.4
Maartjes Avontuur - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf,
"Maartje stond voor de deur van Alice, haar hart bonzend van opwinding en verwachting. Ze wilde net aanbellen toen ze door het raam een glimp opving van wat er binnen gebeurde. Haar ogen werden groot van verbazing en opwinding toen ze zag wat er op tv..."
03-02
9.0
Een Heerlijke Avond... - 5Door: Richard
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Pijpen,
"Na onze h rlijke avond samen met Johan denk ik nog steeds aan wat hij zei voor hij weg ging.. misschien heb ik ook wel een verrassing .. Ik heb geen idee wat hij daarmee bedoelde.. en mijn nieuwsgierig heid wint het . Ik stuur Johan een ..."
31-01
8.9
Klik hier voor meer...