61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 7.6 | Gelezen: 10122x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit zijn twee korte verhalen die gebeurtenissen tijdens meester Donald Boogerd zijn nablijft verhaal genaamd het Fietsenhok.

Het zijn de verhalen van de directeur en Maria en juf Carla en Ian...

De directeur ziet Maria al aan het einde van de hal staan terwijl hij Donald de laatste instructies doorgeeft, die draait zich om en even ziet de directeur dat Donald iets tegen Maria zegt. Verdomd denkt hij, die vent zal toch niks doorhebben. Maar Maria loopt al vlug door zijn kant op, en stopt vlak voor hem.

Waarom zei meester Boogerd beterschap tegen mij, en daarna veel plezier.

Even blijft de directeur de gezette dame aankijken, precies waar hij van houd lekkere c cup en volle stevige komt.

Hallo meneer ben ik er nog, want ik weet niet eens waarom ik bij u moest komen.

Door die opmerking van Maria schrikt de directeur weer wakker, oh ja sorry Maria euh kom met me mee.

Maria die al vaker op het kantoor van de directeur is geweest, en daar dan vaak lekker gepakt is verwachte nu weer dat ze daarheen gingen.

Alhoewel ze niet erg veel zin had scheelde het altijd met school, eerder vrij, kleine vergrijpen of gratis eten in de kantine.

Maar toen ze het kantoor voorbij liepen zei de directeur, hier lukt het nu niet de schoonmaker is bezig. Hij heeft een ander schema bedacht, maar dat maakt niet uit mijn vrouw is bij haar zus en zal laat thuis komen.

De directeur en Maria verlieten de school en liepen naar het huisje vlak bij de school, iedereen wist dat de directeur het oude huisje gekocht had om dichtbij te kunnen zijn.

En normaliter neem je niet een scholiere mee, maar de directeur had al aangegeven dat Maria ziek was en haar thuis zou brengen dus viel het niet teveel op.

Daarbij was de auto ook weg dus leek het ook nog echt zo, snel liep de directeur met Maria de oprit in. Nog een keer snel om zich heen kijkend, maar de kust was veilig.

Snel liepen ze naar binnen en Maria vroeg nog, goh meneer wilt u zo graag doet uw vrouw dat niet meer.

De directeur draaide zich om en zei, mijn vrouw krijgt mij niet meer stijf voor jou geen probleem.

Maria begon te lachen en kneep zachtjes naar zijn kruis, en reageerde op de stijfheid.

Nou dat klopt inderdaad wel ja, zullen we naar de slaapkamer gaan zei ze met een knipoog.

De directeur zei niks maar schudde Nee met zijn hoofd, hij greep Maria's borsten beet en begon ze te kneden.

Maria schrok even maar was het gewend, vaak waren het vluggertjes en begon zijn broek los te knopen.

Ze pakte zijn stijve paal beet en begon hard te trekken, hoe sneller hoe beter dacht ze.

De directeur begon te kreunen dankzij Maria's handwerk, hij trok haar truitje en bh uit en begon haar tieten te zuigen en strelen.

Maria pakte zijn hoofd beet en drukte het stevig tegen haar borsten aan, sneller begon ze te trekken en voelde ze al aan dat hij snel zou komen.

De directeur trok zich snel los en trok Maria's broek naar beneden en draaide haar om tegen de trap aan, niet te snel schatje waren zijn woorden. Hij duwde nu hard zijn pik in haar kutje en begon wild te neuken, Maria schrok van de wildheid maar werd hier wel geiler door en kreunde hard... Oh meester neuk uw sletje hard, harder...

De directeur werd geiler van dit en begon wilder te stoten, waarbij Maria's borsten vol heen en weer begonnen te schudden.

Hij duwde haar nog wat meer voorover en voelde zichzelf al gaan komen, hij stootte nog een paar keer in haar natte kutje en trok zijn lul er net op tijd uit. Hij spoot zijn heil over het meisje haar rug.

Hijgend hing hij tegen haar aan, toen plotsklaps de deur open ging... Wilhelm wat flik je me nou riep de vrouw van de directeur.

Einde van dit verhaal.

Juf Carla had net Ian bevrijdt uit de klas, snel liep de jonge knaap achter haar aan.

Dus stoere vent van me, wat had je nu weer uitgespookt om daar te belanden.

Niet veel zei Ian de conciërge betrapte me tijdens het roken, en waarom moet ik met u mee want niemand doet uw auto wat aan u bent te populair voor die grappen.

Ze lachte naar hem terwijl ze de school verlieten, tja wat moest ik anders bedenken.

Ze stapten beide snel in de auto, Ian was een sportieve maar luie jongen. Alles voor het waterpolo team maar dat was het dan ook, maar wel fysiek er goed uitziend.

Juf Carla was een klein vrouwtje met een mooi slank figuur, en als ze niet kleine vormen van ouderdom rond haar ogen kreeg kon ze zo door voor een van de studentes.

Carla reed weg en zei eerst niet veel, Ian begon haar alweer helemaal op te nemen wat zou hij vandaag weer mogen doen met haar. Even keek Carla naar de knul en grijnste, bevalt het weer wat je ziet en een van haar handen gleed naar zijn broek.

Deze was al flink gegroeid en daardoor had de juf haar antwoord al binnen, hmmm ze kreunde al zacht hoe gaat het met je rijbewijs vroeg ze ineens.

Ze reed een verlaten bosweg in en stopte, Ian haalde vlug zijn paal uit zijn broek en zei wel goed.

Laat maar zien zei juf Carla en ze stapte uit, Ian wou zijn broek goed doen maar werd gezegd laat maar zo.

Ongemakkelijk klom Ian naar de bestuurders kant en wachte tot juf Carla ook instapte, wat deed ze nu in de tussentijd vroeg Ian zich af. Eindelijk stapte ze in en gooide wat op de achterbank, Ian keek snel en zag haar slip liggen.

Ok rijd deze weg goed door en laat je niet teveel afleiden, Ian startte de auto en begon te rijden hij had genoeg lessen gehad en wist precies wat te doen.

Carla begon hem plotseling af te trekken, niet op letten gewoon doorgaan waren haar laatste woorden.

Ian begon nu wel wat ongemakkelijk te worden dit was wel een zware afleiding, en net toen hij het onder controle kreeg dook Carla met haar mond over zijn pik heen. Heerlijk bewoog ze met haar tong over zijn eikel, haar hoofd snel op en neer bewegend, soppend en slurpend God wat was dit zwaar.

Ian reed bijna een greppel in en besloot toen de auto tot stilstand te brengen, hij greep haar hoofd vast en begon te stoten.

Diep in haar keel kwam zijn eikel nu, en de juf begon te gaggen en naar adem te happen.

Ze kneep zacht in zijn ballen en streelde ze, Ian begon harder te kreunen en bleef doorstoten tot hij hard spuitend in haar mond kwam.

Juf Carla slikte alles door en likte Ians paal schoon, hmmm misschien wil je mij nu verwennen zei ze.

Toen er op het raam van de auto werd getikt, alles ok daar binnen gniffelde een stem.

Het was de boswachter die hen betrapt had, hoe zal dit verder aflopen dacht Ian.

* Einde van dit verhaal *

Wie weet ga ik nog verder door met deze verhalen of met meester Bogaard, we zien wel... Of allebei.
Trefwoorden bij dit verhaal: School, Tiener, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vrouw Van... - 1Door: Dannydobbe
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sexting, Grote Borsten, Masturberen, , ,
"Dit verhaal is waargebeurd, om het verhaal zo goed mogelijk op te schrijven, is het verhaal in dit eerste deel veel gebaseerd op whatsappgesprekken. Dus veel op en neer geklets tussen mij en de dame in kwestie. Op mijn ontdekkingstocht in de..."
03-03
0.0
Schoonmaakster MelissaDoor: Melissa Ikke
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmaakster,
" Dit is een deel dat geschreven is rondom de periode met Timo de beveiliger... melissa en de beveiliger deel 1,2 3 Misschien slim om deze eerst te lezen voordat je deze leest Ik heb er gister al voor gezorgd dat alles goed scho..."
27-02
8.8
Biecht Maar OpDoor: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het is donderdagavond. Mijn vrouw Silvy komt net thuis van de sportschool. Ze is laat. Later dan anders. Ik twijfelde nog of ik al naar bed zou gaan, maar was toch opgebleven. De laatste tijd deed ze anders. Anders tegen mij, maar ook tegen haar vrie..."
24-02
9.0
Vlindertje Gespietst ... - 3Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Orgasme, Pijpen, Sperma, Trio,
"Na deze woorden bewoog hij naar voren en zette zijn mond meteen op de openstaande vagina van mijn echtgenote. Aan Joan s reacties te zien, wist hij meteen de gevoelige plekjes te vinden want met hoge gilletjes laat Joan merken dat ze het heel lekker ..."
24-02
9.3
Vlindertje Gespietst ... - 2Door: Nina7
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Joan vertelt wat haar is overkomen tijdens de werkweek in Parijs, waar zij als docente Frans de eindverantwoordelijkheid had. De avond ervoor dronken we met elkaar een glas wijn, misschien wel meer. Die vijf jongeren ze zaten in HAVO 4 ded..."
23-02
9.1
Vlindertje GespietstDoor: Nina7
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bikini, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Massage, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Enerzijds hadden we voor overeenkomsten, anderzijds waren we best wel verschillend. Gelukkig accepteerden we dat van elkaar en onze liefde voor elkaar was erg diep. Toch zou deze op een onverwachte wijze getest worden We, Joan 40 jr. en..."
22-02
9.2
De Secret Room...Door: Dano30
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Milf, Voyeurisme,
" Let op dit verhaal is geschreven voor de belevingsvorm van een vrouw Dit betekend dat het zo is geschreven alsof ze het zelf meemaakt. Stel je voor we elkaar treffen op de secretroom locatie, je weet nog niet wat het is maar ik heb j..."
19-02
7.4
Avontuurlijke FotograafDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Borsten, Fotograaf, Fotoshoot, Neuken, Zwanger,
" Laatste klus Snoeiharde muziek loeide uit de autoradio. Dave zong uit volle borst mee met de populaire Tejano muziek, een mengeling tussen country en volkse Mexicaanse muziek. Een fris windje waaide ondertussen doorheen d..."
19-02
8.7
Altijd Willen DoenDoor: Linda
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dubbel Vaginaal, Gluren,
"Al een lange tijd had en heb ik een fantasie. Iets wat ik nooit dorst te vertellen aan mijn partner. Terwijl ik echt alles mag wat ik wil alles is bespreekbaar. Deze fantasie is eigenlijk zijn schuld, hahahaha. Sorry ben Linda en ben een slank niet a..."
14-02
8.7
Brief Aan ZoëDoor: Stanzie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Lieve Zo , Ik mag hopen dat ik je niet al te erg doe schrikken omdat ik mijn Allerbeste Wensen voor het nieuwe jaar dit keer via een brief overmaak, in plaats van het jaarlijkse digitale wenskaartje via mail. De reden daarvoor is in de eer..."
11-02
9.5
Het Geheim Van...Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Kleedkamer, Milf, Oud En Nieuw, Spuiten, Stiekem,
"Reina keek de spiegel. Het jaar was alweer een paar weken onderweg en over werk had ze niet te klagen. Hoewel haar carri re als model al enige jaren achter haar lag, had de opleiding tot actrice haar wel enorm geholpen. Althans, daardoor had ze niet ..."
11-02
9.2
Vergeldingsdag - 3Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep,
" Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen. Veel lees plezier. JohanK ..."
11-02
8.9
Klik hier voor meer...