61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-02-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 6744x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Een tijdje geleden werd ik door mijn leidinggevende weer eens op product training gestuurd. De trainingen zijn meestal in het midden of noorden van het land en omdat ikzelf uit Zuid-Limburg kom, is dat altijd wel een dingetje met betrekking tot vervoer. Meestal is dat maar een dag en rij ik wel op en neer. Soms komt het echter ook voor dat de training uit meerdere dagen bestaat en als dan de locatie te ver is, boek ik wel eens een hotelkamer om niet zo heel veel in de auto te zitten. Bovendien is dat vaak veel goedkoper dan de brandstof vandaag de dag.

Deze product training werd gehouden in Groningen bij een productielocatie van een baden fabrikant. Ik kreeg de opdracht om samen met mijn nieuwe collega deze training te gaan volgen. Mijn nieuwe collega is een frisse jonge verschijning van een jaar of 20. Ze is ongeveer 1,70m lang, heeft lang donkerblond haar en mooie stevige borsten die wel bij haar iets vollere lichaam passen, ik schat zelf een mooie 85D. Nu is een wat vollere vrouw met mooie borsten en een fijne stevige bilpartij echt wel mijn ding. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ik een echte borsten en billen man ben.

Deze training duurde dus twee dagen en om nou van Groningen naar het zuiden van Limburg te rijden en terug binnen een dikke 12 uur is natuurlijk compleet gekkenwerk, en ik stelde Debby dus voor om een hotelletje te boeken voor de overnachting. Debbie was het met me eens dat het geen zin had om op en neer te rijden, maar zoals dat gaat bij dit soort trainingen moesten we al lang van tevoren inschrijven.

We waren inmiddels een week of 5 verder en ik had helemaal niet meer gedacht aan de training of het boeken van een kamer, totdat mijn leidinggevende me de volgende maandag t/m woensdag veel plezier in Groningen toewenste. Ook realiseerde ik me dat ik nog geen hotelletje geboekt had, dus belde ik meteen om een kamer te boeken van maandagavond tot woensdagavond. Ik had geluk, er was nog één tweepersoonskamer vrij, de rest was helemaal volgeboekt vanwege én de training én enkele andere evenementen die week.

Ik liep naar Debby toe en vroeg haar hoe laat we zouden vertrekken naar Groningen die maandag. Debby keek me even raar aan en verschoot toen van kleur. “Oh shit! Dat was ik helemaal vergeten en ik ben ook vergeten een kamer te boeken!” “Nou veel geluk daarmee, ik was het ook vergeten en heb zojuist de laatste kamer kunnen bemachtigen, de rest is helemaal volgeboekt.” Debby’s gezicht sprak boekdelen en de vraag wat nu te doen was, was af te lezen in haar ogen. “Nou, de kamer die ik heb weten te boeken is een luxe tweepersoonskamer, dus slapen kun je wel." "Ik ben alleen bang dat je dan bij mij moet slapen.” “Nou we zijn allebei volwassen en dan zal dat wel los lopen toch?” “We gaan het zien Debby, maar het lijkt me verstandig om dit niet aan de grote klok te hangen, zeker met dat gedoe over het grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer en zo.” Intussen was het inmiddels 17.00u en dat betekende weekend! Ik wenste iedereen een prettig weekend en dacht eigenlijk al niet meer aan maandag.

Maandagmiddag 14.00u, het afgesproken tijdstip waarop we zouden vertrekken naar Groningen. Debby had haar koffer in mijn auto gelegd en na een laatste kop koffie op de zaak stapten we in en vertrokken we richting Groningen. De reis verliep voorspoedig en er werd gezellig over ditjes en datjes gekletst. Ik had nog niet veel met Debby samengewerkt en kende haar dan ook niet echt. Hoe langer we in gesprek waren, des te meer begon het me op te vallen dat het een vrolijke maar enigszins timide lieve meid was.

Na een rit van ca 3,5 uur kwamen we aan bij het hotel. We stapten uit en namen onze koffers mee naar binnen. Ik checkte aan de balie in en kreeg mijn keycard. Aan de receptie werd me nog even verteld dat ik ook vrij gebruik mocht maken van de fit- en wellness ruimte. Ik bedankte de receptioniste hartelijk en liep met Debby naar de kamer. We stapten de kamer binnen en ik zag al direct dat het een echte luxe kamer was, met inderdaad maar één tweepersoonsbed. Verder was naast de gebruikelijke aanwezige inventaris als minibar, TV, telefoon etc. ook een luxe whirlpool en een grote inloopdouche met infraroodpaneel aanwezig. Debby keek even rond en zei dan ook gelijk: “We gaan het beste ervan maken en met dit bad en douche zal dat geen probleem zijn hoor.” Toen we onze koffers uitgepakt hadden was het langzaam tijd om wat te gaan eten. Ik stelde voor om vandaag in het hotel restaurant wat te eten. Debby vond het prima en samen verlieten we de kamer en liepen naar het restaurant.

Ik koos een rustig tafeltje achterin voor twee uit en vroeg om de menukaart. Ik nam me even de tijd om Debby wat beter te bekijken. Wellicht bleef ik iets te lang naar haar mooi gevormde decolleté kijken en was Debby dat opgevallen want toen ik naar haar keek zag ik een glimlach en een ondeugende twinkeling in haar ogen. “Wat een mooi uitzicht heb je hier toch?” zei ze met een veelbetekenend lachje terwijl ze me bleef aankijken. Voor het eerst voelde ik me een beetje kleuren en had eigenlijk geen antwoord klaar, dus knikte ik maar. Gelukkig werden we even afgeleid omdat het eten werd opgediend. Na het eten bleven we nog eventjes gezellig na borrelen in de bar.

Na een tijdje gaf ik aan terug te gaan naar de kamer om daar te douchen en misschien nog even de TV aan te zetten voor we gingen slapen. Debby vond het prima en zo liepen we dus naar onze kamer. “Hoe laat start de training morgen?” vraagt Debby. “Nou, we beginnen om 10.00u maar omdat we er binnen 5 minuten zijn hoeven we hier pas om ongeveer 09.40u weg dus hoeven we niet zo heel vroeg het bed uit.” Aangekomen bij onze kamer maak ik de deur open en laat haar naar binnen. Als laatste loop ik de kamer in en sluit de deur. Debby was inmiddels doorgelopen naar de badkamer en had de kraan van het bad aangezet. “Je vind het toch niet erg dat ik zo meteen even in bad ga zitten?” “Nee hoor! Als jij in bad zit ga ik wel even douchen. Als het goed is zien we elkaar toch niet in deze badkamer.”

Na een goede 20 minuten ging Debby naar de badkamer en ging het bad in. “Als je wilt, kun je komen hoor! Ik zit inmiddels helemaal in het bad.” “Oké is goed!”, riep ik terug en liep de badkamer op. Ik zag Debby zitten in het bad met een grote laag schuim erbovenop. Het enige wat te zien was, was de bolle bovenkant van haar stevige borstpartij. En ondanks dat er verder niets te zien was, reageerde mijn lul door zich langzaam met enkele schokjes op te richten. Snel liep ik door naar de ruime inloopdouche, kleedde me uit, zette de kraan aan en stapte onder de grote regendouche. Langzaam maar zeker was mijn lul weer in zijn normale toestand teruggekeerd, maar ik merkte dat hier een scheerbeurtje geen overbodige luxe was, dus werkte ik het e.e.a. nog netjes bij. Nadat alles weer netjes en glad was droogde ik me af, deed mijn badjas aan en vroeg aan Debby of ze nog iets te drinken wilde hebben. Ze antwoordde dat ze na het bad gelijk het bed in wilde, dus besloot ik ook niets meer te pakken.

Ik ging alvast het bed in en niet veel later kwam ook Debby in haar badjas de badkamer uit. Ze zette zich op de bedrand en keek me even aan. Ik zag weer heel even dezelfde twinkeling in haar ogen als eerder op de avond. “Ik hoop niet dat je het erg vind, maar ik slaap altijd naakt,” zei Debby. "Nou, dat komt dan goed uit want ook ik slaap altijd naakt,” was mijn antwoord. Debby deed haar badjas uit en wachtte heel even voor ze het bed instapte. Ik benutte dat kleine momentje om haar even te bekijken, want nu pas zag ik haar in volle glorie en hetgeen ik zag stelde niet teleur. Debby zag mij kijken en glimlachte. “En bevalt het?” vroeg ze. Waarop ik haar antwoordde dat zij een heel mooi lichaam had. Weliswaar wat voller, maar dat was nu net mijn ding.

Debby kwam in het bed en we kletsten nog even voordat we besloten te gaan slapen. Ik maakte het licht uit en wenste haar een goede nacht. Ondanks dat het voor beiden toch wel een beetje spannend was bij elkaar naakt in bed te liggen, ik met mijn 54 en Debby met haar 21 jaar, vielen we al gauw in slaap. Later werd ik wakker van een hand die zachtjes mijn buik aan het strelen was. Toen voelde ik ook dat Debby tegen mij aan lag en ik draaide me naar haar toe. Debby keek me even aan en zette haar lippen op de mijne. Ik voelde haar tong langs mijn lippen glijden en automatisch opende ik mijn mond een klein beetje waardoor onze tongen elkaar begonnen te verkennen.

“Sorry Johan, maar ik vond het zo spannend en raakte steeds meer opgewonden dat ik je wel even moest strelen en kussen.” Ik haalde mijn hand even door haar lange blonde haar, gaf haar een kus en zei: “je weet dat het eigenlijk niet kan?" " We zijn ten slotte collega’s én ik ben nogal wat ouder dan dat jij bent.” “Dat weet ik wel hoor, maar ik ben zo opgewonden dat ik even van je wil genieten en met je wil vrijen, ten minste als jij daar geen bezwaar tegen hebt, maar ik denk dat ik het antwoordt wel al weet” zei ze toen ze al strelend over mijn lul heen ging. Met mijn hand haalde ik haar lange haren uit haar gezicht en streelde haar over rug.

Debby duwde mij op mijn rug en begon me te strelen en te kussen. Ik wilde reageren maar Debby duwde me weg en zei tegen me te gaan liggen en te genieten. Langzaam zakte ze via mijn nek af naar mijn borst waar ze zachtjes aan mijn tepels begon te knabbelen. Ondertussen was mijn lul al op volle sterkte gekomen en de eerste druppels parelden al uit mijn eikel omhoog. Debby merkte het en likte ze zachtjes weg. “Mmmm… lekker hoor” zei Debby. Met haar tong likte ze nu vanaf de wortel van mijn lul langs de stam naar het topje van mijn eikel en terug. Bij mijn ballen aangekomen pakte ze een voor een mijn ballen in haar mond en zoog er zachtjes op, en het spelletje herhaalde zich weer. Dat ging zo een aantal keren door en ik liet haar stoppen, want als ze zo doorging duurde het niet lang meer of ik zou komen, en dat wilde ik beslist nog even uitstellen.

Dus draaide ik Debby op haar rug en begon haar te verwennen met een lekker tongzoen waarna ik via haar oorlelletjes en nek langzaam mijn weg zocht naar mijn eerste stop, haar mooie volle borsten waarop inmiddels har donkere tepels als knopjes bovenop haar tepelhoven priemden. Een voor een nam ik een tepel in mijn mond, flitste er snel met mijn tong overheen en beet er zachtjes in. Bij iedere beet voelde ik haar rillen en hoorde ik kleine kreuntjes. Ik hoefde niet te vragen of ze het lekker vond en ging via haar navel verder om vlak boven haar prachtig glad geschoren kutje te stoppen.

Ik keek haar even aan en we kusten elkaar innig waarbij onze tongen weer spelletjes met elkaar speelden. Toen vond ik het tijd worden om Debby pas eens echt te gaan verwennen en zakte weer af naar haar heerlijk geil en zoet ruikend kutje. Met mijn tong ging ik langs haar ene lipje naar haar bilnaad waar ik nog even haar sterretje likte en vervolgens via haar andere lipje weer terug. Ik vermeed om haar clitje te raken want ik wilde haar ook langzaam naar haar hoogtepunt toebrengen. Debby begon tijdens mijn gelik steeds meer te draaien en te bewegen en haar kutje begon al een overvloed aan haar geile sappen te produceren. Heel even likte ik nu over haar clitje en een schok en gilletje was het gevolg. Ook Debby zat tegen haar orgasme aan.

Ik liet haar kutje nu even met rust en Debby begon te smeken om verder te gaan. Tergend langzaam likte ik nog een paar keer haar kutje en bilnaad, waarna ik haar draaide en haar benen iets spreidde. Ik zette mijn lul van achter tegen haar kutje aan en duwde ‘m zo langzaam naar binnen. Zachtjes en beheerst begon ik haar nu te neuken, maar Debby ging het niet snel en hard genoeg en waar ze eerst stil lag te genieten daar was ze nu hijgend en schreeuwend: ‘harder…neuk me …..ha..ha…har..der., dieper, sne…sne… snell…sneller”. Met een klein beetje tegenzin voldeed ik aan haar verzoek, want ik wilde het eigenlijk zo lang mogelijk uitstellen. Debby kwam in een rap tempo dichter bij haar orgasme en ik voelde hoe ze begon te trillen. Haar ademhaling werd zwaarder, haar handen grepen het laken vast en met haar hoofd achterover in haar nek kwam ze met een schreeuw schokkend en trillend klaar. Ik voelde haar kutje pulseren en haar kutspieren knepen mijn lul eerst af en begonnen toen mijn lul vakkundig te melken. Dat was ook voor mij de druppel en met een diepe grom spoot ik mijn warme zaad diep in haar nog steeds samentrekkende kutje.

Langzaam kwamen we beiden weer tot rust en mijn lul begon alweer wat van zijn stijfheid te verliezen en glipte zo uit haar kutje samen met een golf sperma. Even bleven we zo liggen en toen draaide Debby zich naar mij, gaf mij een passievolle zoen en zei: ”Wow Johan, zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen." De meeste jongens van mijn leeftijd, en ook mijn vriend, denken alleen maar aan zo snel mogelijk hun kwak kwijt te raken, maar denken er niet aan dat ook vrouwen willen klaarkomen. Dank je wel!” Ik streelde nog even door haar haar en gaf haar nog een kus en zei: "Graag gedaan Debby, voor mij was het ook hemels, ik had nooit durven dromen nog een keer zoiets met een mooie jonge meid zoals jij mee te mogen maken.” We kropen lekker tegen elkaar aan en Debby zei: "Welterusten Johan, morgen moeten we wel enigszins fit uit onze ogen kijken”. Zo vielen we in slaap en schrokken wakker van de wekker die om 07.30u afliep.

Bij voldoende reacties volgt dag 2 in een volgend deel.
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Sinds Een Dag... - 5Door: Rainman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Romantiek,
"Rustig stak Lotte de straat over en wandelde naar haar auto. Ze plofte haar tas op de achterbank en stapte in haar auto. Met haar handen op het stuur, tuurde ze door de voorruit naar het koffietentje. Eindelijk kon ze even tot rust komen. Ze had ..."
02-03
9.5
Partnerruil - 12Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Op dinsdag was de vergadering waarop mijn stek besproken werd. Wat te verwachten viel gebeurde ook onze senior inkopers, Eale en Raymond, waren er niet blij mee, die zagen hun makkelijk verdiende bonussen in gevaar komen. Vooral Raymond reageerde in..."
02-03
9.4
Mini - 299Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De zaterdagochtend werden we lief gewekt met thee. Melissa bracht die en zei dat de rest ook van een bakje thee genoot. Nou ja, behalve Rob dan. Over een half uur staat het ontbijt klaar, liefjes. Niet nog even Ze keek ondeugend. Nee Mel, goed Me..."
29-02
9.7
Partnerruil - 11Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Dit is alweer het elfde verhaal in de reeks partnerruil . Deze keer een aflevering met weinig erotiek. Ik heb dit verhaal geschreven als overbrugging naar wat komen gaat. Geloof me, er staat nog heel wat spannends te gebeuren Zoals je in d..."
29-02
9.4
Het Kasteel - 20Door: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Op maandagochtend werd de rust van het kasteel verstoord door vier busjes met bouwvakkers, die weer aan de slag gingen. We ontvingen hen als oude vrienden en voor er gewerkt ging worden, werd er eerst samen koffie gedronken, waarbij Sanne, Esmee en i..."
28-02
9.7
Partnerruil - 10Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Zondagochtend. Ik werd vroeg wakker. Na de drukke week met bezoekjes van de buren, Ankes ouders en haar vriendin Janna, hadden we eindelijk tijd gehad om samen te zijn. Nadat Anke en ik met de buren van elkaar ontdekt hadden dat het we het leuk vonde..."
28-02
9.6
Partnerruil - 9Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen na het bezoek van Anke s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog ni..."
26-02
9.6
De Wereld Van Lola - 3Door: DiSanto
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De recente ochtenden hadden een kalmerende invloed gehad op zijn haast obsessieve focus op zijn huwelijkse tekortkomingen. Alsof hij nu zijn diafragma had verkleind en zaken vanuit een breder perspectief kon bezien. Hij voelde zich in ieder geval min..."
26-02
9.3
White Doctor Coats - 4Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: New York, Parijs,
" Het was een heerlijke week bij mummy en Nicolas in Corpus Christi. Mijn stiefbroers Chuck en Abe kwamen speciaal voor mij over en we maakten net als in onze highschool tijd veel lol. Na die ene keer tijdens het strandfeest heb ik niet me..."
25-02
9.7
Sinds Een Dag... - 4Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Romantisch, Verliefd, Italië,
"Rustig ging Alex aan het tafeltje zitten, terwijl Joris zijn koffie kwam brengen en direct weer wegliep. Onder het weg lopen gaf hij nog even snel een knipoog richting Alex, die hem met gefronste wenkbrauwen nakeek. Daarna richtte hij zijn aandacht o..."
24-02
9.7
Partnerruil - 8Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke wilde snel met haar buren praten, zodat we geen geroddel zouden krijgen. Ook haar ouders wilde ze gauw op de hoogte brengen. Ze liet er geen gras over groeien. Al de volgende dag nadat ik bij Anke was ingetrokken, nodigde ze hen uit voor de koff..."
24-02
9.4
De Raaf En De EksterDoor: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Rob en ben met mijn 20 jaar net begonnen aan mijn tweede jaar van mijn universitaire studie in de ICT, aangevuld met een studie bedrijfswetenschappen. Ik woonde op de campus, om maar zo ver mogelijk weg te zijn van mijn strenge vader, di..."
23-02
9.7