63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 8390x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Product Training - 1
Het was 07.30u toen ik wakker schrok van de wekker. Verbaasd keek ik even om me heen om me dan te realiseren dat ik in het hotel was voor onze meerdaagse producttraining ergens in Groningen. Ik keek naast me en zag Debby liggen. Ook zij begon langzaam wakker te worden en leek net als ik even niet te weten waar ze was. Ze kijkt me even met grote ogen aan en begint dan te glimlachen. “Goedemorgen, lekker geslapen?” vroeg ik haar. “Jazeker, het was heerlijk, en het slapen ook”, grinnikte ze, en gaf me een kus. “Laten we ons gaan wassen en ontbijten, dan zijn we op tijd klaar voor de training,” zei ik tegen haar en stond op. Ik liep naar de badkamer om me te gaan opfrissen, maar ging eerst naar het toilet. Debby kwam achter me staan toen ik stond te plassen, sloeg haar armen om me heen en vroeg of ze me mocht helpen, want dat had ze altijd al eens willen doen. Ik stak mijn armen de lucht in en zei “neem het maar over dan.” Een beetje vreemd voelde het wel toen ze het overnam en mijn piemel reageerde gelijk op de zachte aanraking van haar handen. “Debby, hoe lekker ik het ook vind we moeten ons gaan wassen en aankleden om te ontbijten.” Ik maakte me los uit haar armen, gaf haar nog een kus en begon me te wassen.

Even later zaten we in het restaurant te genieten van ons ontbijt, waar we nog even napraatten over het gebeurde van de afgelopen nacht. Nadat we voldoende gegeten en gedronken hadden, gingen we naar onze trainingslocatie waar ons een lange maar leerzame dag wachtte. Gelukkig werden we in groepjes verdeeld en zat ik niet bij Debby in het groepje waardoor het voor ieder eenvoudiger was om te zich te concentreren op de training. Naarmate de dag voorbij ging, en het moment naderde dat we terug moesten naar ons hotel, merkte ik, dat ik langzaam maar zeker wat opgewonden begon te worden. Zo gingen er een aantal scenario’s door mijn hoofd wat er zou kunnen gebeuren en wat ik wilde dat zou gebeuren. Maar goed we waren met zijn tweeën en ik vermoed dat Debby ook zo haar eigen gedachten hierover had, dus nam ik me voor om het maar op zijn beloop te laten.

Zo rond 16.30u was deze trainingsdag afgelopen en vertrokken we naar ons hotel. Op onze kamer aangekomen bespraken we even hoe we de dag ervaren hadden en gingen ons opfrissen voor het diner. We waren al vroeg aanwezig waardoor we lekker op ons gemak van het diner zaten te genieten. Debby stelde voor om na het diner nog even gebruik te maken van de wellness faciliteiten van het hotel. Ik vond het een goed idee want ik wist dat er ook een sauna aanwezig was en er is niets zo lekker als een ontspannend saunabezoekje na zo’n dag. Dus na het eten waarbij we beide van enkele wijntjes genoten hadden. Vertrokken we naar onze kamer om ons even om te kleden en de nodige spullen te pakken en gingen op weg naar het wellness gedeelte.

Hier aangekomen kleedden we ons om en trokken de badjassen aan. We werden door een jonge maar zeer knappe medewerkster meegenomen naar de sauna, waar we nog een korte uitleg kregen. De medewerkster stelde zich voor als Lizzy en keek afwisselend naar mij en Debby en weer terug. Terwijl we de uitleg kregen, die voor mij niet echt noodzakelijk was, bekeek ik Lizzy even ongemerkt en mijn blik viel op de inmiddels hard geworden tepeltjes die duidelijk door haar shirt zichtbaar waren. Ze keek voornamelijk naar Debby tijdens haar praatje en ik zag een voorzichtig blosje op haar wangen verschijnen. Debby merkte dit blijkbaar niet op en reageerde er verder niet op! Lizzy was intussen bij het eind van haar verhaal gekomen en stond mij aan te kijken. Een beetje betrapt glimlachte ik naar haar en bedankte haar voor de uitleg. Lizzy wenste ons hierop veel plezier toe en wilde de ruimte verlaten. Vlak voor ze naar buiten ging sprak ik haar nog even aan en zei tegen haar dat ze ook welkom was als haar dienst er zo meteen op zat. Ze twijfelde even met antwoord geven, maar toen ik zei dat Debby het ook wel leuk zou vinden, gaf ze toe het ook wel leuk te vinden en dat ze misschien zou komen.

We gingen de saunaruimte in en zoals het hoort eerst onder de douche waar we ons helemaal wasten. Er waren verschillende soorten sauna’s, waaronder een Finse sauna gecombineerd met rozenquartz en etherische oliën. We besloten als eerste hierin te gaan en te genieten van de weldadige warmte en een heerlijke rozengeur. Omdat we helemaal alleen waren namen we ook niet de moeite om een handdoek over ons te leggen en gingen tegenover elkaar op de houten bankjes liggen. Langzaam maar zeker begonnen we allebei toch wel enigszins te zweten en vanzelf gingen zowel mijn als de mooie benen van Debby iets uit elkaar waardoor ik nu een volle inkijk had op haar jonge en gladde vagina en de al wat openstaande schaamlipjes. Toen ik wat beter keek zag ik al wat glinsteren tussen die lipjes, Debby was al behoorlijk geil aan het worden. Het duurde dan ook niet lang of ik zag Debby met haar hand lekker over haar clitje wrijven wat haar af en toe een kreuntje ontlokte. Uiteraard had dat ook zijn weerslag op mijn piemel die inmiddels van zacht naar een wat hardere toestand getransformeerd was. Onwillekeurig pakte ik mijn piemel vast en begon met mijn hand een langzaam aftrekkende beweging te maken.

Debby begon steeds luider te kreunen en te zuchten terwijl haar vingers steeds wat sneller over haar clitje heen en weer schoten. Ook mijn bewegingen gingen gelijk met die van Debby steeds sneller en sneller. Ik was bijna aangekomen op het point of no return toen ik ineens een deur hoorde. Ik vermoedde dat dat Lizzy wel eens kon zijn, en stopte waar ik mee bezig was. Ik zag Debby inmiddels heerlijk schokken en trillen van haar orgasme. En terwijl Debby lag bij te komen, zag ik inderdaad Lizzy binnenkomen. Nu kon ik Lizzy eindelijk eens even goed bekijken. Groot was ze niet, had een sportief getraind, maar niet overdreven, strak lichaam waar haar borstjes stevig op waren vertegenwoordigd. Haar donkerblonde lange haren in combinatie met haar blauwe ogen maakten het helemaal af. Debby had nog niets in de gaten en ik gebaarde naar Lizzy zachtjes te doen. Ik liet Lizzy zachtjes tussen de benen van Debby gaan zitten en stuurde haar hoofd naar het nog steeds natte kutje van Debby. Toen Lizzy begon te likken schrok ze eerst even en keek wat er gebeurde. Met een glimlach op haar gezicht ging ze weer liggen en streelde Lizzy zachtjes door haar haar.

Intussen was ik ook opgestaan en liep nu naar Debby toe. Ik kuste haar met een lange tongzoen, en toen we elkaar loslieten hapte ze mijn harde piemel lekker haar mondje in en begon me langzaam te pijpen. Zachtjes voelde ik haar tong langs mijn hele stam gaan waarbij ze steeds, wanneer ze bij mijn eikel kwam, met haar tong rondjes om mijn eikel heen bleef draaien. Lizzy likte intussen vol overgave door en stopte zachtjes een vinger in haar steeds natter wordende grotje. Het diepe gekreun van Debby liet niets te raden over en ze genoot er met volle teugen van. Langzaam voelde ik mijn zaad omhoog borrelen en lang zou het niet meer duren voor ik tot een ontlading zou komen. Ik merkte aan Debby dat ook zij er weer tegenaan zat en terwijl Lizzy nog een vinger naar binnen schoof kwam Debby voor de 2e keer heerlijk klaar en met een diepe kreun volgde ik direct daarna. Met mijn piemel nog in haar mond kon Debby eigenlijk niets anders dan mijn zaad door slikken. Met haar lippen stevig om mijn paal gesloten zorgde ze ervoor dat er vrijwel niets van dat warme papje verspild werd. Heel even zaten we zo bij te komen maar de enige die nog niet was klaargekomen was Lizzy.

Debby trok Lizzy naar boven en zette haar lippen zachtjes op die van haar. Heel even en heel voorzichtig tasten de beide meiden elkaar af en als vanzelf eindigde dit in een heftige en passionele tongworstelwedstrijd. Ondertussen kroop ik achter Lizzy en begon haar zachtjes over de binnenkant van haar benen te strelen, voorzichtig en behoedzaam daar ik niet zeker wist of ze het wel oké vond dat een man haar zo aanraakte. Aan de reactie van haar lichaam merkte ik dat ze het wel kon waarderen en dus schoof ik mijn zacht strelende hand langzaam omhoog richting haar kutje. Ik keek op en zag dat Debby inmiddels de nog altijd harde tepeltjes aan het bewerken was en op dat moment streelde ik zachtjes langs haar schaamlippen wat Lizzy een kreuntje ontlokte. Dit was voor mij het seintje dat Lizzy het goed vond waar ik mee bezig was. Ik kroop iets omhoog, zette plotseling mijn mond op haar kutje en zoog meteen haar clitje naar binnen. Vrijwel direct lekte Lizzy al wat uit haar inmiddels kletsnatte kutje en drukte ik langzaam een vinger tussen haar strakke lipjes in.

Een diepe kreun volgde en ik begon haar rustig te vingeren. Ze was zoals gezegd kletsnat en ik besloot om er een tweede vinger bij te stoppen. De tweede vinger ging er gemakkelijk bij en ik zette mijn beweging met twee vingers voort. Eerst even langzaam maar steeds sneller en dieper. Lizzy begon te kronkelen van plezier en toen Debby zachtjes aan haar tepel trok kwam Lizzy voor de eerste keer. Toen het pulseren in haar kutje verminderde maar wel nog aanwezig was, trok ik mijn vingers er uit, zette mijn eikel tegen haar lipjes aan en drukte mijn hele paal in keer bij haar naar binnen. Een vernieuwd orgasme was het gevolg. Ik begon Lizzy nu doggy style te neuken.

Zachte plagerige stootjes werden afgewisseld met harde en diepe stoten. Debby was ondertussen in 69 gaan liggen en likte vol overgave aan het kutje van Lizzy terwijl mijn paal er in en eruit glipte. Debby kneedde mijn ballen en toen ze met haar vinger mijn sterretje masseerde, voelde ik de tweede keer die avond mijn zaad opborrelen. Aan de kreetjes en het schokken van het lichaam van Lizzy te merken was ze er ook bijna. Debby duwde plotseling een vinger diep mijn sterretje in wat mij over de drempel trok. Met een brul kwam de verlossing en spoot ik in het strakke kutje van Lizzy. Lizzy voelde mijn piemel opzwellen en zaad tegen haar baarmoederwand aan spuiten en dat was ook de trigger voor Lizzy. Haar lichaam begon te trillen en verstarde toen ze haar derde maar zeer intense orgasme beleefde. Samen waren we klaargekomen en de laatste druppels werden door het knijpen van Lizzies kutje uit me gemolken. Uitgeteld viel ze op de sauna bank over Debby en bleef even zo liggen om bij te komen van wat zojuist was gebeurt. Ook ik bleef eventjes op Lizzy liggen om weer bij mijn positieven te komen. Terwijl ik langzaam bijkwam glipte mijn verslappende piemel haar kutje uit. Een golfje sperma vermengd met haar kutgeil kwam er achter aan.

Lizzy inmiddels ook weer enigszins op deze aarde, draaide zich om, pakte mij vast en gaf me een lekkere lange tongzoen en zei: “Ik val eigenlijk alleen maar op vrouwen en dit was de eerste keer dat ik ooit iets met een man gedaan heb, maar dit was zo heerlijk, dank je wel hiervoor!” Glimlachend zat Debby naar ons te kijken, kwam erbij zitten en begon ook te kussen. Laten we ons maar eens even gaan afkoelen en afspoelen zei ik tegen Debby en Lizzy. Samen gingen we nog lekker even afdouchen en even bijkomen in de jacuzzi. Lizzy stond op en moest gaan, maar voor ze wegging kreeg Debby een passionele tongzoen en toen ze bij mij kwam deed ze hetzelfde, maar kwam ook even nog op mijn schoot zitten een reed even speels met haar lipjes over mijn alweer harder wordende paal. Ze stond op en verliet de sauna met de woorden: “Ik wil jullie wel nog even zien voordat jullie vertrekken”. Beloofd! Was ons een mondige antwoord en namen, voorlopig in ieder geval, afscheid van Lizzy.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zijn Eerste Nacht ...Door: Niels
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Escort,
"Hey, Ik ben Niels, 30 jaar en woon in Belgisch Limburg. Hieronder mijn allereerste verhaal. Het is niet waargebeurd, maar een stiekeme fantasie van mezelf die ik omgezet heb naar een verhaal. Laat zeker weten wat jullie er van vinden... Sofi..."
23-05
8.9
Ontheemd - 11Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Mag ik me even opfrissen vroeg Sandra. Ze ging bij mij onder de douche en kleede zich weer aan. Ondertussen lag ik nog steeds met Erna te vrijen. Mjn paal was alweer hard geworden en al zoenend en strelend had was ik bij haar naar binnen gegled..."
23-05
9.7
Het Kasteel - 30Door: Borrie70
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Een maand later was het grote moment dat het hoofdgebouw gereed was en werd opgeleverd. Het was op een woensdag en weer was het groot feest, waarbij het hele dorp was uitgenodigd en Erwin en Ulrike de catering weer op zich hadden genomen. Er was muzi..."
22-05
9.8
Ellie - 2Door: Lijema
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
" Dit is het tweede deel van het verhaal over Ellie. Zoals eerder aangegeven is ook dit verhaal geschreven op verzoek van een lezer en daarom heb ik dit fictieve verhaal bedacht. Ellie is haar huidige man tegengekomen en heeft inmiddels twee dochte..."
21-05
9.4
Ontheemd - 10Door: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Voorzichtig tilde ik haar op en droeg haar naar haar slaapkamer. Ze werd half wakker en sloeg haar arm om mijn nek. Douwe , mompelde ze. Ik kleedde haar uit en legde haar op bed. Gauw kleedde ik mezelf uit en kroop erbij, voor het eerst in haar b..."
21-05
9.6
Mini - 311Door: Keith
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
" Mijn zussen , zei ik. Clara en Melissa. Een neiige tweeling die bijna iedereen kunnen foppen met de opmerking Nee, dat is m n zus . En dat hebben ze op de middelbare school nogal vaak gedaan, de krengetjes. Maar goed, ze hebben nu beiden een nog..."
21-05
9.7
Ontheemd - 9Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" We gingen naar bed, maar Erna was niet in de stemming voor seks. Ze viel al snel in slaap. Ik niet, ik was nog enorm opgefokt door het gebeuren met Mieke, waarbij ik mezelf had verboden klaar te komen. Uiteindelijk viel ik dan toch in een onrustig..."
20-05
9.4
Ontheemd - 8Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
" Ik probeerde nog wat te lezen, maar kon me niet concentreren. Ik luisterde nog even naar de H ndel variaties van Brahms. Even de kopjes afwassen, dan lekker naar bed, naast de schat die daar al lag. Ik luisterde naar haar zachte ademhaling en zakt..."
18-05
9.4
Ontheemd - 7Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
" Kun je weer slapen Ik denk het wel, ik heb een prima slaapmiddeltje gehad. Lena kroop tegen me aan en ik voelde me al gauw weer wegzakken. Zondagochtend, een uur of zeven. De zon scheen op mijn slaapkamerraam, ik schoof het gordi..."
17-05
9.5
Het Kasteel - 29Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"De volgende dag werd ik wakker in een leeg bed en omdat ik een plas moest doen, ging ik naar de badkamer, waar ik Sanne en Esmee lekker loom in bad aantrof. Sanne lag met haar rug tegen Esmee aan en terwijl Esmee zachtjes de borsten van Sanne kneedde..."
16-05
9.7
Mini - 310Door: Keith
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
"Ik knikte. Klopt, schat. Ik reed gisteren twee keer langs Herpen. Daar staat het hoofdkwartier van Hulphond Nederland. Pal langs de snelweg Joline onderbrak me. Ken ik. Met die kop van die hond. Precies. En ik dacht toen is zo n hulphond opvoe..."
16-05
9.7
Zo Had Het Moeten ZijnDoor: Simon1967
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer,
"Ik ben Simon nu 55 jaar dit verhaal is mijn fantasie hoe het had moeten zijn. Ben Simon een normale maar wat het op meisjes aankomt erg verlegen jongen. Ben nu 25 jaar woon in een nieuw huis ,mijn hobby zijn computers en techniek w..."
15-05
8.0