61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-02-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 4184x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Ik had hem geholpen met verhuizen en zat nu in zijn woonkamer, tussen de dozen kreeg ik koffie, goede ook nog! Lekker, zei hij met een licht accent, hij was Aziatisch. Brr, hoe kon ik hem nu duidelijk maken dat ik hém erg lekker vond! Slank en glad, klein van stuk en dan die huid; iets getint. Een reus zou hij niet hebben, wel hard; vermoedde ik. En nee, het ging mij niet om het neuken, strelen en spelen zou al heel fijn zijn.

Rillend had ik gekeken hoe hij zweette, in zijn grappige overal, iets open en dan die donkere tepels erop, hard. Nieuwe start, zuchtte hij telkens en ging douchen. Mezelf inhoudend, want een huidje van die tint, nat, hmm! Mijn familie heeft eten gebracht, en u blijft natuurlijk mee eten, zei hij beslist, lachend vanuit de douche.

Nee, niet té pedis hoor, lachte hij en ik hoorde hem ruw zijn lijf soppen, zijn leuke kwastje vast ook, hmm.

In zo een typisch gewaad, liep hij met kleine pasjes langs mij. Alles zit nog in dozen, zei hij verontschuldigend. Zo dekte hij de tafel, zijn iets gedienstige houding maakte mij bloedgeil! Grote man, dus groot bord, lekker! Zuchtte hij en legde bestek neer, gelukkig, geen stokjes. Dan val ik vast af, als ik zo moest eten, schaterde ik. Nee, niet doen, zei hij haast geschrokken; dat kunnen we niet hebben hoor. Lepel ook zeker, lachte hij stout. Oh man, als je eens wist hoe graag ik die huid zou willen voelen, dat speeltje, dat kontje. Bijna dromend staarde ik naar hem. Eet smakelijk, allemaal kleine hapjes; om te proberen. Zei hij lief en gastvrij, dat ben jij ook een lekker klein hapje, zuchtte ik betoverd. Rustig eten, ja zo, proeven niet schrokken! Smoor is lekker, ja? Ik knikte, een van mijn favorieten bij de toko, lachte ik. Niets toko, zelf maken, ik leer het je wel, later; zei hij.

Kijk uit, lachte hij plots plagend, vegetarisch! Hij gierde het uit, bent u niet van, hè? Kleine hapjes, dit is scherp hoor, lachte hij. Nee niet heet, scherp. Het eten was gezellig, al had ik hem ook graag in kleine hapjes, verkend en waarschijnlijk verslonden! Bier of whiskey, lachte hij vragend. Of weer die koffie? Met een whiskey erbij…

Dan cognac, lachte hij blij en schonk in. Neem ik er ook een, zuchtte hij. Gezellig, lachte ik en voelde me goed.

Dankuwel, grote sterke man, zuchtte hij haast bewonderend. Die kast ook hè, groot en zwaar; voor u niet…

Naast mij zittend streelde hij mijn arm en ego. Mooie man, zuchtte hij, ik kan niet zo goed tegen alcohol…

Zijn slanke hand op mijn stevige bovenbeen, zo keek hij mij aan. Bent u ook van proberen op ander gebied? Met kleine hapjes, lachte ik stout. Brutaal ging zijn handje naar mijn bult, gods wat een erectie had ik staan!

Ja zo mooi, zuchtte hij. Vast een stoere piemel, zei hij grappig. U bent de enige die normaal doet tegen mij…

Vingervlug was hij ook, en zo voelde en hoorde ik, mijn rits opengaan. Grote piemel, ja zeg! Handig wipte hij hem eruit. Straks de rest, lachte hij. Kleine hapjes, giechelden we tegelijk. Zalig, die kleine zachte hand erom… Veertig al, vind u mij aantrekkelijk, zuchtte hij kalm mijn pik trekkend. Mooie pik, lachte hij blozend en trok. Ondertussen bevrijdde hij mijn stijve pik, schepte ook mijn zak eruit. En boog zich rustig voorover, kleine…

Grommend voelde ik dat hij zo een reus, zoals hij zelf zei, wel kon waarderen. Kleine hapjes, giechelde hij nu. Kan ook met olie spelen, lachte hij voorstellend. Een ander keertje, heeft u ook zoiets, zei ik lief en geil tegen meneer. Jah sorry, zei hij en maakte zijn kleding los. Een keurige piemel hard, stram en trillend, zuchtte ik geil.

Harde pik en tepels, kreunde hij. Ik knikte, stond op en zo zakte mijn broek af. Hihi, niet, zuchtte hij; jawel! Happend naar die kooltjes van tepels, zoog ik deze. Genietend wipte het ventje op zijn teentjes, oh ja, lekker. Met dat aparte R klankje, geil zuchtte ik. Uitkleden, douchen en naar bed! Dat bed had ik net in elkaar gezet.

Grote handen op mijn billen, kreunde hij genietend, toen ik eenmaal naakt stond. Hij kroop al voor op het bed, lekker toch, zuchtte hij. Inderdaad, niet groot, maar heerlijk gespierd, waren zijn benen en billen, geil dus. Heet eten, is hete liefde, zuchtte hij hijgend. We wasten elkaar, meer om elkaar te verkennen en op te geilen.

Afgedroogd, nam hij mij mee naar bed, kroop erop en schrok zelfs, toen ik spontaan zijn billen kuste en deze opende. Oh ja, doe eens, kermde hij zacht. Geweldig dit, lachte hij genietend, mijn hand speelde met zijn pik. Geile vent, je wilt me hè, ik kreunde van wel, en ging lekker tekeer op die geile Indische meneer, zo heerlijk! Liggen, gebood hij mij en nu geknield zakte hij met zijn billen tot vlak boven mijn mond, ik likte gretig door!

Weet u zeker dat u bi bent, kermde hij; dit is zo geil! Spelend met zijn piemel en ik die hem op en neer bewoog, gedragen door mijn grote handen, kreeg hij zijn eerste orgasme. Lekker, zei hij weer en het zaad vloog uit die kleine, maar oh zo harde, piemel. Hij boog zich nu en zoog mij weer even. Niet in mijn mond… giechelde hij, maar hij bedoelde het vast niet! Oh nee, maar u pijpt zo geil, lachte ik vals. Toch maar niet doen.

Grappig, dat kleine handje om mijn pik, trekkend en telkens schoof hij zijn kwijl en spuug erover, zalig was het! Om het erna op te zuigen en opnieuw te verdelen. Prikken, mag hoor, al is hij wél erg groot! Zuchtte hij geil.

Gelukkig voelde ik er al een jasje om, en hij smeerde handig en lenig zijn ster al in met vet en glijmiddel, zo lief. Wat zal ik stevig zitten, lachte hij zakte bijna moeiteloos over mijn dikke schacht. Zelfs mijn eikel deed hem weinig. Wippend voelde ik dat hij, ondanks de soepele zit, toch strak voelde. Lekker, kleine stootjes, anders…

Hij had de woorden nog niet uit zijn mond, of het kwam alweer. Restje glijmiddel, té lekker, lachte hij stoer. Dapper bleef hij rijen en zo kreeg ik ook een fiks orgasme, diep in dat frêle lijfje. Lekker meneer, goed zo… Douchen, kirde hij, genoeg; lachte ik leugenachtig. Nee, gewoon rustig, u bent groot en leuk, zuchtte hij nu. Staand achter hem, mijn zware, schone, lul tegen zijn kontje. Zo sloeg ik mijn armen om hem heen, heerlijk! Stoer lijkt u, maar lief en zacht, bent u eigenlijk. Dat hoorde ik vaker, en pas nu realiseer ik mij wat dit betekende. Masseren, ik ga u verwennen, kreunde hij weer. En zo kneedde hij mij door, opvallend stevig ook. Fijn ja, lachte hij en zocht een plekje op mijn schouders. Zo zat hij aan mijn lage onderrug, wat en hoe weet ik niet meer, maar zalig was het wel! Nu kan ik er straks óók in, zuchtte hij. Het borrelde inderdaad, helemaal toen hij ook mijn buik masseerde. Ga maar, zei hij, nu naast het bed staand. Beter dan spoelen, lachte hij blij.

Ik ben erg van maten en gewichten, maar nu kon het mij niet meer schelen! Ik wilde ook gewoon geneukt worden! Met zijn, ook gewassen, soldaatje weer heerlijk hard en gejast. Kroop hij achter mij en stak rustig toe. Goddelijk is niet het juiste woord, gewenst wél. Kalm wiegend, ik lag op het hoge bed, zo neukte hij mij door. Daar ligt een hele grote man, die nu geneukt wordt door klein geil ventje, giechelde hij. Hij boog en ik ook… Zoenend gingen we in elkaar op, heerlijk. Zo gewend, lachte hij en ging al flink harder tekeer in mij, heerlijk!

Hij had mij versierd, al wilde ik het hem ook wel! Zuchtend ging ik ervoor en kreeg zijn zaad, diep in mijn lijf… Snel weer schoon, zaten we naakt bij elkaar en aan elkaar te friemelen. Ik zag dat hij blij was, verliefd haast… Rust uit, grote meneer, morgen eten we de rest op! Hij gierde het uit, grapje, u mag meenemen naar huis!

Lachend vreeën we nog wat, iets wat ik niet vaak doe. Maar hij was zo leuk, lief en ik geilde zo vreselijk op hem. Nee, niet doen, de seks is leuk, verliefd worden en zijn, niet. Wil ik ook niet, zuchtte hij. En bekende dat hij ook zoiets voor mij voelde. Komt u snel weer eten, lachte hij snel ontwijkend. Eten niet, maar dit wil ik wél!

Nu nog, spreken we af en hebben dan seks. En ja, bijna altijd, word ik ook nog geneukt. Lief en geil, safe en sane; met kleine hapjes ervoor erbij en erna…
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opa, Kleinzoon, Likken, Pijpen, Anaal, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03
9.3
Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Strapon, Trucker,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
8.8
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.1
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.1
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.4
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.9
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0