61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 9875x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Avonturen Van Maria - 2
Maria dacht terug aan haar studietijd, ze was toen negentien en had een vriendje gehad maar dat was toen alweer over, ze werkte nog steeds in de videotheek, keek nog steeds films maar studeerde een stad verderop en ze was er via één van de hoezen achter gekomen dat daar in die stad films gemaakt werden en dat bezorgde haar meer opwinding dan ze voor mogelijk gehouden had puur door de gedachte.

Via het stratenboek van haar vader had ze de straat opgezocht die ze moest hebben en ze was er na school meerdere keren langs gefietst, het gebouw leek zo gewoon, zouden ze hier filmen of was het enkel kantoor, ze had geen idee maar haar nieuwsgierigheid en verlangen werden steeds meer geprikkeld, puur het idee dat zij en een hond weer………………..

Die dinsdagmiddag besloot ze de stap te wagen, het gebouw was niet veel meer dan een loods, er had net zo goed een willekeurig bedrijf kunnen zitten, er was een kantoortje aan de voorkant naast de grote toegangsdeur en met een samentrekkende maag en een bonzend hart belde ze aan. Een forse man deed open en keek haar vragend aan, hakkelend deed ze haar verhaal, dat ze het adres op een doos van een videoband gevonden had, hij keek haar nog even aan en wenkte haar naar binnen en bood haar een stoel aan in het kantoor terwijl hij haar van top tot teen opnam.

“Je weet wat voor films wij maken?” baste hij en ze knikte “vrouwen die seks hebben met honden” en hij knikte bevestigend “en waarom ben jij hier?” baste hij en ze vertelde dat ze al seks met een hond gehad had en dat weer wilde “voor camera?” en ze aarzelde “misschien” fluisterde ze bijna “we kunnen ervoor zorgen dat je niet herkend wordt, als dat de reden is van je aarzeling” en ze knikte. Hij begon een uitleg, wat er van haar verwacht werd, wat ze kon verdienen enz. en ze hoorde het allemaal aan en ze eindigde met maar één vraag “worden de films hier opgenomen?” hij knikte, “niet allemaal maar de meeste, wil je de honden zien?” en haar ogen werden groter en ze knikte.

In de hal ziet ze meerdere sets, woonkamers, slaapkamers en werkplaatsen en tegen een wand aan verschillende kooien waarin honden zitten, vier kooien waren bezet en samen liepen ze die kant op. De man stond vlak achter haar terwijl ze de honden bekeek, een bruin/zwarte herder zat in de eerste kooi, een boxer in de tweede, in de derde een Engelse bulldog en in de vierde een grijze Deense Dog maar ze liep terug naar de herder en keek bewonderend naar hem.

“Loop rustig rond, kijk maar eens en wen aan de omgeving” en dat had ze gedaan, ze was eens gaan zitten op een set, nam de omgeving in haar op en vroeg zich af of ze het echt zou gaan durven, zou ze naakt durven te gaan voor de camera, HET te doen met een hond terwijl meerdere mensen, vermoedelijk allemaal mannen zouden toekijken, het zouden vastleggen, ze pijnigde haar hersenen onder welke voorwaarden ze dit zou doen/durven.

Achter haar hoorde ze de man “je kijkt zo naar hem, verlang je naar hem?” en onbewust knikte ze “ik film het wel, daar is de kleedkamer, daar vindt je alles”. Heel even had ze met hem gesproken over haar voorwaarden en hij knikte bevestigend.

In de kleedkamer was van alles, kleding in alle vormen en maten maar ook pruiken, maskers, make-up enz. ze keek op haar gemak rond, vond een pruik, een leren lijfje en een paar lange leren laarzen, de overdreven make-up voltooide haar transformatie en ze keek in de spiegel, ze kon zich niet voorstellen dat iemand haar zou herkennen, de halflange rode pruik gecombineerd met vele sproetjes en de overdreven oogschaduw samen met de bril, het lijfje wat strak zat zodat haar taille nog slanker leek en haar borsten omhoog duwde waardoor ze groter leken……… als die ooit de film zouden zien en ze stapte de kleedkamer uit en de man bekeek haar, wenkte haar en liet haar omdraaien, ze voelde de druk op haar bil en zag de zwarte afdruk op haar bil, de afdruk van een hondenpoot met een teken daarbij wat ze van de video’s kende “zodat niemand anders kan zeggen dat zij de video gemaakt hebben” en hij draaide zich om “het wordt de woonkamer” en ze volgde hem.

Ze voelde een kriebel in haar buik, opwinding, ze verlangde naar hem maar ook zenuwen, voor het eerst zou iemand toekijken terwijl ze seks had en die iemand was een onbekende die ze nog geen uur kende en wie weet hoeveel andere haar video zouden gaan bekijken maar dat alles kon haar nu niet schelen.

De woonkamer leek echt op een woonkamer, drie muren met behang, een bank, enkele stoelen, een kast en een salontafel, op de vloer zeil in een tegelmotief en een kleed bij de zithoek, op een tafel net buiten de set lag een videocamera en ze hoorde hem.

“ga je gang, doe wat je wilt en trek je niets van mij aan, doe wat jij wilt” zei de man tegen haar en liep weg om de hond te halen en hij was binnen enkele minuten terug “dit is Elvis” en hij maakte de riem los van de halsband.

Ze keek bewonderend naar Elvis en vanuit haar ooghoek zag ze de man de camera pakken, een gespierde grote hond met een mooie glanzende vacht, onder zijn buik had ze al iets zien slingeren tussen de lichte vacht die zijn buik bedekte, ongetwijfeld zou hij wel weten waarom zij hier was en anders zou dat niet lang meer duren. Ze aaide hem, zijn kop, zijn rug en klopte zachtjes op zijn zij terwijl hij snuffelde, ze was al vochtig, zou hij haar opwinding ruiken?

Hij sprong tegen haar op, haar leren lijfje beschermde haar tegen zijn nagels, hij was groot en sterk en even kreeg ze een beter zicht op zijn nog verborgen geslacht “zo Elvis wil jij een teefje” haar stem was hees en ze kreeg een lik over haar gezicht en hij liet zich zakken en duwde zijn neus tussen haar iets gespreide benen.

Ze kreunde toen zijn tong iets in haar drong, dit had ze zo gemist en ze gaf hem meer ruimte, ze genoot van zijn aandacht, van zijn ruwe sterke tong maar hij wilde duidelijk meer dan haar alleen proeven, hij sprong weer tegen haar op en legde zijn voorpoten op haar schouders “je bent een grote jongen” en ze aaide hem terwijl hij haar gezicht likte “je bent lief” fluisterde ze en duwde hem weg, liep rond haar en sprong opnieuw, zijn voorpoten klemde hij om haar taille en duwde tegen haar “je wilt mij hé Elvis?” hij antwoordde echter niet en ze maakte zijn poten los en draaide zich om en ging op haar knieën zitten, haar billen raakten haar kuiten en kijkt hem aan “ja je bent een grote jongen en ik word jouw teefje” en ze gaf hem uitdagend een duwtje voordat ze voorover boog terwijl ze hem aan bleef kijken, hij was groot, groter dan die eerste maar ze verlangde naar hem, wilde hem, wilde door hem genomen worden, gedekt worden, zijn teefje zijn en ze volgde hem met haar ogen.

Onder zijn buik zag ze weer zijn verborgen geslacht slingeren maar hij lekte iets en ze zag een minimaal rood puntje, hij wilde haar en hoewel ze hem wilde draaide ze rustig met hem mee, ze ging zich niet zomaar aanbieden.

Maar Elvis wilde haar sprong voorwaarts en toen naar haar, zijn sterke voorpoten grepen haar taille en ze voelde zijn kracht en gewicht toen hij op haar landde maar hij besprong haar iets scheef en zij draaide haar kontje weg en ze voelde hoe hij tegen haar bil stootte terwijl hij zocht en hij gleed weer van haar af, ze keek uitnodigend om, hij likte haar even en besprong haar opnieuw, deze keer ontweek ze hem niet maar duwde haar billen naar achteren en genoot van zijn vacht op haar billen en de klemmende voorpoten om haar taille terwijl hij beheerst maar tevens krachtig zocht naar zijn doel, haar glibberige gleufje.

Ze slaakte een gil toen hij hard tegen haar gevoelige knopje stootte en haar lichaam schokte en ze probeerde tevergeefs te ontsnappen maar Elvis liet dat niet toe, stootte opnieuw en vond zijn doel.

Maria kreunde terwijl die lange warme dunne pik diep in haar drong en Elvis gelijk in een hoog tempo begon te stoten, haar lichaam trilde terwijl ze haar billen naar achteren duwde terwijl Elvis luid hijgend op haar rug lag en ze zijn hete adem in haar nek voelde terwijl ze in haar zijn pik voelde groeien en ze genoot van de beweging in haar.

Zijn bewegingen veranderden al snel, de stoten werden feller, korter, de knot besefte ze, ze was nu echt van hem terwijl ze hem bij elke beweging nog voelde groeien terwijl haar genot daardoor toenam, de druk in haar opbouwde en zijn pik voor het eerst tegen haar baarmoedermond stootte, ze slaakte een kreetje, een mengsel van pijn en genot terwijl zijn pik keer op keer er tegen stootte.

Ze voelde haar orgasme komen, de knot bezorgde haar zoveel genot en ze gaf zichzelf eraan over, ze kromde haar rug en gooide haar hoofde achterover en slaakte een oerkreet terwijl de eerste golf van genot door haar lichaam trok en ze slaakte weer een kreet, diep in haar voelde ze hem, ze trok hem dieper in haar, de druk op haar baarmoedermond werd groter, pijn en genot vermengden zich terwijl de volgende golf van genot door haar lichaam trok en in de verte voelde ze zijn eerste samentrekking waarbij hij nog dieper in haar leek te dringen en ze voelde hoe hij zijn warme zaad diep in haar lichaam pompte, nog twee golven volgde.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dieren, Honden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

TooskeDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik hield ervan om snachts buiten te zijn. Ik weet niet waarom maar ik hield ervan om mensen te kijken op dit uur van de dag .ehhhh nouja nacht. Met regelmaat ging ik naar mijn favoriete park en zat dan met mijn oortjes en mijn verhalen boekje om te k..."
02-03
7.7
Maaike En Haar... - 14Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Likken, Onderdanig, Neuken, Sletje, Opdracht, Spanking, Bdsm, Zweep, Slet, Daddy,
"Maaike staarde nog steeds uit het raam. Ze had nu het verschil geconstateerd tussen twee type meesters Frank, die begaan met haar was. Die haar alles geleerd had, streng was, maar met veel liefde haar alle beginselen van haar rol bijgebracht had. Ni..."
02-03
8.7
Onverwachte Verlangens ... - 34Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Wellness,
"Met het adres van Hans voor een priv wellness, ging Jade de volgende morgen aan de slag. Gelukkig bleek de eigenaar van de wellness ook op zondag bereikbaar te zijn en legde Jade contact met hem. Vurig hoopte Jade dat er woensdag nog een uitgebreid ..."
02-03
8.9
Nadi's Leven - 20Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is in middels al weer vier dagen geleden na ons camper avontuur en de planning is een beetje anders gelopen dan ik dacht. Natuurlijk konden we niet de volgende dag weg want er was nog veel te regelen. Anne moest nog voor afspraken, die ze gemaakt..."
02-03
9.4
Bdsm Tieners Op... - 4Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Betrapt, Bikini, Biseksueel, Bondage, Naaktstrand, Neuken, Pijpen, Tiener, Vastgebonden, Zwemmen,
"De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht ..."
01-03
9.2
Slavin Vera - 18Door: Slavinvera
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Slavin, Vernederen,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
01-03
9.3
Onderdanig - 6Door: Karen
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Milf, Onderdanig,
"De volgende maandag werd ik wakker en zag op mijn telefoon een herinnering van Else jurk en kousen aan, verder niks. Geen ondergoed in ieder geval. Ik pakte de kleren uit de kast en ging naar de badkamer om me te douchen en aan te kleden, o..."
29-02
8.9
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02
9.6
Fleur Naar De... - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02
9.0
Bdsm Tieners Op... - 3Door: AnoniempieXxX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bdsm, Beffen, Biseksueel, Bondage, Doggystyle, Kut, Kutje, Meester, Missionaris, Naakt, Naaktstrand, Neuken, Parkeerplaats, Slavin, Strand, Tepelklemmen, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vernederen, Vrienden, Zweep,
"Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats bij het strand is Sofie weer volledig bij zinnen en realiseert ze zich dat ze zo meteen bekeken zou gaan worden door tientallen mensen. Ze is nog steeds botergeil van haar eerste orgasme en daardoor vindt ze het..."
28-02
9.3
Onverwachte Verlangens ... - 33Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Openbaar, Sexshop,
"Opgewonden zat Jade op de bank toe te kijken hoe Paula en Fien beneden met elkaar op het bondagebed lagen te vrijen. In standje 69 en geknield tussen elkaars benen, likten de meiden elkaar flink af en aanschouwde Jade dan ook de nodige orgasmes. Alle..."
28-02
9.6
Een Duwtje In... - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...