61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 4897x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
de relatie was uit, en ik zat met volle kloten. Niet belangrijk, dan trek je er toch gewoon even aan, toch?

Maar nee, ik wilde kut, of een lekkere pik. Kieskeurig ben ik niet echt, want geil is gewoon geil, simpel.

Tijdens mijn relatie keken vrouwen soms wel naar mij, maar ik had genoeg thuis. Ja, soms liet ik mij gaan.

Dat kon ook, want ik had een open relatie. Lopend door het park, zag ik een mooie dame in bikini liggen. Naderbij komend zag ik de leuke, rijpe, vormen. Niet van die enorme tieten, gewoon mooie kleintjes, geil. Harde tepels had ze wel, en zo te zien kwam er al een nat plekje in dat broekje. Ik liep in mijn lange broek.

Grommend keurde ik dit geile meisje goed, en bleef ernaar kijken. Kijken en niet kopen, lachte ze van achter haar zonnebril. Ja zoiets, lenen misschien, zei ik gevat. U bent grappig, zei ze en kwam overeind. Die tietjes bleken peertjes te worden, prachtig glooiend hingen ze perfect in dat topje. Hier topless, ikke niet hoor.

Dit is ook veel mooier, zei ik eerlijk, en rook haar nu ook. Een sigaret, zuchtte ze aanbiedend, ik knikte en zakte naast haar. Grote man, is eh de rest ook? Misschien, zuchtte ik, slap is hij nu niet meer hoor, lachte ik eerlijk.

Leuk, mag ik even voelen, ik keur ook graag, zei ze, net zo gevat. Ik ritste mijn gulp open. Wauw, mooi ding! Half hard hing hij uit mijn gulp, ik rilde. Want ze pakte hem vast en na een paar trekjes, rook ze aan haar hand. Schoon, keurig hoor, lachte ze. Ze bleek onderwijzeres te zijn en gescheiden. Maak je geen illusies, zei ze streng kijkend. Alleen safe-seks en misschien wat gezelschap, meer wordt het niet. Dat is goed, lachte ik geil…

Mooie stevige paal, knul, zei ze en bleef lekker zachtjes trekken. Dankuwel, nat, nogal ja, zuchtte ze hitsig… drie maanden alleen vingers, lachte ze schaterend. Getrouwd hè, en dildo’s had hij een broertje dood aan.

Zal ik er een voor u kopen, lachte ik stout. Ja graag, die bedrijven kom in niet hoor, lachte ze spontaan, mooie tanden ook, zuchtte ik nu. Dankjewel, daar knabbel ik graag mee aan je eikel, zuchtte ze. Het werd drukker…

Doe weg, al is het zonde, lachte ze. Maar er komen nog meer kansen hoor. Ze vertelde over een knaap, die keek en kwam zonder te trekken klaar. Zielig hoor, maar ja, wel geil om te zien; vleiend ook. Daar loopt hij. Vieze piemel dus nu, lachte ik, en zag dat ventje wel zitten; voor erbij. Hmm, stout idee, zei ze, toen ik het zei. We kletsten en ik kreeg haar adres, en telefoonnummer. Bel me, ik heb het druk, doordeweeks, lachte ze stout naar mij. Geil bellen ook, hmm, ja, je stem is leuk daarvoor. Ik stond op, even een boodschap doen, zei ik stoer.

De jongen had een sportbroekje aangedaan, en leek me wel oud genoeg. Dat zou ze wel uitzoeken, zei ze lief. Langslopend, keurde ik ook hem. Ja leuk, dacht ik nog. Een op een misschien niet, maar erbij, altijd geil, toch?

In de seksshop, kocht ik twee dildo’s. Een met een plak, lekker voor tegen de muur. En een die ze zelf kon inbrengen. Ik kon me haast voorstellen hoe ze hem ging gebruiken, geil! Haast fluitend liep ik naar huis, en belde haar. Ik ben eten aan het maken, naakt, lachte ze stout. Hmm, lekker, foto? Live is beter knul, hij is 26! Grommend sprak ze verder met mij. Ben je zonder mij begonnen, zuchtte ik met mijn pik in mijn hand, ja…

Hij likt zalig, en heeft een leuke piemel. Net gewassen, zuchtte ze. Even hoor, kutjes, ik kom me toch klaar! Geile meid, zuchtte ik en hoorde zijn stem, jasje zit erom, hebben? Ze hing op, kanonne wat een geil ding!

Terwijl ze eten maakte, stond hij haar gewoon te neuken! Geil idee, al wist ik niet hoe groot die leuke piemel was, ik kon me er iets bij voorstellen. Zou ik er ook heen gaan, toch maar niet. Ik kom morgen wel, zei ik net. Opgewonden en moe, sliep ik in, die nacht. Lopend naar de supermarkt, zag ik haar. Keurig in een mantelpakje en hakjes. Daar geil ik toch al behoorlijk op. Hallo, zei ze, opgelucht, waarschijnlijk omdat ze geneukt was…

Hij is leuk joh, en wil dat je meedoet! Hij kwam er zelf mee! Geil, hoe groot, zuchtte ik met veel belangstelling. Groot genoeg, en zo potent! Drie condooms vol, daarna nog eens over mijn tietjes, geil hè? Giechelde ze blij. Concurrentie, ik denk niet dat ik het ga winnen, zuchtte ik eerlijk. Jawel, jij kunt vast lekkerder neuken, kalmer. Hij is echt een lekkere rammer, iets té voor mij, maar ik had het wel even nodig, lachte ze vals, ik moet gaan…

Ik wist nu op welke school ze lesgaf, en terwijl ik die parmantige billetjes weg zag lopen, genoot ik van die wiebelende krent. Geil wijf, zuchtte ik weer. Mijn leeftijd, misschien iets ouder, maar nog best aantrekkelijk. Niet te veel make up en haar haren zaten keurig. Die middag zou ik haar de speeltjes gaan brengen. Ze was er. Alleen in dat lokaal, ik kreeg wilde fantasietjes. Glimmend als een aardbei, pakte ze haar eerste speeltje uit.

Iets kleiner heeft hij en dunner, grapte ze. Even proeven, ze zoog dat ding zo geil, dat ik al trek kreeg in haar! Zalig ding, en deze? Ze pakte de tweede ook uit, sjees, die lijkt meer op die van jou, zeker expres gedaan, hè? Misschien, zei ik en had hem nu ook keihard. Kom eens, zuchtte ze. Rits, daar ging mijn gulp open. Even hoor. Zuchtend voelde ik haar tong over mijn knop gaan, en erna zoog ze me even gretig en diep af, zo intens geil! Vanavond wij, ik heb foto’s van hem, thuis. Goed hoor, kreunde ik en bleef zo staan. Nee, genoeg, anders blijft er vast niets over. Giechelde ze, ik rook haar weer. Ben je altijd zo geil geweest, zuchtte ik. Ze knikte, maar hij…

Grommend verliet ik het lokaal, ze moest voorbereiden. Met een natte kut, lachte ik vals. Ja, ook dat nog! Wennen aan zo een geil dier, kon ik wel, maar dat was niet de bedoeling. Vervelen zou ik me in ieder geval niet, wist ik nu. Berichtjes op mijn telefoon. Dat ze zo geil was op mij. En dat ik haar moest neuken, langzaam.

Werkelijk betoverend zag ze eruit, die avond. Ik had alleen aandacht voor haar, terwijl op haar laptopfoto’s van hem passeerden. Ook leuk, maar live is beter, gaf ik aan. Spelend met haar mooi verpakte tietjes, bijtend door de stof heen van haar dikke tepels, zo liet ik haar al flink genieten. Voel eens, ik ben drijfnat van je, zuchtte ze.

Hmm zei ik en rook ook even aan mijn hand. Rotvent, ja ik ben nat en schoon. Ik knielde en likte die kut helemaal uit! Oh ja, ik kom al, sjees. Rotzak, geile dikke rotzak! Ze bleef komen, zo leek het. Ik ging ook door! Het broekje viel met een pets op de parketvloer, gods wat was ze nat! Zuchtend keek ik op, mooi zo zeg…

Stoor ik, hoorde ik iemand zeggen. Hij was het, een leugentje om bestwil, zuchtte ze blozend. Hij woont in. Prachtige pik knul, zei ik, hij bloosde. Weet ik, gisteren heeft ze hem gehad van mij. Met een pik en een kut, vlak voor mijn gezicht, moest ik kiezen. Ik zoog zijn slurf lekker af, en erna likte ik weer haar kutje; geweldig! Hij eerst, zuchtte ze, je neukt een beetje té hard, lachte ze geil. Misschien kun je wat van hem leren! Zei ze.

We lagen in bed, hij keek geil rukkend toe. Zo klom ze op mijn nu gejaste pik, en zakte er in een keer overheen.

Gossie, wat een ding, kermde ze. En terwijl hij met ogen als schotels keek, reed ze me rustig af. Dat wil ik ook! Misschien, als je eens rustig de tijd zou nemen, zuchtte ze weer wippend op mijn dikke, ouwe, lul zoals ze zei. Mag ik uw pik zuigen, gromde hij steunend op zijn handen. Het mocht, van haar! Geile paal zeg, dik en hard. Doen jullie elkaar maar, vind ik ook geil, zei ze. En zo kroop de sportieve knaap over mij heen, rukte het condoom af en zoog me. Ik zoog hem, lekkend van het voorvocht, en zo kreeg ik het al over mijn grote lijf!

Ze had de dildo erbij gepakt en zittend op een stoeltje, stootte ze het ding in haar drijfnatte spleet, geil zeg! Zei de jongeman hitsig, ja, hijgde ze, jullie zo zien, is ook geil! Jammerend kwam ze klaar en meneer ook weer. Met zijn restjes nog aan die pik, kloof ik het ding af. Ze kwam bij ons en hij likte haar kutje als eerste, terwijl ze mij rukte. Ik zoog nu aan zijn geile, gladde, zak. En zij werd goddelijk gelikt, zo zei ze zelf. Neuken, maar rustig…

Wie, vroeg ze haar spleet openhoudend. Ik, zuchtte de geile knaap en stak zijn gewassen en weer gejaste pik er rustig in. Ik zat aan zijn billen, en voelde zijn ster. Niet doen, hijgde hij, kneed ze maar. Ik deed het en genietend keek ik hoe de jongeman al flink rustiger neukte. Ze lag op bed, en ik speelde met zijn balzak…

Alleen dan kon hij het langzaam, loog hij, maar eigenlijk snapte hij het wel; en genoot er intens van. Ik kom, hijgde hij alweer. Ze keek in zijn oogjes, en hij schoot. Nu meneer weer, lachte ze vals en streng. Ik wilde op zijn hondjes. Dat begreep ze, want liggend was ik te groot en staand werd hem niet. Ze duwde zo haar rijpe, maar oh zo geile kontje naar achteren en merkte dat ik er zin in had. Nu moet jij niet gaan beginnen, schaterde ze.

Korte stoten, krachtig, afgewisseld met lekker lange halen. Ze werd er helemaal week van, bekende ze zuigend aan die lekkere stamper van hem. Goddelijk vent, zei ze, en keek naar mij om. Haar smoel weer onder het zaad, enorm geil. Genoeg, zei de knul aftikkend. Gaan jullie maar verder, ik ga douchen. Goed hoor, zei ze vals. Nu kan het, zuchtte ik, en kalm wiegend liet ik haar heel mijn paal voelen. Oh ja, groot dik en zwaar, zo lekker!

Ik ben gaar, helemaal gaar, jammerde ze, wat een neuker is het zeg! Zuchtte ze hijgend en keek naar mij op. Heerlijk als hij wat rustiger doet, maar sjees wat een stier blijft het. Te jong voor mij, misschien, lachte ze geil. Kom, dan lik ik je kutje nog eens. Nee, genade, dat doe je zoveel beter als hij weer, lachte ze en weerde me af. Douchen dan, zuchtte ik, zaad heb je genoeg gehad, toch? Nee nog niet, zei ze lachend, maar douchen; ja!

Moe en voldaan, hing ze in mijn armen, ik waste en streelde haar. Hoe jong is dit lekkers, lachte ik geil vragend naar de bekende weg. 55, zei ze, erg? Nee, geil juist, ik was toen 37 dus. Jong ding, lachte ze en zakte weer op haar hurken. Met dat kutje suf genaaid tussen die mooie beentjes, en een paar vingers erin, zoog ze mij klaar!

Nog niet klaar, zei de leuke knaap verbaasd, nee, zeiden we tegelijk. Ruk je nog eens dan, lachte ze tegen hem. Maar nee, hij ging nu slapen. Viezerikken, schaterde hij uit, welterusten. Wij namen nog een drankje samen.

Dit duurde lang, ruim een jaar. Maar hij deed niet meer mee. Was jaloers op ons. Maar toen ze echt niet meer wilde dan dit, kapte ik het ook af. Mijn gevoel was sterker dan alleen seks. Dat werd hem niet, zei ze streng…

snel erna, kwam ik iemand tegen die dit wel wilde, en ook nog een open relatie wenste te hebben…
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SoloDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader Droogstaan Ruk En Neuk Geil,
"Waarom niet, zuchtte de blote man, trekkend aan zijn leuke pik. Waarom mag ik niet neuken, het is vakantie. Grommend rukte hij, terwijl hij wachtte op de waterkoker. Ik zou mij klaar willen rukken, zei hij hijgend Doen, zuchtte ik in mezel..."
29-02
8.5
Nieuwe Baan - 5Door: Natu-59
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Groepsex, Jong En Oud, Oma, Opa, Ouderen, Trio,
"...na nog even ontspannen tegen elkaar aangelegen te hebben stapte ik uit bad, droogde me af, kleedde me aan en met een sorry ik moet er vandoor liet ik Bram achter in bad. Hij keek me met een gelukkige glimlach aan. Tot de volgende keer zei hij la..."
26-02
8.7
Daan Op Avontuur - 6Door: Meneer Op Avontuur
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Onderdanig, Pijpen, Rokje, Sperma, Stiekem, String,
" Iedereen die mij een berichtje heeft gestuurd, bedankt, ik waardeer het. Ik probeer mijn best te doen om door de verhalen heen iedereen zijn voorkeur een beetje te behandelen. Veel leesplezier, Meneer op Avontuur. Na..."
25-02
9.2
Fleur En Ben Dienen GjDoor: BenBi
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Beffen, Bondage, Fetisj, Kinky, Pijpen, Rimmen, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Vastgebonden, Voeten,
"Toen ik Gert Jan8878 leerde kennen wees hij mij op deze site en ik las zijn opwindende verhalen. Gestimuleerd door hem en in overleg ben ik ook verhalen gaan schrijven. Hieronder te lezen Toen in in mijn pubertijd uit de kast kwam als bi s..."
24-02
9.5
Robocock, Gp Van...Door: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Sub, Waargebeurd,
"LARP Live Action Role Play is een vorm van rollenspel waarbij de nadruk ligt op het spelen van rollen en interactie met andere spelers. Alle personen maken meer of minder deel uit van het spel en hebben een van de volgende drie functies. Dirk Jan, ..."
17-02
8.0
TrotsDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Goedemorgen meneer, welkom in mijn winkel, zei de zeer aantrekkelijke eind twintiger stoer en trots. Waar kan ik u mee van dienst zijn Nou, ik kon wel 10 dingen bedenken, maar daar was hij vast niet voor te porren. Porren ja, dat zou ik ook nog wel ..."
14-02
7.4
Wil Je DatDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"Geamuseerd liep ik over het tennispark, overal sportieve mannen en vrouwen en de bekende tennisleraar. Lars, ik groette hem. We hadden al eens gepraat en ik merkte dat hij mij ook wel geil vond, maar het kon toen niet. Stoer had hij verteld hoe hij z..."
13-02
8.3
De Huisbaas - 2Door: Travestiedienstmeisje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisbaas, Onderdanig, Spanking,
"Mijn leven nam een nieuwe wending nadat ik mijn bestemming had gevonden. Ons contact werd steeds opener, van Kampen was nooit getrouwd en gaf aan dat hij biseksueel was, omdat hij verschillende relaties had gehad met zowel mannen als vrouwen. B..."
12-02
7.8
Niels Wilt Meer - 3Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Pijpen,
"Het zonlicht scheen fel door de keukenramen, en de geur van verse koffie vulde de lucht. Niels zat aan de ontbijttafel, zijn gedachten nog in de war van de gebeurtenissen van de vorige avond. Hij wist niet dat zijn nachtelijke escapades niet onopgeme..."
08-02
9.4
ModernDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Roodharig,
"Al die moderne fratsen, lachte de agrari r tegen zijn stoere, goed gespierde, zoon. Erg lekker gespierd, en in een voetbalbroek. Zo een die ik zo zou kunnen verslinden De roodharige stoere bink, keek trots naar zichzelf. Wat was er zo modern, een st..."
07-02
7.8
Maartjes Avontuur - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf,
"Maartje stond voor de deur van Alice, haar hart bonzend van opwinding en verwachting. Ze wilde net aanbellen toen ze door het raam een glimp opving van wat er binnen gebeurde. Haar ogen werden groot van verbazing en opwinding toen ze zag wat er op tv..."
03-02
9.0
Een Heerlijke Avond... - 5Door: Richard
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Pijpen,
"Na onze h rlijke avond samen met Johan denk ik nog steeds aan wat hij zei voor hij weg ging.. misschien heb ik ook wel een verrassing .. Ik heb geen idee wat hij daarmee bedoelde.. en mijn nieuwsgierig heid wint het . Ik stuur Johan een ..."
31-01
8.9