61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 19784x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Geile Meisjes!

Dit verhaal heb ik geschreven na het lezen van een artikel dat ik las op de website van The Wall Street Journal. De Columniste blikt terug op een schooluitwisseling. Als tiener belandde deze Amerikaanse bij een Berlijns gezin en maakte daar als jong meisje kennis een typisch Duits fenomeen Die Freikörperkultur – FKK (nudisme). Iets waar ze totaal niet op was voorbereid. Voor mij was het een inspiratiebron om een verhaal te schrijven. Heb je belangstelling in het bewuste artikel? Stuur me dan een mailtje naar flooronthefloor@outlook.com, dan krijg je het artikel opgestuurd! Je gaat nu deel drie lezen.


Geile Meisjes
De weken na mijn ontmaagding door Werner verliepen in een soort roes. Seks smaakte naar meer en ik had nu de vrijheid om te experimenteren, de vrijheid die ik thuis zou gaan missen.

Na mijn ontmaagding door Werner viel ik pas laat in slaap, bij hem in bed. De volgende ochtend werd ik wakker. Of beter, wij werden wakker gemaakt door Sabine. We hadden ons duidelijk verslapen. We zouden die dag naar de kerk gaan. Het was haar meteen duidelijk wat er was voorgevallen. Ik lag naakt in bed, net als Werner. Met een vuurrood gezicht stapte ik eruit, ongemakkelijk een handdoek voor me houdend (idioot natuurlijk!). Naarstig ging ik op zoek naar mijn onderbroekje en shirtje. Mijn shirt had ik snel gevonden, mijn slipje vond ik uiteindelijk onder het hoofdkussen.

Tegen mij reageerde ze niet boos, teleurgesteld of anderszins. Nadat ik de slaapkamer had verlaten, was er een gesprek met Werner over het voorval. Later bleek het gesprek te zijn gegaan over het neuken van een gast in huis, en dan nog wel het neuken van een meisje zonder anticonceptie. Ze had gelijk, achteraf. Maar spijt had ik niet. Aan de ontbijttafel deed iedereen of zijn neus bloedde, hoewel ik de indruk kreeg dat iedereen in het huis wist dat ik, geheel naakt, in Werners bed was aangetroffen. Ik durfde nauwelijks van mijn bord op te kijken.

Diezelfde avond kwam Sabine bij mij op mijn kamer. Ik lag op mijn dekbed te lezen. Ze gaf me een kus op mijn voorhoofd en streelde mijn haren en begon met mij een gesprek over de seks, over hoe fijn het is, maar ook over de gevaren. Ze gaf me een doosje met drie strips anticonceptiepilletjes... genoeg voor drie maanden. Dit om onvergeeflijke ongelukken te voorkomen! Ze legde uit hoe het werkte en dat ik beschermd was vanaf het moment dat ik de pil slikte. Het gaf me vrijheid. Ook al was ik misschien jong (16), toch was de drang naar meer groot en dat wist Sabine ook. Ze gunde me de vrijheid.

Nu ik, na al die jaren, terugblik op mijn uitwisseling en het verblijf bij mijn Duitse gastgezin, dringt het tot me door dat het de rest van mijn leven heeft bepaald. In het jaar na mijn terugkomst in de USA, heb ik examen gedaan en ben toen gaan studeren in New York. Ver weg van mijn ouderlijke huis, ver weg van de controle en bekrompenheid van een kleine gemeenschap én van mijn vader en moeder. Het was een vlucht.

Ik studeerde met succes en inmiddels werk ik ook op een high school en als freelancejournalist. Net als mijn voorbeeld mevrouw Miller stuur ik nu ook studenten naar Europa, en dus ook naar bijvoorbeeld Berlijn, om hen de ervaring van hun leven te geven. Zonder uitzondering komen ze rijker terug, rijker in de zin van meer levenservaring.

Nog altijd, als ik aan bepaalde gebeurtenissen terugdenk die toen in 1984 plaats hebben gevonden, voel ik weer de opwinding in mijn lijf. Voor ik nog meer vertel over het hier en nu, wil ik nog twee gebeurtenissen delen die dat gevoel van opwinding nog steeds in mij losmaken. De eerste beschouw ik als onschuldig. En de tweede? Daar schaam ik me nog steeds voor.

Na mijn ontmaagding en de eerste keer een jongen te zien klaarkomen, wilde ik meer van dat. Het gaf een kick om een jongen gek te maken. Gek te maken door naar een "slachtoffer" te kijken met een bepaalde blik of door een jongen naar jou te laten kijken. Ik mocht op een van de laatste avonden mee uit in Berlijn. Samen naar een club in de wijk waar ze woonden, een goed kwartier fietsen bij hun huis vandaan. Beate en ik hadden afgesproken dat we een paar jongens het hoofd op hol zouden brengen. Zorgvuldig kozen we onze kleding uit. Beide een kort rokje, Beate koos een groen fluorescerend exemplaar en ik een roze. Beide een strak hemdje zonder bh. Ik was altijd jaloers op haar boezem. Zij had ten minste echte borsten, ik had pubertieten. De hemdjes waren zo strak dat ze niets aan de verbeelding over lieten. Tevreden keken we naar ons spiegelbeeld. Onder deze combinatie droegen we verder niets anders dan een zwarte tanga, gewoon van katoen (iets anders hadden we ook niet). Maar sexy genoeg in onze ogen.

Het was niet moeilijk om jongens te vinden om mee te dansen. Alles wat we deden, zouden we met z'n tweeën doen. Nooit zouden we elkaar uit het oog verliezen. Beate danste al snel met een lange blonde jongen die net iets ouder was. Ze schuurde tegen hem aan en aan de groeiende bobbel in zijn broek te zien, vond hij het allemaal heel leuk. Ik had een andere jongen aan de haak geslagen. Tenger gebouwd en een beetje slungelig. Hij kwam onhandig en onzeker over, wat het voor mij alleen maar nog leuker maakte. Al snel namen we onze "buit" mee naar een donkere hoek van de dancing en schoven op een bankje achter een tafel. Daar besprongen we de twee. Heftig kussend en betastend. Al snel had ik zijn pik tevoorschijn gewurmd en begon ik hem af te trekken. Ik pakte zijn hand en legde die op mijn borsten. Ik kuste hem vol op zijn mond terwijl hij onhandig begon te strelen. Ik genoot van de macht die ik had. Steeds sneller trok ik hem af. Zijn pik begon nat te worden van het opwellende voorvocht. Ondertussen wurmde ik mijzelf uit mijn onderbroek en gooide die voor hem op tafel. Vluchtig wierp ik een blik op Beate die haar slachtoffer op vergelijkbare wijze onder handen nam. 'Vinger mijn kutje' riep ik in zijn oor om het geluid van de muziek te overstemmen. 'Ik ben zo nat!' daar was overigens niets van gelogen. Ik voelde dat zijn hand mijn dij streelde, langs mijn lies naar mijn natte kutje. Stuntelig en onervaren bewoog hij zijn vingers door mijn schaamhaar, maar hij miste mijn clitoris. Ik wilde hem een aanwijzing brullen maar het was te laat. Hij kromp ineen en ik voelde hoe het warme zaad over mijn hand langs zijn pik naar beneden stroomde. Hij was al klaargekomen. Ik veegde mijn hand af aan zijn T-shirt en stond op terwijl ik mijn slipje van tafel griste. 'Nou, ga dan maar...' zei ik tegen hem. Verbouwereerd knoopte de jongen zijn broek dicht en droop af. Beate haar kontje stak naar mij uit. Haar slip zat scheef en haar kutje puilde uit. Blijkbaar was ze net gevingerd. Ze was deels onder de tafel verdwenen om haar slachtoffer te pijpen. Of beter gezegd, lucky boy! Net voor hij klaarkwam, kwam ze omhoog zodat zijn zaad met een paar grote stralen op zijn zwarte T-shirt belandde. Ze stond op en keek mij stralend aan. Zonder hem nog een woord te gunnen draaide ze zich naar mij om. Ik propte snel mijn slipje in mijn tasje en we begaven ons opnieuw in het feestgedruis op de dansvloer. Binnen een half uur hadden we de volgende kandidaten aan weten te trekken, als twee vliegen op de strooppot.

We hadden afgesproken dat we ze deze keer mee naar buiten zouden nemen om ons echt te laten neuken. Op de dansvloer waren we nooit ver bij elkaar vandaan. Er waren blikken van goedkeuring als één van ons een kandidaat had gevonden, en nadat we beiden waren voorzien, kon het spel beginnen. Bij de langzame nummers kroop ik tegen hem aan. Ik drukte mijn tietjes tegen zijn borstkas. Hij was een jongen met wat mediterraans bloed, zo leek het. Gitzwart haar en donkere ogen. Zijn huid had een mooie gebruinde tint en hij rook lekker. Direct staken mijn beide tepels door mijn hemdje heen. Hard en duidelijk in staat van opwinding. Mijn gedraai en geschuur bezorgde hem een stijve. Hij wilde die voor mij verbergen, maar daar kreeg hij de kans niet voor. 'Ik heb geen slip aan...' Zijn kaak viel naar beneden, maar woorden kwamen niet uit zijn mond. Ik daalde met mijn handen over zijn rug naar zijn billen en duwde zijn bekken harder naar mij toe. Zijn erectie drukte duidelijk tegen mijn schaamstreek. 'Hmmmm' kreunde ik onhoorbaar vanwege de luide muziek. 'lekker hoor!' brulde ik.

God, wat voelde ik me opgewonden en begeerlijk. Ik kreeg meerdere afgunstige blikken van andere meisjes. Blijkbaar waren ze jaloers op mijn "date". Gelukkig zagen we onze spuitende boys niet meer die avond, die hadden zich waarschijnlijk een verdere afgang willen besparen. Ik voelde me opgewonden en ik wist dat mijn kutje nat was en hunkerde naar aanraking. De warmte van mijn geilheid had zich verspreid door mijn hele lijf.

'Je pik is al lekker hard' zei ik in zijn oor. Beate schuifelde langs. Ze hing om de nek van de andere jongen en schoof met haar bekken heen en weer over zijn dijbeen. Als haar slipje nog steeds scheef zat, dan zou ze nu met haar natte schaamlippen over zijn been heen en weer strijken.

Ik voelde hoe zijn hand over mijn buik naar onderen gleed. Onopvallend omdat we strak tegen elkaar aan dansten. Zijn vingers gingen steeds verder naar onderen. Hij drukte de stof tegen mijn venusheuvel. 'Hmmmmmmmm' kreunde ik. Zijn handen daalden verder af tot de zoom van mijn rokje bereikt werd. Zijn hand glipte onder mijn rokje en ik sloot mijn ogen en wachtte op het moment dat zijn vingers door mijn schaamhaartjes mijn natte gleufje zouden bereiken. Hij was duidelijk meer ervaren. Zijn vingers raakten mijn gezwollen knobbeltje van genot. Even doopte hij zijn vingers tussen mijn natte schaamlippen om vervolgens het geil uit te smeren over mijn clit. 'Je hebt echt geen broekje aan...' het klonk oprecht verbaasd. 'Sletje...'

Op het ritme van de muziek bewogen we en vingerde hij me. Ik legde mijn hoofd op zijn schouders en zocht houvast aan zijn lijf. Leunend op hem, steunend op hem, terwijl alles vervaagde. Alles werd onscherp en de geluiden verdwenen naar de achtergrond... Het idee dat ik werd gevingerd in aanwezigheid van tientallen anderen was ronduit opwindend. Ik ging helemaal op in het moment.

Tot... er een ander nummer begon dat me deed opschrikken uit de geile roes waarin ik was beland. Hij liet me los. Mijn ogen zochten en vonden Beate. Ze wenkte ons en nam ons aan de hand mee. We glipten naar buiten waar nog steeds de zwoele zomerwarmte hing.

Hand in hand volgden we Beate en haar date een steegje naast de discotheek in. Onder de verlichting van een van de nooduitgangen bleef ze staan en wachtte tot wij bij haar en haar buit stonden. Het was een leuke jongen met donkerblond krullend haar en felblauwe ogen die niet veel groter dan Beate zelf was. Ik zag hoe zijn ogen mij scanden. Hoe zijn blik bleef hangen bij mijn borsten die duidelijk zichtbaar waren door mijn niets verhullende hemdje. Beates en mijn blik kruisten elkaar. Eén blik van verstandhouding was genoeg.

Snel keek ik om mij heen, het was echt een verlaten plek. Verlaten genoeg om... Alleen was een plek kiezen onder de enige lamp in het steegje misschien... Hoewel, het was ook fijn om wat te kunnen zien. Beate en ik zakten door onze knieën en begonnen met het losknopen van de broeken van de jongens en beiden haalden we gelijktijdig hun steigerende piemel tevoorschijn.

Mijn hand omsloot zijn pik. Aandachtig bekeek ik het gevaarte. Een dikke kloppende ader, een mooie eikel met het geile gaatje waaruit zijn zaad zou spuiten. Ik gaf een likje. Een zachte kreun moedigde me aan tot meer. Maar ik bouwde het op. Ik tilde zijn pik op en likte zijn schacht en speelde met zijn ballen. Langzaam likte ik me omhoog en daarna zoog ik op zijn eikel. Likken, zuigen en pijpen terwijl ik mezelf onder mijn rokje vingerde. 'Ooooh ja, wat ben je een geil meisje...' hoorde ik hem kreunen. Steeds dieper nam ik hem in mijn mond. Beate deed net hetzelfde. Even nam ik zijn piemel uit mijn mond en bekeek ik Beate die de andere jongen zijn pik afzoog.

Beate richtte zich op en trok vervolgens haar slip naar beneden tot net boven haar knieën. Vooroverleunend tegen de muur bleef ze staan. Langzaam schoof ze haar rok omhoog en ontblootte ze haar kont. In de schaduw van haar billen en haar donkerblonde schaamhaar zag ik haar spleet, haar natte geile schaamlippen. Met zijn drieën keken we naar haar. 'Ik ben zo geil... waar wacht je nog op...' kreunde ze. Met zijn broek op zijn enkels schuifelde hij naar haar toe, zijn pik in de aanslag, klaar om bij haar naar binnen te dringen.

Ik volgde haar voorbeeld en zocht een plaatsje naast haar. Ook ik stak mijn kont naar achteren, voorovergebogen. Ik spreidde met mijn vrije hand mijn billen. Ik hoorde Beate kreunen zodra ze zijn piemel tussen haar schaamlippen kreeg.

Ik keek over mijn schouder. Hij stond al achter mij. Zijn pik gleed tussen mijn bilnaad naar onderen. Alles was nat en glad. Ik voelde hoe hij zijn eikel tussen mijn schaamlippen plaatste en meer druk gaf om in mijn strakke neuktunnel te verdwijnen. 'Ooooooooooh Hmmmmmm...'

Hij duwde zijn pik bij mij naar binnen. 'Wat een strak kutje heb je...' hoorde ik hem mompelen. Beate liet zich neuken en kreunde op zijn ritme. Voorzichtig begon mijn "date" zich in mij te bewegen. In en uit gleed zijn pik. Makkelijk door het toeschietende vocht in mijn kutje. Zijn hand frommelde zich in mijn hemdje omhoog en begon met mijn borst te spelen.

'Ooooo ja, dieper...' kreunde ik. Hij voerde het tempo op en mijn vingers zochten mijn clitje.

Mijn hartslag verhoogde zich, ik voelde hoe mijn wangen rood werden. Hoe de geilheid zich verspreidde door mijn lichaam en hoe de hele omgeving ondergeschikt werd en het alleen nog draaide om mij en zijn pik. Hoe het alleen ging om mij en de jongen waarvan ik de naam niet eens wist. Ik voelde hoe zijn stijve penis in en uit mijn smalle neukholletje ging, steeds sneller en steeds dieper. Zijn dijen kletsten tegen mijn billen. Ik voelde hoe mijn orgasme opkwam, hoe mijn lichaam zich voorbereidde en mijn benen steeds meer aanvoelden als elastiek. Sneller liet ik mijn vingers over mijn clitje rondjes draaien terwijl hij maar bleef pompen in mijn natte kutje. En toen was het er. 'Aaaaahhhhhhh grmmmmmmmm... Jaaaaaaaa...' schreeuwde ik. Mijn benen begonnen te trillen en mijn lichaam te schokken. De grond onder me leek te draaien. Diep in me vloeide de geile hitte door mijn lichaam, en het verspreidde dat goddelijke gevoel langs mijn ruggengraat omhoog naar mijn hoofd waar het in duizend-kleuren-vuurwerk uiteenspatte.

Ik hijgde onbedaarlijk en gelukkig had ik steun aan de muur, anders was ik beslist onderuitgegaan. Ik realiseerde me dat hij nog in me was. Zijn stijve pik zat nog in mijn kutje. Ik kwam overeind en duwde hem uit me. Beate keek mij lachend aan met de pik van haar verovering half in haar mond om hem vervolgens weer vol overgave te pijpen. Haar slip hing nog aan de voet van één van haar enkels. In het kruisje zat een natte witte kleverige vlek van kutslijm. 'Geil...' mompelde ik.

Ik zakte ook door mijn knieën. Ik spreidde mijn benen wijd uiteen en stroopte mijn rokje zo hoog mogelijk op. Ik verplaatste mijn bekken zodat hij naar mijn kutje kon kijken. 'Zo, nu jij, lekkere jongen!'

Ik zoog hem weer... en dit keer proefde ik mijn eigen kut. Mijn eigen kutsap. Ik keek omhoog en zag zijn vertroebelde blik. In en uit, en steeds streelde mijn tong zijn eikel. 'Hmmmmm'

Naast me hoorde ik kreunen en ook voelde ik de spieren van zijn billen zich aanspannen. De twee jongens kwamen ongeveer gelijk klaar, hoe leuk!

'Ooooooh ja, geile slet!' kreunde de jongen boven mijn hoofd en ik voelde hoe zijn warme lading in mijn mond werd gespoten. Ik schrok en trok me terug terwijl een nieuwe lading over mijn gezicht spoot, waarna als toegift nog een straal over mijn hemd werd gespoten. Zijn sperma smaakte zacht en hartig, als... als... iets ziltigs. Ik slikte het door. Ik voelde hoe overige klodders naar beneden begonnen te druipen langs mijn oog en neus en kin en mond. Met mijn vingers veegde ik het van me af en keek ondeugend naar hem. Zijn pik verloor langzaam zijn stijfheid. 'Jij bent echt een geil meisje...' hijgde hij.

'Kom' hoorde ik Beate zeggen. 'We gaan...' zei ze giechelend. Ik zag hoe haar hemdje onder het sperma zat. 'We gaan naar huis, zo kunnen we niet terug. Bovendien is het toch al laat!'

Ik stond op en haakte mijn arm in de hare. Heupwiegend lieten we de jongens achter. Ze riepen nog wat na, maar daar sloegen we geen acht op. Even later fietsten we naar huis. Met onze blote kutjes op het zadel van onze fietsen. Moe en voldaan kwamen we thuis aan en doken we snel bij elkaar in bed. Giechelend nagenietend van de succesvolle avond.
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Sperma, Verleiden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Ervaring Met...Door: Tessa
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Vakantie, Vingeren,
"Dit verhaal gebeurde zo n 6 jaar geleden, toen ik 16 jaar oud was, tijdens een vakantie met mijn ouders. We zaten ergens dicht bij het strand, waar ik vaak vaak alleen naar toe ging, terwijl mijn ouders weer een veelste lange wandeling gingen maken. ..."
29-02
8.8
Eindelijk Ontmaagd!Door: Veraatje
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme,
"Ik heb ondertussen al een klein weekje voorjaarsvakantie. Sinds Esther en haar vriend voor het eerst seks hebben gehad zijn het net een stel konijnen. En Esther blijft ons op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. We krijgen steeds te horen..."
28-02
9.0
Nick Geeft Bijles - 39Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Bondage, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Genietend kijk ik op deze mooie meid neer, de derde die ik nu al een sletje noem en de derde die ik hard ga aanpakken in zo n korte tijd. Geil ligt ze op haar rug op de tafel en ik heb net goed en stevig haar mooie mondje geneukt. Haar lippen strak r..."
27-02
9.2
Wonen Naast Een...Door: Hj De Tukker
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"16 jaar was ik samen met Marije, de eerste jaren waren leuk, ik was gelukkig, maar door financi le problemen zijn we uit elkaar gegroeid, de laatste jaren waren zo goed als seksloos. Uiteindelijk de knoop eens doorgehakt en er vandoor gegaan. De kind..."
27-02
8.4
Mijn Gastgezin, De... - 4Door: Flooronthefloor
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Stiefvader, Vader, Zomer,
"Als ik mijn hele uitwisselingsavontuur weer voor de geest haal, had ik het voor geen goud willen missen. Het heeft bij mij de verandering veroorzaakt die ik nodig had om een vrije en zelfstandige vrouw te worden. Toch is er n gebeurtenis waar ik ie..."
24-02
9.4
Elsje's Hoge NoodDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Moeder, Pastoor, Pijpen, Zoon,
"Het is vrijdag, het eind van de middag, precies een week na de biecht van Elsje. Vader Simons steekt nog een kaarsje aan en haalt een vochtig doekje over het marmeren altaar. In zijn ooghoek ziet hij Elsje door het tochtgordijn de kerk binnenstappen...."
23-02
9.4
Korte RokjesDoor: Max20255
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Billen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Spuiten,
"Sinds mijn geboorte woon ik al bij opa en oma. Mijn opa en oma zijn best wel nog jong om opa en oma tegen hun te zeggen, daarom noem ik hun gewoon pa en ma. Eigenlijk zijn het mijn surrogaat ouders. Mijn moeder was pas 16 jaar toen ze zwanger raakte ..."
23-02
8.3
Esther Is OntmaagdDoor: Veraatje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Beffen, Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, School, Vingeren,
"Vrijdagmiddag hadden Esther, Sophie, en ik samen twee tussenuren omdat Nederlands uitviel. Esther had natuurlijk wat belangrijks te vertellen. De hele week probeerden we al met z n vieren samen te komen, maar vandaag was het eindelijk zo ver. We zate..."
24-02
8.8
Yara & Nita - 2Door: Muis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Facial, Lesbienne, Porno, Spaans,
" Yara Please, Danny, por favor smeekte Nita bijna. n ding kon je haar wel na geven, ze was erg enthousiast en gedreven. Maar Danny bleef weerhouden. Niet zo zeer omdat Nita niet geschikt was maar eerder omdat hij het beloofd had a..."
23-02
8.4
Geen WeetDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Het is warm. Heel warm. En ik krijg het steeds warmer. En steeds vaker krijg ik het warm. Ik kan er niks aandoen. Weinig. Het is niet mijn schuld. Het is niet eerlijk. Ik ben maar een knul. Dit is normaal. Maar ik doe het zo vaak dat het niet meer no..."
22-02
9.0
GebruiktDoor: Studente
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Oppas, Slet, Sletje,
" Inleiding Iris en Britt liepen net de deur uit toen ze hem tegenkwamen. De man van jeugdzorg. Hij kwam kijken hoe het met Sanne ging. Sanne was uit huis geplaatst en woonde nu alweer 3 jaar bij Erik en Liesbeth. Sanne heeft kort blond haa..."
22-02
8.8
EeuwigDoor: L3012
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Romantiek,
" Waarom eindigen momenten Ze keek me doordringend aan. Ik haalde mijn schouders op en stopte nog een nootje in mijn mond. Ze keek uit het raam. Zou het niet geweldig zijn als moment voor eeuwig zouden kunnen duren Ik denk niet dat momenten op d..."
21-02
9.2