61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 3490x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Fucktoy - 3
Ik en Mees hadden in de tussentijd 3 video's geupload. Al waren wij als enige homo op onze school, waren de video's toch gevonden en verspreid. Na een genante gesprek met een leraar, werd het verhaal genegeerd. De andere studenten deden geen moeite om ons te pesten omdat ze al snel merkte dat het geen zin had. Na een schooljaar zouden beide ik en Mees aan de slag als klantenservice. Jammer genoeg niet bij hetzelfde bedrijf, maar dat maakte gelukkig niet zo veel uit. Zomervakantie stond voor de deur. Laatste schooldag bij het diploma uitreiking deden we onze vaarwel tegen iedereen die ons wat boeide, en verlieten de school voor de laatste keer. Rond die periode hadden ik en Mees al meerdere video's gemaakt, en waren we vaak live op Cam4. Al vonden beide ik en Mees Arjans lul heerlijk in beide gaten, wilde we meer. Online op Bullchat en andere chats keken we wat rond. Snel vonden we een couple die zochten voor een 3de. Maar 2 jongens van 19 en 20, was ook welkom. Niet lang na het afspreken stonden we voor de deur. Ik en Mees moeste de mannen aanspreken als daddy 1 en daddy 2. Dus we wisten al dat we het huis niet uit zouden komen zonder gevuld te worden. Toen de deur openging stond er een naakte man met ons beide begroete met een zoen. Voor ons was dat dus daddy 1. Toen we binnen kwamen, moesten alle kleren uit. Naakt liepen we de woonkamer in waar daddy 2 aan het wachten was. Gedrukt tegen elkaar begonnen ik en Mees te zoenen. Terwijl onze piemels tegen elkaar aan schuurde, namen daddy 1 en daddy 2 plaats achter ons. Terwijl ik daddy 1 lul tegen mijn billen aanvoelde, hoorde ik hoe daddy 1 en 2 ook aan het zoenen waren. Toen ik een lul tussen mijn spleten voelde, dacht ik dat het meteen al zou gebeuren. Daddy 2 deed volgens mij hetzelfde als daddy 1. Maar het bleef niet lang bij zoenen. Beide daddy's stopte met zoenen en duwde ons omlaag. Langzaam gleed daddy 1 in mijn mond. Zijn warme lul die langs mijn lippen op mijn tong naar binnen gleed was net zo veel genot voor mij als dat het was voor hem. Beide ik en mees sabelde kreunend en plezier. Maar we werden al snel gestopt.

De mannen tilde ons omhoog, en met een vinger in onze kontje werden we naar de slaapkamer begeleid. In de kamers had je televisies die live beelden toonde van 2 camera's, gericht op het bed. Ze vertelde ons dat ze live op Cam4 waren, en dat ik en Mees konden mee genieten. Ik en Mees hadden gezegd dat wij dat deden en de man maakte er gebruik van, wat ons nog geiler maakte. Om het nog leuker te maken werden beide mijn handen en die van Mees met boeien vastgebonden op onze rug. Machteloos met borst op het bed en kont omhoog, werden we lekker gerimd. Mijn gaatje werd al snel lekker nat. In de tussen tijd zaten ik en Mees lekker te zoenen. Toen de mannen weer hun lullen op en neer schuurde vroegen ze, zijn jullie meiden er klaar voor? Met handen vastgebonden op onze rug, kreunde we ja. Terwijl ik naar het scherm keek, zag ik hoe er een harde lange lul tegen mij gaatje werd gedrukt. Langzaam als een slang verdween het naar binnen. Beide handen werden door daddy 1 vastgehouden. En Mees kreeg dezelfde behandeling. Toen de mannen naar binnen gleden hoorde ik een luide zucht. Zachtjes werden we geneukt. Het gevoel van een lul die naar binnen en buiten glijd, is in geen duizend worden te beschrijven. Maakt niet uit hoe vaak ik word geneukt ik krijg er maar geen genoeg van. Mees was overduidelijk aan zijn gezicht ook te genieten. Beetje bij beetje werd het tempo verhoogd, tot op het moment dat de mannen te geil waren geworden. Met beide handen op onze heupen, neukte ze mij en Mees als echte hoeren. Terwijl ik en mees luid aan het kreunen waren, bleef ik maar naar het scherm kijken. Zelfs wanneer ik en Mees weer een beetje zoende, ogen gericht op het scherm. Ik zag een paar hart emoji's, maar kon de berichten niet lezen. Ik werd zo hard geneukt dat het onmogelijk werd. Toen de mannen stopte met het ruige geneukt, dacht ik dat ze al hadden gespoten. Maar de mannen keken naar het scherm om een paar berichten te lezen. Beide ik en Mees keken hijgend en nog steeds geboeid, ook naar het scherm. ''Fuck jullie hebben geluk met die 2 prinsesjes.'' ''Ik zou die 2 uren lang kunnen doordenken.'' ''Als ik ze zou neuken, zouden ze verliefd op mijn lul worden.'' Ik kreeg door de berichten een glimlach en duwde mijn kontje naar achteren, waardoor daddy 1 lul weer naar binnen gleed. Met een spank zei daddy 1 gericht naar de camera, de meisjes zijn nog gevuld.

Met een hand op onze borst, werden ik en Mees opgetild. Laten we het nog leuker maken, zei daddy 2 gericht naar de camera. Ik en Mees werden weer tegen elkaar aangedrukt. Daddy 1 en 2 tilde onze piemels omhoog een drukte die tegen elkaar aan. Terwijl ik en Mees weer aan het zoenen waren met piemels schurend tegen elkaar, werden onze gezichten gezoend door de neukende daddy's. Het gekreun van de mannen werden steeds luider en luider. Ik en Mees kreunde met de mannen mee. Het was ten slotte onze gaatjes die ruig werden doorboord. Maar als we de kans hadden om te ontsnappen, zouden we onszelf nog steeds aan de brute neukers overgeven. Na een tijdje geneukt te worden op deze wijze, schreeuwde daddy 2 dat hij zou komen. En niet veel later inderdaad, was aan daddy 2 te zien dat hij Mees aan het vol spuiten was. Mees kreunde het uit van plezier. Hijgend haalde daddy 2 zijn lul er uit en veegde het op Mees af. Daddy 2 stond op en duwde Mees weer op het bed. Vervolgens pakte hij beide camera's en richten die op mij en daddy 1. Terwijl Mees nog steeds geboeid op bed lag, lag hij daar met een lekkere en lekkende kontje. Daddy 1 duwde mijn gezicht tussen zijn billen. En terwijl daddy 1 vervolgde met het ruig neuken, probeerde ik zo veel mogelijk zaad uit Mees te zuigen. Maar na een tijdje was er geen zaad meer uit te vissen. Maar toch bleef het lukken en zuigen doorgaan. Maar na een tijdje was het ook daddy 1 die zei dat hij zou spuiten. Terwijl we beide het aan het uit kreunen waren voelde ik het zaad naar binnen schieten. Zachtjes haalde hij zijn spuitende lul er uit, en ramde het er weer in. Met een meisjes stem vroeg ik hijgend, deed ik het goed daddy? Wrijvend over mijn billen antwoordde hij met, beide jullie meiden deden het goed. Toen de boeien weer los kwamen, realiseerde ik en Mees dat we ook hadden gespoten. Maar omdat we ruig werden geneukt, hadden we dat niet eens opgemerkt. Naakt op elkaar met piemels op elkaar gedrukt, zaten we weer te zoenen. Maar zoals altijd, waren we binnen no time weer geil.
Lees verder in: Fucktoy - 5
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Orgie, Pijpen, Rimmen, Slet, Sletje, Slikken, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Trucker, Strapon,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
9.9
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Transgender, Ladyboy, Dokter,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.4
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.8
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Claustrofobisch Of Veel...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Lift,
"Deze week iets leuks meegemaakt. De lift ging stuk en bleef hangen tussen de derde en vierde verdieping met mij en een jonge buitenlander blonde knul ,rond de 25 Ergens uit het Oostblok Pool , Oekraiener , Rus We hadden mekaar al..."
27-02
8.5
Klik hier voor meer...