61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 4178x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Akira was een mooie Japanse jongen van twintig die in Amsterdam studeerde. Hij woonde in een kleine studentenflat waar hij het erg naar zijn zin had. Alhoewel hij snel Nederlands geleerd had was hij vaak alleen op zijn kamer, waar hij soms enorme aanvallen van geilheid kreeg. Dan moest hij zich wel overgeven aan de traditionele Japanse kunst van zelfbevrediging om tot een onbegrensd orgasme te kunnen komen. Vaak bladerde hij in een Japanse liefdescatalogus waarin zaken als zelfbevrediging en “houden van jezelf” tot in de geniepigste details beschreven werden, hetgeen hij dan meteen in de praktijk bracht, waarbij hij zijn mond, penis, en anus niet spaarde.

Net als andere Japanse jongens had hij zijn dikke zwarte haar flink door laten groeien tot het diep in zijn ogen hing zodat hij er heel aantrekkelijk uitzag als hij met zijn naakte lichaam voor de spiegel poseerde, want hij was ook nog eens een onverbeterlijke narcist. Daarom vond de bizarre freak het zo prettig om op de meest intense wijze de liefde met zichzelf te bedrijven.

Natuurlijk ging hij ging wel eens met een man of een vrouw naar bed, en had hij zelfs uitgebreid de liefde bedreven met twee minnaars tegelijk: de blonde Nadine en haar zoon Danny, maar voor de rest ontwikkelde hij zich tot een eenzame freak met talloze bizarre gedachten die vaak de hand sloeg aan zijn eigen liefdespenis en anus die hij allebei tot het uiterste bevredigde.

Eens in het jaar boekte hij een vakantie naar Spanje waar hij een hotel koos dat bekend stond om zijn homofielen en transsexuelen die stilzwijgend op de hoogste verdieping gehuisvest werden, een beetje weggestopt voor het oog van het overige publiek. De onderste lagen van het hotel waren dan voor de gewone toeristen die verder nergens weet van hadden, want het was per slot van rekening een gewoon familiehotel.

Mooie Vinny was een lekkere slanke jongen van zeventien die altijd op zoek was naar een mooi meisje om lekker mee naar bed te gaan hetgeen hem heel vaak lukte. Maar daarnaast had hij een merkwaardige obsessie ontwikkeld voor extreem grote lullen. Hij was geen homo maar toch hield het hem dag en nacht bezig en op het internet zocht hij altijd naar de grootste en stijfste monsterlullen die er te vinden waren, en dan verlekkerde hij zich op de gigantische superlullen die soms wel dertig centimeter lang leken te zijn. O, wat zou hij graag zo een paardenlul aftrekken, om te kunnen zien hoeveel sperma er uit kon spuiten.

De jongen had een oprolbare centimeter uit de naaimand van zijn moeder gehaald en had die afgeknipt op 35 centimeter, dat was meer dan genoeg. Die droeg hij altijd bij zich, op een rolletje dat hij verborgen hield in zijn onderbroek, zo geobsedeerd was hij. De fetisjist was heel oneerlijk en mat de lengte altijd vanaf de balzak naar het uiterste topje van de eikel in plaats van de zogeheten insteekbare lengte die veel korter was, maar dat hoorde gewoon bij zijn obsessie. Regelmatig mat hij daarmee de lengte van zijn eigen stijve paal op, maar dan kwam hij niet veel verder dan de helft. Toch bleef het hem obsederen en was hij uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat hij het liefst een mannetjeshomo moest hebben omdat die het meeste kon spuiten.

Zelfs toen hij met zijn ouders op vakantie ging naar Spanje had hij het meetlint altijd bij zich, opgerold en verstopt in zijn zwembroek. Elke dag bracht hij zijn tijd door op het strand en kwam daar veel Nederlandse vrienden tegen en zo nu en dan wist zelfs een leuk meisje te versieren waar hij een heerlijke wip mee maakte want hij was best een mooie jongen met zijn mooie dikke haar en zijn slanke heupen.

Op een ochtend vertrok hij weer uit de hotelkamer van zijn ouders om naar het strand te gaan, hij had een badhanddoek bij zich en verder alleen zijn zwembroek aan. Maar deze keer rende hij stiekem alle trappen omhoog naar de bovenste verdieping van het hotel omdat hij had horen fluisteren dat daar zoveel homo’s en transsexuelen een kamer hadden. Op de hoogste verdieping gekomen keek hij hijgend in een lange hotelgang met links en rechts alleen maar deuren. Hier en daar stond een kamerdeur half open waar allerlei mannen sissend in de deuropening naar elkaar stonden te wenken en te seinen. De meesten waren niet eens gekleed en hadden alleen maar een grote badhanddoek over hun stijve geslachtsdeel gehangen die ze zo nu en dan even opzij trokken om hun stijve pikken te laten zien. Nu leek het wel of hij in de hemel was gekomen, en met een open mond liep hij de gang door, links en rechts kijkend, terwijl hij werd nagefloten door diverse mannen waarbij hij uitdagend met zijn kontje en zijn mooie dikke haar zwaaide.

Hij negeerde al die geile kerels maar halverwege de gang zag hij een slanke Japanse knul van een jaar of twintig in de deuropening staan, die net als hij alleen maar een zwembroek aan had. Maar wat daaronder door zijn broekspijp naar buiten stak benam hem werkelijk de adem! “Ooohhh Wat een lul! Wat een grote lul!” flitste het door hem heen. Bovendien was het nog een lekker stuk ook, met zijn dikke zwarte haar dat diep in zijn ogen hing. “Ooohhh! Dat is de grootste paal die ik ooit van mijn leven gezien heb!” maalde het door Vinny's hoofd. “Die wil ik best wel eens met twee handen aftrekken!” terwijl hij zich nu al verlekkerde op het krankzinnig vertrokken orgasmegezicht als de jongen zich leeg zou spuiten.

Gedreven door zijn obsessie liep mooie Vinny vastberaden naar de Japanner toe. Toen hij vlak voor hem stond keek hij hem recht in de ogen en lachte hem vriendelijk toe. Op het strand was het hem al opgevallen dat de homo’s daar speciale gebaren gebruikten om met elkaar te communiceren en in navolging daarvan stak hij zijn gestrekte middelvinger recht omhoog terwijl hij met de vingers van zijn andere hand een koker vormden die hij erboven hield. Hij opende hij zijn mond, stak zijn tong uit en maakte met zijn bovenste hand een aftrekbeweging, zo graag wilde hij het allemaal meemaken. Het Japanse stuk knikte blij, liet hem de kamer binnen en deed de deur stevig op slot.

“Ik heet Akira!” zei de Japanner, tot Vinny's verrassing gewoon in het Nederlands. “Ik ben Vinny!” zei de jonge knul opgewonden; “Ik wil een grote lul aftrekken en dan toekijken hoe hij zich helemaal leeg spuit!” zei hij grof en gebaarde hem om op het bed te gaan liggen waarna hij tot de verbazing van de Japanner het opgerolde meetlint uit zijn zwembroek tevoorschijn haalde en netjes uitrolde.

Opgewonden trok Akira zijn zwembroek uit, ging in zijn volle lengte op het bed liggen en trok zijn gespierde benen op waarbij zijn penis als een lange dikke worst tussen zijn dijen omlaag hing. Vinny ging geknield tussen de gespreide benen zitten en sidderend van emotie pakte hij de halfstijve worstlul beet. “O, wat een vreemd gevoel om de lul van een ander vast te houden!” dacht hij. Onwennig begon hij het lange ding te masseren en even later deed hij zijn andere hand erbij omdat de paal al veel groter geworden was. Langzaam voelde hij hem groeien en met trillende handen begon hij hem af te trekken. De voorhuid rekte onder zijn handen en legde de dikke eikel bloot die opzwol tot hij helemaal paars werd. Ooohhh, wat een gigantische vleeslul! Als hij die eens mocht meemaken als hij zich leeg spoot! Hij mat hem op en kwam al tot 23 centimeter vanaf de balzak! Al masserend voelde hij dat de eikel steeds groter werd en zag hij dat de rand van de lulkraag opzwol van lust.

Al snel was de paal zo stijf geworden dat Vinny hem weer moest opmeten. Hij kwam tot een gigantische lengte van 25 centimeter. “Ooohhh wat groot! Wat groot!” hijgde Vinny vol bewondering. Met twee handen begon hij de paal weer stevig af te stropen en voelde hem nog verder verstarren onder zijn handen. O, wat was het heerlijk om met zo een superlul te stoeien! En wat was dat een opwindend gezicht! Hij was nu al 26 centimeter lang en moest wel pijn doen van de stijfheid! Ooohhh wat een enorme paardenlul! Zo lang en zo recht had hij hem nog nooit gezien! Krachtig zwengelde hij de megapaal heen en weer door hem eerst van zich af te duwen en dan weer naar zich toe te trekken, en dat herhaalde hij tien keer achter elkaar. Met een hoog stemmetje kreunde de Japanse flikker zijn geilheid uit. Daarna boog Vinny hem krachtig een paar keer van links naar rechts, en ten slotte combineerde hij beide bewegingen en draaide hij rondjes met de stijve superlul die nu recht omhoog stak. Eindelijk kreeg hij de slag te pakken terwijl hij de mooie Akira dapper hoorde hijgen en kreunen.

Opmeten! 28 centimeter vanaf de balzak! Wat veel! Wat veel! Met één hand trok hij hem af terwijl hij met de andere hand de dikke eikel begon te masseren, daarna zwengelde hij de keiharde stok snel heen en weer om het sperma los te maken voor de komende zaadlozing. Weer herhaalde hij het ritueel van zwengelen, heen en weer, en rondjes draaien waarna hij hem weer keihard begon af te rukken tot zijn polsen er pijn van deden. Intussen was hij zelf ook ontzettend geil geworden en zijn lul stak uit de broekspijp van zijn zwembroek. Maar daar schonk hij geen aandacht aan want nu was hij maar op een ding uit: het laten spuiten van de grootste superlul die hij ooit gezien had. Hij zag een paar druppels voorvocht verschijnen en bleef hem stevig afrukken. “Jaaahhh! Jaaahhh!” kermde hij; de Japanse freak begon steeds dieper te hijgen en de kwijlende Vinny bleef de keiharde paal wild aftrekken met allebei zijn handen.

Opeens hoorde hij Akira een kreet van genot slaken en plotseling spoot er een dikke witte spermastraal door de lucht die tegen het plafond spetterde en weer naar beneden droop. Geobsedeerd bleef Vinny razendsnel rukken terwijl hij met wijd opengesperde ogen toekeek hoe de geile witte spermastralen omhoog bleven spuiten. Brullend van genot gooide de geile Japanner zijn benen in de lucht terwijl hij zijn zaad in het rond bleef spuiten. Weer spoot hij tegen het plafond en toen begon het sperma te regenen in Vinny's geile haar. “Doorgaan! Doorgaan! Dan spuit hij nog meer!” zweepte hij zichzelf op. Nu regende het nog meer geil in zijn mooie dikke haar, maar dat deerde hem niet en geobsedeerd bleef hij de geile mannetjeshomo met twee handen aftrekken terwijl de lange dikke paardenlul maar bleef spuiten. Een dikke witte spermapap kwam naar beneden en droop door Vinny's haar en vormde daar een dikke vette helm die zijn haar helemaal bedekte en brandde op zijn hoofdhuid.

Eindelijk was de Japanner helemaal leeggespoten en konden ze alle twee tot rust komen. Maar dat duurde niet lang want nu werd Vinny achterover op het bed geduwd en werd zijn lul soepel en razendsnel afgetrokken door de bedreven Japanner. Opeens voelde mooie Vinny de Japanse mond om zijn lulkop schuiven en klonk er een slurpend geluid door de kamer omdat hij nu een geweldige afzuigbeurt kreeg waarbij er een zachte vinger over zijn anus streelde, geheel volgens de oude Japanse traditie van gastvrijheid, waarin Akira de rol had ingenomen van een Geisha-meisje dat voor haar gasten zorgde.

Zonder het te helpen slaakte Vinny nu zelf allerlei kinderachtige gilletjes waarbij zijn lul maar bleef groeien terwijl hij stevig werd afgeslobberd. Het draaide voor zijn ogen en opeens kwam hij met een kreet van opperste verrukking weergaloos klaar in de Japanse zuigmond die hem volgens de klassieke traditie genadeloos leeg bleef zuigen. Lange dikke stralen spoten in de keel van zijn mooie Geisha die nu professioneel slikkende en klokkende geluiden maakte. De wilde afzuigpartij ging oneindig lang door en Vinny spoot het merg uit zijn lul en kon niet meer stoppen terwijl hij de zwartharige Japanner verzadigde met zijn geile witte jongenspap die hij volgens de Japanse traditie rechtstreeks in diens keel spoot. Na een oneindig lang orgasme lag hij weer bij te komen terwijl zijn minnaar luid lag te rochelen en het sperma door zijn maag liet klotsen.

Na enige tijd leefde Vinny weer op en trok hij zijn zwembroek weer aan. Met zijn handdoek veegde hij slordig het zaad uit zijn haar, rolde de centimeter weer op, borg hem netjes op in zijn zwembroek en toen vertrok hij weer uit de kamer. En waar ging hij naar toe? Naar het strand natuurlijk! Misschien kon hij daar nog iemand van zijn eigen leeftijd opmeten!
Trefwoorden bij dit verhaal: 17 Jaar, Aftrekken, Fetisj, Hotel, Spanje, Toyboy, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Team Building - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong rn Oud, Trucker, Strapon,
"Na het stomende weekend met Leo, John en mijn baas Fons werd ik in de week met iedereen op pad gestuurd. Dat ik nu en dan eens een pik in me voelde, leek voor de truckers een alledaagse gewoonte Uitrijden met Geert of mij als bijrijder was voor hen ..."
03-03
9.9
Jan Gaat Het... - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Transgender, Ladyboy, Dokter,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03
9.4
Gerben In De SekteDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben Gerben, net 18 jaar geworden en woon nog netjes bij mijn ouders. Ik ben 1m87 m, weeg zo n 72 kg en heb een mooie bos donker krullend haar. Buiten ons fijne gezin heb ik wel wat moeite om mijn draai te vinden. Ben nog zoekende naar wie ik eige..."
02-03
9.5
Stan Op Zoek - 18Door: Kevin K
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Langzaam word ik wakker door een heerlijk gevoel. Terwijl ik voorzichtig mijn ogen open doe slipt er een kreun uit mijn mond. Verbaasd kijk ik naar beneden. Het dekbed gaat ter hoogte van mijn kruis langzaam omhoog en naar beneden. Weer een kreun. Wa..."
01-03
9.7
Devon En De KapiteinDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Devon en Duke Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met d..."
01-03
9.4
Het OnderzoekDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Nerveus, dat was ik, in dat grote ziekenhuis keek ik rond of ik mijn zinnen kon verzetten. Een man, klein van stuk, had mijn aandacht, daar zou ik wel doktertje mee willen spelen. Kleiner van postuur en geschapen, heeft mijn voorkeur. Hij stapte een ..."
01-03
9.0
Seymour, De Eerste...Door: Morpheus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Sperma, Trio,
"Ik ben Seymour. In het voorjaar van 2016, werd ik 18 jaar en mijn vrienden besloten dat we dat maar eens goed moesten vieren. Ik ben een slanke jongen, maar ik heb geen six pack. Wel smooth, zoals de meeste nu zouden zeggen. We gingen naar d..."
01-03
9.2
Op Het NaaktstrandDoor: Morpheus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Pijpen, Sperma, Trio,
"De weken vlogen voorbij en ik had het erg naar mijn zin met Dave. We deden van allerlei leuke dingen, maar we waren beiden niet uit op een relatie. Samen seks hebben was voor ons genoeg. Maar ik was Marco en Frank niet uit het oog verloren,..."
29-02
9.2
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02
8.8
Weer Zo EenDoor: Buurman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"een leuke vent was het, op een vakantie tegengekomen en bekeerd . Druk kletsend met dames had ik hem voor het eerst gezien. Maar echt hard werd hij pas, toen ik hem apart had en begon te vertellen wat ik wilde. Een heel mooie man, zag ik later, oo..."
27-02
9.0
Claustrofobisch Of Veel...Door: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blond, Lift,
"Deze week iets leuks meegemaakt. De lift ging stuk en bleef hangen tussen de derde en vierde verdieping met mij en een jonge buitenlander blonde knul ,rond de 25 Ergens uit het Oostblok Pool , Oekraiener , Rus We hadden mekaar al..."
27-02
8.5
Shemale