61.790 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 8455x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Schulden Aflossen - 3
Korte samenvatting van het vorige verhaal.

Kim heeft afgesproken met de oudere man, waar ze al snel haar slipje en bh moest afgeven.

Wat later leert Kim hoe ze toch best opgewonden wordt van de onderdanige rol die ze opgelegd krijgt van de oudere man. In het bos moet ze ook nog eens haar topje en haar rokje uit trekken waardoor ze enkel nog op haar sneakers en haar enkelsokjes draagt. Ze wordt op een ruwe manier ontmaagd en zelfs krijgt ze het zaad van de oudere man over haar gezicht.

Alsof het niets betekende voor de oudere man, doet hij zijn kleding weer aan en vertrekt hij weer naar zijn auto. Kim moet maar zorgen dat ze snel aangekleed is, verder kan ze zich amper proper maken.

Onderweg naar de auto van de oudere man, komt Kim een jong koppeltje tegen. Zij hebben duidelijk gezien dat Kim geneukt heeft in het bos maar ze weet niet of ze linken dat het met de oudere man was die iets voor haar loopt.

Kim zit nog maar net in de auto van de oudere man als die meteen vertrekt.

Kim wordt terug afgezet op de locatie waar ze hadden afgesproken. De oudere man lijkt in de ogen van Kim haar te dwingen dat ze uitstapt. Zonder meer te zeggen, behalve, hier stap je uit. Dit lijkt voor Kim alsof ze niets meer betekende dan een simpel gebruiksobject voor de oudere man.

Veel leesplezier met de rest van het verhaal.

Kim heeft nog maar net de deur van de wagen gesloten, of de oudere man vertrekt alweer met zijn wagen. Kim hoort nog de oudere man roepen, “dit heb ik ook niet meer nodig” en dan ziet ze hoe de oudere man iets door zijn raam naar buiten gooit. Terwijl datgene wat de oudere man in de lucht had gegooid, weer omlaag komt, ziet kim dat het twee objecten zijn. Net voor het tegen de grond komt, ziet Kim dat het haar witte bh en witte slipje is. Zo snel als ze kan loopt Kim naar de plek waar die spullen op de grond zijn gevallen. Zowel de witte bh als het witte slipje zijn op de grond gevallen op een plek waar vuil lag. Kim neemt de bh en slipje op en ziet dat beide wat vuil zijn. Toch trekt Kim zo snel als ze kan haar slipje weer aan, het kan haar even niet schelen dat iemand haar nu in haar blote kont ziet terwijl ze haar slipje aantrekt. Haar bh zal ze op een andere manier moeten aantrekken, ergens waar ze het kan doen zonder dat anderen dit kunnen zien. Kim denkt meteen aan de toiletten, daar kan ze haar topje wel even uit trekken en dan haar bh weer aantrekken en dan kan ze weer naar huis gaan met haar topje over haar bh aan. Zo snel als ze kan, loopt ze richting de toiletten in de hoopt dat niemand haar te veel zou opvallen. Eens Kim in een toilethokje is gestapt, sluit ze de deur en doet deze op slot. Het slot is echter maar een zwak schakeltje en ze merkt dat de deur toch nog wat beweegruimte heeft, zelfs als die in het slot zit. Kim wil niet dat iemand de deur zou kunnen opendoen, terwijl ze daarbinnen is, dus ze gaat voor de zekerheid met haar rug tegen de deur staan. Terwijl Kim naar de toiletten liep, had ze haar witte bh in haar hand vast en ze had het niet zo gedaan, dat het amper op viel. Een jonge dame van 18 jaar had Kim met haar bh in de hand het toilet zien binnenlopen. Wat haar nog meer was opgevallen, was dat de kleding van Kim plekken vertoonde. Zelf had ze dit ook al vaak meegemaakt dus ze wist wel van wat het kon zijn. Tegen haar vriendje, die 20 jaar is, zegt ze dat ze even naar het toilet gaat. Hij moet zijn gsm maar in de gaten houden en dan stapt ze naar de toiletten. Het meisje dat nu achter Kim aan gaat, draagt een zwart topje dat iets onder haar borsten stopt. Het topje blijft op haar plaats hangen door een soort ketting dat aan de bovenkant van het topje hangt en zo achter de nek hangt. Voor de rest draagt de jonge dame een rode geruite plooirok en een mooi stel zwarte enkellaarsjes. Tot slot draagt ze een klein handtasje waar ze wat vrouwelijke spullen in kan opbergen. Ze had dit aangetrokken omdat ze wist dat haar vriendje hier mega geil van werd en dan kon ze altijd haar goesting krijgen.

Nu de jonge dame in de toiletten is gekomen, weet ze meteen waar het meisje van daarnet zit. Er is namelijk maar 1 toilet op slot en ze ziet ook meteen de schoenen van daarnet. Net als de jonge dame op de deur komt kloppen en vraagt of alles in orde is, verschiet Kim en laat ze hierdoor haar topje op de grond vallen. Haar bh had ze al op het gesloten toilet gelegd zodat ze dit ook niet moest blijven vasthouden. “Shit” hoort de jonge dame vanachter de gesloten toiletdeur komen en dan ziet ze dat er op de grond een kledingstuk ligt. Nog voor Kim het topje kan oppakken ziet ze hoe een hand van achter de deur het topje grijpt en naar buiten trekt. Kim weet niet wat ze nu moet doen, want ze kan toch niet zonder haar topje naar huis gaan. Dan had ze veel liever gehad dat die vreemde hand haar bh had gepakt, want dan kon ze nog altijd met haar topje aan naar huis gaan. Dan had ze wel een excuus bedacht om thuis te vertellen als haar ouders erachter zouden vragen waarom ze geen bh meer droeg. Kim grijpt de witte besmeurde bh die op het gesloten toilet ligt en die trekt ze aan, daarna kan ze nog altijd bekijken wat ze zou doen. Terwijl ze haar bh aan trekt, hoort ze hoe een vrouwenstem zegt dat ze wel dacht dat ze het goed had gezien. Ik kan aan jou topje ruiken wat jij daarstraks gedaan hebt, dus ontkennen heeft geen zin. Kim schrikt dat ze nu geen excuus kan bedenken want die vrouwenstem zegt dat ze weet wat ze heeft gedaan. Weer hoort Kim de vrouwenstem zeggen dat ze gerust uit het toilethokje kan komen, ze is niet kwaad op haar maar ze wil vooral helpen. Door Kim haar gedachten gaat nu, als je mij wil helpen, dan geef je toch mijn topje terug en dan zwijg je hierover. “Als je buiten het toilethokje komt, beloof ik je dat je je topje terugkrijgt” zegt de vrouwenstem weer. Kim weet echt niet of ze dit wel kan doen, want wie weet hoeveel volk staat er daar. Kim twijfelt toch en voor de zekerheid bukt ze zich om onder het toilethokje te kijken. Kim ziet een paar enkellaarsjes en daaruit komen slanke benen. Veel meer dan dat kan ze niet zien, want ze heeft schrik dat de andere persoon zou zien dat ze onder het toilethokje zit te loeren.

Kim vraagt met een wat angstige stem, of ze haar topje nu al kan krijgen. Waarop de vrouwenstem meteen reageert dat zelfs als ze haar topje teruggeeft terwijl ze nog in het toilethokje staat, ze er toch ooit uit moet. Kim beseft dat die vrouwenstem gelijk heeft en toch met wat schrik doet ze het slotje van de toiletdeur. Zodra de jonge dame merkt dat het slotje van de toiletdeur gaat, gaat ze meteen over in actie. Ze duwt de toiletdeur open, Kim verschiet hiervan en stapt achteruit maar doordat ze tegen het toilet stapt, valt ze en gaat ze een beetje onhandig zitten op het toilet. De jonge dame stapt het toilethokje binnen en het eerste dat ze zegt is. “Hier is je topje al terug, zoals belooft. Ik ben trouwens Sarah”. Kim neemt het topje aan en vertelt hoe haar naam is. Beide dames kijken elkaar nog eens goed en Kim kan nu zien dat Sarah een mooie jonge dame is met bruin lang haar dat tot aan haar kontje komt. Verder valt Kim ook op dat Sarah een navelpiercing heeft met 2 bolletjes. Kim is stiekem toch wat jaloers om het lichaam dat Sarah heeft maar al snel wordt ze terug uit haar gedachte gehaald. “Ik zag je daarstraks naar de toiletten lopen met je bh in je hand, waarvoor je niet echt moeite deed om die te verbergen. Maar mij viel het vooral op dat je kleding witte en natte plekken vertoonde”. Kim begint zich te schamen want ze had gedacht dat niemand het zou zien, zodat ze ook zonder dat iemand het zou zien, weer thuis zou geraken. Sarah ziet dat Kim kleine rode wangen krijgt en meteen reageert Sarah hierop. “Je moet je niet schamen, ik vind het zeer leuk dat jij zo rondliep, want je doet me denken aan mezelf.” Sarah draait zich snel even om en kijkt snel buiten het toilethokje. Ze dacht dat ze iets hoorde maar dat was niet het geval. Net voor ze terug wil draaien naar Kim, neemt ze snel haar gsm uit haar handtasje en stuurt ze een berichtje. Na het berichtje steekt ze die gsm weer in haar handtasje en draait ze zich weer om naar Kim.

Buiten krijgt het vriendje van Sarah een bericht waarin staat dat hij rustig naar de toiletten moet komen. Hij zal daar een leuke verrassing vinden.

Benieuwd wat zijn vriendin weer in gedachte heeft voor hem, staat hij recht en wandelt rustig naar de toiletten. Hij weet dat zijn vriendin waarschijnlijk weer op de damestoiletten zit, dus hij zal goed moeten uitkijken dat er geen dame juist uit het toilet komt of zelfs in het toilet zou gaan als hij wil binnen stappen. Kim kan haast niet geloven wat ze net hoorde, van iemand die ze niet kent. Sarah kijkt Kim aan en legt uit waarom ze haar gevolgd is naar de toiletten. “Ik vind het zelf altijd mega geil als ik stevig geneukt word, mijn vriendje die weet hoe hij mij stevig moet neuken en ik wil wel eens geneukt worden terwijl iemand anders toekijkt”. Kim schrikt hiervan maar Sarah reageert meteen op de reactie. “Je hoeft zelf niet mee te doen, je hoeft zelfs niet uit de kleren te gaan, het enige dat ik vraag is om te blijven en toe te kijken hoe mijn vriendje mij voor jou ogen hard en stevig neukt. Als je tot het einde blijft, krijg je van mij nog een klein cadeautje en ik wil je zelfs tot bij je thuisbrengen zodat je met dit niet meer over straat moet lopen”. Kim vindt het een vreemde vraag maar er zit wel een voordeel aan vast, ze kan nadien meteen dichter naar huis gebracht worden en dan hoeft ze niet meer met het openbaar vervoer waar ze zeker nog blikken zou krijgen. Kim besluit om akkoord te gaan maar nog voor ze daadwerkelijk kan zeggen dat ze hier mee in stemt, staat er plots een jongen in de damestoiletten. De jongen kijkt over de schouder van Sarah naar Kim, die plots beseft dat hij haar in bh kan zien, want het topje heeft ze nog vast in haar hand. Zo snel als ze kan, trekt ze haar topje aan maar doordat ze haar armen en vooral haar handen voor haar borsten houdt, lukt het niet goed om dit topje weer aan te trekken.

Sarah vindt het raar dat Kim plots zo vreemd doet en ze kijkt even achterom om te zien wat de reden is dat Kim zo doet. Sarah ziet hoe haar vriendje er staat en meteen begint ze te lachen, want ze snapt nu waarom Kim zich zo goed mogelijk probeert af te schermen van die jongen zijn blik terwijl ze haar topje weer probeert aan te trekken. Sarah doet een stap achteruit terwijl ze tegen Kim zegt dat ze haar moet aankijken. Kim heeft haar rechterarm door het topje gestoken en ze kijkt ondertussen naar Sarah. “Je hoeft je echt niet te schamen voor je lichaam” zegt Sarah terwijl ze met haar handen onder haar rode geruite plooirokje gaat en er even later een rood slipje onderuit trekt. Dit gooit Sarah nadat ze het heeft uitgetrokken naar Kim, die op haar beurt nog altijd met haar arm door haar topje steekt en het slipje probeert aan te pakken. Als Kim het rode slipje heeft gevangen, ziet ze dat er in het slipje ook enkele plekken te zien zijn.

“Toen ik jou leeftijd had, was ik net zoals jij ook al een zeer geile jonge dame. Nu ben ik wat ouder geworden maar die geilheid is nog altijd even fel als toen”. Kim ziet hoe Sarah in het midden van het damestoilet haar zwart topje uit trekt en daarmee ook meteen haar blote borsten laat zien. Het topje laat Sarah vallen en ze kijkt naar haar vriendje. Die weet wat ze van plan is en hij komt al dichter naar zijn vriendin. Die is op haar beurt net begonnen met het rode geruite plooirokje los te maken en zodra dit gebeurt, laat ze dit ook op de grond vallen. Kim kijkt nu op een naakte Sarah met enkel nog haar zwarte enkellaarsjes. Sarah heeft een mooie stevige cup met daarop kleine tepelhoven en priemende tepels. Kim had al gezien toen Sarah nog haar kleren droeg, dat ze niet al te grote borsten had. Nu ziet Kim hoe het vriendje van Sarah zijn handen op de borsten legt en dan zijn de borsten van Sarah amper nog te zien. Voor de rest heeft Sarah een zeer strak lichaam, een strakke platte buik waardoor Sarah een zandloper figuur heeft. De navelpiercing zorgt er natuurlijk ook voor dat het figuur van Sarah nog beter opvalt. Tot slot ziet Kim dat er op het kutje van Sarah geen enkel haartje te bespeuren is. Het kutje is zo glad als het maar kan zijn. Het vriendje van Sarah heeft ondertussen zijn handen van haar borsten gehaald. Terwijl Kim nog steeds toekijkt en haar topje amper aan heeft, ziet ze hoe het vriendje van Sarah zijn broek los maakt en dan achter haar plaatst neemt. Kim ziet tussen de benen van Sarah dat het vriendje zijn pik klaarzet tegen haar kutje.

Sarah kreunt terwijl Kim ziet hoe de pik van het vriendje steeds dieper in Sarah haar kutje gedrukt wordt. Sarah vraagt aan Kim om dichter te komen, die door dit geile schouwspel haast vergeten is dat ze in een openbaar damestoilet staat.

Kim komt vlak voor Sarah staan en Sarah neemt Kim vast en trekt het rode slipje uit haar handen. Niet veel later trekt Sarah ook het topje van Kim uit. Kim haar reactievermogen is verdwenen want ze staat nu voor een naakte Sarah die geneukt wordt door haar vriendje terwijl Kim er staat in haar zwart besmeurd rokje en haar witte besmeurde bh. Het vriendje van Sarah neemt haar nu vast aan haar haar en ook haar armen worden achter haar rug getrokken. Sarah weet wat er nu gaat gebeuren en ze vindt dit ook mega lekker. Sarah haar hoofd wordt naar achter getrokken waardoor ze niet veel meer kan zien dan een plafond. Kim blijft kijken naar het neukspel voor haar en plots wordt Kim aangesproken door het vriendje van Sarah, “neem haar tepels beet en trek er aan”. Kim doet wat haar oplegt wordt en ze merkt van zodra ze dit doet bij Sarah, dat ze nog harder begint te kreunen. Kim wordt zonder dat ze het beseft of zelf wil, weer geil. Ze had liever ook gehad dat die oudere man haar daarstraks zou had geneukt in plaats van hoe die het nu had gedaan. Kim merkt dat Sarah ontzettend hard geniet terwijl zij daarstraks bij die oudere man, meer pijn had dan dat ze effectief genoot. Het vriendje van Sarah laat haar handen en haar weer los. Sarah kan zich weer goed zetten en ziet dat Kim nog altijd dicht bij haar staat en nog steeds met haar tepels bezig is. Kim heeft niet door dat Sarah haar handen ook weer vrij zijn maar al snel schrikt Kim als ze voelt hoe iemand aan haar rug bezig is. Zodra Kim doorheeft wie of wat er staat te gebeuren, heeft Sarah al de bh-sluiting op de rug van Kim los gemaakt en niet veel later komen dan ook de kleine maar stevige borstjes van Kim tevoorschijn.

Kim reageert trager dan normaal, dit omdat ze toch ook wel lichtjes geniet van hoe ze Sarah pijnigt maar in feite geniet Sarah er de hele tijd van. Doordat Kim nu merkt dat haar bh los is en zowel Sarah als haar vriendje die nog steeds het kutje van Sarah neukt, nu de borstjes van Kim kan zien, beschermt ze die door haar handen voor haar borstjes te houden. Sarah had hierop gerekend en nu ze de bh in haar handen heeft, gooit ze deze weg nadat ze dit voor haar neukend vriendje zijn ogen en vooral zijn neus houdt. Die ruikt op zijn beurt een ongekende geur en ziet dan hoe Kim daar staat met haar handen voor haar borstjes. De vriend van Sarah krijgt door dit zicht een extra boost en begint zijn vriendin Sarah nog harder en vooral sneller te neuken in haar kutje. Sarah begint op haar beurt weer hard te kreunen en zonder het echt te beseffen, grijpt Sarah naar de handen van Kim waardoor die het niet verwacht had en zo dus haar handen voor haar borstjes verliest. Sarah houdt de handen van Kim zeer goed vast en hierdoor kan Kim ze niet terug voor haar borsten plaatsen. Ze ziet ondertussen hoe de vriend van Sarah nu haar naakte borstjes kan bekijken en als hij wil zou hij ze zelfs kunnen vastpakken zonder dat Kim hem kan tegenhouden.

Het vriendje van Sarah heeft door deze laatste actie van zijn vriendin nog een extra boost gekregen. Sarah voelt dit meteen in haar kutje en doordat haar vriendje haar nu voorover duwt, komt Sarah met haar gezicht steeds dichter bij de hals van Kim die op haar beurt nog altijd een poging doet om haar borsten weer af te schermen voor het vriendje van Sarah. Sarah merkt dat ze behoorlijk dicht bij het gezicht van Kim is en stiekem begint ze toch zin te krijgen om aan Kim iets te vragen waar ze zelf wat schrik voor heeft. Kim merkt hoe Sarah met haar mond steeds dichter bij haar hals komt en zelfs omhooggaat richting haar oor. Sarah stopt aan het oor van Kim en vraagt hijgend of ze eens iets mag proberen, wat ze nog nooit eerder heeft gedaan. Ze belooft Kim dat ze zal stoppen als Kim dat ook aangeeft. Kim weet niet goed wat Sarah van plan is maar doordat ze hier toch al mocht genieten van de voorstelling, besluit ze om het te proberen. In zichzelf denkt ze nog, ik kan nog altijd zeggen dat ze moet stoppen als ik het toch niet wil. Sarah laat de handen van Kim los, die ze dan zo snel als ze kan weer voor haar borstjes houdt. Ook al heeft het vriendje van Sarah ze daarnet al goed kunnen bewonderen, toch houdt ze nu liever haar handen voor haar borstjes. Sarah plaats haar handen nu zo dat elk oor tussen duim en wijsvinger staat. Kim weet nog altijd niet wat ze hier nu van moet verwachten maar als snel ontdekt ze wat Sarah van plan was.

Kim voelt hoe Sarah haar zachtjes begint te kussen op haar lippen. Kim heeft nog geen ervaring met kussen dus ze blijft een beetje beduusd staan. Sarah merkt dat Kim niet goed weet wat ze moet doen, dus Sarah stopt en zegt tegen Kim dat ze maar moet doen wat voor haar goed voelt. Sarah plaats haar rechterhand achter het hoofd van Kim en ook nu begint ze weer zachtjes te kussen met de lippen van Kim. Die heeft daarnet al gevoeld wat Sarah deed en nu probeert ze dit toch mee te doen. Kim begint haar lippen wat te tuiten en ze merkt dat Sarah hier toch iets of wat positief op reageert. Kim denkt dat ze op dit moment goed bezig is dus ze blijft deze handeling herhalen. Sarah voelt dat Kim mee begint te kussen en ze probeert te testen hoever ze juist kan gaan met deze jongere dame. Kim voelt terwijl ze nog altijd aan het kussen is met Sarah, dat de handen van Sarah toch langzaam van haar hoofd weggaan. Sarah laat Kim even los en ook stopt ze met Kim te kussen. Sarah vraagt aan Kim hoe ze het vond. Kim reageert dat ze het vreemd vindt maar ook voelt het behoorlijk lekker. Terwijl Kim dit zegt tegen Sarah, is zij al bezig om met haar handen weer te verplaatsen, deze keer naar de schouders van Kim.

Sarah vraagt aan Kim om weer met haar borsten en tepels te spelen. Kim twijfelt want als ze haar handen gebruikt voor op de borsten en vooral de tepels van Sarah, dan kan ze haar eigen borstjes niet afschermen voor de vriend van Sarah die nog altijd achter Sarah staat en zo dus een goed beeld heeft op de blote borstjes van Kim. Sarah wil niet wachten en kust Kim terug terwijl neemt ze uit eigen beslissing de handen van Kim vast en trekt die zachtjes weg van haar kleine borstjes. Kim voelt dat Sarah weer begint te kussen en ze beantwoordt dit meteen, niet veel later voelt Kim hoe Sarah haar handen van voor haar borstjes weg trekt en normaal zou ze dit tegenhouden maar iets in Sarah zorgt ervoor dat Kim dit toelaat. Kim voelt iets later de borsten en vooral de tepels van Sarah. Automatisch begint Kim weer met de tepels te spelen van Sarah, waarop Sarah meteen weer begint te kreunen van genot. Kim is helemaal vergeten dat ze daar topless staat en dat de vriend van Sarah, die haar nog steeds aan het neuken is, nu alles goed kan zien. Sarah heeft dit ook door en ze wil nu ook eens weten hoe lekker Kim zou aanvoelen. Sarah twijfelt toch wat maar ze besluit toch om ervoor te gaan. Ze plaatst haar handen nu op de kleine borstjes van Kim die hier toch even wat van schrikt maar als ze voelt dat de handen zachtjes over haar kleine borstjes gaan, besluit ze om ervan te genieten en zoals Sarah daarstraks al zei, als ze het niet meer wil, dan kan ze nog altijd stoppen.

Wordt vervolgt ....
Trefwoorden bij dit verhaal: Tiener, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
0.0
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.4
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1